Rossmann - część XVII - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 12:03   #1021
Hedvigis
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann - część XVII

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3991783 9]Tanie To ile jest ich w opakowaniu?[/QUOTE]

Chwilę wcześniej zacytowałaś post w którym jest napisane iż 72 sztuki

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 12:52   #1022
201703241651
Konto usunięte

pinats, jeśli chodzi o Rossmann, to polecam rozejrzeć Ci się na półce z produktami Babydream. Mam cerę bardzo skłonną do zapychania , ale te produkty są, jak na razie, dla mnie świetnie. Nawilżają, a nawet pomagają goić krostki Niebieskiego balsamu BD "lotion" używałam na ramiona, gdy uczulił mnie balsam i miałam ropne krostki, bardzo ładnie łagodził te zmiany, użyłam go też na twarz. Jest bardzo wodnisty, ale przez to dobrze się wchłania. Teraz testuję krem do twarzy i ciała, na buzię tylko. Na promocji możesz dorwać te produkty za 3,99, nie wiem czy trwa jeszcze.
W moim przypadku, jestem najbardziej zadowolona z produktów dla dzieci oraz kremów z naturalnym składem (Alterra), reszta, niestety, mnie zapycha, dlatego jestem małym samoukiem biochemicznym, choć to nie moja bajka Najlepsze są preparaty z jak najprostszym składem, no i trzeba znaleźć składnik, który źle wpływa na cerę i go unikać...

A co do Ziaji, bardzo lubię tę firmę, ale "Kozie Mleko 1 Nawilżanie" trochę mnie zapycha, a szkoda, bo sam krem fajnie działa i wiele dziewczyn z problemową cerą go chwali, ma dobre noty na KWC. Ale ze mnie to taki dziwak, że wiele szeroko polecanych produktów u mnie się nie sprawdza Za "2 Odżywianie" nawet się nie biorę, bo czytałam, że jest bardziej tłusty (jak to krem odżywczy) i się boję.

Eva Natura, Herbal Garden z melisą jest ok, minimalnie mnie zapchał, ale porządnego nawilżenia nie dawał, teraz go denkuję pod podkład.

W sumie, najładniejszą cerę miałam po aloesowej Alterze, ale wiem, że ma wielu przeciwników (znów jestem w mniejszości), trzeba zaakceptować specyficzną konsystencję i charakterystyczny zapach, ale dla mnie to cudo, mój pierwszy krem nawilżający, więc nie wiedziałam czego się spodziewać, ale podbił moje serce. Autentycznie miałam czystą cerę Muszę do niego wrócić.

Więc, tak jak wcześniej dziewczyny, mogę polecić Babydream, chyba, że jako rasowa rossmanniaczka już testowałaś
Też wciąż szukam dobrego kremu.

Ażeby dużego off-topu nie robić, to moje ostatnie zakupy w Rossmannie, to tusz do rzęs Lovely, Curling Pump Up (od dawna się czaiłam na niego, chyba był wycofany przez jakiś czas, miałam jego odpowiednik z Miss Sporty i był OK) oraz krem do twarzy i ciała Babydream, niebieska seria.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:00   #1023
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hedvigis Pokaż wiadomość
Chwilę wcześniej zacytowałaś post w którym jest napisane iż 72 sztuki
wybaczcie roztargnienie. cena taka niska to pomyślałam że musi być ich tylko kilka.
Pewnie już ich nie będzie jak w poniedziałek pójdę do rossa.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:37   #1024
DaciaSandero
Zadomowienie

Jejku, nie służy mi ten wątek ewidentnie Mój portfel cały czas płacze, a zapasy tylko się powiększają.
Byłam wczoraj w Rossmannie na chwilę i oglądałam nowe lakiery blogerek. Patrzę, no stoi lakier TheOlesski, jeden ostatni.. więc musiałam wziąć. Stestowałam na jednym palcu i nie za bardzo mi się podoba, lubię różowe lakiery, ale to jakoś nie mój odcień Kupiłam też fioletowy z tej samej serii i jest śliczny. I zapomniałabym - kupiłam też nowy tusz Wibo ten niebieski - też bardzo fajny.
Stary 2013-03-22, 14:02   #1025
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DaciaSandero Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w Rossmannie na chwilę i oglądałam nowe lakiery blogerek. Patrzę, no stoi lakier TheOlesski, jeden ostatni.. więc musiałam wziąć. Stestowałam na jednym palcu i nie za bardzo mi się podoba, lubię różowe lakiery, ale to jakoś nie mój odcień Kupiłam też fioletowy z tej samej serii i jest śliczny. I zapomniałabym - kupiłam też nowy tusz Wibo ten niebieski - też bardzo fajny.
Fioletowy jest super !
Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
A czy ten fitness z Eveline ma efekt chłodzący?
Taki delikatny chłód. Unikam tego eveline z efektem rozgrzewającym bo przy 1 użyciu czułam się jakby mnie coś paliło. Oczywiście potem było lepiej ale ja mam żyłki na udach i nie kupuje już rozgrzewających kremów.
Te husteczki to na prawde super promocja tylko gdzie to wszystko potem trzymać
Stary 2013-03-22, 14:21   #1026
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alegoria26 Pokaż wiadomość
w tym roku nie ma wiele ofert cena na dowidzenia, wakacje idą, zawsze wyprzedawali stare opakowanka zeby na sezon wrzucic pare nowosci, i co? nie
Niedawno było dość dużo produktów w CND. Teraz niestety, wdziałam bardzo mało

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
pinats, jeśli chodzi o Rossmann, to polecam rozejrzeć Ci się na półce z produktami Babydream. Mam cerę bardzo skłonną do zapychania , ale te produkty są, jak na razie, dla mnie świetnie. Nawilżają, a nawet pomagają goić krostki Niebieskiego balsamu BD "lotion" używałam na ramiona, gdy uczulił mnie balsam i miałam ropne krostki, bardzo ładnie łagodził te zmiany, użyłam go też na twarz. Jest bardzo wodnisty, ale przez to dobrze się wchłania. Teraz testuję krem do twarzy i ciała, na buzię tylko. Na promocji możesz dorwać te produkty za 3,99, nie wiem czy trwa jeszcze.
W moim przypadku, jestem najbardziej zadowolona z produktów dla dzieci oraz kremów z naturalnym składem (Alterra), reszta, niestety, mnie zapycha, dlatego jestem małym samoukiem biochemicznym, choć to nie moja bajka Najlepsze są preparaty z jak najprostszym składem, no i trzeba znaleźć składnik, który źle wpływa na cerę i go unikać...

A co do Ziaji, bardzo lubię tę firmę, ale "Kozie Mleko 1 Nawilżanie" trochę mnie zapycha, a szkoda, bo sam krem fajnie działa i wiele dziewczyn z problemową cerą go chwali, ma dobre noty na KWC. Ale ze mnie to taki dziwak, że wiele szeroko polecanych produktów u mnie się nie sprawdza Za "2 Odżywianie" nawet się nie biorę, bo czytałam, że jest bardziej tłusty (jak to krem odżywczy) i się boję.

Eva Natura, Herbal Garden z melisą jest ok, minimalnie mnie zapchał, ale porządnego nawilżenia nie dawał, teraz go denkuję pod podkład.

W sumie, najładniejszą cerę miałam po aloesowej Alterze, ale wiem, że ma wielu przeciwników (znów jestem w mniejszości), trzeba zaakceptować specyficzną konsystencję i charakterystyczny zapach, ale dla mnie to cudo, mój pierwszy krem nawilżający, więc nie wiedziałam czego się spodziewać, ale podbił moje serce. Autentycznie miałam czystą cerę Muszę do niego wrócić.

Więc, tak jak wcześniej dziewczyny, mogę polecić Babydream, chyba, że jako rasowa rossmanniaczka już testowałaś

Ażeby dużego off-topu nie robić, to moje ostatnie zakupy w Rossmannie, to tusz do rzęs Lovely, Curling Pump Up (od dawna się czaiłam na niego, chyba był wycofany przez jakiś czas, miałam jego odpowiednik z Miss Sporty i był OK) oraz krem do twarzy i ciała Babydream, niebieska seria.
Wiem, że odpowiedź nie do mnie, ale tobie też muszę podziękować Chyba się wybiorę po Babydream jak tylko wykończę swój krem.
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:51   #1027
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Wiem, że odpowiedź nie do mnie, ale tobie też muszę podziękować Chyba się wybiorę po Babydream jak tylko wykończę swój krem.
Proszę
Polecam bardzo Babydream
Sama niedawno odkryłam.

Jedyne co mnie troszkę denerwuje w balsamie, to trochę intensywny, dzidziowaty zapach, który się utrzymuje naprawdę długo. Nie to, że jest bardzo drażniący i nie do zniesienia, ale nie jest też jakiś wow, jak na mój nos, z czasem się nudzi, wolałabym, żeby był bezzapachowy. No, ale to tylko takie moje widzimisię
Chyba będzie moim KWC, bo jest świetny do ciała jak i do buzi.

Sam krem do twarzy i ciała (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a.html&next=26) już nie jest tak intensywny, porównałabym go do Nivea. Jest też zdecydowanie bardziej gęsty i nieco bardziej tłusty niż balsam, co może być plusem, bo na początku użytkowania lotiona, ciężko jest opanować tę wręcz wodnistą konsystencję, która zamiast na dłoni, ląduje na podłodze, albo wylewa się zbyt obficie

Próbuję się przekonać do Koziego Mleka 1, bo cholerstwo piekielnie wydajne jest, naprawdę się opłaca, jak za 8,50 Nakładam malutko, może nie będzie tak zapychać, bo, jak pisałam, działa naprawdę fajnie.

A, i przeglądając wątek widziałam, że wiele dziewczyn ma problem z kupnem Wibo Eliksir o5 - jeśli mieszkacie w pobliżu, to polecam odwiedzić Rossmann w M1 Marki w Warszawie, tam jest bardzo spokojnie widać, bo kiedyś 05 było całkiem sporo, a same pomadki "nie zmacane", co mnie też denerwuje, do tego stopnia, że czasem sama tam sprzątam i układam testery Jest tam naprawdę spory wybór, pobieżnie rzucając okiem widziałam, że są lepiej zaopatrzeni niżeli Rossmann w CH Wileńska i w moim miasteczku, mieli np. krem poziomkowy 4 Pory Roku i sporo kremów do twarzy, których nie widziałam w Rossach, które odwiedzałam...
W ogóle też poluję na Eliksir 05, mam już 01 i 04, ale zawsze trafiam na ostatnią sztukę, która jest w rozpaczliwym stanie, a jeśli na jakiś względny egzemplarz, to mam ważniejsze wydatki Peszek.
Stary 2013-03-22, 15:18   #1028
Winona
Rozeznanie

Cytat:
Proszę
Polecam bardzo Babydream
Sama niedawno odkryłam.

Jedyne co mnie troszkę denerwuje w balsamie, to trochę intensywny, dzidziowaty zapach, który się utrzymuje naprawdę długo. Nie to, że jest bardzo drażniący i nie do zniesienia, ale nie jest też jakiś wow, jak na mój nos, z czasem się nudzi, wolałabym, żeby był bezzapachowy. No, ale to tylko takie moje widzimisię

Sam krem do twarzy i ciała (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...a.html&next=26) już nie jest tak intensywny, porównałabym go do Nivea. Jest też zdecydowanie bardziej gęsty i nieco bardziej tłusty niż balsam, co może być plusem, bo na początku użytkowania lotiona, ciężko jest opanować tę wręcz wodnistą konsystencję, która zamiast na dłoni, ląduje na podłodze, albo wylewa się zbyt obficie

Próbuję się przekonać do Koziego Mleka 1, bo cholerstwo piekielnie wydajne jest, naprawdę się opłaca, jak za 8,50 Nakładam malutko, może nie będzie tak zapychać, bo, jak pisałam, działa naprawdę fajnie.

A, i przeglądając wątek widziałam, że wiele dziewczyn ma problem z kupnem Wibo Eliksir o5 - jeśli mieszkacie w pobliżu, to polecam odwiedzić Rossmann w M1 Marki w Warszawie, tam jest bardzo spokojnie widać, bo kiedyś 05 było całkiem sporo, a same pomadki "nie zmacane", co mnie też denerwuje, do tego stopnia, że czasem sama tam sprzątam i układam testery Jest tam naprawdę spory wybór, pobieżnie rzucając okiem widziałam, że są lepiej zaopatrzeni niżeli Rossmann w CH Wileńska i w moim miasteczku, mieli np. krem poziomkowy 4 Pory Roku i sporo kremów do twarzy, których nie widziałam w Rossach, które odwiedzałam...
W ogóle też poluję na Eliksir 05, mam już 01 i 04, ale zawsze trafiam na ostatnią sztukę, która jest w rozpaczliwym stanie, a jeśli na jakiś względny egzemplarz, to mam ważniejsze wydatki Peszek.
Robię tam często zakupy a byłaś w Rossmannie obok przy Piotrze i Pawle - tam jest dopiero spokój. W tygodniu jedna osoba na sklepie (+ ochroniarz) wykładająca towar i obsługująca kasy, pełne półki, cały sklep twój
Winona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 15:32   #1029
201703241651
Konto usunięte

Winona, ciiii, bo zaraz rossmanniaczki z Naszych okolic przypuszczą atak na te oazy spokoju

Tego przy Piotrze i Pawle nie znam, muszę poszukać, dzięki
A jest tam coś niespotykanego/godnego uwagi?

Bo Ross w moim miasteczku ma spore braki w asortymencie, albo to ja jestem ślepa Więc zdradzam go z warszawskimi, lepiej zaopatrzonymi, zwłaszcza, że często tak chwalicie produkty, których u mnie brak... Na KWC tak samo, dziewczyny kupują w Rossmannie - u mnie nie ma śladu...
Właśnie! Korzystając z okazji, rossmanniaczki z Warszawy (zwłaszcza Targówek, Praga, Śródmieście) nie spotkałyście gdzieś tego kremu? ---> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wilzajacy.html
Wprawdzie muszę skończyć swoje, ale chciałabym wiedzieć gdzie go ewentualnie później szukać, u mnie w miasteczku ani śladu po nim, są tylko jakieś dwa w niebieskich słoiczkach... Miałyście go? Bo mnie zaciekawił
Winono, może w Markach jest?
Stary 2013-03-22, 15:39   #1030
Hedvigis
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3991942 7]wybaczcie roztargnienie. cena taka niska to pomyślałam że musi być ich tylko kilka.
Pewnie już ich nie będzie jak w poniedziałek pójdę do rossa.[/QUOTE]

Zdarza się każdemu

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 16:25   #1031
Sasabina
maskott

Cytat:
Proszę
Polecam bardzo Babydream
Sama niedawno odkryłam.

Bosz bratnia dusza, ja czasem "bawię się" w układanie lakierów w szafach nie lubię bałaganu

pomalowałam lakierem olesski wczoraj. nie zauważyłam żadnych wad, o których pisałyście wcześniej - rozprowadzało się dobrze, sechł standardowo (nie mam obecnie żadnego wysuszacza), nic mi się nie odgniotło. na 6 palcach trzyma się nieźle, reszta uszkodzona, ale to przez skubanie słonecznika kolor bardzo podoba mi się, a latem będzie cudowny
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 16:40   #1032
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość

Bosz bratnia dusza, ja czasem "bawię się" w układanie lakierów w szafach nie lubię bałaganu

Ja to i balsamy i kremy i perfumy

Bo te pomadki zawsze leżą rozwalone, nie w otworkach, testery z normalnymi pomieszane, a ja za niska jestem do tej szafy, na oślep muszę łapkę pchać, a gdy ułożone na sztorc, to wygodniej, a jeśli jeszcze testery na miejscu, a za nimi rządek odpowiednich kolorków, to cud Nie wiem jak te baby mogą tam tak rozwalać i jeszcze testery kraść

Ale mnie wkurza to zatwierdzanie postów, długo się czeka, odpowiedziałam Winonie i nie doszło jeszcze
Stary 2013-03-22, 17:01   #1033
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Dove i J&J mają przeokrutny zapach, gdy się je nałoży na skórę...
popieram, musiałam wyrzucić bo nie mogłam znieść zapachu

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
Są po 2,99 zł Będę ich używać do higieny intymnej awaryjnie.
też tak robię, albo służą mi do rąk, bardziej się opłaca, a mam pewność, że są delikatne

Cytat:
również polecam, stosuję obecnie lotion, wcześniej niebieski krem do twarzy i ciała (oba Babydream) i są ok, nie zapychają, goją wypryski

Cytat:
Proszę
Polecam bardzo Babydream
Sama niedawno odkryłam.

A, i przeglądając wątek widziałam, że wiele dziewczyn ma problem z kupnem Wibo Eliksir o5 - jeśli mieszkacie w pobliżu, to polecam odwiedzić Rossmann w M1 Marki w Warszawie, tam jest bardzo spokojnie widać, bo kiedyś 05 było całkiem sporo, a same pomadki "nie zmacane", co mnie też denerwuje, do tego stopnia, że czasem sama tam sprzątam i układam testery
mi też w lotionie przeszkadzał ten zapaszek, ale już się przyzwyczaiłam
co do eliksirów wibo to u mnie w mieście już się uspokoiło, można wszystkie kolory dostać, nawet nie są jakoś masakrycznie wymacane
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:44   #1034
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Pinats ja mam krem z flosleku, w rosie za 17 zł o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-na-dzien.html
dla mnie jest super a też mam cerę skłonną do wysypów...
Cytat:
Napisane przez klatka Pokaż wiadomość
Ja do nawilżania polubiłam Tradycyjny Krem Nawilżający Fitomed.
Cytat:
Napisane przez koniczynka15 Pokaż wiadomość
Ja polecam z Evy Natury z wyciągiem z melisy - całkiem fajny, choć dość lekki. Z "cięższych" kremów to Fitomed krem nawilżający tradycyjny (niestety niedostępny w R., można czasem dorwać na doz-ie )
Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Odradzam. Wysuszył, podrażnił, wyczuwałam alkohol. Dobrze, że nie kupowałam, tylko próbkę miałam

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html Polecam
Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja zużyłam 2 opakowania zielonego kremuOriflame do cery tłustej i na zime nawet spoko, nocnego nie polecam - badziew. Spróbuj niebieskiego BD - ma ciężką konsystencje więc ja go używam na noc. Ładnie się wchłania.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
również polecam, stosuję obecnie lotion, wcześniej niebieski krem do twarzy i ciała (oba Babydream) i są ok, nie zapychają, goją wypryski
ojeeej, dziękuję Wam bardzo dziewczyny! muszę jeszcze raz to wszystko przeanalizować, pozapisywać i potem poszukać
z BD używałam tylko szamponu, ale biorąc pod uwagę cenę i opinie chyba w końcu zdecyduję się na coś innego. także chyba wybiorę BD, ale jeszcze zobaczę te pozostałe kremy
tylko chyba trochę się w tych BD pogubiłam.
balsam i lotion to to samo - i chodzi o to, tak?
i o ten krem?
bo chyba krem i balsam/lotion miały mniej więcej po równo Waszych "głosów", i teraz nie wiem. wolałabym raczej coś lżejszego, ale obawiam się trochę tej rzadkiej konsystencji

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
pomalowałam lakierem olesski wczoraj. nie zauważyłam żadnych wad, o których pisałyście wcześniej - rozprowadzało się dobrze, sechł standardowo (nie mam obecnie żadnego wysuszacza), nic mi się nie odgniotło. na 6 palcach trzyma się nieźle, reszta uszkodzona, ale to przez skubanie słonecznika kolor bardzo podoba mi się, a latem będzie cudowny
podpisuję się pod tym trochę się bałam po tych wszystkich opiniach tu i na blogach, że jest taki gęsty, że robią się smugi, że trzeba dużo warstw, że schnie kilka godzin... ale u mnie niczego takiego nie było. wręcz malowało mi się nim bardzo dobrze i szybko, sechł właśnie standardowo. dziś odprysnął mi tylko w dwóch miejscach, ale tak malutko, że wybaczam. gdyby tylko kolor był taki jak u wspomnianego wcześniej Niecierpka... jest bardzo ładny, ale to róż, z brzoskwinią nie ma moim zdaniem nic wspólnego zastanawiam się tylko, jak u Niecierpka wyszedł taki kolor? to chyba kwestia światła i w ogóle, bo niemożliwe, żeby tak wyglądał na paznokciach

Edytowane przez pinats
Czas edycji: 2013-03-22 o 18:46
pinats jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:48   #1035
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
mi też w lotionie przeszkadzał ten zapaszek, ale już się przyzwyczaiłam
Najgorzej, gdy nagle poczuję go gdzieś w środku dnia, przez kilka sekund, a potem nic. Dziwne
Zastanawiam się, czy może właśnie mój nos już się przyzwyczaił, a autentycznie pachnę dzidzią Ale to w sumie, chyba, pozytywne emocje u ludzi wzbudza, nie? A-gu-gu-a!

A tak na serio, to uważam, że te substancje zapachowe w dziecięcych produktach BD są zbędne, dzieci pachną same z siebie I chyba to tylko dodatkowa chemia...
Stary 2013-03-22, 19:46   #1036
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ojeeej, dziękuję Wam bardzo dziewczyny! muszę jeszcze raz to wszystko przeanalizować, pozapisywać i potem poszukać
z BD używałam tylko szamponu, ale biorąc pod uwagę cenę i opinie chyba w końcu zdecyduję się na coś innego. także chyba wybiorę BD, ale jeszcze zobaczę te pozostałe kremy
i o ten krem?
bo chyba krem i balsam/lotion miały mniej więcej po równo Waszych "głosów", i teraz nie wiem. wolałabym raczej coś lżejszego, ale obawiam się trochę tej rzadkiej konsystencji
Ja mam ten krem i jest to najlepszy krem dla mnie pod makijaż. Szybo się wchłania, nawilża, nie zapchał mnie, podkład się na nim nie waży, fajnie rozmsarowuje Lotionu nie miałam, może się skuszę któregoś dnia
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:55   #1037
PPP90
Zakorzenienie

czy widziałyście ten nowy podkład Manhattanu? jasne odcienie mają?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...ry,289702,1650

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:04   #1038
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Fioletowy jest super !

Taki delikatny chłód. Unikam tego eveline z efektem rozgrzewającym bo przy 1 użyciu czułam się jakby mnie coś paliło. Oczywiście potem było lepiej ale ja mam żyłki na udach i nie kupuje już rozgrzewających kremów.
Te husteczki to na prawde super promocja tylko gdzie to wszystko potem trzymać
Po tym rozgrzewającym miałam takie wypukłe plamy na ciele jakbym się poparzyła. Oczywiscie bylam calutka czerwona, szczypało i piekło. Chyba go nie dokończę

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
i o ten krem?

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

podpisuję się pod tym trochę się bałam po tych wszystkich opiniach tu i na blogach, że jest taki gęsty, że robią się smugi, że trzeba dużo warstw, że schnie kilka godzin... ale u mnie niczego takiego nie było. wręcz malowało mi się nim bardzo dobrze i szybko, sechł właśnie standardowo. dziś odprysnął mi tylko w dwóch miejscach, ale tak malutko, że wybaczam. gdyby tylko kolor był taki jak u wspomnianego wcześniej Niecierpka... jest bardzo ładny, ale to róż, z brzoskwinią nie ma moim zdaniem nic wspólnego zastanawiam się tylko, jak u Niecierpka wyszedł taki kolor? to chyba kwestia światła i w ogóle, bo niemożliwe, żeby tak wyglądał na paznokciach
Lotion jest lejący, ale mimo wszystko treściwy. Nie musisz się obawiać mnie super nawilża i łagodzi podrażnienia na skórze. A aktualnie ma co łagodzić
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:05   #1039
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
czy widziałyście ten nowy podkład Manhattanu? jasne odcienie mają?
http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...ry,289702,1650
A takie o: http://candykiller.pl/manhattan-endless-stay-make-up/

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:23   #1040
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
oo.. fajne krycie. Chyba się mu przyjrzę
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:28   #1041
partycypacja
Raczkowanie

Również przychylę się do pozytywnych opinii na temat lakieru Olesski - pięknie wygląda na dłuższych paznokciach w moim Rosie rozszedł się w ciągu dwóch dni.
Kilka dni temu kupiłam w CND krem nawilżający Garniera lecz niestety się roluje. Nie wiem czego jest to przyczyną, żaden krem się nie zachowywał w ten sposób.

Dziś kupiłam (przez Was ) chusteczki Tami - były ich naprawdę pełne dwie półki i krem oliwkowy z Ziaji pod oczy (dziwne że był tańszy niż w Ziajkowym sklepie). Którą herbatkę z King's Crown polecacie? Dziś kupiłam Rooibos ze śmietaną i karmelem zaraz ją testuje
partycypacja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:44   #1042
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
na zdjęciu wpadają w pomarańcz, ciekawe jak na żywo

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:53   #1043
Justine1989
Zakorzenienie

pinats-dokładnie tak, dobre linki podałaś, balsam i lotion to ten sam produkt
jak kupisz lotion to przelej go do pustego opakowania po kremie (ja zostawiłam sobie małe, ale dość wysokie, a nie płaskie), zanurzasz paluszek i wcierasz w buźkę, wtedy jest najwygodniej bo dozowanie z tak dużej butli małej porcji kremy byłoby codziennie uciążliwe w razie potrzeby uzupełniasz i masz wygodę
Stary 2013-03-22, 21:02   #1044
czarna drukarka
Raczkowanie

dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis niedrogi a dobry preparat do zmiekczania/usuwania skorek wokol paznokci?
czarna drukarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:11   #1045
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez partycypacja Pokaż wiadomość
Którą herbatkę z King's Crown polecacie? Dziś kupiłam Rooibos ze śmietaną i karmelem zaraz ją testuje
smakowała mi za pierwszym i drugim razem, teraz nie mogę na nią patrzeć, na szczęście sąsiadka lubi i jak przychodzi to pije, więc jakoś wymęczę ją do końca

Cytat:
Napisane przez czarna drukarka Pokaż wiadomość
dziewczyny czy mozecie mi polecic jakis niedrogi a dobry preparat do zmiekczania/usuwania skorek wokol paznokci?
podłączam się
Stary 2013-03-22, 21:21   #1046
koniczynka15
Zadomowienie

Cytat:
Również przychylę się do pozytywnych opinii na temat lakieru Olesski - pięknie wygląda na dłuższych paznokciach w moim Rosie rozszedł się w ciągu dwóch dni.
Kilka dni temu kupiłam w CND krem nawilżający Garniera lecz niestety się roluje. Nie wiem czego jest to przyczyną, żaden krem się nie zachowywał w ten sposób.

Dziś kupiłam (przez Was ) chusteczki Tami - były ich naprawdę pełne dwie półki i krem oliwkowy z Ziaji pod oczy (dziwne że był tańszy niż w Ziajkowym sklepie). Którą herbatkę z King's Crown polecacie? Dziś kupiłam Rooibos ze śmietaną i karmelem zaraz ją testuje
Moją ulubioną jest truskawkowy sernik a tej karmelowej nie lubię za słodka dla mnie :P

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:32   #1047
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja mam ten krem i jest to najlepszy krem dla mnie pod makijaż. Szybo się wchłania, nawilża, nie zapchał mnie, podkład się na nim nie waży, fajnie rozmsarowuje Lotionu nie miałam, może się skuszę któregoś dnia
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Po tym rozgrzewającym miałam takie wypukłe plamy na ciele jakbym się poparzyła. Oczywiscie bylam calutka czerwona, szczypało i piekło. ChLotion jest lejący, ale mimo wszystko treściwy. Nie musisz się obawiać mnie super nawilża i łagodzi podrażnienia na skórze. A aktualnie ma co łagodzić
Cytat:
pinats-dokładnie tak, dobre linki podałaś, balsam i lotion to ten sam produkt
jak kupisz lotion to przelej go do pustego opakowania po kremie (ja zostawiłam sobie małe, ale dość wysokie, a nie płaskie), zanurzasz paluszek i wcierasz w buźkę, wtedy jest najwygodniej bo dozowanie z tak dużej butli małej porcji kremy byłoby codziennie uciążliwe w razie potrzeby uzupełniasz i masz wygodę
okej, dziękuję w takim razie będę się intensywnie zastanawiała nad tym kremem i lotionem
Cytat:
Moją ulubioną jest truskawkowy sernik a tej karmelowej nie lubię za słodka dla mnie :P
a ja mam z kolei zupełnie na odwrót. karmelową piłam kiedyś niemalże litrami, ale z czasem stała się dla mnie za ciężka, zbyt intensywna. a ta sernikowa nie ma oczywiście nic wspólnego z sernikiem, ale za to smakuje i pachnie sztuczną truskawką. nie mówię, że jest niedobra, ale za tę cenę zdecydowanie szału nie ma, można spokojnie kupić dużo lepszą i dużo tańszą a ja uwielbiam owocowe herbatki
ale wiadomo, że co człowiek to opinia
Stary 2013-03-22, 22:07   #1048
koniczynka15
Zadomowienie

No koło sernika to ona rzeczywiście nawet nie leżała, ale i tak ją lubię

koniczynka15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:36   #1049
hey_stella
Wtajemniczenie

Cytat:

Co to za kremik?
Z herbat, bardzo lubię sernik truskawkowy, ma taki delikatny i łagodny smak.

Cytat:
Moja też
hey_stella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 23:14   #1050
Ciemna163
Kociara

Cytat:

Taki delikatny chłód. Unikam tego eveline z efektem rozgrzewającym bo przy 1 użyciu czułam się jakby mnie coś paliło. Oczywiście potem było lepiej ale ja mam żyłki na udach i nie kupuje już rozgrzewających kremów
No masz, ja ten efekt uwielbiam Zawsze sobie wyobrażam, że tam się coś "dzieje" z tym cellulitem Chociaż musze przyznać, że najbardziej to on piekł kiedy zaczęłam go stosować. Teraz kiedy do niego wróciłam czuję to rozgrzewanie rano po prysznicu, wieczorem natomiast już nie

Cytat:
pełne dwie półki i krem oliwkowy z Ziaji pod oczy (dziwne że był tańszy niż w Ziajkowym sklepie). Którą herbatkę z King's Crown polecacie? Dziś kupiłam Rooibos ze śmietaną i karmelem zaraz ją testuje
No niestety, ja też niedawno się skusiałm na zakupy w Ziajkowym sklepie, ale nie za bardzo mi się to opłaciło. Na szczęście te kosmetyki są same w sobie tanie i nie przepłaciłam wiele, ale jednak - spodziewałam się że będzie taniej. No ale obsługa miła, gratis dostałam (za w sumie niewielkie zakupy) więc może jeszcze się skuszę

A co do herbaty to powtórzę się, ale mi najbardziej smakuje Rooibos egzotyczny - pycha!

Cytat:
Napisane przez lucciola Pokaż wiadomość
A możesz napisa jak dokładnie się nazywa to cudo?
Chodzi o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...zuplajace.html Tylko, że bardziej się opłaca kupić większe opakowanie - termin jest długi, butla z pompką także wygodnie się używa
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości