Zazdrośnice, odcinek 65 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 16:48   #1711
kasia0912
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65

Naj ja pracuję od poniedziałku do piątku weekendy mam wolne i pracuję do 15
możemy i na mieście bo dzieci nie mam żebyś poznała

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 17:07   #1712
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
6,5 roku. wybaczam

WARSZAWIANKI!!!!!!
Jeśli któraś z Was nie planuje wyjazdu na długi weekend czerwcowy za miasto ani wieczornego świętowania Dnia Dziecka, to informuję, że
w sobotę 1 czerwca wieczorem
mogę być
CAŁA WASZA!!!
i chętnie bym z Wami poimprezowała
Kupiłam właśnie bilety do stolycy, więc klamka zapadła A! i kocham Polski Bus - dziękuję za uwagę!
No i świetnie, oczywiście musiałaś wymyślić taki termin, kiedy ja akurat będę na weselu?!?!!?!??!

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Tylko czy ich rodzice mają łatwiej

no to się akurat wie. I wie się czy warto o związek walczyć,czy nie. Wie się intuicyjnie. A Ty chyba wiesz
kochana, to dopieroza1,5roku! I nic Wam się nie rozpadnie,nie baw się we wronę Ułoży się

My kobiety mamy tendencję do zamartwiania się na zapas
No rodzice może niekoniecznie
No ja to wiem... Nie umiem się nie zamartwiać jedną z najważniejszych spraw w moim życiu... jakoś tak mi ciężko się powstrzymać, wiesz ?

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
magda w weekend bede bardzo niegrzeczna bedzie zielone i alko najwyzej zostane menelem jak to kiedys ilsa napisała ;-)

umie ktoras pozbyc sie brandu w telefonie
A ja tam lubię od czasu do czasu takie menelostwo... Nie przeszkadza mi

Nie wiem, jak ja się mam pocieszyć?!?! Co mam zrobić, gdzie iść?!?! Doradźcie mi, bo się chyba zamartwię na śmierć. Albo zapłaczę. Albo cokolwiek innego (wczoraj to już w akcie desperacji sama ze sobią piłam drinka.... )
Stary 2013-03-22, 17:13   #1713
kasia0912
Zakorzenienie

Ja to ostatnio chyba menelstwo mam we krwi

Jov po pierwsze a po drugie może idź na zakupy albo zrób sobie totalny dzień relaksu- kąpiel, dobra książka albo film

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2013-03-22, 17:29   #1714
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
No i świetnie, oczywiście musiałaś wymyślić taki termin, kiedy ja akurat będę na weselu?!?!!?!??!

Nie wiem, jak ja się mam pocieszyć?!?! Co mam zrobić, gdzie iść?!?! Doradźcie mi, bo się chyba zamartwię na śmierć. Albo zapłaczę. Albo cokolwiek innego (wczoraj to już w akcie desperacji sama ze sobią piłam drinka.... )
to nie ja wymyśliłam ten termin - to Lana Del Rey

poćwicz ze mną ja dziś polecę trochę z fitappy - naoglądałam się jej filmików właśnie i wydaje się superaśna, do tego mieszka w Kalifornii, więc jest powód, by się z nią zaprzyjaźnić
Dawaj:
rozgrzewka: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rkdqB3y4MCw
cardio z Mel B. http://www.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg
ramiona: https://www.youtube.com/watch?v=BBCP7Zp96zQ
nogi: http://www.youtube.com/watch?v=PHHeCEND7Fk
tiffoczki: https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=2pzg6DiknLY
i po godzinie będziemy dżezi i seksi i w ogóle och i ach

potem kąpiel, domowe spa, a o 20.45 mecz ja jeszcze idę na zebranie wspólnoty, więc muszę kończyć, buziaki
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 17:34   #1715
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Gocia za mierzenie pierdzionka. Jakie Ci się podobają?
Żółte złoto, czerwony kamień w oprawie z diamencików. Ale nic nie wpadło mi w oko na tyle, żebym była przekonana i pewna co do jednego modelu.
Ten wymarzony ma czarne oczko I mam nadzieję, że będzie, jak pójdziemy do mnie mierzyć...

Jovi, my jesteśmy ze sobą prawie 4,5 roku a studia oboje kończymy w czerwcu. Jestem pewna, że do tego czasu się nie oświadczy, więc nie biorę póki co pod uwagę zostania w Rz. Wracam do rodzinnego miasta.
Będzie ciężko, bo całe studia tż właściwie ze mną mieszkał (1. rok i ostatnie 2 lata szczególnie) ale nie panikuję. Koniec studiów to nie koniec świata a tym bardziej nie związku Co ma wisieć- nie utonie

Crozee, gratuluję maleństwa!

Czarna, samych wspaniałych i pięknych chwil na nowej drodze życia Mnóstwa miłości
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023

Edytowane przez gothka152
Czas edycji: 2013-03-22 o 17:36
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 17:37   #1716
margueri
Zadomowienie

Jovi trzymaj się dzielnie...tak jak piszą dziewczyny idź na zakupy, zjedz czekoladki coś co poprawi Ci nastrój, chociaż na chwilę, będzie dobrze!

Mnie zdenerwował nowy szef, ale mniejsza o to...nie wiem czy będę umiała się z nim dogadać...

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 17:44   #1717
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Za tydzień planowo ma się urodzić Haneczka
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-03-22, 17:48   #1718
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Ja to ostatnio chyba menelstwo mam we krwi

Jov po pierwsze a po drugie może idź na zakupy albo zrób sobie totalny dzień relaksu- kąpiel, dobra książka albo film
Kurczę, piszecie o tych spa, kąpielach i w ogóle.... A ja nie mam wanny!!! Przykre i takie przyziemne chyba mi jej brakuje. A na zakupy chyba pójdę jutro, tak zrobię

Cytat:
to nie ja wymyśliłam ten termin - to Lana Del Rey

poćwicz ze mną ja dziś polecę trochę z fitappy - naoglądałam się jej filmików właśnie i wydaje się superaśna, do tego mieszka w Kalifornii, więc jest powód, by się z nią zaprzyjaźnić
Dawaj:
rozgrzewka: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rkdqB3y4MCw
cardio z Mel B. http://www.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg
ramiona: https://www.youtube.com/watch?v=BBCP7Zp96zQ
nogi: http://www.youtube.com/watch?v=PHHeCEND7Fk
tiffoczki: https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ
brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=2pzg6DiknLY
i po godzinie będziemy dżezi i seksi i w ogóle och i ach

potem kąpiel, domowe spa, a o 20.45 mecz ja jeszcze idę na zebranie wspólnoty, więc muszę kończyć, buziaki
Ok To będę dziś ćwiczyć... Tylko nie wiem jak to rozłożyć w czasie, bo TŻ jeszcze chce oglądać film z piwkiem. Ale jakoś damy radę.
Mecz odpada A poza tym nie mamy telewizji

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Żółte złoto, czerwony kamień w oprawie z diamencików. Ale nic nie wpadło mi w oko na tyle, żebym była przekonana i pewna co do jednego modelu.
Ten wymarzony ma czarne oczko I mam nadzieję, że będzie, jak pójdziemy do mnie mierzyć...

Jovi, my jesteśmy ze sobą prawie 4,5 roku a studia oboje kończymy w czerwcu. Jestem pewna, że do tego czasu się nie oświadczy, więc nie biorę póki co pod uwagę zostania w Rz. Wracam do rodzinnego miasta.
Będzie ciężko, bo całe studia tż właściwie ze mną mieszkał (1. rok i ostatnie 2 lata szczególnie) ale nie panikuję. Koniec studiów to nie koniec świata a tym bardziej nie związku Co ma wisieć- nie utonie

Crozee, gratuluję maleństwa!

Czarna, samych wspaniałych i pięknych chwil na nowej drodze życia Mnóstwa miłości
W takim razie podziwiam, bo ja bym tak nie potrafiła Zwłaszcza, że nie wyobrażam sobie zaraz po studiach nie zacząć jakiejś pracy, a to w ogóle się wyklucza, zaczynać gdzieś pracę, żeby zaraz się przeprowadzać i szukać następnej...

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Jovi trzymaj się dzielnie...tak jak piszą dziewczyny idź na zakupy, zjedz czekoladki coś co poprawi Ci nastrój, chociaż na chwilę, będzie dobrze!

Mnie zdenerwował nowy szef, ale mniejsza o to...nie wiem czy będę umiała się z nim dogadać...
Wiesz ile już zjadłam słodkiego? mam jutro dostać okres i zjadłabym cały słodyczowy sklep

Widzę, że coś nie bardzo możesz się dogadać z nowym szefem... Jesteś pewna, że ta praca to był dobry pomysł?
Stary 2013-03-22, 17:57   #1719
margueri
Zadomowienie

Cytat:

Wiesz ile już zjadłam słodkiego? mam jutro dostać okres i zjadłabym cały słodyczowy sklep

Widzę, że coś nie bardzo możesz się dogadać z nowym szefem... Jesteś pewna, że ta praca to był dobry pomysł?
Aaaa czyli już wiadomo skąd takie nastroje, jutro już będzie lepiej...
a jakbyś zrobiła tż niespodziankę np kolację przy świecach nie poprawiłby się relacje między wami???

Praca nie będzie zła, gorzej z tym szefem...to niezły cwaniaczek... zobaczymy jak to będzie, ale coraz częściej się zastanawiam czy mu nie powiedzieć do widzenia...

M&B

A.R.

Stary 2013-03-22, 17:58   #1720
karola991
Zakorzenienie

jovi ja tez casem pije sama ze soba
Stary 2013-03-22, 18:00   #1721
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Aaaa czyli już wiadomo skąd takie nastroje, jutro już będzie lepiej...
a jakbyś zrobiła tż niespodziankę np kolację przy świecach nie poprawiłby się relacje między wami???

Praca nie będzie zła, gorzej z tym szefem...to niezły cwaniaczek... zobaczymy jak to będzie, ale coraz częściej się zastanawiam czy mu nie powiedzieć do widzenia...
Ja wiem... Nie odczuwam, żeby on jakoś specjalnie doceniał takie rzeczy Może to ukrywa, nie wiem. Ale wiesz... ja i tak codziennie robię mu żarcie, więc w zasadzie niewielka różnica

Nie lubię takich typków

Cytat:
jovi ja tez casem pije sama ze soba
Zawsze uważałam to za patologię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 18:01   #1722
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
W takim razie podziwiam, bo ja bym tak nie potrafiła Zwłaszcza, że nie wyobrażam sobie zaraz po studiach nie zacząć jakiejś pracy, a to w ogóle się wyklucza, zaczynać gdzieś pracę, żeby zaraz się przeprowadzać i szukać następnej...
Ja też sobie nie wyobrażam nie zacząć po studiach pracy. I jak zacznę to na pewno nie po to, żeby zaraz ją zmienić
Będę się martwić, jak tż się oświadczy, co dalej. To będzie jego wina, że wcześniej się nie zdecydował
No ale- bez zaręczyn z nim nie zamieszkam na stałe, to mój warunek i wiem, jakie są tego konsekwencje. Pomieszkiwanie mi nie przeszkadza ale jak mam być dla niego jak żona to on musi się określić.
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-03-22, 18:04   #1723
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Ja wiem... Nie odczuwam, żeby on jakoś specjalnie doceniał takie rzeczy Może to ukrywa, nie wiem. Ale wiesz... ja i tak codziennie robię mu żarcie, więc w zasadzie niewielka różnica

Nie lubię takich typków

Zawsze uważałam to za patologię
A gdybyś to zrobiła, ale tak odświętnie??? na pewno będzie zaskoczony i zadowolony, oni lubią być dopieszczani

Też nie lubię takich typów, ale...ja już na rozmowie wiedziałam, że się z nim nie dogadam...w sumie czekam aż mi napisze emaial, że mnie zwalnia, wcale nie zdziwiłabym się, już mi nie zależy na tej pracy...

M&B

A.R.

Stary 2013-03-22, 18:23   #1724
peach_passion
Zakorzenienie

marg, wg mnie zachowanie Twojego szefa jest nie do pomyślenia...
nie wyobrażam sobie pracować z kimś takim na dłuższą metę...
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:31   #1725
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
marg, wg mnie zachowanie Twojego szefa jest nie do pomyślenia...
nie wyobrażam sobie pracować z kimś takim na dłuższą metę...
Dobrze, że ktoś mnie rozumie, bo już myślałam, że to ja nie umiem się z nim dogadać...na szczęście na codzień nie będę musiała z nim współpracować i będzie z 400 km ode mnie

Może się to jakoś wszystko ułoży...spróbować mogę, zawsze mogę rzucić wypowiedzenie na stół
Teraz wieczorem wymyślił i zrobił coś głupszego, nawet nie chce mi się o tym pisać...

Lecę robić się na bóstwo, bo B przyjeżdża

M&B

A.R.

Stary 2013-03-22, 18:34   #1726
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
odnosnie prezentow na chrzest.. ja przepraszam, ale wg mnie te grawerowane grzechotki czy inne buciki to jest najbardziej tandetny prezent bo po co to? na fotkach z allegro wyglądaja na ogromne, a w rzeczywistosci sa mniejsze

Claris, daj to co uważasz ze bedzie ok. jakby brali ciebie dla kasy, to pewnie by cie nie wybrali skoro masz juz dwoch chrzesniakow 'na utrzymaniu'

Claris, te obrazki są spoko albo jakies ciuchy albo zabawki tez są spoko. ja z ciuchow i zabawek zawsze sie ciesze

musze sie pochwalic, ze nasz bąbel ma sie dobrze wygląda na razie jak fasola, ale serduszko juz bije mam superową lekarkę. uwielbiam ją. jest po prostu lekarzem z powołania.. pogadałam z nią o mojej wadze i sie okazało, ze u nich prowadza jakis projekt unijny dla kobiet otyłych w ciazy i zapewniaja prowadzenie podczas ciazy odnosnie diety, cwiczen itp. fajnie
Bardzo mi pomogłaś, dziękuję
Cieszę się, że wszystko w porządku z Fasoleczką

Cytat:
magda w weekend bede bardzo niegrzeczna bedzie zielone i alko najwyzej zostane menelem jak to kiedys ilsa napisała ;-)
a co to zielone?

Ty jesteś hardkorem i moim guru

Cytat:

mam wrażenie, że bardzo dużo nerwów Cię ta praca kosztuje i generalnie jej nie lubisz. A można wiedzieć co to za praca? Nie myślałaś o zmianie?

Wybrałam się dziś na mały shopping w poszukiwaniu jakichś eleganckich ciuchów na delegację. I kupiłam tylko czarny żakiet w Reserved nigdzie nic mi się nie podobało, a byłam m.in. w Mango, Promod, Mohito, Zarze i kurde wielkie nic mierzyłam kilka spódnic, ale były same ołówkowe a takie nie dla mnie bo opinają mi te moje spasłe udziska i wystający tyłek ciekawe w czym ja pojadę, nawet na stronie hotelu w którym będę jest informacja, że obowiązuje business casual dress code. Czemu zawsze jest tak jak na złość, jak chce się coś kupić to akurat nic w oko nie wpada...

Mam 3 dni urlopu = 5 najbliższych dni laba szkoda że pogoda nie nadaje się do jakiegoś jednodniowego tripu albo chociaż długiego spaceru z psem...
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:38   #1727
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Claris, bo jak się na coś konkretnego nastawiasz to nigdy się nic nie podoba
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-03-22, 18:44   #1728
najfajniejsza
Zakorzenienie

Claris, przynajmniej kupiłaś żakiet, ja ciągle nie trafiłam na taki, w którym dobrze bym się czuła i wyglądała, ale to pewnie kwestia moich gabarytów mini-sekielskiego ale że w Mohito nic nie znalazłaś? ja bym tam pół wypłaty przewaliła na Twoim miejsca - te ubrania są takie wdzięczne

Poćwiczyłam. Nie dałam rady wszystkich ćwiczeń ,a nie chcę złapać kontuzji, więc wolałam olać... za to zrobiłam mountain climbers wreszcie w biegu!!!
jutro robię zamiast pupy z Mel B. - nogi to najciężej zrzucić.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 18:57   #1729
margueri
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
mam wrażenie, że bardzo dużo nerwów Cię ta praca kosztuje i generalnie jej nie lubisz. A można wiedzieć co to za praca? Nie myślałaś o zmianie?

Wybrałam się dziś na mały shopping w poszukiwaniu jakichś eleganckich ciuchów na delegację. I kupiłam tylko czarny żakiet w Reserved nigdzie nic mi się nie podobało, a byłam m.in. w Mango, Promod, Mohito, Zarze i kurde wielkie nic mierzyłam kilka spódnic, ale były same ołówkowe a takie nie dla mnie bo opinają mi te moje spasłe udziska i wystający tyłek ciekawe w czym ja pojadę, nawet na stronie hotelu w którym będę jest informacja, że obowiązuje business casual dress code. Czemu zawsze jest tak jak na złość, jak chce się coś kupić to akurat nic w oko nie wpada...

Mam 3 dni urlopu = 5 najbliższych dni laba szkoda że pogoda nie nadaje się do jakiegoś jednodniowego tripu albo chociaż długiego spaceru z psem...

Kosztuje mnie ta praca trochę nerwów, ale liczę, że jak już to rozkręcę to będzie z górki i będę się cieszyła, bo to co mam tam robić lubię i dobrze się w tym czuje...mam pracować w centrum logistycznym jako koordynator zasobów ludzkich...tak teraz myślę to będę też musiała mieć inne obowiązki, bo będę tam jedynym pracownikiem biurowym...

Pociesze Cie, ja od dłuższego czasu szukam jakiś spodni materiałowych do marynarek i nic nie mogę znaleźć lubię spódniczki ołówkowe

Zazdroszczę urlopu

M&B

A.R.

Stary 2013-03-22, 18:59   #1730
Jovisse
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Ja też sobie nie wyobrażam nie zacząć po studiach pracy. I jak zacznę to na pewno nie po to, żeby zaraz ją zmienić
Będę się martwić, jak tż się oświadczy, co dalej. To będzie jego wina, że wcześniej się nie zdecydował
No ale- bez zaręczyn z nim nie zamieszkam na stałe, to mój warunek i wiem, jakie są tego konsekwencje. Pomieszkiwanie mi nie przeszkadza ale jak mam być dla niego jak żona to on musi się określić.
No i dobrze, warunki muszą być

Cytat:
A gdybyś to zrobiła, ale tak odświętnie??? na pewno będzie zaskoczony i zadowolony, oni lubią być dopieszczani

Też nie lubię takich typów, ale...ja już na rozmowie wiedziałam, że się z nim nie dogadam...w sumie czekam aż mi napisze emaial, że mnie zwalnia, wcale nie zdziwiłabym się, już mi nie zależy na tej pracy...
No pomyślę nad tym w poniedziałek, bo akurat będę sama wieczorem i będę mieć 2h

Cytat:
Claris, przynajmniej kupiłaś żakiet, ja ciągle nie trafiłam na taki, w którym dobrze bym się czuła i wyglądała, ale to pewnie kwestia moich gabarytów mini-sekielskiego ale że w Mohito nic nie znalazłaś? ja bym tam pół wypłaty przewaliła na Twoim miejsca - te ubrania są takie wdzięczne

Poćwiczyłam. Nie dałam rady wszystkich ćwiczeń ,a nie chcę złapać kontuzji, więc wolałam olać... za to zrobiłam mountain climbers wreszcie w biegu!!!
jutro robię zamiast pupy z Mel B. - nogi to najciężej zrzucić.
A ja też zrobiłam Twoje !!! Tylko bez ramion, bo nie mam ani małych wód ani hantele (dotrą do mnie po świętach )

Stwierdzam, że uwielbiam zestaw MelB na poślady Jest boski i w ogóle moje poślady też się robią fajniusie I uwielbiam tiffoczki. Za to ta blond laska mi jakoś... nie podeszła. Taka jakieś strachaiło - uważaj, powolutku, delikatnie... Jak jakaś dziewica, w ćwiczeniach trzeba powera, mocno, szybciiej, daaawaaaaaaaj!! A ona taka flegma

I też bym wykupiła pół Mohito Nie ma takiej mojej wizyty w tym sklepie , żeby mi się nic nie spodobało...

Edytowane przez Jovisse
Czas edycji: 2013-03-22 o 19:00
Jovisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:00   #1731
peach_passion
Zakorzenienie

marg, to jak firma funkcjonuje bez pracowników biurowych?
Stary 2013-03-22, 19:00   #1732
margueri
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Kosztuje mnie ta praca trochę nerwów, ale liczę, że jak już to rozkręcę to będzie z górki i będę się cieszyła, bo to co mam tam robić lubię i dobrze się w tym czuje...mam pracować w centrum logistycznym jako koordynator zasobów ludzkich...tak teraz myślę to będę też musiała mieć inne obowiązki, bo będę tam jedynym pracownikiem biurowym...

Pociesze Cie, ja od dłuższego czasu szukam jakiś spodni materiałowych do marynarek i nic nie mogę znaleźć lubię spódniczki ołówkowe też nigdy nie mogę dostać jak potrzebuje eleganckich ubrań, widać nie dla nas taka moda

Zazdroszczę urlopu

Zamiast edytować to zacytowałam

Ja mam obsługiwać stronę biurową....

Jovi spróbuj nic nie stracisz a możesz dużo zyskać...

M&B

A.R.

Edytowane przez margueri
Czas edycji: 2013-03-22 o 19:02
Stary 2013-03-22, 19:13   #1733
peach_passion
Zakorzenienie

marg masz się sama zająć całym biurem? sprawy logistyczne, finanse, hr itd.? to jest mała firma?

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2013-03-22 o 19:14
Stary 2013-03-22, 19:55   #1734
capriola_87
Zakorzenienie

Cześć Nadrobiłam trochę
Cytat:
Napisane przez Anastazjaaa87 Pokaż wiadomość
Capriola Twoje obrączki też bardzo ładne mi się kiedyś żólte złoto w ogole nie podobało a teraz jak oglądam i marzę sobie o pierścionku zaręczynowym coraz bardziej zaczynam się przekonywać własnie do żółtego złota
Ja się nadal nie mogę przełamać nie podobają mi się i już
Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Kończy mi się umowa w mix plusie a tam niestety nie ma zbyt dużego wyboru Ale zastanawiam się między L5 a L7. W grę jeszcze wchodzi Nokia lumia 610 albo Sony xperia J.
Ja mam i polecam, ale gdybym miała do wyboru Lumię to bym się nie zastanawiała:
Cytat:
ale słiiiit

obejrzałam. ale się wkurzyłam, bo teraz wychodzi na to, że Ali lub ta jej nie wiadomego pochodzenia bliźniaczka żyje (co za poroniony pomysł w ogóle, nie trzyma się kupy w żadnym razie), co jest idiotyzmem. już abstrahuję od tego, że RC zwerbowała armię ludzi, morduje pół miasta dla hecy, krzywdzi, ale w sumie to nie krzywdzi dziewczyny, lata prywatnym odrzutowcem i łazi sobie po mieście, ale nikt nie widział jej fejsa... pliiiiiiis...
ręka wyłaziła pewnie Ali i ją wyciągnęła jakaś bliźniaczka or sth... w ogóle bez sensu jak stąd na Rzeszów a w bagażniku na bank zwłoki, oby Melissy, bo jest okropna
zrobiłaś mi dzień zwłaszcza ostatnim zdaniem
Cytat:
i mi tez brakuje babskiego wieczoru gdzie sie obgaduje facetów pije i chichra z głupot
mi teeeeeeeez strasznie a najbliższy który się szykuje, to chyba mój panieński dopiero o ile zdążę wrócić

Cytat:
ciekawe w czym ja pojadę, nawet na stronie hotelu w którym będę jest informacja, że obowiązuje business casual dress code. Czemu zawsze jest tak jak na złość, jak chce się coś kupić to akurat nic w oko nie wpada...
.
Jak business casual to dzinsy + czarna marynarka + koszula albo gładki top Nie stresuj się, na pewno będziesz dobrze wyglądać

Czarna, gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia!
Carmi, zazdroszczę : uwielbiam Barcelonę u mnie w pracy ciągle tam jeżdżą, może i mnie kiedyś wyślą :

Wybłagałam, wyprosiłam i...wracam z Cro 7 czerwca!!! uff, ale mi ulżyło (bo jeszcze przedwczoraj była opcja że nie ma mowy..)

o-o, i za 3 miesiące ślubik

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

dobra, zmywam się na piątkową porcję przytulania i seriali

Edytowane przez capriola_87
Czas edycji: 2013-03-22 o 19:47
capriola_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 19:56   #1735
karola991
Zakorzenienie

capri zazdroszcze jak huj

ahahaha ale mam głupawkę
Stary 2013-03-22, 20:03   #1736
kasia0912
Zakorzenienie

Capri super

Karola pijemy?

postanowiłam zacząć oglądać Pretty Little Liars

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Edytowane przez kasia0912
Czas edycji: 2013-03-22 o 20:27
Stary 2013-03-22, 20:28   #1737
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Karola pijemy?
I ja, i ja

Mówiłam już, że mój Franek jest fanem wieczorynek i muzyki poważnej?
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 20:29   #1738
patuska18
Zakorzenienie

Capri super, że wracasz wcześniej. Pewnie wizja powrotu zaraz przed ślubem była niezbyt zadowalająca

Tylko 3 miesiące

A co do telefonu to nawet Lumię 610 byś wybrała? Żadnych opinii o tym tel nie słyszałam A co do Sony, to sprawuje się? Nie narzekasz? Właśnie bardziej jestem za Sony.

Też chętnie z Wami popiję Za brak wiosny

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 20:31   #1739
kasia0912
Zakorzenienie

No to zaczynamy imprezę od czego zaczynamy? na dworze zimno to może przynajmniej poczujemy ciepło

Gocia Franek jest facetem na poziomie

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

Stary 2013-03-22, 20:33   #1740
peach_passion
Zakorzenienie

dołączam do imprezy
tż poszedł z kolegami na mecz więc zostałam sama
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości