|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Naj ja pracuję od poniedziałku do piątku
weekendy mam wolne i pracuję do 15![]() możemy i na mieście bo dzieci nie mam żebyś poznała
|
#1712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ja to wiem... Nie umiem się nie zamartwiać jedną z najważniejszych spraw w moim życiu... jakoś tak mi ciężko się powstrzymać, wiesz ? ![]() Cytat:
Nie wiem, jak ja się mam pocieszyć?!?! Co mam zrobić, gdzie iść?!?! Doradźcie mi, bo się chyba zamartwię na śmierć. Albo zapłaczę. Albo cokolwiek innego (wczoraj to już w akcie desperacji sama ze sobią piłam drinka....
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to ostatnio chyba menelstwo mam we krwi
![]() Jov po pierwsze a po drugie może idź na zakupy albo zrób sobie totalny dzień relaksu- kąpiel, dobra książka albo film
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poćwicz ze mną ja dziś polecę trochę z fitappy - naoglądałam się jej filmików właśnie i wydaje się superaśna, do tego mieszka w Kalifornii, więc jest powód, by się z nią zaprzyjaźnić Dawaj: rozgrzewka: http://www.youtube.com/watch?feature...&v=rkdqB3y4MCw cardio z Mel B. http://www.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg ramiona: https://www.youtube.com/watch?v=BBCP7Zp96zQ nogi: http://www.youtube.com/watch?v=PHHeCEND7Fk tiffoczki: https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ brzuch: http://www.youtube.com/watch?v=2pzg6DiknLY i po godzinie będziemy dżezi i seksi i w ogóle och i ach potem kąpiel, domowe spa, a o 20.45 mecz ja jeszcze idę na zebranie wspólnoty, więc muszę kończyć, buziaki
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Żółte złoto, czerwony kamień w oprawie z diamencików. Ale nic nie wpadło mi w oko na tyle, żebym była przekonana i pewna co do jednego modelu.
Ten wymarzony ma czarne oczko I mam nadzieję, że będzie, jak pójdziemy do mnie mierzyć... ![]() Jovi, my jesteśmy ze sobą prawie 4,5 roku a studia oboje kończymy w czerwcu. Jestem pewna, że do tego czasu się nie oświadczy, więc nie biorę póki co pod uwagę zostania w Rz. Wracam do rodzinnego miasta. Będzie ciężko, bo całe studia tż właściwie ze mną mieszkał (1. rok i ostatnie 2 lata szczególnie) ale nie panikuję. Koniec studiów to nie koniec świata a tym bardziej nie związku Co ma wisieć- nie utonie Crozee, gratuluję maleństwa! Czarna, samych wspaniałych i pięknych chwil na nowej drodze życia Edytowane przez gothka152 Czas edycji: 2013-03-22 o 17:36 |
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
Jovi trzymaj się dzielnie...tak jak piszą dziewczyny idź na zakupy, zjedz czekoladki coś co poprawi Ci nastrój, chociaż na chwilę, będzie dobrze!
![]() Mnie zdenerwował nowy szef, ale mniejsza o to...nie wiem czy będę umiała się z nim dogadać...
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzień planowo ma się urodzić Haneczka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mi jej brakuje. A na zakupy chyba pójdę jutro, tak zrobię Cytat:
To będę dziś ćwiczyć... Tylko nie wiem jak to rozłożyć w czasie, bo TŻ jeszcze chce oglądać film z piwkiem. Ale jakoś damy radę.Mecz odpada A poza tym nie mamy telewizji ![]() Cytat:
Zwłaszcza, że nie wyobrażam sobie zaraz po studiach nie zacząć jakiejś pracy, a to w ogóle się wyklucza, zaczynać gdzieś pracę, żeby zaraz się przeprowadzać i szukać następnej...Cytat:
mam jutro dostać okres i zjadłabym cały słodyczowy sklep ![]() Widzę, że coś nie bardzo możesz się dogadać z nowym szefem... Jesteś pewna, że ta praca to był dobry pomysł?
|
|
|
#1719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jakbyś zrobiła tż niespodziankę np kolację przy świecach nie poprawiłby się relacje między wami??? Praca nie będzie zła, gorzej z tym szefem...to niezły cwaniaczek... zobaczymy jak to będzie, ale coraz częściej się zastanawiam czy mu nie powiedzieć do widzenia...
|
|
|
#1720 |
|
Zakorzenienie
|
jovi ja tez casem pije sama ze soba
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to ukrywa, nie wiem. Ale wiesz... ja i tak codziennie robię mu żarcie, więc w zasadzie niewielka różnica ![]() Nie lubię takich typków Zawsze uważałam to za patologię
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę się martwić, jak tż się oświadczy, co dalej. To będzie jego wina, że wcześniej się nie zdecydował ![]() No ale- bez zaręczyn z nim nie zamieszkam na stałe, to mój warunek i wiem, jakie są tego konsekwencje. Pomieszkiwanie mi nie przeszkadza ale jak mam być dla niego jak żona to on musi się określić. |
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na pewno będzie zaskoczony i zadowolony, oni lubią być dopieszczani Też nie lubię takich typów, ale...ja już na rozmowie wiedziałam, że się z nim nie dogadam...w sumie czekam aż mi napisze emaial, że mnie zwalnia, wcale nie zdziwiłabym się, już mi nie zależy na tej pracy...
|
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
marg, wg mnie zachowanie Twojego szefa jest nie do pomyślenia...
nie wyobrażam sobie pracować z kimś takim na dłuższą metę... |
|
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może się to jakoś wszystko ułoży...spróbować mogę, zawsze mogę rzucić wypowiedzenie na stół Teraz wieczorem wymyślił i zrobił coś głupszego, nawet nie chce mi się o tym pisać... Lecę robić się na bóstwo, bo B przyjeżdża
|
|
|
#1726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko w porządku z Fasoleczką Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wybrałam się dziś na mały shopping w poszukiwaniu jakichś eleganckich ciuchów na delegację. I kupiłam tylko czarny żakiet w Reserved Mam 3 dni urlopu = 5 najbliższych dni laba szkoda że pogoda nie nadaje się do jakiegoś jednodniowego tripu albo chociaż długiego spaceru z psem...
|
||||
|
|
|
#1727 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, bo jak się na coś konkretnego nastawiasz to nigdy się nic nie podoba
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, przynajmniej kupiłaś żakiet, ja ciągle nie trafiłam na taki, w którym dobrze bym się czuła i wyglądała, ale to pewnie kwestia moich gabarytów mini-sekielskiego
ale że w Mohito nic nie znalazłaś? ja bym tam pół wypłaty przewaliła na Twoim miejsca - te ubrania są takie wdzięczne Poćwiczyłam. Nie dałam rady wszystkich ćwiczeń ,a nie chcę złapać kontuzji, więc wolałam olać... za to zrobiłam mountain climbers wreszcie w biegu!!! jutro robię zamiast pupy z Mel B. - nogi to najciężej zrzucić.
|
|
|
|
#1729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kosztuje mnie ta praca trochę nerwów, ale liczę, że jak już to rozkręcę to będzie z górki i będę się cieszyła, bo to co mam tam robić lubię i dobrze się w tym czuje...mam pracować w centrum logistycznym jako koordynator zasobów ludzkich...tak teraz myślę to będę też musiała mieć inne obowiązki, bo będę tam jedynym pracownikiem biurowym... Pociesze Cie, ja od dłuższego czasu szukam jakiś spodni materiałowych do marynarek i nic nie mogę znaleźć lubię spódniczki ołówkowe ![]() Zazdroszczę urlopu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1730 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko bez ramion, bo nie mam ani małych wód ani hantele (dotrą do mnie po świętach )Stwierdzam, że uwielbiam zestaw MelB na poślady I uwielbiam tiffoczki. Za to ta blond laska mi jakoś... nie podeszła. Taka jakieś strachaiło - uważaj, powolutku, delikatnie... Jak jakaś dziewica, w ćwiczeniach trzeba powera, mocno, szybciiej, daaawaaaaaaaj!! A ona taka flegma ![]() I też bym wykupiła pół Mohito
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-03-22 o 19:00 |
|||
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
marg, to jak firma funkcjonuje bez pracowników biurowych?
|
|
|
|
#1732 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zamiast edytować to zacytowałam ![]() ![]() ![]() Ja mam obsługiwać stronę biurową.... Jovi spróbuj nic nie stracisz a możesz dużo zyskać...
Edytowane przez margueri Czas edycji: 2013-03-22 o 19:02 |
||
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
marg masz się sama zająć całym biurem? sprawy logistyczne, finanse, hr itd.? to jest mała firma?
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2013-03-22 o 19:14 |
|
|
|
#1734 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nadrobiłam trochę![]() Cytat:
nie podobają mi się i już ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
strasznie ![]() Cytat:
![]() Czarna, gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia! ![]() Carmi, zazdroszczę : uwielbiam Barcelonę![]() Wybłagałam, wyprosiłam i...wracam z Cro 7 czerwca!!! )o-o, i za 3 miesiące ślubik ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- dobra, zmywam się na piątkową porcję przytulania i seriali
Edytowane przez capriola_87 Czas edycji: 2013-03-22 o 19:47 |
|||||
|
|
|
#1735 |
|
Zakorzenienie
|
capri zazdroszcze jak huj
![]() ![]() ![]() ![]() ahahaha ale mam głupawkę
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Capri super
![]() Karola pijemy? ![]() postanowiłam zacząć oglądać Pretty Little Liars
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2013-03-22 o 20:27 |
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
I ja, i ja
![]() Mówiłam już, że mój Franek jest fanem wieczorynek i muzyki poważnej? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1738 |
|
Zakorzenienie
|
Capri super, że wracasz wcześniej. Pewnie wizja powrotu zaraz przed ślubem była niezbyt zadowalająca
Tylko 3 miesiące ![]() A co do telefonu to nawet Lumię 610 byś wybrała? Żadnych opinii o tym tel nie słyszałam A co do Sony, to sprawuje się? Nie narzekasz? Właśnie bardziej jestem za Sony.Też chętnie z Wami popiję Za brak wiosny
|
|
#1739 |
|
Zakorzenienie
|
No to zaczynamy imprezę
od czego zaczynamy? na dworze zimno to może przynajmniej poczujemy ciepło![]() Gocia Franek jest facetem na poziomie
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
dołączam do imprezy
![]() tż poszedł z kolegami na mecz więc zostałam sama
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

weekendy mam wolne
bo dzieci nie mam żebyś poznała

A! i kocham Polski Bus - dziękuję za uwagę! 
Nie umiem się nie zamartwiać jedną z najważniejszych spraw w moim życiu... jakoś tak mi ciężko się powstrzymać, wiesz ? 
a po drugie może idź na zakupy albo zrób sobie totalny dzień relaksu- kąpiel, dobra książka albo film
za mierzenie pierdzionka. Jakie Ci się podobają? 

lubię spódniczki ołówkowe