|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
cześć!
Przyszłam Was pocieszyć ![]() mc libelule KONIEC NIEB 010.jpg mc libelule KONIEC NIEB 004.jpg mc libelule koniec 001.jpg
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz, przy mieszanej (trochę świeci mi się tylko nos) zadowala mnie 123 Perfect Foundation Bourjois, gdyby nie konieczność utrwalenia, wcale nie używałabym pudru. Minerałów nigdy nie używałam. Ju, gratuluję. Zapachu nie znam, ale obraz jest bardzo sugestywny
|
|
|
|
|
#543 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie Mała będzie miała dysleksję (po ojcu) ![]() ale dopiero na koniec 3 klasy skierują ją do poradni, bo musi wcześniej znać wszystkie zasady Cytat:
![]() za to burżuj przestał mi się stapiać z cerą całkiem mi się zmieniła - wyschła na wiór ![]() baza catrice ok - podkłady na niej nie ciemnieją, albo dużo mniej niż bez
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo one wlazujo w pory, zmarchi i pod koniec dnia wyglądają tak niekoniecznie, mocno wysuszają cerę - postarzają optycznie zwłaszcza od połowy dnia w górę ale są, np Clarins Everlasting z dawnych Loreal Balance ale chyba tylko na allegru jusz dostępny ja, mimo że mam tłustą cerę, unikam już matujących bo gorzej na mnie siedzą niż nawilżające |
|
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też się zmieniła, na szczęście na plus. |
|
|
|
|
#547 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no własnie wtorek odpadł, chyba, że Wintr się zgodzi odebrać moje, a ja odbiorę od Wintra
|
|
|
|
#548 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mój świetnie czyta i jest dobry w ortografii i matmie i luzik.Teraz mam inny problem- rośnie mu stały ząb, jedynka na dole i jest ewidentnie szersza niż dziura po mleczaku. I zaczyna rosnąć krzywo, a 2 obok się nie rusza na razie. Biec do denta? Każe rwać dwójkę ![]() Cytat:
I zapisałam się do dermy za połowę kwietnia z tym moim uczuleniem na szyi Najgorzej jak to zniknie do tego czasu.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#549 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
rozjasnianie brwi farba nie działa ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#550 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
joł można popróbować, drut i sznurek to grosze
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() bo zdech mi samochód to wszystko przez tę zimę cze
|
|
|
#551 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
1. pospali się ![]() 2. Cytat:
2. mnie jeszcz możesz 3. to tera ja Cytat:
. styl taki przez 4 tomy ale pierwszy jest chyba najlepszy pokrótce mogę opisać ale to dużo za mało wiadomości na inna planetę ludzie wysłali ekipę kilku badaczy, do badania planetowej cywilizacji podobnej do naszej. ponieważ badacze przestali się odzywać, wysłali Vuko w wyprawie ratowniczej. ma zebrać naukowców do kupy i odesłać na Ziemię z jak najmniejszym ingerowaniem w istniejący świat. wyposażony jest w podstawową wiedzę i w Cyfrala - coś jak symbiotyczny grzyb w układzie nerwowym, który ma podrasować jego zdolności wszelakie, w walce zwłaszcza. Vuko na planecie znajduje surową magię, rozpierduchę w obozie naukowym, trupy oraz kolegę zaklętego w drzewo, który mówi, że przeżyła czwórka badaczy ale zniknęli. Vuko magii nie uznaje, chociaż dzięki niej materializuje sobie, przez przypadek i nieświadomie, potrzebnego konia (ichniejszego konia). jedzie przez świat i szuka kolegów, po drodze zabija potwory materializujące się z zimnej mgły i zbiera informacje o Czyniacych, którzy pojawili się nagle i sieją postrach, terror i śmierć. po długich poszukiwaniach, wielu walkach, dociera do jednego z badaczy, który okazuje się jednym z Czyniących, nie chce wracać na Ziemię i zamienia Vuko w drzewo. to jest tak okropny drętwy i zniechęcający skrót, że nie zdziwię się, jak nie będziesz czytać bo naprawde dużo się dzieje w pierwszym tomie, dużo fajnych rzeczy. może Maja dopisze swój streszczeń ciekawszy ![]() Cytat:
2. 3. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ouuuuuu niesmacznawa pomyłka ![]() a mogę jeszcze raz zaśpiewać po cichutku? pada śniek pada śniek....
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-03-22 o 20:50 |
|||||
|
|
|
#553 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję dziewczyny A alfiki matematyczne i humanistyczne też są na tapecie?Wszystko to już przerabiałam z moją młodą przez 6lat wygrane wojewódzkie i takie tam...Ale w gimnazjum już nie chciała a ja nie namawiałam a nawet się cieszyłam,że mam już spokój i nie muszę jezdzić,wozić i przeżywać Na pamiątkę mam stertę dyplomów Wszystkich depresyjnych przytulam |
||
|
|
|
#555 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie jest złe, ale wiśniowe lub truskawkowe byłoby smaczniejsze. Jeszcze tylko shaker muszę mieć.
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wkokufiłam
Ktoś mi sprzątnoł EL Youth Dew za 80zł. Miałam w obserwowanych i czekałam na wypłatę a tu zonk ![]() Przyznać się która to
|
|
|
|
#557 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#559 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. O wspólczuję...wniliowe jest okropne jak dla mnie....ale oża sie przyzwyczaić, w sumie to tak jak by lekarstwo ...Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#561 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dzięki, to już mniej więcej ogarniam temat, drętwota mi nie przeszkadza Chyba Ty piszesz o PLiO a ja o PLO ![]() Pan Lodowego Ogrodu dla ścisłości. PLiO właśnie czytam po raz drugi
|
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do waniliowego (ja takie specjalnie zamówiłam ) polecam wrzucić kilka mrożonych truskawek i jeszcze na kefirze 0% z biedry zrobić od której godz. pracujesz we wtorek?
|
|
|
#563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie masz w czym mieszać, to sloik świetnie zastępuje shaker. Wystarczy kilka wstrząsow ![]() Kurde, caly dzień bym spala i spala dziś...wstałam o 11 rano, tylko dla tego że mnie znajomy obudził telefonem. rzebujałam się na pół zśnięto caly dzień, ..po 16 polożyłam sie na 10 minut i wstałąm po 19...i znowu mi się chce spać
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-03-22 o 21:02 |
|
|
|
|
#564 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
zmiatacz osypowy
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#565 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#566 | ||
|
Wtajemniczenie
|
oczka w poprzek
Cytat:
współczuję ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
nie wię nie wię czy z kurtury tego nie piszesz coby mych beztalentów streszczeniowych nie pogrążać ale jednak zalecam łapnąć ten pierwszy tom jak będzie sposobność bo najfajniejszy jest
|
|
#567 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Podejrzewam, że nie
Za to nawet gżegżółki się wykuł ![]() Cytat:
Ile pijesz dziennie? Cytat:
We wtorek jestem od 13 do 19, ale spoko, mogę poczekać na inny termin. Nie dostałam, ale już patrzę jakie kolejne kupić Bo to mi starczy na 10 dni. Jestem ciekawa czy w sklepie dla sportowców jest taniej czy drożej niż w necie.
||
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#569 | |
|
Zakorzenienie
|
W kropeczki byl?
![]() Cytat:
2. Wcześniej 3 x dziennie po 30 gr ( miarka dołączona do bialka) , a teraz 2x dziennie, w południe i wieczorem. Możes przejść i popatrzeć po sklepach, napewno będzie coś fajnego i tańszego. U nie jest caly 1 sportowy do tego wybór mają malutki odżywek i ceny wyższe niż w necie. |
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

Mój świetnie czyta i jest dobry w ortografii i matmie i luzik.

Na dodatek zapuszczam brwi co nadało mi wygląd transwestyty. Postanowiłam więc rozjaśnić je rudą farbą do włosów jak już odrosną 

dla Golden
. styl taki przez 4 tomy
ale pierwszy jest chyba najlepszy