Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 21:54   #2251
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja w sumie i Naturią i Bingaczem, mogę dać od siebie odlewkę Wax Awokado a także Nivea Flexible Curls, olejku GP z papryką?
Nie miałam ani jednego, więc z chęcia wypróbuję, awokado chyba mi służy więc tym bardziej, ta nivea to do stylizacji tak? A olejek to taki na skalp, na porost? Dobrze kojarzę?
Stary 2013-03-22, 21:57   #2252
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Przy skakaniu i nie tylko
W moim przypadku żadne inne aeroby nie powodowały polepszenia kondycji, zawsze byłam wymęczona po 40 minutach

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:15   #2253
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
W moim przypadku żadne inne aeroby nie powodowały polepszenia kondycji, zawsze byłam wymęczona po 40 minutach
ja chodziłam na różne zajęcia fitness przez miesiąc w wakacje- aerobik, zumba itd po 2-3 razy dziennie i niestety nie widziałam wcale poprawy na porannym aerobiku jak na początku po 40 minutach leżałam i kwiczałam tak dalej było tzn ćwiczyłam dalej ale robiłam np. połowę powtórzeń... a jakie zakwasy faaajnie było, ja chcę jeszcze raz
Stary 2013-03-22, 22:15   #2254
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Nie miałam ani jednego, więc z chęcia wypróbuję, awokado chyba mi służy więc tym bardziej, ta nivea to do stylizacji tak? A olejek to taki na skalp, na porost? Dobrze kojarzę?
dokładnie tak, ja Nivei używam również jako b/s po prostu

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:22   #2255
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku liczyłam sobie w myślach do 30 i do 60
Później skakałam na oko, w szybkich seriach liczyłam podskoki (po 200) a truchtałam tylko tyle czasu żeby przestać dyszeć i mieć siłę na kolejną serię. I tak dopóki nie wyskakałam 2 tys.
Obecnie po prostu ustawiam budzik na pół godziny i nic nie liczę, skaczę ile mam siły, odpoczywam ile potrzebuję żeby nie paść i tyle.
A to spoko, w takim razie będę po prostu skakała ile dam rady i żeby co dzień było więcej

Mam plan stać się do lata super laską

Cytat:
Przy skakaniu i nie tylko Właśnie zrobiłam Killer (z trzema przerwami) i ulubione ćwiczenia Skalpela - w sumie jakaś godzina 10 min. Kilkanaście minut po i mam ochotę na więcej
Heh, grałyśmy dziś w kosza na wuefie. Z chłopakami. Goniłam ich, aż się kurzyło. Niektórzy myśleli, że to nie ja tylko jakiś sobowtór, bo zazwyczaj tylko łaziłam wte i we wte.. Ale to było w innym życiu

Zmierzch se puściłam. Ta cała Victoria ma nawet niezłe falo-loki
wow, zazdroszczę kondycji
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 22:28   #2256
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
dokładnie tak, ja Nivei używam również jako b/s po prostu
to super
Spieszy Ci się? Bo w sumie to nie wiem, kiedy na pocztę dotrę (3-4 kwietnia najpóźniej). Ale jeśli trzeba to jakoś dam radę wcześniej
czyt. w poniedziałek
Stary 2013-03-22, 22:57   #2257
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Cieszę się, ale to niedobrze, bo wszystko stoi w miejscu i nie ma podstaw (teoretycznie) do dalszego szukania przyczyny mojego stanu. Gdyby nie opór obecnej lekarki mogłabym dać sobie spokój, czekać aż znów mi się pogorszy i wysłuchiwać, że udaję - a przecież nie podrabiam wyników

Jutro zrobię sobie także chyba peeling cukrowy, bo daaaaawno nie robiłam
mam wielką nadzieję, że trafisz na swojego doktora Housa, który znajdzie jakieś rozwiązanie

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

dzisiaj pierwszy raz wtarłam kozieradkę )
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-22, 23:00   #2258
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
to super
Spieszy Ci się? Bo w sumie to nie wiem, kiedy na pocztę dotrę (3-4 kwietnia najpóźniej). Ale jeśli trzeba to jakoś dam radę wcześniej
czyt. w poniedziałek
spokojnie, dam radę po Wielkanocy, nie gnaj na łeb i szyję

Stary 2013-03-22, 23:05   #2259
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Mnie się trochę marzy rozjaśnić nieco włosy, ale ta henna... Może jakbym z niej wcześniej na ok. 2 miesiące zrezygnowała chociaż?
O, mądre - i spróbuj na jakimś pasemku wcześniej.
Cytat:
Napisane przez Dolczi Pokaż wiadomość
Ja sama nawet nie wiem jakie sa moje włosy. Gdy nie wyszuszę tylko pozwalam i samym wyschnąć to robią sie delikatne falki jak po duzej ilości małych warkoczyków, ale takie delikatne. Gdy wyszuszę i wyprostuje na szczotce, to mam proste przez godzinę a potem w 3/4 długości sie wywijają gdzie chcą- nawet jak lakierem psiknę co dawno temu robiłam. Jeszcze sie w kolonie zbijają i wygladaja na tłuste. Ja sama nie wiem czego chcą moje włosy i przede wszytkim jakie są. A chciałabym by były jednolite- nieważne czy proste, falowane.
Pobaw się jeszcze w wydobywanie skrętu, może się nauczą
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 23:19   #2260
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
O to to
I z tym pozytywnym akcentem zakończę ten dzień i idę spać

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 23:20   #2261
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
patrząc na swoją zanikającą talię też dochodzę do takich postanowień

Stary 2013-03-22, 23:38   #2262
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Pobaw się jeszcze w wydobywanie skrętu, może się nauczą
Pomysle o tym. Przyznam, ze dzisiejszy pseudo-skret mnie zdemotywowal. Teraz jestem w warkoczu bo ostatnio podczas spania ugryzlam wlasne rozpuszczone wlosy. Fuj!
Dolczi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 00:19   #2263
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nic mi nie mów...
Schuść prawie schudłam (grypa i brak apetytu) ale próbuję się upiększyć na paszczy i skutki są opłakane: zapuszczam brwi więc wyglądam jak transwestyta, muszę je jakoś rozjaśnić bo nie chcę ponownie skubać; zakupiłam pędzle i palety cieni do oczu ale wymalowana przypominam męską dzifkę No nic, trening czyni miszcza.

Włosowo testowałam dziś Elseve TR5 i niby fajnie ale włosy szybko się spuszyły nie wiadomo od czego.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 02:05   #2264
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Czasowo ile Ci to zajmowało?
zagięłaś mnie....
coś koło 6 kilometrów jechałam na pewno krócej niż godzinę...

Kav

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 06:35   #2265
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
będziesz mieć powtórzone te badania? chyba w takim przypadku to podstawa? ale naprawdę, dla swego zdrowia, staraj się myśleć pozytywnie. Może to banał, ale może mieć swoje właściwości leczące, w końcu jak często placebo daje efekty
Tak, za tydzień. Lekarze z czystej ciekawości chcą sprawdzić jakie będą wyniki. Poza tym epizodem muszę dalej szukać i odpowiedniego lekarza, i przyczyny. Nie może być tak - cudowne ozdrowienie
Cytat:
Zmierzch se puściłam. Ta cała Victoria ma nawet niezłe falo-loki
Też mi się spodobały
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mam wielką nadzieję, że trafisz na swojego doktora Housa, który znajdzie jakieś rozwiązanie
Oby

Dzień dobry!
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 08:07   #2266
201607040946
Konto usunięte

Cytat:

Ja też

Cześć, dziewczyny
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 08:30   #2267
sheep_zonz
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Jak nie szukać, kiedy tydzień temu coś mnie zabijało, a dzisiaj jestem okazem zdrowia

Jeśli chodzi o boba zawsze mówię tak
Kav

Chciałam napisać Ci coś pocieszającego, ale coś mi nie wychodzi.
Więc tylko ściskam Cię mocno wirtualnie i trzymam kciuki za Ciebie Wierzę, że będzie dobrze! Ty nasza pozytywna duszyczko

Cytat:
Może kiedyś. Wyglądają na troche przesuszone i "zdechłe". I jakbym mniej włosów miała- co w przypadku moich cienkich i rzadkich włosów jest nie pożądane. Jak kiedyś jako dzieciak robiłam warkoczyki to miałam efekt karbownicy. I trzymały się do mycia- wtedy myłam raz w tygodniu.

BTW Ciągle szukam swojej pielegnacji i świetego Graala nie znalazłam. A tyle tego mam i nie mogę kupić nic nowego, a tak mam ochotę na bingo arganowe. Kusicielki wy. A po tym co mam moje włosy są bez szału. Jedynie bingo z błotem karnalitowym lubię.
Nie martw się, ja dopiero niedawno znalazłam mojego kosmetycznego ulubieńca, który robi WOW moim włosom - a dbam od nie od listopada 2011. Wcześniej po prawie każdym kosmetyku włosy były bez szału.

Cytat:
Kaveri super że u Ciebie lepiej

Mam pytanie do Narzeczonej Robin Hooda
Uwielbiam tę nazwę, też tak zacznę mówić na Red. Red, mooogę?

Cytat:
Po papilotach są okropne- mam po nich barana, który nawet do szyji nie dosięga. Ślimaczki podobnie. Po prostu nie wiem jak stylizować potem po zdjeciu/rozpuszczeniu by to wygladało. Spróbuję na chusteczki higieniczne, bo boję się, że po tych nawilżanych będą tłuste. Jak będą byle jakie to będę prosto-wywijana. Bo nie wiem jak wyprostować tak, aby sie trzymały proste cały dzień.
Kochana, a może potrzebujesz coś o większej średnicy, żeby skręt nie wyszedł taki drobny, barankowy, a grubszy? Sama nie stosowałam, ale dziewczyny kręcą np. na skarpetkę. Jest też ta metoda nawijania włosów na palce i spinania, gdyby nawinąć na kilka palców, skręt też byłby grubszy. Co do prostowania włosów, ja prostuję za pomocą TT, gdy suszę włosy używając koncentratora. Wiem, że można nawijać też włosy na okrągła szczotkę, ale jak takowej nie posiadam, więc radzę sobie TT, a czasem nawet grzebieniem z szerokim rozstawem zębów.
Stary 2013-03-23, 08:51   #2268
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Nie martw się, ja dopiero niedawno znalazłam mojego kosmetycznego ulubieńca, który robi WOW moim włosom - a dbam od nie od listopada 2011. Wcześniej po prawie każdym kosmetyku włosy były bez szału.

Kochana, a może potrzebujesz coś o większej średnicy, żeby skręt nie wyszedł taki drobny, barankowy, a grubszy? Sama nie stosowałam, ale dziewczyny kręcą np. na skarpetkę. Jest też ta metoda nawijania włosów na palce i spinania, gdyby nawinąć na kilka palców, skręt też byłby grubszy. Co do prostowania włosów, ja prostuję za pomocą TT, gdy suszę włosy używając koncentratora. Wiem, że można nawijać też włosy na okrągła szczotkę, ale jak takowej nie posiadam, więc radzę sobie TT, a czasem nawet grzebieniem z szerokim rozstawem zębów.
Dzien dobry.
A co to za hit znalazlas? Sproboje na skarpety. To po prostu pasma na skarpety sie nawija? Mam d-tanglera. Czesanie nim wlosow na mokro konczy sie bolem i powyrywanymi wlosami. Dlatego prostuje na okraglej z naturalnego wlosia.
Stary 2013-03-23, 08:53   #2269
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja też

Cześć, dziewczyny
ja tez

hejo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 09:08   #2270
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Dzien dobry.
A co to za hit znalazlas? Sproboje na skarpety. To po prostu pasma na skarpety sie nawija? Mam d-tanglera. Czesanie nim wlosow na mokro konczy sie bolem i powyrywanymi wlosami. Dlatego prostuje na okraglej z naturalnego wlosia.
Oliwka Babydream
https://www.youtube.com/watch?v=CzJKdHglFck
Im mniej skarpet użyjesz, tym loki powinny wyjść większe.
Ze swojej strony mogę polecić Ci kanał: https://www.youtube.com/user/beautyk...ature=g-subs-u
Dziewczyna przedstawia wiele sposobów kręcenia włosów bez użycia ciepła.. To chyba właśnie ona zapoczątkowała "chusteczkowy szał"
Stary 2013-03-23, 09:13   #2271
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwka Babydream
https://www.youtube.com/watch?v=CzJKdHglFck
Im mniej skarpet użyjesz, tym loki powinny wyjść większe.
Ze swojej strony mogę polecić Ci kanał: https://www.youtube.com/user/beautyk...ature=g-subs-u
Dziewczyna przedstawia wiele sposobów kręcenia włosów bez użycia ciepła.. To chyba właśnie ona zapoczątkowała "chusteczkowy szał"
Dzieki Oliwke babydream mialam ta dla mam. A niebieska mam w miniaturze i uzywam na paznokcie. Ktoregos dnia pojdzie na wlosy. Jak wejde na kompa to popatrze na krecenie wlosow
Stary 2013-03-23, 09:21   #2272
blondynaaa_91
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie wróvił brat i cyknął mi zdjecie na szybko. Muszę się nauczyć je stylizować. Do tego z prawej strony mam lepszy skręt. Jeszcze długa droga przede mną.
Ale masz kolor A co do włosów to chyba mamy podobny problem w stylizacji Moje też nie mogą się zdecydować jakie chcą być. Po wysuszeniu potrafię mieć jedną stronę prostą a drugą falowaną. Z jednej strony poddatne są na kręcenie, a z drugiej jak chcę ugniatać/stylizować na loczki to nie wychodzą. Albo są słabe i się rozwalają, albo nie wychodzą loczki tylko takie "pogięte" strąki. Moje największe osiągnięcie -> patrz załącznik żenada, więc chyba zrezygnuję z prób kręcenia, chcę się pobawić w falowanie, np. na ślimaczek czy coś takiego.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
One są gdzieś stacjonarnie czy tylko online?
A w aptekach DOZ?

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Jogurt na wlosach wyprobowany. Splukalam tylko woda, nie uzylam nawet szamponu. Wlosy sa troche oblepione, ale nie ma przyklapu, i jest ich bardzo duuuzo!
Ja chyba też dzisiaj wypróbuję

Cytat:
Cieszę się, ale to niedobrze, bo wszystko stoi w miejscu i nie ma podstaw (teoretycznie) do dalszego szukania przyczyny mojego stanu. Gdyby nie opór obecnej lekarki mogłabym dać sobie spokój, czekać aż znów mi się pogorszy i wysłuchiwać, że udaję - a przecież nie podrabiam wyników
Szkoda, że jestem jeszcze taka głupia i nic ciekawego nie wymyślę Mam teraz fazę, że chodzę i wszystkich dookoła badam od stóp do głów, potrafię tylko zauważyć, że jest coś nieprawidłowego, ale co to jest to nie mam pojęcia. Dobrze, że masz jakąś upartą lekarkę Ściskamy mocno!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010831.jpg (117,4 KB, 31 załadowań)
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 09:25   #2273
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Ja chyba też dzisiaj wypróbuję

Szkoda, że jestem jeszcze taka głupia i nic ciekawego nie wymyślę Mam teraz fazę, że chodzę i wszystkich dookoła badam od stóp do głów, potrafię tylko zauważyć, że jest coś nieprawidłowego, ale co to jest to nie mam pojęcia. Dobrze, że masz jakąś upartą lekarkę Ściskamy mocno!
No próbować zawsze można
Rety, ale masz śliczne włosy!
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 09:29   #2274
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Ale masz kolor A co do włosów to chyba mamy podobny problem w stylizacji Moje też nie mogą się zdecydować jakie chcą być. Po wysuszeniu potrafię mieć jedną stronę prostą a drugą falowaną. Z jednej strony poddatne są na kręcenie, a z drugiej jak chcę ugniatać/stylizować na loczki to nie wychodzą. Albo są słabe i się rozwalają, albo nie wychodzą loczki tylko takie "pogięte" strąki. Moje największe osiągnięcie -> patrz załącznik żenada, więc chyba zrezygnuję z prób kręcenia, chcę się pobawić w falowanie, np. na ślimaczek czy coś takiego
Mam w sumie podobne włosy, ale dzisiaj chyba spróbuję się z nimi
"pobawić", i zrobić się na kręcono Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo ostatnia taka zabawa skończyła się fiaskiem Ale włosy skrętu też muszą się nauczyć, trzeba być cierpliwym. Nie będę nakładać stylizatorów - chcę czuć miękkość i gładkość włosów, co po żelach zazwyczaj staje się u mnie niemożliwe
Włoski na zdjęciu - śliczne

Dolczi, próbuj, próbuj Póki co mi też wydaje się, że Twoje włoski bardziej przypominają proste niż fale, ale może po prostu należy nad nimi popracować
Stary 2013-03-23, 09:33   #2275
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
A w aptekach DOZ?
Tylko 250 g, po drugie są drogie, znalazłam aptekę , gdzie za 250 jest b. często 14 zł a moje włosy polubiły tego do wypadających, będę inne próbować

Nieźle się kręcą po drugie jak systematycznie będziesz wydobywać skręt, to się polepszy, u mnie w albumie masz zdjęcie z listopada (początek, po 1,5 roku prostowania/suszenia na prosto ) i z marca (po 2 tygodniach CG, obecnie musiałam odstawić kręcenie ze względu na powrót zimy...)

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 09:33   #2276
Dolczi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz kolor A co do włosów to chyba mamy podobny problem w stylizacji Moje też nie mogą się zdecydować jakie chcą być. Po wysuszeniu potrafię mieć jedną stronę prostą a drugą falowaną. Z jednej strony poddatne są na kręcenie, a z drugiej jak chcę ugniatać/stylizować na loczki to nie wychodzą. Albo są słabe i się rozwalają, albo nie wychodzą loczki tylko takie "pogięte" strąki. Moje największe osiągnięcie -> patrz załącznik żenada, więc chyba zrezygnuję z prób kręcenia, chcę się pobawić w falowanie, np. na ślimaczek czy coś takiego.
To i tak niezle osiagniecie. Mi wyszlo to co wyszlo, czyli nic.
Stary 2013-03-23, 10:31   #2277
blondynaaa_91
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny Mnie się te falki moje nie podobają, są takie wymęczone i oklapnięte.
Ale właśnie zawinęłam włosy na opaskę, nawaliłam gluta+żel artiste granatowy, dam znać co będzie wieczorem

Z tym wydobywaniem skrętu to w sumie racja, trzeba codziennie stylizować, żeby się nauczyły, tylko jest jeden problem - jak mi wychodzi takie cuś co było wyżej na zdjęciu, to jak z tym wyjść na ulicę
blondynaaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 10:37   #2278
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Kav

Chciałam napisać Ci coś pocieszającego, ale coś mi nie wychodzi.
Więc tylko ściskam Cię mocno wirtualnie i trzymam kciuki za Ciebie Wierzę, że będzie dobrze! Ty nasza pozytywna duszyczko D

Cytat:
Też tak mam... Ale przestałam już o tym mówić innym, żeby ich nie martwić. Niech sobie żyją w błogiej nieświadomości, iż są okazem zdrowia

Dziękuję Wam! W końcu trafiłam na lekarkę, która mi uwierzyła (!) i nadal szuka głównego źródła problemu. Może w końcu się ułoży... Ale mam nadzieję, że nie przed końcem LO - muszę pociągnąć zwolnienie z WF

Dzisiaj skromnie, melduję się z olejem palmowym na włosach.

Blondyna
! Zapomniałam. Baaaaardzo podobają mi się Twoje falki. Wyglądają na mięsiste
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 10:39   #2279
moooniek
Zakorzenienie

Xminor, u mnie sa dostepne stacjonarnie te 500g
Stary 2013-03-23, 10:48   #2280
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

namówiłam wczoraj TŻ na olejowanie, potem nałożyłam mu bingo shea, zmyłam BDFM, na to oleo i ugniatanie isanową pianką, i jakie ma mięciusie, błyszczące loki, też chcę takie!
On oczywiście nie widzi różnicy, a na zdjęcia mi już nie pozwolił, no ale
Więcej już mi nie pozwoli takich dziwnych rzeczy robić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości