|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
Jakieś rewelacje? ![]() A tilapia mi nie smakuje - tak samo jak panga. To nie są morskie ryby i często smakują mułem ale są tanie więc na studencki portfel akurat
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Pani Mizantrop
|
Ja też, a żarcie będzie najprędzej za godzinę :/
Przez cały dzień zjadłam tylko płatki i pączka ![]() Btw pyszne te biedronkowe pączki z bita śmietaną ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
) i parę innych pierdółek.---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Pośmiejcie się: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=683557
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ten makaron świeży szpinakowy to się tylko odgrzewa, czy jak? bo kiedyś już się nad tym zastanawiałam ![]() A te ziemniaczki na kolacje to jak robisz? Z czym podajesz i jak przyprawiasz? ![]()
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne dam znac jak tylko zrobi wroci kolo 24 wiec pewnie juz jutro sie za to wezmie
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja przez tą pogodę na nic nie mam chęci, snuję się i tylko podjadam, cierpię na 'wiecznego głoda' jak jest zimno Kasztanko chyba Twoja prognoza się sprawdza, dziś w nocy ma być -15
|
|
#1807 | ||
|
Zakorzenienie
|
U mnie teraz się uspokoiło jakoś, ale wcześniej i przez jakieś trzy ostatnie dni coś opętało tego avasta i nie dawał mi spokojnie posiedzieć na wizażu
![]() Super wiadomość, oby z dnia na dzień było lepiej Cytat:
ja już żadnej nie mam i bardzo mi ich brakuje..Także się dzisiaj wygłodziłam bez sensu, a przez ten mróz to już w ogóle jakoś strasznie ten głód czułam, że jak wróciłam z cieplutkim chlebem i świeżym masełkiem z reala to kromka po kromce niemal pół chleba poszło I gdzie tu zdrowy rozsądek i moja dieta Nie wiem, ale jeśli chodzi o zwykły chleb z masłem to potrafię się zapomnieć, uwielbiam po prostu![]() ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ---------- Cytat:
a wiosny ani widu ani słychu..
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1809 |
|
Moderator
|
zieeew
![]() Nawet tak tużo nie napyplały od wczoraj Ja w końcu podjęłam "męską" decyzję, wyłączyłam kompa i poszłam prasować. Rany boskie, ponad 3 godzin y wyjęte z życiorysu Teraz mój się smacznie przewraca na drugi bok a ja spać nie mogę ![]() Jedyny pożytek z tego taki że rybka została zjedzona ![]() Zaraz trza będzie na jakie spozywcze zakupki podejść, może w końcu Biedronka?
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze obie dzis nawiedzimy chyba biedrone ostatni raz bylam w niedziele troche przerwy mialam
|
|
#1811 |
|
Moderator
|
No, przerwa była
![]() Tylko musze jednak zaczekac na swojego aż wstanie, nie będę sama dźwigać siat. Niby mam minutę do biedronki, ale co tam Musimy zakupić jakis prezent na urodziny dla faceta koło 30stki.Tak myślę że jakiś dobry alkohol, coś w Biedronce może by się znalazło ![]() Bo oni tam sobie nawzajem przynoszą cos do picia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doooooobry!
Jaki piękny dzień! SŁOOOOOOOOOOOOOONECZKO |
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- taaak !!!! tylko u mnie -9,5 na termometrze, ale dobrze, że śniegu nie nawaliło
|
|
|
|
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() . Przez tą długą zimę trochę mi się przytyło![]() Cytat:
podzielam Twój ból, prasowania to się migam jak mogę, nie znoszę tego. A dziwne bo jak byłam mała to z chęcią prasowałam tacie koszule i wszystko co się dało. A teraz masakra, kupuję ciuchy nie wymagające prasowania ![]() Dzień dobry, o tak słonko piękne , ale jaki mróz do tego brrr, aż nie chce się wychodzić na dwór
|
|
#1817 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ta słońce jest faktycznie, ale kurde -9 Nie spodziewałam się wychodząc z domu, nie wzięłam rękawiczek, myślałam że mi łapy odpadną, a szłam tylko minute do biedronki ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1818 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
![]() u mnie też słoneczko od rana, cuuudnie ![]() ale zła jestem, bo w tygodniu jak się mam zwlec o 7 to przeciągam do oporu i wstać nie mogę, a w weekendy jak jest możliwość pospać do ja 6:30 na nogach ale za to pogotowałam na dzisiejszą naprędce wymyśloną imprezę integracyjną sałatka porowa i nugettsy z kurczaka z sosem czosnkowym! przy okazji - rozdrabniacz do czosnku z B. przetestowany, rewelacja |
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | ||
|
Pani Mizantrop
|
Cześć dziewczynki
Cytat:
![]() A ziemniaki myję, nakłuwam widelcem, wrzucam na jakieś pół godziny do piekarnika, aż zmiękną, wyjmuję, kroję wzdłuż na pół, wydrążam, część miąższu wrzucam na patelnię z cebulką, wędliną, podsmażam, dodaję śmietankę 30%, ser tarty i szczypiorek, do wydrążonych łupin wkładam po kawałku camemberta, dopełniam nadzieniem z patelni i piekę jeszcze 10-15min. Podaję z kleksem kwaśnej śmietany, szczyptą słodkiej papryki i odrobiną szczypiorku. Pyszne są Cytat:
![]() Zimno jest strasznie, wczoraj mocno zmarzłam, w dodatku się nadźwigałam i kręgosłup mnie boli :/ Co z tego, że słoneczko, jak zimno strasznie WIOSNO, GDZIE JESTEŚ?
|
|
#1821 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;39935852]dzień dobry ![]() ale za to pogotowałam na dzisiejszą naprędce wymyśloną imprezę integracyjną sałatka porowa i nugettsy z kurczaka z sosem czosnkowym! przy okazji - rozdrabniacz do czosnku z B. przetestowany, rewelacja ja ostatnio bardzo często robię sałatki z porem. A jaką Ty robisz? ![]() Cytat:
![]() Wiosna chyba o Nas zapomniała A ja się zastanawiam czy do ciuchów iść, ale nie wiem czy mi się chce nos wystawiać na ten mróz
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubię por
w sumie już kładę do wszystkiego zamiast cebuli, do sałatki, zupy itd. Ja sałatke robię zawsze taka prostą:kapusta (nieraz kiszona), marchewka, por, natka pietruszki, do tego łyżka oliwy, czasem z majonezem +sól, pieprz i cukier do smaku. Jeśli robię z kiszonej, daję więcej cukru, żeby przełamać kwasowość. Uwielbiam dania na patelnię z porem typu smażony ryż, makaron itd. |
|
|
|
#1823 |
|
Konto usunięte
|
kroję pora na cienkie paseczki, do tego ser żółty tarty na małych oczkach, jajko na twardo (siekane lub też tarte
), kukurydza z puszki, sól, pieprz i majonez polecam zrobić dzień wcześniej i zostawić na noc w lodówce, następnego dnia zwykle trzeba troszkę dosolić, bo por wciąga
|
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
Ja dzis wpadlam na reala i zwrocilam uwage,ze fajnie wypisuja sklad na pieczywie sa takie karteczki przy bulkach duzy plus biedronka tez mogla by tak zrobic Dlugo za mna chodzily żelki nim2 tropikalne i sobie zakupilam zobaczymy czy dobre Wreszcie tez batona Bajecznego kupilam zobaczymy co bedzie lepsze bo czekolada bardzo mi smakujeKtos tu pisal o truskawkach w Kauflandzie 0,5kg za 3,69 bardzo tanie i ladnie pachnialy wiec wzielam dwa opakowania 1kg truskawek za 7,40zl calkiem tanio A w biedronie tylko potrzebne rzeczy, serki tutti premium znowu byly wiec wzielam ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
skoro maz jest to co sie bedziesz przemeczac co nie Doczytalam na biedronkowym,ze sie udalo zakupic Rum to super
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Biedronka mnie zaskoczyła, kilo sera w plasterkach
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki mam pytanko widzialyscie gdzies moze promocje na farby L'Oreal Casting? Bo czasem sa po 19,90zl oczywiscie jak teraz potrzebuje to nie ma
Na realu po 28zl chyba ich pogielo![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- No patrz bylam i nie zwrocilam uwagi na takie cudo a jaka firma i jaki ser gouda? I jaka cena?
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 | ||||
|
luckygirl
|
Dzień doberek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też wczoraj kupiłam kruche, al w Hali Marymonckiej makaron to tylko pełnoziarnisty jemy z TŻtem, jemu też lepiej smakuje! Tych cukierków nie widziałam Laska szuka nazwy firmy, a szkoda kasy Dobrze, że wizażanki sa takie pomocne + mróż! bleh! Cytat:
|
||||
|
|
|
#1829 |
|
Zadomowienie
|
O matko, zaczęłam świąteczne porządki, trochę mnie nie było, patrzę a tu ponad 30 stron namachałyście, wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobić.
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

Jakieś rewelacje? 

Teraz mój się smacznie przewraca na drugi bok a ja spać nie mogę

Nie spodziewałam się wychodząc z domu, nie wzięłam rękawiczek, myślałam że mi łapy odpadną, a szłam tylko minute do biedronki