|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaka fryzurka do kwadratowej twarzyczki???? | |||
| włosy kręcone |
|
68 | 23,61% |
| włosy proste |
|
55 | 19,10% |
| grzywka prosta |
|
24 | 8,33% |
| grzywka na skos |
|
141 | 48,96% |
| Głosujący: 288. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dobry fryzjer w Krakowie
Ja umówiłam się na Galla na jutro na 12-tą
Wiem, co chcę mieć na głowie ale nie wiem, co wyjdzie ![]() czy ktoś wie, ile kosztuje tam samo ścięcie? |
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna mojego Brata i moja Mama obcinaja sie u Oskara w Atelier Hair Stylist (ul. Pędzichów 22 (vis a vis budynku ZUS-u)), obie sa bardzo zadowolone. Chestnie sama bym sie wybrala, ale niestety to troszke za daleko....
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja płaciłam za ścięcie półdługich włosów, bez mycia, 25 zł.
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukiwany Dobry fryzjer w Krakowie!!!plis
Eh własnie wiem, że 220 do 250 zadzoniłąm do salonu aby umówić się na wizytę i przyokazji zapytałam ile to mnie mniej wiecej taka przyjemnośc będzie kosztowała.. ale czego się nie robi dla dobrego samopoczucia
Umówiłam sie na z Panem Maćkiem ... 13 w piątek!! oby był to mój szczęśliwy dzień Zależy mi aby dobrali mi fajny kolorek i fryz- wyglądac naturalnie ale jednak roszkę "inaczej"![]() OOO właśnie konfiturymalinowe miałam do ciebie pisac PW z pytaniem czy byłaś juz na totalnej metamorfozie u Magdy Paluch i w tym salonie - pozwoliłam sibie zacytowac w jej wątku twoją wiadomość Idę w twoje ślady ![]()
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
I wróciłam
![]() Żeby mi się przyjemniej wracało od fryzjera, to zaczął padać śnieg, w zasadzie można by to nazwać śnieżycą - w sam raz na pierwszy dzień wiosny ![]() A co do fryzjera - jestem mega zadowolona! Atmosfera w środku jest przyjemna, wszyscy są mili, uśmiechnięci (personel i klientki) a sama Pani Ewa jest super - począwszy od podejścia do klientki a na świetnej fryzurze skończywszy ![]() Mam nową fryzurkę, jestem zadowolona, szczerze mówiąc mój przypadek był ciężki, bo miałam wyżarte przez nożyczki innej fryzjerki włosy a chciałam fryzurkę, którą ledwo dało się zrobić. Ale Pani Ewa zrobiła Poza tym w czasie strzyżenia można sobie pooglądać dyplomy i medale na ścianach - sama przyjemność Pani Ewa chętnie doradza, co pasuje, a co nie, proponuje dobre rozwiązania, wie, co to znaczy "zaszaleć" na głowie. Polecam więc salonik na ul. Galla Już nie mogę doczekać się następnej wizyty, bo wrócę tam na pewno, zresztą mamy już z Panią Ewą wizję, co zrobić z nimi (włosami), jak trochę podrosną. |
|
|
|
|
#668 |
|
Przyczajenie
|
ja również byłam w salonie Na Galla. Polecam gorąco panią Agnieszkę. Jest mistrzynią balejage. Mam balejage dwukolorowy i jestem bardzo zadowolona. Bardzo ją polecam. Dzwoncie do salonu (012) 637-03-18 lub osobiście i umawiajcie się właśnie z nią. Miło doradzi , jest sympatyczna i kulturalna. Superrrrrr
|
|
|
|
|
#669 |
|
Przyczajenie
|
hej hej
u magdy p. nie byłam, bo odpisała mi dopiero po 3 tygodniach, a moja potrzeba zmiany była tak ogromna, że przed jej odpo się umówiłam z fryzjerem (maniewski). I p. Andrzej tak mnie pooglądał, że uznałam jego wskazówki za wystarczające Bo też odmienił mnie całkowicie ale pewnie się wybiorę, tylko pooszczędzać muszę...niestety... pozdrawiam |
|
|
|
|
#670 |
|
Raczkowanie
|
a jak cenowo wygląda sprawa u Maniewskiego? Tez myslalam o tej stylowni.. ale sama nie wiem,jakos tyle kasy,a odrosty po miesiacu.. szkoda troche
|
|
#671 | |
|
Raczkowanie
|
Trochę spóźniłam się z odpowiedzią
, ale ścinała mnie p.Agnieszka.Cytat:
|
|
|
#672 |
|
Przyczajenie
|
a tak poza konkuresem, to widziałam kiedyś męża Pani Agnieszki. Duże Ciastko
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#674 |
|
Przyczajenie
|
Agoosia -Pani Agnieszka to jest ta z włosami do ramion, prostą grzywką do przodku na czoło, czarna , lekko przy kości. Fajna dziewczyna.
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna miała bardziej prostą grzywkę i pewnie to ta
|
|
|
|
|
|
#676 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pani Agnieszka jest delikatnie przy kości
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#680 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które chodzą na Galla, mam pytanko
![]() Którą z tych chwalonych pań polecacie najbardziej? I czy będą umiały obciąć baaardzo gęste i puszące włosy które na dodatek się kręcą. Chcę tak obciąć żeby się układały bez prostowania a mam bardzo trudne i specyficzne włosy |
|
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszystkie
ja polecam p. Ewę, zrobiła mi w trakcie strzyżenia wykład o strzyżeniu i jest bardzo mądra, wie, co robi i na pewno ma doświadczenie
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a ja polecam panią Agnieszkę i panią Ewę ( u niej byłam gdy pani Agnieszka była na macierzyńskim). Profesjonalnie i miło. Polecam. Jest jeszcze pani Ewelina ale to już na własne ryzyko. |
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
konfiturymalinowe to wrzuć jakąś foteczkę
|
|
#686 |
|
Przyczajenie
|
bylam raz u p.Agnieszki jaśko w salonie freestyle teraz zapisalam sie do p.Agniieszki Skrobacz -czy mozecie cos mi powiedziec na jej temat?
czytalam wczesniej ze obie panie maja podobny styl ale chcialabym sie dowiedziec wiecej
|
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
kraków-darmowe usługi fryzjerskie
krakuski
wiecie cos o salonach gdzie mozna sie obciac za free? podobno wiele z ekskluzywnych salonow w weekendy okupuja uczacy sie fryzjerzy i hmm ucza sie na klientkach ale za to bezplatnie mozna miec fryzurke nowa nie wiem jakie sa skutki takowych eksperymentow-pewnie kwestia wiekszego lub mniejszego szczescia kolezanka przetestowala taki salon na wielopolu i byla bardzo zadowolona problem w tym, że terminy do konca czerwca sa juz zajete moze znacie inne takie miejsca? podzielcie sie plizz doswiadczeniami, jezeli mialyscie okazje korzystac z takiej uslugi
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: kraków-darmowe usługi fryzjerskie
W centrum miasta na wystawach Jean Louis David wisza plakaty,ze poszukuja modeli do darmowych koloryzacji i strzyzenia. Wiesc swieza, bo dzis to ujrzalam na Szewskiej.
|
|
|
#689 |
|
Przyczajenie
|
A ja się zapisałam do pani Agnieszki na Galla
. Zadzwoniłam podałam termin i powiedziałam, że albo do p. Agnieszki albo p. Ewy i samo się wybrało
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to później opowiedz jak było , jak efekty itp
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

Umówiłam sie na z Panem Maćkiem ... 13 w piątek!! oby był to mój szczęśliwy dzień 

, ale ścinała mnie p.Agnieszka.

. Zadzwoniłam podałam termin i powiedziałam, że albo do p. Agnieszki albo p. Ewy i samo się wybrało