![]() |
#2341 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
czesc Laseczki wcale nie jest tak cieplo wlasnie wrocilismy z dworku i zmarzlam troche na placu zabaw
![]() a ja dzis patrze pralka pelna wody i tylko halasuje a sie nie kreci, zadzwonilam po majstra klepke, powiedzial ze zajdzie popoludniu, ale nie bylo trzeba bo maz naprawil, wiec zaoszczdzilismy ![]() evelinarav STO LAT STO LAT co tam dobrego na dzis przygotowalas? ![]() ![]() sjoanna no tak ta punktualnosc albo w ogole nie mowienie, ze sie dzisiaj nie przyjdzie b. mnie denerwuja! a co planujecie na Wielkanoc, goscicie sie u kogos, jakies pikniki tak jak u mnie na pld ma sie w zwyczaju czy co bedziecie porabiac? patrze na pogode, ale chlodno ma byc
#2342 | |||
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a u mnie to wczoraj bylo ladnie i slonecznie i dzisiaj, a tak to caly ten marzec codziennie padalo i znowu ma sie popsuc jak zwykle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 467
|
Odemnie rowniez najlepsze zyczenia z okazji urodzin.
U mni dzisiaj 17stopni ![]() ![]() Niestety prognoza na wielkanoc nie jest zbyt ciekawa ![]() Milego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Zakorzenienie
|
O boze paulinka to u mnie Ci Twoi miejscowi caly rok by w japonkach chodzili hehe 17 st toc to zimno
#2345 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 74
|
Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego Evelinar ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Cytat:
Tiaaaa....dla chcacego nic trudnego...gorzej jak ktos pracuje na drugim koncu miaste i na piechote musialby tam isc ze 3 godziny.... ![]() na szczescie istnieja koledzy ,ktorzy maja samochody ![]() Romanaccia nie posiada prawa jazdy ![]() a spacerki to Romanaccia robi sobie codziennie ,ja chyba w zadbym innym miescie tyle na piechote nie chodzilam co w Rzymie ,smierdzacym kupia i paskudnym ![]() powiem wam w sekrecie....ale ciiiiichooooo ![]() "rzym mi sie zaczyna podobac"
![]() |
#2347 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |||
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Princi, wykrakalas ![]() ![]() dzis mam wilczy apetyt ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
![]() A jadlas w hinduskiej? Tam dopiero mialabys wegetarianska wyzerke! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A chlodno jest bo wiaterek wieje taki chlodny. W zaciszu i sloneczku jest swietnie! ![]() Juz mowilam mezowi zeby pogadal z ojcem na temat swiat. Bo trzeba cos kupic zeby nie bylo jak w zeszlym roku ze sie okazalo ze szykujemy w domu i na szybko znalazlam przepis nieco elegantszy bo tesc chcial zwykle piersi z indyka. ![]() A Nowozelandka przyniosla przepis na ciasto z gotowanych pomaranczy, ricotty, jajek i mielonych migdalow. Chyba zrobie. ![]() Cytat:
Ja sie juz na wiosenna sztruksowa kurteczke przerzucilam. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiedzialam! ![]()
![]() |
#2352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadlam i hinduskie jedzonko ,kiedys .... i na tym poprzestane ,uzywaja zdecydowanie za duzo przypraw ,wszystkiego jest za duzo..... Perskie ,iranskie jedzienie znam dobrze ,bo mam wielu znajomych z iranu i bardzo czesto jadam z nimi ,niektore dania sa bardzo podobne do polskich ![]() oj tam oj tam wiedzialyscie ,ze lubie Rzym...wcale nie ![]() ![]()
![]() |
#2353 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() a Twoj tesc chyba nie zabardzo jest tradycyjny. tutaj to by chyba poumierali. jak to, wielkanoc bez agnello? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
Cytat:
![]() ale u nas dzisiaj pieknie i slonko jest 20 stopni ![]() ![]() a no wlasnie co do jagnieciny to i u nas nie ma jej na stole a u Was??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry Wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2357 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cze¶æ Kochane! czy u was tez jest taka okropna pogoda? najgorsze jest to ¿e zapowiadaj± taka pogodê na ¶wiêta a ¿e bêd± moi rodzice chcia³am ich trochê powozic po ró¿nych fajnych miejscach ale z tak± pogod± to nic z tego nie bêdzie...no nic idê zabraæ siê za moje æwiczenia a potem sa pracê bo muszê trochê przed ¶wiêtami nadgonic! mi³ej niedzieli
![]() Black udanego spaceru ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#2358 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hej Dziewczynki Buone Palme
![]() Wczoraj za to pojechalismy na spacer do Materki i z malym na pizze ![]() A kupilam sobie krem BB zobaczymy czy sie nada tak go reklamuja Wysmarowalam sie tym kremem Bb niestety kolor najjasniejszy jest dla mnie za ciemny mam maske:/ no i widac kazde zaczerwienienie skory Cuciola ktory to byl Bb czy CC L'oreala co zakrywa troche rossori, w takim fioletowym czy zielonym opakowaniu? Wiesz moze
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-03-24 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 740
|
Cytat:
![]() QUOTE=sjoanna;39779410]A mnie interesuje skad jestes w Polsce. Co oznacza K-ce Kielce czy Katowice? ![]() Ja mieszkam w Latinie - casalinga, mezatka. ![]() [/QUOTE] Kielce ![]() O, Latina w sumie niedaleko ![]() ![]()
![]() |
#2360 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Zakorzenienie
|
Cuciola a ten probowalam Cc zielony http://www.beautybiz.it/Make-up/Viso...CC-Cream-11804
Evelinarav kupilam almares naturalny i on tez bardziej matuje niz pozostale a chcialam Pupy zobacz sobie na stronce dla mnie za ciemny
#2363 |
Konto usuniête
|
ja kiedys sobie kupilam podklad z pupy kolor nr 2 i w domu okazalo sie , ze jest bardzo ciemny. w ogole to nie lubie sztucznego oswietlenia w drogeriach, bo trudno dobrac kolor. tam wydaje sie ok a w domu juz jest za ciemny
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
Ja to chyba mam depresje od kilku miesiecy...tylko co to ta depresja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Zakorzenienie
|
Evelinarav no wlasnie nie pomyslalam, w perfumerii wydawal sie dibry a w swietle dziennym za ciemny zostawie go na lato tylko, ze ja i w lato jestem blada jak sciana heh
To odnosnie makaronow, w ogole fajny artykul http://zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,1...cale_nie_.html Blackpearlkrk depresje a dlaczego, przeciez masz zdrowego grzecznego synka glowa do gory! W depresje to ja moglabym popasc 2 lata prawie nie spie heh
Podwojna mamusia polsko-wloskich Smieszkow Edytowane przez principessina Czas edycji: 2013-03-24 o 22:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio sobie wkrecam ze nie znajde przyjaciolki...ze ta ktora mam to kolezanka na pizze...bo tylko jak potrzebuje albo jak chce wyjsc to sie umawia a tak to milczy.
Smutne to troche ze kazdy patrzy swojego! We wtorek jade do miasta, skocze na targ, kupie zonkile i zrobie koszyczek na wielkanoc i wystawie ozdoby! Szaro tu, trzeba pokazac ze wiosna idzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |||
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Pogoda nadal smutna i przygnebiajaca ![]() ![]() [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3995681 4]ja kiedys sobie kupilam podklad z pupy kolor nr 2 i w domu okazalo sie , ze jest bardzo ciemny. w ogole to nie lubie sztucznego oswietlenia w drogeriach, bo trudno dobrac kolor. tam wydaje sie ok a w domu juz jest za ciemny[/QUOTE] skad ja to znam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak przy okazji to ja nadal sie zastanawiam czy nam sie uda zorganizowac jakies spotkanko ![]() Dziewczyny uwaga, uwaga, chwale sie - dzieki moim cwiczeniom stracilam juz 5 cm w zadku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2368 |
Zakorzenienie
|
mmarcepan ale fajnie! Wlasnie z Nolqa pisalam na fb, ze po Wielkanocy bym sie
chciala ruszyc do Mi...tylko napiszcie jakie macie wolniejsze dni ![]() gratuluje cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Rozeznanie
|
R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
cuci ja to w weekendy jestem wolna (no albo po peacy) a w tygodniu to niestety tylko w przerwie na obiad któr± mogê sobie zrobiæ kiedy chcê tak¿e jako¶ siê dostosuje
![]() i dziêki ![]() Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
#2370 |
Zakorzenienie
|
Dot.: R: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
to zrobimy jakas sobote, Nolce pewnie tez latwiej w sobote
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.