Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 169 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-23, 11:19   #5041
ninka28
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

uciekam miłego dzionka dziewczynki

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:20   #5042
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Powtórki lecą w tygodniu w godzinach południowych, trzeba do programu tv zajrzeć.
Niestety panna co "hiszpana chce facetowi zrobić (to jego cel nadrzędny)" trochę podpiera stereotypy.. ale jak widać po innych uczestnikach, w programie przeplatają historie różnych ludzi - tych mądrzejszych i niekoniecznie. Była też dziewczyna z mojego miasta z problemem zniekształconego krocza po porodzie... Za takie rzeczy powinni lekarze odpowiadać osobiście, a kwestia wskazań do cesarskiego cięcia warunkuje bardziej widzimisie dr. Dlatego ja dwa razy rodziłam w prywatnej klinice, siłami natury, ale wiedząc, ze jak tylko coś będzie nie tak nikt mnie nie zostawi, nie będzie czekać.. że może urodzę jakoś tylko od razu podjęta zostanie dobra decyzja...
no tak- powinni odpowiadać osobiście Jakby wprowadzić mapowanie wszystkich przypadków i jasno pokazać skalę nieudanych zabiegów/komplikacji/niekompetencji lekarzy to by dopiero nasza służba zdrowia maiła problem No ale może środowisko lekarzy w końcu zrozumie i pozwoli żeby weryfikować ich pracę i wyniki bo ludzie tracą do nich zaufanie. Na razie jednak jeszcze nie są na to gotowi

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:22   #5043
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Hej kochane
Witam sie z rana.wracam właśnie od dr. Normalnie go kocham hehe
Jechalam z myślą o przymierzeniu większych implantow i co...powiedział ze i tak mi takich nie założy skoro w przyszłości planuje jeszcze jedno dziecko a pozatym mam szerokie barki i przy jeszcze większych będę wyglądać na mega potężna u góry. A tak podciagniemy, wypelnimy i będzie b.dobrze. Zabił mnie tekstem ze jeśli chce większe to prześle mi zaliczkę moja bo on tego sie nie podejmnie :0
Wstawie zdjęcie profilu bo mąż mi zrobił. Wydaje mi sie ze bedą naturalne, zerkniecie?
Madry Dr
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:30   #5044
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Aa to tez pamietam, tez mi sie nie podobalo ale za wczorajsze slowa dalam mu plusa wiec wychodzi na zero wzielam sobie jego slowa do serca

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

A ja juz szykuje sie na swieta latam jak oszalala... ale teraz na chwileusiadal i zaraz znowu lece
hihihi ja więcej cytatów nie mam - bo obejrzałam może w sumie jeden i pół odcinka. Niech więc zostanie remis A nawet jestem skłonna oddać wygraną tylko za to, że wzięłaś sobie TE słowa do serca
Święta powiadasz - no tak, trzeba zajączka ulepić ze śniegu Ja zacznę przygotowania od czwartku- nie wiem jeszcze skąd bazie wezmę , będzie trzeba improwizować Ty na chwilę weszłaś i ja też- ale się zeszłyśmy Ja też już uciekam, życzę miłego dnia

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2013-03-23 o 11:31
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 11:32   #5045
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
hihihi ja więcej cytatów nie mam - bo obejrzałam może w sumie jeden i pół odcinka. Niech więc zostanie remis A nawet jestem skłonna oddać wygraną tylko to, że wzięłaś sobie te słowa do serca
Święta powiadasz - no tak, trzeba zajączka ulepić ze śniegu Ja zacznę przygotowania od czwartku- nie wiem jeszcze skąd bazie wezmę , będzie trzeba improwizować Ty na chwilę weszłaś i ja też- ale się zeszłyśmy Ja też już uciekam, życzę miłego dnia
zawsze to mozna kuleczki baziowe z waty utoczyc i do galazki przykleic

A co do Olivki, ze wziela sobie slowa dr do serca to i ja sie ciesze
Stary 2013-03-23, 11:34   #5046
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pommelo1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w jakiej jesteście kondycji po operacji?
Mnie dzisiaj minęło 10 dni.
6 dnia wsiadlam za kółko. Odwiedzilam fryzjera (wyglądałaby jak zombi), potem kosmetyczke i jeszcze zebranie w szkole. Zrobiłam jakieś 20 km.
7 dnia stawiam sie w pracy. 8 zdjelam szwy a 9 płakałam z powodu bólu jednej piersi. Dzisiaj czuje sie gorzej niz wcześniej. Piersi strasznie wyrywają sie do góry, sa mega mocno napiete. Sutki mam tak wrażliwe, ze musze je izolować wacikami od pancerza.
Chyba zbyt wcześnie dobrze sie poczułam.
Za szybko wszystko zaczęłaś robić stąd ten ból. Mimo dobrego samopoczucia powinnaś się sporo oszczędzać, bo to poważna ingerencja w nasz organizm a nie wizyta u kosmetyczki. Ja po mojej operacji dobrze się czułam, nie brałam żadnych przeciwbólowych, bo mnie nie bolało. Mogłam sama wstać i się ubrać, jednak tego nie robiłam. Przy mężu udawałam, że nie jestem w stanie nic sama zrobić i on musiał mi we wszystkim pomagać, bo wiedziałam, że sama bym sobie tylko zaszkodziła. Oszczędzaj się jak najwięcej a wszystko będzie dobrze i niech Cię nie zwiedzie dobre samopoczucie.

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Kiciu,
jeju,aż mnie ciary przeszły,po tym co przeczytałam...
Rozumiem,ze Ty miałas te rwanie w narkozie?!
Tak dopytuję,bo boję się że też mnie to czeka-dolne ósemki nie mają miejsca aby się całe powyrzynać i już się tym martwię.Rozmawiałam o tym z moją dentystką i twierdziła,ze nie potrzeba takiego znieczulenia do rwania i w sumie faktycznie ja się tutaj z tym nie spotkałam,no ale to PL,a ja własnie wolałabym spać a wtedy niech robią z moją gębą co chcą Po prostu ja-jak Ty napisałas z operacją,tak ja chyba wolałabym mieć co dzień borowanie niż takie jedno rwanie(haha,ale się rymnęło W każdym razie znieczulenie miejscowe jakoś mnie nie przekonuje w tym wypadku-do borowania tkaie dostaję a i tak coś tam zawsze czuję-jakiś mały ból
Tak, Ilonko, miałam zabieg w narkozie. W sumie tutaj też nie przy każdym wyrywaniu jest on w znieczuleniu ogólnym. Miałam robione zdjęcie i miałam takie zalecenie, ponieważ korzenie mam głęboko osadzone, stąd ta narkoza, z resztą sama się przekonałam jak już pisałam przez tego dentystę, któremu zachciało się rwać normalnie Przed usunięciem tych ósemek powinni Ci zrobić rentgen i dopiero wtedy ustalić jakie znieczulenie będzie odpowiednie. Jednak jeżeli te ósemki masz jeszcze pod dziąsłami to będą musieli ciąć a tego nie wyobrażam sobie w znieczuleniu miejscowym.
Co do borowania to tutaj w Belgii przy każdej wizycie u dentysty dostaje się zastrzyki znieczulające i dosłownie nie czuć nic jak Ci robią. Mój tż nieraz się ze mnie śmiał, że ja pół dnia miałam część twarzy sparaliżowanej, bo dość długo trzymało znieczulenie. No cóż, ale tu służba zdrowia sprywatyzowana to każdy lekarz musi walczyć o pacjenta, nie ma równych i równiejszych. Każdy płaci tyle samo i tyle samo ma zwracane, nie tak jak w Polsce, nie stać Cię to idź na NFZ, chcesz mieć lepiej to prywatnie.

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
buziol, gawisz jak wasze samopoczucie?jak cycuchy?;-)
Mya dawno Cie nie bylo ciesze sie ze teraz czesciej jestes bo Ty zawsze dobra rada sluzysz
biedna kicia ja kilka dni temu bylam u 2 orto i obydwoje mi powiedzieli ze trzea wyrwac wszytskie 4 zeby zeby mogly sie zmiescic bo sa stloczone i jak to uslyszalam tak szybko mi sie odniechcialo zakladania aparaciku
nawet nie wyobrazam sobie co to za bol ale nie dam sobie wyrwac zadnego zdrowego zeba!
widze sporo nowych dziewczynek witam wszystkie serdecznie
wogole ja to jestem naprawde zakrecona jak malo kto!
przez te wszystkie tabletki po operacji mialam normalnie przy sobie mala apteczke i tyle tych wszystkich lekow i dzisiaj patrze a ja przez kilka dni zazywalam doustnie, tabletki dopochwowe ktore mi przepisal ginekolog!! ja nie wiem z czego ja zyje po tych cyckach to ja do reszty zwariowalam i chyba pozjadalam wszystkie zmysly
a dziwilam sie ze mi czolo cale wysypalo to juz wiem po czym
no nic, mam nadzieje ze nic mi nie bedzie ....
jestem tylko ciekawa miny mojego ginekologa jak mu to opowiem
Ja bym na Twoim miejscu podpytała co będzie jesli nie usuniesz tych ząbków. Ja tą jedną z tych ósemek miałam piękną, zdrową i nie widziałam potrzeby jej usuwania. Jednak z czasem zaczęła wypychać 7kę i tak mi ją wyłamała, wykruszyła, że ją też musiałam usunąć, bo już nic się nie dało zrobić. Do tego jakiś wirus doszedł właśnie przez tą ósemeczkę z początku zdrowiutką. Lepiej sobie nie lekceważyć czegoś takiego, bo ja teraz mogę sobie pluć w brodę, że gdybym usunęła te ząbki wtedy, kiedy mi wychodzić zaczęły to nie musiałabym też tej 7ki usuwać

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Dziekuje juz zapisalam do notesu i zapytam czy moze mi te zamowic w koncu kto pyta nie bladzi
Jakiej marki implanty ten dr Ci zaproponował? Czasem lekarze wspominają tylko o dodatkowej gwarancji, przy której jeszcze zwracają się koszty ponownej operacji. Mój dr tak właśnie mówił, że Mentory nie mają gwarancji a inne, które mi proponował mają dodatkową 15letnią. Ja wtedy się pytałam o tą dożywotnią, którą mają Mentory, bo wiedziałam o tym i dopiero wtedy powiedział, że tak, że taką mają, ale tej dodatkowej nie. Choć szczerze to gdzieś wyczytałam, że i one mają tą dodatkową 10letnią, ale już nie pamiętam gdzie a i zapomniałam już dopytać mojego lekarza o to.

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 12:11   #5047
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
hihihi ja więcej cytatów nie mam - bo obejrzałam może w sumie jeden i pół odcinka. Niech więc zostanie remis A nawet jestem skłonna oddać wygraną tylko za to, że wzięłaś sobie TE słowa do serca

Przestalam sie przejmowac wielkoscia piersi bo oszalec idzie wazne ze je MAM duze nie sa ale ladne i tego sie bede trzymac ja to choinke bede ubierac w jajeczka wielkanocne

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A co do Olivki, ze wziela sobie slowa dr do serca to i ja sie ciesze
Ciesze sie ze wszyscy sa po mojej stronie

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 12:22   #5048
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Za szybko wszystko zaczęłaś robić stąd ten ból. Mimo dobrego samopoczucia powinnaś się sporo oszczędzać, bo to poważna ingerencja w nasz organizm a nie wizyta u kosmetyczki. Ja po mojej operacji dobrze się czułam, nie brałam żadnych przeciwbólowych, bo mnie nie bolało. Mogłam sama wstać i się ubrać, jednak tego nie robiłam. Przy mężu udawałam, że nie jestem w stanie nic sama zrobić i on musiał mi we wszystkim pomagać, bo wiedziałam, że sama bym sobie tylko zaszkodziła. Oszczędzaj się jak najwięcej a wszystko będzie dobrze i niech Cię nie zwiedzie dobre samopoczucie.

Tak, Ilonko, miałam zabieg w narkozie. W sumie tutaj też nie przy każdym wyrywaniu jest on w znieczuleniu ogólnym. Miałam robione zdjęcie i miałam takie zalecenie, ponieważ korzenie mam głęboko osadzone, stąd ta narkoza, z resztą sama się przekonałam jak już pisałam przez tego dentystę, któremu zachciało się rwać normalnie Przed usunięciem tych ósemek powinni Ci zrobić rentgen i dopiero wtedy ustalić jakie znieczulenie będzie odpowiednie. Jednak jeżeli te ósemki masz jeszcze pod dziąsłami to będą musieli ciąć a tego nie wyobrażam sobie w znieczuleniu miejscowym.
Co do borowania to tutaj w Belgii przy każdej wizycie u dentysty dostaje się zastrzyki znieczulające i dosłownie nie czuć nic jak Ci robią. Mój tż nieraz się ze mnie śmiał, że ja pół dnia miałam część twarzy sparaliżowanej, bo dość długo trzymało znieczulenie. No cóż, ale tu służba zdrowia sprywatyzowana to każdy lekarz musi walczyć o pacjenta, nie ma równych i równiejszych. Każdy płaci tyle samo i tyle samo ma zwracane, nie tak jak w Polsce, nie stać Cię to idź na NFZ, chcesz mieć lepiej to prywatnie.

Ja bym na Twoim miejscu podpytała co będzie jesli nie usuniesz tych ząbków. Ja tą jedną z tych ósemek miałam piękną, zdrową i nie widziałam potrzeby jej usuwania. Jednak z czasem zaczęła wypychać 7kę i tak mi ją wyłamała, wykruszyła, że ją też musiałam usunąć, bo już nic się nie dało zrobić. Do tego jakiś wirus doszedł właśnie przez tą ósemeczkę z początku zdrowiutką. Lepiej sobie nie lekceważyć czegoś takiego, bo ja teraz mogę sobie pluć w brodę, że gdybym usunęła te ząbki wtedy, kiedy mi wychodzić zaczęły to nie musiałabym też tej 7ki usuwać

Jakiej marki implanty ten dr Ci zaproponował? Czasem lekarze wspominają tylko o dodatkowej gwarancji, przy której jeszcze zwracają się koszty ponownej operacji. Mój dr tak właśnie mówił, że Mentory nie mają gwarancji a inne, które mi proponował mają dodatkową 15letnią. Ja wtedy się pytałam o tą dożywotnią, którą mają Mentory, bo wiedziałam o tym i dopiero wtedy powiedział, że tak, że taką mają, ale tej dodatkowej nie. Choć szczerze to gdzieś wyczytałam, że i one mają tą dodatkową 10letnią, ale już nie pamiętam gdzie a i zapomniałam już dopytać mojego lekarza o to.
Zaproponowal mi wkladki Nagor ...szukalam w internecie i niewiele znalazlam ...bede musiala zapytac 7 jak bede na nastepnej wizycie czy sa jakies inne tzn na ktorych On robi .

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 13:09   #5049
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziendoberek

Wrzucilam fotke do albumu, gdzie w ksiezniczkowej sukience moje panny wygladaja okropnie Jak doklejone pilki

Szykuje sie princesowe party , ale chyba tak nie wyjde
Stary 2013-03-23, 13:15   #5050
gawisz
Raczkowanie

Edzia, to widzę, że będziesz miała podobne implanty do moich. Powiedz jeszcze jakie będą szerokie i czy to będzie wysoka projekcja? Z moimi wyjściówkami zerowymi, szerokością implantu 12cm i super wysoką projekcją - wyszło 390 ml anatomicznych i przy 75cm w obwodzie pod biustem - piersi są w mojej ocenie spore - zresztą zdjęcie zrobię w poniedziałek
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 14:44   #5051
nelson40
Raczkowanie

GG do nelson40 Send a message via Skype™ to nelson40

Mya- już napisalam wiadomosc na priv )

Tez sie martwie, ze bede miala jeden implant- ale p. doktor powiedzial, ze w przyszlosci chce dzieci i szkoda moich pieniedzy... Jestem dosc duza i moje piersi sa niestety obwisle- dlatego lekarz zasugerowal, ze jak da mi implant tylko w jedna piers- to ona i tak nie bedzie "napompowana" i w staniku nie bedzie roznicy. Juz sama nie wiem co robic... - zabieg w srode a ja boje sie, ze jedna piers bedzie niejedrna zas druga sztuczna i potem w staniku i tak bedzie widac mankamenty mojego biustu... zaznaczam, ze wyglad piersi bez stanika nie jest dla mnie istotny...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-23, 15:07   #5052
kicia_nh
Zadomowienie

Nelson zastanów się czy Ty na pewno chcesz taki efekt. Czy chcesz mieć dalej dwie obwisłe piersi tylko wyrównane wielkością? Nie wolałabyś mieć równych, pięknych sterczących piersi? Jeżeli chcesz je tylko wyrównać to nie lepiej zrobić samą plastykę tej jednej piersi zamiast wkładać implant?
Hmm....nie wiem, może ja źle myślę, jeśli tak to niech mnie któraś poprawi, ale wydaje mi się to trochę hmm dziwne.

Takaja u nas Olivka ma Nagory, więc pewnie wie co nieco więcej na ich temat A z tego co kojarzę to one są najbardziej miękkie.

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-23 o 15:09
Stary 2013-03-23, 15:11   #5053
nelson40
Raczkowanie

Cytat:
Nelson zastanów się czy Ty na pewno chcesz taki efekt. Czy chcesz mieć dalej dwie obwisłe piersi tylko wyrównane wielkością? Nie wolałabyś mieć równych, pięknych sterczących piersi? Jeżeli chcesz je tylko wyrównać to nie lepiej zrobić samą plastykę tej jednej piersi zamiast wkładać implant?
Hmm....nie wiem, może ja źle myślę, jeśli tak to niech mnie któraś poprawi, ale wydaje mi się to trochę hmm dziwne.

Takaja u nas Olivka ma Nagory, więc pewnie wie co nieco więcej na ich temat A z tego co kojarzę to one są najbardziej miękkie.
Powiem brutalnie- ze moja operacja jest robiona na szybko- tzn. mamy dom w kredycie, slub na glowie w czerwcu... Wizja 5 tys zatrzymania w portfelu to dla nas bardzo duzo... Mi najbardziej zalezy na tym, ze moc w lecie chodzic w duzych dekoltach, nie wstydzic sie byc na plazy... W przyszlosci i tak planuje pare operacji plastycznych- zrzucilam dosc duzo kg ale bez cwiczen i wygladam jak shar pei ) Dla mnie istotna jest ich rownosc... Myslisz, ze uzyskam ten efekt jednym implantem??
Stary 2013-03-23, 15:25   #5054
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nelson40 Pokaż wiadomość
Mya- już napisalam wiadomosc na priv )

Tez sie martwie, ze bede miala jeden implant- ale p. doktor powiedzial, ze w przyszlosci chce dzieci i szkoda moich pieniedzy... Jestem dosc duza i moje piersi sa niestety obwisle- dlatego lekarz zasugerowal, ze jak da mi implant tylko w jedna piers- to ona i tak nie bedzie "napompowana" i w staniku nie bedzie roznicy. Juz sama nie wiem co robic... - zabieg w srode a ja boje sie, ze jedna piers bedzie niejedrna zas druga sztuczna i potem w staniku i tak bedzie widac mankamenty mojego biustu... zaznaczam, ze wyglad piersi bez stanika nie jest dla mnie istotny...
Kochana, powiem to co mowia dziewczyny, bez fotki ciezko cos radzic...wiec zrob szybciutko album, zapros dziewczyny do przyjaciol coby wglad mialy. bo to faktycznie dziwne aby jeden implant wkladac. Moja znajoma po usunieciu jednej piersi ma w obie implanty wlozone, z rozna wielkoscia zeby roznicy nie bylo

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Powiem brutalnie- ze moja operacja jest robiona na szybko- tzn. mamy dom w kredycie, slub na glowie w czerwcu... Wizja 5 tys zatrzymania w portfelu to dla nas bardzo duzo... Mi najbardziej zalezy na tym, ze moc w lecie chodzic w duzych dekoltach, nie wstydzic sie byc na plazy... W przyszlosci i tak planuje pare operacji plastycznych- zrzucilam dosc duzo kg ale bez cwiczen i wygladam jak shar pei ) Dla mnie istotna jest ich rownosc... Myslisz, ze uzyskam ten efekt jednym implantem??
Brutalnie mowisz? brutalnie i na szybko chcesz potaktowac swoje cialo, bez zastanowienia troche. To jest bardzo powazna operacja a nie wizyta u kosmetyczki i nie mozna tak tego traktowac byle by bylo bo zaoszczedze, tak dziewczyny robia operacje u lekarzy partaczy bo mniej zaplaca i tylko to sie liczy ....i licza, ze beda w gronie szczesliwych

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-23 o 15:26
Stary 2013-03-23, 15:29   #5055
kicia_nh
Zadomowienie

Nelson ciężko powiedzieć czy da się wyrównać czy nie. Nie wiemy jak wyglądają teraz Twoje piersi. Może tak jak radzi Amorcio zrób zdjęcia swojej wyjściówki, załóż album i zaproś dziewczynki do znajomych, widząc jak wyglądają Twoje piersi łatwiej będzie cokolwiek ocenić.
Ja nie mam aż tak dużej wiedzy w tym temacie, jednak jak myślę o implancie, który jest trzymany w pewnym stopniu przez mięsień i obwisłej piersi, jakoś staje mi przed oczami obraz sterczącego w miejscu silikonu i wiszącej niżej naturalnej piersi W przypadku wypełnienia piersi obwisłych implantem trochę inaczej to wygląda a inaczej widzę to w przypadku wyłącznie optycznego zwiększenia i wyrównania jednej.To oczywiście tylko mój domysł, bo szczerze nie spotkałam się z czymś takim więc nie wiem jak to faktycznie będzie wyglądać.
Miej na uwadze to, że operacja piersi to poważna ingerencja w organizm i nie powinnaś jej podejmować hop siup, żeby było tylko jako tako. Później przez kilka miesięcy będziesz musiała się oszczędzać, uważać na nie i na siebie. A co jeśli efekt nie będzie taki jakiego oczekujesz? Będzie tylko wielki płacz, że zrobiłaś na szybko bez namysłu. Już dzisiaj pisałam, że taki zabieg to nie wizyta u kosmetyczki i trzeba dokładnie przeanalizować wszystkie za i przeciw, mieć na uwadze to jakie ryzyko za tym idzie i jakie wyrzeczenia idą za tym, przez kilka kolejnych miesięcy. Dziewczynki, które tutaj są i są zadowolone z efektów mogą troszkę pocierpieć, żeby ich piersi były takie jak sobie wymarzyły. A Ty jesteś w stanie podjąć takie wyzwanie dla byle czego?

Amorcio haha teraz jak przeczytałam Twoją odpowiedź zauważyłam, że też z tą kosmetyczką wyskoczyłaś Ehh widać to samo nam po głowie chodzi

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-23 o 15:31
Stary 2013-03-23, 15:37   #5056
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Nelson ciężko powiedzieć czy da się wyrównać czy nie. Nie wiemy jak wyglądają teraz Twoje piersi. Może tak jak radzi Amorcio zrób zdjęcia swojej wyjściówki, załóż album i zaproś dziewczynki do znajomych, widząc jak wyglądają Twoje piersi łatwiej będzie cokolwiek ocenić.
Ja nie mam aż tak dużej wiedzy w tym temacie, jednak jak myślę o implancie, który jest trzymany w pewnym stopniu przez mięsień i obwisłej piersi, jakoś staje mi przed oczami obraz sterczącego w miejscu silikonu i wiszącej niżej naturalnej piersi W przypadku wypełnienia piersi obwisłych implantem trochę inaczej to wygląda a inaczej widzę to w przypadku wyłącznie optycznego zwiększenia i wyrównania jednej.To oczywiście tylko mój domysł, bo szczerze nie spotkałam się z czymś takim więc nie wiem jak to faktycznie będzie wyglądać.
Miej na uwadze to, że operacja piersi to poważna ingerencja w organizm i nie powinnaś jej podejmować hop siup, żeby było tylko jako tako. Później przez kilka miesięcy będziesz musiała się oszczędzać, uważać na nie i na siebie. A co jeśli efekt nie będzie taki jakiego oczekujesz? Będzie tylko wielki płacz, że zrobiłaś na szybko bez namysłu. Już dzisiaj pisałam, że taki zabieg to nie wizyta u kosmetyczki i trzeba dokładnie przeanalizować wszystkie za i przeciw, mieć na uwadze to jakie ryzyko za tym idzie i jakie wyrzeczenia idą za tym, przez kilka kolejnych miesięcy. Dziewczynki, które tutaj są i są zadowolone z efektów mogą troszkę pocierpieć, żeby ich piersi były takie jak sobie wymarzyły. A Ty jesteś w stanie podjąć takie wyzwanie dla byle czego?

Amorcio haha teraz jak przeczytałam Twoją odpowiedź zauważyłam, że też z tą kosmetyczką wyskoczyłaś Ehh widać to samo nam po głowie chodzi
Kiciu, sama wiesz jaka to powazna decyzja. Kosmetyczka jakich szkod moze narobic a co dopiero my mozemy sobie zrobic zla decyzja odnosnie operacji piersi. Bardzo zle jest myslenie o oszczednosci w tym przypadku, konsekwencje wszelkich zlych dercyzji ponosic bedziemy my same i dlatego absolutnie nie wolno robic piersi na hop siup bo nie wierze aby taki efekt jak wyobrazam sobie u Nelson kogokolwiek zadawalal...raczej w druga strone, bedzie sie jeszcze bardziej kryc
Stary 2013-03-23, 15:41   #5057
nelson40
Raczkowanie

Jak wroce do domu to od razu zrobie zdjecia...
Ciezko mi to wszystko opisac, bo to bylo rozlozone w czasie- ta decyzja, metoda itd.
Bylam na paru wizytach u doktora- najpierw sam sugerowal dwie piersi, a na drugiej powiedzial, ze omawial moj przypadek z innym lekarzem i oboje doszli do wniosku, ze z jednym implantem bedzie ok... Z jednej strony znany i szanowany lekarz mowi, ze bedzie ok- a z drugiej strony Wy dziewczyny... Wiem, ze gdyby mu zalezalo tylko na kasie to by cisnal na dwie piersi- a tego nie zrobil... Nie wiem... milion mysli w glowie....
Stary 2013-03-23, 15:45   #5058
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ciezko mi to wszystko opisac, bo to bylo rozlozone w czasie- ta decyzja, metoda itd.
Bylam na paru wizytach u doktora- najpierw sam sugerowal dwie piersi, a na drugiej powiedzial, ze omawial moj przypadek z innym lekarzem i oboje doszli do wniosku, ze z jednym implantem bedzie ok... Z jednej strony znany i szanowany lekarz mowi, ze bedzie ok- a z drugiej strony Wy dziewczyny... Wiem, ze gdyby mu zalezalo tylko na kasie to by cisnal na dwie piersi- a tego nie zrobil... Nie wiem... milion mysli w glowie....
szkoda,ze do jeszcze jednego lekarza sama nie poszlas skonsultowac taki wybor, wtedy miala bys jasnosc bo ja sama musiala bym uslyszec na wladne uszy od innego lekarza, ze on tak samo uwaza jak pierwszy
Stary 2013-03-23, 15:52   #5059
celina777
Rozeznanie

Cytat:

Nelson mam kolezanke,ktora ma w jednej implant a druga podwieszana ale ona z przyczyn zdrowotnych( amputacja jednej piersi) i uwierz mi ,ze to niebo a zielmia . Nie neguje rad lekarza ale mysle ,ze nie bedziesz zadowolona.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:

Cześć celinko pamiętam, pamiętam że mam Ci odpisać
odpiszę , odpiszę zaraz poszukam linku
Mya ja cierpliwa jestem od jakiegos czasu baaardzo i przyjdzie i na to

Kicia bidulkowspolczuje Ci bardzo takiego cierpienia

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-03-23 o 15:55
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 15:56   #5060
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:

Dzieki piekne to zaraz postaram sie ja wyszukac i podpytac bo w internecie naprawde niewiele jest.

Stary 2013-03-23, 16:08   #5061
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Nelson mam kolezanke,ktora ma w jednej implant a druga podwieszana ale ona z przyczyn zdrowotnych( amputacja jednej piersi) i uwierz mi ,ze to niebo a zielmia . Nie neguje rad lekarza ale mysle ,ze nie bedziesz zadowolona.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Mya ja cierpliwa jestem od jakiegos czasu baaardzo i przyjdzie i na to

Kicia bidulkowspolczuje Ci bardzo takiego cierpienia
O i znalazla sie vizażanka z tlumu vizażanek. ktora wie o czym mowa, widziala i moze sie wypowiedziec

i tak sobie mysle, ze moze z tego powodu moja znajoma po przejsciach jak Celinka pisze ma dwa implanty a nie jeden i na pewno nie z NFZtu o ile pamietam

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-03-23 o 16:11
Stary 2013-03-23, 17:20   #5062
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki!!
widzę że kolejne po operacji:0 gratuluję , a ja..nadal nie spotkałam nikogo od ES ratunku!!!!
o widze podpis w lipcu planujesz op
ja tez mialam 23jest tu kilka kobitek od dr
odpisalam na priv

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się bo ból to jedna sprawa a zadowolenie z efektów operacji to druga sprawa. Czy jest jakaś dziewczyna na forum która jest po operacji i dzisiaj wiedząc jaki ból pooperacyjny ją czeka nie zdecydowała by się na ten zabieg?..bo nie sądzę
hmmm mnie bolalo barrdddzzooood razu po mialam mysli po co mi to ale to przez ten bol teraz wiadomo mam w koncu piersi ale pamietam ten bol)poki co jak nie bedzie trzeba nie planuje ich dlugoooo wymieniac
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 17:27   #5063
kicia_nh
Zadomowienie

Amorcio dokładnie tak Myślę, że wszystkie dziewczynki tutaj mają tę świadomość.

Nelson od nas Belseno miała sporą asymetrię i właśnie w jednej piersi miała zrobioną plastykę i dopiero do obu implant. Możesz napisać do niej. Może pomyślałabyś o przesunięciu terminu operacji? W tym czasie mogłabyś iść na konsultację do innego dr, jakbyś przedstawiła sytuację to pewnie by Cię przyjął ze względu na takie okoliczności. To Twoja decyzja i zrobisz co zechcesz, my nie chcemy zrobić Ci na złość, tylko staramy się Ci dobrze doradzić.

Hee laseczki a ja właśnie zjadłam sobie zupkę grzybową Popędziliśmy do polskiego sklepu i kupiłam sobie taką gotową. To pierwszy w miarę normalny obiad jaki jadłam od czwartku. Choć i tak mam ciągle niedosyt. Zastanawiam się czy mężowi odżywek nie podwędzić, mają sporo wartości odżywczych, może po nich się pełniejsza poczuję. Muszę cosik wymyślić, bo inaczej ja w przyszłym tygodniu nie będę miała siły iść do pracy.
Wiecie jak mój mąż mi dzisiaj dał takiego szybkiego, mocnego cmoka w policzek to myślałam, że się przekręcę z bólu a on sobie zapomniał. Przepraszał i się tłumaczył, że dopiero się przyzwyczaił do uważania na cycunie a tu znowu coś. Za to chciał się zrekompensować i mówił, że seksownie wyglądam z tą opuchlizną, bo mam buzię pełniejszą. Myślałam, że padnę ze śmiechu a później ponownie z bólu się zwijałam, bo nawet uśmiechnąć się nie mogę. No ale jak to zawsze powtarzam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-03-23 o 17:28
Stary 2013-03-23, 17:42   #5064
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Z
[/COLOR]
Oj tak, tak- zmieniają się i to jak
dlatego focie trzeba robić przypominam się zamówiałam u Ciebie focie bardzo proszę o rozpatrzenie mojego zmówienia
hejkatak tak pamietam zrobie na pewno dzis czy jutro i dzieki za zainteresowanie
Stary 2013-03-23, 17:48   #5065
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Zaproponowal mi wkladki Nagor ...szukalam w internecie i niewiele znalazlam ...bede musiala zapytac 7 jak bede na nastepnej wizycie czy sa jakies inne tzn na ktorych On robi .
Mam włożone nagory ,teraz będzie coś ponad 2 miesiące więc nie za wiele ci o nich powiem ale podobno to jedne z najbardziej miękkich
moje mają chropowatą powierzchnię.

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 17:59   #5066
Kachuula
Zadomowienie

Hej dziewczynki
Któraś pytała o powtórkę sekretów chirurgii - zaraz będzie 19.15
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 18:02   #5067
ninka28
Raczkowanie

o to lece ogladać

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 18:05   #5068
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Mam włożone nagory ,teraz będzie coś ponad 2 miesiące więc nie za wiele ci o nich powiem ale podobno to jedne z najbardziej miękkich
moje mają chropowatą powierzchnię.
A powiesz mi czy masz zwykle okragle czy anatomiczne ? bo ja chce koniecznie okragle czy to Twoje wlasnosci sa w avatarku ?

Stary 2013-03-23, 18:14   #5069
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
hm ja mysle ze lepiej zrobic raz a dobrze Tobie tez jest na reke finansowo ten jeden implant ja bym raczej tak nie zaryzykowala mam nadzieje ze podejmiesz dobra decyzje

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Nie rodziłam i właśnie nie planuję ciąży przez najbliższe kilka lat
Mi dr radziła po ciąży, ale w końcu doszłyśmy do wniosku, że w grudniu będę mogła najwcześniej zrobić op...

MyaDiva Moje wymiary to 92/65/101
ile masz wzrostu i ile wazysz??ile masz latekno kurcze wazne zebys TY byla zadowolona
Stary 2013-03-23, 18:20   #5070
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
A powiesz mi czy masz zwykle okragle czy anatomiczne ? bo ja chce koniecznie okragle czy to Twoje wlasnosci sa w avatarku ?
Tak to Jej osobiste cycuchy są w avatarku i okrągłe a pojemność masz w podpisie
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości