|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Ja uciekam już do spania, może dzisiaj mi się uda noc przespać
![]() Miłej nocki Wam życzę
|
#5102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Cytat:
![]()
|
|
#5103 |
|
Zakorzenienie
|
KICIA_NH mam nadzieje,ze obeznam sie bardziej w temacie jeszcze do operacji
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Wlasnie sprawdzilam poczte i dostalam maila od doktora u ktorego bylam,zapytalam juz wczoraj wieczorem jakie jeszcze wkladki maja do zaoferowania i odpisal mi ,ze jeszcze maja wkladki ALLERGAN ,slyszalyscie o takowych cos ? bede wdzieczna za kazda najmniejsza informacje |
|
|
|
#5104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecej napisza dziewczyny ktore je maja na pewno ))
|
|
#5105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zapomniałam jeszcze napisać, że w Twój link w podpisie na prawdę warto wejść ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-03-24 o 01:37 |
||
|
|
|
#5106 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie z poranna kawka. A ja dzis wstalam z obolala prawa piersia
. Nie moge sie nawet na boku polozyc. Chyba wczorajsze zakupy z moja czereda wychodza![]() A w sklepach przedswiateczny ruch sie juz zrobil.
Edytowane przez ania2003 Czas edycji: 2013-03-24 o 06:34 |
|
|
|
#5107 | |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry witam sie przy porannej pyralgince. dzisiaj przespalam cala noc ale za to w poranek mam dosc harcorowy bol...
nadrobilam juz Wasze likendowe pogaduszki ![]() ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
rozmiar jest wiekszy niz sie spodziewalam.widze to bynajmniej po sportowcu (w ktorym robilam o kan tylka rozbic proby ryzowe a wczoraj przy praniu stanika ledwo w niego weszlam.) Amorcio, te 120ml ryzu przy anatomach to trzeba chyba dodac a nie odjac... jedno moge powiedziec ze pomimo ze nie sa jakies mega wielkie to sa wieksze niz zskladalam i nie grozi mi niedosyt...co najwyzej przesyt... ;-) ale z dwojga zlego lepiej chyba w ta strone ;-)
|
|
#5108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I też tak mi się fajnie zrobiło, że jestem już po, chociaż ja pobyt w klinice wspominam naprawdę bardzo dobrze, tam są luksusowe warunki, opieka też bardzo dobra, czas po operacji też przeszłam bardzo ale cieszę się, że cycuchy już są, mają się dobrze itp. To chyba coś jak z ciążą ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- A w ogóle to dziś dokładnie cycuchy kończą kalendarzowe dwa miesiące , ale czuję się jakby minęło już z pół roku
|
|
#5109 | ||
|
Raczkowanie
|
Gawisz A Ty jestes zadowolona z rozmiaru? kiedy wrzucisz fotki;-)
---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
a jak sie czujesz. mozesz juz robic wszystko?pobolewaja? dajesz sobie wycisk na silowni. ja juz marze o porzadnej dawce ruchu zwlaszcza tylek i nogi....
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-24 o 08:09 |
||
|
|
|
#5110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy dobrze pamietam, ze cycunie zwiazku nie uratowaly?dlatego o tym sexie wczoraj bylo....... Margo Kochana, wiele razy czytalam na forum i na stronach o implantach tez, ze aby porownac wielkosc okraglego np 350ml do anatoma to do tego drugiego trzeba dodac ok 120ml, wynika to z ksztaltu.... czyli w druga strone to odjac zalezy jak sie patrzyDzien dobry dziewczynki, u mnie juz dluzszy poranek, rodzinka jeszcze spi a ja z moim maluszkiem urzeduje, wczoraj pospalam a dzis kolej na TZ coby sie mogl wyspac a pozniej wlosy mi pofarbuje
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-03-24 o 08:26 |
|
|
|
|
#5111 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki
zapraszam do albumu cycunie maja 3 tyg i 3 dni
|
|
#5112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pytałam ostatnio, więc wiemJa też się witam z rana Dziś już troszkę lepiej, hee teraz muszę coś zjeść i antybiotyk łykać. Aaa myślałam, że nadrabiania będę miała sporo a tu niewiele nastukałyście
|
|
#5113 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was wszystkie w ten piękny, słoneczny ranek
Dwa dni mam wyjęte i zła jestem bardzo.......kupiłam materac, łóżko i miało być tak fajnie.....a po drugiej nocy -ruszać się nie mogę, spuchnięta, bolą mnie plecy i ręce drętwieją- dosłownie masakra Nie dość ,że sajgon w domu, przemeblowanie to ja ledwo chodzę.....I pewnie to nie wina materaca, bo ten dopasowuje się do ciała, średnio twardy i naprawdę dobry ale niestety mojego powykrzywianego kręgosłupa.....nawet tż nie mogę się pożalić, bo oczywiście negował ten zakup twierdząc, że kanapę mam super i wydziwiam.....ach mówię Wam szkoda gadać......tyle kasy wydałam i jak mi to nie przejdzie to chyba będę spać na podłodze..... ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Piękne cycory Jusi Masz jeszcze duże ograniczenia ruchowe? Śpisz dalej na plecach?
|
#5114 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, powiedzcie, jak długo czułyscie, ze mięśnie próbują wypychac wkladki?
Ogólnie czuje sie bardzo dobrze. Rekami moge wykonywać wszystkie ruchy, oczywiście bez obciążenia ale nie czuje żadnych ograniczeń. Natomiast najbardziej męczy mnie to stałe napięcie w piersiach. Przypominają mi sie czasy laktacji, jak pokarm naplywal do piersi a młody nie ściągał wystarczająco dużo. Miałam tez epizod, kiedy zablokował mi sie kanalik, mleko nie mialo ujscia i pierś napeczniala, napuchla, mało nie eksplodowala. Teraz czuje podobnie. Czy Wy tez tak macie i kiedy to wreszcie minie?
|
#5115 |
|
Zadomowienie
|
I ja witam Was cieplutko w ten mrozny dzionek
|
#5116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mysle ze nad kazda z Nas kazdy obchodzil sie jak z jajkiem bo nie ma co kryc tego ze taka operacja to jest kupa kasy ja sam pobyt w klinice tez milo wspominam horror zaczął sie w domu dlatego ciesze sie jak czytam ze niektore z dziewczyn przechodza okres po nie w taki sposob jak ja ![]() bo takiego bolu to chyba wrogowi ne zycze w Twoim zyciu rozpoczal sie nowy etap na pewno trudny ale trzymam z calych sil kciuki zebys przeszla to jak najlepiej !!!jestesmy z Toba
|
|
#5117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak to Mya napisała, łatwo wpaść w pułapkę tego niedosytu Cieszę się, że jesteś zadowolona ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
|
|
#5118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mojego opisu to zawsze kiedy mam jakies rozsterki i dola to wchodze obejrze i wszystko mi mija ![]() Witam wszystkich ,ja spijam juz 2 kawcie a za oknem malo,ze mroz to snieg siega po lydki Kobietki czy jak bylyscie operowane to Wasi panowie czekali na Was ? bo moj uparciuch malo,ze bedzie czekal ( gdzie po wszystkim chyba nie mialyscie ochoty na pogaduszki ) a pozatym durny powiedzial,ze On bedzie za szklanym parawanem czekal i sie przygladal ja bym chyba nie chciala aby widzial to wszystko.
Edytowane przez takaja13 Czas edycji: 2013-03-24 o 12:49 |
|
|
|
|
#5119 |
|
Zadomowienie
|
ja na szczescie nie mam tego problemu jetsem singielka ,o operacji wie moja najlepsza kolezanka ktora nie neguje mnie uwaza ze jak ktos chce sobie cos poprawic to czemu nie jak sie ma kaske ale zeby nie przesadzac
wspiera mnie moja kolezanka i mi kibicuje reszta znajomych nie wie bo by mowili ze glupia jestem ze mi odbilo w tej warszawie pochodze z malej miejscowosci gdzie kazdy na takie osoby uwazaja ze maja nie pokolei w glowiea ja chce sie po prostu czuc dobrze w swoim ciele tak jak kazda z nas
żelusie od M.W 27 sierpien 2014 KOREKTA NOSA Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-24 o 12:57 |
|
|
|
#5120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje chociaz ja zaznaczam ze "na ta chwile" ;-)Bylam wczoraj u naszego Doktora ale zapomnialam go od Ciebie pozdrowic. Wszystko przez lekka panike bo po prysznicu moj tz przyuwazyl ze saczy mi sie ropa z obydwu ran. Lekarz nie chcial czekac do wtorku na sciagniecie szwow i chcial zobaczyc co sie dzieje od razu. Takze specjalnie przyjechal do kliniki pod wieczor... no naprawde czuje ze jestem w troskliwych rekach. Oczywiscie okazalo sie ze to nie byla zadna ropa tylko od wody tak czesc rany rozmiekla
|
|
#5121 |
|
Raczkowanie
|
Hej cycolinki
dostałam zdjęcie mojego dzisiejszego dekoltu pozdrawiam i miłej niedzielki
|
#5122 |
|
Raczkowanie
|
w mojej klinice tez sie obchodzono ze mna jak z jajkiem caly personel super mily ale naj naj najmilej to wspominam to jedzonko.kurcze. no jak na wczasach. i pamietam jak pierwszy posilek mialam zjesc na raty bo to po narkozie.kanapeczki 'wjechaly' i pani tez mowi zebym zjadla na raty. za chwile wrocila z herbata a talerzyk pusty?
mniaaaam mniam palce lizac...;-)
|
#5123 | |
|
Zadomowienie
|
Witam w przedobiedniej porze
![]() [QUOTE=Martika25300;399498 18]Witam Was wszystkie w ten piękny, słoneczny ranek Dwa dni mam wyjęte i zła jestem bardzo.......kupiłam materac, łóżko i miało być tak fajnie.....a po drugiej nocy -ruszać się nie mogę, spuchnięta, bolą mnie plecy i ręce drętwieją- dosłownie masakra Nie dość ,że sajgon w domu, przemeblowanie to ja ledwo chodzę.....I pewnie to nie wina materaca, bo ten dopasowuje się do ciała, średnio twardy i naprawdę dobry ale niestety mojego powykrzywianego kręgosłupa.....nawet tż nie mogę się pożalić, bo oczywiście negował ten zakup twierdząc, że kanapę mam super i wydziwiam.....ach mówię Wam szkoda gadać......tyle kasy wydałam i jak mi to nie przejdzie to chyba będę spać na podłodze..... ![]() Martika, a jak Ty masz takie problemy z kręgosłupem to może idź do jakiegoś kręgarza, na masaż-ale taki już specjalistyczny....bo jak zrobisz cycuchy to może być problem,choć pomijając już ten fakt operacji to powinnaś zadbać o swe kręgi ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Nie-ja bym nie chciała aby mój tż tam stał-nawet nie wyobrażałam sobie,aby "asystował" przy cesarce,choć wiem ze zdarza się tak,ale nie chciałabym aby oglądał moje wnętrzności ![]() Zresztą obawiać się o to i tak nie muszę,bo on akurat podczas mojej op będzie z dziećmi w domu
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5124 |
|
Zadomowienie
|
doswiadczone cycolinki
czy dostajecie gwarancje na swoje zelki i czy jak dojdzie do jakiesj komplikacji nie placicie za ewentualne poprwaki roznie to bywa z tymi lekarzami inny poprawi a drugi sie wykrcei ze tak mailo byc jak to bylo z wami
|
#5125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja Ci się nie dziwię,ze nie chcesz mówić i masz rację-ja pochodzę i mieszkam w dużej miejscowości a i tak mam ten sam problem. Ludzie jeszcze tego nie rozumieją,ale to się z czasem zmieni....
|
|
#5126 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() z wrażenia podwójne komenty piszę :P
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-24 o 13:39 |
||
|
|
|
#5127 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Pije właśnie 2 kawke i lenie sie pod kocykiem mam mega lenia hehe![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#5128 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. Mój mąż z koleżanką mnie przywieźli, potem pojechali na miasto i jak się obudziłam wrócili, zebrałam się i pojechaliśmy do domku Nie siedzieli, bo po co mieli się nudzić w tym czasie
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-03-24 o 13:45 |
|
|
|
|
#5129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, ze niektórzy lekarze pozwalają oglądać wow
|
|
#5130 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wrócę z urlopu to wszystkie z tej wyliczanki juz cycate będą
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

))
. Nie moge sie nawet na boku polozyc. Chyba wczorajsze zakupy z moja czereda wychodza

ale za kazda przyszla cycolinke trzymam kciuki zeby nie przechodzily tego jak ja 

ja bym chyba nie chciala aby widzial to wszystko.