|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
Na żywo wygląda uroczo, zresztą jak przymierzyłam to tŻ powiedział , że wyglądam słodko i mam brać Baleriny spokojnie dwa sezony noszenia prawie dzień w dzień a kosztują 40zł, no i są wygodne Fajne zakupy, bardzo podoba mi się torebka i bluzka
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo fajne zakupy dziewczyny :P) u mnie dzisiaj było gruntowne sprzatanie neisteyy chorobsko mnie rozlozylo nie mialam nawet sily na cwiczenia i nauke;(
|
||
|
|
|
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
aż się wiosny chce
|
|
|
#3964 | |
|
Wtajemniczenie
|
No nie, to tylko grypa
nie byłam ![]() Dziękuję Cytat:
Przyszła Ci już? Mogłabyś mi napisać, jaki wzięłaś rozmiar i jaki masz obwód w biuście? Nie wiem, czy nie będzie na mnie za duża ta S, bo lubię jak mi wszystko idealnie przylega do ciała A ramoneski kocham, to dla mnie najpiękniejsze kurtki - nawet jeansową mam taką, już sobie innych nie wyobrażam Zielone jabłuszko DKNY też lubię
|
|
|
|
#3965 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
?według mnie fajny wzór, właśnie taki słodki. ciekawe ile u mnie by wytrzymały, bo u mnie buty bardzo szybko się niszczą... dziękuję Cytat:
i zdrowiej ![]() Cytat:
przyszła, ale na razie jestem u rodziców i jutro dopiero przymierzę. wzięłam S, mam nadzieję, że nie będzie za duża, bo jestem dość drobnej budowy. |
|||
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny Nie mogę się doczekać , aż ubiorę, choć sprawdzałam pogodę w necie wczoraj to do 7.04 ma być max 6 stopni i deszcz
|
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też jestem drobniutka, jak przymierzysz to napisz proszę jak leży ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Choroba zaczęła wracać, więc pierwszy raz pewnie się jednak nie obejdzie bez lekarza i antybiotyku
|
|
|
|
#3968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U mnie spadł śnieg w nocy i jest bardzo ślisko. ![]() Wczoraj w H&M kupiłam błękitną sukienkę na czerwcowe wesele. Ech... słyszałam. ![]() Cytat:
Chyba też rozejrzę się za tymi balerinami w H&M. Przydałby by mi isę czerwone, albo/i nude. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napiszę i może uda mi się zrobić zdjęcie. angelinmyheart pokaż sukienkę
|
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Hej piękne
Soph, zielone_oko rewelacyjne zakupy, a ramoneska podbiła moje serce ![]() Soph nie dziękuje Talullah hej Tallu co to za szczotka do twarzy? Motywacje:
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam już gdzieś te sukienki, bardzo fajne
koszula tez fajna, koszul w krate nigdy za wiele ![]() a ja idę wygrzać swoje kostki do wanny, wlasnie wyregulowałam brwi, az sie na poczatku przerazilam jak tam zaroslam ![]() a dzisiaj bedzie czas na maseczke twarzy, kallos na włoski, depilacje, peeling ciała, olejek alterra na ciało, manicure&pedicure miłego wieczoru
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna sukienka
Cytat:
Całe szczęście niedziela dobiega końca i jutro do pracy Zaraz idę się spamować..
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja moje Tżta. zobaczę za 2 dni. Mam pytanie, oczywiście jeśli nie jest ono zbyt prywatne dla Ciebie. Jak znosicie rozłąkę?
|
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
generalnie chwale sobie koszule z big stara, mam je juz kilka sezonow, czesto nosze a zero jakichkolwiek zmian wskazujacych na ich 'przebieg' ![]() jak tak o siebie zadbałam to aż czuję, że żyję dzisiaj mimo goraczki itp, zdolalam zrobić skaloel i 45 minut z hulasem zdrowo sie odzywiam od dlzuszego czasu i troszke moja cera sie polepszyla tyle, ze wprowadzilam naprawde restrykcyjne zmiany, wiec troche na poczatku cierpialam, ale teraz idzie przezyc
|
||
|
|
|
|
#3976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż podobno też tęskni, choć on w tych sprawach nie jest jakiś wylewny, czasem mi pisze , że nie może się doczekać aż wróci , jak mnie przytuli itp. Ale zazwyczaj nie ma za bardzo czasu potęsknić bo czasem jest 40h w trasie bez przerwy. ![]() Cytat:
Moja po kwasach też polepszyła się
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm.. szczerze mówiąc to z Big Stara to nic nie mam obecnie.
|
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochotę na takiego koka z kokardą
![]() super sukienka, jak będziesz mieć zdjęcia na sobie to wrzuć ![]() jutro mam jechać na zabieg z kotem do weta i do kosmetyczki, a całe popołudnie źle się czuję, mam stan podgorączkowy i boli mnie dziąsło w miejscu po wyrywaniu...
|
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta jestem przed @, wiec na razie nie denerwuje sie az tak bardzo na jakies pojedyncze wulkany, bo to pewnie wina wlasnie tego okreslonego czasu w miesiacu ale jakos w piatek obudzilam sie i poczulam cos mokrego na policzku, spojrzalam w lusterko a po moim policzku cieknelo cos na wyglad ropki;/ i w sumie troche sie tego wysaczylo, ale wulkan zmalal i etraz zostalo czerwone miejsce jestem oblechem ![]() oj ja brak TŻ szczegolnie odczuwam latem, kiedy siedze w domu i tak caly czas w kolko rob ie to samo. Musze juz sie chyba rozejrzec za jakas praca na wakacje, plus rozplanowac wakacyjna nauke, zeby nie zwariowac od nadmiaru wolnego czasu Cytat:
![]() ja po sesji biore sie ostro za hiszpanski, bo teraz tak sie ucze zeby zdac na to 4/ 5, a nie zeby to zapamietac na lata. Pełna mobilizacja będzie ![]() ---Soph trzymam kciuki za kociaka Edytowane przez ghana Czas edycji: 2013-03-24 o 20:43 |
||
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
Cytat:
Fajna sukienka Cytat:
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja mam dzisiaj poniedziałkowego dola, kolejny tydzień bezczynny się zaczyna :/ W związku z tym poćwiczę troszkę, jak na razie 50 przysiadów za mną, 50 co najmniej przede mną i 25 min intensywnego hh, a potem kąpiel i spamowanko. Soph ja właśnie jutro mam zamiar zaopatrzyć się w taką kokardę Mam nadzieję że uda mi się znaleźć jakąś z fajnym wzorem bo wygląda to fajnie.Robiłam dzisiaj pomiary po miesiącu w miarę regularnego ćwiczenia, jednak najwidoczniej zbyt mało intensywnego bo straciłam tylko po pół cm w brzuchu i pół w talii Ostatnio szukałam w starociach pewnych zdjęć i znalazłam kilka, na których moje włosy chyba były najdłuższe jakie miałam. Mam nadzieje że wytrwam w dążeniu do uzyskania całych naturalnych. Dodaję dwa zdj do albumu włosowego. Nic wtedy z nimi nie robiłam prócz mycia jakimkolwiek szamponem plus czaaaaasami jakaś odżywka, ale to rzadko. Dla motywacji:
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
![]() mam dzisiaj dobry dzien, dostalam wyniki krwqi, ktore sie poprawily, zdalam kolokwium z konwersacji na 4,5, ekspresowo poszla mi cala nauka do srodowego kolkwium z hiszpania, a zdążyłam jeszcze rano poćwiczyć [skalpel 2], wrocic pieszo ze szkolu [5km] i teraz ide na trening gwiazd bo jest lekki, a nie chce znow szalec, bo ejszcze przeziebienie mi tak calkowicie nie puscilo ;D mam dzisiaj na buzi krem bb koreanski, msuze dowiedziec sie jaki to dokladnie [siostra mojego TŻ'ta zrobiła mi odlewke na wyprobowanie], ale wyglada przegenialnie nalozylam go o 10 i do tej pory swietnie sie trzyma wiadomo wsyztskiego nie zakryl, ale troszke przypucowalam czerwone plamki korektorem z maca i naprawde dzisiaj, az dostawalam kompelemnty ze moja buzia wyglada ega swiezo i promiennie musze zainwestowac w tego bebiczka ![]() a jutro fryzjer
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie dlatego głównie kupiłam tą koszulę.
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienke w prawie identycznym mietowym kolorze tez ostatnio kupilam na komunie, ale z baskinka
tylko jeszcze nie wiem co narzuce na gore, bo 2 lata temu na komunii padal deszcz i snieg do tego pare rzeczy kupilam dla znajomych ktorzy beda mieli lub maja malenkie dzieci, szkoda ze na zdjeciach tego nie widac, ale te legginsy sa na noworodka, takie malenkie a juz z koronka
|
|
#3986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
] jakąś beżową marynarkę
|
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ze najpierw musze znalezc jakas ladnie skrojona w malenkim rozmiarze i rozsadnej cenie
...myslalam wlasnie o jakiejs cielistej, bezowej, cos w tej tonacji, ale miec marzenie a kupic dokladnie taka o jakiej sie marzy to dwie rozne rzeczy;/.... Loluska i kolor i dlugosc powalajaca! ja tez probowalam wrocic do naturalnych, ale ostatnio lamie sie widzac sie w lustrze, tym bardziej ze mam urodziny, potem ide na komunie, no i wiosna, chce sie zmian itp, wiec zafarbowalam sie szamponetka joanny, ale praktycznie nie widac efektu wiec dalej nie wiem co z tym fantem zrobic... ale wydaje mi sie ze skusze sie na jakas farbe w koncu.
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś takie miałam
Teraz pielęgnuję bardziej o 100% i są w gorszej kondycji ;/ ale mam nadzieję że jak zejdę całkiem do naturalnych to osiągnę efekt z przed 5 lat party_girl mnie motywuje to że od głowy mam już jakieś 15 cm naturalne i bardzo mi się ten kolor podobna, zero rudości, zero czerwieni choć farbowałam włosy może 5 razy w życiu.Sukienka bardzo fajna, choć ja bym ją trochę skróciła 100 przysiadów 25 min hulania olejek z noa-lab na buzi (używam go raz na jakiś czas, nie przepadam za nim) włosy zwinęłam w ślimaczki bo chcę mieć jutro kręcone wyglądam jak ufoludek
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli brak dekoltu, dlugosc do kolan, jedynie co to musza byc dopasowane nie wiem ale to juz chyba "ten" wiek
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.

nawet nie pamiętam czy miałam baleriny z H&M
ile wytrzymują?
Na żywo wygląda uroczo, zresztą jak przymierzyłam to tŻ powiedział , że wyglądam słodko i mam brać

nie mialam nawet sily na cwiczenia i nauke;(