Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-24, 07:52   #2401
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Policzanka- śliczny brzusio

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-03-24, 07:54   #2402
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Dzień dobry
Wstałam z lekkim katarzyskiem- zresztą Maja też :/ Oby tylko to nie przerodziło się w coś poważniejszego :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 07:54   #2403
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Witam się niedzielnie w dziś rozpoczynającym się 15tym tygodniu

Wczorajszy dzień uciekł nam błyskawicznie a było bardzo sympatycznie.Natalka zagarnęła dziadków i dziecka nie ma-mamuśka z tatuśkiem mają w końcu chwilkę dla siebie
Lecę szykować małej śniadanie bo mi od 10min suszy głowę a ja się wzięłam za czytanie tego co wczoraj naprodukowałyście i odpisywanie.
Muszę przyznać,że weekendy nie sprzyjają płodzeniu postów bo raptem dwie stronki naprodukowałyście

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
(...)VDRL to WR

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Mi koleżanka podesłała pakiet Mbanku. Niby 120mcznie i ginek i badania w tym, ale określone placówki. Gdyby moja Ginka w tym była to bym weszła w to, ale aż tak dobrze nie ma. Pociesza mnie tylko fakt, że chyba większość badań to własnie morfologie i mocz i później już tylko tak doraźnie jakieś większe i droższe badania, pocieszcie
My wykupiliśmy w naszym banku pakiet i żałuję.Schodzi z konta stówka miesięcznie a za praktycznie wszystkie ciążowe badania musiałam płacić sorki miałam zniżkę 10% czyli tyle co wielkie g...
za free była jedynie morfologia i mocz które łącznie kosztują 13zł Akurat do mojego gina chodzę w ramach tego pakietu ale już za usg muszę dopłacać.Czekamy do grudnia i się wymiksowujemy z tego biznesu bo się nam nie kalkuluje

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
oo co do pierwszej części wiadomości to dobre wieści dla mnie, jesteśmy razem prawie 1,5 roku, czuję że trochę krótko i boję się żeby nic się nie zepsuło później... martwię się o to bardzo. Choć sama chciałam dziecka, próbowaliśmy i jak już jest to takie obawy eh to te hormony pewnie.

No co do angażowania to może faktycznie, on sam chyba nie wie o co pytać i o czym gadać muszę pewnie wyluzować
My się poznaliśmy w październiku 2005,w grudniu 2006 pobraliśmy się a w grudniu 2007 urodziła się Natalka -także tempo ekspresowe W naszym przypadku krótka znajomość wcale nie podziałała na niekorzyść
I po tych prawie ośmiu wspólnych latach dalej kochamy się jak szaleni i uważamy,że mieliśmy cholernie dużo szczęścia,że się znaleźliśmy

policzanka piękny brzusio
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 08:15   #2404
kaska87
Zakorzenienie

a ja czekam na śniadanie aż mąż zrobi i idziemy palmę poświęcić ostatnio w kościele chyba byłam na pasterce

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 08:25   #2405
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja czekam na śniadanie aż mąż zrobi i idziemy palmę poświęcić ostatnio w kościele chyba byłam na pasterce
My już po sniadaniu - TŻ zrobił pyszne kanapki i pomidory z mozzarellą :p
Jakoś tej Wielkanocy nie czuje - chyba przez snieg i mroz, choc podobno w Swieta ma byc 8-11 na plusie.

Zaczynamy 17tc

Stary 2013-03-24, 08:27   #2406
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Jakoś tej Wielkanocy nie czuje - chyba przez snieg i mroz, choc podobno w Swieta ma byc 8-11 na plusie.
oby w BN nie było śniegu to niech Wielkanoc będzie taka jak powinna
gratuluję 17tc-jesteś tuż za mną

Stary 2013-03-24, 08:50   #2407
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Dziewczyny a macie jakieś przeczucie co do płci?Bo ja wcale...

A właśnie byłam u Rodziców i mama mówiła,że po tym jak powiedzieliśmy im o ciąży i pojechaliśmy, to tata jej powiedział "to jak je nazwiemy?" .No i wymyślił sobie Karola lub Karolinkę i mnie męczy.Nasze typy mu się nie podobają.
A najlepsze,że mój Teściu też zawsze chciał wnuczkę Karolinkę
Ja chciałabym dziewczynkę, a cały czas mam wrażenie że będzie chłopak

bo Karoliny to fajne dziewczyny moze dlatego
Stary 2013-03-24, 08:51   #2408
kaska87
Zakorzenienie

ja tez bym chciała dziewczynkę, w piątek mam nadzieję, że pokaże co tam ma

Stary 2013-03-24, 09:03   #2409
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Hej kochane.Musze Was zaraz nadrobic.Dzis wogole nie mialam czasu by usiasc do kompa.Najpierw sprzatanie do pozniego popoludnia a pozniej Tz zabrał mnie na lody i bilarda-kochanyPokaze Wam brzusio z dzis

super brzusio!!

ja wczoraj zaliczyłam kino i Jeffsa (mega cheesburger z frytkami i colesławem ) zabrał mnie TŻ na odstresowanie, a później pojechaliśmy do znajomych i siedzielismy do 1 w nocy, jak wracaliśmy autem to było -15 st

papuga sa dwie drogi jak kogos wyprowadzić : 1. jak go niebedzie spakowac wystawić przed drzwi walizke, zmienic przynajmniej jeden zamek, 2. przyjsc z kims silniejszym od niego kolegą, bratem, tata żeby się sam pakował i zmienic przynajmniej jeden zamek... przykre ale prawdziwe, bo teraz on mysli że żartujesz i czuje sie bezkarny.. obecność innej osoby mogłaby Ci pomóc.

Edytowane przez karolson
Czas edycji: 2013-03-24 o 09:18
karolson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:04   #2410
201704210903
Konto usunięte

ja dziś na śnaidanko miałam kanapki z pastą z sera białego i oleju lnianego - pycha i zdrowe jak się doda przypraw to jest lepsze nić almette, który uwielbiam
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:10   #2411
matallewar
Zakorzenienie

Witam się w mroźny wiosenny poranek

Edi obudził nas o 8:30 i już ciuchcie jeżdżą
Idę robić śniadanie

Miłego dnia!

P.S. A ja mam coraz większe przeczucie na Dawida Chyba mi ta Elenka nie pisana...
Po 1.04 będę mieć pakiet z pracy, to idę na USG i może maleństwo pokaże cokolwiek, to już będzie 15 tc, to może cokolwiek będzie widać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:26   #2412
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja dziś na śnaidanko miałam kanapki z pastą z sera białego i oleju lnianego - pycha i zdrowe jak się doda przypraw to jest lepsze nić almette, który uwielbiam
na sama mysl o almette w czasach studenckich przejadlam sie serkami almette i topionymi i kompletnie ich nie trawie. A na bank nie z olejem, nawet lnianym...

Moje dzieci daly mi pospac az do 7 jak nigdy...

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl

Edytowane przez 83monia
Czas edycji: 2013-03-24 o 09:28
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:31   #2413
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ja chciałabym dziewczynkę, a cały czas mam wrażenie że będzie chłopak

bo Karoliny to fajne dziewczyny moze dlatego
I ja chciałabym dziewczynkę i powiem Wam,że mam przeczucie,że siedzi tam mała Ewunia Obaczymy za kilka tygodni
Stary 2013-03-24, 09:42   #2414
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
I ja chciałabym dziewczynkę i powiem Wam,że mam przeczucie,że siedzi tam mała Ewunia Obaczymy za kilka tygodni
a ja nie wiem co bym bardziej chciała Pasowałaby dziewczynka ale ja twierdzę że będzie chłopczyk a tż sie upiera że będzie dziewczynka
Ps mój tz oszalał !!!! Kazał mi wybrać z konta 500zł i powiedział że mam się ubrać na święta, ja mu mówie że mam ciążówki w kantke i tunike która mi dopiero kupił( jeszcze nawet raz nie ubrana) .A on mi na to że to jest tylko jedno ubranie a kobieta powinna mieć kilka!!!!
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:55   #2415
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Policzanka sliczny brzuszek i jaki duzy juz!

Papuga na Twoim miejscu pomoglabym mu sie wyprowadzic wyrzucajac mu rzeczy na klatke lub przez okno

apropo plci to w de wypelnialam ankiete o roznych chorobach w rodzinie itd i jedno z pytan brzmialo czy chce poznac plec jesli bedzie widoczna...jutro ide na wizyte i mam nadzieje ze juz cos tam widac konczymy 16 tc juz wiec powinnio ja mam przeczucie na chlopaka i tak juz wszystkim wmowilam ze bedzie chlopak ze tz sie ze mnie smieje ze jak lekarz powie ze dziewczynka to mu powiem ze w takim razie to chyba nie moje i niech sprawdzi jeszcze raz

my wczoraj bylismy na grillu, tak wialo ze masakra...dobrze ze nie musialam stac na dworze i smazyc zarelka tylko do jedzenia bylo samo mieso, dopiero pod koniec kielbasa i zjadlam tylko 1 kawalek jeszcze ogladajac kazdy kes bo sie balam czy dobrze dopieczone za to wypilam litr soku jablkowego i bardzo mi smakowal a nigdy nie lubilam - co ta ciaza robi z czlowiekiem haha...

Wcz pierwszy raz ubralam jeansy ciazowe, bo balam sie ze normalne beda mnie gniotly przy dlugim siedzeniu i obzarstwie...ale cos niewygodne... Zsuwaly mi sie z tylka

my juz po sniadanku...zaraz zbieramy sie do kosciolka
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 09:56   #2416
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
a ja nie wiem co bym bardziej chciała Pasowałaby dziewczynka ale ja twierdzę że będzie chłopczyk a tż sie upiera że będzie dziewczynka
Ps mój tz oszalał !!!! Kazał mi wybrać z konta 500zł i powiedział że mam się ubrać na święta, ja mu mówie że mam ciążówki w kantke i tunike która mi dopiero kupił( jeszcze nawet raz nie ubrana) .A on mi na to że to jest tylko jedno ubranie a kobieta powinna mieć kilka!!!!
Ma rację! Słuchaj go i zmykaj na zakupy

Chciałabym córeczkę...

Stary 2013-03-24, 10:05   #2417
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć.
Zazdroszczę Wam śniadań i chodzenia. Ja od rana ciągle odwiedzam wc Nic nie mogę zjeść.I strasznie boli mnie głowa.

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dlaczego nie możesz mięsa?

Ja mam tylko jedno okno do umycia w swoim pokoju, bo nie mieszkamy sami i reszta mnie nie interesuje w obecnym stanie. Myślę, że jak jedno okno umyję to nic mi się nie stanie a i tak nie wiem kiedy to zrobię, bo zimno jak fiks. Małża w tym czasie zaangażuję do innych prac

Mi się nie podoba takie nadawanie imion po rodzicach.

Jak dla mnie Natalka ładniejsze niż Elizka.

Ja też bym chciała dziewczynkę, bo u nas dookoła same chłopy. Mama i teściowa też mi sugerują, że cieszyłyby się z wnuczki. Czuję presję Mojemu mężusiowi obojętne. Będzie je kochał jednakowo, no w sumie ja też

Oglądałam kiedyś program o macierzyństwie i psycholog się wypowiadał, że najlepiej zmianę związaną z pojawieniem się potomstwa znoszą pary z małym stażem, bo one jeszcze aż tak nie poczuły tej niezależności i wolności. Gorzej te pary co wiele lat żyły we dwoje. Nowy członek rodziny zaburza ich tryb życia i ciężko im się odnaleźć. Mam nadzieje, że nie jesteśmy statystycznym związkiem
Długo trzymacie to w tajemnicy. U nas powiedzieliśmy najbliższym i oni przekazali dalej.

Mój mąż też jakiś taki niedowiarek. Biorę go pierwszy raz na USG, żeby zobaczył naszego człowieczka. Rozumiem, że jemu jest trudniej, bo to nie w jego ciele się dzieje, więc dużo z nim rozmawiam. Chciałabym, żeby więcej się angażował i pytał o ciążę, ale staram się być wyrozumiała, bo mężczyznom to trudniej chyba przychodzi i on chyba nawet nie wie o co pytać oprócz tego jak się czuję
Nie jem mięsa bo mi nie podchodzi,nie mogę się zmusić.
My jesteśmy razem 7 lat (w środę rocznica), małżeństwem jesteśmy 1,5 roku i zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie.I tak się zastanawiam czy liczy się staż związku czy to jak długo się razem mieszka

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ewa, a nie możesz do tej siostry jego zadzwonić? Ja miałam sałatkę wczoraj. I tez była pyyyyyyyyyyyyyyycha! Jakies dobre warzywka się nam trafiły...

Dżizas, siedze z plastrem apap ice na czole...
Ja też mam ten plaster,ale dzisiaj nic nie daje...

Cytat:
Hej kochane.Musze Was zaraz nadrobic.Dzis wogole nie mialam czasu by usiasc do kompa.Najpierw sprzatanie do pozniego popoludnia a pozniej Tz zabrał mnie na lody i bilarda-kochanyPokaze Wam brzusio z dzis
Aleee fajny,już taki prawdziwy brzusio

PS.Super masz meble w kuchni

Cytat:
Napisane przez Papuga69 Pokaż wiadomość
Nie zapowiada się na to by wyprowadził się po dobroci. Nie wiem co zrobić, przecież nie będę dzwonić po policje żeby go wyprowadzili siłą..
Ojeju i co teraz??

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:07   #2418
policzanka
Wtajemniczenie

Hej kochane!Ja niedawno co wstałam.Do Kosciolka z Palmą chyba nie pojdziemy w tym roku ..Bardzo zimno jest i teraz panuja straszne chorobska wiec Tz boi sie ze mnie cos złapie...Zaraz musze jakies sniadanko zjesc tylko co...
Jesli chodzi o plec dziecka to razem z Tz chcielibysmy coreczke

butterfly20DziekujeChciałam na wysokie połysk ale niestety nie byly na moja kieszen:/

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-03-24 o 10:08
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:21   #2419
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Albo jesteś starsza ciąża albo masz 4raczki, przyznawaj się

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:26   #2420
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć.
Zazdroszczę Wam śniadań i chodzenia. Ja od rana ciągle odwiedzam wc Nic nie mogę zjeść.I strasznie boli mnie głowa.

My jesteśmy razem 7 lat (w środę rocznica), małżeństwem jesteśmy 1,5 roku i zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie.I tak się zastanawiam czy liczy się staż związku czy to jak długo się razem mieszka

Ja też mam ten plaster,ale dzisiaj nic nie daje...

Aleee fajny,już taki prawdziwy brzusio

PS.Super masz meble w kuchni

Ojeju i co teraz??
Ja ogólnie nie jadam mięsa, bo nie lubie, ale teraz staram sie przemycic chociaz kawalek wedliny w kanapce na sniadanie.

Stary 2013-03-24, 10:29   #2421
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:

Mój też się upiera,że będzie dziewczynka

Ale super mąż Chyba trochę chce się odkuć za tę wczorajszą kilkugodzinna kawusię u swojej siostry
Ja już zrobiłam przegląd szafy i wiem co założę-niestety nie będzie to nic nowego-nie tym razem.Wszystkie pieniądze przeznaczamy na remont który z lipca przełożyliśmy na kwiecień i ruszamy pełną parą zaraz po świętach.Strach się bać bo do zrobienia cała masa-łacznie z obniżaniem sufitów w całym mieszkaniu i cyklinowaniem parkietów
Stary 2013-03-24, 10:30   #2422
tancerka212
Zakorzenienie

cześć
mąż pojechał sam do Kościoła z palemką bo mi to się zaraz słabo robi i bez sensu jechać ze mną na 5 minut żeby mnie zaraz odwieźć do domu...
nic mi się nie chce, martwię się tą moją dzidzią i chciałabym już ją mieć przy sobie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:39   #2423
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Pyszności teraz w ciąży to na okrągło jadła bym twarożki i serki tak mi smakują

Cytat:
No to korzystaj mój małż też mnie często zabiera na zakupy, ale przeważnie wracamy z niczym. Myśl oszczędzania blokuje mnie przed rozrzutnością.

Cytat:
Cześć.

Współczuję, że tak kiepsko znosisz ciążę Ja na szczęście nie mam takich "odrzutów".
Staż w związku się liczy.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Cytat:
Mój też się upiera,że będzie dziewczynka

Ale super mąż Chyba trochę chce się odkuć za tę wczorajszą kilkugodzinna kawusię u swojej siostry
Ja już zrobiłam przegląd szafy i wiem co założę-niestety nie będzie to nic nowego-nie tym razem.Wszystkie pieniądze przeznaczamy na remont który z lipca przełożyliśmy na kwiecień i ruszamy pełną parą zaraz po świętach.Strach się bać bo do zrobienia cała masa-łacznie z obniżaniem sufitów w całym mieszkaniu i cyklinowaniem parkietów
Współczuję remontu, szczególnie cyklinowania i malowania parkietówMieszkac ie w tym mieszkaniu?
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:47   #2424
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję remontu, szczególnie cyklinowania i malowania parkietówMieszkac ie w tym mieszkaniu?
Oj i sama sobie współczuję Najgorzej,że z remontem zejdzie się trochę bo parkiety w całym mieszkaniu a mieszkanie ma 100m2 Tak mieszkamy w nim-a na czas lakierowania będę musiała wybyć na kilka dni
Stary 2013-03-24, 10:51   #2425
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Mój tak samo, upiera się, że będzie Elena, a ja czuję Dawida

Ja też chcę, żeby mój tż tak oszalał!!

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 10:58   #2426
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Albo jesteś starsza ciąża albo masz 4raczki, przyznawaj się
Termin z miesiaczki jest na 23 sierpnia a termin z ostatniego Usg na 19 sierpnia wiec juz sama nie wiem...Wg kalkulatora ciązowego jestem w 19 tygodniu.Mozliwe ze tendencje do duzego brzucha odziedziczylam po mamie gdyz ona miala zawsze najwieksze brzuchy na porodowce mimo ze do duzych osob nie nalezala..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 11:00   #2427
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Oj i sama sobie współczuję Najgorzej,że z remontem zejdzie się trochę bo parkiety w całym mieszkaniu a mieszkanie ma 100m2 Tak mieszkamy w nim-a na czas lakierowania będę musiała wybyć na kilka dni
Jak masz taką możliwosć to na cyklinowanie też bym się wyniosła, bo strasznie się kurzy, a na dworze zimno i też z wietrzeniem może być problem. Za to jak pięknie, będzie po remoncie pocieszenie, że to się robi na wiele wiele lat

Na poprawę humoru instrukcja opieki nad dzieckiem:
http://1.bp.blogspot.com/-NyedSXnV04...17392027_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-9HixVOxnP-...05162323_n.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-AFWRLu8m64...30817598_n.jpg

LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 11:19   #2428
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz taką możliwosć to na cyklinowanie też bym się wyniosła, bo strasznie się kurzy, a na dworze zimno i też z wietrzeniem może być problem. Za to jak pięknie, będzie po remoncie pocieszenie, że to się robi na wiele wiele lat

Na poprawę humoru instrukcja opieki nad dzieckiem:
http://1.bp.blogspot.com/-NyedSXnV04...17392027_n.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-9HixVOxnP-...05162323_n.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-AFWRLu8m64...30817598_n.jpg

O tym kurzeniu się nie pomyślałam A jeszcze wymiana grzejników w całym domu i malowanko i tapetowanko i dostawiamy jedną ścianę A najchętniej to bym w ogóle się wyniosła na cały czas remontu-taka ze mnie teraz pomocna dłoń
Właśnie myśl o efekcie końcowym trzyma mnie na duchu

Dobre
Stary 2013-03-24, 11:21   #2429
tancerka212
Zakorzenienie

dobreeeeeeeeeeeeeee
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-24, 11:27   #2430
bojatoja
Zakorzenienie

Cześć
Wczoraj byłam w szkole i tak strasznie nie chciało mi się siedzieć, że dzisiaj odpuściłam sobie studiowanie i nie pojechałam na zajęcia. Za to wczoraj w drodze powrotnej do domu tak trzęsło w tym busie że myślałam że mi brzuch wyskoczy. No i bolał mnie
Zaraz też wybieramy się do Kościoła ale bez palmy
I w piątek pierwszy raz poczułam Maluszka. A wczoraj to już w ogóle wariował Nie mogłam zniczym innym pomylić, cieszę się
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości