|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV |
|
23 | 42,59% |
| Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki |
|
8 | 14,81% |
| Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 |
|
11 | 20,37% |
| Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 |
|
5 | 9,26% |
| wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie |
|
4 | 7,41% |
| Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy |
|
3 | 5,56% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Policzanka- śliczny brzusio
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Dzień dobry
![]() Wstałam z lekkim katarzyskiem- zresztą Maja też :/ Oby tylko to nie przerodziło się w coś poważniejszego :/
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Witam się niedzielnie w dziś rozpoczynającym się 15tym tygodniu
Wczorajszy dzień uciekł nam błyskawicznie a było bardzo sympatycznie.Natalka zagarnęła dziadków i dziecka nie ma-mamuśka z tatuśkiem mają w końcu chwilkę dla siebie ![]() Lecę szykować małej śniadanie bo mi od 10min suszy głowę a ja się wzięłam za czytanie tego co wczoraj naprodukowałyście i odpisywanie. Muszę przyznać,że weekendy nie sprzyjają płodzeniu postów bo raptem dwie stronki naprodukowałyście ![]() ![]() Cytat:
![]() za free była jedynie morfologia i mocz które łącznie kosztują 13zł Akurat do mojego gina chodzę w ramach tego pakietu ale już za usg muszę dopłacać.Czekamy do grudnia i się wymiksowujemy z tego biznesu bo się nam nie kalkuluje ![]() Cytat:
W naszym przypadku krótka znajomość wcale nie podziałała na niekorzyść ![]() I po tych prawie ośmiu wspólnych latach dalej kochamy się jak szaleni i uważamy,że mieliśmy cholernie dużo szczęścia,że się znaleźliśmy policzanka piękny brzusio
|
||
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
a ja czekam na śniadanie aż mąż zrobi i idziemy palmę poświęcić
ostatnio w kościele chyba byłam na pasterce
|
#2405 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
Jakoś tej Wielkanocy nie czuje - chyba przez snieg i mroz, choc podobno w Swieta ma byc 8-11 na plusie. Zaczynamy 17tc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III
Cytat:
w BN nie było śniegu to niech Wielkanoc będzie taka jak powinna ![]() gratuluję 17tc-jesteś tuż za mną
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo Karoliny to fajne dziewczyny moze dlatego
|
|
|
#2408 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bym chciała dziewczynkę, w piątek mam nadzieję, że pokaże co tam ma
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super brzusio!! ![]() ja wczoraj zaliczyłam kino i Jeffsa (mega cheesburger z frytkami i colesławem ) zabrał mnie TŻ na odstresowanie, a później pojechaliśmy do znajomych i siedzielismy do 1 w nocy, jak wracaliśmy autem to było -15 st ![]() papuga sa dwie drogi jak kogos wyprowadzić : 1. jak go niebedzie spakowac wystawić przed drzwi walizke, zmienic przynajmniej jeden zamek, 2. przyjsc z kims silniejszym od niego kolegą, bratem, tata żeby się sam pakował i zmienic przynajmniej jeden zamek... przykre ale prawdziwe, bo teraz on mysli że żartujesz i czuje sie bezkarny.. obecność innej osoby mogłaby Ci pomóc.
Edytowane przez karolson Czas edycji: 2013-03-24 o 09:18 |
|
|
|
|
#2410 |
|
Konto usunięte
|
ja dziś na śnaidanko miałam kanapki z pastą z sera białego i oleju lnianego - pycha i zdrowe
jak się doda przypraw to jest lepsze nić almette, który uwielbiam
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w mroźny wiosenny
poranekEdi obudził nas o 8:30 i już ciuchcie jeżdżą ![]() Idę robić śniadanie ![]() Miłego dnia! P.S. A ja mam coraz większe przeczucie na Dawida Chyba mi ta Elenka nie pisana... Po 1.04 będę mieć pakiet z pracy, to idę na USG i może maleństwo pokaże cokolwiek, to już będzie 15 tc, to może cokolwiek będzie widać
|
|
#2412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czasach studenckich przejadlam sie serkami almette i topionymi i kompletnie ich nie trawie. A na bank nie z olejem, nawet lnianym...Moje dzieci daly mi pospac az do 7 jak nigdy... Edytowane przez 83monia Czas edycji: 2013-03-24 o 09:28 |
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pasowałaby dziewczynka ale ja twierdzę że będzie chłopczyk a tż sie upiera że będzie dziewczynkaPs mój tz oszalał !!!! Kazał mi wybrać z konta 500zł i powiedział że mam się ubrać na święta, ja mu mówie że mam ciążówki w kantke i tunike która mi dopiero kupił( jeszcze nawet raz nie ubrana) .A on mi na to że to jest tylko jedno ubranie a kobieta powinna mieć kilka!!!! |
|
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Policzanka sliczny brzuszek i jaki duzy juz!
Papuga na Twoim miejscu pomoglabym mu sie wyprowadzic wyrzucajac mu rzeczy na klatke lub przez okno ![]() apropo plci to w de wypelnialam ankiete o roznych chorobach w rodzinie itd i jedno z pytan brzmialo czy chce poznac plec jesli bedzie widoczna...jutro ide na wizyte i mam nadzieje ze juz cos tam widac konczymy 16 tc juz wiec powinnio ja mam przeczucie na chlopaka i tak juz wszystkim wmowilam ze bedzie chlopak ze tz sie ze mnie smieje ze jak lekarz powie ze dziewczynka to mu powiem ze w takim razie to chyba nie moje i niech sprawdzi jeszcze raz ![]() my wczoraj bylismy na grillu, tak wialo ze masakra...dobrze ze nie musialam stac na dworze i smazyc zarelka tylko do jedzenia bylo samo mieso, dopiero pod koniec kielbasa i zjadlam tylko 1 kawalek jeszcze ogladajac kazdy kes bo sie balam czy dobrze dopieczone za to wypilam litr soku jablkowego i bardzo mi smakowal a nigdy nie lubilam - co ta ciaza robi z czlowiekiem haha...Wcz pierwszy raz ubralam jeansy ciazowe, bo balam sie ze normalne beda mnie gniotly przy dlugim siedzeniu i obzarstwie...ale cos niewygodne... Zsuwaly mi sie z tylka ![]() my juz po sniadanku...zaraz zbieramy sie do kosciolka |
|
|
|
#2416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chciałabym córeczkę... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Zazdroszczę Wam śniadań i chodzenia. Ja od rana ciągle odwiedzam wc Nic nie mogę zjeść.I strasznie boli mnie głowa.Cytat:
My jesteśmy razem 7 lat (w środę rocznica), małżeństwem jesteśmy 1,5 roku i zamieszkaliśmy razem dopiero po ślubie.I tak się zastanawiam czy liczy się staż związku czy to jak długo się razem mieszka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() PS.Super masz meble w kuchni Ojeju i co teraz??
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kochane!Ja niedawno co wstałam.Do Kosciolka z Palmą chyba nie pojdziemy w tym roku ..Bardzo zimno jest i teraz panuja straszne chorobska wiec Tz boi sie ze mnie cos złapie...Zaraz musze jakies sniadanko zjesc tylko co...
Jesli chodzi o plec dziecka to razem z Tz chcielibysmy coreczke ![]() butterfly20Dziekuje Chciałam na wysokie połysk ale niestety nie byly na moja kieszen:/
Edytowane przez policzanka Czas edycji: 2013-03-24 o 10:08 |
|
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też się upiera,że będzie dziewczynka Ale super mąż Chyba trochę chce się odkuć za tę wczorajszą kilkugodzinna kawusię u swojej siostry ![]() Ja już zrobiłam przegląd szafy i wiem co założę-niestety nie będzie to nic nowego-nie tym razem.Wszystkie pieniądze przeznaczamy na remont który z lipca przełożyliśmy na kwiecień i ruszamy pełną parą zaraz po świętach.Strach się bać bo do zrobienia cała masa-łacznie z obniżaniem sufitów w całym mieszkaniu i cyklinowaniem parkietów
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() mąż pojechał sam do Kościoła z palemką bo mi to się zaraz słabo robi i bez sensu jechać ze mną na 5 minut żeby mnie zaraz odwieźć do domu... nic mi się nie chce, martwię się tą moją dzidzią i chciałabym już ją mieć przy sobie
|
#2423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój małż też mnie często zabiera na zakupy, ale przeważnie wracamy z niczym. Myśl oszczędzania blokuje mnie przed rozrzutnością. Cytat:
Ja na szczęście nie mam takich "odrzutów". Staż w związku się liczy. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Mieszkac ie w tym mieszkaniu?
|
||||
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorzej,że z remontem zejdzie się trochę bo parkiety w całym mieszkaniu a mieszkanie ma 100m2 Tak mieszkamy w nim-a na czas lakierowania będę musiała wybyć na kilka dni
|
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też chcę, żeby mój tż tak oszalał!!
|
|
|
#2426 |
|
Wtajemniczenie
|
Termin z miesiaczki jest na 23 sierpnia a termin z ostatniego Usg na 19 sierpnia wiec juz sama nie wiem...Wg kalkulatora ciązowego jestem w 19 tygodniu.Mozliwe ze tendencje do duzego brzucha odziedziczylam po mamie gdyz ona miala zawsze najwieksze brzuchy na porodowce mimo ze do duzych osob nie nalezala..
|
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na poprawę humoru instrukcja opieki nad dzieckiem: http://1.bp.blogspot.com/-NyedSXnV04...17392027_n.jpg http://4.bp.blogspot.com/-9HixVOxnP-...05162323_n.jpg http://3.bp.blogspot.com/-AFWRLu8m64...30817598_n.jpg |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze wymiana grzejników w całym domu i malowanko i tapetowanko i dostawiamy jedną ścianę A najchętniej to bym w ogóle się wyniosła na cały czas remontu-taka ze mnie teraz pomocna dłoń Właśnie myśl o efekcie końcowym trzyma mnie na duchu Dobre
|
|
|
|
|
#2429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wczoraj byłam w szkole i tak strasznie nie chciało mi się siedzieć, że dzisiaj odpuściłam sobie studiowanie i nie pojechałam na zajęcia. Za to wczoraj w drodze powrotnej do domu tak trzęsło w tym busie że myślałam że mi brzuch wyskoczy. No i bolał mnie ![]() Zaraz też wybieramy się do Kościoła ale bez palmy ![]() I w piątek pierwszy raz poczułam Maluszka. A wczoraj to już w ogóle wariował Nie mogłam zniczym innym pomylić, cieszę się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.

Akurat do mojego gina chodzę w ramach tego pakietu ale już za usg muszę dopłacać.Czekamy do grudnia i się wymiksowujemy z tego biznesu bo się nam nie kalkuluje 
ostatnio w kościele chyba byłam na pasterce

w czasach studenckich przejadlam sie serkami almette i topionymi i kompletnie ich nie trawie. A na bank nie z olejem, nawet lnianym...
Pasowałaby dziewczynka ale ja twierdzę że będzie chłopczyk a tż sie upiera że będzie dziewczynka
Nic nie mogę zjeść.I strasznie boli mnie głowa.

Ja na szczęście nie mam takich "odrzutów".
Mieszkac ie w tym mieszkaniu?