|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
Cytat:
też chce umieć szpagat :P dietkuję
|
|
#4472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Szpaaagat to jest coś ale ja jestem mega nierozciągliwa. Nawet jak chodziłam w podstawówce na taniec, miałam zajęcia 2 razy w tygodniu i dużo rozciągania, sama też się rozciągałam codziennie a szpagatu nigdy mi się nie udało zrobić. Najmniej mi brakowało kilka cm. Ale potem nie rozciągałam się tydzień i koniec. A niektóre koleżanki potrafiły się wyginać we wszystkie strony mimo że ćwiczyły mniej zawsze marzyłam o tym cholernym szpagacie ale pogodziłam się z faktem że mi się nie uda ![]() Wuguglowałam planki, nigdy tego nie robiłam o mamuniu jaka masakra, chyba nie będę tego robić. Wygląda hardkorowo.
|
|
|
#4473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to moj ostatnio miał zapalenie dziąsel właśnie :P ja tez wychodze z kotami na smyczy, jesli w ogole :P achaaaaa to chyba taki sam jak ma moja kuzynka, ten kot wygląda jak dzik bez dzikowego ryja ![]() Cytat:
ja tez jem w tajemnicy ![]() a ona jest normalnie, ogolno dostepna? czy to tylko limitowanka jak 3 bitek rum&cola? ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() 2. juz wiesz co to sa planki, nurkuj pod biurko i potestuj czy dasz rade zrobic ;d 3. skad masz?! Cytat:
Cytat:
planki sa super! o niebo lepsze od brzuszkow wg mnie, ale nikomu nie udaje mi sie tego przetlumaczyc :P to ide ponakurviac planki
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Bania można ją dostać u mnie w praktycznie każdym sklepie
Może Twoje koty chorują, bo je wychowujesz na takie picki? Moje koty biegają po śniegu, wychodzą czasem na noc z domu i są zahartowane i zdrowe
|
|
#4475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poćwiczę dziś te całe planki, zobaczymy. Tzn jeśli mi się będzie chciało po basenie Pies jest przeeeekochany, już go pokochałam i on mnie też moja mama nie jest zadowolona bo chyba u niej będzie spać. Ale może go pokochają też i będą chcieli wziąć ![]() A Wadowice są teraz jakieś 70 km ode mnie i oni mega napieprzają marketingowo z tymi kremówkami, są w wielu sklepach pyyyycha.
|
|
|
#4476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo ostatni posiłek późno jem, ok.18:00,a o 22:00 leżę już w łóżku :P
Cytat:
był seks?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojej koleżanki kot jak poszedł na baby to po 2 dniach przyprowadził ją do chaty, przedstawić chciał, taki dżentelmen |
|||
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
fak, zjadłam przed chwilą 5 kostek milki karmelowej :P ale zaraz poćwiczę
No i kilka minut planków (planków?:P) przed telewizorem. a później desperados, już się chłodzi ![]() Cytat:
tz mówi to samo :P tylko wiesz, mam złe doświadczenia z tym kocim wychodzeniem, jeden wrócil martwy (serio, sąsiadka przyniosła pod płot, lowe Gustaw który teraz wychodzi od początku był hardkorem, bo był z rodzicami i siostrą nad morzem, w ośrodku polożonym w lesie, ganiał po drzewach, przepadał na kilka godzin, a żyje, wrócił i jest z nami już kilka lat :P a te inne pindzie od razu by zginęły. takze może i masz rację Cytat:
![]() super, fajne okolice - w sam raz na diete ;D Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- mecz
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Mecz lipa, ale zawsze to na Lewandowskiego można sobie popatrzeć
Wiecie co, jakieś wściekłe wirusy teraz panują ![]() Przedwczoraj w nocy dostałam takiej gorączki, że aż jakieś majaki miałam. Nie dałam rady się przewrócić, myślałam że umrę,a spałam sama bo tż na noc w pracy. Rano wstałam, ponad 38 stopni, w pracy jakoś przesiedziałam. Wróciłam z pracy, wzięłam kąpiel, tż mnie wysmarował wickiem i spałam od 18:00. Temperatury niczym nie mogłam zbić przez cały dzień. Dzisiaj po gorączce ani śladu, tylko zatoki zapchane
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poznałam nikogo, ale tak sama dla siebie........Jak będę miała 40 lat to "sobie sama nie pomaluję paznokci u nóg" ![]() To mój kot musiałby być lesbijką ![]() Cytat:
![]() Koleżankami opowiadała, że jakiś czas temu sąsiadki jamnik zagryzł jej kota no i sąsiadka do niej przychodzi i mówi - twój kot nie żyje, ale możesz go sobie zatrzymać Nie wiem czy już Wam to opowiadałam ![]() OMG, mój kot właśnie przylazł z piwnicy..... Łaziła po węglu (czarno-biała jest ) i pierwsze co to wskoczyła na moją pościel
|
|
|
#4480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwny wirus jednodniowy? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4481 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć plotkary
Cytat:
Co swoją drogą może wynikać z tego, że ja staram się ćwiczyć, kiedy go nie ma :P A moja nieobecność jak zawsze spowodowana prozaicznymi powodami - na wpia mamy już sesję Poza tym dużo czasu spędzam na robocie do kancelarii, w wolnych chwilach ćwiczę i gotuję Cytat:
Cytat:
co to, daj przepis ;> ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
To najlepszy komplement, jaki można od niej dostać Cytat:
będzie dobrze, zobaczysz Cytat:
nie jem słodyczy Cytat:
|
|
|
#4482 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej, ale jestem nieogarnięta ze słodyczowymi nowościami Cytat:
![]() Cytat:
U mnie dziś piękne słońce i -10 stopni
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja się tak najadam, wystarczą mi 4 posiłki :P
Cytat:
Po wirusie zostały tylko zapchane zatoki ![]() Sandej,a co tam dobrego i dietetycznego gotujesz w wolnym czasie? ![]() Sprzątaliśmy dzisiaj chatę i spadła nam szafka (R. ją "podniósł" na plecach" jak wstawał Musimy kupić nowe ![]() Poza tym waga taka sama jak tydzień temu. Ale zaczęła mi się @, więc może jednak coś tam drgnęła. Żyje nadzieją,w tygodniu się znowu zważę Aaa i mam pytanie do dziewczyn, które miały anemię. Tż oddawał krew i wyszło, że ma żelazo w dolnej granicy. Kupiłam mu Ascofer i zaczął łykać. Ale co do jedzenia najlepiej mu dawać? buraki? czerwone mięso? szpinak? Nie wiem czy coś tknie oprócz tego mięsa. |
|
|
|
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
już nie jestem szczuplaczkiem, dieta poszła w odstawkę, znowu jestem chora
zła jestem, miałam mieć dzien przerwy a zrobił się tydzień, nie pozostaje nic innego jak cisnąć od nowa jak już wyzdrowieję porządnie. a czasu coraz mniej do lata ;/ nadrobię Was jutro wieczorem, wróciłam właśnie ze szkolenia Błękitnego, umieram z zimna i zaraz lecę do TZ na jakiś film ;*
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
Kremówka najlepsza jaką jadłam. A raczej najlepsze jakie jadłam :P
Monia: jak chcesz szklanki to kup 10 nutelli i zjedz ![]() ![]() ![]() A w ogóle to: ![]() ![]() :tor ba:![]() (patrz załącznik) Poszłam na zakupy po tym Waszym gadaniu o czekoladach Ale wczoraj zjadlam tylko 4 kostki, dziś też 4 (1 karmelowej, 1 z chrupkami, 2 z solonym migdałem). Mam nadzieję że się powstrzymam i więcej dziś nie będzie, a przynajmniej nie dużo więcej
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo Bajeczna! Jadłam kosteczkę w pracy, dobra
potem widziałam ją w biedrze, ale nie wzięłam i pękałam z dumy :PNutella w moim domu jest zakazana do czasu zakończenia diety Nawet tż musi jeść naleśniki z dżemem,a nie z nutella, żeby mnie nie kusiło Oczywiście za godzinę przyjadą niespodziewanie znajomi (przyjaciółka i jakiś nowy facet ),a my nawet kawy nie mamy w czym zrobić. Trudno, będzie wódka bo kieliszków pod dostatkiem
|
|
|
|
#4487 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale Ty nie lubisz, czy ze wzgledu na tryb fit?
![]() Cytat:
co robić na tyłek i cellulit oprócz tych wszystkich nudnych ćwiczeń typu sikający piesek, itp, poradźcie mi coś dziewczyny ![]() Cytat:
Cytat:
szklanki nie są drogie, szybko uzupełnicie braki Cytat:
Wątróbkę No szpinak, buraki, to wiesz. ja się ograniczyłam do brania tabletek, mięsa i wątróbki nie zdzierżę :P ja mam calivita -iron plus, 10 mg zelaza w tabletce. Cytat:
ide na wodke. alkohol w diecie -
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, przy anemii dobrze jeść dużo jajek, ja sobie w ten sposób poprawiłam wyniki
Mnie od kilku dni bolała głowa, myślałam, że to przez ciągłe zmiany pogody, a dzisiaj zaskoczyła mnie migrena. Bleee. Idę leżeć. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-23 o 18:48 |
|
|
|
#4489 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja wlasnie ide do znajomych, ☠☠☠☠zi jak 150, musze isc w kurtce zimce, nie lubie chodzic do kogos na impreze ubrana jak yeti xD ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
![]() ;D ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
JASNE
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
I tak tego nie będziecie jadły
Wskoczyłam na bilans 2200 kcal Cytat:
Ale ogólnie nie przepadam za takimi maziastymi ciastkami, wolę z owocami albo drożdżówki A, podziwiam, że nie zjadłaś wszystkich Cytat:
Skakanka na wszystko :P Ale największe zmiany widziałam na udach, pośladkach i łydkach Na cellulit wyczyszczenie miski - unikanie przetworzonych produktów, wywalenie całkowite cukru, dużo wody
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O wątróbka! ja lubię, ale tż oczywiście nie :P Chyba u niego skończy się jak u Ciebie, samymi tabletkami bo nic z tego nie zje ![]() W ogóle mam problem z karmieniem go bo ma przez mamę wpojone takie odżywianie, że szkoda słów. Najlepiej frytki, tortille, hamburgery, tosty, paluszki rybne. No bo przecież w tortilli też są warzywa, nie? to jest zdrowa Więc wszelkie ogórki, papryki przemycam w kanapkach. Z mięsa to najlepiej schabowe. Kotlety sojowe bee bo mama nagadała, że płodność zmniejszają. Mielone tak sobie, najlepiej w spaghetti. Z kurczakiem lepiej. Sałatki od święta. Ryba pod przymusem. Śniadanie zje od wielkiego dzwonu, najczęściej w weekend, jak je ze mną. Jakieś pyzy, pierogi nie bardzo. Za to 3 łyżeczki cukru do kawy, chałwa, czekolada i batony. I to wszystko wyniesione z domu i praktykowane jak mieszkał sam.Dopiero teraz zaczyna normalnie jeść odkąd mieszkamy razem. Tortillę czy pizzę jemy raz w m-cu albo i rzadziej. Robimy razem jakieś normalne obiady, szykujemy kolację, czasami sałatkę. Do herbaty czy kawy sypię mu coraz mniej cukru jak nie widzi No po prostu zaczął normalnie jeść. A o dziwo wyniki zawsze miał dobre.
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, z tym cellulitem to też muszę całkiem wywalić słodycze :P wody piję za mało. W ciągu dnia potrafię w ogóle nie pic (zaraz latam sikać, to jest uciążliwe:P) za to wieczorem - od razu całą butlę. niedobrze
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie wczoraj tak głowa bolała, że miałam wrażenie że mi mózg pod czaszka skacze ![]() Cytat:
![]() Ej serio kosteczkę
|
||
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie zachlały? Wstawać! Wstyd mi za Was, mam nadzieję że tak na prawdę to jesteście w kościółkach z palemką
Wyprostowałam trochę włosy, cyknęłam fotę i wrzuciłam do folderu. W środę idę do fryzjera to sobie wizualnie porównam. I planuję prostą grzywkę, tymczasowo, na jakieś 2-3 m-ce. Dobry pomysł? R. jest na tak :P |
|
|
|
#4495 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
obojętnie jaki przepis na biszkopt + do mokrych składników dodaje się rozgniecionego banana. i jak chcesz to mozna jeszcze na wierzch później plasterki położyć. wyszedł mi zakalec, ale smaczny :P Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- monia, ładne włosy! aaa nie wiem czy się chwaliłam - jestem u Anwen na blogu :P jeśli któraś zna :P
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Szaruch
zrób, zrób foteczki! Anwen jest moją włosową idolką, idę Cię obejrzeć
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Matko, nie mam pojęcia kto to Anwen :P też chyba idę obczaić
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
od jutra się odchudzam
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Szaruch nie wiem jak Cie znaleźć na tym blogu :P
Poczytałam o kozieradce. Zaciekawiła mnie, ale ja tak nienawidzę wcierać ziółek itp. w skalp
|
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
ja mam jeszcze duuuuużo rzeczy z jej bloga do wypróbowania
![]() http://www.anwen.pl/2013/03/moja-wos...ria-szara.html
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

Byłam raz na koncercie zespołu Coma i jak widziałam te dziewczyny z tabliczkami oddam się za jedzenie itd to po prostu masakra

no bo fajnie, ze przygarniam te koty, ale one zdychaja, a dbam o nie.. a bardzo sie przywiazuje, kazda choroba to jest dla mnie cos strasznego, placze, zalamuje sie.. ;/ koty chodza do weterynarza, nie wypuszczam ich na dwor, a zyja max 3 lata i po kocie... no wyjatkiem jest gustaw, ale on wszedzie lazi, sam sie leczy 
Jej kot raz na smyczy wyszedł na dwór i nabawił się zapalenia dziąseł czy czegoś

Co swoją drogą może wynikać z tego, że ja staram się ćwiczyć, kiedy go nie ma :P A moja nieobecność jak zawsze spowodowana prozaicznymi powodami - na wpia mamy już sesję
będzie dobrze, zobaczysz
Uwielbiam