kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-22, 12:50   #4471
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

No mnie woodstock nie kręci jestem dziwna wiem Byłam raz na koncercie zespołu Coma i jak widziałam te dziewczyny z tabliczkami oddam się za jedzenie itd to po prostu masakra
masz wybitny talent do trafiania na dziwne jednostki ;p

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość

ale mam lepszy hardkor, moja matka nie pomaluje sobie paznokci u stop ;D

szpagat?! boze. dziewczyny, potraficie zrobic szpagat?:P
ja tez chce umiec! od dzisiaj sie rozciagam :P

też chce umieć szpagat :P

dietkuję
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Szaruch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:14   #4472
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:

kurde wlasnie tz namawia mne na rasowego, twierdzac, ze takie dluzej zyja - patrzac na moje zle doswiadczenia z kociakami no bo fajnie, ze przygarniam te koty, ale one zdychaja, a dbam o nie.. a bardzo sie przywiazuje, kazda choroba to jest dla mnie cos strasznego, placze, zalamuje sie.. ;/ koty chodza do weterynarza, nie wypuszczam ich na dwor, a zyja max 3 lata i po kocie... no wyjatkiem jest gustaw, ale on wszedzie lazi, sam sie leczy no i nie wiem, niby dachowce zyja dluzej, ale ja jakos tego nie widze ;/
Jaka Ty kochana jesteś dla tych kociaków. pomyśl, że gdybyś ich nie brała to one by pewnie sobie zdechły w samotności jeszcze szybciej, dobrze że bierzesz

Szpaaagat to jest coś ale ja jestem mega nierozciągliwa. Nawet jak chodziłam w podstawówce na taniec, miałam zajęcia 2 razy w tygodniu i dużo rozciągania, sama też się rozciągałam codziennie a szpagatu nigdy mi się nie udało zrobić. Najmniej mi brakowało kilka cm. Ale potem nie rozciągałam się tydzień i koniec.
A niektóre koleżanki potrafiły się wyginać we wszystkie strony mimo że ćwiczyły mniej zawsze marzyłam o tym cholernym szpagacie ale pogodziłam się z faktem że mi się nie uda

Wuguglowałam planki, nigdy tego nie robiłam o mamuniu jaka masakra, chyba nie będę tego robić. Wygląda hardkorowo.

było: talia68(-6)brzuch82(-7)biodra95(-5)udo54(-5)łydka35(-1)

SlodkoOstra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 13:52   #4473
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bania właśnie rasowe koty żyją krócej Jej kot raz na smyczy wyszedł na dwór i nabawił się zapalenia dziąseł czy czegoś
Nie wiem co to za rasa, ale one są wielkie i ważą jak są dorosłe ok.10kg.
ja tez tak myślę, ale on ma swój własny światopogląd, nigdy nie miał zwierząt, a ogląda namiętnie national geographic, jest fanem kota z reklamy whiskasa, więc mu nie przegadasz, że dachowce trzeba kochać, karmić i przygarniać

no to moj ostatnio miał zapalenie dziąsel właśnie :P ja tez wychodze z kotami na smyczy, jesli w ogole :P

achaaaaa to chyba taki sam jak ma moja kuzynka, ten kot wygląda jak dzik bez dzikowego ryja
Cytat:
Moje dachowce żyją dopóki ich auto nie trzepnie

Czekolada jest mega, megaśna i wrąbałam calutką w ukryciu żeby nie musieć się nią z nikim dzielić!
desperaci! co im robisz?!

ja tez jem w tajemnicy

a ona jest normalnie, ogolno dostepna? czy to tylko limitowanka jak 3 bitek rum&cola? dzis poszukam, nigdy nie patrze na polke z aplen gold, ale dalas mi misje

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Cytat:
Napisane przez SlodkoOstra Pokaż wiadomość

OMG kurczę ostatnio jak przeczytałam na forum o milce oreo to zaraz pobiegłam kupić, teraz pewnie polecę po Milkę malinową i tą Alpen Gold ależ motywacja odchudzająca tu panuje

A ja siedzę sama w pracy, klientów nie ma i smutno mi czytam sobie historię sztuki dla rozrywki

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

A ja właśnie zjadłam pół kremówki wadowickiej - takiej prawdziwej, z Wadowic.
1. nie lubie tej z oreo. kup z daimem

2. juz wiesz co to sa planki, nurkuj pod biurko i potestuj czy dasz rade zrobic ;d

3. skad masz?!

Cytat:
Jaka Ty kochana jesteś dla tych kociaków. pomyśl, że gdybyś ich nie brała to one by pewnie sobie zdechły w samotności jeszcze szybciej, dobrze że bierzesz
tylko pozniej cierpie, jak im cos jest :P kilku udalo mi sie znalezc dom a jak tam psiak?
Cytat:
Szpaaagat to jest coś ale ja jestem mega nierozciągliwa. Nawet jak chodziłam w podstawówce na taniec, miałam zajęcia 2 razy w tygodniu i dużo rozciągania, sama też się rozciągałam codziennie a szpagatu nigdy mi się nie udało zrobić. Najmniej mi brakowało kilka cm. Ale potem nie rozciągałam się tydzień i koniec.
A niektóre koleżanki potrafiły się wyginać we wszystkie strony mimo że ćwiczyły mniej zawsze marzyłam o tym cholernym szpagacie ale pogodziłam się z faktem że mi się nie uda

Wuguglowałam planki, nigdy tego nie robiłam o mamuniu jaka masakra, chyba nie będę tego robić. Wygląda hardkorowo.
heheh ja w dziecinstwie bylam "z gumy", w sumie nadal jestem niezle rozciagnieta, ale szpagatu tak samo nigdy nie moglam zrobic w pelni :P

planki sa super! o niebo lepsze od brzuszkow wg mnie, ale nikomu nie udaje mi sie tego przetlumaczyc :P

to ide ponakurviac planki

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 14:30   #4474
psyhe666
Zakorzenienie

Bania można ją dostać u mnie w praktycznie każdym sklepie

Może Twoje koty chorują, bo je wychowujesz na takie picki?
Moje koty biegają po śniegu, wychodzą czasem na noc z domu i są zahartowane i zdrowe
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 16:21   #4475
SlodkoOstra
Rozeznanie

Cytat:

1. nie lubie tej z oreo. kup z daimem

2. juz wiesz co to sa planki, nurkuj pod biurko i potestuj czy dasz rade zrobic ;d

3. skad masz?!

tylko pozniej cierpie, jak im cos jest :P kilku udalo mi sie znalezc dom a jak tam psiak?

heheh ja w dziecinstwie bylam "z gumy", w sumie nadal jestem niezle rozciagnieta, ale szpagatu tak samo nigdy nie moglam zrobic w pelni :P

planki sa super! o niebo lepsze od brzuszkow wg mnie, ale nikomu nie udaje mi sie tego przetlumaczyc :P

to ide ponakurviac planki
Pierdzi elę, to teraz mam na liście Alpen Gold z tymi migdałami, milkę malonową, 3 bit rum cola bo nie jadłam i tą z daimem, słabo widzę najbliższy weekend

Poćwiczę dziś te całe planki, zobaczymy. Tzn jeśli mi się będzie chciało po basenie

Pies jest przeeeekochany, już go pokochałam i on mnie też Gdyby ktoś się zgodził go na pół roku wziąć to byśmy potem go wzięli na zawsze, ale póki co w ogóle nikt go nie chce i jedziemy z nim na święta do gdańska moja mama nie jest zadowolona bo chyba u niej będzie spać. Ale może go pokochają też i będą chcieli wziąć

A Wadowice są teraz jakieś 70 km ode mnie i oni mega napieprzają marketingowo z tymi kremówkami, są w wielu sklepach pyyyycha.

Stary 2013-03-22, 19:58   #4476
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Monia mało jesz
Bo ostatni posiłek późno jem, ok.18:00,a o 22:00 leżę już w łóżku :P

Cytat:
AdusiaTeż nie dotykasz??? To mamy chyba teraz obie cel żeby się trochę porozciągać!
Ja bym chciała najpierw położyć dłonie na podłodze mając nogi złączone i wyprostowane w kolanach, a później dotknąć czołem kolan w takiej pozycji...
A co do szpagatu......Nie sądzę, że kiedyś zrobię
Psyche, ale po co Ci to? Kogo poznałaś? był seks?

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj z Małą u lekarza. Waży 13kg Ubranka nosi na 98 cm, także lekarka jest w szoku, jaka ona jest wysoka w ogóle nie wygląda na swój wiek Każdy mi gada,że ma 2 latka, taaaaa.
Jest chora kaszle, smarka się i za cholerę nie da sobie wlać syropu do buzi. Jak tylko widzi,że idę z łyżeczką ucieka i się chowa za drzwiami
Poza tym zrobiła się strasznym niejadkiem i muszę się sporo nakombinować,żeby cokolwiek zjadła...
muszę poszukać w necie jakiś ciekawych pomysłów na kolorowe i zabawne dania, może wtedy zje
Na szczęscie ja już prawie zdrowa! jeszcze kaszel trochę meczy.
Kurde nim się obejrzysz,a plecak do zerówki będziesz jej kupowała

Cytat:
Moje koty biegają po śniegu, wychodzą czasem na noc z domu i są zahartowane i zdrowe
Na baby?
Mojej koleżanki kot jak poszedł na baby to po 2 dniach przyprowadził ją do chaty, przedstawić chciał, taki dżentelmen
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-22, 21:50   #4477
aniabaniaa
Zakorzenienie

fak, zjadłam przed chwilą 5 kostek milki karmelowej :P ale zaraz poćwiczę miałam sobie ściągnąć p90x, ale stwierdziłam, że to hardkor i zostaję przy krytykowanej Ewie :P

No i kilka minut planków (planków?:P) przed telewizorem. a później desperados, już się chłodzi
Cytat:
Bania można ją dostać u mnie w praktycznie każdym sklepie

jutro

tz mówi to samo :P tylko wiesz, mam złe doświadczenia z tym kocim wychodzeniem, jeden wrócil martwy (serio, sąsiadka przyniosła pod płot, lowe ), a drugi w ogole nie wrócił, bo ktoś go porwał Gustaw który teraz wychodzi od początku był hardkorem, bo był z rodzicami i siostrą nad morzem, w ośrodku polożonym w lesie, ganiał po drzewach, przepadał na kilka godzin, a żyje, wrócił i jest z nami już kilka lat :P a te inne pindzie od razu by zginęły. takze może i masz rację
Cytat:

Pies jest przeeeekochany, już go pokochałam i on mnie też Gdyby ktoś się zgodził go na pół roku wziąć to byśmy potem go wzięli na zawsze, ale póki co w ogóle nikt go nie chce i jedziemy z nim na święta do gdańska moja mama nie jest zadowolona bo chyba u niej będzie spać. Ale może go pokochają też i będą chcieli wziąć

A Wadowice są teraz jakieś 70 km ode mnie i oni mega napieprzają marketingowo z tymi kremówkami, są w wielu sklepach pyyyycha.
echh , zwierzę to kłopot, obowiązek, dużo poświęconego mu czasu, dlatego cięzko jest znaleźć osobę odpowiednią do zajmowania się nim

super, fajne okolice - w sam raz na diete ;D

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Na baby?
Mojej koleżanki kot jak poszedł na baby to po 2 dniach przyprowadził ją do chaty, przedstawić chciał, taki dżentelmen
no moj tez przyprowadza na randki na ogród jedną laskę, zawsze tą samą

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

mecz

Stary 2013-03-22, 22:05   #4478
moooniaaaa
Zakorzenienie

Mecz lipa, ale zawsze to na Lewandowskiego można sobie popatrzeć

Wiecie co, jakieś wściekłe wirusy teraz panują
Przedwczoraj w nocy dostałam takiej gorączki, że aż jakieś majaki miałam. Nie dałam rady się przewrócić, myślałam że umrę,a spałam sama bo tż na noc w pracy. Rano wstałam, ponad 38 stopni, w pracy jakoś przesiedziałam. Wróciłam z pracy, wzięłam kąpiel, tż mnie wysmarował wickiem i spałam od 18:00. Temperatury niczym nie mogłam zbić przez cały dzień. Dzisiaj po gorączce ani śladu, tylko zatoki zapchane
Stary 2013-03-23, 09:42   #4479
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ostatni posiłek późno jem, ok.18:00,a o 22:00 leżę już w łóżku :P

Psyche, ale po co Ci to? Kogo poznałaś? był seks?

Kurde nim się obejrzysz,a plecak do zerówki będziesz jej kupowała

Na baby?
Moniaaa, to jakoś sobie rozplanuj posiłki! :P

Nie poznałam nikogo, ale tak sama dla siebie........Jak będę miała 40 lat to "sobie sama nie pomaluję paznokci u nóg"

To mój kot musiałby być lesbijką
Cytat:
fak, zjadłam przed chwilą 5 kostek milki karmelowej :P ale zaraz poćwiczę miałam sobie ściągnąć p90x, ale stwierdziłam, że to hardkor i zostaję przy krytykowanej Ewie :P

No i kilka minut planków (planków?:P) przed telewizorem. a później desperados, już się chłodzi
jutro

tz mówi to samo :P tylko wiesz, mam złe doświadczenia z tym kocim wychodzeniem, jeden wrócil martwy (serio, sąsiadka przyniosła pod płot, lowe ), a drugi w ogole nie wrócił, bo ktoś go porwał Gustaw który teraz wychodzi od początku był hardkorem, bo był z rodzicami i siostrą nad morzem, w ośrodku polożonym w lesie, ganiał po drzewach, przepadał na kilka godzin, a żyje, wrócił i jest z nami już kilka lat :P a te inne pindzie od razu by zginęły. takze może i masz rację
echh , zwierzę to kłopot, obowiązek, dużo poświęconego mu czasu, dlatego cięzko jest znaleźć osobę odpowiednią do zajmowania się nim

super, fajne okolice - w sam raz na diete ;D

no moj tez przyprowadza na randki na ogród jedną laskę, zawsze tą samą

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

mecz

Koleżankami opowiadała, że jakiś czas temu sąsiadki jamnik zagryzł jej kota no i sąsiadka do niej przychodzi i mówi - twój kot nie żyje, ale możesz go sobie zatrzymać i podała jej na szufelce łepek i trochę bebechów
Nie wiem czy już Wam to opowiadałam

OMG, mój kot właśnie przylazł z piwnicy..... Łaziła po węglu (czarno-biała jest ) i pierwsze co to wskoczyła na moją pościel
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 14:04   #4480
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mecz lipa, ale zawsze to na Lewandowskiego można sobie popatrzeć

Wiecie co, jakieś wściekłe wirusy teraz panują
Przedwczoraj w nocy dostałam takiej gorączki, że aż jakieś majaki miałam. Nie dałam rady się przewrócić, myślałam że umrę,a spałam sama bo tż na noc w pracy. Rano wstałam, ponad 38 stopni, w pracy jakoś przesiedziałam. Wróciłam z pracy, wzięłam kąpiel, tż mnie wysmarował wickiem i spałam od 18:00. Temperatury niczym nie mogłam zbić przez cały dzień. Dzisiaj po gorączce ani śladu, tylko zatoki zapchane
ja nie jestem fanką urody Lewandowskiego, wolę Boruca ;D

dziwny wirus jednodniowy?

Cytat:
Nie poznałam nikogo, ale tak sama dla siebie........Jak będę miała 40 lat to "sobie sama nie pomaluję paznokci u nóg"
buhahahahahha
Cytat:
Koleżankami opowiadała, że jakiś czas temu sąsiadki jamnik zagryzł jej kota no i sąsiadka do niej przychodzi i mówi - twój kot nie żyje, ale możesz go sobie zatrzymać i podała jej na szufelce łepek i trochę bebechów
boooooooze co za baba, dla dziewczyny to tragedia, a ta jej zwłoki przynosi !

Cytat:
OMG, mój kot właśnie przylazł z piwnicy..... Łaziła po węglu (czarno-biała jest ) i pierwsze co to wskoczyła na moją pościel
będziecie teraz dwoma brudaskami!

Stary 2013-03-23, 15:00   #4481
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cześć plotkary
Cytat:

hahah Sandej jestes najlepszym przykladem na to, ze taki tekst jest calkiem prawodpodobny

a Twoj Tz tez jest tak fit jak Ty? opowiedz nam cos o jego nawykach
w ogole co ma znaczyc ta Twoja nieobecnosc i takie wtracanie jednego zdania, nooo nie
Mój tż jest dużo bardziej chętny do aktywności grupowej niż do takiego poćwiczenia w domu na macie Kilka razy w tygodniu gra w siatkówkę, ale jak widzi mnie męczącą się z siłowym, to też coś popodnosi, ale raczej nieregularnie Co swoją drogą może wynikać z tego, że ja staram się ćwiczyć, kiedy go nie ma :P A moja nieobecność jak zawsze spowodowana prozaicznymi powodami - na wpia mamy już sesję Poza tym dużo czasu spędzam na robocie do kancelarii, w wolnych chwilach ćwiczę i gotuję Ale czytam Was
Cytat:
Napisane przez Szaruch Pokaż wiadomość
ja używam ostatnio Gosha (dostałam, nie wiem czy sama bym wydała 6 dych na podkład) i jest super, najjaśniejszy odcień, mam po nim super porcelanową cerę i wcale nie wygląda jak maska.
Eeej, ale X-ceptional wear? Masz może jakiś swatch? Bo ja bardzo bladolica jestem i 'najjaśniejszy' działa na mnie podniecająco

Cytat:
właśnie, niektóre z Was chyba bywały na SB? myślicie że coś się strasznego stanie jak czasem zjem trochę dżemu? w tabelkach które mam jest zaznaczony jako "unikać lub jeść bardzo rzadko"...
po tych kilku dniach już czuję się lżejsza, centymetr jeszcze tego nie potwierdza ale jestem dobrej myśli i uzbrajam się w cierpliwość
Ale to chyba na drugiej fazie, hm? Bo w I jest zupełna eliminacja cukru
Cytat:
slysze pasztet mysle pizza

Cytat:
bananowy biszkopt
co to, daj przepis ;>

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Ja pamiętam jak mój kot dostał drgawek na środku korytarza i tłukł głową o płytki koszmarny widok
pójdę do piekła, pójdę do piekła..

Cytat:
wiem że 5 dni to mało ale wiecie, ja bym chciała już teraz iiii po części mi wyszło wstaję dzisiaj u TZ, patrzę w lustro - kurczę, jakoś tak mnie mniej. zmierzyłam się a tam talia 64 cm (TZ mierzył :P) a niedawno było 67 nogi też jakby mniejsze, centymetr nie potwierdził ale co tam ;p
:
Szczuplaczek z Ciebie
Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość

Mój TŻ lubi jak się wystroję zawsze mówi "Żono, ale Ty zdrowa jesteś"
xDDDD Babcia mojego TŻ lubi mówić, że dziewczyna jest przystojna To najlepszy komplement, jaki można od niej dostać

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Laski! Mam od dziś urlop... nie chciałam zapeszać, ale bronię się w środę!!!!!!!!!!!!!! To będzie najgorszy i jednocześnie najlepszy dzień mojego życia Uwierzę że to koniec... ale dopiero po
będzie dobrze, zobaczysz

Cytat:
Karola na zdrowie
Też ją lubię, ale ostatnio milkę zdradziłam z Alpen Gold z lekko solonym migdałem Uwielbiam
nie jem słodyczy

Cytat:
dla mnie ta milka jest zbyt slodka. teraz najbardziej lubie milke z daimem no i ciagle moja ulubiona jogurtowa
To taka istnieje? Jejku
Stary 2013-03-23, 15:00   #4482
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Karola na zdrowie
Też ją lubię, ale ostatnio milkę zdradziłam z Alpen Gold z lekko solonym migdałem Uwielbiam
I taka? Ej, ale jestem nieogarnięta ze słodyczowymi nowościami
Cytat:
A ja właśnie zjadłam pół kremówki wadowickiej - takiej prawdziwej, z Wadowic.
I co, smaczna ?

Cytat:
Na baby?

U mnie dziś piękne słońce i -10 stopni Świetnie, ciekawe, kiedy zacznę sezon skakankowy
Stary 2013-03-23, 17:32   #4483
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moniaaa, to jakoś sobie rozplanuj posiłki! :P
Ale ja się tak najadam, wystarczą mi 4 posiłki :P

Cytat:
ja nie jestem fanką urody Lewandowskiego, wolę Boruca ;D

dziwny wirus jednodniowy?
Mnie nie kręcą blondyni, więc Boruc odpada :P
Po wirusie zostały tylko zapchane zatoki

Sandej
,a co tam dobrego i dietetycznego gotujesz w wolnym czasie?

Sprzątaliśmy dzisiaj chatę i spadła nam szafka (R. ją "podniósł" na plecach" jak wstawał ) i poooszły prawie wszystkie szklanki. Najcenniejsze rzeczy zostały (kufle, kieliszki, ozdobne kubki), ale szklanki zostały nam trzy, reszta w kawałkach Musimy kupić nowe

Poza tym waga taka sama jak tydzień temu. Ale zaczęła mi się @, więc może jednak coś tam drgnęła. Żyje nadzieją,w tygodniu się znowu zważę

Aaa i mam pytanie do dziewczyn, które miały anemię. Tż oddawał krew i wyszło, że ma żelazo w dolnej granicy. Kupiłam mu Ascofer i zaczął łykać. Ale co do jedzenia najlepiej mu dawać? buraki? czerwone mięso? szpinak? Nie wiem czy coś tknie oprócz tego mięsa.
Stary 2013-03-23, 18:09   #4484
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

już nie jestem szczuplaczkiem, dieta poszła w odstawkę, znowu jestem chora jem białe buły i w ogóle inne złe rzeczy, 64 cm w talii poszły w zapomnienie :P
zła jestem, miałam mieć dzien przerwy a zrobił się tydzień, nie pozostaje nic innego jak cisnąć od nowa jak już wyzdrowieję porządnie. a czasu coraz mniej do lata ;/
nadrobię Was jutro wieczorem, wróciłam właśnie ze szkolenia Błękitnego, umieram z zimna i zaraz lecę do TZ na jakiś film ;*
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-23, 18:28   #4485
SlodkoOstra
Rozeznanie

Kremówka najlepsza jaką jadłam. A raczej najlepsze jakie jadłam :P

Monia: jak chcesz szklanki to kup 10 nutelli i zjedz ja mam większość po nutelli

A w ogóle to: :tor ba:

(patrz załącznik)

Poszłam na zakupy po tym Waszym gadaniu o czekoladach
Ale wczoraj zjadlam tylko 4 kostki, dziś też 4 (1 karmelowej, 1 z chrupkami, 2 z solonym migdałem). Mam nadzieję że się powstrzymam i więcej dziś nie będzie, a przynajmniej nie dużo więcej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0076.jpg (77,9 KB, 20 załadowań)

Stary 2013-03-23, 18:38   #4486
moooniaaaa
Zakorzenienie

Ooo Bajeczna! Jadłam kosteczkę w pracy, dobra potem widziałam ją w biedrze, ale nie wzięłam i pękałam z dumy :P

Nutella w moim domu jest zakazana do czasu zakończenia diety Nawet tż musi jeść naleśniki z dżemem,a nie z nutella, żeby mnie nie kusiło

Oczywiście za godzinę przyjadą niespodziewanie znajomi (przyjaciółka i jakiś nowy facet),a my nawet kawy nie mamy w czym zrobić. Trudno, będzie wódka bo kieliszków pod dostatkiem
Stary 2013-03-23, 18:44   #4487
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
nie jem słodyczy
ale Ty nie lubisz, czy ze wzgledu na tryb fit?
Cytat:
U mnie dziś piękne słońce i -10 stopni Świetnie, ciekawe, kiedy zacznę sezon skakankowy
hmm ja się nie znam na skakance, na co ona najlepiej działa?

co robić na tyłek i cellulit oprócz tych wszystkich nudnych ćwiczeń typu sikający piesek, itp, poradźcie mi coś dziewczyny
Cytat:

Mnie nie kręcą blondyni, więc Boruc odpada :P
Po wirusie zostały tylko zapchane zatoki
mnie teżnie, ale Boruc ma w sobie coś co mnie kręci, jest taki zadziorny :P

Cytat:

Sprzątaliśmy dzisiaj chatę i spadła nam szafka (R. ją "podniósł" na plecach" jak wstawał ) i poooszły prawie wszystkie szklanki. Najcenniejsze rzeczy zostały (kufle, kieliszki, ozdobne kubki), ale szklanki zostały nam trzy, reszta w kawałkach Musimy kupić nowe

Poza tym waga taka sama jak tydzień temu. Ale zaczęła mi się @, więc może jednak coś tam drgnęła. Żyje nadzieją,w tygodniu się znowu zważę
o boze, jak to brzmi ! nic mu sie nie stalo?! :P masakra :P a czemu ona spadla, czy wy faktycznie SPRZĄTALIŚCIE? :P

szklanki nie są drogie, szybko uzupełnicie braki tylko dokładnie poodkurzaj, żeby nikt nie skaleczył się w stópunię!
Cytat:
Aaa i mam pytanie do dziewczyn, które miały anemię. Tż oddawał krew i wyszło, że ma żelazo w dolnej granicy. Kupiłam mu Ascofer i zaczął łykać. Ale co do jedzenia najlepiej mu dawać? buraki? czerwone mięso? szpinak? Nie wiem czy coś tknie oprócz tego mięsa.
hmm mi lekarz kazał zbadać jeszcze ferrytynę.
Wątróbkę mi dodatkowo kazał zastąpić wszelkie przekąski typu czipsy - chrupkami kukurydzianymi :P
No szpinak, buraki, to wiesz. ja się ograniczyłam do brania tabletek, mięsa i wątróbki nie zdzierżę :P
ja mam calivita -iron plus, 10 mg zelaza w tabletce.
Cytat:
już nie jestem szczuplaczkiem, dieta poszła w odstawkę, znowu jestem chora jem białe buły i w ogóle inne złe rzeczy, 64 cm w talii poszły w zapomnienie :P
zła jestem, miałam mieć dzien przerwy a zrobił się tydzień, nie pozostaje nic innego jak cisnąć od nowa jak już wyzdrowieję porządnie. a czasu coraz mniej do lata ;/
nadrobię Was jutro wieczorem, wróciłam właśnie ze szkolenia Błękitnego, umieram z zimna i zaraz lecę do TZ na jakiś film ;*
przestan, jak juz udalo Ci sie zobaczyc taki wynik na miarce, to tyle masz i juz, jesli cos tam Ci przybedzie, to po dniu lzejszego jedzenia znowu zobaczysz taki wynik

ide na wodke. alkohol w diecie -

Stary 2013-03-23, 18:46   #4488
agniesikk
Zakorzenienie

Monia, przy anemii dobrze jeść dużo jajek, ja sobie w ten sposób poprawiłam wyniki No i np. chleb razowy, ale nie wiem czy Twój TŻ je ciemne pieczywo (ja już swojego wychowałam i je). Ja brałam Sorbifer Durules, nawet nie wiem czy te tabletki jeszcze produkują? To było dawno temu.

Mnie od kilku dni bolała głowa, myślałam, że to przez ciągłe zmiany pogody, a dzisiaj zaskoczyła mnie migrena. Bleee. Idę leżeć.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2013-03-23 o 18:48
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-23, 18:57   #4489
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja pierdziele xD nie moge z was wszystkich
Cytat:

Ale wczoraj zjadlam tylko 4 kostki, dziś też 4 (1 karmelowej, 1 z chrupkami, 2 z solonym migdałem). Mam nadzieję że się powstrzymam i więcej dziś nie będzie, a przynajmniej nie dużo więcej
czaaaaaaaaad ;D ciekawe kiedy to wszystko zjesz! jesli wystarczy Ci na wiecej niz 3 dni to bede pelna podziwu!
Cytat:

Oczywiście za godzinę przyjadą niespodziewanie znajomi (przyjaciółka i jakiś nowy facet),a my nawet kawy nie mamy w czym zrobić. Trudno, będzie wódka bo kieliszków pod dostatkiem
patol

ja wlasnie ide do znajomych, ☠☠☠☠zi jak 150, musze isc w kurtce zimce, nie lubie chodzic do kogos na impreze ubrana jak yeti xD

---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Monia, przy anemii dobrze jeść dużo jajek, ja sobie w ten sposób poprawiłam wyniki No i np. chleb razowy, ale nie wiem czy Twój TŻ je ciemne pieczywo (ja już swojego wychowałam i je). Ja brałam Sorbifer Durules, nawet nie wiem czy te tabletki jeszcze produkują? To było dawno temu.

Mnie od kilku dni bolała głowa, myślałam, że to przez ciągłe zmiany pogody, a dzisiaj zaskoczyła mnie migrena. Bleee. Idę leżeć.
agniesikk pała

;D

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Ooo Bajeczna! Jadłam kosteczkę w pracy, dobra potem widziałam ją w biedrze, ale nie wzięłam i pękałam z dumy :P

JASNE

Stary 2013-03-23, 18:59   #4490
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

Sandej
,a co tam dobrego i dietetycznego gotujesz w wolnym czasie?
I tak tego nie będziecie jadły Wskoczyłam na bilans 2200 kcal Waga 3 kg do góry, wymiary spadają

Cytat:

A w ogóle to: :tor ba:

(patrz załącznik)

Kurcze, ja chyba nigdy nie jadłam takiej prawdziwej kremówki Ale ogólnie nie przepadam za takimi maziastymi ciastkami, wolę z owocami albo drożdżówki
A, podziwiam, że nie zjadłaś wszystkich

Cytat:
ale Ty nie lubisz, czy ze wzgledu na tryb fit?

hmm ja się nie znam na skakance, na co ona najlepiej działa?

co robić na tyłek i cellulit oprócz tych wszystkich nudnych ćwiczeń typu sikający piesek, itp, poradźcie mi coś dziewczyny
Oczywiście, że lubię, ale ostro się zawzięłam i nie jem Jem za to dużo mięcha, ryżu, kasz, warzyw - same zdrowe rzeczy

Skakanka na wszystko :P Ale największe zmiany widziałam na udach, pośladkach i łydkach

Na cellulit wyczyszczenie miski - unikanie przetworzonych produktów, wywalenie całkowite cukru, dużo wody No i siłowy Ja widzę dużą różnicę
Stary 2013-03-23, 19:02   #4491
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
o boze, jak to brzmi ! nic mu sie nie stalo?! :P masakra :P a czemu ona spadla, czy wy faktycznie SPRZĄTALIŚCIE? :P

szklanki nie są drogie, szybko uzupełnicie braki tylko dokładnie poodkurzaj, żeby nikt nie skaleczył się w stópunię!

hmm mi lekarz kazał zbadać jeszcze ferrytynę.
Wątróbkę mi dodatkowo kazał zastąpić wszelkie przekąski typu czipsy - chrupkami kukurydzianymi :P
No szpinak, buraki, to wiesz. ja się ograniczyłam do brania tabletek, mięsa i wątróbki nie zdzierżę :P
ja mam calivita -iron plus, 10 mg zelaza w tabletce.
R. twierdzi, że plecy go bolą i wyłudza masaż. Jestem pewna, że oszukuje. Ale niech mu będzie, on się mną ładnie zajmował jak leżałam z gorączką Pewnie, że sprzątaliśmy, święta idą :P jutro z palemka! do kościoła!

O wątróbka! ja lubię, ale tż oczywiście nie :P Chyba u niego skończy się jak u Ciebie, samymi tabletkami bo nic z tego nie zje

W ogóle mam problem z karmieniem go bo ma przez mamę wpojone takie odżywianie, że szkoda słów. Najlepiej frytki, tortille, hamburgery, tosty, paluszki rybne. No bo przecież w tortilli też są warzywa, nie? to jest zdrowa Więc wszelkie ogórki, papryki przemycam w kanapkach. Z mięsa to najlepiej schabowe. Kotlety sojowe bee bo mama nagadała, że płodność zmniejszają. Mielone tak sobie, najlepiej w spaghetti. Z kurczakiem lepiej. Sałatki od święta. Ryba pod przymusem. Śniadanie zje od wielkiego dzwonu, najczęściej w weekend, jak je ze mną. Jakieś pyzy, pierogi nie bardzo. Za to 3 łyżeczki cukru do kawy, chałwa, czekolada i batony. I to wszystko wyniesione z domu i praktykowane jak mieszkał sam.
Dopiero teraz zaczyna normalnie jeść odkąd mieszkamy razem. Tortillę czy pizzę jemy raz w m-cu albo i rzadziej. Robimy razem jakieś normalne obiady, szykujemy kolację, czasami sałatkę. Do herbaty czy kawy sypię mu coraz mniej cukru jak nie widzi No po prostu zaczął normalnie jeść. A o dziwo wyniki zawsze miał dobre.
Stary 2013-03-23, 19:07   #4492
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że lubię, ale ostro się zawzięłam i nie jem Jem za to dużo mięcha, ryżu, kasz, warzyw - same zdrowe rzeczy

Skakanka na wszystko :P Ale największe zmiany widziałam na udach, pośladkach i łydkach

Na cellulit wyczyszczenie miski - unikanie przetworzonych produktów, wywalenie całkowite cukru, dużo wody No i siłowy Ja widzę dużą różnicę
to chyba też zacznę, od tych wszystkich ćwiczeń, które robię z YT robi mi się coraz lepszy brzuch, - co oczywiście jest dużym plusem, jednak ja chciałabym własnie coś typowego na uda i pośladki (co dodatkowo nie będzie mnie nudziło:P)

kurde, z tym cellulitem to też muszę całkiem wywalić słodycze :P wody piję za mało. W ciągu dnia potrafię w ogóle nie pic (zaraz latam sikać, to jest uciążliwe:P) za to wieczorem - od razu całą butlę. niedobrze

Stary 2013-03-23, 19:09   #4493
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość

Produkują, ale są na receptę
Mnie wczoraj tak głowa bolała, że miałam wrażenie że mi mózg pod czaszka skacze aż się wystraszyłam bo jestem pałka, mam torbiel pajęczynówki, a od ok.4 lat nie byłam na kontroli

Cytat:
ja wlasnie ide do znajomych, ☠☠☠☠zi jak 150, musze isc w kurtce zimce, nie lubie chodzic do kogos na impreze ubrana jak yeti xD

JASNE
Dlatego ja aktualnie zawiesiłam wychodzenie z domu, za mocno piździ
Ej serio kosteczkę W pracy wiedzą, że się zdrowo odżywiam, zaraz by komentowały, że czekoladę wpierdzielam
Stary 2013-03-24, 13:59   #4494
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wszystkie zachlały? Wstawać! Wstyd mi za Was, mam nadzieję że tak na prawdę to jesteście w kościółkach z palemką

Wyprostowałam trochę włosy, cyknęłam fotę i wrzuciłam do folderu. W środę idę do fryzjera to sobie wizualnie porównam. I planuję prostą grzywkę, tymczasowo, na jakieś 2-3 m-ce. Dobry pomysł? R. jest na tak :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie02766.jpg (31,1 KB, 26 załadowań)
Stary 2013-03-24, 15:45   #4495
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

Cytat:

a tak z ciekawości gdzie dokładnie do Gda?

Cytat:

o matko O_o

Cytat:
Eeej, ale X-ceptional wear? Masz może jakiś swatch? Bo ja bardzo bladolica jestem i 'najjaśniejszy' działa na mnie podniecająco

co to, daj przepis ;>
tak, ten zrobię jutro fotki kawałka twarzy przed i po jak chcesz :P

obojętnie jaki przepis na biszkopt + do mokrych składników dodaje się rozgniecionego banana. i jak chcesz to mozna jeszcze na wierzch później plasterki położyć.
wyszedł mi zakalec, ale smaczny :P

Cytat:

mięcho, szpinak (ale słabo się wchłania), jaja, wątróbka, ciemno-zielone warzywa (brokuły np)

Cytat:

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

monia, ładne włosy!

aaa nie wiem czy się chwaliłam - jestem u Anwen na blogu :P
jeśli któraś zna :P
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-24, 16:50   #4496
Sunday Rose
Zakorzenienie

Szaruch zrób, zrób foteczki! Anwen jest moją włosową idolką, idę Cię obejrzeć
Stary 2013-03-24, 18:09   #4497
moooniaaaa
Zakorzenienie

Matko, nie mam pojęcia kto to Anwen :P też chyba idę obczaić
Stary 2013-03-24, 19:14   #4498
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

od jutra się odchudzam
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Stary 2013-03-24, 19:37   #4499
moooniaaaa
Zakorzenienie

Szaruch nie wiem jak Cie znaleźć na tym blogu :P

Poczytałam o kozieradce. Zaciekawiła mnie, ale ja tak nienawidzę wcierać ziółek itp. w skalp
Stary 2013-03-24, 20:02   #4500
Szaruch
Zadomowienie

GG do Szaruch

ja mam jeszcze duuuuużo rzeczy z jej bloga do wypróbowania

http://www.anwen.pl/2013/03/moja-wos...ria-szara.html
pas - 83
biodra - 101
udo - 59

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości