Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 08:15   #4471
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Hejka

11 stron do nadrobienia ale dam radę

Wczoraj z S. oglądaliśmy wedding tv i w pewnym momencie mówię: "hmm... kto by pomyślał, że mój Tż tak się wkręci w oglądanie ślubnych filmów", a on na to: "Kto?Jaki Tż?" także myślami byłam z Wami
no nic, lecę nadrabiać
mój jest zorientowany w temacie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie też strasznie szybko minął ten weekend, pomimo że był czterodniowy... a tak dobrze mi było z TŻ-tem nad tym morzem Tylko ja i on a teraz go nie ma obok zaraz wychodzę do pracy, a jestem ledwo żywa. Co chwilę się budziłam, bo chyba bałam się że zaśpie do pracy :/ no i bez niego obok spalam, a tak łatwo się przyzwyczajam do jego obecności... matko jak ja za nim tęsknię
Dobrze Cię rozumiem To było straszne jak tż mieszkał 300km ode mnie i czasem widywaliśmy się raz na dwa tygodnie, a zdarzyło się, że nie widzieliśmy się nawet przez miesiąc Zawsze po takim spotkaniu nie mogłam dojść do siebie.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
No tak... Ale jest jeszcze dużo czasu, goście i tak pewnie znają już termin a zaproszenia to formalność. Jest czas na zebranie funduszy na stroje i prezenty. Co innego gdyby byli poinformowani 2 miesiące przed... Moim zdaniem jeśli ktoś Wam odmówi z powodu drugiego wesela, to będzie to tylko wymówka. Ja chodzę na wszystkie wesela na które mnie zapraszają i jeśli wiem że para się zaręczyła to i w każdej chwili mogę się spodziewać zaproszenia, to zbieram powoli fundusze.
Wierz mi, ale to tak nie działa . Łatwo powiedzieć jak dużo zarabiasz, ale gorzej jak nie masz dobrej pracy i do tego masz dzieci w wieku szkolnym- którym trzeba kupić wyprawkę na wrzesień. Niektóre rodziny nie mają nawet z czego odłożyć na prezenty, szczególnie jeżeli wesel jest kilka w roku. W takim wypadku są rzeczy ważne i ważniejsze. Oczywiście w tym momencie można założyć, że chodzi o obecność, ale prawda jest taka, że nikt nie chce przyjść z pustymi rękami.
U nas zaproszenia są dawane na 3 miesiące przed, a tak to można sobie gdybać.

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-03-25 o 08:19
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:17   #4472
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ijaa ja używam zwykłych zwyklaków nic co by mogło Cię zaskoczyć: percive z avonu (cudowne, niezwykle trwałe i bardzo tanie - ja zamawiam na allegro), pur blanca z avonu (ze względu na trwałość, a raczej jej brak używam tylko po domu), różowa puma i c-thru zielona to są moi ulubieńcy. (...)

też kupił mi teraz lacoste pour femmes - jutro ma do mnie dojść to zobaczę czy przpadnie mi do gusty choć słyszałam, że lacosty są rewelacyjne Tą co kupiłam Tż jest boska
Mamy podobny gust Ja też uwielbiam avon, aktualnie mam perceive. Z C-Thru z kolei lubię Czarny i Perłowy Ecru. Są niesamowicie trwałe, ostatnio wyjęłam z szafy szalik który miałam na sobie parę miesięcy temu i pachniał C-Thru

Miałam kiedyś Lacoste Inspiration. Zapach świetny, delikatny, ale nietrwały. A były kupione w Douglasie. Od tamtej pory zraziłam się do Lacoste. Z oryginalnych uwielbiam Gucci Envy me 2, DKNY zielone i CK Euphoria

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:21   #4473
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o widzisz, a ja czytałam, że to dziadostwo się wypłukuje... no nic, muszę się zagłębić w temat, może spróbuję.

zależy co lubisz Ja jestem słodko i ciężkolubna, słabowite zapaszki bez charakteru nie dla mnie
ijaa chyba pytała o letnie, wypróbój sobie ogródki Hermesa, a zwłaszcza Nilowy Świeżakowy majstersztyk! Jak nie znoszę takich zapachów, tak ten ogródek towarzyszy mi zawsze w wakacje
I znowu poniedziałek, czas lecieć do pracy miłego dnia
to odmiennie ode mnie, nie za bardzo jestem za ciężkimi, choć niektóre mi się podobają to może akurat to co wymieniłaś przypadłoby mi do gust pospisywałam i posprawdzam w drogeriach

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:22   #4474
velika
Winter is coming

Jeszcze co do oryginałów, to nie polecam kupowania w sephorach ani innych douglasach, ceny z kosmosu, w necie są 3 razy niższe... Moja lolita lempicka w necie stoi nieraz poniżej 100 zł, a w sephorze za 300...
Na forum perfumeryjnym jest podwieszony wątek o wiarygodnych perfumeriach internetowych, a ja od siebie mogę polecić e-glamour (niesamowite promocje) i perfumeria.pl. Perfumy jak najbardziej oryginale i świeże

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:22   #4475
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Słuchajcie dziewczyny, z weselami to jest tak, że nigdy wszystkim się nie dogodzi. Ja mam małą rodzinę i tych wesel nie było sporo. W jednym roku było w czerwcu i wrześniu, później 2 lata przerwy i kolejne, teraz po 4 latach moje. I powiem Wam, że mimo odstępów czasowych, WSZYSTKIE był ze sobą porównywane. Jak są zjazdy rodzinne i temat schodzi na wesela, to zawsze jest: a u A. to było lepsze jedzenie, ale z kolei u S. większa sala, no a pamiętacie jak u G. obsługa zwlekała z wydawaniem dań? I tak ciągle... Więc naprawdę nie ma co się przejmować kiedy kuzynka robi tydzień przed Wami. Po prostu trzeba zrobić wszystko żeby to moje/Wasze wesele zostało zapamiętane jako te najlepsze
Jasne, że tak Ja nie mam jakiejś presji, ze wszystkie inne wesela powinny być w odległym terminie od mojego, ale nie ukrywam, ze fajnie jakby we wrześniu innego nie było Cała najbliższa rodzina żyje wtedy tym weselem, a tak idzie z hurtu jedno za drugim. Tym bardziej, ze ona podobno nie ma jeszcze niczego zarezerwowanego i zmiana miesiąca nie powinna być problemem

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób na suce dłonie? Niestety kremy nie działają
Mi kiedyś bardzo pomogła parafina (do kupienia w aptece). Smarujesz obficie dłonie kremem, a potem nakładasz roztopioną parafinę (działa to podobnie jak wosk)

My dzisiaj jedziemy na spotkanie z fotografem i kurcze nie wiem o co za bardzo jeszcze go pytać...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:23   #4476
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Mamy podobny gust Ja też uwielbiam avon, aktualnie mam perceive. Z C-Thru z kolei lubię Czarny i Perłowy Ecru. Są niesamowicie trwałe, ostatnio wyjęłam z szafy szalik który miałam na sobie parę miesięcy temu i pachniał C-Thru

Miałam kiedyś Lacoste Inspiration. Zapach świetny, delikatny, ale nietrwały. A były kupione w Douglasie. Od tamtej pory zraziłam się do Lacoste. Z oryginalnych uwielbiam Gucci Envy me 2, DKNY zielone i CK Euphoria
zjadłam niektóre literki to muszę Ci powiedzieć cudownie pachniesz ja też lubię czarne c-thru ale bardziej zielone brat płaci za lacoste to nie będzie mi szkoda :P - oddam mamie najwyżej często odziedzicza po mnie perfumy i inne kosmetyki

Stary 2013-03-25, 08:25   #4477
cikulada
Zadomowienie

Witam się po weekendzie spędzonym na uczelni, niestety nie jestem w stanie was nadrobić bo tyle napisałyście Może wieczorem uda mi się to zrobić a teraz biorę się za porządki przedświąteczne

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 08:26   #4478
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Ijaa ja używam zwykłych zwyklaków nic co by mogło Cię zaskoczyć: percive z avonu (cudowne, niezwykle trwałe i bardzo tanie - ja zamawiam na allegro), pur blanca z avonu (ze względu na trwałość, a raczej jej brak używam tylko po domu), różowa puma i c-thru zielona to są moi ulubieńcy. Używałam też świetnych z fm, ale gapa jestem wyrzuciłam flakoniki i nie pamiętam nr. ale kojarzy mi się coś ze 106 nie wiem czy dobrze w każdym bądź razie póki jeszcze mieszkam we W. to przejdę się do sklepu fm i wywącham który to zapach Po drodze mam mnóstwo innych, ale stoją i się kurzą, bo są nawet niegodne większej uwagi

na ślubie chciiałabym pachnieć tymi pierwszymi
Może i ja się skusze. Znalazłam na all buteleczkę białą i zieloną. Wiecie czym się różnią?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:27   #4479
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Jeszcze co do oryginałów, to nie polecam kupowania w sephorach ani innych douglasach, ceny z kosmosu, w necie są 3 razy niższe... Moja lolita lempicka w necie stoi nieraz poniżej 100 zł, a w sephorze za 300...
Na forum perfumeryjnym jest podwieszony wątek o wiarygodnych perfumeriach internetowych, a ja od siebie mogę polecić e-glamour (niesamowite promocje) i perfumeria.pl. Perfumy jak najbardziej oryginale i świeże
tak, zgadzam się ja przeważnie na allegro - właśnie Justyna tam zakupiłam percive za 16 zł chyba a są oryginalne trwałe bardzo, bardzo

Stary 2013-03-25, 08:27   #4480
aneczka25057
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
mój jest zorientowany w temacie
No mój już teraz też... zabawne jest to, że powiedziałam to tak po prostu, mimowolnie - jakby było to dla niego oczywiste, że sama się później "zdziwiłam", że takiego określenia użyłam Chyba pierwsze objawy uzależnienia
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:28   #4481
justynkie
Wtajemniczenie

Kate Noir oczywiście masz rację. Ale chodzi też o chęci. Kiedy byłam młodsza i zapraszano mnie na wesela, to zawsze chciałam dać prezent od siebie, uznawałam że jestem dorosła, dorabiam (nie zarabiam), więc głupio podczepiać się pod rodziców. Odkładałam po 50 zł miesięcznie i przez rok było na 2 prezenty. Dawałam tyle żeby chociaż zwróciło się za talerzyk. Raz było niespodziewane wesele, nie miałam pieniędzy więc kupiliśmy komplet pościeli, wyszło taniej niż gdybyśmy dali w kopertę, a uznałam że 100 zł głupio dawać.
Ale np. kuzyn dostał 2 puste koperty...
Niestety wesela są w trudnym okresie: urlopy, wyprawki szkolne itd. Mi chodziło o to że znając termin 1,5 roku wcześniej, można odkładać 20 zł miesięcznie, przez 15 miesięcy będzie 300 zł. Na prezent jak znalazł, a budżet domowy nie ucierpi.
Ja mimo że zarabiam dość dobrze, więcej nie daję. Mam kredyt, opłaty, i nie stać mnie na większe kwoty.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 08:30   #4482
Kate Noir
Zakorzenienie

anka1897 mój tż ma jakiś super krem zrobiony na zamówienie, ale co zawiera to nie wiem. Trochę śmierdzi ale efekt jest rewelacyjny Sprawdza się w górach przy minusowych temperaturach i silnym wietrze.
Stary 2013-03-25, 08:30   #4483
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Może i ja się skusze. Znalazłam na all buteleczkę białą i zieloną. Wiecie czym się różnią?
ja mam ten i jestem nim zachwycoona: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ceive-edp.html - poczytaj sobie opinie innych internautek, bo są różne t jak są różne gusta zielonej nie miałam, więc nie wiem czym się różnią

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-dew-edt.html

Stary 2013-03-25, 08:41   #4484
misiadelko
BAN stały

Jak puste koperty? Przecież one są podpisane I łatwo można dojść kto dał pustą kopertę
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:43   #4485
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2

Witam się i usprawiedliwiam, że nie nadrabiam - 10 stron

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Piekna, bede miala empire rowniez. Chyba
Mam nadzieję, że będzie na mnie idealnie leżeć... bo ja właśnie taką chcę!!! Choćbym miała schudnąć z 20 kg i wyglądać jak wieszak/patyk to chcę ją mieć!!!

A po weekendzie jestem wypoczęta i czekam na święta Wczoraj chrześniak nie opuszczał mnie na krok wszystko z ciocią, czyli ze mną - obiad, zabawy, ubieranie się i nawet zmywał ze mną! A nie ma jeszcze 3 lat . Zaś to, co zaskoczyło siostrę i szwagra to fakt, iż nawet do toalety chodził ze mną, na co siostra zrobiła wielkie oczy, bo podobno z nikim nigdy nie chce tylko tata albo mama Kochany brzdąc

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 08:44   #4486
misia880
Zakorzenienie

u mojej kuzynki niektóre koperty nie były podpisane i były też takie.. puste. dla mnie to jest wstyd i porażka- już lepiej kupić tańszy prezent (posciel reczniki) nic nie dawac nic do koperty... to jest aż przykre, że ludzie tak robia.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:45   #4487
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Jak puste koperty? Przecież one są podpisane I łatwo można dojść kto dał pustą kopertę

Kochana, moja siostra dostała kilka takich, a w jednej były nawet pocięte gazety...

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

misia nie nadrabiałam, więc nie wiem - jak u Ciebie?! Wyjaśniło się...?

Stary 2013-03-25, 08:45   #4488
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
Uff... nadrobiłam

misiadelko co za bezczelność ze strony Twojej matki chrzestnej i jej córeczki! No masakra. W ogóle kto to widział takie bale z okazji 18 Też wydaje mi się, że to z zazdrości robią! Ale tak jak dziewczyny pisały nie zmieniaj sali, wtedy dasz im satysfakcję.

Jeśli chodzi o sukienkę to ja Tż swojej nie pokażę. Chcę Mu zrobić niespodziankę i zobaczyć ten zachwyt w Jego oczach dopiero w Dniu Ślubu
No... ale ja coraz bardziej myślę, że to przypadek... tzn. sama im podsunęłam tą salę, a może nie pomyślały... Nie wiem, zaproszenie przyjęłam z przyklejonym uśmiechem na ustach, nie mam w zwyczaju robić scen, także zacisnę zęby i będę udawała, że nic się nie stało...

Znalazłam fajną salę koło Gdańska tak w ogóle Ale TŻ nie chce o tym słyszeć
Stary 2013-03-25, 08:46   #4489
KaMilka4891
Zadomowienie

Witam was dziewczyny TŻ mnie budził, bo wstawał do pracy i się wiercił powyrku wczoraj wróciłam po pracy z podwyższoną temperaturą, zatkanymi zatokami i takim bólem głowy, że wydarłam się na TŻ o to, że dostaliśmy zaproszenie na 4 wesele w tym roku!!!
dzisiaj mam 37,2, póki co nie faszeruję się niczym, bo kiedyś mi pielęgniarka powiedziała, że leków zbijających temperaturę nie można brać jeżeli się nie ma powyżej 38 stopni... więc leżę, piję herbatki i biorę ziołowe leki na zatoki a głowa boli

przebrnęłam przez większość zaległości na forum, bardzo mi się kłótnia podobała ja bym kościelnego nie chciała, ale TŻ jęczy, więc mamy konflikt

co do lekkich perfum na lato to ja polecam DG Light blue albo kenzo l'eau par pour femme

W związku z moją chorobą (ja nawet jak prawie umierająca jestem to nie miewam gorączki) dzisiaj leżę, mam książkę do przeczytania, bo mi kolega wczoraj przyniósł, i czekam aż TŻ wróci do domu i się mną zaopiekuje, oczywiście po tym jak go przeproszę za wczorajsze wrzaski
Stary 2013-03-25, 08:47   #4490
Tycikata
Wtajemniczenie

Padam na ryjca

poszłam spać o 3, wstałam o 6.30. Dzisiaj nawet kawa mi nie pomoże

ledwo żyje...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:48   #4491
misiadelko
BAN stały

Ale "jaja" z tymi kopertami... Ludzie jednak są beznadziejni... poczułabym się w takiej sytuacji, że ktoś chce mi zrobić na złość... Co innego dać nawet kartkę z życzeniami a bez kasy czy prezentu, a co innego pusta koperta... albo z gazetami w pale się nie mieści... przeciż zaprasza się bliskich, czyli ktoś bliski musiał taki numer wyciąć... ja pierniczę...

EDIT: Tak Kamilka, nie można, niech organizm sam walczy
Stary 2013-03-25, 08:53   #4492
misia880
Zakorzenienie

wyjaśniło

hmm smutne to, że ludzie z rodziny tak oszukują...

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 08:55   #4493
Kate Noir
Zakorzenienie

justynkie Jeżeli ktoś jest zaproszony 1,5 roku wcześniej to owszem, może to się sprawdzić w niektórych przypadkach. Nie wiem z jakiego regionu pochodzisz, ale w niektórych jest się zapraszanym na minimum cztery wesela rocznie i wtedy trzeba przemyśleć na co wydać pieniądze i na czyje wesele pójść - bliskiej rodziny, czy dalszej, czy też znajomych. Szczególnie jak ma się do opłacenia zus za firmę która jeszcze się nie rozkręciła, pracowników, najem lokalu itp a żyć też za coś trzeba. O wydatkach na dzieci już nie wspominając. Są różne sytuacje w życiu i czasami nie można sobie pozwolić nawet na wydanie tych 100zł, a nawet na odkładanie 20zł miesięcznie, bo przecież można je przeznaczyć na coś niezbędnego dla dzieci.
Oczywiście było by mi przykro, gdyby ktoś nie przyszedł z tego powodu, jednak wiem, że życie nie zawsze jest łatwe i staram się zrozumieć takie osoby.
Stary 2013-03-25, 08:59   #4494
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
przebrnęłam przez większość zaległości na forum, bardzo mi się kłótnia podobała ja bym kościelnego nie chciała, ale TŻ jęczy, więc mamy konflikt
Ja nie nadrabiałam, więc nawet nie wiem, że kłótnia była... A na jaki temat?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
wyjaśniło
Uff... Ależ się cieszę. jak będziesz chciała napisz mi na priv jak się potoczyło wszystko.

Stary 2013-03-25, 09:00   #4495
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
u mojego tż'a w rodzinie nie podpisuje się kopert i właśnie zdarzają się takie cyrki. U nas wszyscy podpisują.
Stary 2013-03-25, 09:01   #4496
karoolecka
Zadomowienie

WITAJCIE

kroooliczek
ale zazdroszczam

KaEs mój Tż kupił sobie kiedyś dezodorant o zapachu jaki mam mój tata perfumy chyba nie muszę mówić jak dziwnie się czułam..

Opiumalfa pierwsze co pomyślałam, jak napisałaś, że drażnią Cię perfumy - jest w ciąży ! dobrze, że dopisałaś Moja siostra tak miała jak była w ciąży, nie psiuknęłam się nawet niczym tylko został zapach z szafy, a ona mnie biczuje, bo jej niedobrze, bo się cyt. 'wypsiukałam jak stara baba'

tajik girl

misia super ! bardzo się cieszę, że między Wami coraz lepiej

veiovis ja byłam już na jednym spotkaniu z foto przez 3 h i 45 min ! i w sumie ja może zadałam z 3 pytania, a reszte on gadał i opowiadał historie miłosne swoich kolegów, kto co pali na weselach, jak PM uciekła ze ślubu i takie tam.. myślałam, że umrzemy z Tż

z tymi kompertami nie wiedziałam, że tak robią u nas się zazwyczaj nie podpisuje kopert, chyba, że ktoś wkłada do środka też kartkę z życzeniami, ale to już chyba coraz rzadziej..

widziałam, ze rozmawiałyście na tematy kościelne.. ja się nie odzywam bo byście mnie pewnie ubiczowały

oglądałyście może film The Secret ? co o nim myślicie ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:01   #4497
Veiovis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Kochana, moja siostra dostała kilka takich, a w jednej były nawet pocięte gazety...

Jestem w szoku, ze ktoś zamiast szczerze powiedzieć, ze nie ma zbyt wiele kasy, robi zwykłe chamstwo...
Veiovis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-25, 09:01   #4498
misiadelko
BAN stały

Kłótnia na temat ślubw kościelnych, a potem przyszła Misiadełko z histerią spowodowaną osiemnastką, zrobiła scenę roku, przez co miała swoje pięć minut i była w centrum uwagi

U nas zawsze wkłada się do kartki z życzeniami kasę
Stary 2013-03-25, 09:01   #4499
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u mojej kuzynki niektóre koperty nie były podpisane i były też takie.. puste. dla mnie to jest wstyd i porażka- już lepiej kupić tańszy prezent (posciel reczniki) nic nie dawac nic do koperty... to jest aż przykre, że ludzie tak robia.
no wiesz, po weselu mojego kuzyna przyszła do nas ciotka (jego matka) ze zdjęciami z tego wesela i opowiadała jacy to oni oburzeni są bo pewna rodzina od strony już żony kuzyna - 4 osobowa rodzina (2 dorosłych+2 dzieci) dała młodej parze TYLKO pościel!!!
No bo przecież jak oni tak mogli???? Cztery osoby i tylko pościel dali w prezencie

Kurna, jak dobrze że mnie przy tym nie było jak ta ciotka to mówiła, ale jak usłyszałam to później od moich rodziców to padłam.....

Myślałam, że zaprasza się gości po to, bo chcesz aby byli z Tobą w tym ważnym dniu a nie po to aby kasę czy drogie prezenty przynosili......

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-25, 09:02   #4500
anka1897
Wtajemniczenie

Tż przysłał mi wiadomość: między literami "R" i "U" na klawiaturze znajduje się osoba którą kocham najbardziej na świecie Wie jak poprawić humor

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-03-25 o 09:05
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości