|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Ratujcie mnie bo już rzucam tymi papierami po całym pokoju
|
#2162 |
|
Pani Mizantrop
|
Podrapałam sobie nogi w paru miejscach do krwi przez ten Kłębuszek, a raczej przez uprane w nim ubrania
W życiu żaden detergent mnie tak nie uczulił
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam dla Ciebie radę - następnym razem po prostu się nie drap ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Kasztanka masz genialny podpis |
|||
|
|
|
#2164 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() A co do drapania, to TŻ mówi, że drapię się nawet przez sen ![]() Ostatnio podobno się bardzo intensywnie drapałam, on do mnie "Nie drap się", a ja mu pokazałam ręką gest, że "tylko troszeczkę" ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A, i chłopa swojego też w internecie poznałam ponad półtora roku temu, współlokatora szukałam, bo współlokatorka okazała się niezrównoważona i stwierdziłam, że nie ma to jak męskie towarzystwo I TŻ odpowiedział na ogłoszenie, od razu zdecydował się wprowadzić i tak to się zaczęło
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No proszę - od razu miłość |
|
|
|
|
#2166 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Oj nie, nie od razu. Ja jemu się spodobałam od razu, ale miałam go przez pierwsze dwa miesiące w głębokim poważaniu, że się tak wyrażę. W ogóle jak go zobaczyłam pierwszy raz to sobie pomyślałam, że jest stary i pewnie nudny
|
|
#2167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybierałam się na ten film ale w końcu nie dotarłam..teraz chcę zobaczyć Dzień kobiet, podobno warto Wczoraj oglądałyśmy Zakochanych w Rzymie Allena, całkiem miły film, lekki. |
|
|
|
|
#2169 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Zakochanych w Rzymie widziałam, lubię Allena Ostatnio mało filmów oglądałam, ale teraz nadrobię, bo dostałam dziś @ i następne dwa dni będę leżeć i zdychać i zagryzać czekoladę tabletkami przeciwbólowymi :/
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też niby wiemy o sobie wszystko, ale w życiu to różnie bywa
|
|
|
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wtedy uznam misję "wychowanie" za skończoną![]() Ojej..oby Ci nie dokuczyła zbytnio ta @
|
|
|
|
|
#2172 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Wiem, że mogę na nim polegać, bo jesteśmy teraz w złej ogólnej sytuacji, a mimo to dobrze się układa między nami na stopie czysto "związkowej" (mam problemy zdrowotne, parę miesięcy temu straciłam pracę, a stałej pracy nie mam od prawie trzech lat, na początku naszej znajomości pracowałam na zleceniach, mam fatalne albo wręcz żadne relacje z moją rodziną i ogólnie nie jest dobrze). A skoro dogadujemy się jak jest źle i nie skaczemy sobie do gardeł, to chyba faktycznie jest dobry związek
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2174 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Obyś za te parę lat stwierdziła, że jesteś z siebie dumna, z całego serducha Ci tego życzę ![]() Po tym co piszesz o studiach i zapewnianiu córce dobrego startu w dorosłe życie aż jej zazdroszczę
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby z Twoim zdrowiem przede wszystkim wszystko w miarę możliwości się poukładało
|
|
|
|
|
#2176 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Dziękuję za miłe słowa
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest w gimnazjum teraz. |
|
|
|
|
#2178 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Więc śmiem twierdzić, że sytuacja nie zawsze zmusza do odpowiedzialności i nie każdy człowiek powinien się rozmnażać. A Twoja latorośl to już całkiem duża, bliżej jak dalej do tych wspomnianych studiów
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz czuć się sama na tym wielkim świecie..dobrze, że jest TŻ jednak, i że tak fajnie się dogadujecie. Jednak taka sytuacja rodzinna z pewnością utrudnia człowiekowi znalezienie szczęścia w życiu, współczuję bardzo![]() Wiesz, żeby pospłacać kredyty musiałam także dwa razy wyjechać z kraju, ale znalazłam robotę taką, abym mogła wziąć małą, i na dobre jej to wyszło bo nauczyła się języka, choć nie było wtedy łatwo, zaczynała dopiero szkołę. Ano właśnie, czas leci nawet nie wiadomo kiedy
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-03-25 o 00:17 |
|
|
|
|
#2180 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
A co do sytuacji rodzinnej i jej wpływu na inne relacje, to pewnie jestem trochę spaczona, ale do typowej socjopatki na szczęście mi jeszcze trochę brakuje, choć nie ukrywam, że sympatią do ludzi raczej nie pałam. A zmieniając całkowicie temat - jak byłam dzisiaj w Realu, to na środku galerii postawili wielkie szklane akwarium (kilka metrów średnicy) a w środku sianko i króliczki, kilkanaście słodkich puchatych króliczków ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Mam jeszcze takie jedno pytanie do Ciebie, Laisla ![]() Na głównym wątku biedronkowym pisałaś, że do ciast i polew zawsze bierzesz najtańsze czekolady. Czy taką roztopioną czekoladę na polewę z czymś mieszasz? Ja do tej pory próbowałam kombinacji z masłem i mlekiem i mi te polewy nie zastygają, nie wiem dlaczego
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Wcale tego nie widać, że sympatią do ludzi nie pałasz, serio
Wręcz przeciwnie, ale to moje subiektywne zdanie![]() Chyba w realu właśnie w którymś roku wystawili żywe kurczaczki u nas..trochę mi żal ich było, bo tłumy ludzi, dzieciaki waliły w te ścianki..chyba nienajlepsze miejsce dla zwierzaków ![]() Ja wyłączam się już na te wszystkie historie bo po każdej o złym traktowaniu zwierząt nie mogę dojść do siebie, człowiek nie ma wpływu, a obrazy maltretowanych tkwią później mi tygodniami w głowie..Wszystkim zrobiłabym to samo, co oni, w tej sprawie oko za oko ![]() Jeśli chodzi o te polewy, to spróbuj dodać zamiast mleka troszkę śmietany, najlepiej słodkiej, powinna zastygnąć. Czasami w ogóle nic nie dodaję, tylko roztapiam pokruszoną tabliczkę (np na sreberku zaczepionym o brzegi metalowego kubka z wrzątkiem aby podgrzać tę czegoladę) i od razu wylewam na ciasto
|
|
|
|
#2182 | |
|
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Mam to samo z krzywdzonymi zwierzakami, strasznie mnie to boli i zdarza mi się siedzieć i ryczeć, bo przeczytałam, że ktoś skatował pieska albo kotka. Gdybym dostała osobę znęcającą się nad zwierzakami do swojej dyspozycji, to osoba ta pożałowałaby, że się urodziła, nie miałabym litości Realowych czekolad nie widziałam, muszę się lepiej przyjrzeć następnym razem, jak ostatnio szukałam, to dosłownie wpadłam jak burza do tego sklepu, chciałam tylko czekoladę i proszek do pieczenia, znalazłam jeszcze mix owoców egzotycznych w syropie, jutro dodam je do babeczek. Swoją drogą chciałam wtedy te rzeczy szybko kupić i wyjść, a oczywiście czynnych tylko kilka kas i po 10 osób w każdej kolejce, poszłam do kasy samoobsługowej, nie znoszę takich wynalazków, bo sobie z nimi za dobrze nie radzę Dobra, koniec tego markowania na dziś, idę spać, spokojnej nocy i miłego poniedziałku
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych w takim razie
![]() |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś chyba nie pośpię, na 6 mam budzik a roboty jeszcze dużo
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak, wlasnie idę
![]() ---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Aktualizacja ![]() "Gołe pośladki Jakuba Koseckiego, które błysnęły w meczu Polska-Ukraina, zostały już okrzyknięte najlepszym momentem całego spotkania. Zresztą, całkiem słusznie. Dostajemy od Was sporo wiadomości dotyczących jeszcze jednej rzeczy, którą pokazał światu młody piłkarz. Przyjrzeliśmy się i rzeczywiście, wygląda na to, że Kosecki zaprezentował nie tylko nagie pośladki..."
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
bry dzien
slonko cos mialam napisac i zapomnialam ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- moj wczoraj wrocil przed 21, zdziwiony jaki, ze nalesniki zrobilam, ale ja akuartnie, na 4 mialam ciasta i i ja zjadlam kazdego po pol, a jemu reszta ![]() ale cieple bulki przywiozl i zaraz o 22 znow pojechal po kolega, to wrocil prawie o 23 , to tylko spanie i jakas niewyspana jestem ![]() a dzis musze VAT porobic i do urzedu isc
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane
Piękne słońce, coraz cieplej a ja obudziłam się z potwornym bólem gardła :beczy: |
|
|
|
#2189 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
A ja wczoraj zasypiałam z potwornym bólem głowy, to przez leki, które biorę Mam nadzieję, że szybko przyjdzie wiosna Już jutro wyjeżdżamy do rodziców na święta |
|
|
|
|
#2190 |
|
Pani Mizantrop
|
Dzień dobry, dziewczęta
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

W życiu żaden detergent mnie tak nie uczulił 

a macie dzieci? (oczywiscie o ile to nie jest zbyy prywatne pytanie)

Musisz czuć się sama na tym wielkim świecie..dobrze, że jest TŻ jednak, i że tak fajnie się dogadujecie. Jednak taka sytuacja rodzinna z pewnością utrudnia człowiekowi znalezienie szczęścia w życiu, współczuję bardzo