|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
|
|
|
#4652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Przebrnęłam!
Witam nową PM'ke Cytat:
Masz jakieś foto w rzeczywistości? Zastanawiam się jak by ta druga leżała na PM z większym biustem.Poza tym Twoja sala wygląda jak wymarzona mojej siostry Muszę jej pokazać, od zawsze powtarza, że chciała by wiejski klimat - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu ![]() Cytat:
aaa i fajny prezent dla rodziców, sama bym taki chciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zostawiłabym ten na później Jak któraś robi listę z tytułami wątków to niech zapisze ![]() też super ale moim zdaniem lepiej zostawić go na później ![]() aaaaa tż jest kochany Sprawdzam pocztę a tam rysunek z wombatem, którego nie miałam jeszcze w kolekcji. Mam małą obsesję na punkcie tych futrzaków
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-25 o 16:08 |
||||
|
|
|
#4653 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Tylko np mówi się że było fajnie dobre jedzenie jak ktoś inny chce na tej sali imprezke robić![]() we wszystkich są jakieś plusy
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() ale wpadłam właśnie na pomysł - dla poszukiwaczek inspiracji ślubnych - znalazłybyście jakieś ciekawe zaproszenia w pudełku, coś ciekawego - chciałabym po świętach spróbować, także liczę na Waszą pomoc, bo z moim brakiem czasu inspiracji nie znajdę ![]()
|
|
|
|
#4655 | |
|
Rozeznanie
|
Witam nową PM-kę
Ten najlepszy jak dla mnie: Już przymiarki u nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku PM2014 Cytat:
![]() Też myślę, że byłoby dużo problemów odnaleźć się na dwóch wątkach... Pędzicie dzisiaj jak szalone ![]() U nas wesele będzie z poprawinami
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-03-25 o 18:36 |
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.fajnezaproszenia.pl/img/p/580-1475-large.jpg
|
|
#4657 |
|
Zadomowienie
|
ano dawno
powiedz mi, czy to nie od Ciebie podłapałam kiedyś linka do Pani śpiewającej na mszy z Rybnika? ![]() również jestem za tutułem malej_czarnej
|
|
|
|
#4658 |
|
Zadomowienie
|
Mi tam wszystkie się podobają tytuły
Zapisujcie je gdzieś żebyśmy miały na późniejszy czas ![]() dzwoniłam do mojego przyszłego prawdopodobnego fotografa - co za koleś ! mówi chyba z prędkością światła chyba się dogadamy ![]() tak mi właśnie wpadło do głowy.. zastanawiacie się czasem, czy podczytują Was Tżci ?
|
#4659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/17866330 Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na zywo suknia http://allegro.pl/suknia-slubna-pron...127603076.html |
|||
|
|
|
#4660 |
|
Rozeznanie
|
kupiłam sobie dzisiaj figurkę będzie stała na naszym stoliku na weselu
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wiele z was uzna, że robię z igły widły ale zanim napiszę o co chodzi powiem skąd się wzięło takie moje zachowanie. W małżeństwie z moim eks mężem nie miałam nic do powiedzenia, moja to była wina bo sobie na to pozwoliłam ale tak bardzo nie chciałam potem słuchać kłótni więc odpuszczałam. Mój eks bardzo mnie buntował przeciwko mojej rodzinie, nie chciał jeździć do mojej siosty i rodziców.Przy czym co tydzień byliśmy u teściów. Jeśli mnie już tam samej zawiózł to po powrocie miałam jazdy, że niby jestem inna dla niego po powrocie od rodziców. Moja mama mi zawsze powtarzała, że to mąż jest najważniejszy bo od dnia ślubu on jest moją najbliższą rodziną i pewnie dlatego tkwiłam w tym związku. Buntował mnie przeciwko rodzicom i siostrze strasznie aż sama dla świętego spokoju ograniczyłam kontakty z moimi najbliższymi i zaczełam wierzyć w jego słowa(proszę mnie nie oceniać bo strasznie podle się z tym teraz czuje) Po rozstaniu z eks mężem rodzice bardzo ciepło mnie przyjęli a ja obiecałam sobie, że nigdy ale to przenigdy nie zrezygnuje z nich i ze swojej rodziny dla męża. Chodzi mi tu o ograniczenie kontaktu a nie o chorą sytuację ja mąż i moi rodzice.
Do rzeczy w sobotę pojechałam z tż na urodzinki do chrześnicy i kuzyn mój ugadał się z moim tż że wypije a tż wróci jego autem a ja wróce swoim. Z tż zostawaliśmy na noc u mojej siostry więc nie było problemu. Moi rodzice pojechali do dziadków po urodzinkach i zostawili mi psa który piszczał i chodził pazurami po panelach i dopiero po 2:00 zasnął więc i ja o po tej 2 mogłam dopiero spać. Rano wstałam coś po 6:00 bo siostra ma dwójkę maluchów więc spania długiego nie było Około godziny 16:00 mówię do tż, że chce już jechać do domu bo śpiąca jestem a jeszcze muszę go ode mnie odwieść nie całe 30km w jedną stronę. Kiedy dojechaliśmy do mnie mówię tż żebyśmy poszli do kuzyna oddać kluczyki i dokumenty z auta i napijemy się u nich kawy. Kuzyn mieszka za moim blokiem a tż do mnie "ja jestem nie wykąpany, nie przeprany, śpiący" Ja mu mówię, że u mnie może się wykąpać, jego bieliznę w domu mam i jakąś koszulkę też więc ma się w co przebrać i prosiłam go 15 min on stwierdził, że nie. To odpuściłam, pojechaliśmy go odwieść. Pod swoim domem wysiadł a ja odjechałam. Zadzwonił do mnie za jakieś 5 min i mówi żebym się wróciła, myślałam, że zapomniał czegoś z auta a on do mnie, że mi powie na miejscu o co chodzi. Ja ubrana w bluzę polarową od siostry umazaną zaschniętymi flipsami od 8 miesięcznej siostrzenicy, włosy rozczochrane, make up pożal się Boże, no i wchodzę to tż do domu a tam kuzynka z meżem przyjechali w odwiedziny byli około miesiąca temu u nich. W☠☠☠☠iona na tż to mało powiedziane, w drzwiach wita mnie teściowa z tekstem a synowa to nas omija ostatnio bo dawno u nas nie była. Dodam, że ostatnie 2 tygodnie mnie u nich nie było (widzimy się z tż tylko w weekendy) bo miałam urodziny więc goście byli w jeden weekend a w drugi chrześnica miała urodziny. Nie wiem czy się orientujecie ale w hanysowie to każdy do każdego chodzi na urodziny począwszy od wujków cioć skończywszy na kuzynkach, więc tż widzi się z rodziną bardzo często. I moje nerwy o to, że znowu tak jest że jego rodzina ważniejsza jak z byłym mężem! Ja prosiłam przez 15 min żebyśmy do mojego kuzyna poszli na kawę a ja musiałam się około km wrócić żeby powiedzieć z jego kuzynostwem! Wczoraj po godzinie, gdzie ja jadę 30 min od niego do domu napisał sms-a czy dojechałam odpisałam że tak i wieczorem już sms foch "dobranoc" bez buźki czyli to on na mnie jest zły, podejrzewam, że o to że nie dałam znać że dojechałam. Od wczoraj się do niego nie odezwałam, on do mnie też nie. Jak byłam u niego to widział, że jestem zła o tą sytuację, Tak więc wracałam od niego po 21 zasypiając za kierownica... Sorki za takie spamowanie ale jestem tak wkurzona na niego, że moja rodzina zaś jest chuja warta!! Sorki za błędy ale nie przeczytałam całości czy są błędy. Pewnie uważacie, że o pierdołę się czepiam i zachowujemy sie jak dzieci ale ja jestem przewrażliwiona na punkcie olewania mojej rodziny, przy czym ja mam pełnić funkcje reprezentacyjne podczas wizyt rodziny tż.Proszę nie cytować
|
#4663 |
|
Rozeznanie
|
AnULka248 to nasz ślub i połowa wesela będzie w maju a druga połowa wesela w czerwcu
![]() Jest i rrrr
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Docik, aż przeczytałam całe - nie mnie osądzać, tym bardziej, że wskoczyłam tu na chwilę, ale... O takich rzeczach powinno się od razu mówi, bez pisania foch-smsów. No i bez skazywania TŻ na straty chociaż nie powiem, nie było to z jego strony fajne
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misia - nawet nie wiesz jak się cieszę że się wyjaśniło |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 |
|
Zadomowienie
|
my też będziemy mieć okrągłe stoliki dla gości a dla Nas prostokątny, tylko, że będziemy przy nim siedzieć z 2 świadków i ich osobami towarzyszącymi
|
|
|
|
#4667 |
|
Zadomowienie
|
ach nic, bo się z nią ugadywałam, a Ty też chyba będziesz korzystać z jej usług, tak? tylko filmiki mi na jej stronie nie działają i nie usłyszałam jak gra na skrzypcach... wiem, że to jeszcze sporo czasu, ale dziwne, że nie chce żadnej rezerwacji, zaliczki... powiedziała tyle, że termin zarezerwowany
|
|
|
|
#4668 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Odpowiadam na ten post, bo mój ślub odbędzie się za 1,5 roku nie tylko i wyłącznie dlatego, że muszę uzbierać kasę na wesele, bo ono ma być dla nas momentem uczczenia ślubu, naszego sakramentu. Rodzice byli w stanie pomóc nam z weselem na rok 2013, ale my powiedzieliśmy nie, bo chcemy przygotować się do niego (ślubu) mentalnie i wewnętrznie. Nie czuliśmy się dojrzali, aby na już robić po zaręczynach ślub, chcieliśmy pobyć w stanie narzeczeńskim. Potrzebowaliśmy czasu. Stąd moja odpowiedź na Twój wpis, bo lekko mnie to dotknęło. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłam ![]() Coś takiego znalazłam! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pani zainteresowana .Proszę o kontakt." Odpisałam jej, że póki co nie rezerwuję, bo ślub dopiero w przyszłym roku, zgłoszę się w sierpniu, zapytałam tylko przy okazji, czy jest możliwość zaśpiewania czegoś nowego, podałam dokładne piosenki. I zero odzewu, tak jakby stwierdziła, że skoro w przyszłym roku, to się nie będzie produkować więc nie wiem, czy ją weźmiemy.
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Rozeznanie
|
hej
napisalam posta, w ktorym sie pouzalam na prace ale sie skasowal ponadrabiam was i ide sie polozyc - przesilenie chyba mnie dopada jakies
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
docik nie wiem zupełnie co Ci napisać.. uważam, że to nie jest tak, że Twoja rodzina jest dla Tż nie ważna, przecież był z Tobą u Twojej chrześniaczki
Zauważ też że nie byłaś u jego rodziny 2 tyg. za to on u Ciebie był. Natomiast zupełnie nie wiem po co Cię zawracał z trasy, skoro wiedział, że jesteś zmęczona.. może namówiła go ta kuzynka i teściowa ? Wydaje mi się, że nie powinnaś być zła o to, że nie chciał iść do kuzyna (zmęczony i niewykąpany) bardziej o to, że wiedział, iż jesteś zmęczona i już w drodze do domu, a mimo to zawrócił Cię i nie podał przyczyny, wtedy sama mogłabyś ocenić, czy powinnaś zawracać czy wolisz jechać do domu odpocząć.. Nie wiem też czy dobrze zrozumiałam to co napisałaś
Edytowane przez karoolecka Czas edycji: 2013-03-25 o 18:28 |
|
|
|
#4672 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale jakby co to w sobotę będę w Warszawie, znalazłam fajny sklep, najwyżej tam dokupię![]() Cytat:
Tzn. niby nie, ale kto go tam wie, wie jaki mam nick, wie, że tu piszę, więc nie będę pokazywać sukni![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Docik, nie umiem nic Ci poradzić, ale może to tak przypadkiem wyszło. Wiesz, to tylko facet, zrobi coś a nie pomyli wcześniej... |
||||
|
|
|
#4673 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam
![]() Co do pustych kopert to nie wiem czy w naszym otoczeniu się takie zdarzają bo sezon ślubny się jeszcze nie rozkręcił. U mnie nie było żadnych wesel w rodzinie a u tż był szał kilka lat temu, teraz spokój i za rok znowu szykuje się weselna fala. Moim zdaniem oczywiste jest, że do koperty wsadza się kartkę z życzeniami, ale widać nie wszyscy to praktykują.Docik, ja bym się nie wnerwiała tylko od razu powiedziała o co chodzi. Ty powiedz swoje, tż niech powie swoje. Takie ciche fochy i dąsy są najgorsze. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem jej, że to tak się nazywa ![]() a sukienka piękniejsza niż na zdjęciu katalogowym ![]() edit: tż twierdzi, że ta jest ładniejsza: http://pic.marykinobridal.com/images...as-bengasi.jpg bo nie jest "firanką", a pisałam już co sądzi o firankach nawet sam ją znalazł! Nie będę ukrywała, że wolałabym tą z prostym dołem, ale jeżeli tż będzie się upierał... ![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-03-25 o 18:38 |
|||
|
|
|
#4675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Ale jestem wydygana. Nigdy więcej nic nie kupię w CH Panorama... Odbierałam kozaki, które reklamowałam. Dojazd z Ogrodów tam, a potem do mnie zajął mi 3 godziny
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie my jakoś mniej się kłócimy odkąd mieszkamy razem ![]() Kiedyś byłam bardziej impulsywna. Coś mi nie pasowało to bach drzwiami, szłam do samochodu, fajeczka i czekałam co się wydarzy A teraz? nie wiem co by się musiało wydarzyć, żebym wyszła i trzasnęła drzwiami
|
|
|
|
|
#4678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Nadrobiłam! ![]() Faktycznie! To ja też! ![]() CZADERSKO! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zobacz jak płynnie przechodzimy z jednego tematu do drugiego, przy czym jedocześnie jedne piszą o czyś, a inne jeszcze do poprzedniego wracają. Myślę, że nie dałoby rady tego rozgraniczyć i tak skakać, zastanawiając się czy ten post mogę napisać tu czy tu. Cytat:
W cenie mamy 3 posiłki gorące, 10 'dań' zimnych, 4 ciasta, tort, kawa, herbata, soki (3 rodzaje), woda - bez ograniczeń, serwetki, pokrowce, żywe kwiaty na stołach. Cytat:
Chociaż oryginalny jeszcze bardziej mi się podobał. Opiumalfa - zgubiłam podczas cytowania Twoją wiadomość. :mdleję: Piękne miejsce wybraliście na przyjęcie/wesele. Dzion mi w pracy zleciał niesamowicie, a po pracy czas gna jeszcze szybciej - bez sensu zupełnie. ![]() Trzeba się zaraz ruszyć, jakieś pranie wstawić, dawkę hula-hop zapodać, coś w kuchni zadziałaś. Ech, życie. ![]() Czy u Was też taka piękna pogoda dzisiaj była? Mroźno, ale bardzoooooo słonecznie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-03-25 o 18:55 |
|||||
|
|
|
#4680 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Masz jakieś foto w rzeczywistości? Zastanawiam się jak by ta druga leżała na PM z większym biustem.
Muszę jej pokazać, od zawsze powtarza, że chciała by wiejski klimat - oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu 
Tylko np mówi się że było fajnie dobre jedzenie jak ktoś inny chce na tej sali imprezke robić