|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7891 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
Cytat:
![]() BTW ta reklama też mnie rozbraja Moje ostatnie : - Dzień dobry, nazywam się Czesio - Bo Czesio śpiewa sobie w środku. W Czesiu! - TU-ŁA-LE-TA
![]() |
#7892 |
Rozeznanie
|
W końcu mogę się odezwać i dać trochę opisów
![]() 'Strawberries,cherries and an agles`s kiss in spring' ![]() 'Przychodzi nagle i nikt nie wie skąd,prędzej poczujesz niż zrozumiesz to' 'Tak bardzo chciałam być,tą pierwszą co nakreśli mapę nieba' przede mną długa droga może Ty bedziesz na niej stał chętnie zabieram autostopowiczów zapnij pasy moje serce często ma wypadki
#7893 |
Raczkowanie
|
cos ode mnie
![]() * I just can't wait to open my eyes in the morning, to see her/his face again // nie moge sie juz doczekac, kiedy otworze rano oczy by zoabczyc znow jej/jego twarz * Nie o uśmiech mi chodzi, bo się smiałaś nie raz...ale o to co kiedyś otworzyło się w nas * Nigdy nie rozpływaj się w widoku za oknem... * Zdolność mówienia nie czyni Cię inteligentnym... * A ja nadal siedzę i czekam... czekam na Ciebie... na mój własny cud.. * Dziękuję Ci za oczy nagle bliskie... i niebezimienne... * Myślałam, żeby zgubić gdzieś świat w sobotę... * Największe kłamstwo studenta - "Od dziś się uczę" ![]() * Zamotana w moim własnym świecie... * A teraz uśmiechnij się... wpuść trochę światła do czyjegoś serca... * Gdybyś tylko wiedział... Gdybyś wiedział... Ale Ty nie masz pojęcia...
![]() |
#7894 |
Raczkowanie
|
Znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz
Nigdy nie ma się drugiej okazji, żeby zrobić pierwsze wrażenie Udzielajmy azylu zbiegom... okoliczności Zamienię talent do komplikowania sobie życia na jakikolwiek inny... muszą się spotkać aby się ominąć... Za złudzenia płaci się rzeczywistością Są rzeczy,które trzeba zobaczyć,by wiedzieć,że ich nie warto oglądać
Cokolwiek pomiędzy ludźmi kończy się ... znaczy nigdy się nie zaczęło. Gdyby prawdzie się zaczęło ... nie skończyłoby się. Skończyło się ... bo się nie zaczęło. Cokolwiek prawdziwie się zaczyna ... nigdy się nie kończy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7895 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() są takie miejsca o których nie wie nikt, są tacy ludzie przez których płyną łzy... idealny świat z brakiem wolnych miejsc, gdzie musi być ciemność by były sny don't let go, just keep me coming back for more,./nie odchodź, poprostu spraw, że będę wracać po wiecej so I'm dancing alone and dreaming solo/więc tańczę sama i marzę sama who cares, let's rock cause the party don't stop ;D/kto to obchodzi, dajmy czadu, bo impra się nie kończy ;D
![]() |
#7896 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pani Frał podczas robienia zdjęcia ![]() * Czesio! Zdejmij z twarzy ten kretyński uśmiech! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#7897 |
Wtajemniczenie
|
'' Hello, I love you. Won't you tell me your name? ''
![]()
#7898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7899 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7900 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7901 |
Rozeznanie
|
a co to za bajka?
![]()
Mój własny raj z dala od brudnych spraw działa na mnie jak proszek na ból. Tu mija stres, bardzo dobrze mi tu. Tylko tu mogę kochać o tak. Tu znika gniew i nie leje się krew, tutaj miłość anuluje każdy grzech.. |
![]() ![]() |
![]() |
#7902 |
Zakorzenienie
|
to i ja coś dam może
![]() z piosenek (mam nadzieje ze nie ma bledow ![]() Madness is the gift, that has been given to me / Szaleństwo to dar, który został mi dany GET OUTTA MY HEAD CUZ I DON'T NEED THIS! / Wynocha z mojej głowy bo nie potrzebuję tego Tell me the reality is better than the dream / Powiedz mi, że rzeczywistość jest lepsza od snu All I've got, All I've got is insane / Jedyne co mam, jedyne co mam to obłęd... my future seems like one big past / Moja przyszłość wygląda jak jedna wielka przeszłość (don't go) i never wanted any body more then i wanted you/ (Nie odchodź) nigdy nie pragnąłem nikogo bardziej niż ciebie Gently, my mind escapes into the relaxing world of pleasure.../ Łagodnie mój umysł ucieka w odprężający Świat przyjemności Yes, I will stay here for a while, for I need the break. / Tak, zostanę tu na chwilę Bo potrzebuję przerwy.
#7903 |
Zakorzenienie
|
u mnie w klasie sie podniecaja ta bajka..
![]() ![]() a ja nie moge na nia trafic nigdy... http://www.wlatcy.net/news.php
#7904 |
Zakorzenienie
|
Włatcy Móch na TV4, jest <chyba nawet> watek na Wizazu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7905 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czwartek 20:00
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7907 | |
Zakorzenienie
|
ok
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#7908 |
Zakorzenienie
|
#7909 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#7910 |
Zakorzenienie
|
Kiniaczeq
I nie będzie jak ma być.Będzie po mojemu! - Super opis ![]() ![]()
#7911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7912 |
♥
|
a ja teraz mam opis : "..Słowa znaczą tyle,ile warta jest osoba która je wypowiada... "
|
![]() ![]() |
![]() |
#7913 |
Zakorzenienie
|
jest mi tak jakby już było za późno...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#7914 |
Wtajemniczenie
|
a może macie coś o dzieciach? narodzinach itp ? za miesiąc urodzi sie moja bratanica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7915 |
Raczkowanie
|
ja mam teraz:
dziękuję Ci Boże, za taką Mamę... ... |
![]() ![]() |
![]() |
#7916 |
Zakorzenienie
|
Ocean nocą.A nad nim balon. I ja w balonie. A on pękł.
zimą łączył nas śnieg potem wrzos optymista gotów by dać nam ślub
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. ' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7917 |
Zakorzenienie
|
#7918 |
Zadomowienie
|
** coraz bliżej marzeń...
![]() ** Oskarżam Cię o łez strumienie... ** bo do mnie anioły wchodzą bez pukania i kawe mi słodzą uśmiechem ![]() ** mieć marzenia to rzecz piękna, mieć z kim marzyć to chwila bezcenna... ** Cała noc schodzi na westchnienia... ![]() ** Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#7919 |
Rozeznanie
|
normalnie boski ![]() ![]()
#7920 |
Rozeznanie
|
ostatnio często u mnie się pojawiają:
~~...coś, co w dziwności swej nieopisane... ~~...a dusza - duża czy mała - pragnie tylko miłości...
Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, i mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę, do kogo byś zadzwonił? z kim byś spędził ten czas? I dlaczego jeszcze zwlekasz?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.