![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zjazd wizazanek - LONDYN
Cytat:
Tez mi sie zdaje, ze to byla 11 ![]() Mysle, ze nikt Cie nie bedzie winil jesli nie przyjdziesz z dzidzia ze wzgledu na pogode, choc na pewno bedzie nam Ciebie brak ![]() W sprawie zdjec to ja mam tylko na komputerze niestety wiec nie przytacham... ![]() I jeszcze jedno - mam nadzieje ze mi sie polepszy, ale na dzien dzisiejszy jestem bardzo chora i nie mam pewnosci czy do soboty wydobrzeje. Gdyby zdarzylo sie, ze nie bede mogla przyjsc to jutro dam znaki. Moglybyscie sie wtedy spotkac gdzie indziej, moze blizej Ealingu. Mam jednak ciagle jeszcze nadzieje, ze jednak wyzdrowieje do soboty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
hej, dziewczyny
czy to juz jest pewniak? - sobota, godz.11-sta, przed stacja Victoria ? ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze wyzdrowiejesz aaliyah. Stosuj polskie metody, witaminka C, rutinoskorbin ![]() Ejva calkiem zrozumiale, ze nie chcesz malej narazac na te paskudna pogode, trzymam jednak kciuki, ze nie bedzie tak zle. Ja dzis mam nawal w pracy, 2 kolezanki sa na urlopie i wszystko jest na mojej glowie. Nie wiem za co sie chwycic ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Przynies przynies, ja przyniose kilkanascie zdjec, te ktore wydrukowalam wczesniej na papierze fotograficznym. Reszta w kompie i czekam aby dobic do nowej setki, bo powyzej setki jessop drukuje zdjecia za 7p sztuka
![]() Ania moze wykopalabys tez kilka swoich? Tych o ktorych wspominalas tez, zobaczymy czy zeczywiscie wyglada to tak strasznie jak opisujesz ![]()
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Ejva, Koculek, ( i Ania - moze tez sie dasz namowic?) przyniescie koniecznie zdjecia
![]() Swoj slubny album tez mam zamiar przytargac, wlasnie dopiero co go przywiozlam, bo bylam w Polsce, a w ogole to kilka godzin temu wrocilam do UK ![]() Aaliyah, kuruj sie koniecznie, odpoczywaj duzo,bierz lekarstwa, witaminki, i wracaj szybko do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witaj w UK Camomile ![]() Aaliyah kuruj sie kuruj ![]()
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Aaliyah
![]() A spotkanie ustalone - 11, stacja kolejowa Victoria, przy wejsciu od strony autobusowej zajezdni? Correct? ![]() ![]()
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak Wam wygodniej to mozecie zmienic miejsce spotkania, po co macie na Victorie jechac? To tam jest jakas zajezdnia autobusow? ![]() ![]() Edit: Ejva, widze ze nowy avatarek, ale wciaz ta sama modelka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny proponuje Chiswick przed duzym Sainsburym (to jest przy pieknym kosciele. Piekna okolica i mnostwo kawiarni na krotkim odcinku ![]() Obawiam sie, ze ostatni raz zajrze tu o 17. Potem bede pod telefonem.
![]() |
![]() |
#191 |
BAN stały
|
niestety mnie tez jutro nie bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny to kto przychodzi i czy chcecie Chiswick? Chodzi o Chiswick Park - stacja metra (a nie kolejowa).
Czy moze poniewaz to tak krotki termin to juz zostac przy Victorii? EDIT: Rozmawialam wlasnie z Koculkiem ![]() Przyjde ja jak pogoda dopisze Koculek Pippi To napewno. Jak tam Camomile? No i moze ktos sie jeszcze przylaczy? Troglodytka? Zagladasz tu jeszcze?
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
I ja niestety nie dam rady jutro przyjsc
![]() Zaluje strasznie, bo juz sie nastawilam na jutrzejsze spotkanko ![]() Tym, ktore ida zycze milej zabawy i przepraszam ze dopiero teraz daje znac, ale nie mialam jak wczesniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny milej zabawy jutro!
![]() Kiedy bedzie nastepne spotkanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!
![]() Jak bylo dzis na plotach? Prosze o jakies info ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pippi i troglodytka bardzo sympatyczne, jak to wizazanki ![]() Z Pippi powloczylysmy sie jeszcze po drogeriach a potem poszlysmy do mnie na goraca herbate i salatke mniam aaliyah no smoothie tez byl ![]() Pippi uwielbia wykonywac makijaze i posluzylam jej jako modelka ![]() ![]() Jak sie czujesz aalyiah?
![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po poludniu tez uskutecznialam moje hobby - wizaz ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, ze dobrze sie bawilyscie. Szkoda, ze nie poznalam dwoch nowych Wizazanek...moze nastepnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poznasz poznasz, takze sie pytaly kiedy nastepne spotkanie. Moge podac wstepna date, to bedziemy mialy czas zeby wygospodarowac nieco dla wizazanek. 5 maja? Powinno byc juz pieknie i wiosennie ![]() Zapomnialam dodac ze w sumie to bylo nas 5, bo zapomnialam o malutkiej i cichej Joasii ![]() No to zmykam na Camden, bo umowilam sie na lunch ze znajomymi ![]()
![]() |
![]() |
#199 |
BAN stały
|
no to nas ominelo
![]() no trudno.....moze nastepnym razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zadomowienie
|
Tez mam taka nadzieje. Milo by bylo spotkac sie nastepnym razem w wiekszym gronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho? Wybylyscie juz na swieta?
Ja juz sie nie moge doczekac. Za tydzen w czwartek juz jestem daleko stad. Dzis taka paskudna pogoda, i zimno az wlaczyli nam ogrzewanie ![]()
![]() |
#202 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zostaje na swieta w UK, ciekawe czy ktos jeszcze oprocz mnie, czy wszystkie wyjezdzacie do Polski? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Raczkowanie
|
w koncu znalazlam troszke czasu.
Milo Was bylo poznac: Koculku, Pippi i Ejva! szkoda tylko ze tak krociutko... to jak 5 maj? mam juz zapisywac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
hej jestem tu nowa, ale tez mieszkam, jak sie domyslam po wypowiedzi ty tez, na Ealingu. na święta jestem w polsce ale po świętach bardzo chętnie się spotkam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() http://www.upct.es/~agua/Mountains-Garmisch.JPG ![]() Udanych swiat Wam zycze. Wypocznijcie ![]()
![]() |
![]() |
#208 |
BAN stały
|
a ja mam pytanko z nieco innej beczki.....kto ustala te terminy? bo chyba pominelam rozmowe na ten temat a szkoda, bo mi 5 maja wybitnie nie pasuje a chcialabym sie z Wami spotkac
![]() ![]() ![]() no ale jak wiekszosci Wizazanek pasuje ( bo mniemam, ze bylo ustalane) to chyba przegapie nastepny termin ![]() a co do swiat, to tym razem wyjatkowo spedzam je w Uk a to z tego wzgledu, ze bede goscic swoich rodzicow z czego sie bardzo ciesze. Mam rozlegle plany jak umilic im te cztery dni u nas i stworzyc swieta ine niz dotychczas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Jesli chodzi o 5 maja, to ja nie bralam udzialu w ustalaniu tej daty...
![]() ![]() ![]() Co do swiat to zostaje w Londynie, bede oddawac sie slodkiemu lenistwu. Absolutnie nic nie planuje. Czysty spontan - tylko ja i TZ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie bralam udzialu w ustalaniu daty, ale paradoksalnie 5 maja mi pasuje (Aaliyah, dzieki ze pamiec
![]() ![]() ![]() ![]() W Swieta tez nic specjalnego nie mam zaplanowane. Za to TZ ma dlugi weekend, wiec pobedziemy troche razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.