![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Stella Sheer, Desnuda, La Perla, Alexander Mc Queen, Norma Kamali, pielegnacja.
Cytat:
ok, czyli przeliczajac (liczylam euro po 4 zl): - korektor - 32 zl - puder - 144 zl - podklad - 32 zl w sumie 208 zl ? blyszczyk 92 zl z paletki jednak zrezygnuje (sprawdzilam kolory i takie nie do konca moje sa) ja za olejek zaplacilam 205 zl (nowy), z ubytkiem to jakies 164 zl Gucci - nowy to ok. 170 zl, z ubytkiem ok. 160 zl bibulki dostalam, wiec nie mam pojecia ile kosztuja ![]() gdybys zdecydowala sie oddac korektor, puder, podklad i blyszczyk to moge oddac i olejek, i Gucci, a bibulki dorzuce w ramach gratisu (nie mam juz czasu na targowisko, a i cierpliwosci tez coraz mniej ![]() ew. jak Ty widzisz ewentualna wymiane? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Stella Sheer, Desnuda, La Perla, Alexander Mc Queen, Norma Kamali, pielegnacja.
Po przemysleniu z olejku moge zrezygnowac i ostatecznie wzielabym Gucci i bibulki za puder, korektor i podklad.
Bedzie tak dla Ciebie ok, to zrobie wtedy rezerwacje. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Aniu,
napisz mi, proszę, może czegoś jeszcze szukasz (toniku, jak wspomniałam, nie mam ![]() O ile oczywiście są jeszcze jakieś szanse na błyszczyk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Aniu,
z dobrych kremów na noc mam tylko Total Turnaround (linkdo recenzji na KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=114). Pod oczy z pełnowymiarowych preparatów tylko krem Avene ![]() Poza nim niestety tylko próbki ![]() YSL - Eye and Lip intensive anti wrinkle care; intensywny preparat przeciwzmarszczowy na oklice oczu i ust; tubka 3 ml; kartonik Dr Irena Eris; ujędrniający krem pod oczy z profesjonalnej linii prosystem; tubka 5 ml trzy saszetki serum pod oczy Nuxe dwie saszetki LRP Active C pod oczy Wygląda na to, że błyszczyk poleci jednak do innej Wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tez pytanie o: odcień podkładu Biotherm - czy to czysty beż czy z domieszka różu ? konsystencje emulsji różanej oraz ceny obu kosmetyków Konsequente Naturkosmetik Tautropfen, rozana emulsja na noc. 50 ml, uzyta raz dla wyprobowania. Jest kartonik. Krem Natural Sea Beauty Power Moisturizer Algae Extract SPF18 50 ml. Nowe, zafoliowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Aniu niestety nic z tych rzeczy mi nie pasuje.
Szukam bardziej tresciwszego kremu na noc. Krem Avene mialam. Pozdrawiam ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
zaraz przegladne Twoj watek i dam znac.
Teraz odpowiedzi: - odcien podkladu Biotherm to czysty bez (wpadajacy w zolty, bez domieszki rozowego) Jest juz nieaktualny. - konsystencja emulsji rozanej jest gesta (w tubie) Dalam za nia 15 Euro. - Natural Sea Beauty Power Moisturizer Algae Extract SPF18 kosztowal 34 Euro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Bylabym wstepnie zainteresowana :
Organza Givenchy - 30 ml, kartonik zostało przynajmniej 20 ml, jednak flakonik nie jest równy i trudno jednoznacznie określić, korektor Chanel Correcteur Eclat w odcieniu Beige Clair 20, użyty może ze 4-5 razy, świeży, kupiony w Sephora chyba miesiąc temu, kartonik, ulotka, krem pod oczy Clinique All About Eyes najnowsza wersja RICH - kartonik, ulotka, kupiony w perfumerii Douglas jakieś 2 tygodnie temu, ubytek oceniam na maksymalnie 10-15 %, maseczka nawilżająca na okolice oczu i ust marki Decleor. O jaka maseczke chodzi? Prosilabym o pelna nazwe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Moze cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
EYE AND LIP MOISTURISING MASK HYDRA FLORAL With Plant Extracts and Essential Oil ale niestety z rzeczy, które mnie najbardziej interesowały, wszystkie już wymienione ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
moze innym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Witaj, podoba mi się puder chanel i L'Occitane, znajdziesz coś:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181032 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Witaj,
podoba mi sie pigment i cien mac`a. Niestety L`Occitane juz nieaktualny, puder w dalszym ciagu jest aktualny. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Mac pigment Sunpepper (limitowana edycja), oryginalne opakowanie, użyłam go dwa razy
Femme jakbyś określiła ten kolor, widziałam fotkę w necie i wydaje mi sie być śliwkowy - jak to sie ma do rzeczywistego koloru ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
![]()
Witaj!
Interesuja mnie te kosmetyki: Mac pigment Sunpepper Mac cien Twinks Lancome Color Focus Duo 103 Guerlain Terracotta Sunset Celebration (LE) Mac Powder Blush, Strada Matte Cien Chanel Ombre Essentielle 62 Gold. Raz testowany dla sprawdzenia koloru, wszytkie wzorki nienaruszone. Hypoalergiczne mydlo z algami podaje link do mojego watku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=180628 (zdjecia sa porozrzucane w calym watku) buziory ![]() al |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Hmm dobre pytanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Mnie najbardziej interesowal, SHISEIDO- FLUID FOUNDATION ale juz go nie ma :-(
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:21.