|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
Cytat:
śliczne i bardzo podoba mi się taki kształt |
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
z ust Twych to komplement nad komplementy! Dziękuję!
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
ładniutkie
|
#2734 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, ucz się ucz, ktoś musi. Moje aktualne zajęcie to zgłębianie tajników makijażu jeszcze morda ładniejsza będzie i będę mogła powoli zacząć do ludzi wychodzić.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tej fotki wynika, że masz prawie naSochę już ![]() Lakier - łososiowy neon - zrobił furrorę w szkole ale zmyłam, żeby jutro u lekarza nie wyjść na idiotkę
|
|
|
#2735 |
|
Zadomowienie
|
![]() To bingacz ze spiruliną i keratyną! (przynajmniej wciąż go obwiniam za moje kręcioły - nadal się trzymają! )
|
|
#2736 |
|
Spaceroholiczka
|
Shatanie - zakochałam się w Twoich włosach!
Mirand - widać baaaaardzo dużą zmianę. |
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny kolor i obcięcie ![]() ver, zapamiętają zapamiętają niektórzy jako wszechstronnego i awangardowego matfiza, babka z wosu jako bezczelną hołotę ale nie zapomną nieważne co mówią, ważne, żeby nazwisk nie przekręcali
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może przez proteiny. Mam ochotę obciąć moje włosy na zero, nie znoszę ich, kiedy wyglądają, jak taka kupa i nawet nie wiem, co mogłabym z nimi zrobić. Wniosek - żel lniany + Artiste niebieski to za słabe połączenie do spania w sucharkach. |
|
|
|
|
#2739 | |
|
Rozeznanie
|
Scarrabeo - zaiste zacne, zwłaszcza objętość (ostatnio mam na jej punkcie obsesję)!
Ja chcę żeby mi się falowały, bo jak są proste to mam przyliz. Cytat:
A co do tego połączenia (żel+artiste) - próbowałam ostatnio kręcić na opaskę z tym samym zestawieniem. Loczki wyszły, ale po 2 godzinkach obumarły ![]() Chyba nigdy nie zwalczę przetłuszczu:< Nie myłam wczoraj, bo dzisiaj mam na popołudnie tylko, ale właśnie spojrzałam w lustro i.... tragedia;] Edytowane przez blondynaaa_91 Czas edycji: 2013-03-26 o 08:01 |
|
|
|
|
#2740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2742 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten rok 6, stażowy to chyba pomyłka jakaś Żaden lekarz nie weźmie odpowiedzialności za studenta. Niby w teorii fajnie, w praktyce chyba nie wypali. Ale dobrze, że WF nie będzie ![]() Kolor!!! Kcem taki! Jak do niego doszłaś? ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki! Zastanawiam się, czy bratu na trądzik nie kupić diabetegenu. Ładnie goi. |
||
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
miranda, ładny przyrost! A ten błysk, aaach!
![]() scarrabeo, co za kolor! No i włosy zdrowe, lśniące - marzenie! I ta długość! Chyba przez was wpadnę w kompleksy
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-03-26 o 09:08 |
|
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2745 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Jadę do domu ![]() Ver, czekam na adres, może się ogarnę przed świętami i wyślę
|
|
#2747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to za łososiowy neon? ![]() nadużywacie tej emotki. ![]() Zaznaczam- gdy będziesz mnie szukała na Korfantego, nie szukaj po włosach. To zdjęcie nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. ![]() No ba, własnemi ręcami obcinałam. W styczniu. ![]() Cytat:
![]() Nawet jak je ekstremalnie wygładzę Bingaczem- one żyją swoim życiem, jakby każdy włos chciał być jak najdalej od drugiego. Jedni nazywają to szopą, drudzy objętością. ![]() Komplement od Kascysko znaczy więcej niż tysiąc słów! Ten kolor to sprawka światła. Zółtego, sztucznego. W załączniku przed chwilą zrobione przy oknie. Jest różnica, prawda? Pardon, nieumyte jeszcze. ![]() Cytat:
Wszystkim-
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-03-26 o 10:09 |
|||
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam ochote opitolic sie na zero. Wlosy mnie wpieniaja. Grzywka mnie wpienia. Chce ja zmienic, ale nie znam sie na dobieraniu fryzur. Mam pecha do fryzjerow, od kilku lat szukam dobrego. P.S. Polecicie mi dobre nozyczki do 120zl? Bo miesiac temu podcinalam i dzis zauwazylam na koncach biale kropki w autobusie. Nigdy nie uda mi sie zapuscic wlosow. P.S. 2. Znacie dobry kurs nauki angielskiego przez internet? Przez caly system nauki zmieniali nauczyciela co semestr. Kazdy nowy stwierdzal, ze guzik umiemy i zaczynal od poczatku. Do tego klasa w gim i lic byla okropna i lekcji nie dawala prowadzic. Dlatego zdawalam niemiecki na maturze, mimo ze mialam go tylko w lic. Teraz na 4 roku studiow mam poziom C1. A na profesjonalny kurs, czy korki mnie nie stac
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piekne! |
|
|
|
|
#2750 | |||
|
Przyczajenie
|
ej, kurde, tutaj pies. coś mi się stało z tamtym kontem, od wczoraj nie mogę dodać żadnego postu, kiedy wciskam 'zapisz post' przywraca mnie cały czas do strony z komentarzem... miała kiedyś któraś coś takiego? nie dostałam żadnego ostrzeżenia ani nic... jest to ewidentnie problem z kontem, bo jak widać z innego mogę normalnie pisać...
tak czy siak wstawiam tutaj to, co usilnie próbowałam dodać wczoraj ![]() robię dobre miny do lustra, wyćwiczone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
odżywki (może morela będzie, zawsze się łudzę ), masło do ciała (swoją drogą błogosławię Isanę, właśnie denkuję Body Shop i to takie miłe, że nie trzeba wydawać 60 zł na następne, wystarczy 7,99 zł i jest równie fajnie ), krem do rąk, a szamponów nigdy za wiele... cudownie Cytat:
![]() (zaraz druga część, bo teraz wizaż robi mi problem, że niby wiadomość jest przeładowana grafiką - wtf?) Edytowane przez metempsychoza Czas edycji: 2013-03-26 o 10:34 |
|||
|
|
|
#2751 | ||||||||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() dziękuję, zobaczymy jak to jednak wyjdzie w praktyce, bo tak sobie gadam i gadam a zaraz się okaże że i tak będę płakać ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie problemów z zakwasami nie ma, raczej z kolanami, dlatego staram się uważać...Cytat:
dzisiaj już jest trochę lepiej dla loków, acz wciąż nie idealnie idealne czasy nadejdą z wiosną, tego się trzymam!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2752 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
o, udało mi się
![]() swoją drogą wymyślanie nowego nicku na wizażu, takiego, którego jeszcze nie było... dalsza część moich wypocin, jeśli tylko wizaż pozwoli mi je dodać: Cytat:
![]() dziękuję, zobaczymy jak to jednak wyjdzie w praktyce, bo tak sobie gadam i gadam a zaraz się okaże że i tak będę płakać ![]() Cytat:
Cytat:
u mnie problemów z zakwasami nie ma, raczej z kolanami, dlatego staram się uważać...Cytat:
dzisiaj już jest trochę lepiej dla loków, acz wciąż nie idealnie idealne czasy nadejdą z wiosną, tego się trzymam!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2013-03-26 o 10:48 |
||||||||
|
|
|
#2753 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
ale śliczne!! powinnaś je tutaj częściej pokazywać, bo wyglądają cudownie
Cytat:
|
|
#2755 | |
|
Wtajemniczenie
|
To ja!
To ja! ![]() Cytat:
Masz glinke jakas? Ja ostatnio wymieszalam porcje maski, z duza porcja glinki, raz z zielona raz z biala i mialam spokoj z przetluszczem na 3 dni ![]() miranda ja uwazam ze na poczatku nie mialas zlych wloskow, ale teraz sa piekne Scarrabeo gestosc, dlugosc ![]() Kolor na 2 fotce, 100razy lepszy niz na 1 boski taki ... zimny ?
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu od wczoraj do dzisiaj rano nie mogłam dodać żadnego postu i chciałam zobaczyć, czy z innego konta będzie ten sam problem... ale nagle wszystko się naprawiło samo
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2758 |
|
Konto usunięte
|
[B]Blondyna [/B]- spróbuj glinki.
Czyni cuda. Dla mnie też dobre były oleje na skalp [ale to nie każdemu służy] i glutek lniany. Maski jogurtowe [spirulina, d-pantenol, miód] - też dawały taki efekt. Wcześniej myłam włosy codziennie, teraz co trzy dni. |
|
|
|
#2759 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet nie wiedziałam![]() No Wasz staż będzie wyglądał trochę dziwnie, ale wszystko się jakoś ogarnie ![]() Cytat:
![]() Co do nożyczek to ja kupiłam ostatnio fryzjerskie z firmy Jaguar na Allegro (podobno najlepsze?), wersję za 60zł. Będę obcinała w Święta ![]() Cytat:
Ja dawałam bingo shea+glinkę po myciu i samą wodą nie mogłam spłukać tego, miałam mega hiper tępe włosy. Ty czym zmywasz? ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Zrobiłam trzy podejścia i się zniechęciłam.
|
||||
|
|
|
#2760 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha, oprócz tego co napisałam wyżej... Kascysko miała na blogu jak zrobić szampon z glinki Inaczej... Jak nią włosy umyć.---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

) opamiętała się i zaczęła wywijać. Ale wierzcie mi, rano po Bingaczu były prościuchne. 

Jak mnie któraś zobaczy na dłużej niż 10 minut na wizażu to niech mnie biczuje 

)

Żaden lekarz nie weźmie odpowiedzialności za studenta. Niby w teorii fajnie, w praktyce chyba nie wypali. Ale dobrze, że WF nie będzie 

robię dobre miny do lustra, wyćwiczone 
znów nie zdążyłam spróbować