|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;39986297]Odebralam dzis paczki. MAM DO ODDANIA SUKIENKE S W GROCHY. czy ktos z trójmiasta chce? bede oddawac nie wiem kiedy.
Dobrze, ze koniec. Wyczyscilam sobie konto wykupujac lot, wiec nie bede patrzec z zalem, ze nie moge czegos kupic. ![]() A kupilam: ekoskóre z cwiekami sweter z szopem sweter czarny z wycieciem z tyłu koszule lososiowa koszule dzinsowa z dzetami bluzke w paski sukienke z cwiekami koszule biala meski fason tiszert z nadrukiem skorzana rozkloszowana spodniczke spodniczke z dzetami tiszer z kubusiem puchatkie 2 chusty szalik czarwone baleriny tenisówki w paski trampki bezowe botki z cwiekami botki ze wstawka workery z wywijana cholewka i pewnie o czyms zapomnialam. ![]() Zaluje, ze nie kupilam kombinezonu, kurtki skórzanej, koszuli w krate, militarnej, kolorowych szortów, trencza i czerwonej marynarki. Wiekszosc z tych rzeczy bylo na dorzutce, ale wtedy nie bylam pewna, czy chce, a gdy juz bylam nie moglam zlapac. [/QUOTE]Tą gdzie była też turkusowa? Jeśli tak to Szoszoszo bardzo na niej zależało |
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;39986297]Odebralam dzis paczki. MAM DO ODDANIA SUKIENKE S W GROCHY. czy ktos z trójmiasta chce? bede oddawac nie wiem kiedy.
Dobrze, ze koniec. Wyczyscilam sobie konto wykupujac lot, wiec nie bede patrzec z zalem, ze nie moge czegos kupic. ![]() A kupilam: ekoskóre z cwiekami sweter z szopem sweter czarny z wycieciem z tyłu koszule lososiowa koszule dzinsowa z dzetami bluzke w paski sukienke z cwiekami koszule biala meski fason tiszert z nadrukiem skorzana rozkloszowana spodniczke spodniczke z dzetami tiszer z kubusiem puchatkie 2 chusty szalik czarwone baleriny tenisówki w paski trampki bezowe botki z cwiekami botki ze wstawka workery z wywijana cholewka i pewnie o czyms zapomnialam. ![]() Zaluje, ze nie kupilam kombinezonu, kurtki skórzanej, koszuli w krate, militarnej, kolorowych szortów, trencza i czerwonej marynarki. Wiekszosc z tych rzeczy bylo na dorzutce, ale wtedy nie bylam pewna, czy chce, a gdy juz bylam nie moglam zlapac. [/QUOTE]Szoszoszo chciala sukienke w grochy chyba wiec jak cos to jej zarezerwuj |
|
|
|
#3633 |
|
Konto usunięte
|
Tak, ta co turkusowa.
tylko Szoszoszo nie jest z Trójmiasta... no ale w sumie moge wyslac.
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
Ech, smutno trochę, że już nic nie upolluję, ale pocieszam się, że będę przynajmniej bogatsza bez wydawania na pulla
hmm, ale w sumie tak dużo nie kupiłam :pJuż czekam na letnie wyprzedaże
Edytowane przez Fonte Czas edycji: 2013-03-26 o 12:43 |
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
ddtvn doczytałam na bodajże 2 watku, że kupiłaś koszulę panterkową
![]() ![]() [/QUOTE]dopiero po świętach Wam moge wstawić fotki moich lupow bo nie mam aparatu ![]()
|
|
#3636 |
|
Zadomowienie
|
Przyszła paczucha
Ale mam mieszane uczucia. Żałuję że nie wzięłam bluz XS. Wiem że mają być takie luźne ale jednak wolałabym mniejsze. Dobrze że TŻ nie było bo jakby zobaczył 2 pary butów(balerinki różowe i te nude z kokardą choć dla mnie to raczej jasny brąz) to nie byłoby dobrze ze mną A ja kupiłąm w pullu: sukienka koronkowa i czarna z dżetami 6 par butów ![]() 5 koszulek na ramiączka koszulkę z koralikami na ramionach bluzę z perełkami na ramionach bluzę z kapturem Marynarkę dresową białą 6 par szortów w różnych kolorach ![]() 4 pary jeansów parasolka kosmetyczka 3 torebki koszulkę lnianą plastikowe leginsy leginsy szare leginsy w kwiaty kurtka jeansowa koszulka z puchatkiem koszulka z minnie spódnica czarna i niebieska z dżetami skórzana spódnica z dżetami spódnica czarna też z dżetami ale dopasowana taka spódnica koronkowa jeszcze jakieś 3 bluzki z krótkim rękawem i kilka rzeczy dla TŻ Więcej grzechów nie pamiętam ![]() ![]() A i jeszcze w drodze mam kurtkę białą puchową i sandałki białe Nie chcę wiedzieć ile wydałam(i to w samym pullu)
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;39986796]
tylko Szoszoszo nie jest z Trójmiasta... no ale w sumie moge wyslac. [/QUOTE]A co za problem iść na pocztę?
|
|
#3638 |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam:
3 bluzki z nadrukiem (tylko jedna dla mnie )bluzkę chabrową z wyciętymi wzorkami z przodu bluzkę z azteckim wzorem sweter w pepitkę z baskinką sweter moro długi golf z outletu białą basicową koszulę z outletu sukienkę w grochy klapki botki trekkingowe 2 torebki 3 paski bandeu czarne brązową skórę buty i 2 paski, skarpetki dla tż szalik dla mamy oddałam 4 rzeczy chyba wszystko już
|
|
|
|
#3639 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
hej, widzę że nie jestem jedyną osobą która dostała dwa różne rozmiary butów;(
Zamówiłam wiązane skórzane botki z wywijaną cholewką w rozmiarze 38 i dostałam jednego 37 drugiego 38. Kolor brązowy. Może ktoś też dostał taką parę i uda się wymienic? Wiem, liczę na cud...
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właściwie kupiłam niewiele ale wrzucę niektóre rzeczy, ze zdjęciami żeby się lepiej oglądało
+ do tego jakaś czapka, skarpety
|
|
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3645 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wtedy nie mialam pojecia o pullowaniu takze nie wiedzialam ze utrzymaja sie tak dlugo te plaszcze mysle ze spokojnie bym je dorwala w cenie 99 zl na stronie albo i 69 nawet z tym ze wtedy z rozmiarami juz gorzej
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje zakupy
![]() Jeszcze kupowalam dla TZ i synow ale juz nie bede tu pokazywac..no chyba, ze ktos bardzo chce
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
c.d
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje łupy
![]() Jeszcze czarny top basic i grafitowy z kamieniami, resztę co miałam oddałam ![]() Aaa i jeszcze dwie czapy po 5,90 i plecak neon, kurcze dużo wyszło tego wszystkiego... Edytowane przez lilka00 Czas edycji: 2013-03-26 o 15:25 |
|
|
|
#3652 |
|
Wtajemniczenie
|
Z nowej kolekcji kupiłam to i do przyszłych wyprzedaży nic już nie zamierzam kupować, przynajmniej w Pullu
|
|
|
|
#3653 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie uzależnione od Pulla
![]() Gratuluję Wam zakupów, bo rzeczywiście niektóre rzeczy istne perełki ![]() Mam do Was pytanie, czy któraś z Was ma te oficerki? http://img521.imageshack.us/img521/9...5111105212.jpg Wczoraj je odebrałam i przyznam szczerze, że zastanawiam się czy zostawić je czy mają pójść do zwrotu. Dlatego byłabym wdzięczna za jakieś opinie, jak się noszą itp. Pozdrawiam
|
|
|
|
#3654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() większość wizażowych must-have'ów
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
Moje:
|
|
|
|
#3657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie teraz żałuję że je kupiłam bo już mi się nie podobają Ale Tobie może przypadną do gustu
|
|
|
|
|
#3658 |
|
Raczkowanie
|
Cd
Edytowane przez kula_jka Czas edycji: 2013-03-26 o 15:52 |
|
|
|
#3659 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że strasznie odstają na łydkach, a jeszcze jak miałyby się rozciągnąć to jakoś nie mam ochoty ich gonić
|
|
|
|
|
#3660 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Jutro mi przywiezie, pewnie 2 paczki A 3 w drodze od dzisiaj dopiero, to pewnie po Świętach będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

[/QUOTE]

bardziej chodzilo mi o to, ze moze nie kazdy chce placic dodatkowo za wysylke.