|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
adziia13 wracaj do nas szybko
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Dziękuję
Widzialam jak wychodzą na niej zdjęcia, i przepięknie ![]() nie mam pojęcia, pewnie zależy od ustawienia stołów u nas będą okrągłe, a tego na zdj nie ma niestety.. Tylko nasz (my i swiadkowie)będzie taki normalny.Cytat:
![]() adzia, trzymam kciuki i czekamy na Ciebie! ![]() Menu w Sadze które nam odpowiada cenowo i ilościowo, rodzajowo do uzgodnienia :Zupa 1p/ 1os. Consomme z pulchnymi kluseczkami półfrancuskimi, groszkiem i młodą marchewką II dania: 3,5p/ 1os. (1p=100g) - delikatny zraz Kujawski z wieprzowiny z tradycyjnym nadzieniem staropolskim - gotowane w rosole udka kurczaka w słodkim sosie potrawkowym z garścią rodzynek -chrupiący kotlet de Volaille z wiejskim masłem i siekaną pietruszką - wykwintna rolada Sagowa z farszem z suszonymi pomidorami -indycza rolada faszerowana pieczarkami z gałązką tymianku Dodatki -ziemniaki, księżyce zapiekane, ryż -Sosy ciepłe - zestaw surówek, Deser:1p/ 1 os. - chrupiący puchar lodowy z owocami Kawa i herbata bez ograniczeń podane w termosach bankietowych Kolacja Bufet zimny: 3,5p/ 1os.(1p=25g) (zakąski zimne glazurowane auszpikiem) - pieczona galantyna z kurczaka w chrupiącej skórce z garścią rodzynek - piramidki z szynki nadziewane sałatką jarzynową w sosie majonezowym - drobiowe galaretki z nutką wytrawnego Noily Prat -soczysta pieczeń z karkówki z kalifornijską winną śliwką - indycza rolada szpikowana morelami -tradycyjna sałatka jarzynowa 1p/os. (1p.=50g) - bułeczki bankietowe, masło barszczyk z zakiszonych wcześniej buraczków 1p/ 1os. Kolacja na ciepło: 1p/1os.(do wyboru) (1p.=300g) -pikantny bigos myśliwski z parzoną białą kiełbasą -pyszny żurek kujawski z jajkiem i białą kiełbasą i do tego opcja dodatkowo płatna - pieczony łosoś, podobno przepyszny ![]() Do tego w miarę cenowo pokoje. nic, pojedziemy za tydzien i zobaczymy. a wy co myślicie? Dzisiaj równo rok i 4 miesiące do ... Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2013-03-26 o 17:09 |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze sie obudze, jak wychodzi i w duchu sie ciesze, ze moge jeszcze spaaaac |
|
|
|
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.weselezklasa.pl/zabytkowy...weselne.html#1 takim mogłabym pojechać do ślubu
W sumie to zawsze chciałam się takim przejechać i możliwe, że to byłaby jedyna okazja
|
|
|
|
#4927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Ale dostałam od mojej mamy mega prezent na urodziny sesje z tym fotografem w Tatrach będe chciała pod Rysami nad Czarnym stawem i jak zdążymy to jeszcze na Kasprowym na skałach . Człowiek rzeczywiście profesjonalista http://slubzakopane.wordpress.com/20...em-pod-rysami/
Edytowane przez wioliix Czas edycji: 2013-03-26 o 20:07 |
|
|
|
|
#4928 |
|
Wtajemniczenie
|
wioliix Wszystkiego najlepszego!!! Spełnienia najskrytszych marzeń !!!!!
|
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego, co najlepsze! |
|
|
|
|
#4930 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane, dopiero dziś do Was zaglądam. Weekend na zajęciach, wczoraj, dzisiaj zajęcia, full roboty. Jutro też zabieram się od rana za licencjat.
Wiollix, najlepszego kochana! Troszkę Was idę nadrobić :P
|
|
#4931 |
|
Rozeznanie
|
wiollix Wszystkiego, co najlepsze! 1oo lat!
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
wiollix - najlepsiejszego
|
|
|
|
#4933 |
|
Rozeznanie
|
adzia trzymaj sie tam i wracaj do ans prędko cała i zdrowa
![]() wiollix najlepszego
|
#4934 |
|
Zadomowienie
|
dołączam się do życzeń
wróciłam z uczelni, nadrobiłam zaległości, zaraz będę oglądała te wszystkie suknie, które były w wiadomości wcześniej ![]() u Nas będzie około 130 osób, mam nadzieję, że większość zaproszonych przybędzie. co do salonów to wszyscy polecają mi Madonnę, więc jeśli macie blisko do któregoś z miast w którym jest salon to może warto się wybrać
|
|
|
|
#4935 | |
|
BAN stały
|
Kishlaczkowa Łaaaaał !! Ale ekstra! Te tabliczki za PM mi się podobają
Cytat:
Mam zamiar iść na osiemnastkę i się swietnie bawić Zrobię obczajkę ![]() Wioliix! Stówcia!! |
|
|
|
|
#4936 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Albo może lepiej dobry wieczór ![]() Po pierwsze i najważniejsze: Wiollix wszystkiego co najlepsze Cytat:
Będzie dobrze. ![]() Cytat:
Cytat:
Tyle dzieci urodzić. ![]() Cytat:
Ja to na swoim ślubie będę ryczeć jak bóbr, bez kitu! Cytat:
Cytat:
SZACUN!A ja na swoją 6:00 narzekam. Cytat:
Widziałam, że o gościach rozmawiałyście. ![]() Szczerze - podziwiam Was dziewczyny które robią wesele na ponad 100 osób, a 200 to już wręcz mnie przeraża. Raz koszty, a dwa, chyba bym zaginęła akcji wśród tylu ludzi. Nie dla mnie takie gigantyczne akcje. U nas będzie ok. 50 osób, z czego połowa to przyjaciele. Oboje z TŻ jesteśmy jednogłośni, że chcemy ten dzień przeżyć z najbliższymi i żadnej piątej wody po kisielu nie zapraszamy. Tak na prawdę będą osoby z którymi mamy kontakt. Co do ludzi z pracy: na ślub bezpośrednio (w sensie z zaproszeniem do rąk własnych) na pewno zaproszę zarząd (właściciel i prezesowa), mojego bezpośredniego dyrektora oraz koleżankę z sekretariatu - za kumplowałyśmy się. Poza tym koleżankę z działu - biurka na przeciw ojego, mam zamiar zaprosić również na przyjęcie - mimo, że pracujemy razem 8 miesięcy to BARDZOOOOOOOOO się zakolegowałyśmy, pomagamy sobie, wspieramy się, stoimy za sobą murem jak trzeba i ogólnie, nadajemy na tych samych falach i współpracuje nam się świetnie. Może dlatego, że jesteśmy tylko dwie w dziale i nie mamy wyjścia. ![]() Reszta - niecałe 60 osób, dostanie ładne graficzne zaproszenie mailem na ślub - kto będzie chciał to przybędzie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-03-26 o 18:44 |
|||||||
|
|
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
adzia trzymaj sie tam i wracaj do ans prędko cała i zdrowa
![]() wiollix najlepszego
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałyście jeszcze o kosztorysach... My planowaliśmy z naszymi 60 osobami zmieścić się w 20-22 tysiącach... Nie wiem jak to zrobimy
Będzie bardzo ciężko ![]() Jest tu ktoś kto też ma tak ograniczony budżet? |
|
|
|
#4940 |
|
BAN stały
|
Idę.....spać
|
|
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
Też bym to najlepiej zrobiła, ale jeszcze kilka rzeczy mam do zrobienia
|
|
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
My powiedzmy, że podobnie 100-105 osób mamy zamiar zmieścić się w 45 tysiącach.
|
|
|
|
#4943 |
|
Zadomowienie
|
ja około 20 tys. i TŻ 20 tys. około więc razem 40 będzie (pewnie ponad znając życie;p)
|
|
|
|
#4944 |
|
Winter is coming
|
wiolixx sto lat
wszystkiego co najlepsze A ja dzisiaj wróciłam z pracy, wchodzę do łazienki, a tam cała podłoga we krwi trzymam w mojej łazience dwa myszoskoczki, mają tam klatkę i wybieg, bo z płytek najłatwiej się sprząta. Od kilku dni jednemu zaczęło coś rosnąć na brzuchu, jakby guz, wzięłam go na ręce i oczywiście cały brzuszek we krwi. Pojechałam z nim do weta, na szczęście to tylko jakiś wrzód mu się zrobił, a nie żaden rak, wet mu oczyścił wszystko i dał antybiotyk, ale co się biedne zwierzątko nacierpiało Po powrocie był mega zmulony i krwawił, ale po jakieś 1,5 godziny się ogarnął, dałam mu jeść i wody, a teraz znowu śpi. Mam nadzieję, że przetrwa noc, bo nie jest już najmłodszy, ale wygląda już dużo lepiej niż po powrocie od weta.Głupia jestem, ale strasznie się przywiązałam do tych myszek, są przekochane.
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już czuję, że mnie muli, bo wstawałam o 3.45, ale jeszcze muszę się spakować, przygotować na jutro do lekcji. Na szczęście wstaje o 6, ale za to do 19 poza domem, a potem szybko po walizkę na dworzec i czeka mnie dwugodzinna podróż pociągiem od 21-23 ;/
|
|
|
|
#4946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nam za samą salę wychodzi 25-30 tysięcy.
|
|
#4947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się, też jestem przerażona jak widzę inne budżety Mój tż i tak narzeka że za dużo.. chociaż ja i tak mam gorzej - większą ilość gości, plus suknia,fryzjer kosmetyczka, makijaż...
|
|
|
|
|
#4948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o tytuły to baaaardzo kreatywne jestescie, a tytul garfildka mnie powalil z nog ![]() ![]() mnie sie podoba 3 bo moze by mi motywacja do cwiczen nie spadla jak codziennie spojrzałabym na taki tytuł ![]() u nas budzet ok 30 -35 tys przy 100-120 osobach. pewne koszty sa stale i nie zaleza od liczby osob , wiec nawet jak ktos ma 50 osob na slubie to i tak musi sporo liczyc
|
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takze ten, jakby co to moge cos jeszcze wymyslec, ale raczej na publikacje nie bedzie sie nadawac |
|
|
|
|
#4950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy tylko w Poznaniu ludzie tak wcześnie wstają? ![]() Cytat:
Znając życie i tak to TŻ da większość bo ja nie dam rady tyle nazbierać
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

a sala w tym hotelu bardzo ładna 

Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego, co najlepsze!

wszystkiego co najlepsze