Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-26, 17:27   #2521
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
To by było dopiero, za miast czubka czy gwiazdki, alamirka w sumie też gwiazda
no w sumie tak biedronkowa gwiazda na czubie choiny
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 17:32   #2522
alamirka
Moderator

Ja to raczej czub a nie gwiazda

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

U alem głodna Zaraz popełnię jakiś grzech i zjem coś niezdrowego na szybko. Z tego całego latania dziś zapomniałam coś ugotować
Z szafeczki zapasowej cos rozdziewiczę zapewno
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 17:45   #2523
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

O, a tak będę wyglądać w ciąży

Edytowane przez PaulinciaKWC
Czas edycji: 2013-04-02 o 23:12
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 17:50   #2524
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
O, a tak będę wyglądać w ciąży
hehehe dobre
Stary 2013-03-26, 18:23   #2525
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

A i fajnie tak zobaczyć z kim się pisze Laski z Was!

też zawsze byłam ciekawa, jak wyglądacie

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
A to ja też wrzucę jakieś zdjęcia
Oby wam tylko apetytu nie odebrały albo dobrego humoru

Jedno z imprezy, drugie ze studniówki. Chciałam wrzucić z wesela mojego brata, ale nie chce się załadować
piękne fryzura i sympatyczna osoba

Cytat:
Mówię ostatnio do mojego brata, że troszkę mu się przytyło. A on na to "No żonę mam w ciąży, ona rośnie to ja z nią, nie chce żeby było jej przykro"
Też sobie argument znalazł
mądrze to sobie wykombinował

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
ktos narzekal, ze malo nadrabiania, to prosze jestesmy niezastapione

własnie, nadązyć za Wami dziś nie idzie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

to tak jak mnie, tabletki anty to złooooo
oj tak ja przytyłam z 7-8kg i się tego pozbyć za cholerę nie mogę

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
U spotkanie, ale by się działo fiu fiu
Dobra, wycięłam pare fot ze swojego fb, zapomniałam że tam toć mam sama, monsz poza kadrem. Fotki powiedzmy aktualne, niektóre z 2010 a inne z 2012. Za wiele się mój ryje nie zmienił, poza paroma zmarszczkami na czole

Może się koleżanki nie obrażą
wyglądasz zupełnie inaczej niż myślałam, pasowałaś mi ba ciemnowłosą

---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
On Ciebie powinien w tej komórce zamknąć na klucz
powaliło mnie
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 18:34   #2526
alamirka
Moderator

heh a ja nie rozumiem skąd wam sie ta ciemnowłosa wzięła
Tym bardziej że ja od urodzenia blondynka, nigdy na ciemno nie farbowana to i nawet sobie nie umiem wyobrazić

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Niedawno zadzwonił brat powiedzieć że im świnka morska zdechła
Parę miesięcy temu zdechła im kotka i kupił tą świnke żonie na pocieszenie, bo strasznie ryczała. Zdążyła ją polubić, przyzwyczaić sie do niej i ta tez zdechła bosz, współczuję
Stary 2013-03-26, 18:37   #2527
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej że ja od urodzenia blondynka, nigdy na ciemno nie farbowana to i nawet sobie nie umiem wyobrazić
to ja sobie wyobrazalam jako blondynkę, ale kurcze wciąż nie tak
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 18:49   #2528
alamirka
Moderator

http://www.smakizycia.pl/strefa/kuch...-magdy-gessler

Paulincia, to kurde jak Śmiać mi sie z tego chce
Stary 2013-03-26, 18:54   #2529
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Parę miesięcy temu zdechła im kotka i kupił tą świnke żonie na pocieszenie, bo strasznie ryczała. Zdążyła ją polubić, przyzwyczaić sie do niej i ta tez zdechła bosz, współczuję
Rozumiem ten ból, pamiętam, jak mi coś pogryzło kotkę, którą miałam przez 7 lat i nie udało się jej uratować, jak ryczałam
Coś krótko ta świnka pożyła, może chora była na coś?
Mój mi chce królika kupić, skoro kota ani psa nie możemy mieć w tym mieszkaniu, ale nie jestem przekonana, nigdy jakoś za specjalnie nie pałałam sympatią do gryzoni. Znaczy podobają mi się świnki, szczurki i króliczki, ale jakbym miała sobie wybrać zwierzątko to bym chciała kotka i pieska

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
http://www.smakizycia.pl/strefa/kuch...-magdy-gessler

Paulincia, to kurde jak Śmiać mi sie z tego chce
Nie do mnie pytanie, ale Ci powiem, że nad wyglądem się aż tak nie zastanawiałam, wiedziałam, że drobniutka i szczuplutka jesteś, bo pisałaś. Wyobrażałam sobie Ciebie jako taką raczej spokojniejszą osobę, domatorkę i burza loków mi do domatorki nie pasuje
Stary 2013-03-26, 18:58   #2530
alamirka
Moderator

Cytat:
Rozumiem ten ból, pamiętam, jak mi coś pogryzło kotkę, którą miałam przez 7 lat i nie udało się jej uratować, jak ryczałam
Coś krótko ta świnka pożyła, może chora była na coś?
Mój mi chce królika kupić, skoro kota ani psa nie możemy mieć w tym mieszkaniu, ale nie jestem przekonana, nigdy jakoś za specjalnie nie pałałam sympatią do gryzoni. Znaczy podobają mi się świnki, szczurki i króliczki, ale jakbym miała sobie wybrać zwierzątko to bym chciała kotka i pieska

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Nie do mnie pytanie, ale Ci powiem, że nad wyglądem się aż tak nie zastanawiałam, wiedziałam, że drobniutka i szczuplutka jesteś, bo pisałaś. Wyobrażałam sobie Ciebie jako taką raczej spokojniejszą osobę, domatorkę i burza loków mi do domatorki nie pasuje
O, wreszcie jakaś odpowiedź co mi daje jakiś obraz co wy tam w głowie miałyście

A świnka tak, dostała zapalenia płuc. Mówili że ta długowłosa taka delikatna itd, że chorowite. Widac jakiś przeciąg czy coś jej wystarczył.
Siedziała sobie w swoim akwarium jak wrócili z pracy i się cała trzęsła, kichała, prychała. Zawieźli do weta, dostała leki, dzis mieli znowu wieźć na jakis zastrzyk, ale nie dożyła biedna...
Stary 2013-03-26, 18:58   #2531
kayra
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Ooo biedna, też mi się wydaje że pewnie była chora, tak samo jest z chomikami. Współczuję.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 18:59   #2532
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

stop mowie

zwierzeta umieraja po pierwsze, a po drugie krolik to nie gryzoń

a poza tym królik musi sie trafic zdrowy, a, ze teraz zwierzaki sa mutowane, obciazone genetycznie, to naprawde mozna sie wpakowac w duze wydatki na leczenie i do tego maja bardzo wrazliwy uklad pokarmowy, bo maja bardzo kwasne ph w zoładku i jezeli nie daj boze cos sie zatka i krolik z jeden dzien nie zje nic, to od razu ma wrzody zoładka i moze umrzec za pare dni, najczesciej tak jest, musi co chwile cos jesc, siano najwazniejsze, a ile z sianem problemu, ja zawsze jak kupuje to wacham, a ile razy śmierdzi juz grzybami, czyli jest nadplesniale

ze swinkami niegdy nie mialam problemow, jeden chlopak mial cos z nogami, to potem musialam mu co jakis czas kupke wyduszac, a do tego jak raz poszedl na zastrzyk to zemdlał ze strachu

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

i bardzo malo jest weterynarzy co sie znaja na swinkach czy krolikach

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:00   #2533
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
O, wreszcie jakaś odpowiedź co mi daje jakiś obraz co wy tam w głowie miałyście

A świnka tak, dostała zapalenia płuc. Mówili że ta długowłosa taka delikatna itd, że chorowite. Widac jakiś przeciąg czy coś jej wystarczył.
Siedziała sobie w swoim akwarium jak wrócili z pracy i się cała trzęsła, kichała, prychała. Zawieźli do weta, dostała leki, dzis mieli znowu wieźć na jakis zastrzyk, ale nie dożyła biedna...
Biedna świnka Miałam kiedyś długowłosą, ale to z 15lat temu, pies sąsiadów ją zagryzł, jak ją wypuściłam, żeby sobie po trawniku pobiegała, potem miałam traumę i przez jakieś 2 lata nie chciałam żadnego zwierzaka
Stary 2013-03-26, 19:02   #2534
alamirka
Moderator

Cytat:
Biedna świnka Miałam kiedyś długowłosą, ale to z 15lat temu, pies sąsiadów ją zagryzł, jak ją wypuściłam, żeby sobie po trawniku pobiegała, potem miałam traumę i przez jakieś 2 lata nie chciałam żadnego zwierzaka
Pies zagryzł, łolaboga.. Też bym miała traumę, jeszcze zobaczyć coś takiego
Stary 2013-03-26, 19:03   #2535
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
stop mowie

a poza tym królik musi sie trafic zdrowy, a, ze teraz zwierzaki sa mutowane, obciazone genetycznie, to naprawde mozna sie wpakowac w duze wydatki na leczenie i do tego maja bardzo wrazliwy uklad pokarmowy, bo maja bardzo kwasne ph w zoładku i jezeli nie daj boze cos sie zatka i krolik z jeden dzien nie zje nic, to od razu ma wrzody zoładka i moze umrzec za pare dni, najczesciej tak jest, musi co chwile cos jesc, siano najwazniejsze, a ile z sianem problemu, ja zawsze jak kupuje to wacham, a ile razy śmierdzi juz grzybami, czyli jest nadplesniale

ze swinkami niegdy nie mialam problemow, jeden chlopak mial cos z nogami, to potem musialam mu co jakis czas kupke wyduszac, a do tego jak raz poszedl na zastrzyk to zemdlał ze strachu

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

To mnie nastraszyłaś z tymi królikami, teraz jeszcze bardziej się waham

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Pies zagryzł, łolaboga.. Też bym miała traumę, jeszcze zobaczyć coś takiego
Może nawet nie tyle zagryzł, co zadusił, ja sobie siedziałam na trawie, świnka skubała trawkę, a tu nagle przebiega pies, złapał ją w zęby i poleciał dalej a ja w ryk
Stary 2013-03-26, 19:05   #2536
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
: Oj żeś mnie rozwaliła

Czopek w diupce powoduje że nie czuję bólu :P Latam póki nie boli, ale dziś to tak naprawdę lajtowo, nie dźwigam nic W kuchni mam jedno tyci okienko także luz
Muszę przyznac że czopek czopkiem, niemiłe to to, ale skuteczne jak jasny gwint
tylko on juz nie byl w dupce

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-03-26, 19:06   #2537
kayra
Zadomowienie

Cytat:
stop mowie

Ło matko.
Cytat:
Mój pies, który miał amputowaną nogę, zwiał z domu i poleciał na panienki i niestety skończył podobnie jak Twój zwierzak. Zadzwonił kolega taty, ze chyba nasz pies lezy, wiec ojciec pojechał, żeby go pochować, pamiętam, że też się tym gryzł potem, naprawde nie życzę nikomu takiego widoku.

Stary 2013-03-26, 19:24   #2538
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
To mnie nastraszyłaś z tymi królikami, teraz jeszcze bardziej się waham

no ja mialam duzo i wszystkie na cos chorowaly, u jednej smiacy zaczal sie katar, badalismy bakterie, raz mialam takie z krzywizna, a zęby jak sie trafily krzywe, sami obcinalismy, a ile razy juz zastrzyki dawalam

Julek jest mocny, balam sie, ze wysiadzie mu od antybiotykow uklad pokarmowy, ale dal rade, a czemu chorowal, bo mial w tamtym roku pecha, nie wiem skad zrobil mu sie krwiak na uchu, podobno musial gdzies sie w zyle na uchu walnac, chodzenie na opatrunki nic nie dalo, musial miec operacje i potem mial ucho na guziki, poki sie nie zasklepi, to bylo rok temu, a pod koniec sierpnia zachorowal na chorobe przenoszona przez komara, miala 10% szansy przezycia i udalo sie, ale makabra byla, strupki, cos z oczami zły oddech i caly czas musial miec apetyt, jakie zabiegi stosowalam by ciupke jogurtu zjadl, zeby flore wyrownac, cale szczescie jeszcze bylo cieplawo i trawa, to mogl na dworze pokicac, raz go biore, a mu wisi flak z jądra, szybko do kliniki, musial byc od razu kastrowany, po polnocy mialam telefon, ze okej , wybudzony , tak poszlo z 1200 zl na to, wczesniej na ucho z 500, wiec wiem o czym mowie

nie kazdemu to sie zdarzy, ale uprzedzam i jak juz ktos chce naprawde pomoc, przygarnac, to proponuje wziac juz kastrowane ze strony adopcje krolikow, tam duzo zwierzaczkow szuka domu

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

a ja Stefan zaczal mal jesc w srode, jeszcze glupia bylam w tych sprawach, ale pojechalam do weta, nic nie pomoglo, na przeswietleniu wyszlo, ze wszytsko siedzi w zoladku i nie idzie dalej, w niedziele mi umieral, na rekach, juz ktorys z kolei, jak psychiczna, siedzialam potem z godzine z tym ciałkiem tuliłam i nawet mu pazurki obcielam, mialam go najkrocej, przygarnelam ze sklepu, a tesknie z anim najbardziej, ze az boli i jak o tym mysle zawsze płacze .....

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

dobra juz mnie nie czytajcie, zwierzaki sa super, ale roznie sie zdarza

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
U spotkanie, ale by się działo fiu fiu
Dobra, wycięłam pare fot ze swojego fb, zapomniałam że tam toć mam sama, monsz poza kadrem. Fotki powiedzmy aktualne, niektóre z 2010 a inne z 2012. Za wiele się mój ryje nie zmienił, poza paroma zmarszczkami na czole

Może się koleżanki nie obrażą
no i kolejna laska

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
ale masz oko to prosze specjalnie dla Ciebie mega M&M
Chcialabym takiego pewnie bym i tak w dwa dni zjadla
tez bym Ci nie dala 29

Cytat:
Cos kolo 162/163cm wiadomo na starosc sie czlowiek kurczy wiec roznie to bywa
spoko wazysz, kazdemu w co innego idzie, na wage nie patrz, tylko moze ćwicz cos na brzuch

Cytat:
To piateczka mam tak samo Zawsze mowie mojemu cykaj pelno bo jedno moze jakies wyjdzie dobre I pozniej niby tak duzo fotek mamy z wakacji a to tylko po kilka z kazdego ujecia
no ja np. patrze w lustro jaki fryz zrobie i fajnie, cykne fote, masakra jakas

Cytat:
Moj ma jeszcze ciemniejsza karnacje to sobie wyobraz ale dzieki No neistety kazdy ma inny odcien opalenizny

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

no to mlodziutka ja w grudniu 29 skoncze stara dupa jak nic
ja tez mam fajna karnacje, zawsze srednie beze musze kupowac podkladow, a slonce mnie chwyta od razu na braz i tak mi zostaje zlota opalenizna, ale juz dalej nie, zaden heban

a co do lat, wypraszam sobie, a co ja mam powiedziec

Cytat:
Ja jeszcze starsza ale wcale nie płaczę, czuję się na 16!

o to moze jest ktos ze mna z 3 z przodu

Cytat:
W życiu bym Ci tyle nie dała
ja tez

Cytat:
Matko bosko, to jak wy żeście sobie mnie wyobrażały
Pewno z jakimiś wielkimi ustami na czole czy coś, zgodnie z tym ile tutaj plotę
avki chyba tez zmylaja, ja z tym kotem rudym kojarzylam tez inaczej, a teraz ten krolik , to juz nie wiem

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-26, 19:34   #2539
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

a ja dla porownania wklejam z mojej 18-tkimoje 18-te.jpg ( wiem stanelam krzywo i mam kolana nie rowno ) , to fotka z fotki, ze zdjecia papierowego, wiec jakos taka jak ja "stara"

i z 2011ja 08.06.11.jpgja 19.06.11.jpg

wiec nie jest tak źle, po 18 latach

a tu moje wloski raz jak szamponem jakims tam z mariona walnelam wlosy 28.02.10.jpgi Sara obok , a wał w pasie mały

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Edytowane przez groszek75
Czas edycji: 2013-03-26 o 19:36
Stary 2013-03-26, 19:39   #2540
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Wpadłam zobaczyć co w trawie piszczy a tu takie lasencje tylko się kompleksów nabawiłam
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 19:41   #2541
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

tak tak kazda tak gada, a potem jak wkleja to piekniejsza od poprzedniej

żart, wszytskie jestescie inne, a wiec tym samym piekne

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-26, 20:14   #2542
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dla porownania wklejam z mojej 18-tkiZałącznik 5178980 ( wiem stanelam krzywo i mam kolana nie rowno ) , to fotka z fotki, ze zdjecia papierowego, wiec jakos taka jak ja "stara"

i z 2011Załącznik 5178981Załącznik 5178982

a tu moje wloski raz jak szamponem jakims tam z mariona walnelam Załącznik 5178983i Sara obok , a wał w pasie mały
groszku ale te kolana serio wygladaja jakbys miala jedno wyzej od drugiego
jak to jest,ze zawsze w obecnym czasie wyglada sie lepiej niz jak sie bylo mlodszym zawsze mnie to rozwalalo
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:20   #2543
alamirka
Moderator

Cytat:
no i kolejna laska
o to moze jest ktos ze mna z 3 z przodu
yhy, w tym roku skonczone 31 będzie. ale jak mówiłam, czuję się na 16!

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
groszku ale te kolana serio wygladaja jakbys miala jedno wyzej od drugiego
jak to jest,ze zawsze w obecnym czasie wyglada sie lepiej niz jak sie bylo mlodszym zawsze mnie to rozwalalo
Ale co nie? z tymi kolanami Tak wygląda
Ale groszek dziołcha zacna, pieknie Ci lata lecą, z wyglądu to jakby się zatrzymały. Tez tak chcę

Zjadłam Kubek Obfitości biedronkowy jakieś puree z czymś tan, rzyggggg Kara za to że mi się obiadu robić nie chciało Poza tym takie to cholernie obfite że juz piekę bagietkę z masłem czosnkowym a sałatka z lodową, suszonymi pomidorami, ogórkiem, kiełkami, posypana cebulką prażoną i serkiem typu włoskiego już gotowa. Wieeelka micha, co by się nażreć porządnie.

I idę z tym na mecz, może chociaż z amatorami z San Marino wygramy

Achoj!

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-03-26 o 20:23
Stary 2013-03-26, 20:35   #2544
golabek89
Zadomowienie

Fiu fiu ale laseczki Alamirka blond ale jak już sie przyzwyczaiłam to nawet mi charakterkiem do takiej burzy blond loków pasujesz

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 20:41   #2545
kayra
Zadomowienie

Cytat:
a ja dla porownania wklejam z mojej 18-tkiZałącznik 5178980 ( wiem stanelam krzywo i mam kolana nie rowno ) , to fotka z fotki, ze zdjecia papierowego, wiec jakos taka jak ja "stara"

i z 2011Załącznik 5178981Załącznik 5178982

a tu moje wloski raz jak szamponem jakims tam z mariona walnelam Załącznik 5178983i Sara obok , a wał w pasie mały
Groszek też gorąca 16 Pięknie wygladasz.
Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
Fiu fiu ale laseczki Alamirka blond ale jak już sie przyzwyczaiłam to nawet mi charakterkiem do takiej burzy blond loków pasujesz
Powiem Ci że i ja. Taka temperamentna

Stary 2013-03-26, 20:56   #2546
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
pamietam te powodź z 1997 , z mama calymi dniami po pracy TV, bo ciagle byla relacja na 1, makabra

u mnie jest spokoj, miasto omija, a moja wies ma rzeczke , ale malusia i daleko daleko od nas, w dole, a my na gorze
moja wieś położona jest przy Warcie, wiosną zawsze rzeka zalewa łąki, jakieś 3 km od koryta, już w granicy wsi. Z tym, że cała wieś jest położona wyżej i nie dosięga żadnego domostwa na szczęście. Ale jakieś 100 metrów do najbliższego domu zalewa.

ależ pędzicie laseczki z tematem ja od niedzieli mam zaległości, wirus mnie dopadł, na kompa nie mogę patrzeć

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-03-26 o 21:02
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 21:07   #2547
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze nogi w udach mialam za chude, taka uroda, szpara miedzy udami byla okropna, teraz by mi sie takie jak byly wtedy na gorze z 18 latemu przydaly do mody rurkowej, a jak mialam chude to przyszla moda dzwonow

teraz mam w sumie okej, w koncu kobieco sie ma ciała
a ja za grube za to
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 21:13   #2548
golabek89
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
TŻ czasami mi tak robi jak długo marudzę

Ja mimo braku szpary też chodzę w leginsach
O maciulku..... mam nadzieje że to tylko było wyjęte z kontekstu

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
moja wieś położona jest przy Warcie, wiosną zawsze rzeka zalewa łąki, jakieś 3 km od koryta, już w granicy wsi. Z tym, że cała wieś jest położona wyżej i nie dosięga żadnego domostwa na szczęście. Ale jakieś 100 metrów do najbliższego domu zalewa.

ależ pędzicie laseczki z tematem ja od niedzieli mam zaległości, wirus mnie dopadł, na kompa nie mogę patrzeć
pomyślałam że cię wirus komputerowy dopadł

książek: 2
filmów: 0

Edytowane przez golabek89
Czas edycji: 2013-03-26 o 21:18
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-26, 21:19   #2549
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
we wrześniu pochowałam dwa chomiki, jednego na raka, drugi sie przeziębił do przeciągów, dostał zapalenia płuc, umarł w nocy. Ale ten pierwszy umierał na moich oczach, miałam umówioną wizytę do wetka, dzień wcześniej dostał zastrzyk (miał ropnie pod paszkami), 10 minut przed wizytą odszedł, pobiegłam z nią (to była samiczka) szybko do wetka, bo był w bloku obok. Ta lekarka chyba też się trochę przejęła, bo powiedziała, że jej przykro. Ale to było straszne, tak patrzeć jak zwierzę odchodzi i co najgorsze nie zamknęła oczu, zastygła z otwartymi. U wetka jeszcze ostatni raz jakby zapiszczała, ale lekarka powiedziała, że to tylko świst powietrza z płuc
Stary 2013-03-26, 21:23   #2550
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość

pomyślałam że cię wirus komputerowy dopadł
też bym to wolała, nie mogę się przeziębiać ani chorować, bo po pierwsze mam trochę "walnięty" układ odpornościowy, a po drugie nie mogę przyjmować kwasu acetylosalicylowego, który jest w preparatach na przeziębienie, wszystko przez głupią chorobę

ale Wy wszystkie jesteście taaakie piękne i zgrabne czego nie moge powiedzieć o sobie. Wrzucam fotkę, skoro już wszystkie wrzuciły, ale chciałam Wam pokazać przepiękne jeziorko, które mam za plecami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7230645.jpg (40,9 KB, 69 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości