|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Muszę was pochwalić, że ładnie nie dużo naskrobałyście dzisiaj i nie musiałam długo tego nadrabiać
![]() Cytat:
Cytat:
Napisz potem jak było w szkole![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,ja jeszcze nawet nie weszlam.....ale to sie dzis wszystko opozni.relacje zdam wam chyba dopero jutro....buuuu
Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-03-26 o 21:09 |
|
|
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39993536]Laski, czy któraś może wie, czy rano na czczo przed glukoza mogę wziąć eutyrox? [/QUOTE] Nie wiem ![]() Akurat jutro robię glukozę ale robię też TSH i dlatego nie biorę Eutoryxu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Niby tak, ale większość to są artukuły zużywalne ![]() Ale jeszcze nigdy nie cieszyły mnie tak zakupy patyczków, podpasek, podkładów na WC i innych podobnych |
||
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Mamusie
Pamietacie mnie jeszcze?? Dziś przeżyłam szok, jak zobacyzłam co teściowa kupiła. Najpierw sie ucieszyłam, bo mówi że ma rożek, kocyk i skarpetki. Wszystko ładnie pięknie, ale ... wszystko jest piekielnie różowe masakra jakaś. Jeszcze chce kupić pościel do łóżeczka, mam nadzieje, że nie kupi różowej bo sie wsciekne. Nie podoba mi sie to i to bardzo juz 100razy wolałabym żółte, beżowe lub zielone lub jakies wieeelokolorowe, normalnie myślałam ze sie popłacze jak to zobaczyłam
|
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Mama z siostrą już poszły, upiekłyśmy tylko keksa, a pasztety i jakieś mięsko w czwartek zrobimy. Zmęczona jestem i chyba szybko padnę. Mąż jeszcze nie wrócił, też cały dzień na nogach..biedny..a ja mam tylko dla niego kanapki i parówki Na szkole rodzenia nie było jednak ćwiczeń, położna chciała zrealizować 2 tematy: opiekę prenatalną i zapomniałam drugiego tytułu W ogóle jakaś zmęczona byłam i nie mogłam się skupić. Ale jest coś co zapamiętałam... seks w ciąży sperma ma dobroczynny wpływ na szyjkę macicy.. staje się ona miękka, jak to położna mówiła - odżywiona, nabalsamiona..do porodu jak najbardziej A po stosunku nie lecieć zaraz pod prysznic, tylko poduszka pod pupę, żeby jak najwięcej spermy się wchłonęło ![]() A no i odnośnie pozycji..nie nie!..nie seksualnych! tych do spania Jeśli wygodnie nam spać na plecach i nie czujemy przy tym, że słabniemy, co wskazywałoby na ucisk głównej aorty i niedotlenienie, to też możemy tak sobie spać (no i jeśli dzidziol się nie buntuje ).
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
OKROPNIE bola mnie pachwiny dzis, ledwo doszlam z przedszkola do domu.
Chyba te 4 h szlifowania krzesla nie za dobrze mi zrobily Ale jakie piekne jest (surowe poki co )Poza tym moje dziecko zajelo 5 miejsce w wojewodztwie w olimpiadzie jezyka hiszpanskiego powiedzialo, ze za rok zajmie pierwsze ![]() Straszna cisza tutaj dzis
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie dziś spotkała miła niespodzianka, bo mama stwierdziła, że skoro dziadek (tato mój) kupuje łóżeczko to ona też chce coś kupić, ale ja już tyle nakupiłam to ona mi za coś zwróci kasę. I stanęło, że odda mi kaskę za bujaczek-leżaczek z Fisher Price Super![]() W związku z tym znów zaszalałam i kupiłam 18 par takich bazowych bodziaków Za 60 zł już z przesyłką![]() 9 par na 0-3 miesiąca i 9 par na 3-6 miesięcy Załączam niektóre z nich.Będą super do kolorowych półśpiochów, które zaraz planuje zakupić
Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-03-26 o 19:52 |
|
|
|
|
#2500 |
|
Konto usunięte
|
A to mój brzuchol w 25 tc, w sukience z Allegro
|
|
|
|
#2501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi tesciowie to wspaniali, ale bardzo prosci i niebogaci ludzie i wiekszosc rzeczy, jakie dziewczynki dostaja od nich, to albo kompletny kicz, albo brzydactwo, albo totalny lump. No wiec ja udaje, ze sie dziko ciesze, a potem chowam to gleboko i nigdy nie wyjmuje . Oczywiscie dyskretnie, zeby nie sprawic przykrosci przypadkiem...Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- słodziuchne te ze slonikiem albo z owieczka !!!
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne masz te dzieci, są takie ... fajne ![]() Teso fajnie się prezentujesz A mi nie przyszło jeszcze nic z allegro Zamówiłam specjalnie na święta bluzeczki i cisza Oby przyszły do piątku...Zamówiłam też legginsy ciążowe i niby w środę wysłali i też nic nie dostałam ![]() A te bluzeczki z koronką co Ewusia zamówiłaś to widziałam u mnie w galerii i faktycznie te kolory są dość mocne, a koszulki za krótkie na ciążowe brzuszki Jak mnie to wkurza jak zdjęcia wproadzają w błąd ![]() Kupiłam zimą swetrek biały za 80 zł i okazało się, że jest kremowy, gdzie ja nie lubię kremowego, bo źle wyglądam. I wogóle wyglądam w nim jak w worku po ziemniakach
|
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie znow nie oparlam, i zalicytowalam
No ale jak mialam NIE licytowac??!!
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne, nie?
![]() Tych na 3-6 z krótkim rękawem już miałam nie brać, bo pomyślałam, że będzie zima i po co body z krótkim... Ale pomyślałam mocniej i wymyśliłam, że pod pajaca albo dresik będą super jako podkoszulka Mówię Wam-warto czasem się wysilić przy myśleniu |
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39994637]A to mój brzuchol w 25 tc, w sukience z Allegro
[/QUOTE]TESO
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szał zakupowy trwa
|
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może do Hiszpanii na wakacje ją wyślij w nagrodę?Chyba wszyscy przyjmują barwy wojenne na mecz bo wielka szansa, że wygramy. Właśnie widziałam jakąś wypowiedź "piłkarza" z San Marino, który powiedział, że taktykę mają taką, żeby przegrać z jak najmniejszą ilością punktów!
|
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Jkbym mogla, Lilo bylaby od stopek po glowine sniezynka Cytat:
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
To pasowałaby do mojego synka, bo ja też mam już sporo białych ciuszków
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko na sukieneczkach moge sie zrealizowac, bo tak to Lili juz wszystkie ciuszki ma
wiec nawet nie pytam Neni, skad wyhaczyla bodziaki ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- ![]() http://allegro.pl/body-68-krotki-rek...098462539.html
|
#2512 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Pepco oczywiście
Były jeszcze fajne body z napisem "największy skarb świata", ale widziałam, że znajoma na fejsbuku wstawiła zdjęcie synka właśnie w takim body, i wybrałam "najukochańszego synka"![]() Cytat:
Ja też z domu przywożę, co tylko się da (ojciec ma swoją działkę) i też nie mam z tym większego problemu. Przecież nie zabieram rodzicom tym samym całej pensji A jeśli ktoś chce mi w jakikolwiek sposób pomóc i się deklaruje, to wiem, że większą przyjemność takiej osobie sprawi właśnie przyjęcie takiej "pomocy" niż opcja zosia-samosia![]() Tak, tak, dzisiaj tak tam wpadłam na szybciora, ale dużo mają fajnych ciuszków, tanich i nienajgorszych jakościowo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39994637]A to mój brzuchol w 25 tc, w sukience z Allegro [/QUOTE]Ślicznie teso, fajna dzianinka ![]() I lustro
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath te z napisami wymiatają
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Tu: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26947855 Wszystkich nie wykupiłam, więc można skorzystać
|
|
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Tego jest kilka stron na All
wpisalam po prostu "smieszne body" ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
niech Cie trafi, Neni
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bylismy na pierwszych zajeciach ale tylko na teorii.Jak doniose pozwolenie od gina to bd mogla cwiczyc. Zajęcia prowadziły 2 położne-sympatyczne wesołe kobitki.Och zeby jedna z nich chociaz byla przy moim porodzie ![]() Podały liste rzeczy do szpitala i opowiadały jak to wyglada porod rodzinny itp. itd. W sumie to takie organizacyjne sprawy ![]() Moj Tz zadawął pytania,reszta panow siedziała cicho ![]() Za tydzien bedziemy rozmawiac o karmieniu i przerabiac konkretnie ten temat A w polowie kwietnia planowane jest obejrzenie porodówki ![]() Fajnie było i fajnie sie zapowiada
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Ja już po wizycie, mały waży już 438 g któraś robiła posiew moczu? jak to się robi? ile kosztuje?
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana jakie leginsy zamówiłaś, tez musze a nie mogę się na nic zdecydować
|
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
Są meble ![]() Posyłam Wam zdjęcie, w rzeczywistości wygląda to jaśniej trochę. Jutro położę narzuty i kupię jakiś nowy obrusik i mam na święta
|
|
|
|
#2520 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzieki za kolejne istotne info ![]() Cytat:
dla zdolnego dziecka ![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39994637]A to mój brzuchol w 25 tc, w sukience z Allegro [/QUOTE]Śliczny
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.

Wyglądają jakby świeciły na różowo, ale to przez mój tel
Świecimy je głównie na pomarańczowo, bo wtedy jest klimatycznie, ale można też na zielono, biało, fioletowo, żółto, niebiesko i naprzemiennie-jak na dyskotece 
Maleństwa z krótkim rękawkiem i skarpetki upolowałam dziś

powiedzialo, ze za rok zajmie pierwsze
. Oczywiscie dyskretnie, zeby nie sprawic przykrosci przypadkiem...
Zamówiłam specjalnie na święta bluzeczki i cisza
Oby przyszły do piątku...

wpisalam po prostu "smieszne body"
niech Cie trafi, Neni