Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 06:06   #3511
Katiaskaa
Zadomowienie

Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Dzień dobry dziś pobudka o 5, a tak pięknie świeci słoneczko, że rześka jestem prawie jak mój synek
Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
ja chcialam napisać to samo ..

mały miał znowu akcję przed chwilą,wybudzał się parę razy z płaczem,wcześniej wogóle nie potrafil zasnąć,męczył się biedny po którymś razie,gdy żel na ząbki nie zadziałał,podałam mu przeciwbólowy syrop który pediatra kazał podać w krytycznym momencie, już naprawdę nie można było mu pomoc i sie męczył biedaczek mój..podałam i zasnął,dopoiłam go jeszcze wodą i już jest ok a jak żałośnie wołał "mama" myślałam że serce mi pęknie..
jaki biedny
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Aha. To ja bym wodę podawała
A co do afer to Mom w słoiczkach z mięskiem, drobinki szkła w słoiczkach we Francji, w Rumunii pleśń w jogurtach Danone.
ja tylko o mom słyszałam, te pozostałe też straszne
Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wczoraj juz spalam, więc odp dziś

wiedziałam, ze tak to za brzmi hehe
Z tv do mniej t gdzie pracowałam zadzwonili, ze kilka planszrk do txt potrzebują z życzeniami coś jak w grudniu tylko wtedy bylo tego z 3razu tyle. Ogólnie 150zl dostanę ale 120zl to wersja dla męża, bo musze sobie przyciac ma tusz i szampon

No ja taka zrobiłam chlopieca i się nie sprzedala pewnie dlatego, ze lalki nie poubieralam
Wrzuć jeszcze raz te ubranka, może teraz pójdą a te z lalka dla mnie aukcje są przerażające
nie no zarobek za chwilę pracy elegancki
Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dzień dobry
dziękuje za wszystkie wypowiedzi w sprawie fotelika dzisiaj podjadę do smyka i jeszcze pomacam sobie raz .... stwierdziłam ze zwrot z podatku w wysokosci 600 zł idzie na fotelik więc taki limit mam ....
Pomacanie najważniejsze a wiesz, że potem będziemy od Ciebie zgapiać fotelik??
Stary 2013-03-27, 06:33   #3512
angel166
Zakorzenienie

Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Katiaska no dałam jesZcz raz aukcję

No moglam dwa razy tyle zarobić ale głupia jestem, bo powiedziałam, ze po starej znajomosci mogę za połowę ceny zrobić te plansze bo tacy nie zdecydowani byli takze w godzinie 12plansz zrobiłam i jeden banerek

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

W ogóle mówiłam juz wam ze kocham Jagode? z rana taka smieszka cudowna dziś nawet bez yyyyyyyyy był poranek takze mamusia mega happy mimo, ze od 5:40 na nogach. Jagoda tez ale dla niej to norma

Jak myślicie robić mleko czy kaszke pierwsza? Pewnie i tak nie zje ale chyba kaszki większe prawdopodobienstwo, ze coś zje jak jej dam do dziubka

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 06:39   #3513
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Alisiatko Pokaż wiadomość
Jakich afer? Proszę, napisz, bo nic nie słyszałam na ten temat
szkło w słoiczkach z jedzonkami - już nie raz, pleśń, najgorsze odpady z mięsa...ostatnio w kaszce nestle ktoś mysz znalazł.... Z nestle kupuję tylko Nan....kaszki, obiadki soczki z innych firm.

My dzisiaj na szczepienie wzw b idziemy po 10ej, także prosimy o kciuki ciekawa jestem bardzo ile niunia waży idę się szykować

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 06:50   #3514
angel166
Zakorzenienie

Dobra zrobiłam kaszke idę na pole bitwy karmić dziecie jak gęś jak to mezul mówi

Jagódka
Stary 2013-03-27, 07:02   #3515
angel166
Zakorzenienie

Zjadła 5lyzeczek kaszki i złapała depreche
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1364367726972.jpg (62,9 KB, 48 załadowań)

Jagódka
Stary 2013-03-27, 07:12   #3516
angel166
Zakorzenienie

W pyt na sniadanie właśnie leci o matkach z dziećmi i w ciąży w wiezieniu. Masakra

Jagódka
Stary 2013-03-27, 07:15   #3517
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
szkło w słoiczkach z jedzonkami - już nie raz, pleśń, najgorsze odpady z mięsa...ostatnio w kaszce nestle ktoś mysz znalazł.... Z nestle kupuję tylko Nan....kaszki, obiadki soczki z innych firm.

My dzisiaj na szczepienie wzw b idziemy po 10ej, także prosimy o kciuki ciekawa jestem bardzo ile niunia waży idę się szykować
Trzymam kciuki za szczepienie

Cytat:
Ale ona do Ciebie podobna! Śliczna dziewczynka

Dzień dobry . Fabianek sie zerwał dzisiaj po piątej,Gracjanek w połowie nocy przeniósł sie na kanape a ja teraz z kawusią tutaj.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 07:35   #3518
angel166
Zakorzenienie

Anusia ale z wyglądu czy z depresji? każdy mówi, ze do m podobna,a mi się wydaje, ze czym starsza to do mamusi no przecież nie po mezu taka ładna

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

Nie mogę z Fabianka z ta kanapa, znów tv oglądał? hehe teleman maly. Jagode jakbym poradziła przed tv to by cały dzien tak siedzieć mogła jak byłam na zakupach i mąż z nią został to co zrobil? Ustawił ja do tv przodem i godzinę tak siedziała jak zahipnotyzowana a jaki był płacz jak ja wyciągnęłam po powrocie

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

W ogóle dziś mąż prawie zeby wybił na przedpokoju jak wychodził do pracy tyle piasku sie od soboty nazbieralo,az mi miotle wystawił i mopa na przedpokoj
Czas chyba posprzatac

Jagódka
Stary 2013-03-27, 07:40   #3519
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:

No ja taka zrobiłam chlopieca i się nie sprzedala pewnie dlatego, ze lalki nie poubieralam

zauważyłam ze sprzedaja sie najlepiej i w najwyzszej cenie te zestawy co sa oplacone jako promowane, czyli na pierwszych nieraz 10 stronach a oplata bezzwrotna za to 19 zl

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 07:43   #3520
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.
Matinek dziś pięknie spał, przebudził się o 3-ciej, dałam smoka i pospał jeszcze 1,5 godziny, później cyc, a teraz leży i rwie gazety
Cytat:
Z tą myszą to laska narobiła aferę a to była zbrylona kaszka. Wyjaśniali wszystko i mieli pozwać dziewczynę, za tą akcję. O mom słyszałam ale to było bardzo dawno, teraz gerber przechodzi najdokładniejsze testy. O reszcie nie słyszałam.

Angel super że coś kasy wpadło. Mi jakoś ostatnio tylko wypada, a wpaść nie chce.
Stary 2013-03-27, 07:46   #3521
angel166
Zakorzenienie

No i moja gąska znów zrobiła kozie bobki

Jagódka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 07:55   #3522
lilka00
Wtajemniczenie

Kinga wstała o 6:30, a teraz przysnęła i się śmieje na głos przez sen, ciekawe co jej się śni
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:05   #3523
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Haaaj
widze ze awanturrra była tuuu bijta sie bijta bedzie mięso na walke w kiślu tysz chetnie popaczęęę noo.. a na poważnie to dajcie se na wstrzymanie , nie mozecie sie dziewczynki wzajemnie znieśc to istnieje cvos takiego jak ignorowanie postów zaznacza sie to chyba w profilu ze nie lubi sie danej osoby i jej posty sie nie wyswietlaja jejejeje no i z bani

Co do gerbera i afer to nie tylko we francji czy gdzies tam to szkło w słoiczkach było bo 7 lat temu moja kolezanka wlasnie w dwóch słoikach znalazła drobiny szkła jak karmiła synka swojego...

Co do herbatek to mopje dziecie nic nie pije oprófcz cyca

yyyy... Nataniel turlać sie naumiał i teraz sie toczy tak oby sie nie stoczył hehehe nooo...

co tam jeszcze miałam napisaaaac... hmmm zapomniało mnie sie juz
aaa, chrupek nie daje bo nataniel robi ciach zebami i juz wielki chrup znajduje sie w jego otworze gębowym i ja szybko interweniuje paluchem grzebiąc mu w owym i wydłubując tego chrupa... no cóż... przyjdzie na to czas przyjdzie czas ...

Lezy i produkuje teraz producent mój...

Musze tysz swe ciiuchy ciążowe wystawic na allegro chociaz ja mam nie wiele ich.. no ale moze z jakies 50 zł by wpadło co nie?? w dobie kryzysu i to dobre tym bardziej ze dziecka kase na szczepienie przebimbałam i musze mu oddac a nie mam z czego musze wiec odwiedzic onego posiadłość i zabrac pudło z noworodowymi ciuchami and z ciążowymi i wystawic to na allegro... chociaz wątpie by dzieciowe sie sprzedały jakos rozsądnie bo ostatnio pajace na aukcki mi poszły AZ po 4 zł szczerze mówiąc na poczte mnie sie nie opłaciło jechac... za to kombinezonik nabyłam droga kupna na ciuchach dziewczyński sztruksowy rozmiar 56 piękny za 2 zł i opchnęłam za 8 hehehe to juz 6 zł do przodu boszeee.... cos jeszcze pisac chciałam ale nie pamietam no.....

bosze ile czasu moszna kupe robić???? robi i robi bedzie "ubaw' po pachy tak czuję

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:09   #3524
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012

Cytat:

W ogóle dziś mąż prawie zeby wybił na przedpokoju jak wychodził do pracy tyle piasku sie od soboty nazbieralo,az mi miotle wystawił i mopa na przedpokoj
Czas chyba posprzatac
Sama bym Ci wystawiła tą miotłę jakbym wiedziała że od soboty piachu nie zamiatałaś

Kurcze, coś mi Alicja pokasłuje... sporadycznie co prawda - ze 3-4 razy dziennie odkaszlnie, w nocy spokój. Brzmi to jednak tak jakby jej coś zalatywało. Ślina? Przyłożyłam ucho do klatki piersiowej, żadnych szmerów tam nie słyszę. Do pediatry numerków na ten tydzień już nie ma, bez numerków przyjmują tylko z gorączką. Pielęgniarka powiedziała że to może być od śliny przez ząbkowanie, a także że teraz się już sezon pyłkowy zaczyna. Mam nadzieję że się nic z tego nie rozwinie.
Stary 2013-03-27, 08:14   #3525
lukrecja_25
Wtajemniczenie

o taaaak mój dzidosław też uwielbia "czytać" gazetyyyy.... tylko ze nie pozwalam mu na to za często gdyż je zjada równie dobrze jak rwie taki mól gazetowy

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Nat tydzien kasłał od śliny... jak zaczyna sie kaszelek a kataru nima to ja juz wiem ze ząb idzie... na szczescie dzidosław mój zadnych goraczek i tych spraw nie ma inoi jest wyjatkowo upierdliwy w te dni wyje od rana do nocy marudzi sam nie wie czego chceee.... na raczkach jest be na leżąco be wózio jest be wszystko beeeee... ale po dwóch dniach zwykle mija i ząb juz wtedy stuka o łyżeczkę

Dziewczyny czy takim malutkim dzieciom myje sie te zabki jakos?? Chyba tak co nie?? no bo nie wiem czym ani jak bo jak paste znalazłam dla takich kurdupelków to napsane aby uwazac zeby nie połkneło tej pasty a nimy jak mam to zrobic zeby nie połkneło? nie umie przecie wypłukac buziaka i wypluc tego co nie??

bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 08:16   #3526
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

Kochana co sie dzieje? Jeśl nie chcesz nie pisztrzymam kciuki aby sie ułożyło i za ząbka

dobrze,dziękuje bardzo

Kochana zdrówka dla Was i kciuki za powrót do domku

ślicznie Fabianek też tak robi,że czasami uszy pękają ale my wtedy sie śmiejemy i mówimy,że mały tarzan sie odzywa.
Fabianek też tak wstaje w nocy ale ja sie wysypiam.

Ja nie daje herbatek,mały pije wode

Zgadzam sie z Tobą

Iwoncia możesz sie obrazić i pewnie to zrobisz,ale uważam,że jak zwykle nie potrzebnie sie unosisz. Po co od razu tak sie oburzać?
Sojka ma niestety racje bo nic innego w Twoich postach nie ma jak narzekanie na Alana. Dzieczyny mają dzieci,które wymagają jeszcze większej uwagi i jakoś tak nie narzekają ciągle.
Gracjan gdy był taki mały darł sie dnie i noce ale nigdy mnie na moje dziecko jak Ty to piszesz "wkkuurrw" nie brał.
Maluchy potrafią wykończyć czasami ale takie ich prawo.
Wiem wiem zaraz będzie wojna
a co do Sojki,ona nie narzeka
No to dzieło zostało wytoczone
Następna mądra jak z koziej du.py trąba
To podaj sobie z sojką ręke bo jestescie siebie warte i wiekiem identyczne to sie nie dziwie że takie zgodne jesteście
Jak gledzicie po setki razy ze dzieci nie jedzą itd to sie nie czepiam bo nie ma czego.
A narzekac bede wtedy kiedy chce i ile chce.
Zresztą piernicze te forum bo nic tu ciekawego sie nie wnosi od dawna.
Poza tym nie mam i tak czasu przesiadywać tu i sie kłócić o dziecinne pierdoły.
Teraz sobie mozecie pisać na mnie co chcecie - mi to fruwa
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:18   #3527
Iwa844
Zakorzenienie

Lucia przemywaj po jedzeniu (albo przynajmniej rano i wieczorem) ząbki i dziąsła zwilżoną pieluszką tetrową nawiniętą na palec
Stary 2013-03-27, 08:22   #3528
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

witam się
Igulka mnie obudziła po 5 , zasnęła po 7 więc odespałam
teraz wariuje że chyba łóżeczko rozwali zaraz
muszę skoczyć dziś na miasto na jakieś zakupy, bo wszystko mi się znowu kończy
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
My zwrotu mamy ponad 2 tys będzie co wydawać
cooo ja mam nadpłaty 2 zł

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
To podaj sobie z sojką ręke bo jestescie siebie warte i wiekiem identyczne to sie nie dziwie że takie zgodne jesteście
Jak gledzicie po setki razy ze dzieci nie jedzą itd to sie nie czepiam bo nie ma czego.
Siedziałam cicho ale teraz to już przesadziłas z tekstami, więc lepiej faktycznie żebyś poszła sobie z tego forum, bo wszystkich tu obrażasz jak ktoś Ci prawdę powie. Płakać nikt nie będzie.

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:24   #3529
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
cooo ja mam nadpłaty 2 zł
Oooo, co sobie kupisz?
U nas 195 zł nadpłaty, dobrze że w tym roku mogliśmy już tą ulgę na dzieci odliczyć bo inaczej tez by było coś koło tego ale niedopłaty
Stary 2013-03-27, 08:27   #3530
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Oooo, co sobie kupisz?
U nas 195 zł nadpłaty, dobrze że w tym roku mogliśmy już tą ulgę na dzieci odliczyć bo inaczej tez by było coś koło tego ale niedopłaty
haha dowciapna jesteś kochana
tż dostanie za to ponad 400 zł to coś będzie na moje wydatki

Iwa źle napisałam , ja mam dopłaty 2 zł

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:29   #3531
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
o taaaak mój dzidosław też uwielbia "czytać" gazetyyyy.... tylko ze nie pozwalam mu na to za często gdyż je zjada równie dobrze jak rwie taki mól gazetowy

Dziewczyny czy takim malutkim dzieciom myje sie te zabki jakos?? Chyba tak co nie?? no bo nie wiem czym ani jak bo jak paste znalazłam dla takich kurdupelków to napsane aby uwazac zeby nie połkneło tej pasty a nimy jak mam to zrobic zeby nie połkneło? nie umie przecie wypłukac buziaka i wypluc tego co nie??
Mój też od razu do paszczy je wpycha, ale mama się wycwaniła i jak gnom zaczyna czytać to mu smoczka do paszczy wkładam i wtedy nie zje gazety.
A do ząbków kupiłam pastę Ziajki od pierwszego ząbka. O taką:
http://allegro.pl/ziajka-pasta-zel-d...075168283.html

Cytat:
To już na prawdę przestaje być zabawne. Jesteś po prostu bezczelna i chamska. Wchodzisz na forum dla mam i myślisz że będziemy o czym pisały? O wszystko się czepiasz, krytyki nie przyjmujesz za cholerą, od razu idą obraźliwe epitety. Dziewczyno weź się ogarnij, chłop ucieka do garażu, my mamy Cię dość, to nie bierze się z niczego. Biedna zapracowana Iwonka z uciążliwym dzieckiem, sama bo nie ma na kogo liczyć, bo facet woli samochód robić. O tym mamy pisać? Współczuć Ci czy co? Co mają powiedzieć mamy co mają dwoje czy więcej dzieci, pracują a mąż jest w delegacji lub pracuje do nocy? No tak, no ale dla Ciebie to nic, bo Ty gotujesz kur.wa dwa dni dla dziecka. Gotuj codziennie świeży obiad to tak się nie "napracujesz". No i straszne bo dziecko wydaje dźwięki, może zaknebluj? Wynieś do piwnicy? Będzie cisza wtedy. No ale ciekawe na co wówczas zaczęłabyś narzekać. Żal mi Cię bo nie umiesz się cieszyć tym co masz.

Ale się wkurzyłam teraz Miałam ignorować, no ale chamstwa nie zniese
Stary 2013-03-27, 08:38   #3532
lukrecja_25
Wtajemniczenie

bekłem, pierdłem i rzygłem, dżwiami czsłem i wyszłem- bo chamstwa nie zniese

spokój!!!! bo jak przyrżne w to ino pregi zoistaną

bloguję
Stary 2013-03-27, 08:41   #3533
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Od kiedy mądrość zleży od wieku?
Poza tym narzekanie na to, że dziecko nie je to z troski, a wk***winie się, że dziecko wydaje normalne dla jego wieku dźwięki i budzi się w nocy, co w tym wieku też jest zupełnie normalne to z czego?
No nic, to żegnaj i powodzenia, też miałam nic nie pisać, ale napiszę tylko, że zgadzam się z tym co napisały już dziewczyny.

Edytowane przez lilka00
Czas edycji: 2013-03-27 o 08:47
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:54   #3534
salud
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle padlam dzis jak zobaczylam Jagode po zjedzeniu chrupka giganta
Wszystko bylo kukurudziane, a jej myslalam, ze nie domyje
u nas zawsze sie to tak konczy
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 08:58   #3535
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
W ogóle padlam dzis jak zobaczylam Jagode po zjedzeniu chrupka giganta
Wszystko bylo kukurudziane, a jej myslalam, ze nie domyje
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:03   #3536
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Muszę Wam to napisać:
Moja siostra opowiada: byliśmy u znajomych Pawła ( jej nowy chłopak ) i pół roku temu urodziła im się córeczka i ma 9 miesięcy

Kur.wa padłam i nie wstanę

ja: Kaśka ale rano masz wyjść z psem.
K: co ty ja wstaję o 6.45.
Na 7-mą zaczyna pracę

Cytat:
urocza

Moja siostra mi napisała rano :Brat(bo my tak mówimy na siebie)wszystkiego co Najlepsze z Okazji 18 urodzin,częstego uzywania podwozia w celach rekreacyjnych

Cytat:

W ogóle zapomniałam się pochwalić Wam, ze dziś w godz 120zl zarobiłam
Akurat na święta
fajna stawka za godzinę

Cytat:
U nas w sypialni w granicach 17-18 stopni jest ale oboje wolimy chłodniej. Latem też się męczę, bo też nie umiem zasnąć bez przykrycia, muszę się chociaż prześcieradłem nakryć, ale za to po uszy i z głową, tak że tylko dziurkę na pyszczek sobie zostawiam
mam tak samo zawsze muszę mieć głowę zakrytą

Cytat:
a jak ?

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

Ja dziś Kubusiowi dałam takiego małego flipsa i odgryzł kawałek,po czym zaczął się krztusić,więc szybko wzięłam go brzuszkiem do dołu,by wyjąć(albo by wypluł) i mu się rozpuściło,ale strachu się najadłam

.
właśnie dlatego boję się dać.

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
ja chcialam napisać to samo ..

mały miał znowu akcję przed chwilą,wybudzał się parę razy z płaczem,wcześniej wogóle nie potrafil zasnąć,męczył się biedny po którymś razie,gdy żel na ząbki nie zadziałał,podałam mu przeciwbólowy syrop który pediatra kazał podać w krytycznym momencie, już naprawdę nie można było mu pomoc i sie męczył biedaczek mój..podałam i zasnął,dopoiłam go jeszcze wodą i już jest ok a jak żałośnie wołał "mama" myślałam że serce mi pęknie..
biedactwo a jak dzisiaj?

Cytat:

trzymamy kciuki za szczepienie.

Cytat:

Cytat:

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Czas chyba posprzatac
delikatna sugestia

Dzień Dobry.

U nas też pobudka o 6 ale noc jedna z lepszych ostatnio.
Teraz piję kawkę,Zuzia obok mnie się przegląda w lusterku

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:07   #3537
salud
Zadomowienie

Cytat:
U nas w sypialni w granicach 17-18 stopni jest ale oboje wolimy chłodniej. Latem też się męczę, bo też nie umiem zasnąć bez przykrycia, muszę się chociaż prześcieradłem nakryć, ale za to po uszy i z głową, tak że tylko dziurkę na pyszczek sobie zostawiam
Mam identycznie,mamy chlodniej w sypialni,zeby sie lepiej spalo,ale nawet w 40 stopni nie zasnę bez przykrycia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 09:08   #3538
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
bekłem, pierdłem i rzygłem, dżwiami czsłem i wyszłem- bo chamstwa nie zniese

spokój!!!! bo jak przyrżne w to ino pregi zoistaną
doskonale rozładowujesz napięcie Jak będę miała problem z PMSem to walę do Ciebie jak w dym

Dzień dobry
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 09:09   #3539
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ----------

Może głupie pytanie, ale to są takie zwykłe chrupki typu flips, kukurydziane bez przypraw? Może też mojej Kindze kupie i sobie pożuje
takie zwykle,ale Angel widzę poszalala z chrupkami gigantami
Stary 2013-03-27, 09:11   #3540
Konczita
Zakorzenienie

talalala zgadnijcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości