|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
witam sie wieczorową porą
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspolczuje, straszna presja... spróbuj, na pewno wysmukli troche plytkę chociaz ja wciaz uparcie obstawiam coś łagodniejszego dla Ciebie ![]() Cytat:
![]() a skórki faktycznie jakieś takie jakby opuchniete i zaczerwienione... Cytat:
![]() dzieki Kochana moj 1 raz i bardzo zadowolona jestem ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Hahhaha
Mru CG Hologlam - When Stars Collide Ekhm, Preziu.
|
|
#2973 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale energetyczny kolorek ![]() Cytat:
Tylko ja kawę rano muszę wypić z mlekiem. Wiem że to niezdrowo ale nic nie poradzę. Z tym że przed wyjściem z domu coś zawsze wszamię, no ale jak wychodzę najczęściej koło południa to jem o 11... a wstaję o 6... ![]() Ja po prostu nie mogę wcześniej w siebie wcisnąć. A robię codziennie dzieciowi śniadanie, drugie śniadanie, jakieś smakołyki, jajka, kiełbaski, twarożki, płatki takie, siakie... Patrzę na to i mam już gotowe, zrobione, a wmusić nie mogę. Cytat:
Znaczy wróć! Zdobienie mgliste, mgła w tajemniczym lesie, o! ![]() Ale zrób eksperyment - nie dotykaj skórek przez miesiąc... Pliz... ![]() ![]() Wow No dobra... idę obrobić zdjęcia mani dla Amelki. |
||||
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz tylko musisz ![]() innego wyjscia na razie nie masz ![]() Trelus wiem, ale na razie nie chce nie mam sily sie tym zajmowac, a i wazniejsze wydatki mam na razie.aaaaaa ale holo usypiam pogoda bleee
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Śniegu napadało u mnie...
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2977 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry!
Cytat:
![]() Nie wiem czego chcesz od skórek ![]() Przyjechać i mi takie namalować ![]() Cytat:
Cytat:
Oprócz tego, że jesteś straszna, to: za ile? i skąd? ![]() Chyba najbardziej spodobał mi się z chinkowej kolekcji holo, ale wciąż nie wiem czy mam zaczynać nie dojadać i na niego zbierać czy nie ![]() Poproszę foto w słoneczku
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka
![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko
mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() |
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Nefty podoba mi sie, nie wazne czy ladnie czy brzydko
podziwiam, bo ja tak nie umiem i dla mnie wszystko co niewykonalne jest ladne
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
pazurki boskie.... ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000043 8] ![]() [/QUOTE] ![]() a mnie słoneczko obudziło! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() ojacie, ojacie, ojacie przecie to piekne jest ! ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- w ogole to musze ponarzekać! K. ma juz wolne, a ja siedze i ryję. jakby było mało to nie chemie, a mechanike, silniki i (BIO)paliwa.... |
|
|
|
#2981 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Nigdy nic już nie zjem.... ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja też tak robię... Może to taka uroda? Cytat:
![]() Trochę do wild at heart podobny? O masz.... Ma ponoć jeszcze ostro posypać.... [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() Świnie latają. Wierz mi, Twój 1 jest niebo lepszy od mojego
|
|||||
|
|
|
#2982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Eloł
Cytat:
CC 16 zł a teraz chyba mają wysyłkę gratis Tyle że go na stronce nie ma trzeba do nich pisać ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
więc wiem jak to jest ![]() Kiedyś tak sobie załatwiłam skórki też ustrojstwem do wycinania skórek tyle że u mnie było gorzej bo miałam zastrzał Dla mnie ciut oczojj.......y ale dam ciemniejszy podkład pod i będzie OK
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardziej ekonomicznie będzie i mam wtedy szanse w domu dalej mieszkać
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam do przedstawiciela kiedy u nas pixiaki będą i cisza
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() :mdl eje:---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- ![]() ![]() klask i:![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() Boszzz jakie cuda ![]() jake kwiatki
|
|
|
#2985 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Wzrusz...I piekło zamarzło... i teraz będzie że ta pogoda to przeze mnie? ![]() Nie wierzę ![]() Generalnie jak na osobę, która kiedyś trochę szkicowała, to bardzo słabo (BARDZO) u mnie teraz z obsługą pędzelka. Same ruchy takie jakby... drżące i niepewne. No kwestia ćwiczeń... i ćwiczeń... i znowu ćwiczeń... ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000196 4]
![]() [/QUOTE] ale czasem marzy mi sia jakis odejchany wzorek, na sama mysl mi sie slabo robi i nerwa mam, bo ja malo cierpliwy czlowiek jestem
|
#2987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry...Boję się, że dziś to ten dzień kiedy kupię nowy lakier
...![]() Cytat:
![]() Cytat:
! Cytat:
. Pewnie jak podrosną to będę musiała podpiłować bo zahaczanie będzie nieuniknione.. Cytat:
O noł ! Czyżby to był ten moment kiedy muszę się zaopatrzyć w jakiegoś holosia? A przecież mam bana... ![]() U mnie też coś leci... ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9] Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() Cytat:
![]() huehuehue . Musiałam się traumą podzielić .
|
|||||
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2989 | ||
|
leśny stwór
|
piękny
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000043 8] Mega Ale energetyczny kolorek ![]() [/QUOTE] dzięki [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() no co Ty, nie jest źle ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
wyjdź ![]() |
||
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się powstrzymam ale będzie ciężko . Gdzie zamawiasz te wszystkie piękności? Allegro czy jakiś sklep internetowy ;>?Oj tam, oj tam na krótkich też się fajnie prezentują takie cuda ! .
|
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na ich stronce nie ma wszystkich lakierów, trzeba do nich pisać
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
aj tammmm
Cytat:
z EF? ![]() dobre piękny kolor ma jadę! ![]() ej, wyobraziłam sobie ścianę galaxy [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... [/QUOTE] przesadzasz ładne |
|
|
|
|
#2993 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000196 4]
Nie wierzę ![]() Generalnie jak na osobę, która kiedyś trochę szkicowała, to bardzo słabo (BARDZO) u mnie teraz z obsługą pędzelka. Same ruchy takie jakby... drżące i niepewne. No kwestia ćwiczeń... i ćwiczeń... i znowu ćwiczeń... [/QUOTE] Tak to jest, że wychodzisz z wprawy Suuuper... |
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do mnie też, do mnie też ! ![]() Swoją drogą jak się trzymają? Nie martw się...przejdzie...(chyba :P) |
|
|
|
|
#2995 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny... bo już myślałam że powiecie "odłóż pędzel, odejdź od stołu, wyrzuć farby i się więcej nie pokazuj" ![]() Swoją drogą ten lakier bazowy (classics) to padalec. Tam gdzie nie ma wzorków, nie położyłam INM bo lakier wydawał się być już suchy i zastygnięty. Malowałam wczoraj ok 14. Dzisiaj rano się budzę a tam włosy odciśnięte na lakierze (mi się nigdy pościel nie odbija, zawsze włosy)
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000313 9]
Swoją drogą ten lakier bazowy (classics) to padalec. Tam gdzie nie ma wzorków, nie położyłam INM bo lakier wydawał się być już suchy i zastygnięty. Malowałam wczoraj ok 14. Dzisiaj rano się budzę a tam włosy odciśnięte na lakierze (mi się nigdy pościel nie odbija, zawsze włosy) [/QUOTE]Nowe znaczenie ,,owłosionych paznokci " ![]()
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha, spoko, zrobię objazd po Pl ![]() a dobrze
|
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() heheDrugi dla Malinki Tak z EF.Cytat:
Ale z tego co pamiętam to CC tam np to raz na ruski rok..
|
|
#3000 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Ok, ok, uprzedzałaś... Ale na miniatury zerknęłam i nie zdążyłam odejść od kompa Podłączam się do pytań Viv... Gdzie? Jak? Za ile? Ciągle lakiery i lakiery, a ja chcę nowego charmsa [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000043 8] Ja po prostu nie mogę wcześniej w siebie wcisnąć. A robię codziennie dzieciowi śniadanie, drugie śniadanie, jakieś smakołyki, jajka, kiełbaski, twarożki, płatki takie, siakie... Patrzę na to i mam już gotowe, zrobione, a wmusić nie mogę. Oj Preziu, jest fajnie, takie mgliste te pazurki się wydają Znaczy wróć! Zdobienie mgliste, mgła w tajemniczym lesie, o! ![]() Ale zrób eksperyment - nie dotykaj skórek przez miesiąc... Pliz... ![]() ![]() [/QUOTE] Ja powinnam przed pracą robić zakupy, bo na nic nie mam wtedy ochoty Natomiast po, wyglądam jak tornado z wózkiem![]() klik ![]() I powiedzonko "ostrzyć sobie pazurki" nabiera innego znaczenia [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4000070 9]Prędzej świnie zaczną latać, niż się Nefty nauczy łan strołka ![]() Ale ok... pierwszy raz mało kiedy jest idealny i jak z marzeń Tak więc... Amelko [/QUOTE]mam tu dla Ciebie moje skromne mani. Bazą jest fiolet, bo to najbardziej tajemniczy z kolorów - tak jak Ty jesteś w moim odczuciu troszkę tajemnicza, w takim bajkowym sensie ![]() Miały być dalie, bo to jedne z najpiękniejszych kwiatów. Piękne kwiaty dla pięknej dziewczyny... ale patrząc na moje wykonanie to jednak stwierdzam, że powinnaś się obrazić Niemniej... od serca, dla Ciebie, mój pierwszy raz ![]() Posprzątane :mdleje :
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

.
Prawdziwy szacunek do pracy...

Nie mogę patrzeć na te skórki.

A podobno najpóźniej do godziny od przebudzenia powinno się zjeść śniadanie.

Powiem nieskromnie, że myślałam, że wyjdzie mi to gorzej
więc wiem jak to jest 
klask i:
Wzrusz...
...