|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
koszt w sumie 20 za przesylke troche zdzierstwo ale wiadomo :P
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pięknieeeee
|
|
#3724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak na prawdę to powinnaś to mieć gdzieś. Grunt, żeby spojrzał na dziecko fachowym okiem i ocenił czy można szczepić czy nie. Ja ostatnimi czasy jestem z dzieckiem tak często u lekarza, że gdybym się miała przejmować jak lekarz na mnie spojrzy to bym się musiała pod ziemię zapaść. Katar, zapalenie oskrzeli, płuc. W efekcie był szpital, ledwo z niego wyszliśmy i zaraz trafiliśmy od nowa z biegunką. Szczepienie zostało odroczone do po Wielkanocy, chociaż miało być w zeszłym tygodniu, no a teraz przyszła ospa, więc znowu dziecko nie będzie szczepione. Dziecko mi choruje, ale przecież to nie moja wina, więc tak samo Ty się nie przejmuj. Ja jak się pojawiam z dzieckiem w przychodni to rejestratorki to mnie chyba już na pamięć znają i tylko pytają co znowu jest Małemu , ale przynajmniej zawsze wchodzę bez kolejki.
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mierzyłam mojemu nigdy haha. Muszę to sprawdzić
|
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziemy na 16 10 do lekarza później o ile będzie to możliwe napisze wam jakim podstępem udało się go zapisać. Trzymajcie za nas kciuki.
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3728 |
|
Rozeznanie
|
bokeh Twoja fotoksiążka jest super, śliczne zdjęcia, idealnie pasują
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie Bokeh. Masz talent Dziewczyno!
|
|
|
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
Mala, trzymamy!!
A co do chipsow ![]() Zjadlam 5 czy 6, po czym stwierdzilam, ze wcale takie dobre nie sa ![]() Takze to chyba prawda, ze zakazany owoc kusi najbardziej
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-03-27 o 14:59 |
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
Mała, trzymam kciuki!
![]() Silver, haha, zmierz, zmierz. Przydatna wiedza. Przydaje się tak w zasadzie... do niczego.
|
|
|
|
#3732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, już kiedyś mówiłam Wam, że jak chcecie tutorial jakiegoś makijażu, który Wam się spodobał - czy to makijaż gwiazdy, czy jakiś inny, znaleziony na internecie - to chętnie go dla Was wykonam (albo moja siostra
). Także nie krępujcie się w razie czego.
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu: masz racje, dziękuje.
Bokeh: wooow, kobito, super Ci ta fotoksiążka wyszła! Też zrobię swoją, tylko kurczę nie mam takich ładnych fot ![]() Myślisz, że w PSie mogę je trochę podkręcić? ![]() Ładuję baterie do aparatu, muszę więcej zdjęć porobić Małej, no i wreszcie ze mną jakieś. |
|
|
|
#3735 |
|
Zadomowienie
|
Ja pitole, niestety muszę jeszcze raz chodzić na niemiecki
W ogóle byłam zmuszona zostawić dziś dziecko z tża matką, jak ona mi na nerwy działa aaaa i nie działa mi internet, mam tu jakąś sieć niezabespieczoną ale szwankuje. postaram się nadrobić jak da radę |
|
|
|
#3736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nosi rozmiar 47 ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#3737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadmiar czasu masz ? kurcze ja to jestem beztalencie jesli chodzi o cieniowanie oka.... więc mi żaden tutorial nie pomoże na dwie lewe ręce ![]() Cytat:
jasne że możesz a czemu nie? u mnie pS to nieodłączny element robie w takich plikach że muszę potem w PSCharlizz współczuję...:/ te dojcze to zawsze za skóre zajdą
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
bokeh tez bym chciala Twoja fotoksiazke zobaczyc, a link mi nie dziala...
|
|
|
|
#3739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....?
|
|
#3741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() charlizz: o cholera, współczuję ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Bokeh: a co do cieniowania - wszystkiego można się nauczyć. Masz pędzle? Poza tym nie wierzę, żeby ci tak źle szło, skoro masz taki..."zmysł artystyczny:P" Pooglądałam zdjęcia w klubie : piękne jesteście dziewczyny! Jakie maxie buty na wiosnę? |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3743 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ale jestem wściekła!
W sobotę na tej ip trafiłam na jakiegoś niedouczonego patafiana przez którego moje dziecko przez 3 dni tęskniło za cycem a ja się dorobiłam ostrego zapalenia płuc !:-( Poszłam dziś na wizytę do swojej przychodni lekarz dał mi skierowanie na rentgen i wyszło zapalenie lewego płuca i oskrzela i już się płyn nagromadził , całe szczęście że w końcu dostałam antybiotyki przy których mogę karmić No ale święta w łóżku... :-( |
|
|
|
#3744 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40003649]Dziewczyny, tak piszecie "prywatny pediatra" - ale u nas NIE MA prywatnych pediatrów. Poważnie. Nawet z położną moją gadałam, prosiłam o jakikolwiek namiar w razie W, bym nie musiała w weekend na przykład do szpitala lecieć - ale nie ma. Lekarze nie chcą prywatnie leczyć.[/QUOTE] Aż mi się wierzyć nie chce, w moim mieście wiem chyba o pięciu, a co dopiero Katowice i okolice. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3745 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3746 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny.
troszke Was podczytywalam przez tel bo czasu malo mialam dzisiaj. niestety dobre dni sie skonczyly i mlody robi nam sie bardzo marudny . spi mniej. a juz doszdl do 7 godz. z jedzeniem tez gorzej, zjada mniej a przy tym marudzi ...... juz obstawialam ten skok rozwojowy bo co by innego?...dzisiaj do pepco wyskoczylam na chwile z siostra i kupilam kilka rzeczy mojemu przystojniakowi )). ale dla dziewczynek byly takie sluczniutkie <3. siostra sie obkupila w rozne cudownosci od 5.90 do 25.bodziaki za 5,90
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-03-27 o 16:39 |
|
|
|
#3747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde aż mi głupio że mam takie zdjęcia haha tylko że ja nie mam innego aparatu i po trochu ten aparat bo było takie moje marzenie... z perspektywy widze że moim marzeniem takim serio było moje dziecko ale aparat jako rzecz materialna to tak ![]() Cytat:
![]() buty mam te na wiosne http://wojas.pl/produkt/4746 szarpnęłąm się bo chciałam je już jak kosztowały 300 :/
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-03-27 o 16:26 |
||
|
|
|
#3748 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Mala kciuki za wizytee!!!
Charlizz co za wredne babsko, wspolczuje Lenova kuruj sie Plecy mi pekly normalnie :'( jesiooooooo nie daje rady malego nawet podniesc z lozeczkaaaa :'( fuck, a mialam nadzieje ze mi przeszlo juz :'( Odkrylam mega zaj.ebista kawe nescafe sensazione creme jeszcze mam spieniacz do mleka dziewczynyyyyyyyyyyyyy mniam!!!!!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam Was na szybko
widzę, ze rozmowa zeszła na hu.owy temat ja nie mierzyłam czyli małżon miesci sie w normie po slubie były anty, tez ze wzgledu na unormowanie mojej cery ![]() teraz na razie jedziemy bez, ale co to za zabawa jak pilnowac sie trzeba zeby zdążyc na czas uciec Marsi- szalona kobieto ![]() Lenowa- zdrowiej Bokeh, przepiękna fotoksiążka, ja nie mam tak ładnych zdjęc ![]() pomylam okna, z zewnątrz tez ubrałam sie ciepło bo wygwizdów u nas, ze hej ale aż sie jasniej w domu zrobiło maly z tatusiem siedzi, teraz jeszcze sprzątam pokój dzienny, zostanie mi łazienka |
|
|
|
#3750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mój Miś coś mało ostatnio śpi, dobrze że mama pomaga, przyjeżdża ok 10 i zostaje aż mąż wróci z pracy |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

koszt w sumie 20 za przesylke troche zdzierstwo ale wiadomo :P

lekarz na pewnokrzywo spojrzy
Tak na prawdę to powinnaś to mieć gdzieś. Grunt, żeby spojrzał na dziecko fachowym okiem i ocenił czy można szczepić czy nie. Ja ostatnimi czasy jestem z dzieckiem tak często u lekarza, że gdybym się miała przejmować jak lekarz na mnie spojrzy to bym się musiała pod ziemię zapaść. Katar, zapalenie oskrzeli, płuc. W efekcie był szpital, ledwo z niego wyszliśmy i zaraz trafiliśmy od nowa z biegunką. Szczepienie zostało odroczone do po Wielkanocy, chociaż miało być w zeszłym tygodniu, no a teraz przyszła ospa, więc znowu dziecko nie będzie szczepione. Dziecko mi choruje, ale przecież to nie moja wina, więc tak samo Ty się nie przejmuj. Ja jak się pojawiam z dzieckiem w przychodni to rejestratorki to mnie chyba już na pamięć znają i tylko pytają co znowu jest Małemu

Od czego to zależy?? Ja dostałam miesiąc temu prawie o 250 zl mniej niż wypłatę
nescafe sensazione creme 
ale aż sie jasniej w domu zrobiło