|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIII
Cytat:
Masz bloga otwartego, wchodzę, oglądam i nie widzę powodu, żeby nie móc komentować z innymi forumowiczkami. Nie mam w zwyczaju zostawiać na blogach krytycznych komentarzy typu "nie podoba mi się", bo po co? Naprawdę nie wiem po co tu wchodzisz i się tłumaczysz, mam prawo do swojego zdania, tak jak inni mają prawo krytykować moje włosy. Miłe to nie jest na pewno, bo każdy woli komplementy, ale trochę dystansu. Ten komentarz o moderatorze jest śmieszny, nie obrażam Cię, nie wyzywam, bez przesady. "Nie podobają mi się Twoje włosy, są do obcięcia mniej więcej do talii, zafarbuj sobie jakąś henną, bo kolor jest nijaki" tak mogłam napisać, czy też nie przystoi? Chcesz mojego szczerego zdania? Przesadą jest to, że zużywasz wg mnie masę odżywek, cackasz się z tymi włosami, a one jak na te wszystkie zabiegi wyglądają przeciętnie, zwyczajnie, a końce są przerzedzone i dobrze by im zrobiło podcięcie. Jak na osobę, która się chwali, że od 3 lat ostro dba od włosy, wyglądają marnie wg mojego gustu. Sama nie mam pięknych, zdrowych włosów jak z reklamy, ale nie uważam się za włosomaniaczkę, narażam włosy na zniszczenie i stresy. Nie prowadzę bloga z radami, sama tych rad potrzebuję, dlatego siedzę w tym wątku nie jako ekspert, a zwykły użytkownik Upięcia są fajne do urozmaicenia, dla wygody, do włosów mało świeżych już. Na blogu wyraźnie podkreśliłaś, że upinasz włosy przede wszystkim, żeby się nie niszczyły. To jest dla mnie przesada. |
|
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam,wrocilam, nadrobilam
![]() kupiłam taka wode w kremie http://lokikoki.pl/product-pol-3570-...9cb94710c3fbf1 ciekawe czy jest dobra
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
uśmiałam się bawi mnie to, że każdy teraz ma bloga i przeżywa, że ktoś coś o nim napisał
|
#2494 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ogólnie to mój blog pewnie by krążył po sieci, ale specjalnie od początku tego nie chciałam, wyłączyłam nawet opcję i w googlach się nie pojawia, nawet jak się wpisze cały adres bloga w wyszukiwarkę google to nie wyskakuje piszę te swoje bzdety tak po prostu ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2495 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ostatnio czytałam pochlebne opinie o Wibo Lift Lash o ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...aca-rzesy.html ale on ma zwykłą szczoteczkę, nie silikonową ale i tak go chyba wypróbuje ![]() Weź nawet nie mów, u mnie nawet jeszcze śnieg nie stopniał ![]() Cytat:
Cytat:
też myślę, że to żart, chyba nikt normalny nie uwierzy w taki coś ![]() Ale mam dziś doła, smutno mi i cały czas bym ryczała Czasem myślę, że jestem totalnie głupia i beznadziejna Mam ochotę usiąść z butelką wina i wyżalić się komuś, wypłakać i wyrzucić z siebie wszystko, co mi leży na sercu, może chociaż trochę by mi ulżyło ehhh... ale nie zawracam Wam d... bo każdy ma na pewno swoje własne problemy, nie tylko ja...Miłego popołudnia dziewczyny.
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogoda pewnie też dobija ja tak miałam wczoraj, wszystko u mnie ok, a chodziłam struta jak nie wiem poryczałam się i mi przeszło jak chcesz to pisz PW
|
|
|
|
|
#2499 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to dlatego nie mogłam znaleźć Twojego bloga jak któregoś razu w googlach szukałam ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Ten post to pewnie prowo, ale te wątpię
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=452 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=481 Cytat:
Nie znam szczegółów, a pocieszać na siłę nie lubię
|
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale za przeproszeniem, jak ktoś wystawia pysk publicznie na blogach, forum, serwisach randkowych to na litość boską niech się nie dziwi, nie dopytuje, nie żali, nie zastanawia dlaczego znajdują się tacy, którzy go wyśmieją, wykorzystają jego zdjęcia, podadzą link na forum czy skomentują inaczej niż by sobie tego życzył I nie dziwię się, że ktoś napisał taki post o wcieraniu moczu, i że po godzinie zobaczył centymetrowy przyrost
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapisz sobie na karteczce hihi ![]() ja ostatnio zapomniałam identyfikatora do logowania w banku a to 8 cyfr do mamony się nie mogłam dobrać |
|
|
|
|
#2503 | |||
|
Zakorzenienie
|
a warto
duzo mozesz sie dowiedziec skad i kto cie sledzi nawet jesli sie publicznie nie przyznaje ze cie czyta odpisalam @. powiedz co myslisz- nawet tutaj ![]() Cytat:
![]() dodalabym jeszcze ze do tego, ze moze ci sie nie podobac, mozesz zdanie wyrazac- wszystko z kultura- ja tu widze wszystko ok, niczym blogerce nie dowalilas ![]() wiadomo ze fajnie czytac komplementy, ale krytyka tez jest potrzebna- ta kulturalna i konstruktywna ![]() ja wczesniej walczylam na swoim blogu z krytyka, probowalam tlumaczyc, edukowac... po jakims czasie zlałam to- bo zauwazylam ze gdy ktos mi dowala to robi to celowo majac pretensje ze np moje wlosy sa spuszone i wygladaja na zniszczone tylko dlatego ze nie mam ich prostych i grubych a fotek nie wstawiam wystylizowanych czy tuz po fryzjerze ![]() jednak malo wlosomaniaczek ma zdrowy dystans do krytyki wlosow stad mysle ze zjawisko jest negatywne i chore, zabiera zdrowe podejscie ![]() badzmy 100% szczere- wlosy z reklamy w realu nie istnieja sama reklama jest zabiegiem i praca wielu ludzi i czyms do czego dazyc chcemy a czego nie osiagniemy- pomijam chwilowe piekno jak wystylizowana perfekcyjna fryzura- ale myjemy i co dalej widzimy? ![]() myslicie ze klaudia szifer (spolszczam dla wygody) ma takie piekne wlosy ja kw lorealowych reklamach? ma duzo gorsze niz wiele z nas, blondynek tutaj. ale dolujemy sie np jej reklama? a jakze! utopia. tu widze problem- za wiele jest blogow pseudoeksperckich wlosowych kazda dba, zyje wlosami a wychodzi z tego... to co wiekszosci ![]() no i powielanie, kopiowanie i publikowanie w swiat materialow blednych, bzdur wiekszych niz bajki dla dzieci to np mnie drazni ![]() ale to tylko moj stosunek w powyzszym temacie- byc moze błędny jestem tylko czlowiekiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dla mnie np ten tytul nic nie znaczy- dzis wlosomaniaczka tytułuje sie co 3 blogerka (tak pi razy oko). ale dla osob ktore szczyca sie nim- pokroic by sie za to daly
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
NIE WIERZĘ, po prostu nie wierzę!
tylko tak to mogę skomentować: http://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw może niedługo będą od środka się wspomagać moczem i pić go podobno lepsze działanie, lepiej się przyswajają rzeczy.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-03-27 o 16:27 |
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wiecie, przez ten ciągły brak słońca nie ma się co dziwić że ludzie doły łapią, są apatyczni, bez chęci do niczego... Sama czekam z niecierpliwością na plusowe temperatury, spacerki na świeżym powietrzu, słoneczko, kwitnące drzewa itp. Ciekawa jestem jak lato będzie wyglądało skoro wiosna taka do dupy
|
|
|
|
#2506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie co mnie tylko denerwuje? zawsze mam tak. Jest zima i ok, ubieramy się ciepło, czapki, kurtki, kozaki a najgorszy jest dla mnie ten okres przejściowy między zimnem a ciepłem... Wtedy to już w ogóle czuję się do bani, bo nie wiem nigdy co na siebie włożyć, no wyglądam jak debil i przez to łapię jeszcze większe doły też tak macie? ![]()
|
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
'innego końca świata nie będzie' trolololo
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=516 ej, czytam ten wątek i mam wrażenie, że to jedna wielka prowokacja ![]() mam nadzieję chociaż
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja np nie pisze przykrych komentarzy choc wielu osobom moglabym ale nie lubie na sile wytykac innym bledow skoro tego nie chca- bo komentow i tak by nie opublikowali.
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wpisywałam w googlach początkowo kitkulka.blogspot.com bo coś mi się pomyliło z Twoim wizażowym nickiem, no ale potem mnie już olśniło ![]() Ja na szczęście pamiętam te cyferki i jeszcze nie zapomniałam Chociaż zdarza mi się wahać przed wpisaniem pinu do bankomatu mimo że używam go już dobre 2 lata
|
|
|
|
|
#2518 | |||
|
Wtajemniczenie
|
tylko te preparaty wszystkie do kręconych są do
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faken
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam slabe nerwy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

moze warto zaczac
piszę te swoje bzdety tak po prostu 

tak serio juz. co odrosty widze coraz wiecej siwkow, jakbym miala swoje to sadze ze juz by mi sie porobily cienkie pasemeczka...chyba jeszcze za wczesnie jak na moj wiek (26)
moze to przez to ze wiecznie czyms sie dołuje i mam pesymistyczna nature?
też myślę, że to żart, chyba nikt normalny nie uwierzy w taki coś
Czasem myślę, że jestem totalnie głupia i beznadziejna 

pogoda pewnie też dobija 

a to 8 cyfr