|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Cytat:
Cytat:
piękna, szczególnie mnie urzekła ta niebieska piżamka
|
|||
|
|
|
#3182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacje, a teraz odpoczywaj i się NIE stresuj już
|
|
#3183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40016390]A pieśni kościelne to myślę, że do dziś przekręcam Ale... jednej historii mojej NIKT nie przebije. Otóż spytałam moją własną rodzicielkę, co oznacza (zasłyszane od zboczonych kolegów) walić konia....[/QUOTE] ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40016436]Sprzedałam ten tekst TŻowi, mówię mu, że ja to mam nawet cycki inteligentne ![]() ![]() [/QUOTE]podkreśl, że byle kto się za niego w końcu nie wziął ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak już wpadłaś w trans to możesz też u mnie poprasować
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|||
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
domciatko A czy George mają standardową rozmiarówkę?
|
|
|
|
#3185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tż mi powiedział właśnie: - wiesz co?ja już wiem czemu Cię za żonę wziąłem. Jesteś jak moja matka- nie usiedzi na miejscu, ledwo się lepiej poczuje i już musi zapierdzielać ![]() jutro za to pewnie będę mieć mega lenia
|
|
|
#3186 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle chciałam się Wam trochę pożalić dziewczyny tak na dobranoc..
Wiem, że Tż mnie kocha i w ogóle się martwi itp itd.. ale jakoś nie czuję takiej troski jak jestem w ciąży. Chodzi mi o pytanie się o dzidziola, o dotykanie brzucha- w ogóle tego nie robi.. jakoś mam do niego taki podświadomy żal i mimo, że wiem, że będzie dobrym ojcem to chciałabym uzyskać trochę więcej czułości bo tego potrzebuję. Próbowałam mu to powiedzieć, ale on jakby problemu nie widzi. Nie jest może nazbyt wylewny uczuciowo, ale jakoś w ciąży mnie to 3x bardziej dotyka niż normalnie No, to sobie popłakałam
|
|
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
powiem Ci, ze nie mam doswiadczenia w ciuszkach dziecięcych, bo nie mialam okazji probowac.
ale wydaje mi sie ze tak 0-3 to 56 cm itd.. wizialam tez ze oni na kilogramy oznaczają ciuszki rowniez |
|
|
|
#3188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja za to mam inny problem..nie czuje się w ogóle dla Niego atrakcyjna, jak kiedyś to on się ciągle domagał przytulanek to teraz nic, ja muszę inicjować. a Na dodatek dziś mi powiedział, że w tygodniu jak chodzi do pracy to śpi w salonie, bo się nie wysypia
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chodzi mi o czulosc, bo czuly jest, pyta jak się "czujemy", pisze "kocham WAS", dotyka brzuszka. ale w ogole go nie interesuja zakupy dla dziecka. to ja wybieram wanienke, ciuszki itp. latam kolo tego, ogladam porownuje, a on nic, nic go nie rusza. jak juz mu cos pokaze to mowi "nice!". jak mowie ze wybralam wanienke, aby zobaczyl to mowi "a dlaczego chcesz ta wanienke??" i tak to z tymi facetami. |
|
|
|
|
#3190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jest taki trochę jakby.. obojętny. Ja potrzebuję gadać o tym wszystkim, pokazywać ubranka- on w ogóle nie czuje potrzeby. Jak się kładę mu na kolanach głową na sofie to ręką mnie tak obejmuje byleby brzucha nie dotknąć... ehhh ![]() I z tym też mam taki problem- czuję się nieatrakcyjna, aseksualna.. ehh mam nadzieję, że tylko sobie wkręcamy kochana ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może Twój nie bardzo wie jak to okazać?
|
|
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ekstrawertykiem, Tż introwertykiem jeżeli chodzi o uczucia. Ja muszę mówić codziennie "kocham Cię", a on uważa, że jak powiedział 3 lata temu "kocham Cię" i tego nie odwołał to znaczy, że dalej mnie kocha. Ehhh rozmazałam się i ryczę przez to wszystko
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-03-27 o 22:43 |
|
|
|
|
#3193 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że sytuacja z maluszkiem się wyjaśniła, choć wiem, że pewnie strasznie to przeżyłaś. Bardzo Cię tylko proszę, napisz skąd dokładnie jesteś, bo piszesz, że ze Śląska, a potem, że okolice Sosnowca, Będzina (Zagłębie) ??? Ja z Sosnowca Mamy już 4-letniego synka i tym razem mam zamiar rodzić w Katowicach (jeszcze w fazie myślenia i zmiany co 5 min - albo Łubinowa albo Raciborska), a terminy mamy podobne - u mnie 10.08 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja bym nie zostawiła tego ot tak sobie, chyba bym oddała małpie głupiej... [QUOTE=d0tkaaa;40009927] Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3194 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
Chyba taka nasza ciężarówkowa dola już. . Oni tego nie ogarniają, dochodzi do tego nasza huśtawka nastroju i smuty mamy gotowe. Ale na pewno jak już się maluchy pojawią to szaleństwo będzie widoczne :-* Ja już osamotniona w wyrku leżę, nawet pies mnie olal i pewnie będzie spać z tż
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Cytat:
mam nadzieję, że to chwilowe smutne myśli spowodowane hormonami.. Karolajn- ja z Bezikiem Cię tulimy do snu I mój psiak również ! Nie jesteś sama.
|
|
|
|
|
#3196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz
Cytat:
Z pewnością :-* damy radę! A dziękuję za tulenie i psiak nawet do mnie wrócił, zajęła miejsce tżta przesyłamy buziaki i pozytywne fluidy na jutrzejszy dzień Dobranoc!
|
|
|
#3197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwaga, odmawianie rozowego i blyszczacego mocno unieszczesliwa male strojnisie od pewnego momentu ![]() Cytat:
. A po praniu tak swiezo pachnie ![]() Ja bym musiala miec całą halę chłodni przemysłowych zeby ogarnac pluszaki Lali Cytat:
moj jest taki sam, choc juz "przerobil" malych ludzi w zyciu - wielki twardziel beczal jak owca, gdy male paluszki po raz pierwszy zacisnely sie na jego kciuku. Nauki z tego zadnej ofkozz - podejscie do ciuszkow i pierdółek ma raczej pragmatyczne, gadzetom i elektronice za to okazuje ogromna wylewnosc uczuc .Dla naszych Groznych Pluszowych, En, byt realny zaczyna sie od pisku na porodowce i ani sekundy wczesniej, Kochana
Iza Diablicja Lilo Kubulek Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-03-27 o 23:08 |
|||
|
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Hej Kochane,
Ja właśnie mam chwilę oddechu, ale za moment idę spać, bo już jestem wypompowana po tych emocjach i po całym dniu na nogach. Jeszcze raz dziękuje za kciuki i wsparcie. Fi skacze pod sufit, a tak w ogole to zmienił położenie i juz główką zanurkował w dół. Łożysko mam na przedniej ścianie. Gratuluję dzisiejszych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze - już jutro planuję się wyspać i wybyczyć
|
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
słodkich snów Wam życzę !Cytat:
![]() Tylko żeby się to też sprawdziło w przypadku syna jak u Ciebie w przypadku córek- bo jak mi wychowa takiego twardego jak skałę w uczuciach jak on sam to do końca życia sobie poczekam na słowa "kocham Cie Mamo" i pewnie usłyszę je już ledwo zipiąc na łożu śmierci ![]() Dzięki kochana, jakoś mi lepiej się zrobiło !
|
||
|
|
|
#3200 | |
|
Zakorzenienie
|
Roxi, no fiolkami te kupiny jednak nie pachna
![]() Ale mnie Lilo skopala ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Oczywiscie, ze sie sprawdzi, bo nie chodzi o plec, tylko o bezbronnosc i szczerosc uczuc okazywanych przez takiego czleczka malego. Instynkt matki budzi sie od pierwszej chwili, instynkt ojcowski rodzi sie razem z dzieckiem - upraszczajac. I niech Twoj niedzwiedz uczy malego, jak byc twardym a nie mietkim , bardzo dobrze, a Ty badz od takiej madrej miekkosci i czulosci - wtedy maly bez dwoch zdan wyrosnie na idealnego faceta****** w kwestii formalnej, idealnym facetem jest Bruce Willis
|
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każde dziecko ma na pewnym etapie w domu kolekcję pluszaków, które stoją nieużywane i zbierają kurz. A że nie wszystkie można prać (zależy jakie wypełnienie), to jest to jakiś sposób - ja zawsze trzepię i do worka na śmieci i.... myk do wolnej szuflady w zamrażarce - poleżą ze 2 dni i gotowe :P ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- w porówaniu do tych późniejszych, stwierdzam, że nie śmierdzą Nie powiem, że to fiołki ale źle nie jest... Za to wygląd - czasem wolałabym 33 psie kupy zebrać, niż jedną niemowlęcą
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam i ... ide spac
|
#3203 |
|
Zakorzenienie
|
ja też zasypiam już ... Kolorowych snów
|
|
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze
|
#3206 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żabcie
![]() Witam sie dziś extremalnie z ranaaaaa Od 3 nie moge spać ![]() Leżałam 1,5 h ale ni hu hu nie zasne.W zw. z tym zrobiłam Tż-owi jedzonko do pracy,zjadłam z Laurą extremalnie wczesne kanapeczki i Was nadrobie ![]() ---------- Dopisano o 05:07 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Cytat:
Niestety chyba trzeba sie przewrócic zeby ktos zauwazył i miejsca ustapił Smutne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3207 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witamy w różowym klubie ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40016390]A pieśni kościelne to myślę, że do dziś przekręcam Ale... jednej historii mojej NIKT nie przebije. Otóż spytałam moją własną rodzicielkę, co oznacza (zasłyszane od zboczonych kolegów) walić konia....[/QUOTE] Perse...extremalnieee Cytat:
moze powiedz mu wprost ze fajnie byscie sie z Bezikiem czuli jakby od czasu do czasu pogłaskał brzuch i przybił synusiowi piątke ![]() Mój Tż stara sie o ,,kontakt" z brzuchem ale czasem tez go nie dotyka i mi smutno albo jak zapomina ze jestem w ciazy i słysze teksty ,,zrób,przynieś,podaj"... ......,,masz cały dzien zeby odpoczywac" ,,spisz do pozna przeciez..." ![]() I jak go zbesztam to przypomina sobie ze czasem naprawde zle sie czuje ........ Nie smutaj sie ![]() Heh dobrze ze mamy to nasze forum gdzie mozna wylać to co nam na żołądeczku zalega.Zwłaszcza teraz jak hormony szaleją..... Cytat:
![]() tez mam w planach mega wylegiwanko ![]() Uff nadrobiłam.Moze zaczne sie robic senna.Zaraz Tz bedzie wstawał do pracy wiec posiedze z nim,potem sie poloze i moze zasne.
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
Dzień dobry!
![]() Już pospane...
|
|
#3209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Matko , a te juz wstaly
![]() Majaczarnakejt - Cytat:
Tez nie pyta o dzidzie. Ale mysle, ze oni może sa trochę skryci w sobie. Nam hormony buzuja jak gajzer i nawet jak kot mnie unika to zaraz mi przykro Wiec wiesz musimy tez na to z tej strony patrzeć ![]() Bedzie dobrze. Zobaczysz jak dzidzia juz bedzie na świecie to oszaleje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eh lecę do mamy zadzwonić. Może was podczytam troszkę ![]() Tym czasem miłego dnia i za wizyty oraz gratki nowych tygodni ![]()
|
|
|
#3210 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie porannie.
Ja od razu z pytaniem. Pisałyście kiedyś, że wasi TŻ dostali maści do smarowania przy waszych infekcjach/grzybkach. Czy taką maść można kupić bez recepty i jak ona się nazywa? A dla mnie jest coś, co można stosować bez recepty? Do ginki idę za tydzień, a obawiam się, że zaczyna mi wracać i niestety jest to po stosunku z TŻ, więc pewnie się zarażamy nawzajem ![]() ![]() Cytat:
Potwierdzam, że raczej różu nie uda ci się uniknąćCytat:
I rozumiem, że cię to boli Cytat:
On chodzi później spać niż ja i jak się przytula, to zawsze kładzie rękę na brzuchu i mały go obdarowuje kopniakami
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

do końca tygodnia będę się chyba śmiać do wszystkiego i wszystkich

klask i:

, waży już 670g i ma cudowny, mały nosek 
.)
za wizyty oraz gratki nowych tygodni