|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Dzień dobry
![]() Cud jakiś, +3 na dworze... Dobra! Zabieram się za podsumowanie święta ![]()
"Now You all know The bards and their songs When hours have gone by I'll close my eyes In a world far away We may meet again..." Edytowane przez ameljja Czas edycji: 2013-03-28 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 | |||
leśny stwór
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak tak! ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3093 |
Wtajemniczenie
|
Nie narzekaj, Preziu, wąska wcale nie jest taka fajna. Strasznie dużo palca mi po bokach wystaje
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001897 9] Ałaaa... ale wiesz co... mi się tak ostatnio na maluchu zrobiło, aż mi lakier odpadł z całego paznokcia... a on sobie odrasta, ja go maluję, smaruję, śladu prawie nie ma. Miałam spiłować ale stwierdziłam że poczekam i jakoś tak... Ale pazurki to Ty masz mega, nawet nadwyrężone. Wąska płytka, gładziuteńka, bez zadziorków i taka... mru ![]() Pocieszyłaś mnie, mam nadzieję, ze moje też wyjdą z tego bezboleśnie ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8] Okej, to się poprawiam. ![]() ![]() Ale to z okazji @ i pacmana, tak mnie ssie od rańca. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() Biorę wszystkie ![]() Czekamy ![]()
#3094 |
Zakorzenienie
|
Na początku chciałabym bardzo podziękować każdej z Was za poświęcony czas i cudowne pomysły ![]() ![]() ![]() ![]() -Yenotek -vivinn -Kaveri -czarna kawa -ewalucja -agaszak ( ![]() -Śniegowa -meeow -MgielkaM -smoothly -Trelle -Prezes Kuli Ziemskiej -Nefty -cooone Wiele z Was napisało, że pierwszy raz wzięło się za pędzelki, gąbeczki, cieniowanie, rysowanie i to mnie właśnie najbardziej urzekło dlatego kierowałam się tym tropem ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję za wspaniałe prace. Potraficie sprawić, że człowiek czuje się wyjątkowo. Potraficie sprawić wiele radości i wzruszeń czymś tak maleńkim jak... paznokcie ![]() ![]() Do następnego pazurkowego święta typuję osobę, dzięki której mogłam zobaczyć gwieździste niebo przed południem ![]() Czyyyyyyyli: VIVINN
Napisałaś, że to Twoje pierwsze galaktyczne pazurki a ja dzięki nim poczułam się jak w niebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Gratuluję Viv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3096 | |
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękujemy za zabawę Amelko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3097 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się nad przelaniem go do innej buteleczki. ![]() Zazdroszczę, u mnie -5.. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3098 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3099 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie wiem czy śmiać się czy płakać, dawno takiego pacmana nie miałam ![]() Bu. U mnie -3... No chyba że na słońcu na balkonie to +8 ![]() Jedz na zdrowie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Bieeeeerz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3100 | |
Zakorzenienie
|
no ...
![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001897 9] No... włosy ![]() ![]() nieźle ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8] Okej, to się poprawiam. ![]() ![]() Ale to z okazji @ i pacmana, tak mnie ssie od rańca. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() ooo, mniam! ![]() Cytat:
![]() brawo Viv, gratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki, to ja pokażę swoje szpony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3102 |
Zakorzenienie
|
Vivinn gratulacje !!!
#3103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() <rzucam się na szyję, całuję i ściskam do utraty przytomności> ![]() Jest mi ogromnie przemiło, wyjątkowo i ciepło na serduchu ![]() Dzięki Ci, Amelko ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie zrobiłaś mi dzień ![]() A najbardziej cieszę się z tego, że Ty cieszyłaś się ze świątecznego mani ![]() ![]() Dziękuję Dziewczyny za gratki ![]() ![]()
![]() |
#3104 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się dotrzeć
![]() Witam się po kilku dniach nieobecności i wrzucam zaległe paznokcie dla Amelki ![]() Amelko- miała być Ama ![]() Ale coś nie pykło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3105 | |
Zakorzenienie
|
Viv cieszę się, że sprawiłam Ci taką radość
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3106 | ||||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie chcę na niego patrzeć ![]() ![]() Charms czy lakier, lakier czy charms? ![]() Cytat:
![]() Uwielbiałam Lalkę. Może kiedys do niej wrócę ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8] Okej, to się poprawiam. ![]() ![]() Ale to z okazji @ i pacmana, tak mnie ssie od rańca. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() O 6? Teraz przesadziłaś ![]() Przepis albo psikus ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jesteś niesamowita! Są takie rozweselające ![]()
![]() |
#3107 | |||
Lwiątko z Cintry
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001897 9]Już nie przesadzajmy z tą boskością
![]() ![]() mnie się bardzo podobają ![]() ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8]Okej, to się poprawiam. ![]() ![]() Ale to z okazji @ i pacmana, tak mnie ssie od rańca. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() aż mi zaburczało w brzuchu.. ![]() ogólnie cała historia bardzo mi się spodobała, z książkami jest tak, że do niektórych po prostu trzeba dojrzeć ![]() ![]() Cytat:
gratulacje! ![]() no powiedz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
padłam ![]() jesteś genialna ![]() Cytat:
no okej, to też się włączę w poszukiwania ![]() ja przeczytałam 5 rozdziałów i stwierdziłam, że kiedyś na pewno wrócę, ale jeszcze nie teraz ![]()
![]() |
#3108 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ale nie śpię od czwartej ![]() A wrzucę zaraz do omnomnomowego w klubie ![]() Cytat:
![]() Właśnie piłuję paznokcie... na kwadraty... ![]() Moje paznokcie mają dziwną barierę 18mm (wskazówki i środkowe). Dorastają do tej długości niepostrzeżenie, dosłownie nie wiem kiedy... i zaczynają przeszkadzać. Noża czy obieraczki nie mogę w rękę wziąć, no i odczuwam jak coś robię ręcyma, napinają się, boję się, żeby się znowu który nie oderwał od mięcha ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3109 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma za co
![]() Zmalowałam już w niedzielę, ale nie miałam kiedy wrzucić ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-03-28 o 11:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3110 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4002347 8]Właśnie piłuję paznokcie... na kwadraty... ![]() Moje paznokcie mają dziwną barierę 18mm (wskazówki i środkowe). Dorastają do tej długości niepostrzeżenie, dosłownie nie wiem kiedy... i zaczynają przeszkadzać. Noża czy obieraczki nie mogę w rękę wziąć, no i odczuwam jak coś robię ręcyma, napinają się, boję się, żeby się znowu który nie oderwał od mięcha ![]() Mam dokładnie tak samo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3111 |
Zakorzenienie
|
Viv!!! Gratulacje!!!!
![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- No nie zmieścił mi się na jednym paznokciu, no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 |
Zakorzenienie
|
ViV
![]() ![]() Karola super ![]() ![]() ale mi sie dzis dluzy dzien ![]() do tego intensywnie mysle jakie ciasta upiec i cos mi to myslenie nie wychodzi ![]() ![]()
#3113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szkodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3114 |
Oby do wiosny
|
Brakuje tylko wiszących flaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3115 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3116 |
Zakorzenienie
|
Pazurki mojej Mamusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3118 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4001906 8] Piątka ![]() Też nie bywam w tym przybytku, ale podcięte włoski mieć lubię. Jakoś inaczej od razu wyglądają. A żeby nie było to i Wy się częstujcie ![]() ![]() ![]() o rany jak ja dawno nic drożdżowego nie jadłam... ![]() ja miałam bardzo wymagającą (ale fajną) nauczycielkę i niestety tempo narzucała straszne, może jakby był sam j. pol w szkole to bym nadążyła ![]() Cytat:
![]() ooo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3120 | ||
leśny stwór
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() świetne, wiosenne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- ja czytałam niemal wszystko, jakoś nadążałam... tylko Chłopów czytałam połowicznie, mimo iż bardzo mi się podobało. I nie udało mi się zmęczyć Zbrodni i Kary, przerwałam nawet nie w połowie... nie cierpię Dostojewskiego. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.