Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 10:12   #2911
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Ja już w domku
Super I jak minela podroz?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
otóż to mi tak samo

a jak jestem za smutna to jakieś uśmiechnięte też dodam jak znajdę :d tylko się wtedy nie przestraszcie

dziękuję

Biedactwo ale będziesz w domku

dziękuję

My z TŻtem wczoraj sobie rajd urządziliśmy po sklepach. Najpierw Kaufland, a potem Auchan. Jak wróciłam to nie wiedziałam jak się nazywam. A ludzi od groma Nienawidzę tłumów i niekończących się kolejek!

Także trzymam kciuki za wieczorne zakupy w Kauflandzie

dziekuję

Dobrze, że wczoraj zakupy zrobiłam jeszcze tylko białej kiełbasy mi brakuje a póki co idę sprzątać a potem do mamy jadę i może o babcię zachaczę
Chetnie zobaczymy usmiechnieta fotke
My na szczescie na dwa dni wybywamy najpierw do tesciow tam nocleg a w poniedzialek do mojej mamy i tez nocleg powrot dopiero we wtorek rano Tylko pieczemy jakies ciasta zeby zabrac ze soba W tym roku nic innego nie robimy bo zawsze tego potem pelno zalegalo a to tylko w sumie 2 dni.
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 10:15   #2912
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

Dobrze, że wczoraj zakupy zrobiłam jeszcze tylko białej kiełbasy mi brakuje a póki co idę sprzątać a potem do mamy jadę i może o babcię zachaczę
osz kurna, no własnie biała kiełbasa
jutro idę na uzupełniające zakupy, zostało mi do kupienia właśnie te kiełbachy (zupełnie o nich zapomniałam, bo nie jem na co dzień takich rzeczy ), pomidory, ogórki, i kapucha kiszona na surówkę aaa no i odebrać ciasta idę
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 10:16   #2913
alamirka
Moderator

Ja też mało robię. Ciast nie jadamy, więc odpadają. Zrobie tylko jakies muffiny żeby zanieść do rodziców.
A tak to dostałam w przydziale 2 sałatki i jajka faszerowane Reszta już będzie u mamy. Jutro tatuś wędzi kiełbaskę i na moje specjalne zyczenie filet z indyka więc sobie pojem u nich
do teściowej to idę z tym czym ona nas zawsze przyjmuje. Czyli z NICZYM Zawsze najadamy sie u mnie a do teściwoej to idziemy tylko symbolicznie, się pokazać
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 10:19   #2914
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Zobaczcie o której ja muszę wstać, żeby jako tako, po ludzku dotrzeć do domu na Święta I tak nie dojadę bezpośrednio, tylko z Lublińca (jakieś 45 minut drogi autem od Częstochowy) odbierze nas wujek Tż.

Jak wy zaczniecie plotkowanie to ja pewnie już będę w domciu, także na pewno się do was odezwę
Byłam kiedyś w Lublińcu u koleżanki

Cytat:
My z TŻtem wczoraj sobie rajd urządziliśmy po sklepach. Najpierw Kaufland, a potem Auchan. Jak wróciłam to nie wiedziałam jak się nazywam. A ludzi od groma Nienawidzę tłumów i niekończących się kolejek!
Ja też

Cześć dziewczynki
Stary 2013-03-28, 10:21   #2915
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Ja też mało robię. Ciast nie jadamy, więc odpadają. Zrobie tylko jakies muffiny żeby zanieść do rodziców.
A tak to dostałam w przydziale 2 sałatki i jajka faszerowane Reszta już będzie u mamy. Jutro tatuś wędzi kiełbaskę i na moje specjalne zyczenie filet z indyka więc sobie pojem u nich
do teściowej to idę z tym czym ona nas zawsze przyjmuje. Czyli z NICZYM Zawsze najadamy sie u mnie a do teściwoej to idziemy tylko symbolicznie, się pokazać
No to nie my ciasta normalnie zrobimy Odkrylam,ze mam forma na babke o ktorej zapomnialam i chce zrobic taka pomaranczowo-czekoladowa zobaczymy czy sie uda
To u mnie tescie zawsze stol zastawiony i jak siadziemy rano przy sniadaniu tak konczymy dopiero wieczorem jak sie kladziemy spac Pozniej powtorka z rozrywki w poniedzialek u mojej mamy
To pysznosci takie kielbaski wlasnej roboty

Edytowane przez Esti10
Czas edycji: 2013-03-28 o 10:22
Stary 2013-03-28, 10:24   #2916
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
W tym roku nic innego nie robimy bo zawsze tego potem pelno zalegalo a to tylko w sumie 2 dni.
otóż to
nam dopiero tydzień temu zeszły kiełbasy od świąt, bo używam tylko do żurku
a zakwas buraczany chciałam dziś zużyć do końca (też od świąt), ale wstrząsnęłam butelką, aby się zioła i przyprawy wymieszały, bo stał nieruchomo w lodówce i jak otworzyłam to wywalił gejzer na pół metra, pół godziny sprzątania no i cała zawartość na szafkach, blacie i podłodze, więc nie było czego wlewać do garnka ale zużyty jest jakby co bigosu jeszcze mamy też od zeszłych świąt, chyba nic mu nie jest zrobiłam 7,5kg wtedy i z zostało 2 kg, więc powinno starczyć

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
J
do teściowej to idę z tym czym ona nas zawsze przyjmuje. Czyli z NICZYM
hehe to jet dobre tzn. święta przy herbatce?

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczynki
helloł
Stary 2013-03-28, 10:25   #2917
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Super I jak minela podroz? .
A dziękuję, nawet nieźle Co prawda musiałam wstać po 3 w nocy ale jakoś dałam radę
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 10:28   #2918
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro tatuś wędzi kiełbaskę
łoj co ja bym dała za taką wędzarnię
mój mąż ją już stawia 2 lata i postawić nie może
choć w zeszłym roku przez przypadek uwędził na grillu karkówkę i ryby

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Co prawda musiałam wstać po 3 w nocy ale jakoś dałam radę
wiemy wiemy godzina jest odnotowana w wątku
Stary 2013-03-28, 10:31   #2919
alamirka
Moderator

Cytat:
No to nie my ciasta normalnie zrobimy Odkrylam,ze mam forma na babke o ktorej zapomnialam i chce zrobic taka pomaranczowo-czekoladowa zobaczymy czy sie uda
To u mnie tescie zawsze stol zastawiony i jak siadziemy rano przy sniadaniu tak konczymy dopiero wieczorem jak sie kladziemy spac Pozniej powtorka z rozrywki w poniedzialek u mojej mamy
To pysznosci takie kielbaski wlasnej roboty
U mnie gościna to tylko zawsze u mnie w domu. Teściwoa to by sie najchętniej nażarła tego wszystkiego, co inni się narobia i naszykują. Więc w tym roku stwierdziliśmy że ja się urabiac po pachy nie będe, bo i nie dam rady, po to żeby sie królewna nic nie robiąca mogła nażreć. Nie dosć że co drugi dzień gotuję dla jej matki, bo ona ma w diupie, nie dość że co roku nosimy na wszystkie święta pełne siatki narobionychn rzeczy, to jeszcze się zazwyczaj nie doczekamy że nam herbaty zrobi.
Niech spiżdża grzecznie ujmując. Się naje tego, co sobie sama "naszykuje"

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
hehe to jet dobre tzn. święta przy herbatce?
U, żebym to ja herbate dostała z raz. To bym rzekłą że prawdziwe święta
Ona taka gospodyni że i tego nie będzie. A do nas jak przychodzi to i pare godzin siedzi za stołem, wyjść nie chce i jeszcze na wynos bierze
Podzielimy się jajeczkiem. i to pewno naszym tylko, bo w zeszłym roku to swoje jajeczko sama żeżarła, zapomniała zostawić dla syna

Edytowane przez alamirka
Czas edycji: 2013-03-28 o 10:33
Stary 2013-03-28, 10:32   #2920
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
wiemy wiemy godzina jest odnotowana w wątku
No dla mnie to wielkie wyzwanie było Miałam dwa budziki nastawione ale i tak nie spałam dobrze, bo martwiłam się, że nie wstanę
Stary 2013-03-28, 10:39   #2921
alamirka
Moderator

Cytat:
łoj co ja bym dała za taką wędzarnię
mój mąż ją już stawia 2 lata i postawić nie może
choć w zeszłym roku przez przypadek uwędził na grillu karkówkę i ryby
Oj to pogoń go, bo bardzo warto Moi to sobie wędza kiełbasy, szynki itd. A dla mnie to tak na życzenie jakiś filet czy rybkę
A wędzarkę to sboie ojciec z bratem jakimiś domowymi sposobami ze starych rzeczy porobili. Nie wiem dokładnie ale z jakiś starych szafek i blach sobie tam wydumali.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 10:43   #2922
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:

Ona taka gospodyni że i tego nie będzie. A do nas jak przychodzi to i pare godzin siedzi za stołem, wyjść nie chce i jeszcze na wynos bierze
to może ona biedna jest i nie stać ja aby naszykować ?
to tak robią teście mojej sis z tym na wynos, że szwagier ma 3 rodzeństwa, z czego dwójce to sie nawet nie chce przyjeżdzać na urodziny, imieniny chrześniaka i siostrzenicy, bo jakos zawsze cos im wypadnie lub po prostu już wala prosto z mostu, że nie chce im się. To teściowa sis woła od niej torta i coś tam jeszcze dla tamtej dwójki. Sis się po ostatnim razie zbuntowała i powiedziała, że nie ma tak dobrze, jesli nie chciało im sie przyjeżdżać ( a mają 10km), to torta też nie zjedzą

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
ale i tak nie spałam dobrze, bo martwiłam się, że nie wstanę
ja też tak mam jak się stresuję, że nie wstanę. Jak miałam zawsze jakiś egzamin nazajutrz, to ni choinki zasnąć nie mogłam, bo im się starałam wcześnie położyć, tym to coraz trudniej szło zrobić a dojeżdżałam na uczelnię 80km codziennie, więc pociąg miałam tak o 5 lub o 6 rano
Stary 2013-03-28, 10:43   #2923
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Podzielimy się jajeczkiem. i to pewno naszym tylko, bo w zeszłym roku to swoje jajeczko sama żeżarła, zapomniała zostawić dla syna
Utłukłabym taką chyba
Stary 2013-03-28, 10:47   #2924
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
A wędzarkę to sboie ojciec z bratem jakimiś domowymi sposobami ze starych rzeczy porobili. Nie wiem dokładnie ale z jakiś starych szafek i blach sobie tam wydumali.
mój mąż chce zrobić ze starych rozbiórkowych cegieł, jakiś już projekt sobie naszkicował, tylko zapału mu trochę brakło, bo czasu też za bardzo nie ma (3 zmiany), a w urlop jak na złość zawsze coś przy samochodzie wyskoczy, a to musi być sprawne, bo tak do pracy by nie dojechał
Stary 2013-03-28, 10:48   #2925
alamirka
Moderator

Cytat:
to może ona biedna jest i nie stać ja aby naszykować ?
to tak robią teście mojej sis z tym na wynos, że szwagier ma 3 rodzeństwa, z czego dwójce to sie nawet nie chce przyjeżdzać na urodziny, imieniny chrześniaka i siostrzenicy, bo jakos zawsze cos im wypadnie lub po prostu już wala prosto z mostu, że nie chce im się. To teściowa sis woła od niej torta i coś tam jeszcze dla tamtej dwójki. Sis się po ostatnim razie zbuntowała i powiedziała, że nie ma tak dobrze, jesli nie chciało im sie przyjeżdżać ( a mają 10km), to torta też nie zjedzą
Oj, tak napisąłam że może tak wyglądąć. Nie nie. Ona ma pieniażków więcej niz my wszyscy razem wzięci. Mieszka ze starszymi rodzicami (83 i 90 lat) i całe życie jest na ich garnuszku. A to są dosyć zamożni ludzie. Pieniędzy to im nigdy nie zabraknie, lata temu się pozabezpieczali, rozkręcili biznes złotniczy, nakupowali lokali żeby wynajmowac itd. Więc to nie kwestia ubogości.
To kwestia lenistwa Czego się spodziewać po kobiecie która ma 60 la t a nigdy w życiu nie była nawet 1 dzień w pracy? Ona jest cąłe życie bezrobotna, nie odprowadziła nawet 1zł składki Jjej życie to bło spanie do południa, żarcie na koszt rodziców i 3 x dziennie wizyty w kościele. Jako że ona fanatyczką religijną jest, ale już taką do przesady, że ją własny brat-ksiądz uspokaja.
I ona taka wiesz, naucozna, że jej się podstawia pod nos, ona nie rozumie że gości się częstuję. Ona tupie noga jak małe dziecko do dziś
No zabawny człowieczek
Jej matka teraz po udarze, a ona ją parówkami i serkami / jogurtami karmi, bo tak najszybciej Więc ja nosze te zupki i mięska przecierane ehh już zmęczona jestem

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

O masz, zarzuciłam was opisem na pół strony. Praszam Ale czasem musze sobie ponarzekać..
Stary 2013-03-28, 10:49   #2926
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
ja też tak mam jak się stresuję, że nie wstanę. Jak miałam zawsze jakiś egzamin nazajutrz, to ni choinki zasnąć nie mogłam, bo im się starałam wcześnie położyć, tym to coraz trudniej szło zrobić a dojeżdżałam na uczelnię 80km codziennie, więc pociąg miałam tak o 5 lub o 6 rano
No ja do wszystkich szkół miałam blisko, więc nie jestem przyzwyczajona do tak wczesnego wstawania
Stary 2013-03-28, 10:50   #2927
alamirka
Moderator

Cytat:
Utłukłabym taką chyba
Ja nie wiem czy kiedyś nie pekne i tego nie zrobię..
Nie dla siebie, bo dla mnie to ona miła i całuśna. Tylko za to jak traktuje swoja matkę i swojego syna
Stary 2013-03-28, 10:51   #2928
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Oj, tak napisąłam że może tak wyglądąć. Nie nie. Ona ma pieniażków więcej niz my wszyscy razem wzięci. Mieszka ze starszymi rodzicami (83 i 90 lat) i całe życie jest na ich garnuszku. A to są dosyć zamożni ludzie. Pieniędzy to im nigdy nie zabraknie, lata temu się pozabezpieczali, rozkręcili biznes złotniczy, nakupowali lokali żeby wynajmowac itd. Więc to nie kwestia ubogości.
To kwestia lenistwa Czego się spodziewać po kobiecie która ma 60 la t a nigdy w życiu nie była nawet 1 dzień w pracy? Ona jest cąłe życie bezrobotna, nie odprowadziła nawet 1zł składki Jjej życie to bło spanie do południa, żarcie na koszt rodziców i 3 x dziennie wizyty w kościele. Jako że ona fanatyczką religijną jest, ale już taką do przesady, że ją własny brat-ksiądz uspokaja.
I ona taka wiesz, naucozna, że jej się podstawia pod nos, ona nie rozumie że gości się częstuję. Ona tupie noga jak małe dziecko do dziś
No zabawny człowieczek
Jej matka teraz po udarze, a ona ją parówkami i serkami / jogurtami karmi, bo tak najszybciej Więc ja nosze te zupki i mięska przecierane ehh już zmęczona jestem

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

O masz, zarzuciłam was opisem na pół strony. Praszam Ale czasem musze sobie ponarzekać..
Tylko współczuć posiadania kogoś takiego w rodzinie
Stary 2013-03-28, 10:58   #2929
alamirka
Moderator

Cytat:
Tylko współczuć posiadania kogoś takiego w rodzinie
Mi tam ona lata koło ogona, tak szczerze mówiąc. Moja matka przyjęła mojego męża jak swojego i tak sobie sie rodzinujemy w swoim gronie.
A do tamtego pasożyta to chodzimy z jednego powowdu, bo tam są dziadkowie mojego, którzy byli dla niego jak matka z ojcem. i to wszystko dla nich tak.
A ten przygłup to niech sobie robi co chce

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

A tak z innej beczki. Poopowiadajcie no trochę co wkładacie do koszyka na święconkę Może coś podpatrze nowego Tyle tych zwyczajów, każdy co innego niesie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 10:58   #2930
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Mi tam ona lata koło ogona, tak szczerze mówiąc. Moja matka przyjęła mojego męża jak swojego i tak sobie sie rodzinujemy w swoim gronie.
A do tamtego pasożyta to chodzimy z jednego powowdu, bo tam są dziadkowie mojego, którzy byli dla niego jak matka z ojcem. i to wszystko dla nich tak.
A ten przygłup to niech sobie robi co chce
Bardzo zdrowe podejście
Nie ma co się roztrząsać nad taką osobą, bo tylko jeszcze więcej nerwów sobie człowiek napsuje.
No super, że tak dbasz o dziadków Tż
Stary 2013-03-28, 11:01   #2931
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Bardzo zdrowe podejście
Nie ma co się roztrząsać nad taką osobą, bo tylko jeszcze więcej nerwów sobie człowiek napsuje.
No super, że tak dbasz o dziadków Tż
Owszem, bardzo zdrowe rozsądne podejście, nie wiem, czy ja bym tak umiała
Stary 2013-03-28, 11:02   #2932
alamirka
Moderator

Umiałabys umiała Po jakims czasie przychodzi zmęczenie, znużenie i kończy się cierpliwość. Inaczej się nie da, tak dla własnego zdrowia psychicznego.

Zawaliłam off topa na biedronkowym, o torbie z rossmanna. Może mnie nie ubiją Aż się boję
Stary 2013-03-28, 11:05   #2933
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
A tak z innej beczki. Poopowiadajcie no trochę co wkładacie do koszyka na święconkę Może coś podpatrze nowego Tyle tych zwyczajów, każdy co innego niesie
U mnie to chlebek, kiełbaska, jajka, sól, pieprz, chrzan, baranek, babka wielkanocna, masło. Chyba tyle, chociaż pewnie o czymś zapomniałam
Stary 2013-03-28, 11:06   #2934
alamirka
Moderator

Przypomniało mi się coś, moja psiapsióła ma lepszą teściowkę. Taką co to do dostatniego dnia ślubu przy obiadkach prosiła swojego syna "Synu, proszę odwołaj ten ślub, jeszcze masz czas!"
Taka to dopiero teściówkę mieć. Na swoją to moge nie narzekac. Niedorajda życiowa ale dla mnie jest miła

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
U mnie to chlebek, kiełbaska, jajka, sól, pieprz, chrzan, baranek, babka wielkanocna, masło. Chyba tyle, chociaż pewnie o czymś zapomniałam
O, a u mnie się nie wkłada masełka
Stary 2013-03-28, 11:09   #2935
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Umiałabys umiała Po jakims czasie przychodzi zmęczenie, znużenie i kończy się cierpliwość. Inaczej się nie da, tak dla własnego zdrowia psychicznego.

Zawaliłam off topa na biedronkowym, o torbie z rossmanna. Może mnie nie ubiją Aż się boję
W sumie może i racja, przychodzi taki moment, że ma się kogoś dosyć.
Prawie 25 lat z własną rodziną się użerałam, w końcu jak mi matka odstawiła numer stulecia, to od ponad półtora roku z nią nie rozmawiam. Najgorsze jest to, że chłop mój zaczyna coś przebąkiwać, że przed ślubem jednak chciałby poznać moją rodzinę i trochę szkoda, że jeszcze nie poznał
Stary 2013-03-28, 11:12   #2936
olgaes
Zadomowienie

Cytat:

O, a u mnie się nie wkłada masełka
O! Jeszcze ocet
Stary 2013-03-28, 11:15   #2937
alamirka
Moderator

Cytat:
O! Jeszcze ocet
Pierwsze słyszę U mnie to tak tradycyjnie zatem. To, co wymieniałaś. Z tym że ja np nie wkładam babki bo to święcone trza potem zjeść a my tego nie zjemy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 11:16   #2938
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Pierwsze słyszę U mnie to tak tradycyjnie zatem. To, co wymieniałaś. Z tym że ja np nie wkładam babki bo to święcone trza potem zjeść a my tego nie zjemy
Dlatego u mnie wkłada się taką jedną malutką, wtedy każdy ma dosłownie kęsik
Stary 2013-03-28, 11:17   #2939
alamirka
Moderator

Cytat:
W sumie może i racja, przychodzi taki moment, że ma się kogoś dosyć.
Prawie 25 lat z własną rodziną się użerałam, w końcu jak mi matka odstawiła numer stulecia, to od ponad półtora roku z nią nie rozmawiam. Najgorsze jest to, że chłop mój zaczyna coś przebąkiwać, że przed ślubem jednak chciałby poznać moją rodzinę i trochę szkoda, że jeszcze nie poznał
Przykre to to. Ale wiesz, Twój może mieć rację. Rodzina to rodzina. Ja już nawet tego naszego pasożytka w święta ucałuję i przytulę. Jaka by nie była, to w końcu matka mojego. Się przełknie. Mogła się wsumie i gorsza trafić
Pomyśl może. Ja nie wiem co to za numer Ci odbębniła i czy to mozna wybaczyć, ale przemyśleć na pewno warto

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Dlatego u mnie wkłada się taką jedną malutką, wtedy każdy ma dosłownie kęsik
coś jak muffinka? Może włożę w tym roku
Stary 2013-03-28, 11:19   #2940
Esti10
Zakorzenienie

Zaraz sie wsciekne wlasnie zadzwonil pan z Cyfry i powiedzial,ze od 1 kwietnia beda obowiazywac juz nowe zasady. I teraz jesli zgadzamy sie przejsc do NC+ to teraz bedziemy placic 120zl ale bez HBO a jak nie chcemy przejsc to zostajemy na umowie z cyfra+ do wrzesnia tak jak mamy i bedziemy placic 146zl. No mnie nerwica zaraz trafi
To ja mam umowe do wrzesnia za 99zl i ona od 1 kwietnia juz jest nie wazna super maz mu powiedzial,ze w takim razie rozwiazuje z nimi umowe bo to jest kpina to co robia
Niech sie wypchaja
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości