|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Super
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() My na szczescie na dwa dni wybywamy najpierw do tesciow tam nocleg a w poniedzialek do mojej mamy i tez nocleg powrot dopiero we wtorek rano ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro idę na uzupełniające zakupy, zostało mi do kupienia właśnie te kiełbachy (zupełnie o nich zapomniałam, bo nie jem na co dzień takich rzeczy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Moderator
|
Ja też mało robię. Ciast nie jadamy, więc odpadają. Zrobie tylko jakies muffiny żeby zanieść do rodziców.
A tak to dostałam w przydziale 2 sałatki i jajka faszerowane ![]() ![]() ![]() do teściowej to idę z tym czym ona nas zawsze przyjmuje. Czyli z NICZYM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | ||
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć dziewczynki ![]()
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To u mnie tescie zawsze stol zastawiony i jak siadziemy rano przy sniadaniu tak konczymy dopiero wieczorem jak sie kladziemy spac ![]() ![]() To pysznosci takie kielbaski wlasnej roboty ![]()
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2013-03-28 o 10:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam dopiero tydzień temu zeszły kiełbasy od świąt, bo używam tylko do żurku ![]() a zakwas buraczany chciałam dziś zużyć do końca (też od świąt), ale wstrząsnęłam butelką, aby się zioła i przyprawy wymieszały, bo stał nieruchomo w lodówce i jak otworzyłam to wywalił gejzer na pół metra, pół godziny sprzątania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- helloł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
łoj co ja bym dała za taką wędzarnię
![]() mój mąż ją już stawia 2 lata i postawić nie może ![]() choć w zeszłym roku przez przypadek uwędził na grillu karkówkę i ryby ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- wiemy wiemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Moderator
|
Cytat:
Niech spiżdża grzecznie ujmując. Się naje tego, co sobie sama "naszykuje" ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- U, żebym to ja herbate dostała z raz. To bym rzekłą że prawdziwe święta ![]() Ona taka gospodyni że i tego nie będzie. A do nas jak przychodzi to i pare godzin siedzi za stołem, wyjść nie chce i jeszcze na wynos bierze ![]() Podzielimy się jajeczkiem. i to pewno naszym tylko, bo w zeszłym roku to swoje jajeczko sama żeżarła, zapomniała zostawić dla syna ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-03-28 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() A wędzarkę to sboie ojciec z bratem jakimiś domowymi sposobami ze starych rzeczy porobili. Nie wiem dokładnie ale z jakiś starych szafek i blach sobie tam wydumali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak robią teście mojej sis z tym na wynos, że szwagier ma 3 rodzeństwa, z czego dwójce to sie nawet nie chce przyjeżdzać na urodziny, imieniny chrześniaka i siostrzenicy, bo jakos zawsze cos im wypadnie lub po prostu już wala prosto z mostu, że nie chce im się. To teściowa sis woła od niej torta i coś tam jeszcze dla tamtej dwójki. Sis się po ostatnim razie zbuntowała i powiedziała, że nie ma tak dobrze, jesli nie chciało im sie przyjeżdżać ( a mają 10km), to torta też nie zjedzą ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ja też tak mam jak się stresuję, że nie wstanę. Jak miałam zawsze jakiś egzamin nazajutrz, to ni choinki zasnąć nie mogłam, bo im się starałam wcześnie położyć, tym to coraz trudniej szło zrobić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Moderator
|
Cytat:
To kwestia lenistwa ![]() ![]() ![]() I ona taka wiesz, naucozna, że jej się podstawia pod nos, ona nie rozumie że gości się częstuję. Ona tupie noga jak małe dziecko do dziś ![]() ![]() No zabawny człowieczek ![]() Jej matka teraz po udarze, a ona ją parówkami i serkami / jogurtami karmi, bo tak najszybciej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- O masz, zarzuciłam was opisem na pół strony. Praszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2929 |
Moderator
|
Mi tam ona lata koło ogona, tak szczerze mówiąc. Moja matka przyjęła mojego męża jak swojego i tak sobie sie rodzinujemy w swoim gronie.
A do tamtego pasożyta to chodzimy z jednego powowdu, bo tam są dziadkowie mojego, którzy byli dla niego jak matka z ojcem. i to wszystko dla nich tak. A ten przygłup to niech sobie robi co chce ![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- A tak z innej beczki. Poopowiadajcie no trochę co wkładacie do koszyka na święconkę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma co się roztrząsać nad taką osobą, bo tylko jeszcze więcej nerwów sobie człowiek napsuje. No super, że tak dbasz o dziadków Tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2932 |
Moderator
|
Umiałabys umiała
![]() ![]() Zawaliłam off topa na biedronkowym, o torbie z rossmanna. Może mnie nie ubiją ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Moderator
|
Przypomniało mi się coś, moja psiapsióła ma lepszą teściowkę. Taką co to do dostatniego dnia ślubu przy obiadkach prosiła swojego syna "Synu, proszę odwołaj ten ślub, jeszcze masz czas!"
![]() ![]() Taka to dopiero teściówkę mieć. Na swoją to moge nie narzekac. Niedorajda życiowa ale dla mnie jest miła ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
Prawie 25 lat z własną rodziną się użerałam, w końcu jak mi matka odstawiła numer stulecia, to od ponad półtora roku z nią nie rozmawiam. Najgorsze jest to, że chłop mój zaczyna coś przebąkiwać, że przed ślubem jednak chciałby poznać moją rodzinę i trochę szkoda, że jeszcze nie poznał ![]()
![]() |
#2936 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Moderator
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Pomyśl może. Ja nie wiem co to za numer Ci odbębniła i czy to mozna wybaczyć, ale przemyśleć na pewno warto ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Zaraz sie wsciekne wlasnie zadzwonil pan z Cyfry i powiedzial,ze od 1 kwietnia beda obowiazywac juz nowe zasady. I teraz jesli zgadzamy sie przejsc do NC+ to teraz bedziemy placic 120zl ale bez HBO a jak nie chcemy przejsc to zostajemy na umowie z cyfra+ do wrzesnia tak jak mamy i bedziemy placic 146zl. No mnie nerwica zaraz trafi
![]() ![]() To ja mam umowe do wrzesnia za 99zl i ona od 1 kwietnia juz jest nie wazna super maz mu powiedzial,ze w takim razie rozwiazuje z nimi umowe bo to jest kpina to co robia ![]() Niech sie wypchaja ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:04.