|
|
#3541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV
Cytat:
Miałam podobne, tylko w kwiatki. Na wieszaku wyglądały fajnie, ale strasznie poszerzały mi biodra. Czułam się jakbym miała wieeeelki tyłek i teraz pełnią funkcję spodenek do spania. A materiał tych na zdjęciu wydaje mi się być strasznie piżamowy. |
|
|
|
|
#3542 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dziewczyny, zawsze macie tyle inspiracji - poszukuję fajnych, rockowych fryzur dla krótkich włosów
|
|
|
|
|
#3543 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W Rossmanie Owszem, wiadomo, że Inglot czy np. Essie mają więcej kolorów ale to zupełnie inna półka cenowa, więc nie ma co porównywać. A Essence? No nie wiem, wydaje mi się, że mają podobną ofertę jeśli chodzi o ilość odcieni. W każdym razie czytałam wiele złego o ich lakierach i mnie nie zachęcają.Cytat:
|
|
|
#3544 |
|
Rozeznanie
|
rise_against nie do końca wiem co masz na myśli przez krótkie włosy, wbrew pozorom to pojęcie względne. Ale z krótkimi fryzurami kojarzy mi się głownie Agyness Deyn, i z nieco dłuższymi Alexa Chung.
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, bo Wy ogarniacie modelki.
Jak się nazywają te modelki: jedna to ta czarna która jest przed Frąckowiak (od 02:16)? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yQvjPkhK3oo ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Dobra, już mam
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2013-03-27 o 19:47 |
|
|
|
#3546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Krótkie=bardzo krótkie. Nosiłam pięknego irokeza który niestety odrósł. Zapuszczam i rosną dość szybko, dlatego po pół roku mam szopę=hełm ![]() edit: miałam ślicznego rockowego irokeza tak jak w załączniku, teraz mam takie jak ta ładna pani z brązowymi oczami
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2013-03-27 o 20:18 |
|
|
|
|
#3547 |
|
Rozeznanie
|
Mnie by w krótkich było strasznie źle
Nawet w związanych niezbyt dobrze wyglądam. Ale te fryzury ładne
|
|
|
|
#3548 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2013-03-27 o 21:15 |
||
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
A propos galotów - akceptuję tylko w wersji koronkowej:
http://www.jestemkasia.com/2010/12/lace-shorts.html Też takie mam, zakochałam się w nich, gdy zobaczyłam je na blogu. Ależ ostatnio zaszalałam w lumpie. Kupiłam parę rzeczy na wiosnę (parę to mało powiedziane Proszę już niczym nie kusić.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
#3550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() trupiegi gratuluję łowów! kiedyś ubierałam się wyłącznie w lumpeksach, ale teraz w pracy mam ceny takie, że już mi się nie opłaca grzebać... |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio facet na czeskim mówił nam, że w Czechach o Polkach mówi się "Francuzki Wschodu" - uważane jesteśmy za elegantki. Jeśli chodzi o lumpeksy - gdy mam kasę, żal mi wydać ją na 1 rzecz ze sklepu, kiedy to wystarczy pójść do lumpa na dostawę i człowiek w cenie 1 rzeczy ma kilka, i to fajnych.
Śmieciowata telewizja, śmieciowate reklamy, śmieciowate sklepy, śmieciowate sławy, śmieciowate jedzenie, śmieciowata cywilizacja, śmieciowate umowy, śmieciowata sytuacja w kraju, śmieciowate umysły. A ja tak lubię porządek. |
|
|
|
|
#3552 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja czeszki kojarzę z tym, że ubierają się jaskrawo, kolorowo i wzorzyście, mniej zachowawczo niż polki co do lumpeksu pełna zgoda, dodajmy jeszcze, że unikatowych! chociaż mnie męczył ścisk i atmosfera walki na dostawach... i te kolejki i bieg do wieszaków |
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz jakiś zestaw ćwiczeń, które robisz?
|
|
#3554 |
|
Rozeznanie
|
Wrzucam jeszcze kilka zdjęć z pokazów. Niektóre są sprzed kilku lat..
Nic nie poradzę, że teraz mi się podobają
|
|
|
|
#3555 |
|
Rozeznanie
|
2
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
3 i ostatnie
|
|
|
|
#3557 |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1364429354
Uwielbiam styl vintage w takim rockowym wydaniu.
|
#3558 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV
Fajne te zdjęcia...tylko jak na nie patrzę to myślę że ja chyba należę do frakcji boho/hipster bardziej niż rock :P co dziś ciekawego ubralyście? Ja wyciągnęłam genialny ale trudny sweter z alpaki- jest duży i trochę etno, dodałam czarną pelerynę i tak sobie jadę do pracy... może jak będzie cieplej wrzucimy tu jakieś swoje stylizacje?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3559 | ||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Odp: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV
Cytat:
Uwielbiam ten zestaw: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1364429149Kiecka Cytat:
![]() Ja kiedyś wrzucałam jakieś swoje zestawy i niewiele się od tamtej pory zmieniło bo prawie w ogóle nie kupuję ciuchów, to aż straszne. |
||
|
|
|
#3560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wydaje mi się, że figurę akurat mamy podobną, wydaje się niska i wcale nie aż tak chuda Ja chcę taki kolor włosów! Podoba mi się taki albinosowaty typ urody ![]() Cytat:
Ale jak patrzę na Twoje dzieła, to stwierdzam, że muszę polubić to na nowo! Jak zrobiłaś te ćwieki? Każdy osobno przytwierdzałaś?Cytat:
Przyszła moja ćwiekowana ekoskóra z Topshopu, leży idealnie (w ogóle polecam Torpshop, skóry świetnie skrojone). Dałam za nią jakieś 150 zł ![]() Cytat:
![]() Najlepsze są 2 hantelki 1,5 kg, najszybciej widać efekty, a mięśnie nie urosną ![]() Ale taka jedna 2 kg hantla też się przyda http://www.youtube.com/watch?v=WU_mMuCZab8 Ale nie tak wolno jak ona, lelum polelum, szybciej tam w rytm jakiejś muzyki, kroków, jednocześnie można wchodzić na step (lub schodek). Inne ćwiczenie z 2 hantlami - pozycja wyjściowa jak na zdjęciu (łokcie na wysokości ramion) : http://w-spodnicy.ofeminin.pl/g/Kobi...ck16799803.jpg i prostujesz ręce do góry. I po 50 wymachów, a potem krótkie tzw. "wyciskanie". Nie ma co się bać, trzeba intensywnie ćwiczyć, spocić się, wtedy będzie widać efekty
|
||||
|
|
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV
Cytat:
![]() Chętnie bym obejrzała Wasze stylizacje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styl kobiecy i rockowy jednocześnie cz. IV
A ja dawno sobie nic nie kupiłam
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Sol, bo mam kryzys i potrzebuję jakiegoś planu ćwiczeniowego i rady. Tylko nie mam koncepcji za bardzo na kwiecień Z jednej strony insanity bym chciała zacząć od nowa, ale siadło mi kolano jedno po tym. Nie wiem czy zaczynanie od nowa jest dobrym pomysłem (niby miesiąc przerwy mam) Chciałam biegać ale jest śnieg na ulicy więc to dyskwalifikuje wszystko. I tak szukam czegoś co bym mogła porobić. Na siłownie bym chciała pójść ale kasy i czasu nie ma Jakiś plan by się przydał pompek, squatów i innych takich i jakieś cardio. Znasz jakieś plany takie?
|
|
|
|
#3563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też bym chętnie pooglądała Wasze zestawy. Sama ostatnio się nie ubieram wybitnie fantazyjnie. Ot, czarne spodnie i do tego koszula w kratę, albo czarny sweter. To wszystko wina tej zimy, nawet spódnic mi się nosić nie chce. No i wymarzyłam sobie skórzane spodnie i nie wydaję kasy, tylko szukam tych spodni. |
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja trenerka to niezłą musztrę robiła, i bardzo dobrze ![]() Ja biegam całą zimę, śnieg nie przeszkadza Na Insanity nie znam się, zresztą nie cierpię takich programów do ćwiczenia w domu na dywanie
|
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeansy i sweter są wygodne, na dodatek jak jest ładny sweter to czegóż więcej chcieć trzeba?Co do spodni - szukasz ze skóry naturalnej? Ja swoje trafiłam podczas wyprzedaży w Bershce za 29 zł
|
|
|
|
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale powiem Ci że insanity jest strasznie fajne |
|
|
|
|
#3567 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, że jest wyyysoooka i chuda ale równie dobrze może być niska i drobna. Twój zestaw z bordow bluzką już chwaliłam Cytat:
Ostatnio jeśli wydaję to na kolorówkę, kosmetyki do paszczy i włosów. Z ciuchów kupiłam jedynie buty i oddałam marynarkę do krawcowej żeby skróciła, potem ją jakoś oćwiekuję.Zestawy mogę wrzucić (stare fotki), z góry uprzedzam, że szału i oryginalności tutaj nie ma. Za kolorami nie przepadam (co innego różne odcienie czerni ), trzeci krzyżyk mi leci więc nie wypada ubierać się zbyt fikuśnie/młodzieżowo i ogólnie jak coś kupuję to żeby i do roboty się przydało a nie tylko zalegało w szafie oczekując imprezy ![]() Muszę kiedyś zainwestować w fajną biżuterię. Ale przyspamowałam fotkami
|
||
|
|
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
Świetne te zdjęcia, Red
|
|
|
|
#3569 |
|
Raczkowanie
|
Mi też przypadły do gustu
Co prawda więcej Was czytam, aniżeli się udzielam, ale chętnie podpatrzyłabym jak się ubieracie.
|
#3570 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wyciągnęłam dzisiaj swoją kurtkę z ekoskóry, którą kupiłam na wyprzedażach i nie miałam jeszcze okazji założyć i ma chyba jakieś za szerokie rękawy no nie podoba mi się już teraz
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

dlatego się nie zastanawiaj jeśli masz okazję tylko bierz 

Z jednej strony insanity bym chciała zacząć od nowa, ale siadło mi kolano jedno po tym. Nie wiem czy zaczynanie od nowa jest dobrym pomysłem (niby miesiąc przerwy mam)
Chciałam biegać ale jest śnieg na ulicy więc to dyskwalifikuje wszystko.
Jakiś plan by się przydał pompek, squatów i innych takich i jakieś cardio.