|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Oceńcie tego faceta
dobra podjęłam decyzję
umawiam się z tym chłopakiem. skoro jest reprezentatywny to ok. mam nadzieję że wstydu nie przyniesie Edytowane przez GalinaNikolajewna Czas edycji: 2013-03-28 o 23:05 |
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Oceńcie tego faceta
Cytat:
jak Ci powiem, że brzydki, to co? nie umówisz się z nim więcej?
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Masz 15 lat?
To chyba TOBIE ma się podobać |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
biedny chłopak.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Mi się tak średnio podoba ale jest super, bardzo dużo czyta, rozmawialiśmy przez skype i telefon, ma ogromną wiedzę historyczną... poza tym jest wesoły ale ten wygląd mnie nie przekonuje
![]() dlatego pytam co wy sądzicie? Spotkanie miałoby być u mnie w domu i nie wiem czy pokazać się z nim przy znajomych, rodzicach....? |
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Szkoda faceta. Widac, ze cos z Toba nie tak. Nie dosc, ze rozpowszechniasz wizerunek (naprawde, nie sadze, aby ktokolwiek sie na to zgodzil i wyczuwam scieme) to trujesz komus dupe rok a nawet nie wiesz po co.
Zglosilam. ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Cytat:
.
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-03-28 o 14:50 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym się umówiła.. ale na twoim miejscu urwałabym kontakt bo szkoda chłopaka..
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
jak to po co??? żeby pogadać, bo fajnie się z nim gada przez neta, ale nie wiem czy warto to przenosić do reala ;/
|
|
|
|
|
#9 |
|
damn good coffee
|
Na miejscu tego chłopaka, to ja nie umówiłabym się z Tobą! ile ty masz lat, wogule?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
z tym marcinkiem to jakaś grubsza sprawa http://www.fotka.pl/forum/hydepark/1...owej_odsloni/2
|
|
#11 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fakt faktem chlopak na pierwszym zdjeciu to nie ten, ktory jest na zdjeciu drugim i trzecim. Dziwne. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Troll
Ktoś robi koledze żarty, a Wy się przejmujecie i doradzacie
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Albo jesteś idiotką, która nie zasługuje na faceta, bo poniża go i poddaje ocenie jak krowę na targu.
Albo jesteś biednym smutnym facecikiem z małym siusiakiem i się w taki sposób dowartościowujesz, kiedy wzburzone użytkowniczki krzykną 'nie jest zły! jest cacy!'. Tak czy siak idź sobie. |
|
|
|
|
#15 |
|
Konto usunięte
|
Ha ha a może już na każdym forum jest już wątek o tym panu
|
|
|
|
|
#16 |
|
wańka wstańka
|
Idzie Wielkanoc bedzie trollowisko?
|
|
|
#17 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To musi by prowokacja, nie można być przecież aż tak pustym człowiekiem. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatni taki wątek skończył się na tym, że dziewczynie groziła sprawa o wykorzystywanie cudzych zdjęć
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Copyraptor
|
10/10, brałabym jak rolnik dotacje, najbardziej podoba mi się w nim jego umiejętność zupełnej zmiany wyglądu do każdego ze zdjęć. Taki kameleon to skarb.
|
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty w ogóle na niego nie zasługujesz - nie ważne jak wygląda, ani jaki ma charakter. Edytowane przez CoJaPacze Czas edycji: 2013-03-28 o 18:39 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Konto usunięte
|
Jak Ci sie nie podoba, to po co mu dupe trujesz? Daj mu spokoj, niech znajdzie kogos madrzejszego.
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
dlaczego odpowiedz się nie dodają?
chciałam napisać że nie wiem skąd się wzięły te dziwne linki.. ;/ ale to dobrze o nim nie świadczy ;/ ok.. poznałam go na sympatii.pl. ale chyba się z nim nie umówię jednak............. jamestown, nie bądź hop do przodu... sama wykorzystujesz nielegalnie wizerunek Jennifer Aniston w swoim avatarze, bo wątpię, żebyś miała zgodę. nawet gdybym nie miała zgody na umieszczenie tych zdjęć to one i tak są w necie, więc działa to na tej samej zasadzie w tej chwili. Edytowane przez GalinaNikolajewna Czas edycji: 2013-03-28 o 18:44 |
|
|
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Wizazowy system pobiera z Twojego kompa informacje dot. tego, co wysylasz po sieci (zdjecia, tekst). Dzieki temu ocenia czy tu mozesz pisac czy sa to dla Ciebie tzw. za wysokie progi. Widocznie sie nie zalapalas
.---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Wiem!!! ten chłopak to poszukiwany Wicia z Internetu!!! ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- A może dodaj teraz swoje zdjęcia? ocenimy czy do siebie pasujecie, ok?
"Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wredna (...) jest początkiem i końcem" Namieszałeś w mojej głowie jednym gestem, jednym słowem Zakochać się nie chciałam |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję,że to troll, a jeśli nie to zastanów się porządnie nad sobą i NIE umawiaj się z nim,bo szkoda chłopaka
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
Najpierw mówisz, że masz zgodę na pokazanie jego zdjęć, a zaraz potem, że przecież i tak są dostępne w Internecie, więc możesz wstawiać.
![]() Dziwna sprawa i nie chce aż się wierzyć, że mogłaby być prawdziwa. |
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
miał nick wicia właśnie..
![]() o co chodzi? ![]() :confu sed:---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- jamestown, a kto inny jest na tym avatarze jak nie jennifer aniston? nie trolluj proszę mam o tym większe pojęcie niż ci się wydaje |
|
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

jak Ci powiem, że brzydki, to co? nie umówisz się z nim więcej?

.

Ktoś robi koledze żarty, a Wy się przejmujecie i doradzacie 
.