|
|
#2521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy, bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
zaraz z Ciebie zedrę---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- [1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4001518 3]W sumie to nie wiem, czy potrzebnie go kupiłam, ale upatrzyłam go sobie wczoraj. Nie wzięłam, bo dziś miał kosztować 15 zł mniej. No i czekał na mnie. Wprawdzie idzie wiosna, ale może jeszcze kilka tygodni w nim pochodzę. Zresztą nie jest ocieplany. A może wiosną również można go nosić? Grafitowy płaszczyk z H&M - około 25 zł. Stan bardzo dobry z plusem, musiałam doszyć guziki, które były schowane w kieszeni.[/QUOTE] Fajny, na chłodniejsze, pochmurne kwietniowe dni będzie myślę jak znalazł. |
||
|
|
|
#2522 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Mam takie same legi, do czego zamierzasz nosić? Mojemu TŻ'towi się bardzo spodobały na mnie, na zdjęciu wydają się niepozorne Musze się zebrać i obfocić moje zakupy, słonko sprzyja
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
Zadomowienie
|
Mi też się przyda
![]() Cytat:
Dziękuję
|
|
#2524 |
|
Rozeznanie
|
bluesky49, świetny płaszcz
Bardzo lubię takie militarne fasony![]() Z nudów zrobiłam fotki kilku rzeczy kupionych w przeciągu miesiąca... Ostatnio staram się unikać lumpeksów w których są wysokie ceny by mój portfel za bardzo nie ucierpiał:P Ale nie mogę sobie odmówić przyjemności buszowania tak więc chodzę do lumpków na wagę i wybieram tylko co lżejsze rzeczy ![]() Każda rzecz (oprócz spodni i marynarki) - ok. 3zł plus minus 20gr Sorry za jakość zdjęc, aparat w naprawie i tylko telefon mnie ratuje.. ![]() 1. Marynarka NEW LOOK 2. Spódnica z kontrafałdami WALLIS (kartkę podłozylam zeby pokazać prześwitujący materiał) 3. Spodnie rurki z zamkami ZARA + skórzany pasek NN 4. Oversizowy sweterek boucle z satynowym tylem CUBUS 5. Bluzka z zamkiem NEW LOOK 6. Tshirt "Geek" jakiejś firmy ViVa 7. Oversizowa bluzka Rolling Stones H&M 8. Tshirt w paski MANGO Nie są to jakieś mega super łupy ale takie zwyklaczki na co dzień
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kasę tracimy bo po lumpeksach chodzimy! Cz. IX
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3989557 3]Ojej. Co to była za bluzka ????[/QUOTE]
Firmy All Saints ![]() Ja jeśli już coś wystawiam na all to tylko licytacja, wtedy dopiero ceny mogą osiągnąć czasem nieoczekiwany poziom ;p |
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Można?
![]() Widzę, ile marynarek tu kupujecie, a ja nigdy nie mogę na nie trafić. Ostatnio też przez studia nie mam czasu chodzić po SH, wczoraj jednak wykorzystałam wolne i kupiłam sukienkę AX Paris 7 zł. Jak znajdę czas, to pokażę inne rzeczy, jakie udało mi się znaleźć, tylko ostrzegam, moje zdjęcia jakością nie powalają.
|
|
|
|
#2527 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
DZIEWCZYNY, gratuluję łupów!
[1=e5f8e1654645f7f709e372d 7f739a8569d1c32e2;4001518 3]W sumie to nie wiem, czy potrzebnie go kupiłam, ale upatrzyłam go sobie wczoraj. Nie wzięłam, bo dziś miał kosztować 15 zł mniej. No i czekał na mnie. Wprawdzie idzie wiosna, ale może jeszcze kilka tygodni w nim pochodzę. Zresztą nie jest ocieplany. A może wiosną również można go nosić? Grafitowy płaszczyk z H&M - około 25 zł. Stan bardzo dobry z plusem, musiałam doszyć guziki, które były schowane w kieszeni.[/QUOTE] Cudowny!!! Oddaj go mnie! ![]() ![]() ![]() Ja nabyłam 2 dni temu coś, czego długo szukałam (ciężko mi znaleźć odpowiedni rozmiar, bo jestem na granicy dwóch rozmiarów), ale w końcu się udało! Czarny i krótki, taki, jak chciałam
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile za spodnie i marynarkę, tak z ciekawości? ![]() Swoją drogą, takie rzeczy w takich cenach, też tak chcę Ja dziś wybrałam się na dostawę w rodzinnym miasteczku, korzystając z okazji, że przyjechałam na święta już. Niestety, z wolnego skorzystało też dużo licealistek i studentek, więc był dziki tłum i wyszłam tylko z czarną koszulką z tygrysem za jakieś 3 zł. Ale dobre i tyle
|
|
|
|
|
#2530 |
|
Rozeznanie
|
triflee, dziekuje
![]() Spodnie 12 a marynarka 15zl. Te dwie rzeczy kupione na wycenie w droższym SH znanym w Krakowie jako Artus (choć patrząc na ich cennik to i tak malo zaplacilam...:P)
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Ostatnio czytałam na necie o kupowaniu w lumpkach i tam pisze że butów nie należy kupowwać ze względu na choroby itp. Więc jak to jest u was kupujecie buty w lumpkach i jak je "odkażacie" ? ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Ostatnio czytałam na necie o kupowaniu w lumpkach i tam pisze że butów nie należy kupować ze względu na choroby itp. Więc jak to jest u was kupujecie buty w lumpkach i jak je "odkażacie" ? |
|
|
|
#2532 |
|
Żona Gargamel
|
[1=c4a3d6f8c9e736e6a222ae4 19d5e7da46cef81b9_611456a 460e8f;40025931]
Ostatnio czytałam na necie o kupowaniu w lumpkach i tam pisze że butów nie należy kupowwać ze względu na choroby itp. Więc jak to jest u was kupujecie buty w lumpkach i jak je "odkażacie" ? [/QUOTE] Ja czasem kupuje ale rzadko trafiam. Za to mama ma ich mnóstwo Wkładamy je do zamrażarki na kilka godzin, a potem w środku czyścimy dodatkowo spirytusem
|
|
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2534 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieje, że kiedyś dodasz zdjęcie
|
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() , a jak na Artus, to faktycznie niskie ceny za spodnie i marynarkę
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super łowy
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moje ostatnie: 1. spódniczka Atmosphere, 12zł 2. dwa krawaty dla taty, oba razem za niecałe 2zł. kolory trochę przekłamane na obu zdjęciach, oba granatowe. tylko po tym jak się tata dowiedział, że to z lumpeksu to wygląda na to że chyba tak średnio będzie chciał w nich chodzić ^^ 3. bluzka Denim Co, przez to wycięcie na plecach nie bardzo wiedziałam jak zrobić zdjęcie, żeby ładnie wyglądało :P 12zł i jeszcze jedna bluzkę kupiłam, ale pokażę jak zmniejszę ![]() i takie ładne szpilki dzisiaj znalazłam, czarne całe pokryte cekinami (czarnymi), wyglądały prawie jak nowe, a za duże
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
p.s dodam równiez że fajnie " optycznie" zmniejszają tyłek pewnie przez te obnizone kieszenie.Cytat:
, ja marynarki juz rzadko kupuje / mam za dużo hehe/- oczywiście 95% z sh /
|
|
|
|
|
#2540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
LV szyje wszystkie torebki z jednego materiału Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ekstra wzór !
|
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
burtonistka >> tak z drugiej strony jest " na prosto", ale ma z przodu takie kieszonki, które nie do końca mi się podobają.... i zresztąnie wydaje mi się żeby ktoś oddawał do sh oryginalna torebkę lv/ sh, czy na cele charytatywne .../
p.s ostatnio słyszałam że u mnie w miescie w z sh / na dostawie, akurat nie byłam/ babeczce trafiły się szpilki cieliste..... Christian'a Louboutin'a >> za ok 40 zł. oczywiscie czerwona podeszwa + logo . lv w całości robi torby ze skóry, a ta moja tak jakoś odłazi na tychh łączeniach, za to kiedyś kupiłam kosmetyczkę.... i jestem w 90% przekonana że oryginał>> skórzana/ widać również to od środka/ no i nma ejszcze wstawke i na niej wybite numery. ========================= ========================= ============= edit. >> właśnie specjalnie wzięłam kosmetyczke, by sprawdzic cczy jest z " jednego kawałka" taka jak pisałaś wcześniej. >> i ma na spodzie przeszycie i loga idą w tą samą strone / z przodu i z tyłu/ więc też Fake, pomimo numeru w środku. a torebka przeszycia nie ma - ale podróba też hehe Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2013-03-28 o 18:09 |
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babcia mojego kolegi z klasy dorwała nowe czerwone converse też za 15 zł, nie ubolewam bo i tak nie mój rozmiar to był Na ciuchach można dużo super rzeczy znaleźć. Raz znalazłam spodnie Hugo Boss, szkoda, że ciążowe :p A tak to często trafiam na T. Hilfigera czy Lacoste edit: o faktycznie, to ja już nie wiem :p Edytowane przez burtonistka Czas edycji: 2013-03-28 o 18:12 |
|
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
burtonistka >> tak, oczywiście z tym sie zgodzę : conversy, koszulki Lacoste / mężowi kupiłam kilka/, spodnie Roberto Cavali, raz marynarka Massimo Dutti..... ALE kurcze oryginale torby Lv, chanel, czy Loubutiny- nie sądzę :/
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro idę na miasto to chyba przy okazji wejdę do mojego ulubionego SH i zobaczę jakie sukienki są, mam ogromną ochotę kupić sobie jakąś sukienkę taką trochę przed kolano, a w tym sh zawsze jakieś fajne są, a jutro -50%
|
|
|
|
|
#2546 |
|
Zadomowienie
|
sama dorwałam sweter Massimo Dutti wełniano-kaszmirowy <3
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
burtonistka - dokładnie jak napisałas... jest mi obojętne, nie "obnosze się z nią" i nie chwale że oryginalna Lv / zreszta nie umiem tak.../
to powodzenia jutro.... ale ja zawsze jak ide z nastawieniem na konkretną rezcz to wracam z czymś innym. może i ja coś ciekawego jutro napotkam
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z ciekawości na metki sobie patrzę W sumie ja też tak mam, że szukam czegoś konkretnego, a tego nie ma i kupuję co innego Jeszcze chciałabym jakąś fajną marynarkę, no ale zobaczę czy coś mi w oko wpadnie Tyle rzeczy by mi się przydało, ale jak wchodzę do normalnego sklepu to szkoda mi wydać tyle kasy Jak już coś kupuję w sklepie to tylko przeceny i tylko H&M, camaieu, promod mają świetne promocje i super ciuchy Edytowane przez burtonistka Czas edycji: 2013-03-28 o 18:35 |
|
|
|
|
#2550 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś przy okazji zakupów przedświątecznych weszłam na dostawę
kupiłam:-różowo-granatowa mgiełka (waga-3,84zł)-muszę guziki wymienić tylko nie wiem na jakie...złote albo granatowe -bluzka koronkowa z kołnierzykiem, Atomosphere, rozmiar 14, zwęziłam ale na zdjęciach jeszcze przed przeróbką-16zł -treginsy jeansowe Pieces- 14zł 100_2986_576x768.jpg100_2987_576x768.jpg100_2988_576x768.jpg P.S. ja niestety marynarek ładnych w małym rozmiarze nie umiem trafić
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

zaraz z Ciebie zedrę

Bardzo lubię takie militarne fasony
Ostatnio też przez studia nie mam czasu chodzić po SH, wczoraj jednak wykorzystałam wolne i kupiłam sukienkę AX Paris 7 zł.

A ile za spodnie i marynarkę, tak z ciekawości?