Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-27, 20:03   #3661
kamilak
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Ja też niestety jestem leniem, marnuję mnóstwo czasu... Nie mam pojęcia jak temu zaradzić ciężko jest mi zmienić podejście
Polecam ksiazke "Getting things done", autorem jest David Allen
kamilak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 20:59   #3662
nikisa
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Też mam problem z motywacją np. wracam do domu i myśle, że zrobie to, to i to... ale przychodze coś jem, wchodze na milion stron i zapał znika

Piękno rodzi się w bólach niestety
290cc anatomy 29.04.2017 piękna data

nikisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 21:00   #3663
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Myślę, że Internet zabiera sporo czasu niestety.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 21:38   #3664
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilak Pokaż wiadomość
Dziękuję, przyjrzę się jej
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Ja też jestem zakręcona straszliwie, ale w kalendarzu spisuję takie rzeczy jak to, co muszę przeczytać na zajęcia, kolokwia, egzaminy, spotkania ze znajomymi. Teraz chyba faktycznie zacznę wypisywać też inne rzeczy. Liczę, że to coś da

Tak samo jak nie jadłam słodkiego w ogóle, a teraz zarówno wczoraj, jak i dzisiaj coś się trafiło. Przez co mam straszliwego doła, bo mam tendencje do tycia i muszę uważać, co jem Mam nadzieję, że jutro wstanę z pozytywnym nastawieniem i wszystko wróci do normy. Zresztą mam do załatwienia kilka spraw w centrum, więc powinno być łatwiej.

Dziękuję, kochana
Ciężko zmienić podejście... Jak nadejdzie wiosna to może samo się zmieni W każdym razie posłucham rad dziewczyn i zacznę robić listę
Zgadzam się z całym Twoim postem
w kalendarzu i w telefonie z przypomnieniem zapisuję rzeczy o których po prostu nie mogę zapomnieć.

No i te słodycze... Ja już przytyłam 1,5kg przez to przedłużenie zimy ale cały czas wierzę, że w raz z nadejściem wiosny wszystko wróci do normy

Adele Marie, czy jest szansa, żebyś pokazała kalosze na nogach? zastanawiam się czy ich nie kupić, ale cholewka wydaję się być wąska i nie wiem jak by to wyglądało na moich nogach myślałam też o melissach, ale czy ja wiem czy warto wydawać tyle kasy na kalosze...
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 21:45   #3665
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilak Pokaż wiadomość
Ja też chętnie przeczytam tę pozycję

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
W pełni się zgadzam. Często planuję włączyć komputer na pół godziny, żeby sprawdzić maila, zajrzeć na wizaż, fb, poczytać trochę wiadomości ze świata, a potem te pół godziny zamienia się w dwie

Cytat:
Zgadzam się z całym Twoim postem
w kalendarzu i w telefonie z przypomnieniem zapisuję rzeczy o których po prostu nie mogę zapomnieć.

No i te słodycze... Ja już przytyłam 1,5kg przez to przedłużenie zimy ale cały czas wierzę, że w raz z nadejściem wiosny wszystko wróci do normy

Adele Marie, czy jest szansa, żebyś pokazała kalosze na nogach? zastanawiam się czy ich nie kupić, ale cholewka wydaję się być wąska i nie wiem jak by to wyglądało na moich nogach myślałam też o melissach, ale czy ja wiem czy warto wydawać tyle kasy na kalosze...
Te słodycze to jakaś zmora Najgorsze jest to, że tak jak kiedyś tu wspominałam, jak nie jadłam słodyczy przez pół roku to w ogóle nie miałam na nie ochoty, a jak raz namówił mnie brat koleżanki na Crispello, to stale mam chęć na słodkie Wiosną jest łatwiej, bo jest tyle pięknych, słodkich owoców, a teraz wszystko sztuczne...
Ja zastanawiałam się nad Hunterami, ale jak racjonalnie pomyślę, to tyle pieniędzy wydać na kalosze...
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:11   #3666
lucy111
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyny, macie jakiś plan dnia/cokolwiek, dzięki czemu ze wszystkim się wyrabiacie? Ja dzisiaj mam doła, ponieważ miałam cały dzień wolny i zdałam sobie sprawę, że po raz kolejny zmarnowałam go na nicnierobienie. Mam poczucie zmarnowanego czasu, a tyle mogłam zrobić, chociażby zabrać się za pisanie pracy licencjackiej. Mam dużo planów, a często kończy się na tym, że wszystko robię na ostatnią chwilę. Już podczas sesji wspominałam Wam o tym. Jak Wy się motywujecie do działania? Chciałabym dążyć do perfekcyjności, do idealnego zorganizowania się, a tymczasem moje lenistwo (?) wygrywa i nie wiem jak z tym walczyć
Staram się wszystko zapisywać w kalendarzu i robić listy rzeczy do zrobienia, szczególnie na weekend czy jakieś wolne dni. Zauważyłam, że paradoksalnie im mniej mam wolnego czasu tym łatwiej mi wszystko ogarnąć. Aktualnie studiuję dwa kierunki, praktycznie codziennie siedzę na uczelni od 8 do 18, ale teraz dużo łatwiej rozplanować mi dzień, niż wtedy kiedy studiowałam tylko na jednym kierunku i miałam dość mało zajęć.

Poczucie zmarnowanego czasu mam najczęściej w niedzielę, kiedy okazuje się, że nie zrobiłam praktycznie nic z tego co zaplanowałam w piątek.

Cytat:
Napisane przez nikisa Pokaż wiadomość
Też mam problem z motywacją np. wracam do domu i myśle, że zrobie to, to i to... ale przychodze coś jem, wchodze na milion stron i zapał znika
Problemy z motywacją ma chyba każdy. Szczególnie jak mamy za dużo czasu wolnego. Wydaje mi się, że im więcej mam do zrobienia tym lepiej dla mnie, wiem wtedy, że mam mało czasu i muszę wziąć się za robotę już jeżeli chcę ze wszystkim zdążyć.

Wizaż i FB mają zdecydowanie negatywny wpływ na moją edukację.
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-27, 22:18   #3667
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Staram się wszystko zapisywać w kalendarzu i robić listy rzeczy do zrobienia, szczególnie na weekend czy jakieś wolne dni. Zauważyłam, że paradoksalnie im mniej mam wolnego czasu tym łatwiej mi wszystko ogarnąć. Aktualnie studiuję dwa kierunki, praktycznie codziennie siedzę na uczelni od 8 do 18, ale teraz dużo łatwiej rozplanować mi dzień, niż wtedy kiedy studiowałam tylko na jednym kierunku i miałam dość mało zajęć.

Poczucie zmarnowanego czasu mam najczęściej w niedzielę, kiedy okazuje się, że nie zrobiłam praktycznie nic z tego co zaplanowałam w piątek.

Problemy z motywacją ma chyba każdy. Szczególnie jak mamy za dużo czasu wolnego. Wydaje mi się, że im więcej mam do zrobienia tym lepiej dla mnie, wiem wtedy, że mam mało czasu i muszę wziąć się za robotę już jeżeli chcę ze wszystkim zdążyć.

Ja mam dokładnie tak samo - jak mam mało czasu to jakoś się potrafię wziąć za siebie a jak dużo to marnuję na nicnierobieniu... Też studiuję dwa kierunki i jak w sesji miałam w ciągu 8 dni 6 egzaminów to potrafiłam się uczyć bez przerwy a jak na jeden miałam całe dwa tygodnie to oczywiście i tak siadłam dwa dni przed do nauki Chyba tak już mam po prostu...
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-27, 22:33   #3668
aniser
Zakorzenienie

Oj, z tym nicnierobieniem to chyba jakas plaga....tez mnie dopadlo ostatnimi czasy. A na domiar zlego jestem od dluzszego czasu sama w pracy, gdzie ostatnio ciagle dzieje sie cos nowego, jakies zmiany, wiele sytuacji,z ktorymi nie mialam wczesniej do czynienia i jak wracam do domu to jestem albo padnieta albo poddenerwowana...a jak sie denerwuje to zaczynam podjadac slodkie i tak waga galopuje w gore
Na szczescie dzis zapisalam sie na fitness (naprawde swietna promocja byla, karnet wyniosl mnie o polowe taniej niz poltorej roku temu jak sie zapisywalam...), wiec bede miec motywacje i miejsce do cwiczen. Mam nadzieje,ze jak sie zmecze fizycznie to paradoksalnie nabiore sil i nie bede sie czula taka przytloczona...
Stary 2013-03-27, 23:54   #3669
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość
Im więcej swatchy Shimmer Bricka oglądam, tym większe ogarnia mnie przekonanie, że muszę go mieć. To odcień Pink Quartz? Możesz powiedzieć coś na temat jego odcienia na skórze? Daje różowe refleksy?
Szukam rozświetlacza dającego efekt tafli ale o chłodnym kolorze, białawo-srebrnym, coś ala 'poświata księżycowa'. Może być delikatnie różowawy ale nie chciałabym aby był to różo-rozświetlacz, zależy mi na jasnej, chłodnej poświacie. Twój odcień pozwala uzyskać taki efekt?

A wiesz, jak wyjrzałam dziś przez okno to też pomyślałam, że przydałoby się je umyć ale poczekam aż śnieg stopnieje
Szczerze mówiąc mnie Bobby nie powala. Nie za taką cenę.Face Form Sleek jest wg. mnie o wiele lepsze

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
W tygodniu nie mam szans na zdjęcia, ale w przyszły weekend postaram się. Zapiszę sobie w kalendarzu , to nie powinnam zapomnieć.

A dziękuję, ale jakoś zniechęciłam się do farbowania , choć kuszą mnie refleksy. Całego koloru nie chcę już nakładać. W przeciągu miesiąca miałam nakładane 3 farby (historia wyżej opisana była w wielkim skrócie i bez zbędnych emocji), drżałam, bo sądziłam, że wrócę bez włosów, a co ciekawe, nic ich nie ruszyło, stan nienaganny, zero spustoszenia. Jednak warto inwestować w profesjonalne środki. Także zrób porządny rekonesans, oddaj się w ręce sprawdzonego specjalisty i dowiedz wcześniej jakich farb używa.

Masz rację, na ulicy cała masa karykaturalnych balejaży na borsuka , bo ciężko to nazwać refleksami . Natomiast refleksy, tudzież balejaż kalifornijski wykonane przez profesjonalistę potrafią dodać uroku. Mam świetną fryzjerkę, ale w Krakowie i muszę przeznaczyć na wizytę pół dnia, co od stycznia nie wchodziło w grę , może w kwietniu uda mi się wyrwać.

Wczoraj wstałam o 7 i jeszcze przed pracą robiłam zdjęcia, żeby zamieścić nowy post. Pomysł chodził mi po głowie już jakiś czas, gorzej z realizacją. Mój mąż jest ignorantem w kwestii dodatków wnętrzarskich. Wiesz po czym zorientował się, że wymieniłam lampki na stolikach nocnych? Nie mógł znaleźć włącznika na kablu (nowe były dotykowe) .
Hehehe, zabawny ten Twój mąż

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Dziewczyny, złożyłam CV do pracy jako pomoc apteczna, więc trzymajcie za mnie kciuki
Pięknie! Gratuluję!

Cytat:
Napisane przez Ansday Pokaż wiadomość
Dziękuje dziewczyny za mile slowa, ja rozumie zadrosc, bo ktos ma wiecej to tez chciałabym mieć wiec zazdrosze np fajnej kiecki bo tez bym chciala taka, ale nie zazdrosze i nienawidze i chce zniszczyc bo to taka chora zazdrosc, a w naszym wypadku wlasnie tak jest. Ja czesto widzę fajne domy, super ogrody wtedy przystaje i patrze, czasem zrobie zdjecie jak cos mnie zainspiruje, ale nigdy nie mysle jak tu cos zepsuc bo ktos ma lepeij niz ja... Nienawidze zazdrosci, chamstwa i dwulicowosci...
My z mężem zdecydowaliśmy ze zostajemy za granica wiec dom sprzedajemy suma sumarum ale i tak mi przykro bo zanim ktos go kupi to juz wszystko zniszcza... Poza tym nie ukradlam nic, zapracowalam ciezko dwoma rekami zeby cos w zyciu miec dlatego nie rozumie dlaczego ktoś moze bez jakiejkolwiek przyczyny cos takiego robić
Nie ma się co zadręczać.Trzeba robić swoje.

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja jestem osobą raczej zorganizowaną, ale również ostatnimi czasy mam problem z marnowaniem czasu. Pewnie to dlatego, że nie mam dużo obowiązków - pierwszy rok farmacji nie spędza mi snu z powiek, nauki nie mam za wiele i generalnie więcej czasu spędzam w domu niż na uczelni. Oczywiście w domu po za starciem kurzu, odkurzaniem i myciem naczyń nie robię totalnie nic. Oglądam seriale albo siedzę na wizażu A w tym czasie mogłabym uczyć się języków obcych, pogłębiać wiedzę z ulubionych dziedzin, ćwiczyć trochę więcej, spacerować etc. Niestety, zwyczajnie brakuje mi motywacji. Byłam pełna podziwu kiedy przeczytałam notkę błękitnego_nieba na jej blogu dot.torebki. Napisała tam, że spędza czas nawet w autobusach na swój rozwój, dużo czyta etc. Też bym tak chciała
Cytat:
Dołączam się do grupy zdemotywowanych. To chyba ta zima tak na nas działa.....poza pracą i chodzeniem na zajęcia, ciężko mi zrobić cokolwiek poza tym. A gdzie robienie wszystkich projektów...ehh :/
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 07:04   #3670
Ag4
AGA :)

Cytat:
Napisane przez pistacja88 Pokaż wiadomość
pierwszy zestaw pt,, gdzie ta wiosna ''
a odnośnie drugiego mam pytanie bo kupiłam pod wpływem emocji chyba tą kurteczkę sama nie wiem teraz czy nie jest zbyt obciachowa..
Co do kurtki - niestety, zgadzam się z dziewczynami. Jest za krotka, zniekształca Ci sylwetkę.

Do pierwszego zestawu zdecydowanie założyłabym szpilki

Cytat:
Dziewczyny, macie jakiś plan dnia/cokolwiek, dzięki czemu ze wszystkim się wyrabiacie? Ja dzisiaj mam doła, ponieważ miałam cały dzień wolny i zdałam sobie sprawę, że po raz kolejny zmarnowałam go na nicnierobienie. Mam poczucie zmarnowanego czasu, a tyle mogłam zrobić, chociażby zabrać się za pisanie pracy licencjackiej. Mam dużo planów, a często kończy się na tym, że wszystko robię na ostatnią chwilę. Już podczas sesji wspominałam Wam o tym. Jak Wy się motywujecie do działania? Chciałabym dążyć do perfekcyjności, do idealnego zorganizowania się, a tymczasem moje lenistwo (?) wygrywa i nie wiem jak z tym walczyć
Też robię listę -w kalendarzu,w telefonie.
Ale niestety, zdarzają mi się takie dni, że po obiedzie nic mi się nie chce, siedzę w fotelu i tracę czas :/ ani się oglądnę a już czas kolacji, kąpieli i po dniu :|

Idę dziś do fryzjera, ale mam coraz więcej wątpliwości. Wyprostowałam sobie dziś włosy, są taaaakie długie i ładne, trochę mi szkoda Dylematy, dylematy.
Nie wiem czy cieniować tylko przód czy całe włosy
Oby tylko takie problemy, dziewczęta!

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 07:52   #3671
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 08:17   #3672
caarolaaa
Zakorzenienie

Dzień dobry !
dopadło mnie przeziębienie, to chyba już jakaś tradycja, że na święta choruję Na szczeście jadę dzisiaj do domu, ale mam ogromny problem bo nie mam pojęcia, co ze sobą zabrać. Kompletnie nie mam pomysłu na świąteczne zestawy. Szafa pęka od ubrać, ale jak to zwykle kobiety mają - nie mam się w co ubrać
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 08:37   #3673
201604250957
Konto usunięte

Caarolaaa też mam ten dylemat, na szczęście jadę autem więc mogę zabrać sporo ale najgorsze, że codziennie zapowiadają inną pogodę na ten świąteczny czas więc bądź tu mądra i pisz wiersze

mm111111 a jak było w Paryżu? poopowiadaj nam trochę!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:00   #3674
julia404
Raczkowanie

Dzień dobry
chwilę mnie tu nie było, ale w zamian za to mam wreszcie cudowną szanse na pracę w zawodzie i to na uniwerku

widzę, że rozmawiacie o motywacji, mi pomogło wyluzowanie nie potrafię trzymac się list etc ale uwielbiam oglądac efekty
więc nauczyłam się metody małych kroczków - nawet jesli mi się nie chce albo wiem, że pewnie cierpliwość nie pozwoli mi czegoś dokończyć, i tak zaczynam. Powoli, po fragmencie, wszystko udaje sie zrobić, a z czasem "fragmenty" sa coraz większe i łatwiej przychodzi zabranie się do czegoś. Wiecie, na zasadzie, "świat się nie skończy, jak tego nei zrobię, ale równei dobrze moge przynajmniej zacząć i potem przyjemniej wracać do tego niż zaczynać od zera".
Zwłaszcza przy sprzątaniu ta filozofia mnei uratowała, nienawidzę porządków ale ze świadomościa "zrobię, ile mi się zechce" jakoś szybciej poszło niż pod presją "musze dzisiaj to skończyć"

swoją drogą, chyba czas ściągnąć choinkę i udekorować jajkami, święta tuż tuż
julia404 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 11:37   #3675
nikisa
Zakorzenienie

Ja jeszcze mam tak, że "dojrzewam" do pewnych rzeczy... nie działa na mnie gadanie mamy żebym zrobiła porządek, ale np. przychodzi dzień, że sama z siebie go robie

Stary 2013-03-28, 12:16   #3676
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julia404 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
chwilę mnie tu nie było, ale w zamian za to mam wreszcie cudowną szanse na pracę w zawodzie i to na uniwerku

widzę, że rozmawiacie o motywacji, mi pomogło wyluzowanie nie potrafię trzymac się list etc ale uwielbiam oglądac efekty
więc nauczyłam się metody małych kroczków - nawet jesli mi się nie chce albo wiem, że pewnie cierpliwość nie pozwoli mi czegoś dokończyć, i tak zaczynam. Powoli, po fragmencie, wszystko udaje sie zrobić, a z czasem "fragmenty" sa coraz większe i łatwiej przychodzi zabranie się do czegoś. Wiecie, na zasadzie, "świat się nie skończy, jak tego nei zrobię, ale równei dobrze moge przynajmniej zacząć i potem przyjemniej wracać do tego niż zaczynać od zera".
Zwłaszcza przy sprzątaniu ta filozofia mnei uratowała, nienawidzę porządków ale ze świadomościa "zrobię, ile mi się zechce" jakoś szybciej poszło niż pod presją "musze dzisiaj to skończyć"

swoją drogą, chyba czas ściągnąć choinkę i udekorować jajkami, święta tuż tuż
gratuluje pracy

a co do motywacji to przyjmuję taką postawę przy sprzątaniu, ale czasem kończy się na tym, że cały tydzień sprzątam, bo w jeden dzień odkurzam, w drugi myję podłogi, a w trzeci coś jeszcze innego

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 12:22   #3677
nikisa
Zakorzenienie

Odbiegne od tematu motywacji, ale wpadły mi w oko te bransoletki (zdjecie deezee) tą z love znalazłam na all, ale jaskółek nigdzie nie widze na stronie deezee też ich nie ma... widziałyście gdzieś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8056_10152683782935387_1122643263_n.jpg (17,6 KB, 63 załadowań)

Stary 2013-03-28, 13:24   #3678
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Caarolaaa też mam ten dylemat, na szczęście jadę autem więc mogę zabrać sporo ale najgorsze, że codziennie zapowiadają inną pogodę na ten świąteczny czas więc bądź tu mądra i pisz wiersze

mm111111 a jak było w Paryżu? poopowiadaj nam trochę!
A dziękuję, było "średnio". Bardzo drogo, tłoczno, wszędzie kieszonkowcy (prawie im się udało nas okraść). Nie zobaczyłam wszystkiego czego chciałam. Francuzi są zadufani w sobie i szczerze, nie wiem jakich języków uczą się w szkole...chyba francuskiego, francuskiego i francuskiego....masakra. Zrobię notkę na blogu na temat całego wyjazdu.
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 13:30   #3679
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
A dziękuję, było "średnio". Bardzo drogo, tłoczno, wszędzie kieszonkowcy (prawie im się udało nas okraść). Nie zobaczyłam wszystkiego czego chciałam. Francuzi są zadufani w sobie i szczerze, nie wiem jakich języków uczą się w szkole...chyba francuskiego, francuskiego i francuskiego....masakra. Zrobię notkę na blogu na temat całego wyjazdu.
take samo odniosłam wrażenie po wakacjach w paryżu
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 13:42   #3680
ladymoonn
Zakorzenienie

Cytat:
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;40025833]take samo odniosłam wrażenie po wakacjach w paryżu [/QUOTE]
chociaż sam Paryż jako miasto zrobił dobre wrażenie?

ladymoonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 14:11   #3681
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Odbiegne od tematu motywacji, ale wpadły mi w oko te bransoletki (zdjecie deezee) tą z love znalazłam na all, ale jaskółek nigdzie nie widze na stronie deezee też ich nie ma... widziałyście gdzieś?
bransoletka z jaskółkami jest piękna, ale niestety nie wiem gdzie można ją kupić
Stary 2013-03-28, 14:20   #3682
naciulatko
Zakorzenienie

Cześć! Dzisiaj melduję się w dużo lepszym nastroju niż wczoraj Wzięłam do siebie Wasze rady i kupiłam dzisiaj w Empiku piękny notes , aż chce się w nim pisać.
Poza tym nastawiłam budzik na wcześniejszą godzinę, żeby posprzątać pokój, później pojechałam do centrum do PZU zapłacić ubezpieczenie, spotkałam się z przyjaciółką, druga przyjaciółka wpadła do mnie zgrać zdjęcia z Warszawy. Także w końcu mam poczucie niezmarnowanego dnia. W autobusie zaczęłam czytać książkę, która przyda mi się do pisania pracy licencjackiej. Do tej pory odkładałam przeczytanie jej. Poza tym pogoda za oknem słoneczna, a to także pobudza do działania

Swoją drogą, wczoraj oglądałam jakiś program, z którego dowiedziałam się, że na noc powinno parzyć się herbatę 6/7 minut, ponieważ wtedy nas uspokaja. Natomiast, jeśli parzymy ją 2/3 minuty to daje nam kopa energii. Także już rano wykorzystałam tę wiedzę

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość

W pełni zgadzam się z całą wypowiedzią

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Idę dziś do fryzjera, ale mam coraz więcej wątpliwości. Wyprostowałam sobie dziś włosy, są taaaakie długie i ładne, trochę mi szkoda Dylematy, dylematy.
Nie wiem czy cieniować tylko przód czy całe włosy
Oby tylko takie problemy, dziewczęta!
My, kobiety, to mamy problemy W każdym razie całkowicie Ciebie rozumiem. Ja od dawna mam ochotę na nowy kolor, na brąz konkretnie, ale od lat jestem ruda i tak trudno mi się zdecydować. Za każdym razem, kiedy farbuję, mówię sobie, że następnym razem zmienię farbę Chociaż- wiosna, czas zmian, trzeba zaryzykować

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry !
dopadło mnie przeziębienie, to chyba już jakaś tradycja, że na święta choruję Na szczeście jadę dzisiaj do domu, ale mam ogromny problem bo nie mam pojęcia, co ze sobą zabrać. Kompletnie nie mam pomysłu na świąteczne zestawy. Szafa pęka od ubrać, ale jak to zwykle kobiety mają - nie mam się w co ubrać
Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Dobrze, że teraz jest trochę wolnego, przynajmniej wypoczniesz

Cytat:
Ja z kolei nigdy nie byłam w Paryżu, ale miałam styczność z Francuzami w Anglii na Jamboree, czyli światowym zlocie skautów. Wszelkie imprezy tam były prowadzone w języku angielskim, a tłumaczone właśnie na francuski. Tak samo jak byłam na wakacjach to Francuzi w ogóle nie używali angielszczyzny.
Stary 2013-03-28, 15:06   #3683
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Dziewczyny przepraszam za ot, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2013-03-28 o 15:34
Stary 2013-03-28, 15:16   #3684
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam za to, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!

Gratuluję Masz co świętować
Stary 2013-03-28, 15:25   #3685
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam za to, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!

gratulacje pamiętam ten stres i jeszcze większą radość...

wyżalę się... wczoraj czułam się lepiej a dziś znowu ponad 38... trzy osoby z pracy mają zapalenie oskrzeli :/ dawno nie byłam tak chora
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 15:58   #3686
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam za ot, ale miałam się odezwać, oficjalnie mogę się pochwalić, dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszczęśliwa! Dziękuję Wam za miłe słowa. Udał się i nadal jestem w szoku ze szczęścia!
Gratuluje! Ja też w naszej Łodzi zdałam za drugim razem Gdzie zdawałaś?
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 16:07   #3687
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję Masz co świętować

Cytat:
gratulacje pamiętam ten stres i jeszcze większą radość...

wyżalę się... wczoraj czułam się lepiej a dziś znowu ponad 38... trzy osoby z pracy mają zapalenie oskrzeli :/ dawno nie byłam tak chora

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Gratuluje! Ja też w naszej Łodzi zdałam za drugim razem Gdzie zdawałaś?
Zdawałam na Maratońskiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-28, 16:34   #3688
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję!
Stary 2013-03-28, 16:40   #3689
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Migotko
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 17:07   #3690
Lena1209
Wtajemniczenie

Cytat:

Migotko gratuluję Cieszę się,że udało się
Lena1209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości