|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szczęśliwe singielki czyli MY :-)
hehehe... skąd ja to znam. Kiedyś zawsze sobie coś ubzdurałam, chodziłam po sklepach i szukałam wymyslonych rzeczy. Teraz jak wychodze na zakupy to albo biorę to co mi się podoba ewentualnie jak nic nie wpadnie mi w oko to zahaczam o drogerię i kupuje coś na pocieszenie ![]()
#2882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo wziełam 37 czyli będą mi spadać jak się rozejda.. ![]() Kolejny raz się łapię na tym, że nie ma to jak zakupy z mama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zadomowienie
|
Może być smród
![]() A ja właśnie obejrzałam kolejny odcinek "Uwaga!Faceci". Dzisiaj jednak smutno było ![]()
![]() |
#2884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wyrazistym kolorze i mniejsze, żeby niespadały jak sie rozejdą ![]()
![]() |
#2885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Melduję, że żyję, wrócił mi apetyt, samopoczucie mam całkiem niezłe... choć nie ma co ukrywać, że jestem wykończona i muszę jeszcze nabrać sił ![]() Teraz jak Was czytam z wczoraj, to jakos więcej do mnie dociera, niz wczoraj kiedy Was czytałam z wyższą tempką ![]() Miłej wiosennej niedzieli!
#2887 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A nawet wiosennie za oknem,racja ![]() A w ogóle to Małysz wygrał ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
A dziękuję. Zakupki były u Ciebie w Poznaniu
![]() Rzeczywiście pogoda sliczna. Zaraz na jakis spacer biegnę. Nauka musi poczekać na swoją kolej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj mnie
![]() A tak na poważnie, miłego truchtania, skakania, latania i fikania ![]()
#2890 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zakorzenienie
|
A cały Browar (stary i nowy) 10 razy obeszłam. Spodnie i butki w zarze kupiłam. Fajnie w tym browarze. W ogóle cały Poznań super. Dawno nie byłam więc miło było odświeżyć sobie pamięc jak miasto wyglada.
tak naprawdę byłam z koleżankami na drzwiach otwartych na Akademii Medycznej (one na farmację się wybierają) a zakupy były przy okazji ![]() Ahinsa pociesze Cię, że po spacerze wracam do nudnej historii. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A kiedy są drzwi otwarte na Twoją socjologię? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
Widze, że ktos tu próbuje 'przeciągnąć Banana'
![]() ![]() Nanku, a jakże daaawno nie byłaś w Gda, nieprawdaż? ![]() ![]() Dziiiz, jak wyzdrowieję, to też musze kupić sobie buty. Jak ja tego nie cierpię. Już chyba z miesiąc "się wybieram" ![]()
#2894 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Drzwi otwarte na moją socjologię będą 1 kwietnia ale na 90% (niestety) na nich nie będę a bardzo chętnie bym pojechała. Po pierwsze nie odpowiada mi termin po drugie musialabym jechać autobusem a nie zgrywaja się zbytnio godziny i po trzecie kolejna kasa. A juz nie bardzo mam z czego wykładać ![]() Szkoda szkoda.. Cytat:
![]() A tak w ogóle to nie ma co mnie przeciągac bo o moim miejscu studiów zdecydują odpowiednio władze uczelni UAMu i UG. Ja tu mam stosunkowo mało do gadania choć jak mnie przyjmą tu i tu ( dobry żart ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zakorzenienie
|
czuje sie jak kupa
![]() witajcie moje kochane ![]()
#2896 |
perfumove love
|
Magda, a w Poznaniu jest Body Shop?
![]() Ahinsa, też by mi się nie chciało ![]() ![]() ![]() I pomyśleć, że kiedyś nosiłam tylko glany (cały rok, oprócz gorącego lata) oraz sandały (gorące lato). Brr, odreagowuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach ten mój ambiwalentne podejście do patriotyzmu lokalnego ![]() Boś przytyła? Boś się przejadła? Boś sie rozchorowała? Skończyły mi sie koncepcje ![]() ![]()
![]() |
#2898 | ||
Zakorzenienie
|
Witojcie
![]() Cytat:
![]() Ale jak nie przyjmą do Poznania a do Gdańska tak to tez bedzie ok.. mimo, ze mam bardzo trudny dojazd do tego miasta ![]() Cytat:
Bo wczoraj poimprezowałaś ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozchorowałam sie czytamy KAC! ![]() dzien paszteta? ![]() imprezowałam ale dowiedziałam sie ze dobrze tancze ![]() i ze jestem w tym dobra ![]() to był dopiero komplement ![]() najlepszy jaki kiedykolwiek chyba słyszałam ![]() a widziałam dzisiaj Małyszka ale to mistrz jest uwielbiam wiedziałam ze wygra ![]() ![]()
![]() |
#2900 |
Zakorzenienie
|
dzień paszteta to dzień w którym nic w sobie Ci się nie podoba. Wiesz włosy nie takie, cera do niczego, boczki wystają ze spodni.. Każda ma takie dni a na wiżażu taką nazwę gdzieś uslyszałam..
Wiecie co ![]() ![]() Zuzannko no no.. nasza mistrzyni parkietu. Ja po studniówce też usłyszałam, że fajnie, że dobrze sobie radziłam.. Ale jak zobaczyłam film studniówkowy.. to stwierdziłam, że Ci co mi to mówili maja chyba problemy z odróżnianiem fajnego tańca od wyginania w stylu kaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Proszę, proszę. Wypuścić Zuzke na impreze i oto co się dzieje. Zaostrzyłas mi apetyt ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
Cam w stanie jakim teraz sie znajduje mogę Ci
oświadczyć ze kac to najwieksze g.... jakie moze człowieka spotkać i ja w chwili obecenj nie chciałabym go przypominać sobie ![]() zreszta co do tańca kiedys podszedł do mnie jakiś typ w klubie i powiedział mi ekhm uwaga cytuje "jesteś Densig Kłin" ![]() ![]() Ahi obiecuje Ci ze kiedyś porwę Cie do tańca ![]() oo Cam czuje sie pominieta ![]() czy ja nie zostane zaproszona do Poznania? ![]()
Hey little Suzie You don't have to cry no more ![]() Edytowane przez Zuzannka Czas edycji: 2007-03-25 o 14:15 Powód: UWAGA UWAGA nie wiem czy jest jakis sens tych zdan co pisałam.. powód... nie MYŚLĘ |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Zakorzenienie
|
Zuzannko oczywiście, że zostaniesz zaproszona. Zrobimy wielką imprezę singielek
![]() Magda nie zadawaj mi tu takich pytań. To oczywiste, że z Ahinsą w Gdańsku Cię ugoscimy.. ![]() A kto i gdzie mnie ugości..? ![]() A swoją drogą impreza sinigelek.. to byłoby coś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
zapisuje sie bardzo niesmialo do klubu
![]() ![]() Ps: wiem, ze to watek dla szczesliwych, ale ja sie z tego powodu juz dawno nie ciesze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja niestety Renko,nie mam pojęcia jak to jest ![]() ![]() ![]() Z nami będzie Ci wesoło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj Reno ![]() ![]() Ale coś Wam powiem kochane. Nie można szukać sobie na siłę chłopa, bo inni są w zwiazkach, a ja nie, bo na singielkę/singla patrzy się krzywo, jak na niepełnowartościowy produkt (wybaczcie te mocne slowa, ale ja nie raz odczułam takie podejście innych i jak słyszę, że jestem dziwna/wredna bom sama to mnie ogarnia tylko litość dla takich ![]() W ogóle to dzisiaj nie jestem w nastroju i może stąd moje podejście ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zapewne na wątku nagle nie staniesz się szczęśliwym singlem ale mam nadzieję, że będzie Ci się tu miło wizażowało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio mam tylko powodzenia u Panów z piwem pod sklepem spożywczym. Albo u takich co potrafią tylko wstydu zrobić na ulicy krzycząc coś za Toba. Nie no ale cieszmy się z tego co mamy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |||
Zakorzenienie
|
Bomba!
![]() Zaprosim, zaprosim. Miasto pokażem, wstydu narobim ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, że może dzięki naszemu wątkowi poczujesz, że singlowanie niekoniecznie i nie zawsze jest negatywnym doświadczeniem. Mówi sie łatwo, ale wiemy przez co przechodzisz, bo większość z nas ma podobny problem, co nie przeszkadza nam fikać i hasać ![]() Cytat:
![]() To ja sie odwdzięczę i zwalę na Ciebie to, że teraz polecę podgrzać sobie do temperatury pokojowej kolejna szklankę mojego ukochanego narkotyku - peeepsiii ![]() Ale Ty niecierpliwa jesteś ![]() ![]() ![]() A dlaczego to ja mam szukac chłopa, a nie chłop mnie? Za świetny ze mnie kąsek i za dużo mam na głowie, żeby sie szukaniem pana zajmować. Jak mu zależy, to mnie sam znajdzie ![]() Nie dołuj się ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.