|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
fasola mung- skrobia
ma strasznie duzo wegli---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- jem wiec jestem spowolniona
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() haha Smacznego |
|
|
|
|
#2433 |
|
Wtajemniczenie
|
to moze poprostu jedz raz w tygodniu jako fasola
i po problemie zjadłam owsianke z masełkiem jabuszkiem i morelami suszonymi Pycha
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiadomo czy to co znalazla Arschen to jest na 100% sprawdzona informacja, najlepiej by bylo sprawdzić w książce, której nie mam.
(tak samo jak bylo z fasolką pamiętacie? żeby zaczynać od pol szklanki)
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2435 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam drzazgę i nie wiem jak ją wyciągnąć, sama sobie igłą nie wydłubię
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ???
|
|
|
|
|
#2438 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja z fasoli mung do tej pory hodowałam kiełki, bardzo smaczne.
Muszę spróbować ją po prostu zjeść w całości ![]() Ja lubie banany, bo zaspokajają przynajmniej chwilowo głód. Jak nic nie ma pod ręką, to bardziej się najem bananem niż jabłkiem
|
|
|
|
#2439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja zgroza z dzieciństwa jak mama za mna latała z igła i mi wyciągała Nie znosiłam tego fuj---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- ja mam książke! ale zostawiłam w PL
|
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie zawsze ojciec mój latał !!! ![]() No, no, no... |
|
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
chcesz to podam ci numer do mojej babci Bo ona ma moja książke
to ci sprawdzi sms mozesz jej napisac jak sie wstydzisz moja babcia nowoczesna
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
???Ja.... ![]() Ta która moderatorce wysłała link do "Wielkiej Księgi Cipek".... ???
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Ale mam du pny dzień nic mi sie nie chce głowa mnie boli Poszłabym spać a musze zaraz wyjść Nie chce mi sie dopiero w niedziele sie wyspie pierwszy raz od stycznia![]() i nie mam ideeeejiii co na obiad z piersia...leczo odpada
|
|
|
#2444 |
|
Zakorzenienie
|
A co masz w lodówie jeszcze ???
---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- I mam powiedzieć babci że kala dzwoni ???
|
|
|
|
#2445 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Si Powinna wiedziec ![]() kurde ta nie świadomość ile ważę dręczy mnie a cos czuje ze okres bede miała bo mi dioda nad wargą wyszła i lepiej nie ryzykować Ja chce 5 z przodu
|
|
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Kala dzięki za wiadomośc
Trzymasz dietke i w ogole- na pewno zobaczysz róznice na zdjęciach! Ja równiez kiedys obgryzalam i teraz dalej grzebie w pazurach i mam wszedzie skorki pozaciągane... nie mogę dosc do ładu, choc płytke mam juz dosc ładną. Po maturze juz bardziej o nie zadbam. Trzymam kciuki, bo nie tak łatwo rzucic obgryzanie w cholere. Przerobiłam wszystkie sposoby, aż po prostu nagle sama z siebie przestałam Oby i tobie się udało!A co do bananow: prosze polac twojej kolezance! Jemy banany i już Asmena oczywiscie, że zdrowo! Ja wam tutaj będe pisac i w ogole. Nie ma bata, że teraz wroce do całego świństwa! Kochane ja dziś padam. Wstalam o 8 i po 9 wyszłam z domu po zakupy, potem do pracy, gdzie zrobilam mase kilometrow- narobilam się okropnie. Zjadlam dziś na pewno więcej węgli, ale to do obiadu tylko. Jutro zrobie dzien prawie bez węgli- tylko owsianke rano zjem. Musze wstac ok. 7-8, poniewaz rano jade do miasta na szybkie zakupy i musze zdjecia odebrac. A potem znowu do pracy, sprzątanie i nauka. Może wam napiszę co zjadłaam (choc mozecie się przerazic iloscią węgli :P) Ś: owsianka (5łyzek, banan, duuuza truskawka, 3łyzki serka homo, łyzka masła orzechowego) IIŚ: kanapka (zdjęcie) O: łosoś z brokułami i makaronem (Kala )K: planuje bardzo lekką: jajko z warzywami Więc zjadłam duzo węgli, ale tylko do południa i na podwyższonych obrotach. Płakac nie mam zamiaru, licze, że nie przytyje Jestem zmuszona, żeby sobie kawe zrobic, bo na sen nie mam czasu, a potrzebuje kopa do nauki. Edytowane przez Ladywithweapon Czas edycji: 2013-03-28 o 17:34 |
|
|
|
#2448 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze dziś zmierzyłam talię (musiałam zmierzyć bo kupowałam taki kombinezon...) i nie widziałam różnicy w pomiarach sprzed miesiąca ![]() Załamie się jak mi nic nie spadnie jak się będę mierzyć i ważyć ![]() Przysięgam że obetnę skrobię i jednego owoca... ![]() Cytat:
ale mam złe przeczucia, też jakoś nie widzę po sobie mocno... buuuu ![]() Gorzkie to dziadostwo może pomoże na te moje pazury ![]() Ja obgryzam od zawsze, będzie ciężko... ![]() Bananki Ale tu dziś pusto, wszystkich wywialo ??? Jadę zaraz po zakupy na święta, 3majcie się lalunie |
||
|
|
|
#2449 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zrob zdjecia i sie pokaz po prostu. Wiesz- ja np. mam czasem tak, ze się mierze, a tam spadki a na wadze wzrost. Oszalec mozna :P Więc wyluzuj- wazne, zeby sie samej dobrze czuć ![]() Hahaha Nooo widze, ze uzywasz tego gorzkiego lakieru :P Mi to nic nie dawało- raz, dwa go zdarłam, troche gorzkiego poczułam i dalej obgryzamy! Moze zapisz sobie na ręce, zeby nie obgryzac, a jak jestes w domu to ubieraj cienkie gumowe rękawiczki? Moze się głupie wydawac, ale całkowicie cię rozumiem- wstyd bylo paluchy pokazywac.... i używaj dużo odżywek, skórki zmiękczaj (nie wycinaj!). I moze zrob sobie kalendarzyk- 30dni przez obryzania. Myślę, że przez 30dni spokojnie sie odzwyczaisz. Ja trzymam za ciebie kciuki! Sprawdzonej metody nie mam, bo jak mówiłam, po prostu nagle przestałam obgryzac. A no i jesli masz jakies strupy, rany wokół to kup sobie krem przyśpieszający gojenie, żeby nie kusiło cię rozdrapywanie. Niestety nie mam zdjęc jakie kiedys mialam pazury, ale często musiala aż plastry nosic, bo tak obgryzałam A teraz mam prawie idealne- płytka mi się wydłużyła, skórki prawie ok. Gdybym jeszcze nie grzebała w nich jak mam nudne lekcje to juz w ogole Obecnie nie są idealne, bo nie mam czasu o nie dbać, a po drugie mam problemy z hormonami i wpływają nie tylko na moje włosy a i na paznokcie cały czas je obcinam na krótko, zeby mi się nie rozdwajały i przestalam czymkolwiek malować, choc chyba na świeta jakis lakierek połoze. A i te odzywki z eveline są fajne, ale wysuszają płytkę. Ja je odstawilam i już raczej do nich nie wróce- fakt, bardzo twardą płytke po nich miałam, ale jak zmyłam to sucha na wiór. Ale ci się rozpisałam |
|
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2452 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2453 |
|
Zakorzenienie
|
maslo orzechowe, mniam mniam mniam !!!!!!
---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Nie niestety ona waży w granicach 30g (wazylam) A z chleba pszennego taka zwykla wazy tyle samo... Pelnoziarnisty jest ciezszy
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykonczonaaaaaaaaaaaa po calym dniu
![]() Dzisiaj z dieta tez cieniutko, prawie nic nie zjadlam bo nie bylo kiedy a teraz juz mi sie niechce nic robic ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Kala tak wiec colesław jest smiesznie prosty Pewnie tylko dlatego udało mi sie go zrobic A wiec, kapuche kroisz, ile Ci tam trzeba, drobno, na tarce z duzym oczkiem trzesz marchewke wiem ze jest zabroniona ale ja scieram maks jedna mala, aby tylko troszke Mozna dodac troche pora ew cebuli. I tyle jezeli chodzi o warzywa Pozniej dodajesz łyzke majonezu, mozna troche oliwy, czy innego jakiegos wartosciowego oleju, odrobine soli i odrobine słodzika (w przepisie jest cukier) w tych samych proporcjach, pozniej troszke soku z cytryny, octu jabłkowego ( w oryginale jest ocet normalny), mozna tez troche mleka i jogurtu naturalnego. Wszytsko mieszasz i masz pychote |
|
|
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
To że z redukcji przechodze bardziej na utrzymanie nie oznacza, że porzucam ćwiczenia
Potrzebuje trochę odskoczni od nauki :PRozpisałam sobie wyzwanie na kwiecien: 1000 przysiadów i 1000 pompek damskich (niestety męskich tyle nie zrobie choćbym nie wiem co robiła, ale licze, że po tylu damskich będę w stanie zrobić 10 męskich). Średnio muszę robić 33 dziennie. Myślę, że będzie to dobry sposob na poranne rozbudzenie Oto moja walka o piękny tyłek i ramiona na wiosne Dzis sobie poczytałam i zachęcam was do takich wyzwań: kazda coś ćwiczy, ale moze postawić sobie wyżej poprzeczkę i może się akurat uda? Ja na pewno muszę także częsciej wyłączać komputer- liczę, że to takze mi się uda zrobić. Potrzebuje jeden cały miesiąc, aby się od tego odzwyczaić. A więc Kala wyruszam z tobą na drogę wyzwania- oby się nam udało!
|
|
|
|
#2456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym, że ja pompki będę robiła męskie, bo damskie to mi nic nie dają ![]() Już kiedyś robiłam dziennie pompki, ale poszerzyłam się w ramionach i zrezygnowałam, może tym razem się nie rozrosnę? |
|
|
|
|
#2457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O brzuszki! Zapomnialam :P Chyba dorzuce też. I będzie fulll wypas! 1000xpomki,brzuszki,przys iady. Aż chce się życ :P Wstalam dzis o 7, żeby nie marnować dnia i jechac do miasta a tu co? Zasypało nas A w załączniku moje śniadnko! Owsianka w słoiku do masle- zostało mi go tak jedną dobrą łyżke, więc tak to wykorzystałam :P na sam spód dałam jedną truskawkę, potem pół owsianki, serek homo, truskawka, owsianka, serek i truskawka |
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
mam zaplanowane dwa ciacha do upieczenia na pewno jakies spróbuje grzech grzech grzech
|
|
|
#2459 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
kanapka z majonezem i serem
---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Nie wiem bo nigdy jej nie uzywalam ja bede miala murzynka z serem mniam mniam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

ma strasznie duzo wegli

i po problemie

moja zgroza z dzieciństwa jak mama za mna latała z igła i mi wyciągała Nie znosiłam tego fuj

dopiero w niedziele sie wyspie pierwszy raz od stycznia
i lepiej nie ryzykować Ja chce 5 z przodu
Pozniej dodajesz łyzke majonezu, mozna troche oliwy, czy innego jakiegos wartosciowego oleju, odrobine soli i odrobine słodzika (w przepisie jest cukier) w tych samych proporcjach, pozniej troszke soku z cytryny, octu jabłkowego ( w oryginale jest ocet normalny), mozna tez troche mleka i jogurtu naturalnego. Wszytsko mieszasz i masz pychote