|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Dziewczyny, gdzie można kupić jakieś ładne terminarze/agendy/organizery? Mam jeden do spraw zawodowych, mało interesujący wizualnie
. Chciałabym drugi do spraw prywatnych, ale nic wartego uwagi nie mogę znaleźć.
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III
Cytat:
Dziewczyny ja również mam problem z tym, że moje życie jest zbyt chaotyczne, mam wiele obowiązków, nie ze wszystkim się wyrabiam. Staram się być bardziej zorganizowaną ale nie do końca mi się udaje. Mistrzynią w dobrej samo organizacji jest moja przełożona. W pracy mamy biurka obok siebie, u niej wszystkie dokumenty są idealnie posegregowane, w szafkach ma porządek, pudełeczko w pudełeczko. Dosłownie sterylna czystość. Ja przy niej wypadam jak totalna bałaganiara, wpędza mnie w kompleksy i wyrzuty sumienia
|
|
|
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Byłam dziś z mamą na zakupach, ona się obkupiła, ja wybrałam tylko portfel i kolczyki w kształcie krzyży. Mierzyłam świetny szary t-shirt w H&M (na górze bardziej dopasowany i rozszerzany na dole) ale XS było ogromne i dekolt był zdecydowanie za duży... Gdybym stała ciągle to okej, ale przy lekkim schyleniu było mi widać nawet brzuch
Edytowane przez Maqua Czas edycji: 2013-03-28 o 18:46 |
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupuje w Moleskine. Sa wytrzymałe , proste w formie - bez udziwnien, bardzo sie do nich przyzwyczailam.
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-03-28 o 18:55 |
|
|
|
#3695 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja lubię Office Collection
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja koleżanka też dziś zdała i zrobiła sobie tym samym prezent na urodziny
|
|
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3698 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3699 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny którą brać???
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Migotko, gratulacje Ehhh, o motywacji piszecie... Im ciemniej i bardziej ponuro tym gorzej z motywacją. Staram się codziennie wstawać o tej samej porze, bo to dobrze organizuje dzień, ale kłopot mam też z systematycznością. Kupiłam też "GTD" Allena w oryginale, ale jakoś nie mogę się zmobilizować. W ogóle ostatnio brakuje mi mocy, chyba wrócę do Bodymaxu. Jeśli lubicie czytać poradniki to polecam "Sztukę planowania" D. Loreau, nieco moralizatorski ton trochę zniechęca, ale porady autorki są ( z nielicznymi) wyjątkami bardzo przydatne ![]() Wczoraj doleciała do mnie kolejna paczka z Bioarpu - mam na stanie 6 szamponów i 8 odżywek, nie umiałam się powstrzymać ![]() blekitne-niebo, znalazlaś SPA? Edytowane przez Madzia_M77 Czas edycji: 2013-03-28 o 20:06 |
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie żadna nie przekonuje
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-03-28 o 20:08 |
||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Żadna mi się nie podoba, ale jak już to ostatnia
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam
Moja przyjaciółka 3 miesiące temu została mamą. Jest już na skraju wyczerpania fizycznego i psychicznego. SPA ma być więc niespodzianką dla niej Małym zajmie się babcia - wciągnęłam ją w ten niecny plan Przyjaciółka dowie się dokładnie wieczór przed wypadem, już jej mówiłam, że ją porywam na cały dzień, ale ona spodziewa się tylko obiadu, zakupów i ploteczek To się zdziwi![]() Zdecydowałam się na SPA Farmony - http://farmonahotel.com/222 Dla nad obu zabukowałam cykl zabiegów Eliksir Młodości ![]() Madzia a Ty pochwal się co zamówiłaś z Bioarpu
Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-03-28 o 20:28 |
|
|
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wróciłam dziś do domu na święta. Szczerze to nie znoszę tutaj siedzieć, najchętniej przeniosłabym rodziców do Poznania Chciałabym tutaj przynajmniej nie marnować czasu. Wiecie, od nie wiem kiedy marzę o tym, aby nauczyć się języka francuskiego. Już kilka razy robiłam podejście, przyglądałam się podręcznikom i fiszkom, ale koniec końców nic z tego nie wyszło, bo zabrakło mi motywacji. |
|
|
|
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
Tak się wciągnęłam we wschodnie kosmetyki, że szampon z chili i pomarańczą zamawiam po kilka sztuk, bo ostatnio zareagowałam wręcz histerycznie
jak mi się skończył, a przesyłka jeszcze nie doleciała Nie wiem czy to nie autosugestia, ale w czasie stosowania tego szamponu wypada mi naprawdę mało włosów, dosłownie kilka sztuk, więc bardzo wierzę w jego działanie. Do tego jeszcze zamówiłam szampon z brzozowym propolisem i maskę drożdżową. Moją kolekcję "maskową" powiększa znacznie Bingo (bardzo dobra jest dla moich włosów z elastyną i proteinami mlecznymi, a z algami i Shea to standart na wyposażeniu)Najlepsze SPA w jakim byłam to dr Eris w Krynicy, ale to opcja tylko wyjazdowa, ale polecam bardzo. |
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam zamiar zacząć się uczyć francuskiego, jutro do mnie przyjeżdża kuzynka która wykłada francuski to może mnie trochę poduczy ![]() Fajnym pomysłem jest też poznawanie ludzi z Erasmusa - ja w ten sposób uczę się hiszpańskiego, widuję się systematycznie z Hiszpankami, które studiują w Krakowie i prowadzimy ze sobą luźne konwersacje na zmianę po hiszpańsku i angielsku
Edytowane przez Lilotron Czas edycji: 2013-03-28 o 20:40 |
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Migotko gratuluje egzaminu domyślam sie jak wielka była Twoja radość, sama pamietam moje emocje po zdanym egzaminie to duzy krok ku samodzielności i niezależności,
Edytowane przez julka910 Czas edycji: 2013-03-28 o 20:49 |
|
|
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Tez byłam ale Spa Dr Eris bardziej przypadło mi do gustu. Tylko jest niestety droższe.
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Ja nigdy nie uzywalam takich rzeczy do organizacji własnego życia ale może sprawdzilaby sie skorzana dobra oprawka, w której mozna wymieniać wkłady raz w roku ? |
|
|
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3714 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam sama nigdy nie wybrałabym się do takiego miejsca jak SPA. Jestem baaaardzo niedotykalska, nie znoszę jak ktoś obcy dotyka mojego ciała
U fryzjera i kosmetyczki cierpię katorgę, mimo że chodzę do tych samych osób od dawna. Nie lubię takiego bezpośredniego kontaktu i koniec (wyjątek: wizyta u lekarza, tu mam zupełnie na odwrót - chcę być badana palpacyjnie). Natomiast ten wypad ma być przede wszystkim prezentem dla przyjaciółki, bo wiem że o czymś takim marzyła od dawna. Wiem też ,że jakbym jej dała sam voucher bez organizacji dnia i wyjazdu z nią, nigdy by z niego nie skorzystała. Trudno, jakoś zniosę ten zły dotyk który mnie czeka
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestes bardzo fajna przyjaciółka nastaw sie tylko na "tesknote za dzieckiem", 3 miesięczne dziecko to malenstwo a matka jest wciąż związana z nim pepowina
|
|
|
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak jak fryzjera jeszcze znosze spokojnie, tak wszelkie masaze i tym podobne przyjemnosci sa kompletnie nie dla mnie
|
|
|
|
|
#3718 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam jak uciekałam od koleżanek babci, które w dzieciństwie głaskały mnie po głowie. Nie znosiłam też buziaków od krewnych przyjeżdżających z wizytą. Obrzydliwość. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może macie problem z nadwrazliwoscia dotykowa ? Ja nie wiedziałam o tym dopóki u mojej córki nie zauważył tego fachowiec. Jesteśmy w trakcie terapii bo jej stopień tego wymagał i nie wierze własnym oczom jak wiele problemów pozornie nie związanych z dotykiem znika...
|
|
|
|
#3720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też cała sztywnieje, a najgorzej jak kosmetyczka mówi żebym się rozluźniła, wtedy sztywnieję jeszcze bardziej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.

. Chciałabym drugi do spraw prywatnych, ale nic wartego uwagi nie mogę znaleźć.

Ja lubię
Moja koleżanka też dziś zdała i zrobiła sobie tym samym prezent na urodziny

myślałam też o melissach, ale czy ja wiem czy warto wydawać tyle kasy na kalosze...