Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-28, 21:04   #4261
martii90
Zakorzenienie

Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Tak jest chyba w przypadku reklamacji jeśli zgubiło się paragon
wiem i myślałam, że w przypadku wymiany bez paragonu też. nie chce mi się wierzyć, że zgadzają się na taką opcję w przypadku tak drogich rzeczy, aczkolwiek nie zaszkodziłoby spróbować. chociaż ciabol zdecydowała się już zostawić kurtkę więc to już bez znaczenia

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:06   #4262
Lilotron
Zakorzenienie

Dot.: Jak Alejandro znów coś anuluje, przysięgam, że dziada zamorduję! PULL&BEAR 6

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
wiem i myślałam, że w przypadku wymiany bez paragonu też. nie chce mi się wierzyć, że zgadzają się na taką opcję w przypadku tak drogich rzeczy, aczkolwiek nie zaszkodziłoby spróbować. chociaż ciabol zdecydowała się już zostawić kurtkę więc to już bez znaczenia
Właśnie, my tu planujemy a ciabol już się zaprzyjaźniła ze swoją kurteczką Też bym ją zostawiła zdecydowanie
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:08   #4263
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Szczerze mówiąc to chyba się nawet nie opłaca wymienić, chyba że ma się jakieś konkretne rzeczy upatrzone, ale przy obecnych cenach niektórych ''szmatek'' taka skóra wydaje się być lepszą inwestycją

Np. tutaj za jedyne 370 zł kopia pullowej marynarki z outletu

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LOOSE+CARDIGAN
Ta z pullowego outletu nawet ładniejsza, ciekawe czy przyjdą mi te lordsy z Zary co zamawiałam, czy jakaś przykra niespodzianka przy moim szczęściu
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:25   #4264
kula_jka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
Wymiana bez paragonu to dobra wola sprzedawcy.
A kurtkę tak jak ciabol też bym zostawiła
kula_jka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:26   #4265
Solciuchna
Zakorzenienie

Ogłoszenia parafialne

JAKBY KTOŚ MIAŁ DO ODDANIA TO PRZYJMĘ BUTY :
  • peep toe w rozmiarze 39
  • botki motocyklowe w rozmiarze 38 lub 39, a najlepiej jeden but taki, drugi taki
  • trampki moro z ćwiekami rozmiar 38

Dziękuję za uwagę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1780111010_2_1_1.jpg (54,6 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5205111040_2_1_1.jpg (72,9 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5540111032_2_1_1.jpg (78,4 KB, 1 załadowań)
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:26   #4266
zumodefruta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caat Pokaż wiadomość
Znów zamówiłam sukienkę na Asosie, ale tym razem z małym rabatem
Będzie na lato bądź na jakąś okazję Podoba Wam się ?

Załącznik 5181833Załącznik 5181834
Bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Moja wyprzedażowa kupka

Załącznik 5181967

- ramoneska z ćwiekami
- czarne rurki Bershka
- klasyczne rurki Bershka
- pasiaki
- jeansowa spódniczka z baskinką
- czarna sukienka koronkowa bez ramiaczek
- kombi
- czarna sukienka z koralikami
- koszula antracytowa z metalowymi zdobieniami na kołnierzyku
- biała frędzlowa koszula
- jeansowa koszula z ćwiekami
- welwetowe body Stradi
- czarne sandałki na pasku
- tramposze usa
- botki motocyklowe z ćwiekami

Koniec i tak mam wyrzuty sumienia
A mi się wydawało, że o wiele więcej kupowałaś Ale wszystko super, strasznie zazdroszczę kurtki!

zumodefruta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:41   #4267
julietta83
Zakorzenienie

czy jest na tym forum jakaś Magdalena (?), która zamawiała botki z dziurkami rozm. 38 z odbiorem osobistym w Galerii Łódzkiej?
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 21:46   #4268
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zumodefruta Pokaż wiadomość
Bardzo ładna
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:05   #4269
emii
Zakorzenienie

Trafiłam z małą na dwa dni do szpitala. Masę stron naprodukowałyście, widzę, że wątek chwilowo zwierzęcy się zrobił
Szkoda, że już brak dorzutek. Jutro odbieram dwie ostatnie paczki z pulla i jeszcze pasiaki z poczty i wtedy pochwalę się swoimi łupami
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:15   #4270
Anik_5
Zadomowienie

Witam wieczorowo

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość
ciabol nie dziwię się, że jesteś zawiedziona, bo chciałaś coś innego. Ale może jak emocje opadną to lepszym okiem na nią spojrzysz, mi się bardzo podoba, no i ta cena...
Ale niezły mają bałagan...
Pullinki, jeżeli chodzi o kiecę, wzięłam grochówkę turkusową pewnie oddam, bo im więcej ją mierzę, tym gorzej się czuję w tym kolorze. Dziękuję za wyrażenie opinii
Wg mnie słuszna decyzja, do której Cię cały czas przekonywałam.
Cytat:
Moja wyprzedażowa kupka

Załącznik 5181967

- ramoneska z ćwiekami
- czarne rurki Bershka
- klasyczne rurki Bershka
- pasiaki
- jeansowa spódniczka z baskinką
- czarna sukienka koronkowa bez ramiaczek
- kombi
- czarna sukienka z koralikami
- koszula antracytowa z metalowymi zdobieniami na kołnierzyku
- biała frędzlowa koszula
- jeansowa koszula z ćwiekami
- welwetowe body Stradi
- czarne sandałki na pasku
- tramposze usa
- botki motocyklowe z ćwiekami

Koniec i tak mam wyrzuty sumienia
Piękny stosik i jakże przydatny

Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość
A można tak? ale to w sumie nieaktualne, bo już się zakochałam

Dokładnie tak było po okresie buntu spojrzałam na nią jeszcze raz... i fajna jest może ta falbanka mnie niespecjalnie przekonuje, ale dość już narzekania
Tak myślałam, że ją docenisz
Stary 2013-03-28, 22:22   #4271
agatkaao0
Wtajemniczenie

Przepraszam za maly OT , ale przeczytałam teraz naprawde wzruszającą historię
http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,13645343,Niezwykl a_psia_przyjazn_uratowala _zycie.html

— Czesław Miłosz
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:29   #4272
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
ciekawe czy przyjdą mi te lordsy z Zary co zamawiałam, czy jakaś przykra niespodzianka przy moim szczęściu

U mnie przyszły super. Teraz nie wiem które zostawić
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:32   #4273
Eggnogg
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40017570]JA to sie ostatnio zakochalam w jeżach pigmejskich [/QUOTE]

Jeze (pigmejskie badz europejskie) sa przeurocze, ale osobiscie nie zdecydowalabym sie na trzymanie takiego zwierzaka w domu. Jez to zwierze wedrowne i noca robi kilka kilometrow, musi sie okropnie meczyc zamkniety w klatce czy czterech scianach Sorki, ze sie tak wbijam we wczorajszy temat, ale mam fiola na punkcie jezy i musialam sie odezwac W zalaczeniu slodka, jezowa dupka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5867.jpg (81,4 KB, 36 załadowań)

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:32   #4274
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
U mnie przyszły super. Teraz nie wiem które zostawić
Tak szybko do Ciebie przyszły? Mi wysłali we wtorek. Dzisiaj do sklepu nie dotarły, chyba, ze jutro przyjdą.
Stary 2013-03-28, 22:41   #4275
KujawiankA
Zakorzenienie

Ciabol, właśnie doczytałam o Twojej kurtce. Ja byłabym wniebowzięta z takiego obrotu sprawy. Moim zdaniem zdecydowanie ładniejsza i ponadczasowa ta kurteczka. Na bikerki teraz jest szał, który pewnie szybko minie.
Choć wiem, że wszystko zależy od stylu w jakim się ubierasz.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Tak szybko do Ciebie przyszły? Mi wysłali we wtorek. Dzisiaj do sklepu nie dotarły, chyba, ze jutro przyjdą.
zamawiałam 23, wysłali 25, dotarły do mnie dzisiaj

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Muszę kupić sobie w tym roku w końcu tę czarna skórę. jednak jak patrzę na nową kolekcję pulla, a w niej tylko jeden model naturalnej skory to zaczynam sie obawiać czy cokolwiek do wyprzedaży zostanie.
W zimowej kolekcji 4 czy 5 modeli było to sie uchowały.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Jeze (pigmejskie badz europejskie) sa przeurocze, ale osobiscie nie zdecydowalabym sie na trzymanie takiego zwierzaka w domu. Jez to zwierze wedrowne i noca robi kilka kilometrow, musi sie okropnie meczyc zamkniety w klatce czy czterech scianach Sorki, ze sie tak wbijam we wczorajszy temat, ale mam fiola na punkcie jezy i musialam sie odezwac W zalaczeniu slodka, jezowa dupka
Niestety zmieniająca się moda na poszczególne gatunki zwierząt często jest przyczyną wielu tragedii tych istot :-/
Stary 2013-03-28, 22:42   #4276
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaao0 Pokaż wiadomość
Przepraszam za maly OT , ale przeczytałam teraz naprawde wzruszającą historię
http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114,13645343,Niezwykl a_psia_przyjazn_uratowala _zycie.html

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 22:51   #4277
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Ciabol, właśnie doczytałam o Twojej kurtce. Ja byłabym wniebowzięta z takiego obrotu sprawy. Moim zdaniem zdecydowanie ładniejsza i ponadczasowa ta kurteczka. Na bikerki teraz jest szał, który pewnie szybko minie.
Choć wiem, że wszystko zależy od stylu w jakim się ubierasz.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Muszę kupić sobie w tym roku w końcu tę czarna skórę. jednak jak patrzę na nową kolekcję pulla, a w niej tylko jeden model naturalnej skory to zaczynam sie obawiać czy cokolwiek do wyprzedaży zostanie.
W zimowej kolekcji 4 czy 5 modeli było to sie uchowały.

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Niestety zmieniająca się moda na poszczególne gatunki zwierząt często jest przyczyną wielu tragedii tych istot :-/
Ja w pullu stacjonarnym widziałam czarną wersję brązowej i nude skóry które były na wyprzedaży, także myślę że na letniej przecenią
Stary 2013-03-28, 22:56   #4278
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Tak właśnie kojarzyłam, zew tym samym dniu zamawiałyśmy. Mi wyslali 26, więc pewnie jutro będzie paczka do odbioru
Stary 2013-03-28, 23:06   #4279
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Dopiero teraz to zauważyłam, ten rozmiar był mało widocznie nadrukowany
o nie, to fatalnie

Cytat:
Napisane przez karola4 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, macie dalej blokady na kontach za anulowane zamówienie z 14? Ja niestety dalej mam i nie wiem ile to jeszcze może potrwać
ja mam blokadę za 13.03 chyba nawet...

Cytat:
To ja może zacznę zamawiać te resztki które zostały i coś ciekawego z nowej kolekcji przyjdzie
nie jest to zła myśl

Ciabol, cieszę się, że coraz lepiej patrzysz na kurtkę moim zdaniem fajna, klasyczna, za taką cenę...

KujawiankA, tartę robiłaś?

tak patrzę po nowych kolekcjach: Pull na razie nie powala, Zara, Bershka też nie, podoba mi się dosłownie kilka rzeczy, nie wiem, czy nie będę zdradzać Alejandro ze Stradivariusem na następnych wyprzach

Edytowane przez Szoszoszo
Czas edycji: 2013-03-28 o 23:07
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 23:09   #4280
emii
Zakorzenienie

Ciabol---- fajnie, że w ogóle przysłali kurtkę, a nie anulowali zamówienie, albo przysłali zupełnie inna rzecz, a tak kurteczka z nowej kolekcji za taką cenę. Super
Stary 2013-03-28, 23:09   #4281
Anik_5
Zadomowienie

Dobrej nocy dziewczyny
Stary 2013-03-28, 23:12   #4282
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szoszoszo Pokaż wiadomość

tak patrzę po nowych kolekcjach: Pull na razie nie powala, Zara, Bershka też nie, podoba mi się dosłownie kilka rzeczy, nie wiem, czy nie będę zdradzać Alejandro ze Stradivariusem na następnych wyprzach
Mi w sumie wszędzie się coś podoba. Chyba najmniej zdążyłam przejrzeć bershke, ale to przez to, ze mają tego wszystkiego za dużo.
Muszę porobić zakładki, jak na razie mam tylko z pulla porobione i tak ze 20 na szybko się zebrało.
Stary 2013-03-28, 23:19   #4283
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
jaki czarno-niebiesko-biały stosik
też po chwili o tym pomyślałam
Cytat:
Napisane przez hailie21 Pokaż wiadomość
Fajna ta kupka Zazdroszczę kurtki
Przykro mi, że nie udało się już upolować
Cytat:
A mi się wydawało, że o wiele więcej kupowałaś Ale wszystko super, strasznie zazdroszczę kurtki!
No nie, następna parę rzeczy poszło do zwrotu kurteczka jest super, już nie mogę doczekać się wiosny...

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 23:20   #4284
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
Mi w sumie wszędzie się coś podoba. Chyba najmniej zdążyłam przejrzeć bershke, ale to przez to, ze mają tego wszystkiego za dużo.
Muszę porobić zakładki, jak na razie mam tylko z pulla porobione i tak ze 20 na szybko się zebrało.
mi się wlasnie w pullu malutko podoba , dużo wlasnie w bershce i stradim mam nadzieje , ze do wyprzedazy jakies perelki sie pojawia
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-28, 23:37   #4285
emii
Zakorzenienie

Cytat:

No nie, następna parę rzeczy poszło do zwrotu kurteczka jest super, już nie mogę doczekać się wiosny...
Ja tez myślałam, że więcej rzeczy kupiłaś i się trochę zdziwiłam na widok Twojej listy. Jeszcze byłam na pewno w stanie przypisać Tobie 3 koszulki, ale mogło mi się coś pomylić
Stary 2013-03-29, 00:26   #4286
Integral
Raczkowanie

Caat dziękuję ślicznie, dzięki tobie kliknęłam balerinki i bluzkę na Asosie
Integral jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 05:34   #4287
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzia11222 Pokaż wiadomość
Co prawda nie jestem 88madziol88, ale też ją zamówiłam i dzisiaj odebrałam, więc w razie czego służę informacjami/zdjęciami
O to bardzo chętnie posłucham Twojej opinii na temat tej kurteczki fotki też możesz wrzucić
Kurczę a mi chyba dopiero po świętach przyjdzie bo zamawiałam w sobotę a zawsze idzie mi paczka tydzień więc raczej marne szanse że dziś ją dostanę
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 05:58   #4288
KujawiankA
Zakorzenienie

Szoszo prawie wszystkie składniki kupiłam i na tym się skończyło.
Nie wyrobiłam się

btw. może być maka pszenna zamiast razowej?
Stary 2013-03-29, 09:47   #4289
zumodefruta
Zadomowienie

Cytat:
Dręcz jeszcze bardziej mnie i hailie21, zła kobieto Teraz mam problem, wszędzie są już kurtki tego typu wykupione. W hm mi się jedna podobała, ale nie ma ich już dawno w sklepie. Pozostaje mi tylko alledrogo

Jak zobaczycie w jakimś sklepie czarną ramoneskę to dajcie znac

zumodefruta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:13   #4290
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Dręcz jeszcze bardziej mnie i hailie21, zła kobieto Teraz mam problem, wszędzie są już kurtki tego typu wykupione. W hm mi się jedna podobała, ale nie ma ich już dawno w sklepie. Pozostaje mi tylko alledrogo

Jak zobaczycie w jakimś sklepie czarną ramoneskę to dajcie znac
A preferujesz skórę czy ekoskórę? Może w pullu ze zniżką 30%? Wg mnie jest pełno takich kurtek w sklepach a do h&m chyba przychodzi regularnie towar
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości