|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Party ładna sukienka i ładnie na Tobie leży
Ja właśnie wróciłam z zumby
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
hej piękne
![]() za mna zwariowany weekend, po 11h na uczelni, pierwsze egzaminy i stres, bo w czerwcu obrona, doslownie kociol. na pocieszenie dzisiaj zgubilam bilet w galerii i musialam za swoja glupote wyrzucic tak o 30zl, wiec szybko odechcialo mi sie zakupow, szczegolnie, ze ostatnio mam ich zbyt wiele. mi sie szalenie podoba Twoja ramoneska Soph ah, i okulary by sie nowe przydaly, bo obecne wymagaja wymiany szkieł, a oprawki rozklekotały się na maksa.Soph ogolnie te kosmetyczne zakupy byly strzalem w 10tke. tusz pobil mojego ukochanego L'oreala zlotego, o Eveline nie wspomne, a HR (ale mam chrapkę) nie używałam tylko Lancome Hypnose i YSL "efekt sztucznych rzęs", to co prawda nie równa się żaden z YSL, ale czarna wersja L'oreala pobiła złota i wszystkie inne, które do tej pory uzywałam. Osobiście nigdy nie miałam tak podkręconych rzęs, że sięgają mi do brwi - dosłownie! Mega wydłuża, pogrubia z druga warstwą, ale należy z nia troche odczekać, bo łatwo o sklejenie rzęs
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-03-25 o 21:51 |
|
|
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostawiasz pole do popisu wyobraźni ![]() Dzień dobry Ja niestety znowu chora Nie mogłam przedwczoraj zasnąć bo miałam zbyt gorąco w pokoju i otwarłam okno, miałam je zaraz zamknąć ale zasnęłam i chyba mnie przewiało i siadło mi na krtań bo głos mam koszmarny i czuję się też nie najlepiej ![]() Mimo to plany pielęgnacyjne są, wczoraj kupiłam dwie kokardy do włosów, jedną różowo - pomarańczową ze złotymi wstawkami na środku, a drugą czarną brokatową. Czaiłam się jakąś kwiecistą albo białą z jakimś wzorkiem ale nie znalazłam. I zaopatrzyłam się w wypełniacz do koków, ciekawa jestem czy fajniejszy będzie od skarpety Mam zamiar ogarnąć dzisiaj paznokcie i brwi łącznie z henną Która z Was podejmuje ze mną 30 dniową walkę o piękne pośladki ? znalazłam cos takiego w necie i chętnie spróbuję dorzucić to do hh
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Loluska zdrowia
Ja wczoraj zrobiłam zakupy na zsk, wzięłam sobie : spirulinę, glinkę zieloną, kwas hialuronowy, kwas salicylowy i olej kokosowy. Do zamówienia dołączyła się jeszcze koleżanka z pracy i jej ciocia także przesyłka tańsza W przyszłym msc też pewnie będziemy coś zamawiać.
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jakie kokardy chodzi ? uwielbiam ozdoby do włosów, ale aktualnie wlosy mam wciaż za krótkie by takie ozdóbki ładnie się prezentowały wczoreaj byłam u fryzjera, w końcu grzywka n ie leci mi do ust żeby zrównać tył z bokami potrzerbuje jeszcze z 2 cm, bo chce zeby boki sobie spokojnie leżały na ramionach, a nie chce miec pomiedzy nimi jakiejś przestrzeni. WŁOSY ROŚNIJCIE SZYBCIEJ zaczynam się niecierpliwić dzisiaj robiłam taki porgram z tą jakas Tifany, jedna wizazanka/blogerka mi to poleciła. Całkiem spoko, ale spoidziewalam się wiekszego wycisku. Będę mieszać sobie etraz te treningi, nie wpadnę chociaż w monotonię ![]() dzisiaj ostatni dzień na uczeni, wiec jutro rob ie gruntowne porzadki mojego pokoju, dobrze, ze garderobe mam za soba, to półki szybko pójdą. lecę na top model
|
|
|
|
|
|
#3996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() od jutra mam tydzień wolnego, a może trochę więcej (jeszcze się okaże) ![]() Cytat:
wszystko się udało ![]() mam nadzieję, że u Twojej suni wszystko będzie równie dobrze. Cytat:
Cytat:
a na górę marynarka / żakiet. caate fajna torebka i ramoneska, tylko wygląda na dosyć krótką ![]() dziękuję za opinię o tuszu, może się skuszę Cytat:
ja chętnie spróbuję, dziś postaram się zacząć
|
||||
|
|
|
|
#3997 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ide zrobic zaraz pierwszy dzien
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgroszy teraz chyba ten okres żeby upilnować takiego zwierzaka no i obserwować czy nic się nie dzieje. Moja np po operacji dostała zapalenia pęcherza, no ale z polecenia veta kupiłam jej urosept i wszystko gra ![]() co do tego kremu bb, pytałam juz TŻ'ta, ale on teraz mija się z siostrą, więc wciąż nie wiem.Na pewno jak się dowiem, to napiszę, bo sama planuje zakup jak mi się wykonczy bourjois i revlon, ktory w sumie jest na jakieś 3 uzycia, ale uzywam go tylko na jakies wieksze wyjscia etc ![]() ******************* odkąd utrzymuję ścisłą dietę nie mam na twarzy żadnego wyprysku. Nic a nic! to jest po prostu nie do opisania ! tym bardziej, że jestem przed okresem i moja cera zawsze szalała, no bo przed @ zajadałam się wszystkim jak szalona, a teraz co najmniej pozwalam sobie na wafla ryżowego z cienka warstwą miodu lipowego no a jak nałożę sobie na noc rybkę dermogal to w ogóle buzia wygląda na taką wypoczętą i zdrową. teraz musze pokombinować co zrobić z tymi bliznami, ale to jak po świetach pójdę do dermatologa ![]() przyszedł mi płyn do kąpieli z avonu o zapachu arbuza, uwielbiam <3 no nic, wstałam o 8 żeby sobie szybko posprzątać w szafkach, a tymczasem robię wsyztsko żeby tego uniknać. Ale nic, wlaczam sobie jakiś program i lecę z tym
|
|
|
|
|
|
#3999 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
U mnie od rana przygotowania do świąt, szkoda tylko że żadnej atmosfery nie czuć przez ten śnieg ![]() Cieszę się że dołączyłyście do mnie z przysiadami zakwasy już mam lekkie na udach i pośladkach i bolą mnie krzyże, ale czy to możliwe że od przysiadów? ![]() zielone_oko, ghana dziękuje kuruję się jak mogę bo nie mam zamiaru przesiedzieć świąt w domu ![]() ghana kokardy w stylu takim jak na zdjęciach niżej ale niestety nie znalazłam wzorów, na które się czaje czyli właśnie biała w kwiaty i panterka widziałam w albumie jakie długie już włoski masz gratuluję ![]() a co powiesz o top model? masz jakieś typy? Soph ja kupiłam obydwie w takich małych drogeriach z biżuterią u mnie w miasteczku i w czymś takim polecam szukać Jestem wściekła nie wiem czy Wam o tym wspominałam ale jak tylko uda mi się zapuścić delikatnie paznokcie i są już takie fajne, to nie wiem jak, ale mam manię drapania sobie buzi przez sen. Wczoraj cieszyłam się że już mam ładne pazurki na święta, ale jak dziś obudziłam się z dwoma szramami na policzku tak ścięłam na zero
|
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
supcio te kokardy, u siebie ich nie widziałam z top model najbardziej pdooba mi się ta Ania Cybulska bodajze, swietna jest ale reszta tez jest nawet nawet, może z 3 tam w ogole nie pasuja wg mnie.w ogole dzisiaj jak szlam z przyjaciolka zobaczylam u mnie w meiscie sklep z kosmetykami sleeka, lilly lolo, tymi rosyjskimi kosmetykami do włosów. Dziwne niestetyy był juz zamkniety, a chcialam zobaczyc co tam jeszcze jest ;D
|
|
|
|
|
|
#4001 |
|
CABIN CREW
|
napisałam post i wywaliło mi intenret :/
ghana zazdroszczę takiego sklepu loluska ale boskie są te kokardki ja od wczoraj na Mazurach, dziś byłam u fryzjera na podcięciu końcówek... kupiłam też farbę- wracam do brązu, chcę dać włosom troch.ę odpocząc i wrócić do koloru podobnego do mojego naturalnego... więc pewnie niebawem wstawię fotki moich kłaków kupiłam też lakier z miss sporty, z tej metalicznej serii- cudny jest
|
|
|
#4002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kokardy do włosów są w "chińskich sklepach", posiadam od kilku dni taką ze złotymi wstawkami jak się do kołnierzyków często przyczepia
|
|
|
|
#4003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo tak myslę ze w sumie kitkę juz mogę ozdobic, bo taka posiadam, nawet wyjscie taka kitajka, ni to koczek ni to zawijas więc ozdobić juz cos tam mozna
|
|
|
|
|
|
#4004 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
ja skróciłam o kilka mm- w sumie tak żeby odświeżyć fryzurę , bo ostatnio jakoś przed bożym narodzeniem podcinane były głowa mnie rozbolała, idę chyba zaraz do łóżka , piwko i film
|
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dziś pierwszy dzień wolnego, wróciłam do domu, zrobiłam już nawet ciasto ![]() i jak po pierwszym dniu? dziś 55 planowo ![]() wczoraj robiłam takie powolne, z przytrzymywaniem i zrobiłam więcej, a dziś czuję lekkie zakwasy na udach (chyba nie tylko po przysiadach). kokardek faktycznie poszukam w małych sklepach, jakiś czas temu miałam gumkę z kokardą, ale się odkleiła. |
|
|
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jutro robię babkę i babeczki ![]() wczoraj robiłam po raz pierwszy 65 minut cwiczen z Tiffany i nie powiem, to na boczki troche dało mi popalić i dzisiaj trochę to czuję, ale da sie normalnie funkcjonowac cwiczylam bez problemu ![]()
|
|
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobię przysiady, szybka kąpiel i idę spać, bo rano jadę ściągać szwy. dobranoc |
|
|
|
|
|
#4008 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dopilnuj żeby Ci jutro dobrze tam szwy zdjęli bo ja po wyrwanej ósemce już dwa razy miałam otwierane miejsce, bo po 1-2 latach komplikacje powstały ;/ ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ghana Mi się bardzo Zuza podoba, świetna jest ogólnie chyba najlepszy skład ze wszystkich edycji Kitka ![]() no ja się w nich zakochałam wczoraj już wypróbowałam mniejszą czarną wpinając właśnie do koka Czekam na zdj włosów ![]() dianulaa o to i ja poszukam jeszcze w chinolu pokaż włosy po podcięciu Soph, dianulaa u mnie dzisiaj dzień 4 - odpoczynek. Ale chyba zacznę robić tak jak Soph, wolniej z przytrzymaniem i zdecydowanie podzielę je na serie, myślę że wtedy będzie lepszy efekt Dla motywacji:
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana ale Ci zazdroszcze takiego sklepu! swoją drogą ciekawe jakie tam będą ceny
![]() Ja dziś mam ciąg dalszy porządków przeświątecznych, w planach mam dziś pofarbować i ozdobić jajka na jutrzejszą święconkę, upiekę mazurka, a reszta jutro. Jutro zrobie żurek z białą kiełbasą, schab ze śliwką, jajka faszerowane i sałatkę, tort brzoskwiniowy (boje sie że nie wyjdzie bo będę piekła pierwszy raz taki ) Tak w ogóle to pierwszy raz pójde z koszyczkiem w śniegu;/ bo sypie u mnie od rana takim śniegiem za oknem ze mozna by pomyslec ze swieta Bozego Narodzenia;/ i bede nosila najgrubsza kurtke zimowa zamiast wiosennej ![]() Wklejam tez moje najnowsze nabytki z zamowienia wizazowego klik
|
|
#4011 |
|
zawsze mam racje
|
hej
party: co to za tort? taki zwykły przekładany brzoskwiniami czy coś innego?caate: mogę spytać z ciekawości ile dałaś za okulary mk w tk maxx? Ja akurat u siebie tego sklepu w mieście nie mam, ale czasem w nim bywam. Czasem są okazje, ale czasem też są przekłamane mocno ceny. Jak np był balsam za 19,90 przeceniony niby z 80 zł, a w necie bez problemu za 32 zł były. Mnie z okularami niełatwo dogodzić. Często w głowę mnie uciskają, a aż taaak ogromnej to chyba nie mam. Wiem jedno, że po doświadczeniach z ubiegłego roku to już nawet nie patrzę na okulary w sieciówkach A jeśli chodzi o mk to ja sobie kupiłam torebkę, zobaczymy jak wypadnie jakościowo. Idę też się cofnać obejrzeć zakupy wasze, bo podczytałam ostatnio ale niezalogowana i nie widziałam załączników.
|
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. ostatnio kupilam odzywke Tigi rozowa za 30zl i w necie tez sa te ceny, ale ja juz kupilam raz Tigi w sklepie fryzjerskim online i smierdzi zbukami na kilometr. W Tk Maxx moge pomacac wszystko, powachac...jakos mi tak pewniej. Za okulry dalam 130zl, a ich cena to ok.500zł, na ebay 300zł. Wzielam je, bo nigdy w zyciu nie mialam tak przejrzystego obrazu, no i pierwszy raz oczy mi nie lzawia pod okularami. Przymierzalam tez Givenchy i rownie czulam ta ulge na oczach, a CK, Armanim juz tego "wow" nie bylo, a ceny podobne jak nie wyzsze ![]() dziewczyny dolaczam do Was ![]() Soph wlasnie, tego wie obawiam, ze krotka bedzie ![]() powiedz mi prosze, ta Twoja kurtka to jest ekoskorka czy taka pikowana, materialowa? Widzialam je stacjonarnie u siebie i byly zwykle materialowe, a mi zalezy na skorce.
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-03-29 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#4013 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() uff tort, makowco serowiec i większość sprzątania już za mną ![]() Cytat:
robisz jakąś rozgrzewkę przed?nie byłam za bardzo pozszywana, mam nadzieję, że wszystko ok zrobili ![]() Cytat:
Cytat:
ja niestety też chodzę w kozakach i kurtce zimowej... Cytat:
Cytat:
![]() wrzucę zdjęcia jak tylko będę mieć dobre światło i fotografa
Edytowane przez Soph Czas edycji: 2013-03-29 o 19:20 |
|||||
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
Soph
zaczynam od przysiadów,a potem kręce hula hopem, więc w sumie przysiady traktuje jako rozgrzewkę Oj wróciłam właśnie z kościoła, masakra jak zmarzłam... kiedy ta wiosna przyjdzie spamowanie dziś niewielkie, jutro bedzie full wypas
|
|
|
#4015 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za mna juz sprzatanie domu, jeden sernik z brzoskiwniami pod pierzynka zrobiony, jutro robie czekoladowy z malinami, bo makowca kupilam, takze zapewne zrobie jeszcze 3bita, salatke jarzynowa juz mam i z tunczyka, sos tatarski z obiadem i cala reszta bedzie na biezaco. Ogolnie ustalilam z mama, ze robimy kilka rzeczy, ale po trochu a mi sie marzy torebka i zegarek z mk dzis przymeirzalam full oprawek, ale ja chce ksztaltu kociego...no i w kazdm optyku sa po jednej sztuce, to sie nalatam troche az znajde takie, ktore mi pasuja a jak nie, to postawie na Ray Bany lub Vogue bo sa w promocji w soczewki24 i wychodza korzystnie.
|
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi ten dzień szybko minął
jutro wyjdę na święconkę normalnie w płaszczu zimowym i całym zimowym ekwipunku no cóż pofarbowane świeżo włoski będą skryte pod czapką xD co do farbowania - na moje geste kłaki starcza jedna farba poza tym nudzi mi się powoli rudy i jak trochę wyhoduję tych włosów, zapuszczę farbowanie żeby był jakis widonczy odrost i poprosze fryzjerkę io polozenie farby w zblizonym odcieniu do odrostów ![]() moje wypieki wyszły, znaczy tak mówi rodzina, bo ja o ile w ogóle sprobuję to bedzie to w niedziele. @ mnie męczy, wiec dzisiaj nie cwiczyłam, bo bym chyba urodziła jeża, ale jutro zerobie chociazby Skalpel ![]() posiedze jeszcze chwilę i lece spac, bo jutro wstaje kolo 7, albo nawet i przed. dobranoc |
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mimo niepsprzyjającej aury, śniegu, Kewina na tv4, "Last Christmas" w radiu, życzę wszystkim Wesołego Alleluja Cytat:
jak często i jak długo hulasz? ![]() Przygotowania świąteczne czas zakończyć Jedzonko zrobione, domek posprzątany Na początek spamowanie zaczęłam od nałożenia maski z czerwonej glinki Planet Spa Avon I dzień 5 zaliczony z przysiadami
|
|
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat
![]() mala aktualizacja wlosow, w testach krem do lokow Joanna i pasta Osis
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
piękne <3
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

ah, i okulary by sie nowe przydaly, bo obecne wymagaja wymiany szkieł, a oprawki rozklekotały się na maksa.

czyli brak dekoltu, dlugosc do kolan, jedynie co to musza byc dopasowane
pozostawiasz pole do popisu wyobraźni
Nie mogłam przedwczoraj zasnąć bo miałam zbyt gorąco w pokoju i otwarłam okno, miałam je zaraz zamknąć ale zasnęłam i chyba mnie przewiało i siadło mi na krtań bo głos mam koszmarny i czuję się też nie najlepiej

nie wiem czy Wam o tym wspominałam ale jak tylko uda mi się zapuścić delikatnie paznokcie i są już takie fajne, to nie wiem jak, ale mam manię drapania sobie buzi przez sen. Wczoraj cieszyłam się że już mam ładne pazurki na święta, ale jak dziś obudziłam się z dwoma szramami na policzku tak ścięłam na zero 

taki zwykły przekładany brzoskwiniami czy coś innego?