Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-25, 21:45   #3991
zielone_oko
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Party ładna sukienka i ładnie na Tobie leży

Ja właśnie wróciłam z zumby
Stary 2013-03-25, 21:47   #3992
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej piękne

za mna zwariowany weekend, po 11h na uczelni, pierwsze egzaminy i stres, bo w czerwcu obrona, doslownie kociol.

na pocieszenie dzisiaj zgubilam bilet w galerii i musialam za swoja glupote wyrzucic tak o 30zl, wiec szybko odechcialo mi sie zakupow, szczegolnie, ze ostatnio mam ich zbyt wiele.

mi sie szalenie podoba Twoja ramoneska Soph i jeszcze ta z zalacznika. do tego marze o tej torebce, potrzebe butow tez mam spora...ale najpierw musze kupic odkurzacz, bo obecny poszedl z dymem ah, i okulary by sie nowe przydaly, bo obecne wymagaja wymiany szkieł, a oprawki rozklekotały się na maksa.

Soph ogolnie te kosmetyczne zakupy byly strzalem w 10tke. tusz pobil mojego ukochanego L'oreala zlotego, o Eveline nie wspomne, a HR (ale mam chrapkę) nie używałam tylko Lancome Hypnose i YSL "efekt sztucznych rzęs", to co prawda nie równa się żaden z YSL, ale czarna wersja L'oreala pobiła złota i wszystkie inne, które do tej pory uzywałam. Osobiście nigdy nie miałam tak podkręconych rzęs, że sięgają mi do brwi - dosłownie! Mega wydłuża, pogrubia z druga warstwą, ale należy z nia troche odczekać, bo łatwo o sklejenie rzęs
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3116676496_3.jpg (39,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1839-thickbox.jpg (41,3 KB, 24 załadowań)
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-03-25 o 21:51
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 12:53   #3993
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
nie wiem co jest ze mna, ale coraz czesciej podobaja mi sie ciuchy bardziej eleganckie, ktore praktycznie wszystko co kiedys lubilam odslaniac teraz zaslaniaja czyli brak dekoltu, dlugosc do kolan, jedynie co to musza byc dopasowane nie wiem ale to juz chyba "ten" wiek
na elegancję chyba nigdy nie jest ani za wcześnie ani za późno pozostawiasz pole do popisu wyobraźni

Dzień dobry

Ja niestety znowu chora Nie mogłam przedwczoraj zasnąć bo miałam zbyt gorąco w pokoju i otwarłam okno, miałam je zaraz zamknąć ale zasnęłam i chyba mnie przewiało i siadło mi na krtań bo głos mam koszmarny i czuję się też nie najlepiej

Mimo to plany pielęgnacyjne są, wczoraj kupiłam dwie kokardy do włosów, jedną różowo - pomarańczową ze złotymi wstawkami na środku, a drugą czarną brokatową. Czaiłam się jakąś kwiecistą albo białą z jakimś wzorkiem ale nie znalazłam. I zaopatrzyłam się w wypełniacz do koków, ciekawa jestem czy fajniejszy będzie od skarpety

Mam zamiar ogarnąć dzisiaj paznokcie i brwi łącznie z henną

Która z Was podejmuje ze mną 30 dniową walkę o piękne pośladki ? znalazłam cos takiego w necie i chętnie spróbuję dorzucić to do hh
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg challence-accepted.png.jpg (58,5 KB, 56 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 20:21   #3994
zielone_oko
Zakorzenienie

Loluska zdrowia

Ja wczoraj zrobiłam zakupy na zsk, wzięłam sobie : spirulinę, glinkę zieloną, kwas hialuronowy, kwas salicylowy i olej kokosowy. Do zamówienia dołączyła się jeszcze koleżanka z pracy i jej ciocia także przesyłka tańsza W przyszłym msc też pewnie będziemy coś zamawiać.
Stary 2013-03-27, 21:48   #3995
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
na elegancję chyba nigdy nie jest ani za wcześnie ani za późno pozostawiasz pole do popisu wyobraźni

Dzień dobry

Ja niestety znowu chora Nie mogłam przedwczoraj zasnąć bo miałam zbyt gorąco w pokoju i otwarłam okno, miałam je zaraz zamknąć ale zasnęłam i chyba mnie przewiało i siadło mi na krtań bo głos mam koszmarny i czuję się też nie najlepiej

Mimo to plany pielęgnacyjne są, wczoraj kupiłam dwie kokardy do włosów, jedną różowo - pomarańczową ze złotymi wstawkami na środku, a drugą czarną brokatową. Czaiłam się jakąś kwiecistą albo białą z jakimś wzorkiem ale nie znalazłam. I zaopatrzyłam się w wypełniacz do koków, ciekawa jestem czy fajniejszy będzie od skarpety

Która z Was podejmuje ze mną 30 dniową walkę o piękne pośladki ? znalazłam cos takiego w necie i chętnie spróbuję dorzucić to do hh
zdrowia

o jakie kokardy chodzi ? uwielbiam ozdoby do włosów, ale aktualnie wlosy mam wciaż za krótkie by takie ozdóbki ładnie się prezentowały wczoreaj byłam u fryzjera, w końcu grzywka n ie leci mi do ust żeby zrównać tył z bokami potrzerbuje jeszcze z 2 cm, bo chce zeby boki sobie spokojnie leżały na ramionach, a nie chce miec pomiedzy nimi jakiejś przestrzeni. WŁOSY ROŚNIJCIE SZYBCIEJ zaczynam się niecierpliwić

dzisiaj robiłam taki porgram z tą jakas Tifany, jedna wizazanka/blogerka mi to poleciła. Całkiem spoko, ale spoidziewalam się wiekszego wycisku. Będę mieszać sobie etraz te treningi, nie wpadnę chociaż w monotonię

dzisiaj ostatni dzień na uczeni, wiec jutro rob ie gruntowne porzadki mojego pokoju, dobrze, ze garderobe mam za soba, to półki szybko pójdą.

lecę na top model
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 21:55   #3996
Soph
Zakorzenienie

hej
od jutra mam tydzień wolnego, a może trochę więcej (jeszcze się okaże)

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
---Soph trzymam kciuki za kociaka moja sunia bedzie miala otwierany brzuch po raz drugi. miala usuwanego guza brzucha i odrosl. ehhhh. ale to dopiero za jakies 3 tygodnie jak juz troche cieplej sie zrobi.

wszystko się udało już doszła do siebie, ale po narkozie cały czas trzeba było ją pilnować żeby sobie nie zrobiła krzywdy
mam nadzieję, że u Twojej suni wszystko będzie równie dobrze.

Cytat:
mam dzisiaj na buzi krem bb koreanski, msuze dowiedziec sie jaki to dokladnie [siostra mojego TŻ'ta zrobiła mi odlewke na wyprobowanie], ale wyglada przegenialnie nalozylam go o 10 i do tej pory swietnie sie trzyma wiadomo wsyztskiego nie zakryl, ale troszke przypucowalam czerwone plamki korektorem z maca i naprawde dzisiaj, az dostawalam kompelemnty ze moja buzia wyglada ega swiezo i promiennie musze zainwestowac w tego bebiczka
jaki to dokładnie? mam wrażenie, że one słabo kryją i mogą zapychać, więc nawet nigdy nie testowałam... teraz zamiennie z minerałami używam Lancome Teint Idole Ultra 24h, tak dla odmiany, ale minerały i tak są moim nr.1

Cytat:
Sukienke w prawie identycznym mietowym kolorze tez ostatnio kupilam na komunie, ale z baskinka
bardzo fajna, uwielbiam takie
a na górę marynarka / żakiet.

caate
fajna torebka i ramoneska, tylko wygląda na dosyć krótką
dziękuję za opinię o tuszu, może się skuszę

Cytat:

gdzie je kupiłaś?

ja chętnie spróbuję, dziś postaram się zacząć

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-27, 22:30   #3997
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:

Dzień dobry

ja z chęcią dołącze ide zrobic zaraz pierwszy dzien
Stary 2013-03-28, 11:02   #3998
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

wszystko się udało już doszła do siebie, ale po narkozie cały czas trzeba było ją pilnować żeby sobie nie zrobiła krzywdy
mam nadzieję, że u Twojej suni wszystko będzie równie dobrze.

jaki to dokładnie? mam wrażenie, że one słabo kryją i mogą zapychać, więc nawet nigdy nie testowałam... teraz zamiennie z minerałami używam Lancome Teint Idole Ultra 24h, tak dla odmiany, ale minerały i tak są moim nr.1
to dobrze, że wszystko się udało najgroszy teraz chyba ten okres żeby upilnować takiego zwierzaka no i obserwować czy nic się nie dzieje. Moja np po operacji dostała zapalenia pęcherza, no ale z polecenia veta kupiłam jej urosept i wszystko gra

co do tego kremu bb, pytałam juz TŻ'ta, ale on teraz mija się z siostrą, więc wciąż nie wiem.Na pewno jak się dowiem, to napiszę, bo sama planuje zakup jak mi się wykonczy bourjois i revlon, ktory w sumie jest na jakieś 3 uzycia, ale uzywam go tylko na jakies wieksze wyjscia etc
odkąd utrzymuję ścisłą dietę nie mam na twarzy żadnego wyprysku. Nic a nic! to jest po prostu nie do opisania ! tym bardziej, że jestem przed okresem i moja cera zawsze szalała, no bo przed @ zajadałam się wszystkim jak szalona, a teraz co najmniej pozwalam sobie na wafla ryżowego z cienka warstwą miodu lipowego no a jak nałożę sobie na noc rybkę dermogal to w ogóle buzia wygląda na taką wypoczętą i zdrową. teraz musze pokombinować co zrobić z tymi bliznami, ale to jak po świetach pójdę do dermatologa

przyszedł mi płyn do kąpieli z avonu o zapachu arbuza, uwielbiam <3

no nic, wstałam o 8 żeby sobie szybko posprzątać w szafkach, a tymczasem robię wsyztsko żeby tego uniknać. Ale nic, wlaczam sobie jakiś program i lecę z tym
Stary 2013-03-28, 11:42   #3999
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry U mnie od rana przygotowania do świąt, szkoda tylko że żadnej atmosfery nie czuć przez ten śnieg

Cieszę się że dołączyłyście do mnie z przysiadami u mnie dzisiaj będzie dzień 3 zakwasy już mam lekkie na udach i pośladkach i bolą mnie krzyże, ale czy to możliwe że od przysiadów?

zielone_oko, ghana
dziękuje kuruję się jak mogę bo nie mam zamiaru przesiedzieć świąt w domu

ghana
kokardy w stylu takim jak na zdjęciach niżej ale niestety nie znalazłam wzorów, na które się czaje czyli właśnie biała w kwiaty i panterka
widziałam w albumie jakie długie już włoski masz gratuluję

a co powiesz o top model? masz jakieś typy?

Soph

ja kupiłam obydwie w takich małych drogeriach z biżuterią u mnie w miasteczku i w czymś takim polecam szukać

Jestem wściekła nie wiem czy Wam o tym wspominałam ale jak tylko uda mi się zapuścić delikatnie paznokcie i są już takie fajne, to nie wiem jak, ale mam manię drapania sobie buzi przez sen. Wczoraj cieszyłam się że już mam ładne pazurki na święta, ale jak dziś obudziłam się z dwoma szramami na policzku tak ścięłam na zero
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moj-bcvcbcv.jpg (51,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg moj-swiat.jpgcccc.jpg (52,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 309ef01ecd872c8d9ba2502b6685c156.jpg (40,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fdfsdf.jpg (23,3 KB, 2 załadowań)

Stary 2013-03-28, 20:41   #4000
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry U mnie od rana przygotowania do świąt, szkoda tylko że żadnej atmosfery nie czuć przez ten śnieg

Cieszę się że dołączyłyście do mnie z przysiadami u mnie dzisiaj będzie dzień 3 zakwasy już mam lekkie na udach i pośladkach i bolą mnie krzyże, ale czy to możliwe że od przysiadów?

zielone_oko, ghana
dziękuje kuruję się jak mogę bo nie mam zamiaru przesiedzieć świąt w domu

ghana
kokardy w stylu takim jak na zdjęciach niżej ale niestety nie znalazłam wzorów, na które się czaje czyli właśnie biała w kwiaty i panterka
widziałam w albumie jakie długie już włoski masz gratuluję

a co powiesz o top model? masz jakieś typy?

Soph

ja kupiłam obydwie w takich małych drogeriach z biżuterią u mnie w miasteczku i w czymś takim polecam szukać

Jestem wściekła nie wiem czy Wam o tym wspominałam ale jak tylko uda mi się zapuścić delikatnie paznokcie i są już takie fajne, to nie wiem jak, ale mam manię drapania sobie buzi przez sen. Wczoraj cieszyłam się że już mam ładne pazurki na święta, ale jak dziś obudziłam się z dwoma szramami na policzku tak ścięłam na zero
ja też tych świat nie czuje niestety, tak jak w Boze narodzenie nie było sniegu , tak teraz jest

supcio te kokardy, u siebie ich nie widziałam
z top model najbardziej pdooba mi się ta Ania Cybulska bodajze, swietna jest ale reszta tez jest nawet nawet, może z 3 tam w ogole nie pasuja wg mnie.

w ogole dzisiaj jak szlam z przyjaciolka zobaczylam u mnie w meiscie sklep z kosmetykami sleeka, lilly lolo, tymi rosyjskimi kosmetykami do włosów. Dziwne niestetyy był juz zamkniety, a chcialam zobaczyc co tam jeszcze jest ;D
Stary 2013-03-28, 21:13   #4001
Kitka:)
CABIN CREW

napisałam post i wywaliło mi intenret :/

ghana zazdroszczę takiego sklepu

loluska ale boskie są te kokardki

ja od wczoraj na Mazurach, dziś byłam u fryzjera na podcięciu końcówek... kupiłam też farbę- wracam do brązu, chcę dać włosom troch.ę odpocząc i wrócić do koloru podobnego do mojego naturalnego... więc pewnie niebawem wstawię fotki moich kłaków
kupiłam też lakier z miss sporty, z tej metalicznej serii- cudny jest

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 21:31   #4002
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
napisałam post i wywaliło mi intenret :/

ghana zazdroszczę takiego sklepu

loluska ale boskie są te kokardki

ja od wczoraj na Mazurach, dziś byłam u fryzjera na podcięciu końcówek... kupiłam też farbę- wracam do brązu, chcę dać włosom troch.ę odpocząc i wrócić do koloru podobnego do mojego naturalnego... więc pewnie niebawem wstawię fotki moich kłaków
kupiłam też lakier z miss sporty, z tej metalicznej serii- cudny jest
ja swoje dzis obciełam tak około 10 cm i czuję lekkość na głowie

Kokardy do włosów są w "chińskich sklepach", posiadam od kilku dni taką ze złotymi wstawkami jak się do kołnierzyków często przyczepia
Stary 2013-03-28, 21:44   #4003
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

Kokardy do włosów są w "chińskich sklepach", posiadam od kilku dni taką ze złotymi wstawkami jak się do kołnierzyków często przyczepia
o to może sobie skocze do jakiegos chinczyka zerknac te kokardki bo tak myslę ze w sumie kitkę juz mogę ozdobic, bo taka posiadam, nawet wyjscie taka kitajka, ni to koczek ni to zawijas więc ozdobić juz cos tam mozna
Stary 2013-03-28, 21:49   #4004
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:

10 cm- duuużo ja skróciłam o kilka mm- w sumie tak żeby odświeżyć fryzurę , bo ostatnio jakoś przed bożym narodzeniem podcinane były

głowa mnie rozbolała, idę chyba zaraz do łóżka , piwko i film

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-28, 22:00   #4005
Soph
Zakorzenienie

hej
dziś pierwszy dzień wolnego, wróciłam do domu, zrobiłam już nawet ciasto

Cytat:
ja z chęcią dołącze ide zrobic zaraz pierwszy dzien
i jak po pierwszym dniu?
dziś 55 planowo
wczoraj robiłam takie powolne, z przytrzymywaniem i zrobiłam więcej, a dziś czuję lekkie zakwasy na udach (chyba nie tylko po przysiadach).

kokardek faktycznie poszukam w małych sklepach, jakiś czas temu miałam gumkę z kokardą, ale się odkleiła.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2013-03-28, 22:02   #4006
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
hej

i jak po pierwszym dniu?
dziś 55 planowo
wczoraj robiłam takie powolne, z przytrzymywaniem i zrobiłam więcej, a dziś czuję lekkie zakwasy na udach (chyba nie tylko po przysiadach).

kokardek faktycznie poszukam w małych sklepach, jakiś czas temu miałam gumkę z kokardą, ale się odkleiła.
jakie ciasto zrobilas? ja jutro robię babkę i babeczki
wczoraj robiłam po raz pierwszy 65 minut cwiczen z Tiffany i nie powiem, to na boczki troche dało mi popalić i dzisiaj trochę to czuję, ale da sie normalnie funkcjonowac cwiczylam bez problemu
Stary 2013-03-28, 22:12   #4007
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
jakie ciasto zrobilas? ja jutro robię babkę i babeczki
wczoraj robiłam po raz pierwszy 65 minut cwiczen z Tiffany i nie powiem, to na boczki troche dało mi popalić i dzisiaj trochę to czuję, ale da sie normalnie funkcjonowac cwiczylam bez problemu
coś w stylu krajanki orzechowej

zrobię przysiady, szybka kąpiel i idę spać, bo rano jadę ściągać szwy.
dobranoc

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2013-03-28, 22:48   #4008
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
hej

i jak po pierwszym dniu?
dziś 55 planowo

własciwie to nic nie czułam po pierwszym dniu, zaraz idę zrobić dzień drugi. Mam tylko nadzieję, że od tego nie powiększą mi się uda bo tego juz nie zniosę.

Dopilnuj żeby Ci jutro dobrze tam szwy zdjęli bo ja po wyrwanej ósemce już dwa razy miałam otwierane miejsce, bo po 1-2 latach komplikacje powstały ;/

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
10 cm- duuużo ja skróciłam o kilka mm- w sumie tak żeby odświeżyć fryzurę , bo ostatnio jakoś przed bożym narodzeniem podcinane były

głowa mnie rozbolała, idę chyba zaraz do łóżka , piwko i film
ja mam ten problem ze mam dooość mało włosów ale za to szybko rosną, a że lubie pójść do fryzjera tak żeby był efekt "widoczny" to mnie coś podkusiło
Stary 2013-03-29, 10:23   #4009
loluska
Zakorzenienie

Dzień dobry

ghana
Mi się bardzo Zuza podoba, świetna jest ogólnie chyba najlepszy skład ze wszystkich edycji

Kitka
no ja się w nich zakochałam wczoraj już wypróbowałam mniejszą czarną wpinając właśnie do koka Czekam na zdj włosów

dianulaa
o to i ja poszukam jeszcze w chinolu pokaż włosy po podcięciu

Soph, dianulaa

u mnie dzisiaj dzień 4 - odpoczynek. Ale chyba zacznę robić tak jak Soph, wolniej z przytrzymaniem i zdecydowanie podzielę je na serie, myślę że wtedy będzie lepszy efekt

Dla motywacji:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cbcxb.jpg (18,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg xcvxcv.jpg (32,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vcfhf.jpg (16,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cvxc.jpg (41,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cxvbcxbc.jpg (31,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fitness-i-sport.jpgvccxvxcv.jpg (22,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fitness-i-sport.jpgzxvx.jpg (40,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fitness-i-sport.png.jpg (40,2 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gdfggg.jpg (25,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg inspirujace.jpg (42,6 KB, 14 załadowań)

Stary 2013-03-29, 11:06   #4010
party_girl7
Zakorzenienie

Ghana ale Ci zazdroszcze takiego sklepu! swoją drogą ciekawe jakie tam będą ceny

Ja dziś mam ciąg dalszy porządków przeświątecznych, w planach mam dziś pofarbować i ozdobić jajka na jutrzejszą święconkę, upiekę mazurka, a reszta jutro.
Jutro zrobie żurek z białą kiełbasą, schab ze śliwką, jajka faszerowane i sałatkę, tort brzoskwiniowy (boje sie że nie wyjdzie bo będę piekła pierwszy raz taki)

Tak w ogóle to pierwszy raz pójde z koszyczkiem w śniegu;/ bo sypie u mnie od rana takim śniegiem za oknem ze mozna by pomyslec ze swieta Bozego Narodzenia;/
i bede nosila najgrubsza kurtke zimowa zamiast wiosennej

Wklejam tez moje najnowsze nabytki z zamowienia wizazowego
klik
Stary 2013-03-29, 14:40   #4011
kobietasukcesu
zawsze mam racje

hej

party: co to za tort? taki zwykły przekładany brzoskwiniami czy coś innego?

caate: mogę spytać z ciekawości ile dałaś za okulary mk w tk maxx?
Ja akurat u siebie tego sklepu w mieście nie mam, ale czasem w nim bywam. Czasem są okazje, ale czasem też są przekłamane mocno ceny.
Jak np był balsam za 19,90 przeceniony niby z 80 zł, a w necie bez problemu za 32 zł były.

Mnie z okularami niełatwo dogodzić. Często w głowę mnie uciskają, a aż taaak ogromnej to chyba nie mam.
Wiem jedno, że po doświadczeniach z ubiegłego roku to już nawet nie patrzę na okulary w sieciówkach

A jeśli chodzi o mk to ja sobie kupiłam torebkę, zobaczymy jak wypadnie jakościowo.

Idę też się cofnać obejrzeć zakupy wasze, bo podczytałam ostatnio ale niezalogowana i nie widziałam załączników.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-29, 17:01   #4012
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
hej

party: co to za tort? taki zwykły przekładany brzoskwiniami czy coś innego?

caate: mogę spytać z ciekawości ile dałaś za okulary mk w tk maxx?
Ja akurat u siebie tego sklepu w mieście nie mam, ale czasem w nim bywam. Czasem są okazje, ale czasem też są przekłamane mocno ceny.
Jak np był balsam za 19,90 przeceniony niby z 80 zł, a w necie bez problemu za 32 zł były.

Mnie z okularami niełatwo dogodzić. Często w głowę mnie uciskają, a aż taaak ogromnej to chyba nie mam.
Wiem jedno, że po doświadczeniach z ubiegłego roku to już nawet nie patrzę na okulary w sieciówkach

A jeśli chodzi o mk to ja sobie kupiłam torebkę, zobaczymy jak wypadnie jakościowo.

Idę też się cofnać obejrzeć zakupy wasze, bo podczytałam ostatnio ale niezalogowana i nie widziałam załączników.
to wszystko tez zalezy, czy patrzysz na dystrubutora ceny czy na allegro.
np. ostatnio kupilam odzywke Tigi rozowa za 30zl i w necie tez sa te ceny, ale ja juz kupilam raz Tigi w sklepie fryzjerskim online i smierdzi zbukami na kilometr. W Tk Maxx moge pomacac wszystko, powachac...jakos mi tak pewniej. Za okulry dalam 130zl, a ich cena to ok.500zł, na ebay 300zł.
Wzielam je, bo nigdy w zyciu nie mialam tak przejrzystego obrazu, no i pierwszy raz oczy mi nie lzawia pod okularami. Przymierzalam tez Givenchy i rownie czulam ta ulge na oczach, a CK, Armanim juz tego "wow" nie bylo, a ceny podobne jak nie wyzsze

dziewczyny dolaczam do Was

Soph wlasnie, tego wie obawiam, ze krotka bedzie
powiedz mi prosze, ta Twoja kurtka to jest ekoskorka czy taka pikowana, materialowa?
Widzialam je stacjonarnie u siebie i byly zwykle materialowe, a mi zalezy na skorce.

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2013-03-29 o 17:02
Stary 2013-03-29, 19:18   #4013
Soph
Zakorzenienie

hej
uff tort, makowco serowiec i większość sprzątania już za mną

Cytat:
własciwie to nic nie czułam po pierwszym dniu, zaraz idę zrobić dzień drugi. Mam tylko nadzieję, że od tego nie powiększą mi się uda bo tego juz nie zniosę.

Dopilnuj żeby Ci jutro dobrze tam szwy zdjęli bo ja po wyrwanej ósemce już dwa razy miałam otwierane miejsce, bo po 1-2 latach komplikacje powstały ;/[COLOR="Silver"]
też mam taką nadzieję robisz jakąś rozgrzewkę przed?
nie byłam za bardzo pozszywana, mam nadzieję, że wszystko ok zrobili

Cytat:

Soph, dianulaa

u mnie dzisiaj dzień 4 - odpoczynek. Ale chyba zacznę robić tak jak Soph, wolniej z przytrzymaniem i zdecydowanie podzielę je na serie, myślę że wtedy będzie lepszy efekt
na pewno będzie lepszy. robisz jakąś rozgrzewkę przed?

Cytat:
Jutro zrobie żurek z białą kiełbasą, schab ze śliwką, jajka faszerowane i sałatkę, tort brzoskwiniowy (boje sie że nie wyjdzie bo będę piekła pierwszy raz taki)

i bede nosila najgrubsza kurtke zimowa zamiast wiosennej
jaki to tort dokładnie?
ja niestety też chodzę w kozakach i kurtce zimowej...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
którą dokładnie?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Soph wlasnie, tego wie obawiam, ze krotka bedzie
powiedz mi prosze, ta Twoja kurtka to jest ekoskorka czy taka pikowana, materialowa?
Widzialam je stacjonarnie u siebie i byly zwykle materialowe, a mi zalezy na skorce.
ekoskóra, materiałowej nie chciałam
wrzucę zdjęcia jak tylko będę mieć dobre światło i fotografa

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Edytowane przez Soph
Czas edycji: 2013-03-29 o 19:20
Stary 2013-03-29, 20:42   #4014
loluska
Zakorzenienie

Soph
zaczynam od przysiadów,a potem kręce hula hopem, więc w sumie przysiady traktuje jako rozgrzewkę

Oj wróciłam właśnie z kościoła, masakra jak zmarzłam... kiedy ta wiosna przyjdzie

spamowanie dziś niewielkie, jutro bedzie full wypas

Stary 2013-03-29, 22:15   #4015
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
hej
uff tort, makowco serowiec i większość sprzątania już za mną

też mam taką nadzieję robisz jakąś rozgrzewkę przed?
nie byłam za bardzo pozszywana, mam nadzieję, że wszystko ok zrobili

na pewno będzie lepszy. robisz jakąś rozgrzewkę przed?

jaki to tort dokładnie?
ja niestety też chodzę w kozakach i kurtce zimowej...

którą dokładnie?

ja kręce hh i robie 120 brzuszków więc przysiady to taki "dodatek"
Cytat:
Soph
zaczynam od przysiadów,a potem kręce hula hopem, więc w sumie przysiady traktuje jako rozgrzewkę

Oj wróciłam właśnie z kościoła, masakra jak zmarzłam... kiedy ta wiosna przyjdzie

spamowanie dziś niewielkie, jutro bedzie full wypas
u mnie w kościele dziś było zimniej niż na dworze bo dopiero się buduje...
Stary 2013-03-29, 22:35   #4016
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hej

to tylko twoje zdjecia wstrzymuja mnie od kupna

za mna juz sprzatanie domu, jeden sernik z brzoskiwniami pod pierzynka zrobiony, jutro robie czekoladowy z malinami, bo makowca kupilam, takze zapewne zrobie jeszcze 3bita, salatke jarzynowa juz mam i z tunczyka, sos tatarski z obiadem i cala reszta bedzie na biezaco. Ogolnie ustalilam z mama, ze robimy kilka rzeczy, ale po trochu

a mi sie marzy torebka i zegarek z mk
dzis przymeirzalam full oprawek, ale ja chce ksztaltu kociego...no i w kazdm optyku sa po jednej sztuce, to sie nalatam troche az znajde takie, ktore mi pasuja a jak nie, to postawie na Ray Bany lub Vogue bo sa w promocji w soczewki24 i wychodza korzystnie.
Stary 2013-03-29, 23:29   #4017
ghana
Zakorzenienie

ale mi ten dzień szybko minął jutro wyjdę na święconkę normalnie w płaszczu zimowym i całym zimowym ekwipunku no cóż pofarbowane świeżo włoski będą skryte pod czapką xD co do farbowania - na moje geste kłaki starcza jedna farba poza tym nudzi mi się powoli rudy i jak trochę wyhoduję tych włosów, zapuszczę farbowanie żeby był jakis widonczy odrost i poprosze fryzjerkę io polozenie farby w zblizonym odcieniu do odrostów

moje wypieki wyszły, znaczy tak mówi rodzina, bo ja o ile w ogóle sprobuję to bedzie to w niedziele.

@ mnie męczy, wiec dzisiaj nie cwiczyłam, bo bym chyba urodziła jeża, ale jutro zerobie chociazby Skalpel

posiedze jeszcze chwilę i lece spac, bo jutro wstaje kolo 7, albo nawet i przed.
dobranoc
Stary 2013-03-30, 12:26   #4018
loluska
Zakorzenienie

Hej

Mimo niepsprzyjającej aury, śniegu, Kewina na tv4, "Last Christmas" w radiu, życzę wszystkim Wesołego Alleluja

Cytat:
ja kręce hh i robie 120 brzuszków więc przysiady to taki "dodatek"

u mnie w kościele dziś było zimniej niż na dworze bo dopiero się buduje...

jak często i jak długo hulasz?

Przygotowania świąteczne czas zakończyć Jedzonko zrobione, domek posprzątany

Na początek spamowanie zaczęłam od nałożenia maski z czerwonej glinki Planet Spa Avon

I dzień 5 zaliczony z przysiadami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (29,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bvcb.jpg (30,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cxbb.jpg (43,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cxvcc.jpg (13,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zxvx.jpg (36,9 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uroda.jpg (36,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg uroda.jpgvvv.jpg (55,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fashion.jpg (89,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg motivation.jpg (32,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eyes.jpg (24,6 KB, 7 załadowań)

Stary 2013-03-30, 12:46   #4019
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Wesolych Swiat

mala aktualizacja wlosow, w testach krem do lokow Joanna i pasta Osis
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC15235-horz.jpg (117,7 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cats.jpg (64,5 KB, 40 załadowań)
Stary 2013-03-30, 12:54   #4020
loluska
Zakorzenienie

piękne <3

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości