Miłośniczki Zary - cz. XX - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 08:42   #4861
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XX

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
z tego co pamiętam to chyba Gabi ją mierzyła, nawet wrzucała tutaj zdjęcie
Kurcze przeszukałam pół wątku chyba i nie mogę znaleźc tych zdjęć

Sądzicie że nada się na wesele?
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 08:44   #4862
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ha ha! Serio? Ktora kurtke dostala?
Tego z wtorku jeszcze nie otworzylam (tak, wyprzedaz, boje sie zajrzec, nie wiem co czeka w srodku!). Legginsy przyszly wczoraj i sie troche zdziwilam wyciagajac je z paczki Za to w paczce z szortami "cwiekowymi" byly kozaki dla siostry (jezdzieckie z % za 19.99 GBP) i towar byl jak trzeba.
Co z tymi legginsami było nie tak? Czy jeździeckie buty dla siostry to te z załącznika, które poszukiwałam? Jeżeli tak to są jeszcze w rozmiarze 39? Za tą cenę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kozaki_jezdzieckie_zara.jpg (13,0 KB, 15 załadowań)
tikutik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:32   #4863
Olapoznan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość

O jaką kieckę chodzi?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
dziewuszki czy któraś ma może w posiadaniu
ta torebeczkę ? jak sie prezentuje i jak sie sprawuje jest warta tych 200zł??
chodzi mi o wersja czarna bo jasna szybo sie pewnie zniszczy i ubrudzi

Załącznik 5182228

link do niej na str zary
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+%C4%86WIEKAMI
Bardzo mi się spodobała na stronie torebka i wybrałam się ją kupić ale jak ją zobaczyłam to czar prysł.. Strasznie lichy ten materiał i wygląda na tandetną . Ja sobie dopuściłam i kupiłam w Mango inną
Olapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:33   #4864
starlit
catch me if I fall.

Cytat:

prosze
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3078

moim zdaniem sie nada
Stary 2013-03-29, 09:39   #4865
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

nie wiem czy to sad konsumencki czy skarga bo tego mi ta mila Pani nie powiedziala tylko zebym przyszla po gratyfikacje i ze mam na to 3 mc wiec spieszyc sie nie musze
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:54   #4866
magnolia80
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hoodoo Pokaż wiadomość
"Prawie" kupiłam dziś te buty, ale nie mogłam zdecydować się na rozmiar, więc w końcu je zostawiłam
I jeszcze całkiem fajne - czarne z paseczkami wokół kostki, widziałam w Stradim

(przepraszam za jakość zdjęć - mój telefon nie lubi się z przymierzalniami - i za niewyjściowe spodnie)
Hoodoo, tak czekałam na te zdjęcia butów, dziękuję. Mam pytanie, jak z rozmiarówką tych makijażowych, bo nie wiem jaki rozmiar zamówić, a Ty nie mogłaś zdecydować się na rozmiar. Mam stopę 24 cm i nie wiem czy brać 37 czy 38 Doradź proszę.
magnolia80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 09:56   #4867
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
nie znam się na szyciu, ale słyszałam że trudno skrócić spódnicę szytą z koła i do tego jeszcze plisowaną i dlatego jej wtedy nie wzięłam, no ale nie ma co nad nią myśleć bo już jej nigdzie nie dostanę
ja obcięłam nożyczkami i obrzuciłam sama zygzakiem, zero problemów, fabrycznie zresztą nie była jakoś dużo lepiej wykończona
mam bananową
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2818.jpg (114,2 KB, 283 załadowań)

Edytowane przez Różowy Strachulec
Czas edycji: 2013-03-29 o 09:59
Różowy Strachulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:14   #4868
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
Co z tymi legginsami było nie tak? Czy jeździeckie buty dla siostry to te z załącznika, które poszukiwałam? Jeżeli tak to są jeszcze w rozmiarze 39? Za tą cenę
Zamawialam gladkie, bordowe a dostalam czarne z kieszeniami i zamkami przy kostce. Namierzylam w NC identyczne za 39.99 GBP (ja placilam bodajze 7.99)

Dokladnie o te kozaki chodzi, tylko czarne. Wzielam dwie pary i jedna mialam odsylac po dlugim weekendzie (w prawym bucie ten pasek u gory jest ciutke luzniejszy i delikatnie wisi, moznaby go podkleic, ale mi druga para zbedna ). 39 mam

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2013-03-29 o 10:19
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:28   #4869
Marigold19
🦄

Cytat:
Zamawialam gladkie, bordowe a dostalam czarne z kieszeniami i zamkami przy kostce. Namierzylam w NC identyczne za 39.99 GBP (ja placilam bodajze 7.99)

Dokladnie o te kozaki chodzi, tylko czarne. Wzielam dwie pary i jedna mialam odsylac po dlugim weekendzie (w prawym bucie ten pasek u gory jest ciutke luzniejszy i delikatnie wisi, moznaby go podkleic, ale mi druga para zbedna ). 39 mam
Kurcze, moja paczka do odebrania, aż po prostu umieram z ciekawości, co w niej znajdę ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:30   #4870
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam ją

oj Iza wiem mierzyłam bananową i koralową i mam w niej nawet zdjęcie i do dzisiaj żałuję że jej nie kupiłam, w sumie były na mnie za długie i dlatego tak się zastanawiałam ale plisy, materiał i kolor boski
o mamuniu....czemus jej nie wzięła??? wyglądasz prze-prze-przebajecznie dobra krawcowa na pewno da rade!!
Stary 2013-03-29, 10:30   #4871
maffash
Zakorzenienie

Witajcie, to ja jeszcze raz ponawiam pytanie Ma któraś z Was te botki? Czy są wygodne?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg T2CZ4SXfVeXXXXXXXX_!!128805429.jpg (11,6 KB, 5 załadowań)
maffash jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:34   #4872
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:

nadaje się
Stary 2013-03-29, 10:40   #4873
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Kurcze, moja paczka do odebrania, aż po prostu umieram z ciekawości, co w niej znajdę ;/
Moze nie bedzie tak zle Na wszystkie zamowienia tylko (i az) dwa razy takie cos mi sie zdarzylo. Nawet troche zaluje, ze "bordowych" leggow nie ma w moim rozmiarze, bo sa bardzo fajne

by Roy

- - -

Stary 2013-03-29, 10:43   #4874
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
O jaką kieckę chodzi?

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
O dziękuję za zdjęcia

Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
nadaje się
To pewnie ją sobie sprawię bo cena też niska a bardzo mi się ona podoba, nie jest wydziwiana do niej jakies piękne szpilki i kopertówka i będzie super

Wydaje mi się że krótka jest ale ja jestem niska to może nie będzie taka zła
nie widziałam jej w sklepie to penie będe musiała zamówić online
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:43   #4875
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Moze nie bedzie tak zle Na wszystkie zamowienia tylko (i az) dwa razy takie cos mi sie zdarzylo. Nawet troche zaluje, ze "bordowych" leggow nie ma w moim rozmiarze, bo sa bardzo fajne
a które to bordowe legginsy zamawiałaś, że przyszły inne spodnie? Masz link?
Chociaż to pewnie link UK to w PL nie zadziała
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 10:55   #4876
Marigold19
🦄

Cytat:
No pal licho jak dostanę coś ekstra z nowej kolekcji Z wyprzy już raz dostałam zamiast moich ślicznych czółenek jakieś paskudne botki z frędzlami (a ile było cyrku ze zwrotem...) i źle mi się to kojarzy. Więc ewentualnie zamiast paska za 19 zł mogę dostać skórzaną bikerkę

Stary 2013-03-29, 11:03   #4877
Mirindo
Zadomowienie

Cytat:
No pal licho jak dostanę coś ekstra z nowej kolekcji Z wyprzy już raz dostałam zamiast moich ślicznych czółenek jakieś paskudne botki z frędzlami (a ile było cyrku ze zwrotem...) i źle mi się to kojarzy. Więc ewentualnie zamiast paska za 19 zł mogę dostać skórzaną bikerkę
Zapytam z ciekawości... Co było ze zwrotem ?
Mirindo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:10   #4878
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
a które to bordowe legginsy zamawiałaś, że przyszły inne spodnie? Masz link?
Chociaż to pewnie link UK to w PL nie zadziała
Te kupilam, a w paczce znalazlam takie.

Cytat:
Dobrze by bylo

by Roy

- - -

Stary 2013-03-29, 11:13   #4879
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Mirindo Pokaż wiadomość
Zapytam z ciekawości... Co było ze zwrotem ?
Wielkie halo, bo akurat miałam takiego pecha że dostałam but z ref. X, na nim metka ref. Y, paragon na ref. Y. I dzwonienie do BOK-u (dobrze że wkurzona i zła zadzwoniłam do nich od razu), sprawdzanie, czy na pewno ich nie nosiłam etc., konsternacja co zrobić... No chyba pół h zajął mi ten zwrot. O moim rozczarowaniu to już nawet nie wspomnę... Na plus, że miałam okazję popatrzeć z bliska na kierownika sklepu przemiłego i całkiem całkiem

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Te kupilam, a w paczce znalazlam takie.

Dobrze by bylo
Hahaha no mam dwa paski, marynarkę i gatki plus w drugiej paczce shorty z ćwiekami bez ćwieków (najprawdopodobniej). Może dostanę jakąś ładniejszą marynarkę Bo takie mam wrażenie, ze brak w magazynie skutkuje wrzuceniem czegoś z nowej kolejny co przypomina to zamówione "stare" coś.

Stary 2013-03-29, 11:37   #4880
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Wielkie halo, bo akurat miałam takiego pecha że dostałam but z ref. X, na nim metka ref. Y, paragon na ref. Y. I dzwonienie do BOK-u (dobrze że wkurzona i zła zadzwoniłam do nich od razu), sprawdzanie, czy na pewno ich nie nosiłam etc., konsternacja co zrobić... No chyba pół h zajął mi ten zwrot. O moim rozczarowaniu to już nawet nie wspomnę... Na plus, że miałam okazję popatrzeć z bliska na kierownika sklepu przemiłego i całkiem całkiem

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Hahaha no mam dwa paski, marynarkę i gatki plus w drugiej paczce shorty z ćwiekami bez ćwieków (najprawdopodobniej). Może dostanę jakąś ładniejszą marynarkę Bo takie mam wrażenie, ze brak w magazynie skutkuje wrzuceniem czegoś z nowej kolejny co przypomina to zamówione "stare" coś.
W sumie miło z ich strony, że nie anulują zamówień tak jak to miało miejsce w pullu
Miałam podobny problem ze zwrotem butów z pulla ale na szczęście kobieta znalazła w środku buta nr ref. i w końcu jej się udało wklepać ten zwrot bo też mi inne przysłali
Stary 2013-03-29, 11:41   #4881
Hoodoo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magnolia80 Pokaż wiadomość
Hoodoo, tak czekałam na te zdjęcia butów, dziękuję. Mam pytanie, jak z rozmiarówką tych makijażowych, bo nie wiem jaki rozmiar zamówić, a Ty nie mogłaś zdecydować się na rozmiar. Mam stopę 24 cm i nie wiem czy brać 37 czy 38 Doradź proszę.
A przymierzałaś może te makijażowe? http://www.zara.com/webapp/wcs/store...+SK%C3%93RZANE
Bo też je mierzyłam i 37 z nich było większe od 37 z tych z czarną wstawką. Jeśli nie masz możliwości zamówienia obu rozmiarów dla porównania, to radziłabym Ci wziąć 38. Czółenka z Zary kupuję w rozmiarze 36, a z tym modelem miałam właśnie problem.
Hoodoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:43   #4882
Marigold19
🦄

Cytat:
W sumie miło z ich strony, że nie anulują zamówień tak jak to miało miejsce w pullu
Miałam podobny problem ze zwrotem butów z pulla ale na szczęście kobieta znalazła w środku buta nr ref. i w końcu jej się udało wklepać ten zwrot bo też mi inne przysłali
Anulowanie zamówień to osobna historia- udało mi się kliknąć za śmieszną cenę płaszczyk z rękawami ze skóry i oczywiście anulowali. Ogólnie zła jestem na Zarę, ale odbiję sobie to na nich nie kupując w regularnych cenach, bo wcześniej robiłam to częściej- teraz zostawiłam już 7 stów na buty i chyba do wyprzy koniec, bo właśnie robię przedświąteczne porządki nadal żyjąc na dwa domy i dalej nie mam gdzie pomieścić ciuchów TYLKO z wyprzedaży i starszych noszonych na co dzień. A gdzie wszystkie buty letnie, te od święta, płaszcze i odświętne kiecki...

Stary 2013-03-29, 11:49   #4883
tikutik
Zadomowienie

Cytat:

Z tymi legginsami to nieźle wyszło, że dostałaś takie z NC Przerobiłam linka i na stronie PL bordowe niedostępne już http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../359510/827567

Oooo masz 39 do zwrotu? Akurat mój rozmiar , czarne w sumie bardziej uniwersalne. Mogłabyś wrzucić fotkę jak to wygląda z tym paskiem? Jak myślisz szewc poradziłby sobie z tym? Proszę napisz jeszcze ile wyszedłby koszt przesyłki do Polski może ja bym je kupiła Wiem, że komuś wysyłałaś buty do PL
Stary 2013-03-29, 11:49   #4884
sanepidek
Zadomowienie

Cytat:

w sumie materiał jest istotny ale wykonanie i jakość bardziej
póki co ideałem plisowanej maxi jest właśnie ta moja z zary z tamtego roku i do niej się odnoszę szukając kolejnej

oj Iza wiem mierzyłam bananową i koralową i mam w niej nawet zdjęcie i do dzisiaj żałuję że jej nie kupiłam, w sumie były na mnie za długie i dlatego tak się zastanawiałam ale plisy, materiał i kolor boski

Mango ma podobne w tym roku, pastelowe
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1364553831159

piękna jest też ta z massimo dutti
http://www.massimodutti.com/webapp/w...ICA%2BJEDWABNA
sanepidek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:54   #4885
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Anulowanie zamówień to osobna historia- udało mi się kliknąć za śmieszną cenę płaszczyk z rękawami ze skóry i oczywiście anulowali. Ogólnie zła jestem na Zarę, ale odbiję sobie to na nich nie kupując w regularnych cenach, bo wcześniej robiłam to częściej- teraz zostawiłam już 7 stów na buty i chyba do wyprzy koniec, bo właśnie robię przedświąteczne porządki nadal żyjąc na dwa domy i dalej nie mam gdzie pomieścić ciuchów TYLKO z wyprzedaży i starszych noszonych na co dzień. A gdzie wszystkie buty letnie, te od święta, płaszcze i odświętne kiecki...
Ja mam takie samo postanowienie, ale głównie z tego względu, że nie mam tyle pieniędzy żeby za regularne ceny kupować rzeczy, które mi się podobają zwłaszcza, że szafa pełna ciuchów Ceny z wyprzedaży są takie akurat na moją studencką kieszeń

Cytat:
Z tymi legginsami to nieźle wyszło, że dostałaś takie z NC Przerobiłam linka i na stronie PL bordowe niedostępne już http://www.zara.com/webapp/wcs/store.../359510/827567

Oooo masz 39 do zwrotu? Akurat mój rozmiar , czarne w sumie bardziej uniwersalne. Mogłabyś wrzucić fotkę jak to wygląda z tym paskiem? Jak myślisz szewc poradziłby sobie z tym? Proszę napisz jeszcze ile wyszedłby koszt przesyłki do Polski może ja bym je kupiła Wiem, że komuś wysyłałaś buty do PL
Ja spojrzałam teraz na moje kozaki i jeden też ma trochę luźniejszy pasek ale to wcale nie przeszkadza, naprawdę tego nie widać jak się nie spojrzy uważnie
Stary 2013-03-29, 11:59   #4886
tikutik
Zadomowienie

Cytat:
Ja spojrzałam teraz na moje kozaki i jeden też ma trochę luźniejszy pasek ale to wcale nie przeszkadza, naprawdę tego nie widać jak się nie spojrzy uważnie
Dziękuję Eggnogg tym bardziej byłabym nimi zainteresowana
Stary 2013-03-29, 12:05   #4887
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
ja obcięłam nożyczkami i obrzuciłam sama zygzakiem, zero problemów, fabrycznie zresztą nie była jakoś dużo lepiej wykończona
mam bananową
echh piękna jest
nie dobijaj mnie tymi zdjęiami, bo coraz bardziej żałuję

a może chcesz ją odsprzedać ?

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Edytowane przez fantastic
Czas edycji: 2013-03-29 o 12:11
fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:07   #4888
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Eggnogg tym bardziej byłabym nimi zainteresowana
Jeśli chcesz to mogę wrzucić zdjęcie jak jeden się różni od drugiego, podejrzewam, że u Egg wygląda to podobnie
Stary 2013-03-29, 12:13   #4889
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
o mamuniu....czemus jej nie wzięła??? wyglądasz prze-prze-przebajecznie dobra krawcowa na pewno da rade!!
no właśnie nie wiem myślałam że za długa i ciężko będzie coś z tym zrobić i w mgnieniu oka zniknęła ze sklepów i od razu żałowałam, potem szukałam jej w maju w Hiszpanii, po wszystkich mango w Maladze (były same duże rozmiary) później udało mi się ją upolować na wyprzedaży on-line (10 zł taniej ) ale nie dotarła do mnie, anulowali mi zamówienie, szukałam jej na allegro i też nic już nigdy nie popełnię takiego błędu, jeśli coś mi się podoba i mnie zachwyca to kupuję od razu a później myślę

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sanepidek Pokaż wiadomość
Mango ma podobne w tym roku, pastelowe
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/no...=1364553831159

piękna jest też ta z massimo dutti
http://www.massimodutti.com/webapp/w...ICA%2BJEDWABNA
widzę że w tym roku zrobili krótsze, chyba nawet za krótkie
ale ta z Massimo piękna kolor identyczny jak w mojej zarowej

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:17   #4890
LadyI
Zakorzenienie

Przez Was zamarzyłam o spódnicy maxi, a na dworze śnieg
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości