|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale melduję, że dziś zdałam na prawko za 2 razem! Jestem przeszcześliwa!!!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
PaulinaMigotka Gratuluję
Może byś napisała później relację z egzaminu?![]() |
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdawałam w Łodzi na Maratońskiej, generlanie jechałam z myślą, że nie dam rady, bo pierwsze podejście miałam 1 lutego i od tego czasu nie jeździłam, nie kupowałam jazd, no nic. Podeszłam do tego z myślą, że jak nie zdam, to dopiero kupię dodatkowe jazdy (za pierwszym oblałam na parkowaniu, a teraz mimo że nie ćwiczyłam parkowanie wyszło ).Rękaw, z którym nie miałam problemu, zrobiłam z 2 razem, bo za pierwszym zbyt wcześnie się zatrzymałam w kopercie. Potem górka i na miasto, jeździłam w różne miejsca, średnio trudne. Zrobiłam wszystko co się dało, miałam jeden błąd przy skręcie w lewo, ale później już tego błędu nie popełniałam. Egzaminator był czepialski, mówił, że nie tak hamuję, że jazda za mało płynna, ale powiedział, że nie ma się do czego przyczepić z kartki więc zdałam. Za pierwszym razem facet(inny) mówił, że dobrze jeżdzę (oprócz parkowania), więc bądź tu mądry. Widać każdy ocenia jak chce. Jazda zleciała mi szybko, byłam w szoku, że to już zjeżdżamy do wordu. Facet wypisał kartkę (ja łzy szcześcia w oczach), wyszedł z auta, trzasnął drzwiami, burknął "do widzenia" i poszedł. Nadal jestem w szoku, miałam sporo szcześcia, no i nie nastawiałam się, że zdam, więc szok podwójny. Teraz po świętach idę zapłacić i czekam na plastik. Przyznam, że boję się trochę sama jeździć, na początek spróbuję jeździć z tatą na łatwych trasach
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja mam egzamin już jutro o 12 Ten ruch na drogach przed świętami jest przerażający. Ludzie łażą jak święte krowy, niedzielni kierowcy to już nawet kierunkowskazów nie włączają, bo i po co.. Chaos. Trzymajcie kciuki, bo jak polegnę za 5 razem to będzie kiepsko. Hmm, tym bardziej, że nie wiem, czy uda mi się załapać na kolejny termin jeszcze na starej teorii. Jest ważna do końca kwietnia, a skoro teraz przerwa świąteczna a i czekać trzeba dosyć długo, no to nie wiem, czy będę miała jeszcze jedną szansę. Matura w międzyczasie, więc jeżeli jutro mi się nie uda, no to biorę się za nową teorię (ale to dopiero w czerwcu, jak już..)
stoję z czarną słuchawką trzymam ją jak rewolwer i mówię do sygnału ZAJĘTE ZAJĘTE nie nie wcale nie musisz mnie kochać ale opleć mnie ogrzej jest upał przed chwila była rewolucja Mistrz Świetlicki jestem studentką!
|
|
|
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się pochwalę, że w końcu odebrałam dzisiaj prawo jazdy i już nawet miałam swoją pierwszą jazdę
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki dziewczyny
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
ZDAŁAM
Dziewczyny nie przyznawałam się że ma dziś egzamin bo już dwa razy udupiłam ,.....ale dziś zdałam ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#3910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zadomowienie
|
gratulacje Pendraiw, Migotko !!
mam nadzieje, ze mi tez bedzie dane napisać to samo
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
gratki dla Was, dobrze zaczęłyśmy ten tydzień
|
#3913 |
|
Raczkowanie
|
Werhijo trzymam jutro mocno kciuki
![]() pendraiw gratuluję ![]() |
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Drugi egzamin uwalilam juz na górce
![]() Dziś poszlo ooooopronie ale dałam radę. Jeździłam po nieznanych mi trasach w Czewie, eleje rozkopane a tam najwiecej się uczyłam ![]() Egzaminator rzucił mi papierem w twarz......powiedział - pozytywny ale bez komentarza na temat pani jazdy ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Łooo to potrwa trochę, napiszę jutro bo dziś sie upajam....ja taki straszek do samochodów ....zdałam ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Kierowcy z Częstochowy, bardzo mi dzis pomogliście w zdaniu prawka Jestem wzruszona, nie pchali się jak wjeżdzałam na pas, jeden białym dostawczym nawet wycofał mi jak skręcałam w prawo, dziękuję ))))))))))))
|
|
|
|
#3916 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Świetny zając ![]() Cytat:
![]() Mnie to najbardziej wnerwiają ludzie bez wyobraźni i tacy, co bez zastanowienia ścinają sobie zakręty, ile to już razy przejeżdżali obok mnie w odległości centymetrów... A jeżdżę dopiero od końca listopada. Nie wspomnę o wyjeżdżaniu z parkingu bez nawet spojrzenia czy coś jedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No! W końcu będziesz mogła sama w spokoju się poduczyć jazdy
|
||||
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40034735]Gratuluję! ![]() Świetny zając ![]() Żeby tylko ![]() Mnie to najbardziej wnerwiają ludzie bez wyobraźni i tacy, co bez zastanowienia ścinają sobie zakręty, ile to już razy przejeżdżali obok mnie w odległości centymetrów... A jeżdżę dopiero od końca listopada. Nie wspomnę o wyjeżdżaniu z parkingu bez nawet spojrzenia czy coś jedzie ![]() Jak wrażenia? ![]() Gratuluję No! W końcu będziesz mogła sama w spokoju się poduczyć jazdy [/QUOTE]Żebyś wiedziała że ja dopiero będę się uczyć jeździć ale na legalu
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zadomowienie
|
GRATULUJE WSZYSTKIM
i 3mam kciuki za jutro
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękiiiii i też 3 mama kciuki
Mnie snikers zawiódł ....aleeee zjadłam czekoladę gorzką i miałam gorączkę dziś i zdałam. Miałam zawracanie i parkowanie , które nie przerabiałam na kursie, dałam rade laski.................ja taki straszek do jazdy ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Ja dziś rano - o 6 odpaliłam sobie gierkę ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Ja dziś rano - o 6 odpaliłam sobie gierkę ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Kochane, co teraz? zdałam i nie wiem co dalej
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;40034735]
Jak wrażenia? ![]() [/QUOTE] Ogólnie całkiem fajnie raz mi zgasł, nawet się nie stresowałam, najpierw jechałam z moim bratem, który mnie nieco denerwował tekstami "wrzuć 4", "jedź trochę szybciej", później samej jechało mi się lepiej ![]() pendraiw gratuluję! ![]() Czekasz na odbiór prawka w swoim starostwie/urzędzie miasta U mnie płaciło się przy odbiorze
|
#3921 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze, dacie radę!
A tym co zdały, gratuluję i powodzenia na polskich drogach
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetny zając ![]() Żeby tylko ![]() Mnie to najbardziej wnerwiają ludzie bez wyobraźni i tacy, co bez zastanowienia ścinają sobie zakręty, ile to już razy przejeżdżali obok mnie w odległości centymetrów... A jeżdżę dopiero od końca listopada. Nie wspomnę o wyjeżdżaniu z parkingu bez nawet spojrzenia czy coś jedzie ![]() Jak wrażenia? ![]() Gratuluję No! W końcu będziesz mogła sama w spokoju się poduczyć jazdy [/QUOTE]Dziękiiii
|
|
#3923 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Brawo! ![]() Egzaminator burakator. Och jejku, jestem ważnym urzędnikiem państwowym, znaj łaskę pańską chamie... Sam pewnie lepiej nie jeździ Się nim mam nadzieję nie przejmujesz?
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4003603 0]No proszę, ale ekstra
![]() Brawo! ![]() Egzaminator burakator. Och jejku, jestem ważnym urzędnikiem państwowym, znaj łaskę pańską chamie... Sam pewnie lepiej nie jeździ Się nim mam nadzieję nie przejmujesz? [/QUOTE]Oczywiście że nie, ale wczoraj wysiadłam z auta i zero radości a myślałam ze jak zdam to będę skakać....chciałam uciekać z tego wordu, do tego pełno gapiów ludzie się dziwili że przyjechałam , widzieli jak mi rzuca ta kartką i zgłupieli ![]() Nefty razem zaczynałyśmy ten kurs Cytat:
![]() ....ale ulga
|
|
#3926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na zewnątrz to taka... "oklapła" byłam z tych nerwów. ![]() Ano... dobrze że to za nami ![]() No to pozostaje życzyć szerokiej drogi
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jak wysiadłam z samochodu to szłam dumna jak paw i z takim bananem na twarzy-
jak jechałam autobusem do domu to z takim uśmiechem musiałam śmiesznie wyglądac
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
najlepszy jak dla mnie był moment, gdy podjechałam już autem egzaminacyjnym na parking krakowskiego mordu i zaparkowałam (jest na wprost poczekalni), wysiadłam od strony kierowcy (a więc wszyscy już wiedzieli, że pewnie zdałam
), i taka rozanielona przeszłam przez poczekalnię ale potem poszłam na przystanek, czekałam na autobus i jakoś nie mogłam uwierzyć, że to już na zawsze koniec z eLką, w drodze do domu miałam poker face
|
#3929 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem czy też mówiłam, jak za pierwszym nie zdałam to też chamsko mi kartkę rzuciła pani Adamiak. A tak na marginesie odebrałam w środę prawko w czwartek trochę pojeździłam po tych moich okolicach, a dzisiaj już poważna ''wycieczka'' do Czewy. Oczywiście nie obyło się bez komentarzy mojego taty, że za szybko, że nie tak biegi zmieniam, że w dziury wjeżdżam, ale co tam A co nawet ciężarówkę na trasie wyprzedziłam- a tata ''pociśnij, gaz do dechy..." jak zobaczyłam licznik ,szok ponad 130km/h miałam
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Raczkowanie
|
pendraiw Paulina Migotka gratulacje
![]() Ja dzis jezdziłam sypało strasznie okropne warunki ale jezdziło sie super Instruktor mnie przeciagał przez najtrudniejsze trasy i powiedział ze sama bym dała rade i tak jak dzisiaj to bym zdała egzamin i nie zgasł mi ani razu takze jak nie zdam to jezdze bez i mam to w d..![]() za zdające trzymam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

Może byś napisała później relację z egzaminu?

Jazda zleciała mi szybko, byłam w szoku, że to już zjeżdżamy do wordu. Facet wypisał kartkę (ja łzy szcześcia w oczach), wyszedł z auta, trzasnął drzwiami, burknął "do widzenia" i poszedł. Nadal jestem w szoku, miałam sporo szcześcia, no i nie nastawiałam się, że zdam, więc szok podwójny. Teraz po świętach idę zapłacić i czekam na plastik. Przyznam, że boję się trochę sama jeździć, na początek spróbuję jeździć z tatą na łatwych trasach

i 3mam kciuki za jutro 

a myślałam ze jak zdam to będę skakać....chciałam uciekać z tego wordu, do tego pełno gapiów
ludzie się dziwili że przyjechałam , widzieli jak mi rzuca ta kartką i zgłupieli