Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 11:35   #3061
Petit_Papillon
luckygirl

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ostatnio jakas plaga pożarów jest..
Telefon ją obudził? czy dym?
Wiesz co, nie wiem, bo jużne dopytywałam, bo się zdenerwowała. Ostatnio mój brat walczył o życie, bo miał za dużo CO2 w organiźmie, a teraz dym z pożaru i się tym mega zdenerwowała...
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
OMG co za debil, fotel podpalić
Włosy w diupce niech by sobie podpalił, mondzioł jeden
Debil jakiś!
Albo w innym miejscu by se co innego podpalił, kretyn jeden...

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:39   #3062
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Ja to częściej wpadam w paranoję, że drzwi nie zamknęłam i wtedy się zaczyna nie raz to kazałam TŻtowi z drogi zawracać, bo musiałam sprawdzić. A wtedy on dostaje piany
a oto to mam teraz luz, mozemy w ogole nie zamykac i spoko, obym nie wykrakala

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:41   #3063
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
a oto to mam teraz luz, mozemy w ogole nie zamykac i spoko, obym nie wykrakala
a widzisz to o tyle plus i nie kracz!

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 11:43   #3064
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
( Czyli dojdzie do mnie. Tak jak groszek pisze, juz zmierza, to słabo
ja teraz siedzę w świętokrzyskim, to może ci się uda

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cholera siedzę 10 minut i co? Muszę spadać bo tato chce coś posprawdzać a młody to świeta krowa, której od komputera nie można odgonić. Tylko wiecznie mnie. Do później dziewczyny..
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 11:54   #3065
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
a widzisz to o tyle plus i nie kracz!
no mozna wykrakac tylko złych ludzi wokól w tej sytuacji

u mnie tylko 2 razy sie zdarzyło, ze ktos cos chcial i mysla, ze nas nie ma, a tu zonk zawsze ja jestm

raz bylam sobie w domu, wyszlam na dwor, cieplo fajnie, siedze sobie, psy biegaja, a ja patrze, ze moj sasiad, tam gdzie kawalek płotu nie dokonczyli idzie po mojej działce, a ja sobie dalej siedze i patrze co on robi, nagle on zobaczyl psy i cos w nim drgneło, bo mysli skad one, jak w domu powinny byc i spojrzal sie, a ja macham glowa z politowaniem i mowie : no ładnie

a ten jak zaczal sie jakac, tłumaczyc, ze on tylko chciał gałazke z drzewa owocowego, bo do grilla

ja tylko : taaaa, ale czy to tak ładnie

i uciekł bez gałazki, a facet ma na pewno z 20 la wiecej ode mnie

a drugi przypadek, jak nam worki do segergacji wtykaja w płot i nieraz pare dni tak wisza zwiazane i wyszlam kiedys z domu, zblizam sie do bramy, a nas nie widac , bo mamy drewniana na scisk i ja patrze, ze ktos mi mignal za brama i ngale sru i worki wzial
a ja od razu dre pałę : ej, to moje worki

otworzylam brame, a tam babka tez z 60 lat worki szybko rzucila z powrotem i ucieka

a ja jeszcze za nia : żeby worki krasc? żeby cos w ogole brac jak co wisi na moim płocie

ona uciekaja gadala, ze jej potrzebne

i racja ze mnie pitbull na całego

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi

Edytowane przez groszek75
Czas edycji: 2013-03-29 o 11:56
Stary 2013-03-29, 11:59   #3066
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
no mozna wykrakac tylko złych ludzi wokól w tej sytuacji

u mnie tylko 2 razy sie zdarzyło, ze ktos cos chcial i mysla, ze nas nie ma, a tu zonk zawsze ja jestm

raz bylam sobie w domu, wyszlam na dwor, cieplo fajnie, siedze sobie, psy biegaja, a ja patrze, ze moj sasiad, tam gdzie kawalek płotu nie dokonczyli idzie po mojej działce, a ja sobie dalej siedze i patrze co on robi, nagle on zobaczyl psy i cos w nim drgneło, bo mysli skad one, jak w domu powinny byc i spojrzal sie, a ja macham glowa z politowaniem i mowie : no ładnie

a ten jak zaczal sie jakac, tłumaczyc, ze on tylko chciał gałazke z drzewa owocowego, bo do grilla

ja tylko : taaaa, ale czy to tak ładnie

i uciekł bez gałazki, a facet ma na pewno z 20 la wiecej ode mnie

a drugi przypadek, jak nam worki do segergacji wtykaja w płot i nieraz pare dni tak wisza zwiazane i wyszlam kiedys z domu, zblizam sie do bramy, a nas nie widac , bo mamy drewniana na scisk i ja patrze, ze ktos mi mignal za brama i ngale sru i worki wzial
a ja od razu dre pałę : ej, to moje worki

otworzylam brame, a tam babka tez z 60 lat worki szybko rzucila z powrotem i ucieka

a ja jeszcze za nia : żeby worki krasc? żeby cos w ogole brac jak co wisi na moim płocie

ona uciekaja gadala, ze jej potrzebne

i racja ze mnie pitbull na całego
To nieźle. Widać masz super sąsiadów, ale naprawdę ludzka bezczelność nie zna granic... Nie moge się aż nadziwić...

Trzeba strzec swojego

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:01   #3067
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

ja w ogole jestem bojowa

mialam jakies 16-17 lat, stalam z mama na przystanku, a za nim takie dziewuchy paliły i przeklinały rowno

podjechal autobus, wsiadmy pierwszym wejscie, pojedyncze drzwi, ciasno i za mna wsiadal jedna z tych dziewczyn i mnie kolanem w diupke

no to ja sie odwrocilam i mowie spokojnie : uwazaj sobie

a ona mi znow cos tam, jak sie nie odwrocilam, jak ja pacnelam, to az usiadla na siedzeniu

a moja mama w tym czasie poszla usiąść , patrzy mnie nie ma i nagle widzi jak ja sie szamocze z jakas

a ludzie brawo mi bili i facet dodal, ze widziala jak te dziewczyny sie zachowuja i dobrze zrobilam

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

Cytat:
To nieźle. Widać masz super sąsiadów, ale naprawdę ludzka bezczelność nie zna granic... Nie moge się aż nadziwić...

Trzeba strzec swojego
w bloku tez sie balam, ze nie zamknelam dzrwi na klucz, bo malo to właman bylo

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 12:06   #3068
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
ja w ogole jestem bojowa

mialam jakies 16-17 lat, stalam z mama na przystanku, a za nim takie dziewuchy paliły i przeklinały rowno

podjechal autobus, wsiadmy pierwszym wejscie, pojedyncze drzwi, ciasno i za mna wsiadal jedna z tych dziewczyn i mnie kolanem w diupke

no to ja sie odwrocilam i mowie spokojnie : uwazaj sobie

a ona mi znow cos tam, jak sie nie odwrocilam, jak ja pacnelam, to az usiadla na siedzeniu

a moja mama w tym czasie poszla usiąść , patrzy mnie nie ma i nagle widzi jak ja sie szamocze z jakas

a ludzie brawo mi bili i facet dodal, ze widziala jak te dziewczyny sie zachowuja i dobrze zrobilam

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ----------

w bloku tez sie balam, ze nie zamknelam dzrwi na klucz, bo malo to właman bylo
to Ty faktycznie bojowa jesteś
Ja jestem wyszczekana i komentuje na głos co się da a niedaj boże niech mi ktoś odpowie tylko, to wtedy się zaczyna akcja

jak moja mam była kiedyś na zebraniu i moja wychowawczyni się skarżyła jaka to ja jestem niegrzeczna, głośna, że pyskuję, że to, że tamto, moja mam oczywiście nerwa. Potem poszła do Pani od historii, a ona na to: ""I dobrze, niech walczy o swoje, skoro pyskuje to znaczy, że wie, że ma racje" i tak jakoś mi to zostało w pamięci. A Pani od historii była moja ulubioną nauczycielką (jeszcze zanim to powiedziała, rzeczz jasna) i maturę zdawałam z historii

Ja właśnie mieszkam w bloku i mam takie schify, bo wiadomo jak jest :/

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:08   #3069
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Święta się zbliżają, to się dzieje

U mnie pada śnieg.
U mnie w nocy zaczął i nadal pada.

Cytat:
Mama do mnie dzwoni, dzwoń do I. (moja koleżanka), że pożar jest na parterze, jakiś idiota fotel podpalił. Moi rodzice mieszkają na I piętrze i w ciągu 3 minut u nich było pełno dymu, czarno aż, do domu wlatywało... mam pootwierałą okna. Zadzwonili na straż, tyle że wcześniej mój ojciec hero zdąrzył ugasić pożar. U mojej koleżanki w mieszkaniu było siwo, do tego okopciło jej ściany, dobrze że się nie zadusiła, bo spała.... KOSZMAR!
Ojej, koszmar. A ten facet to kretyn

Upiekłam już babki, poodkurzałam, teraz gotuję obiadek
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:09   #3070
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Widzę, że rozmawiałyście o serialu Na krawędzi. Oglądałam już odcinek z przyszłego czwartku i cieszę się, że żona sędziego Zawady przeżyła i ma wspólny plan z Sajno. No i wiadomo o co chodzi z porwaniem
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:11   #3071
golabek89
Zadomowienie

Cytat:
na maślance

ja ma teraz kupne ciasto na maslance, to z B., jest pyszne, wlasnie taka babka wilgotna, a domowa to juz w ogole super bedzie , chleb na maslance tez maz przywozi, to jest super
Dziękuje wybrałam za twoją radą

Cytat:
Jeny, babka na majonezie fuu to nie na moją wyobraźnię i nie na mój żołądek
Podobno nie czuć majonezu ale też trochę się nią wystrachałam

Cytat:
ja teraz siedzę w świętokrzyskim, to może ci się uda

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cholera siedzę 10 minut i co? Muszę spadać bo tato chce coś posprawdzać a młody to świeta krowa, której od komputera nie można odgonić. Tylko wiecznie mnie. Do później dziewczyny..
O to widze moje świętokrzyskie rejony u mnie zamieć

książek: 2
filmów: 0
golabek89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 12:20   #3072
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

o to ja tez wyszczekana

w koncu mądra nauczycielka

ja tez staram sie bronic racji, gadac, ale tak by kogos nie urazic i zawsze za grzeczna uchodzilam, ze potem to nieraz pytanie : że co, że Ania, niemozliwe by tak powiedziala i oczy takie

i mam tak, ze bronie innych nie patrzac na to co mi sie stanie albo pocieszam, a sama obrywam

w klasie maturalne mielismy poprawke, bo pare osob w tym ja dostał po 1 na połrocze wlasnie z historii

i w sumie facet nie mowi kiedy poprawiamy, zaliczamy, ale sie uczylam , a on nagle po jakiejs lekcji, ze takie i takie osoby zostaja i piszemy, to my na niego tak , on nieugiety, a taka Agata do niego z gadka, ze jak tak mozna, ale spokojnie, a on czerwony i marsz do dyrektora

a ja do niej krzycze : Agata jakby co wiem jak było

ale, ze on ja wywalil juz miala problem, nie chcial jej zaliczac, my pisaslimy, a ja i tak zostalam wezwana do dyrki z prosba o wyjasniena, przedstawilam cala sytauacje, a ona, ze ja jednak jakos zaliczylam

to ja, ze akurat wkuwalam i cos mi w mozgu zostalo , ale naprawde to pan W. źle zrobil i tak mowilam

ale i tak ja potem na koniec oblali, bo jak jedne nie zaliczy to kolejny tez, a fajna byla dziewczyna, tylko na kogos musza sie nieraz uwziąć

ale bunczucznosc mam we krwi, moi rodzice obydwoje w solidarnosci byli, mielismy strasznie, ubole i w ogole, tata mial najwiekszy wyrok 8 lat, siedzial 2,5 , straszne to jest juz na zawsze, ze za takie cos jak strajk pod Ursusem dostal taki wyrok jak jakis przestepca czy gorzej
a jak po latach czytalam artykul jak opisywal jak go pobili, ze tam gdzie genitalia mial jedna granatowa plame to do tej pory rycze

dumna z nich jestem, mieli odwage , mieli klasę , nie podkulili ogona, dostali rowno przez to, mama miala wiecznie obcinane pensje, potem jaka chora byla, mlodo umarla, rente miala mala przez to, no ale cóz historia sie napisala i taki los

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 12:21   #3073
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

Ojej, koszmar. A ten facet to kretyn

Upiekłam już babki, poodkurzałam, teraz gotuję obiadek
Żebyś wiedziała, że kretyn :/

To juz troszeczkę zrobiłaś
Ja się zastanawiam co ze swoją tilapią upichcić

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Widzę, że rozmawiałyście o serialu Na krawędzi. Oglądałam już odcinek z przyszłego czwartku i cieszę się, że żona sędziego Zawady przeżyła i ma wspólny plan z Sajno. No i wiadomo o co chodzi z porwaniem
Ja się do niego zabieram, zabieram i zabrać się nie mogę

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:22   #3074
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość
Dziękuje wybrałam za twoją radą

no i mam nadzieje, ze wyjdzie pyszna, musi nie

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 12:28   #3075
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
o to ja tez wyszczekana

w koncu mądra nauczycielka

ja tez staram sie bronic racji, gadac, ale tak by kogos nie urazic i zawsze za grzeczna uchodzilam, ze potem to nieraz pytanie : że co, że Ania, niemozliwe by tak powiedziala i oczy takie

i mam tak, ze bronie innych nie patrzac na to co mi sie stanie albo pocieszam, a sama obrywam

w klasie maturalne mielismy poprawke, bo pare osob w tym ja dostał po 1 na połrocze wlasnie z historii

i w sumie facet nie mowi kiedy poprawiamy, zaliczamy, ale sie uczylam , a on nagle po jakiejs lekcji, ze takie i takie osoby zostaja i piszemy, to my na niego tak , on nieugiety, a taka Agata do niego z gadka, ze jak tak mozna, ale spokojnie, a on czerwony i marsz do dyrektora

a ja do niej krzycze : Agata jakby co wiem jak było

ale, ze on ja wywalil juz miala problem, nie chcial jej zaliczac, my pisaslimy, a ja i tak zostalam wezwana do dyrki z prosba o wyjasniena, przedstawilam cala sytauacje, a ona, ze ja jednak jakos zaliczylam

to ja, ze akurat wkuwalam i cos mi w mozgu zostalo , ale naprawde to pan W. źle zrobil i tak mowilam

ale i tak ja potem na koniec oblali, bo jak jedne nie zaliczy to kolejny tez, a fajna byla dziewczyna, tylko na kogos musza sie nieraz uwziąć

ale bunczucznosc mam we krwi, moi rodzice obydwoje w solidarnosci byli, mielismy strasznie, ubole i w ogole, tata mial najwiekszy wyrok 8 lat, siedzial 2,5 , straszne to jest juz na zawsze, ze za takie cos jak strajk pod Ursusem dostal taki wyrok jak jakis przestepca czy gorzej
a jak po latach czytalam artykul jak opisywal jak go pobili, ze tam gdzie genitalia mial jedna granatowa plame to do tej pory rycze

dumna z nich jestem, mieli odwage , mieli klasę , nie podkulili ogona, dostali rowno przez to, mama miala wiecznie obcinane pensje, potem jaka chora byla, mlodo umarla, rente miala mala przez to, no ale cóz historia sie napisala i taki los
Trzeba walczyć o swoje, bo jak nie to Nas inni zjedzą. Ja mam taką zasadę!

Kurcze, to faktycznie nie było łątwo. Nie dziwię się, że ryczysz, też bym ryczała.
W tamtych czasach wyroki były chore, podobnie jak kary smierci, które był dawane w wielu przypadkach za nic.... chociażby za przestepstwa gospodarcze... a teraz? mamy tylu kryminalistów i co? i nic! wychodza na wolnośc isą zadowoleni... podobnie jak 100 największych przestepców Polsce ma wyjść w ciągu 5 lat na wolnośc, bo akurat kary śmierci znieśli i im się upiekło....
Ja mam wrażenie, że żyje w Państwie bezprawia i mimo, że studiowałąm prawo i je skończyłam, to jest to tylko teorią, bo w większości przypadków wg mnie to prawo nie jest stosowane, a wręcz omijane...

14.07.2014
16.07.2016

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 12:31   #3076
kasztanka3
Pani Mizantrop

Dzień dobry, miłego dnia dziewczynki
Stary 2013-03-29, 12:33   #3077
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

i jeszcze ilu przekupnych jest ludzi, wyroki sa niesprawiedliwe, ława przysiegłych by lepsza była w niektorych przypadkach

a moj tata mial wtedy niecale 32 lata , jeździlam na widzenia, moja w tym wlasnie czasie miala operacje na zoładek, babcia pociagiem do nas jechala, miala problem, bo to stan wojenny, my same, a tu trzeba zgode na operacje podpisac, bo mama nie chciala poki babcia nie przyjedzie, tez miala 33 lata tylko....

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 12:33   #3078
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
dzień dobry i wzajemnie

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:34   #3079
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
wzajemnie

co porabiasz?

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

teraz nikt nie powie nawzajem

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 12:34   #3080
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
i jeszcze ilu przekupnych jest ludzi, wyroki sa niesprawiedliwe, ława przysiegłych by lepsza była w niektorych przypadkach

a moj tata mial wtedy niecale 32 lata , jeździlam na widzenia, moja w tym wlasnie czasie miala operacje na zoładek, babcia pociagiem do nas jechala, miala problem, bo to stan wojenny, my same, a tu trzeba zgode na operacje podpisac, bo mama nie chciala poki babcia nie przyjedzie, tez miala 33 lata tylko....
korupcja to jest na porządku dziennym, to jest po prostu wstyd!

Ile Ty musiałaś przeżyć, strasznie mi przykro i współczuję

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:35   #3081
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Mama do mnie dzwoni, dzwoń do I. (moja koleżanka), że pożar jest na parterze, jakiś idiota fotel podpalił. Moi rodzice mieszkają na I piętrze i w ciągu 3 minut u nich było pełno dymu, czarno aż, do domu wlatywało... mam pootwierałą okna. Zadzwonili na straż, tyle że wcześniej mój ojciec hero zdąrzył ugasić pożar. U mojej koleżanki w mieszkaniu było siwo, do tego okopciło jej ściany, dobrze że się nie zadusiła, bo spała.... KOSZMAR!

Brawa dla taty
olgaes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 12:37   #3082
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
Brawa dla taty
a dziękuję, dziękuję

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-03-29, 12:48   #3083
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
korupcja to jest na porządku dziennym, to jest po prostu wstyd!

Ile Ty musiałaś przeżyć, strasznie mi przykro i współczuję
dziekuje

ale nic nie żałuje z zycia, jakby mialo byc od nowa moze takie samo byc, tylko szkoda, ze bliskich doświadczylo, bo o to najbardziej serce boli

dlatego seriale nieraz takie nudne mi sie wydaja, jak pomysle o swoim zyciu

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

historia świnek groszkowych

pierwsza moja świnka miala na imie Sabina, miala potem męza Salvadora, to było jakos w 2002 i w sumie ich razem trzymalismy, ale oni porzadni i jakos uwazali przy sexie i myslelismy, ze juz tak zostanie

a tu nagle kiedys 7 rano ide karmic zwierzaki, a tam u nich biegaja 2 małe , a u swinek to samica 2 miechy jest w ciazy i rodzi całe owlosione , biegajace , tylko malusie

no to jak jednak sie trafilo, to wszyscy osobno, znaczy samce i samice i tak była Ania i Dudek

Ania szybko umarła, a ja potem przygarnialam i doszła Madzia, Mała Mi, Torpedzia i Franka, do tego Migotka, bo za długo w sklepie była

i na dworze sobie latem biegały w kojcu, a moj maz madry i Dudka im nieraz podrzucal , patrze za jakis czas a Mała Mi jakas okragla, mowie ciaza ja nic i tak narodzila sie Blanka i Oliwka

za tydzien jakos patrze, a Madzia jaks okrgala i kolejna, 2 chlopakow miala, poszly do kolezanki mojej kuzynki

wystraszylam sie, ze Dudek zaciązyl wszytskie

ale spoko, orpocz tego, ze Migotke biorac ze sklepu wzielam ciezarna, i ona akurat miala 4 , 2 dziewczynki poszly do kuzynki, a Filip i Filipinka u mnie zostały

i z tego mam teraz 8 samiczek i 2 samce, bo w koncu Filipowi dokupilam kolege

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-29, 13:02   #3084
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez golabek89 Pokaż wiadomość

O to widze moje świętokrzyskie rejony u mnie zamieć
u mnie też a potrzebuję wyjść do sklepu i nie mogę sie zmusić. Chyba nic z tego dzis mi nie wyjdzie wczoraj z sąsiadką tak narzekałam na pogodę a dzis jest milion razy gorzej
Stary 2013-03-29, 13:05   #3085
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

u mnie na razie nie pada, uff, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo w mokrym sniegu wedrowac sie nie chce, a nie wiem jak z transportem mężowskim , bo tak bede musiala o 15 wyjsc by zdazyc do US

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Stary 2013-03-29, 13:08   #3086
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
u mnie też a potrzebuję wyjść do sklepu i nie mogę sie zmusić. Chyba nic z tego dzis mi nie wyjdzie wczoraj z sąsiadką tak narzekałam na pogodę a dzis jest milion razy gorzej
U mnie przestało padać, ale kupa śniegu leży Strach pomyśleć co się będzie działo jak to zacznie topnieć :/
Stary 2013-03-29, 13:11   #3087
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka3361 Pokaż wiadomość
Jakie polecacie kremy do pielęgnacji twarzy ?
Cytat:
Napisane przez JohnLena Pokaż wiadomość
biały, kremowy
Cytat:
Napisane przez agnieszka3361 Pokaż wiadomość
Dziękuje za chociaż jedną sensowną odpowiedź. Zapisałam się na bezpłatne internetowe szkolenie kosmetyczne 9 kwietnia , to się trochę dowiem.
Stary 2013-03-29, 13:12   #3088
olgaes
Zadomowienie

Cytat:
Hahaha
Stary 2013-03-29, 13:12   #3089
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie na razie nie pada, uff, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo w mokrym sniegu wedrowac sie nie chce, a nie wiem jak z transportem mężowskim , bo tak bede musiala o 15 wyjsc by zdazyc do US
Cytat:
Napisane przez olgaes Pokaż wiadomość
U mnie przestało padać, ale kupa śniegu leży Strach pomyśleć co się będzie działo jak to zacznie topnieć :/
u mnie cały czas sypie takim mokrym śniegiem zanim obrócę dom-sklep-dom to wrócę mokrusienka. Chyba odpuszczę..
Stary 2013-03-29, 13:14   #3090
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
u mnie cały czas sypie takim mokrym śniegiem zanim obrócę dom-sklep-dom to wrócę mokrusienka. Chyba odpuszczę..
no u mnie tak było wlasnie, ale od chyba jakis 30 minut przestalo

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości