|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
luckygirl
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Wiesz co, nie wiem, bo jużne dopytywałam, bo się zdenerwowała. Ostatnio mój brat walczył o życie, bo miał za dużo CO2 w organiźmie, a teraz dym z pożaru i się tym mega zdenerwowała...
Cytat:
Albo w innym miejscu by se co innego podpalił, kretyn jeden... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cholera siedzę 10 minut i co? Muszę spadać bo tato chce coś posprawdzać a młody to świeta krowa, której od komputera nie można odgonić. Tylko wiecznie mnie. Do później dziewczyny..
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
no mozna wykrakac tylko złych ludzi wokól w tej sytuacji
![]() u mnie tylko 2 razy sie zdarzyło, ze ktos cos chcial i mysla, ze nas nie ma, a tu zonk zawsze ja jestm ![]() raz bylam sobie w domu, wyszlam na dwor, cieplo fajnie, siedze sobie, psy biegaja, a ja patrze, ze moj sasiad, tam gdzie kawalek płotu nie dokonczyli idzie po mojej działce, a ja sobie dalej siedze i patrze co on robi, nagle on zobaczyl psy i cos w nim drgneło, bo mysli skad one, jak w domu powinny byc i spojrzal sie, a ja macham glowa z politowaniem i mowie : no ładnie a ten jak zaczal sie jakac, tłumaczyc, ze on tylko chciał gałazke z drzewa owocowego, bo do grilla ja tylko : taaaa, ale czy to tak ładnie i uciekł bez gałazki, a facet ma na pewno z 20 la wiecej ode mnie ![]() a drugi przypadek, jak nam worki do segergacji wtykaja w płot i nieraz pare dni tak wisza zwiazane i wyszlam kiedys z domu, zblizam sie do bramy, a nas nie widac , bo mamy drewniana na scisk i ja patrze, ze ktos mi mignal za brama i ngale sru i worki wzial a ja od razu dre pałę : ej, to moje worki otworzylam brame, a tam babka tez z 60 lat worki szybko rzucila z powrotem i ucieka a ja jeszcze za nia : żeby worki krasc? żeby cos w ogole brac jak co wisi na moim płocie ona uciekaja gadala, ze jej potrzebne ![]() i racja ze mnie pitbull na całego ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2013-03-29 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
luckygirl
|
Cytat:
Trzeba strzec swojego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 | |
Zakorzenienie
|
ja w ogole jestem bojowa
![]() mialam jakies 16-17 lat, stalam z mama na przystanku, a za nim takie dziewuchy paliły i przeklinały rowno podjechal autobus, wsiadmy pierwszym wejscie, pojedyncze drzwi, ciasno i za mna wsiadal jedna z tych dziewczyn i mnie kolanem w diupke no to ja sie odwrocilam i mowie spokojnie : uwazaj sobie a ona mi znow cos tam, jak sie nie odwrocilam, jak ja pacnelam, to az usiadla na siedzeniu ![]() a moja mama w tym czasie poszla usiąść , patrzy mnie nie ma i nagle widzi jak ja sie szamocze z jakas a ludzie brawo mi bili i facet dodal, ze widziala jak te dziewczyny sie zachowuja i dobrze zrobilam ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3068 | |
luckygirl
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jestem wyszczekana i komentuje na głos co się da ![]() ![]() jak moja mam była kiedyś na zebraniu i moja wychowawczyni się skarżyła jaka to ja jestem niegrzeczna, głośna, że pyskuję, że to, że tamto, moja mam oczywiście nerwa. Potem poszła do Pani od historii, a ona na to: ""I dobrze, niech walczy o swoje, skoro pyskuje to znaczy, że wie, że ma racje" ![]() ![]() Ja właśnie mieszkam w bloku i mam takie schify, bo wiadomo jak jest :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zakorzenienie
|
U mnie w nocy zaczął i nadal pada.
Cytat:
![]() Upiekłam już babki, poodkurzałam, teraz gotuję obiadek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Widzę, że rozmawiałyście o serialu Na krawędzi. Oglądałam już odcinek z przyszłego czwartku i cieszę się, że żona sędziego Zawady przeżyła i ma wspólny plan z Sajno. No i wiadomo o co chodzi z porwaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
o to ja tez wyszczekana
![]() w koncu mądra nauczycielka ![]() ja tez staram sie bronic racji, gadac, ale tak by kogos nie urazic i zawsze za grzeczna uchodzilam, ze potem to nieraz pytanie : że co, że Ania, niemozliwe by tak powiedziala i oczy takie ![]() i mam tak, ze bronie innych nie patrzac na to co mi sie stanie albo pocieszam, a sama obrywam ![]() w klasie maturalne mielismy poprawke, bo pare osob w tym ja dostał po 1 na połrocze wlasnie z historii i w sumie facet nie mowi kiedy poprawiamy, zaliczamy, ale sie uczylam , a on nagle po jakiejs lekcji, ze takie i takie osoby zostaja i piszemy, to my na niego tak ![]() a ja do niej krzycze : Agata jakby co wiem jak było ![]() ale, ze on ja wywalil juz miala problem, nie chcial jej zaliczac, my pisaslimy, a ja i tak zostalam wezwana do dyrki z prosba o wyjasniena, przedstawilam cala sytauacje, a ona, ze ja jednak jakos zaliczylam to ja, ze akurat wkuwalam i cos mi w mozgu zostalo ![]() ale i tak ja potem na koniec oblali, bo jak jedne nie zaliczy to kolejny tez, a fajna byla dziewczyna, tylko na kogos musza sie nieraz uwziąć ![]() ale bunczucznosc mam we krwi, moi rodzice obydwoje w solidarnosci byli, mielismy strasznie, ubole i w ogole, tata mial najwiekszy wyrok 8 lat, siedzial 2,5 , straszne to jest juz na zawsze, ze za takie cos jak strajk pod Ursusem dostal taki wyrok jak jakis przestepca czy gorzej ![]() a jak po latach czytalam artykul jak opisywal jak go pobili, ze tam gdzie genitalia mial jedna granatowa plame to do tej pory rycze ![]() dumna z nich jestem, mieli odwage , mieli klasę , nie podkulili ogona, dostali rowno przez to, mama miala wiecznie obcinane pensje, potem jaka chora byla, mlodo umarla, rente miala mala przez to, no ale cóz historia sie napisala i taki los
![]() ![]() |
![]() |
#3073 | ||
luckygirl
|
Cytat:
To juz troszeczkę zrobiłaś ![]() Ja się zastanawiam co ze swoją tilapią upichcić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
no i mam nadzieje, ze wyjdzie pyszna, musi nie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
luckygirl
|
Cytat:
Kurcze, to faktycznie nie było łątwo. Nie dziwię się, że ryczysz, też bym ryczała. ![]() W tamtych czasach wyroki były chore, podobnie jak kary smierci, które był dawane w wielu przypadkach za nic.... chociażby za przestepstwa gospodarcze... a teraz? mamy tylu kryminalistów i co? i nic! wychodza na wolnośc isą zadowoleni... podobnie jak 100 największych przestepców Polsce ma wyjść w ciągu 5 lat na wolnośc, bo akurat kary śmierci znieśli i im się upiekło.... Ja mam wrażenie, że żyje w Państwie bezprawia i mimo, że studiowałąm prawo i je skończyłam, to jest to tylko teorią, bo w większości przypadków wg mnie to prawo nie jest stosowane, a wręcz omijane... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Pani Mizantrop
|
Dzień dobry, miłego dnia dziewczynki
![]()
#3077 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze ilu przekupnych jest ludzi, wyroki sa niesprawiedliwe, ława przysiegłych by lepsza była w niektorych przypadkach
a moj tata mial wtedy niecale 32 lata , jeździlam na widzenia, moja w tym wlasnie czasie miala operacje na zoładek, babcia pociagiem do nas jechala, miala problem, bo to stan wojenny, my same, a tu trzeba zgode na operacje podpisac, bo mama nie chciala poki babcia nie przyjedzie, tez miala 33 lata tylko....
![]() ![]() |
![]() |
#3078 |
luckygirl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 |
Zakorzenienie
|
wzajemnie
![]() co porabiasz? ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- teraz nikt nie powie nawzajem ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 | |
luckygirl
|
Cytat:
Ile Ty musiałaś przeżyć, strasznie mi przykro i współczuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
luckygirl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nic nie żałuje z zycia, jakby mialo byc od nowa moze takie samo byc, tylko szkoda, ze bliskich doświadczylo, bo o to najbardziej serce boli dlatego seriale nieraz takie nudne mi sie wydaja, jak pomysle o swoim zyciu ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- historia świnek groszkowych ![]() pierwsza moja świnka miala na imie Sabina, miala potem męza Salvadora, to było jakos w 2002 i w sumie ich razem trzymalismy, ale oni porzadni i jakos uwazali przy sexie ![]() a tu nagle kiedys 7 rano ide karmic zwierzaki, a tam u nich biegaja 2 małe ![]() ![]() no to jak jednak sie trafilo, to wszyscy osobno, znaczy samce i samice i tak była Ania i Dudek ![]() Ania szybko umarła, a ja potem przygarnialam i doszła Madzia, Mała Mi, Torpedzia i Franka, do tego Migotka, bo za długo w sklepie była i na dworze sobie latem biegały w kojcu, a moj maz madry i Dudka im nieraz podrzucal , patrze za jakis czas a Mała Mi jakas okragla, mowie ciaza ja nic i tak narodzila sie Blanka i Oliwka za tydzien jakos patrze, a Madzia jaks okrgala i kolejna, 2 chlopakow miala, poszly do kolezanki mojej kuzynki wystraszylam sie, ze Dudek zaciązyl wszytskie ![]() ale spoko, orpocz tego, ze Migotke biorac ze sklepu wzielam ciezarna, i ona akurat miala 4 ![]() i z tego mam teraz 8 samiczek i 2 samce, bo w koncu Filipowi dokupilam kolege ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
u mnie też
![]() ![]()
#3085 |
Zakorzenienie
|
u mnie na razie nie pada, uff, mam nadzieje, ze tak zostanie, bo w mokrym sniegu wedrowac sie nie chce, a nie wiem jak z transportem mężowskim
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
no u mnie tak było wlasnie, ale od chyba jakis 30 minut przestalo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.