|
|
#991 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLIX
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on nosi przydługie i wystylizowane z powodu niby małej głowy i długiej szyi podobno w krótkich wygląda jak plemnik za karę będzie jantara wcierał i podkradał pokrzwę wspólokatorowi ![]() 2. chyba jest już w powszechnym obiegu
|
|
#993 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. tzn. nie powiedział "did" tylko "dzieciak" czy coś tam, moja nadinterpretacja, chodziło mi o sam temat. |
|
|
|
|
#994 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będe bronić ![]() Nie guru blogowe, tylko dziewczyna co sie zna , kończy studiować chemie i cośtam i podpowiada co może krzywde zrobić a co nie w potencjalnym kremie, aczkolwiek tez zawsze podkreśla że kwestia osobnicza, i co komuś dobre innemu już niekoniecznie ... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale sprecyzowal? Ma już i na kolacje przyprowadzi czy doipiero planuje z Tobą? ![]()
|
|||||
|
|
|
#995 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na szczęście jeszcze nie ma żadnego na boku. Chyba. |
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypaliłam się salikiem ![]() dopiero jak zaczęło porządnie piec, to zobaczyłam, że wytrąciły się kryształki takiego buraka dawno nie miałam
|
|
#997 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ostatnio sporo się kąpał (!) bo wysypało go pokrzywką po antybiotyku i rzekomo kąpiel koiła swędzenie. Ja tam swoje wieeem, to pokrzywka z bruuudu. |
|
|
|
|
#998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnei się poprawiło od zmiany pielęgnacji na niekombinowaną - jak znajduję coś co mi służy 9\czytaj nie szkodzi) trzymam się tego aż po gróp i nie szukam nei zmieniam nie kombinujępomógł mi olej z tamanu - najbardziej - wiem to na pewno bo był czas że musiałam czekac 3 miechy na wizytę do mojej dermy i jakoś żyć ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
![]() jakbym była samcem też by mi sie fajnie rzucało hasełkami ![]() no ale wiem o co cho, wiem loooooz
|
||
|
|
|
#999 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pegu robilaś czy na wódzie? Cytat:
|
||
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
salidermem pojechałam
![]() położyłam kokosa i granata z awokado gdyby nie odcień, to skóra idealnie napięta i wygładzona ![]() ale pewnie niedługo odpadnie
|
#1003 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Redzik, nie nadrabiałam Baru, bo nie mam jak, ale: mleka nie piję od kilku lat. Ale dida nie karmię. Wypróbowane, skonsultowane z różnymi specjalistami. I pasuje. Daleka jestem od polecania czegokolwiek na zasadzie: a bo mnie pomogło. Ale... spróbuj zamiast słodkich serków na słodkim mlekopodobnym, np. przetworów takich jak jogurty czy kefiry. W moim przypadku zadziałało super. Wapno w normie, cera w miarę. ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
:klaski: Na pewno sobie świetnie poradzisz! ![]() Szkoda, że nie mam jak przyjechać do Wawy ![]() Ale kibicuję! ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Golden udanych świąt! I tak samo dla wszystkich
|
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie zapycha Cię kokos? Mi robi masakrę ![]() Kurde...taki fajny ten Saliderm? Jak myslisz? Mógłby zwężyć lekko pory? Tak bez widocznego zluszczania, na przyklad co 2 - 3 dni używany? |
|
|
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy fajny - on na etanolu 96% no i zawiera kontrowesyjny glikol propylenowy, ale w pomocniczych pewnie jakiś tonik można z niego zrobić - kiedyś rozcieńczałam w micielu ![]() ale pewnie lepiej aspiryny użyć ![]() u mnie czyści i zwęża pory już wiem skąd burak - przed salikiem przetarłam zanieczyszczone partie paszczy olejkiem herbacianym - to spotęgowało reakcję
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1007 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę,że tanie toto, kpie po świetach i zobaczymy. Codziennie używasz? Czy raz na jakis czas? Tam bez przesady z tym glikolem... w papierosach wciągam to i na paszczy zniosę
|
|
|
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po pierwsze primo: w aptekach mogą upierać się, że nie istnieje lub wycofany - Mić potwierdzi ![]() ja zamawiam i odbieram, jeszcze nie spotkałam żeby mieli na stanie po drugie primo: ostrożnie, bowiem bywa podrażniającym zdzierakiem jak chcę konkretną wylinkę, to bez rozcieńczania czasem punktowo tylko by syfy wypalić czasem rozcieńczam i wacikiem przecieram skórę
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
normalnie smarowałam nim ryjek saute na noc lub an dzień jak nie wychodziłam nigdzie
używam mycie: na zmianę albo olejek hydrofilny pomarańczowy albo żel nawilżający Fitomed ( jakiś łagodny naturalnyw składzie żel) albo Angels on Bare Skin Lush - dobrze mi robią te olejki w nim - nie jestem czerwona od razu - oddałabym lewy palec u nogi za krem o podobnym składzie Facelle do waginy no co tam mam pod ręką - pod prysznicem stoją jedne rzeczy na umywalkowym blacie inne a na wannie inne tonik: ziołowy hydrolat - obecnie oczar krem nawilżacz: Veskowy antyzmarch leki: metronidazol obecnie i na prychole klindamycyna jak potrza THE END ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A..czyli pewnie tak od razu nie kupię...dobra to się zamówi ![]() Dzięki za ostrzeżenie, to zacznę ostroznie, wylinki nie planuje. Robi mi sie samoistnie ostatnio, nie wiem od czego. Chyba od ogrzewania
|
|
|
|
|
#1012 | ||
|
Nindżopesz
|
W jakiej formie stosowany?
Cytat:
A z jogurtów możesz polecić jakieś waniliowe i zgodne z tą "dietą"? ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
Wszystko sama wymyśliłaś czy jakiś dermatolog polecał?
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
mycie - derma od 18lat mi sugeruje tylko ziołowe, ewnt łagodne do suchej cery czyściki - mega delikatne
plus leki kazała zakwaszać ph skóry i stosować minimalną pielęgnację na wielki wysyp - hormonalny bo 2 razyw roku na jesień i na wiosneu - dostaję leki derm i jakoś brnę ![]() żarłam wiesiołka ale nie wiem czy pomógł - ogólnie mi było dobrze z nim bo ma zdrowe dla kobiecego org kwasy wiedziałam że o czymś zapomniałam - nawilżacz jak mi brak Veskowego - Dermoprotector MD Cetaphil i o olejku herbacianym na syfiory - fogle mam deżawi ![]() olejki i olej tamanu - wymymyśliłąm za pomocą lektury BU Veskowy - cud natury nie zapycha Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-03-29 o 15:37 |
|
|
|
#1014 | |||||
|
Panaroja
|
Machne se spod gruuubej warstwy śniegu i pisanek na choince
![]() Cytat:
Cytat:
wiadomo tyle że można podejrzewać nadmiar stresu , który powoduje wzrost męskich hormonów i hormonów stresu a one powodują łojotok i trądzik , ale to też jest hipoteza .Wysyp po czekoladzie i laktozie to urban legend ![]() Cytat:
![]() 2.i jak , wypuścili jak obiecali ? Cytat:
Cytat:
Mięcho (pierwsze) się piecze , żurek się zrobił , jajka się ugotowali , kura do galarety się gotuje , reszta potem . Seans nocny mnie czeka , ale przynajmniej nikt mi się nie będzie snuć po kuchni i w gary zaglądać ![]() jeszcze tylko bombki wyjąc i na jutro do koszyczka przygotować , barankowi czerwoną czapeczkę i wiooo , świętujemy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam Wam złożyć życzenia.
Samych radości,
kolorowych jajeczek, białych owieczek, uśmiechu bez liku i bakalii w serniku, kiełbaski tłuściutkiej i atmosfery milutkiej.
|
#1016 |
|
Panaroja
|
Szatanku i nawzajemnie
Cholera , co chwila mi wyskakuje z boku , że "zostało wykryte zagrożenie" a to jakaś z reklam chyba tak daje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1017 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nie sądzę
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie białe g padało od nocy do wczesnego popołudnia po czym wyszło słońce i większość stopniała no to na uj fogóle sypało ![]() wracałam z pracy w wodzie po kostki, na szczęście moje prze-buty mi nie przemakają Ktoś jeszcze nic nie gotuje ani nie piecze? bo mam wyrzuty sumienia i nie wiem czy słusznie ![]() Jutro sałatkę zrobię i to tyle chyba
|
|||||
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino chuop jutro wrzuci gotowe zrazy do duszenia iz tym darem pójdziemy do mojej Mam taki zbiórkowy obiadek - myśmy swój zakupili albowiem mamy sprawdzony hue hue
|
|
|
|
|
#1019 | |||
|
Zakorzenienie
|
W formie dla leniwych
![]() Kilka kropli oleju tamanu, do tego kropla żelu z kwasem hialuronowym i na paszczę. Przez jakis czas dawałam sam tamanu, potem mieszałam z jakimś tańszym olejem do pryszczatej skóry . Cytat:
. To niesprawiedliwe ![]() Cytat:
Cytat:
Ja Znaczy zaraz jakieś mięso mam przyprawić przed wrzutem do piekarnika. A jutro jedno ciasto wieczorem
|
|||
|
|
|
#1020 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ja! Też sałatkę jutro pyknę i nagotuję jajków na twardo. Okna dziś na odwal machnęłam od środka bo i tak śnieg sypie. Cytat:
![]() To powiadasz, że dwa powyższe ładnie walczo z syfami? Będę musiała sobie sprawić... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

niestety nie do ciepłych krajów 

u mnei się poprawiło od zmiany pielęgnacji na niekombinowaną - jak znajduję coś co mi służy 9\czytaj nie szkodzi) trzymam się tego aż po gróp i nie szukam nei zmieniam nie kombinuję