|
|
#14101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
|
|
|
|
#14102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moge tam byc kolo 16 dopiero... ;/no wlasnie Ola fotki z nami!! ![]() edit: Karola jaki cud? my zony tam bylysmy wiec bysmy nie pozwolily zeby nam stadion sie popusl, runal czy cos w tym stylu... szczegolnie jak i Magda bysmy nie pozwolily bo tak to chlopcy by tutaj w wawie szybko nie zagrali bo stadion polonii odpada...
|
|
|
#14103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14104 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#14105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
następnym razem musze dorwać Ebiego, Kubusia i Gargułe, to są moje priorytety, a reszte cyknę przy okazji ![]() UWAGA! dodaje Gargułe do listy moich ulubieńców on jest przekochany Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#14106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#14108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14109 |
|
Zakorzenienie
|
noooo!!! To je ono
Już myślałam że mnie każda olałaNo to polewam AAAA!!!! No i za naszego Adasia ofkors |
|
|
|
#14110 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moi ulubieńcy -> Krzynio, Radomski, Garguła, Ebi Tj. Ebiego to mi trudno dodać, bo nie miałam z nim styczności, ale liczę, że też jest fajny |
|
|
|
|
#14111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jeszcze lepiej, weźmie nas tam ze sobą Cytat:
|
||
|
|
|
#14112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14113 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmykam bo trzeba jutro wcześnie wstać
strzemiennego |
|
|
|
#14114 | |
|
Konto usunięte
|
te Tri
Cytat:
Czeka mnie kara? Olaaaa dawaj fotki z nami!
|
|
|
|
|
#14115 |
|
Zakorzenienie
|
Strzemiennego, rozchodniaka, progowego, drzwiowego (w naszym przypadku klawiaturnianego, monitorowego itd
) i mozna sie rozejść ![]() Chyba czas najwyższy pomysleć o założeniu wizażowego klubu AA |
|
|
|
#14116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczułam się taka... Niezastąpiona ![]() ![]() ![]() Sorka że post pod postem ale nie zwróciłam uwagi |
|
|
|
|
#14117 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4003681]zgadzam się
Moi ulubieńcy -> Krzynio, Radomski, Garguła, Ebi Tj. Ebiego to mi trudno dodać, bo nie miałam z nim styczności, ale liczę, że też jest fajny Cóż za ironia losu. Nie poznałaś tylko męża ![]() Edit: Jak myślicie, o której oni mogą jutro skończyć poranny trening? |
|
|
|
#14118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4003868]te Tri a ja już dotknęłam - Garguły Czeka mnie kara? Olaaaa dawaj fotki z nami! [/quote]teraz dopadnie Cię zemsta wściekłej Tri ![]() boshh ale mnie dopadła głupawka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#14119 |
|
Zakorzenienie
|
ale nas zaczęło dużo osób odwiedzać, odkąd zapodałyście zdjęcia z chłopakami
![]() ![]() zapomniałam Wam powiedzieć, jak czekałam na lotnisku, to czterech facetów, jakiś biznesmenów mnie zaczepiło i pytali czy byłam na meczu, nawet troche pogadaliśmy ![]() jedna dziewczyna to nawet buzie rozdziabiła nie wiedzieć czemu |
|
|
|
#14120 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Aaa te wasze fotki!! Zazdroszcze wam!! Ale to nieładnie tak zazdrościć...
Cytat:
Legią?! Cytat:
Cytat:
Przypomina mi takiego jednego hłopaka, z którym się pierwszy raz całowałam... A może to był on?! Cytat:
Ilez można?! Ale okazja jest to się pije!
|
|
#14121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#14122 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To to samo było jak wracałam i kierowałam się już na Dworzec. co chwile ktoś pytał jaki był wynik, jak ogólnie grali, itp |
|||
|
|
|
#14123 |
|
Konto usunięte
|
Joł joł! Nadrobiłam wszystko, jestem boska!
![]() Po pierwsze mecz był ZAJ EBI STY, strrrrasznie Wam zazdroszczę! Wypatrywałam na trybunach Was i flagi Ally, ale nie widziałam... :/ Po drugie teraz moje największe marzenie to jechać na mecz BVB-Wisła i zrobie WSZYSTKO, żeby dopiąć swego! Dopiero byłby wypas, gdybyśmy były wszystkie razem! Pojechałabym sobie z Novi pociagiem ![]() Po trzecie, ale miałam teraz fajne "Green street hooligans" pod oknem Ludzie wracali z meczu Kolejorza (kurde, przegrali ) i walili w jakieś bębny, darli się, jak się otworzyło okno to było słychać taki klimacik....AJJJJJ, ja chcę na mecz jakiś jechać!!!
|
|
|
|
#14124 |
|
Konto usunięte
|
Na meczu nie byłam niestety, ale za to jak opijałam! łohohoh
Lepiej niż Novi
|
|
|
|
#14125 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4004199]Joł joł! Nadrobiłam wszystko, jestem boska!
![]() Po pierwsze mecz był ZAJ EBI STY, strrrrasznie Wam zazdroszczę! Wypatrywałam na trybunach Was i flagi Ally, ale nie widziałam... :/ Po drugie teraz moje największe marzenie to jechać na mecz BVB-Wisła i zrobie WSZYSTKO, żeby dopiąć swego! Dopiero byłby wypas, gdybyśmy były wszystkie razem! Pojechałabym sobie z Novi pociagiem ![]() Po trzecie, ale miałam teraz fajne "Green street hooligans" pod oknem Ludzie wracali z meczu Kolejorza (kurde, przegrali ) i walili w jakieś bębny, darli się, jak się otworzyło okno to było słychać taki klimacik....AJJJJJ, ja chcę na mecz jakiś jechać!!![/quote]Nie widac ich było bo siedziały po stronie dla VIPów, a kamera skierowana na żylete była... Ojj świetnie by było!! Wszystkie żony w Krakowie... Ja ide na pewno!! W końcu mam blisko ![]() Hehe... Klimatycznie... Przypomniało mi się, jak po mundialowym meczu z Niemcami moi drodzy koledzy (m.in benek) wyrwali znak, który stoi w pobliżu mojego domu i chciali mi go przytaszczyc pod bramkę... Ale zrobił za duży hałas i musieli uciekac...
|
#14126 |
|
Zakorzenienie
|
Wypraszam sobie
Ale jaki ruch na wątku od razu ![]() Co do Garguły, Krzynia i reszty słodziaków . Ani ich na żywo nie widziałam, ani zdjęć z nimi nie mam. Nie dotykałam ich, nie wąchałąm ani nic z tych rzeczy ale też ich bardzo lubię i wydajaą sie baaardzo sympatyczni. Szczególnie Krzynio jak bułę opierdziela ![]() Chciałam się jeszcze poskarżyć że jak na razie (narazie... Madafaka jak to się pisze!! ) słuch po moim aparacie zaginął... Mało tego! Jak na złość... Brat wrócił a aparatu NI MA!!
|
|
|
|
#14127 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4004199]Joł joł! Nadrobiłam wszystko, jestem boska! ![]() Po pierwsze mecz był ZAJ EBI STY, strrrrasznie Wam zazdroszczę! Wypatrywałam na trybunach Was i flagi Ally, ale nie widziałam... :/ Po drugie teraz moje największe marzenie to jechać na mecz BVB-Wisła i zrobie WSZYSTKO, żeby dopiąć swego! Dopiero byłby wypas, gdybyśmy były wszystkie razem! Pojechałabym sobie z Novi pociagiem ![]() Po trzecie, ale miałam teraz fajne "Green street hooligans" pod oknem Ludzie wracali z meczu Kolejorza (kurde, przegrali ) i walili w jakieś bębny, darli się, jak się otworzyło okno to było słychać taki klimacik....AJJJJJ, ja chcę na mecz jakiś jechać!!![/quote]heh tez bym chciala isc na ten mecz ale samej jechac... a kiedy ten mecz dokladnie jest? ale wiecie ja bym z Novi siedziala na trybunie kibicow bvb kurde jakbysmy sie tam wszystkie spotkaly to byloby ostro
|
|
|
#14128 |
|
Konto usunięte
|
A propos Krzynia- mam kolege w klasie, IDENTYCZNY do Krzynia! Chciałam mu to powiedzieć, ale nie wiem, czy mu się przyro nie zrobi
|
|
|
|
#14129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14130 |
|
Konto usunięte
|
Aga- to chyba logiczne, że ja też będę na trybunie BVB?? U mnie w klasie już wszyscy znają moją obsesję na punkcie Borussia
![]() Ej, może zadam takie dziwne pytanie...ale...która z Was to Ania?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.

moge tam byc kolo 16 dopiero... ;/
my zony tam bylysmy wiec bysmy nie pozwolily zeby nam stadion sie popusl, runal czy cos w tym stylu... szczegolnie jak i Magda bysmy nie pozwolily bo tak to chlopcy by tutaj w wawie szybko nie zagrali bo stadion polonii odpada...
następnym razem musze dorwać Ebiego, Kubusia i Gargułe, to są moje priorytety, a reszte cyknę przy okazji

Poczułam się taka... Niezastąpiona