|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9
cieszę się, że pomaga, ja sama jeszcze nie testowałam tego sposobu-nie było okazji na szczęście
|
|
|
|
#3812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja raz nie zdałam na znaku STOP Nie to, że go nie widziałam, ale nie było lini ciągłej w jego okolicach, więc zatrzymałam się przy tym znaku i ruszyłam dalej, do skrzyżowania od znaku miałam może z 0,5 metra, a egzaminator przed samym skrzyżowaniu wcisnął hamulec i dziękujemy![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ze mnie ciamajda |
|||
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40040943]Bry.
My byliśmy na zakupach świątecznych, zastanawiałam się, czy zamiast bukietu żonkili nie kupić sobie gwiazdy betlejemskiej :/ Masakra, jak nas zasypało... Gdyby nie TŻ, nie wychodziłabym z domu z obawy o ew. upadek :/ PYTANIE: [U]Wczoraj zrobiłam kotlety z indyka i do dzisiaj mam 2 w lodówce. Czy mogę je dzisiaj zamrozić? Czy już za późno i miałam je od razu mrozić? [/QUOTE] Mysle ze spokojnie mozesz je zamrozic Cytat:
![]() Moja choinka przed domem-trzeba tylko jajkami przyozdobic ![]() Cytat:
![]() Ja tez w swej karierze oblałam 2 razy na łuku Potem jak juz udało mi sie wyjechac na miasto to bezczelnie wymusiłam i wkoncu za 4 razem sie 8 marca powiodło Nie poddawaj sie i walcz!!!!!!!!!Wierze w Ciebie. Łuk da sie pokonac...czasem trzeba tylko nieco więcej czasu Jak np. w przypadku mej osoby
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki za słowa otuchy, jesteście jak anioły
Egzaminator wydawał się ok, byłam spokojna praktycznie do samego konca jak juz wychodziliśmy na plac, ale chyba czekanie 1,5 h dało mi popalić i jak się zestresowałam to raz nawet Bezik się chyba zestresował bo mnie brzuch zaczął tam boleć.No nic- będę próbowała do skutku, teraz zawaliłam, ale w końcu mam dla kogo, a to najważniejsze. ![]() Witam nową Mamusię - kubus puchatek Gratuluję nowych tygodni rozpoczętych ![]() Ewusia- Tymuś śliczny ![]() Dziewczynki, które wyjechały już na Święta- Zdrowych, Wesołych, Rodzinnych i mam nadzieję choć trochę bardziej słonecznych dni
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
#3815 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Filipka ![]() Cytat:
Firma nie dostosowała stanowiska dla ciężarnej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kuzynka wynajmuje pokoj w Zamosciu blisko starówki.....I w jej mieszkanku jest 1 pokoj +drugi przechodzni tzn.jeden duzy ale podzielony ścianą jakby na mniejszą i większą polowę i za ten pokój juz z opłatami za wode,gaz,prad włascicielka wzięła od takie laseczki 350 zł.
|
|
#3816 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Gondola jest duża i głęboka, dzidzius ma w niej bardzo przytulnie Jest nowa spacerowka, ma duża budke i sama tez jest raczej normalnych rozmiarów i nie jest juz kubelkowa. I ma nowe koła które zdaniem pana w sklepie nigdy sie nie przebija i nie trzeba ich pompowac a nie są piankowe tylko normalne. Cytat:
Cytat:
U nas tez śnieg sypie, ale ja sie nie ruszam z domu to mi to nie przeszkadza ![]() Zupka dochodzi, zaraz będziemy jeść Moj maluch kopie mnie gdy TZ mu czyta
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa bo oszaleje!!!
Śniezyca u mnie :/ a niedługo mam do miasta jechac :/ Dobrze ze wyprałam zimowy płaszcz
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
i ta okropna pogoda do mnie doszła, jeszcze słaby śnieg, ale jest
|
|
|
|
#3819 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze tylko łazienka
nie chce mi się już, no ale odpoczne chwile i już ogarnę to co mado ogarnięcia.Gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja zdałam za 4 razem dopiero |
|||
|
|
|
#3820 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie smuć się, wiesz jak to jest z prawkiem ![]() Mój TŻ zdawał kiedyś 6 razy aż dał sobie spokój na 6 lat. Dopiero w tamtym roku zrobił ponowne podejście i zdał od razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień zaczęłam w kiepskim humorze, ale poprawił mi się, gdy okazało się, że po lekkim tuningu nowo zakupiony wczoraj stanik jest na mnie idealny ![]() Poprzymierzałam też ewentualne "kreacje" na święta i okazało się, że moja ukochana koszula z Mohito nadal jest na mnie dobra Rozchodzi się na guzikach, ale jako, że najśliczniejszy jest w niej kołnierzyk - ubiorę na wierzch sweterek i będę nawet nawet wyglądała Przeszyłam też guziki w płaszczu i odetchnęłam w końcu pełną piersią A i zapomniałam - TŻ odpalił wczoraj karuzlę i śmiga Myślę, że w przyszłości spokojnie jeszcze i my ją komuś odsprzedamy Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-03-29 o 14:27 |
|||
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam.Do pozniej zabcie
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
A co tu taka cisza?
I z ważniejszych rzeczy-nie mam żółtaczki
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
informuje uroczyście, ze otrzymałam własnie wypłate za okres od 11.02 do 20.03 i ciesze sie niezmiernie bo mam prawie 300 zł wiecej niż normalnie dostaje, wg wypłaty styczniowej (była troche okrojona) nawet o 500 zł wiecej, wiec sie cieze neizmiernie i po świetach kupujemy szafę do sypialni (wreszcie!!) i łóżeczko dla Córeczki
Gratuluje tygodni ciąży i dla zdajacej prawko: na pewno zdasz, a za którym razem to juz mało ważne, tak mi tata mówił i mnie to stawialo na nogi ze wkońcu musi sie udac, i udało sie za 3 razem (jak mój konstruktor zagroził, że wrzuci mnie do odry z przyczepionym workiem z węglem jesli znowu obleje) ![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- miałaś podejrzenie żółtaczki? :szok: |
|
|
|
#3825 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie, że bluzeczka pasuje, ja sprawdzę moją ołówkową spódnicę sprzed ciąży co była trochę za duża nawet na wigilię jak byłam.. ale nie obiecuję sobie zbyt wiele hahahha No i super, że karuzela działa.. będę chyba myśleć nad taką rzeczą dla małego ! Cytat:
najważniejsze, że $ Wam trochę wpadnie.Odnośnie wrzucenia do rzeki.. mi by teraz nawet nie musieli doczepiać worka z węglem- sądzę, że bym poszła na dno bez problemu z moim dzidziolem, mimo, że pływać umiem hahahha
|
|||
|
|
|
#3826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba nie, gin mi zlecił razem z innymi badaniami-Antygen HBs się to nazywa. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Idę sprzątać ![]() Mam w planach na dziś jeszcze laminowanie włosów i malowanie paznokci, ale najchętniej to spać bym poszła
|
||
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też muszę dzisiaj posprzątać, bo przyjeżdżają chyba rodzice Tżta, a taki syf.. nie muszę Wam oczywiście mówić, że baaaaardzo mi się chce ogarniać dom i wręcz się palę do tego zajęcia ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- No dokładnie.. z kretesem na dno
|
|
|
|
|
#3829 |
|
Zadomowienie
|
hejka
przyszłam się przywitać trochę podczytać i zaraz idę odpoczać ![]() zrobiłam 2 placki , sałatkę obiad i mam dość jeszcze okna pomyłam
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz im, że idziecie z TŻ na drogę krzyżową ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
jaką sałatke zrobilas?? szukam inspiracji
|
|
|
|
#3833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że z tymi oknami to nie szalałaś
|
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja już porobiłam co chciałam i właściwie mogłabym się już zbierać do tej galerii.. ale coś mnie brzuchol boli, żołądek chyba.. Muszę się na chwilę położyć. W ogóle to odechciało mi się wychodzić.. zwłaszcza, że nie wiem kompletnie co kupić najbliższym.. robię już któreś z kolei podejście.. już mi niedobrze od oglądania |
|
|
|
|
#3835 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam 10 stron do nadrabiania, ale na tą chwilę nie dam rady. Od rana byłam na zakupach - o zgrozo co za tłumy, dopiero wróciłam. Mąż obiecał, że poodkurza za mnie Chociaż tyle. Ok uciekam sprzątać dalej
|
#3837 |
|
Zadomowienie
|
zwykłą, jarzynową...zawsze robie gyrosa ale już mi się tej chciało....ostatnio makaronowa była
ale ryżowa też bardzo dobra
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moi Teściowie fajni, aczkolwiek jeżeli chodzi o sprzątanie to nie mam zbytniej ochoty głowa mnie rozbolała poza tym od tego ryku po niezdaniu prawka W drogę krzyżową raczej nie uwierzą, bo mój Tż niewierzący, a ja niepraktykująca zbytnio.. co najwyżej mogę powiedzieć, że pies poszedł na Drogę Krzyżową i muszę go pilnować
|
||
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
Jak sie ciesze ze juz wyszlam z pracy teraz jade na plotki do siostry a szybsze wyjscie z pracy ja zalatwilam wszystkim
|
|
|
|
#3840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

Nie to, że go nie widziałam, ale nie było lini ciągłej w jego okolicach, więc zatrzymałam się przy tym znaku i ruszyłam dalej, do skrzyżowania od znaku miałam może z 0,5 metra, a egzaminator przed samym skrzyżowaniu wcisnął hamulec i dziękujemy
A jak ktoś wizytuje, to szczęśliwych wiadomości!

Jak np. w przypadku mej osoby 

nie chce mi się już, no ale odpoczne chwile i już ogarnę to co mado ogarnięcia.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)