Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 13:53   #3811
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
współczuje, ja dalej się inhaluję tym majerankiem i to naprawdę działa
cieszę się, że pomaga, ja sama jeszcze nie testowałam tego sposobu-nie było okazji na szczęście

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 13:54   #3812
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
no niestety dziewczynki.. jestem idiotą do kwadratu i oblałam na łuku.. nawet nie chce mi się o tym myśleć. Wstyd mi strasznie i całą drogę powrotną przeryczałam w autobusie
Głowa do góry Następnym razem powinno być lepiej

Ja raz nie zdałam na znaku STOP Nie to, że go nie widziałam, ale nie było lini ciągłej w jego okolicach, więc zatrzymałam się przy tym znaku i ruszyłam dalej, do skrzyżowania od znaku miałam może z 0,5 metra, a egzaminator przed samym skrzyżowaniu wcisnął hamulec i dziękujemy

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dziś zaczynam 23 tydzień
Gratuluję wszystkim rozpoczętym! A jak ktoś wizytuje, to szczęśliwych wiadomości!

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
ha! ja też zaczynam dziś kolejny tydzień, w końcu piątek mamy
czyli witam się w 25 tygodniu

Ale ze mnie ciamajda Chciałam zawieścić na firance ładne ręczenie zdobione strusie jajo i co oczywiście mi spadło i się pobiło . Najlepsze jest to, że w tamtym roku też przy wieszaniu zbiłam
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 13:58   #3813
Rockyyy
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40040943]Bry.

My byliśmy na zakupach świątecznych, zastanawiałam się, czy zamiast bukietu żonkili nie kupić sobie gwiazdy betlejemskiej :/ Masakra, jak nas zasypało... Gdyby nie TŻ, nie wychodziłabym z domu z obawy o ew. upadek :/

PYTANIE: [U]Wczoraj zrobiłam kotlety z indyka i do dzisiaj mam 2 w lodówce. Czy mogę je dzisiaj zamrozić? Czy już za późno i miałam je od razu mrozić?
[/QUOTE]
Mysle ze spokojnie mozesz je zamrozic
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
napiekłam babeczek na świeta (ale nie sa takie jak powinny byc), i keks siedzi w piekarniku, jeszcze pranie do prasowania.
Jutro troche słatek zrobic trzeba, jajka pomalowac i świeta

to moje ulubione święta, a jakoś teraz czuje że to Boze Narodzenie a nie Wielkanoc, jutro chyba choinke przystroje
Pracowita z Ciebie dziołszka
Moja choinka przed domem-trzeba tylko jajkami przyozdobic
Cytat:
no niestety dziewczynki.. jestem idiotą do kwadratu i oblałam na łuku.. nawet nie chce mi się o tym myśleć. Wstyd mi strasznie i całą drogę powrotną przeryczałam w autobusie
Kochana
Ja tez w swej karierze oblałam 2 razy na łuku
Potem jak juz udało mi sie wyjechac na miasto to bezczelnie wymusiłam i wkoncu za 4 razem sie 8 marca powiodło
Nie poddawaj sie i walcz!!!!!!!!!Wierze w Ciebie.
Łuk da sie pokonac...czasem trzeba tylko nieco więcej czasu Jak np. w przypadku mej osoby
Stary 2013-03-29, 14:02   #3814
enlevee
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy, jesteście jak anioły
Egzaminator wydawał się ok, byłam spokojna praktycznie do samego konca jak juz wychodziliśmy na plac, ale chyba czekanie 1,5 h dało mi popalić i jak się zestresowałam to raz nawet Bezik się chyba zestresował bo mnie brzuch zaczął tam boleć.
No nic- będę próbowała do skutku, teraz zawaliłam, ale w końcu mam dla kogo, a to najważniejsze.

Witam nową Mamusię - kubus puchatek
Gratuluję nowych tygodni rozpoczętych

Ewusia- Tymuś śliczny

Dziewczynki, które wyjechały już na Święta- Zdrowych, Wesołych, Rodzinnych i mam nadzieję choć trochę bardziej słonecznych dni
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:04   #3815
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj, a ja tak kciuki trzymałam Przykro mi
Ale nie martw się, następnym razem pójdzie lepiej! Ja też oblałam raz na łuku. Zdarza się.

A tak w ogóle, to dzień dobry
Przepraszam, że tak mało się udzielam, ale jestem u rodziców i prawie nie włączam komputera.
Dziś zaczynam 23 tydzień
Gratuluję wszystkim rozpoczętym! A jak ktoś wizytuje, to szczęśliwych wiadomości!
dla Filipka
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
nice

udało się ja też mam wizytę 3.04

Ja ostatnio po kilku dniach zamroziłam kotlety mielone.. jakiś czas temu rozmroziłam, zjedliśmy i żyjemy Wg mnie możesz mrozić

My też oszczędzaliśmy tej zimy.. ale rachunki i tak za duże nam się wydawały.. mąż zmniejszył trochę pobór gazu na piecyku i mogliśmy grzać dłużej, a rachunki były mniejsze.. a w domku cieplej trochę.. kaloryfery co prawda nie były gorące, a mocno ciepłe, ale bardziej wyrównana temp. pomieszczeń dzięki dłuższemu grzaniu
My tez staramy sie oszczedzac na opale chociaz ja lubie z krótkim rękawkiem pomykac po domku ......
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

oj bym poleżała, ale w pracy nie ma leżanki dla kobiet w ciąży

:
Firma nie dostosowała stanowiska dla ciężarnej
Cytat:
sie śmiejesz, ale moja mama zawsze przy wejsciu do domu, daje gałązki i wiesza na nich kolorowe jajka
Oryginalne dekoracje :
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość

Sheste czytam "czasem" co piszesz i mam takie zdanie jak wiekszosc, wiec nie bede przytaczac, ale widze, ze Tobie wszedzie zle i wogole (niestety tak z tego wychodzi). A co do kredytu - po co sie pakowac w kredyt jak na biezace wydatki ledwo Wam starcza. U nas oboje pracujemy, ja moge powiedziec, ze zarabiam calkiem niezle i tez jak wzielismy ostatnio kredyt mysle jak podolamy, a co tu mowic o Was, jak tylko TZ pracuje, a ty masz jakas kase z tego co ci da tata Marki.Nad tym bym sie dokladniej zastanowila, bo niedlugo bedzie was czworo - tak jak i u mnie.
]
Ja tak sobie mysle czy na początek nie bedzie bezpieczniej wynając małe mieszkanko......Wiem ze to kosztuje ale jak człowiek dobrze poszuka to da sie znalezc cos w rozsądnej cenie.Moze nie bedzie to apartament ale ,,swój kat".
Kuzynka wynajmuje pokoj w Zamosciu blisko starówki.....I w jej mieszkanku jest 1 pokoj +drugi przechodzni tzn.jeden duzy ale podzielony ścianą jakby na mniejszą i większą polowę i za ten pokój juz z opłatami za wode,gaz,prad włascicielka wzięła od takie laseczki 350 zł.
Stary 2013-03-29, 14:09   #3816
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
Sarenka to zrobiła), leżałam sobie na plasko, patrze na brzuch a mi się coś ruszą, chciałam chwycić za aparat , podciągnęłam się, tak jak do brzuszków, patrze a mi pępek znikł na chwilę hahaha.
Ale to super wyglada dużo siły ma Sarunia

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!

Zastanawiam się nad wyborem wózka. Kupiłyście już? Wiecie jaki kupić?

Poważnie zastanawiam się nad zakupem Maxi Cosi Mura 4 - raczej opinie ma dobre. Zdecydowałybyście się na ten wózek? Oczywiście przejrzałam wątek zbiorczy dotyczacy zakupu wózka ale oczywiście jak w większości przypadków, nie ma jednoznacznych opinii.

Z góry dziękuję za pomoc!
Ja oglądałam najnowsza Mure 4 Plus, mojemu TZ bardzo si spodobała, ja byłam trochę zawiedziona widokiem na żywo. W necie wyglada tak zgrabnie a na żywo to duży wózek. Chociaż widziałam ze inne wózki tez są dużych rozmiarów
Gondola jest duża i głęboka, dzidzius ma w niej bardzo przytulnie
Jest nowa spacerowka, ma duża budke i sama tez jest raczej normalnych rozmiarów i nie jest juz kubelkowa. I ma nowe koła które zdaniem pana w sklepie nigdy sie nie przebija i nie trzeba ich pompowac a nie są piankowe tylko normalne.

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,jestem nowa,czy mogę się przyłaczyć do Waszego zacnego grona? mam termin na 18/08. w czwartek ide na połówkowe. nie mieszkam w Polsce,obecnie w Szkocji w stolicy. nierobię jeszcze zakupów,zostawiam sobie na pózniej czytałam tylko trochę o wózkach i chciałam zapytać,czy znacie firmę Peg Perego z Włoch? mają same dobre opinie i fajne nowe modele na 2013 rok. pozdrawiam wszystkie mamuśki
Witaj

Cytat:
nie smutaj sie kochana

U nas tez śnieg sypie, ale ja sie nie ruszam z domu to mi to nie przeszkadza
Zupka dochodzi, zaraz będziemy jeść
Moj maluch kopie mnie gdy TZ mu czyta dzisiaj porządnego kopa dostałam. Myślicie ze tak mu sie podoba czy chce zeby tatuś przestał

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:15   #3817
Rockyyy
Zakorzenienie

Aaaaaa bo oszaleje!!!
Śniezyca u mnie :/ a niedługo mam do miasta jechac :/
Dobrze ze wyprałam zimowy płaszcz
Stary 2013-03-29, 14:20   #3818
fiazo
Zakorzenienie

i ta okropna pogoda do mnie doszła, jeszcze słaby śnieg, ale jest

Synek
Stary 2013-03-29, 14:22   #3819
magolina
Wtajemniczenie

Jeszcze tylko łazienka nie chce mi się już, no ale odpoczne chwile i już ogarnę to co mado ogarnięcia.

Gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A my dziś mamy półrocznicę ślubu

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,jestem nowa,czy mogę się przyłaczyć do Waszego zacnego grona? mam termin na 18/08. w czwartek ide na połówkowe. nie mieszkam w Polsce,obecnie w Szkocji w stolicy. nierobię jeszcze zakupów,zostawiam sobie na pózniej czytałam tylko trochę o wózkach i chciałam zapytać,czy znacie firmę Peg Perego z Włoch? mają same dobre opinie i fajne nowe modele na 2013 rok. pozdrawiam wszystkie mamuśki
Witaj mamy bardzo zbliżony termin porodu - Ty na 18.08 ja na 19.08

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
zapisalam sie na usg . Mam wyznaczone na 03.04..bardzo sie ciesze ze sie tego dnia . Nie wiem czy dziecko moje pojdzie podpatrzyc rodzenstwo akurat konczy lekcje moze ja wezme z ostatniej lekcji i pojdzie ze mna . Zobaczymy
Super, że się w końcu udało zapisać. Ja też mam 03.04 połówkowe

Cytat:
Oj tam nie ma się czego wstydzić, nie Ty pierwsza i nie ostatnia następnym razem będzie lepiej.
Ja zdałam za 4 razem dopiero a mojej koleżanki koleżanka za 14
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:29   #3820
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj
Nie smuć się, wiesz jak to jest z prawkiem
Mój TŻ zdawał kiedyś 6 razy aż dał sobie spokój na 6 lat.
Dopiero w tamtym roku zrobił ponowne podejście i zdał od razu
Cytat:
Dziś zaczynam 23 tydzień

Cytat:

Dzień zaczęłam w kiepskim humorze, ale poprawił mi się, gdy okazało się, że po lekkim tuningu nowo zakupiony wczoraj stanik jest na mnie idealny Trzyma super i wygląda super. Nawet lekko pomniejsza mi cycki Chyba kupię jeszcze jeden
Poprzymierzałam też ewentualne "kreacje" na święta i okazało się, że moja ukochana koszula z Mohito nadal jest na mnie dobra Rozchodzi się na guzikach, ale jako, że najśliczniejszy jest w niej kołnierzyk - ubiorę na wierzch sweterek i będę nawet nawet wyglądała
Przeszyłam też guziki w płaszczu i odetchnęłam w końcu pełną piersią

A i zapomniałam - TŻ odpalił wczoraj karuzlę i śmiga Jest super extra zajefajna, a odgłosy natury są naprawdę relaxujące
Myślę, że w przyszłości spokojnie jeszcze i my ją komuś odsprzedamy

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-03-29 o 14:27
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:35   #3821
Rockyyy
Zakorzenienie

Mykam.Do pozniej zabcie
Stary 2013-03-29, 14:36   #3822
Neni1984
Zakorzenienie

A co tu taka cisza?
I z ważniejszych rzeczy-nie mam żółtaczki
Stary 2013-03-29, 14:43   #3823
iwona335
Zakorzenienie

informuje uroczyście, ze otrzymałam własnie wypłate za okres od 11.02 do 20.03 i ciesze sie niezmiernie bo mam prawie 300 zł wiecej niż normalnie dostaje, wg wypłaty styczniowej (była troche okrojona) nawet o 500 zł wiecej, wiec sie cieze neizmiernie i po świetach kupujemy szafę do sypialni (wreszcie!!) i łóżeczko dla Córeczki

Gratuluje tygodni ciąży
i dla zdajacej prawko: na pewno zdasz, a za którym razem to juz mało ważne, tak mi tata mówił i mnie to stawialo na nogi ze wkońcu musi sie udac, i udało sie za 3 razem (jak mój konstruktor zagroził, że wrzuci mnie do odry z przyczepionym workiem z węglem jesli znowu obleje)

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
A co tu taka cisza?
miałaś podejrzenie żółtaczki? :szok:
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 14:47   #3824
fiazo
Zakorzenienie

ide hura godzine wczesniej

Synek
Stary 2013-03-29, 14:50   #3825
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Oj tam nie ma się czego wstydzić, nie Ty pierwsza i nie ostatnia następnym razem będzie lepiej.
Ja zdałam za 4 razem dopiero a mojej koleżanki koleżanka za 14
Byleby wiedzieć, że w końcu zdam.. no 14 razy to sobie nie życzę co prawda, bo tyyyyyyyle kasy by poszło, ale macie rację- to żaden wstyd

Cytat:
Ojjj
Nie smuć się, wiesz jak to jest z prawkiem
Mój TŻ zdawał kiedyś 6 razy aż dał sobie spokój na 6 lat.
Dopiero w tamtym roku zrobił ponowne podejście i zdał od razu

Dzień zaczęłam w kiepskim humorze, ale poprawił mi się, gdy okazało się, że po lekkim tuningu nowo zakupiony wczoraj stanik jest na mnie idealny Trzyma super i wygląda super. Nawet lekko pomniejsza mi cycki Chyba kupię jeszcze jeden
Poprzymierzałam też ewentualne "kreacje" na święta i okazało się, że moja ukochana koszula z Mohito nadal jest na mnie dobra Rozchodzi się na guzikach, ale jako, że najśliczniejszy jest w niej kołnierzyk - ubiorę na wierzch sweterek i będę nawet nawet wyglądała
Przeszyłam też guziki w płaszczu i odetchnęłam w końcu pełną piersią

A i zapomniałam - TŻ odpalił wczoraj karuzlę i śmiga Jest super extra zajefajna, a odgłosy natury są naprawdę relaxujące
Myślę, że w przyszłości spokojnie jeszcze i my ją komuś odsprzedamy
No to jak Twój Tż po 6 latach podszedł i zdał bez problemu to może mi też się uda

Fajnie, że bluzeczka pasuje, ja sprawdzę moją ołówkową spódnicę sprzed ciąży co była trochę za duża nawet na wigilię jak byłam.. ale nie obiecuję sobie zbyt wiele hahahha

No i super, że karuzela działa.. będę chyba myśleć nad taką rzeczą dla małego !

Cytat:
informuje uroczyście, ze otrzymałam własnie wypłate za okres od 11.02 do 20.03 i ciesze sie niezmiernie bo mam prawie 300 zł wiecej niż normalnie dostaje, wg wypłaty styczniowej (była troche okrojona) nawet o 500 zł wiecej, wiec sie cieze neizmiernie i po świetach kupujemy szafę do sypialni (wreszcie!!) i łóżeczko dla Córeczki

Gratuluje tygodni ciąży
i dla zdajacej prawko: na pewno zdasz, a za którym razem to juz mało ważne, tak mi tata mówił i mnie to stawialo na nogi ze wkońcu musi sie udac, i udało sie za 3 razem (jak mój konstruktor zagroził, że wrzuci mnie do odry z przyczepionym workiem z węglem jesli znowu obleje)

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Ale super kochana ! Masz prezent od Zajączka najważniejsze, że $ Wam trochę wpadnie.

Odnośnie wrzucenia do rzeki.. mi by teraz nawet nie musieli doczepiać worka z węglem- sądzę, że bym poszła na dno bez problemu z moim dzidziolem, mimo, że pływać umiem hahahha

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-29, 14:55   #3826
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

Ale super

Chyba nie, gin mi zlecił razem z innymi badaniami-Antygen HBs się to nazywa.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:

No to jak Twój Tż po 6 latach podszedł i zdał bez problemu to może mi też się uda
No-to odczekaj teraz 6 lat i idź zdawać

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Idę sprzątać
Mam w planach na dziś jeszcze laminowanie włosów i malowanie paznokci, ale najchętniej to spać bym poszła
Stary 2013-03-29, 14:56   #3827
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Byleby wiedzieć, że w końcu zdam.. no 14 razy to sobie nie życzę co prawda, bo tyyyyyyyle kasy by poszło, ale macie rację- to żaden wstyd

Fajnie, że bluzeczka pasuje, ja sprawdzę moją ołówkową spódnicę sprzed ciąży co była trochę za duża nawet na wigilię jak byłam.. ale nie obiecuję sobie zbyt wiele hahahha

No i super, że karuzela działa.. będę chyba myśleć nad taką rzeczą dla małego !

Ale super kochana ! Masz prezent od Zajączka najważniejsze, że $ Wam trochę wpadnie.

Odnośnie wrzucenia do rzeki.. mi by teraz nawet nie musieli doczepiać worka z węglem- sądzę, że bym poszła na dno bez problemu z moim dzidziolem, mimo, że pływać umiem hahahha
jestesmy idealnymi kandydatkami na topielca :milcze:
Stary 2013-03-29, 14:57   #3828
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super

Chyba nie, gin mi zlecił razem z innymi badaniami-Antygen HBs się to nazywa.

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

No-to odczekaj teraz 6 lat i idź zdawać

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Idę sprzątać
Mam w planach na dziś jeszcze laminowanie włosów i malowanie paznokci, ale najchętniej to spać bym poszła
Hahah to moje dziecko już zdąży do szkoły pójść, a matka dopiero pójdzie zdawać egzamin

Ja też muszę dzisiaj posprzątać, bo przyjeżdżają chyba rodzice Tżta, a taki syf.. nie muszę Wam oczywiście mówić, że baaaaardzo mi się chce ogarniać dom i wręcz się palę do tego zajęcia

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
jestesmy idealnymi kandydatkami na topielca :milcze:
No dokładnie.. z kretesem na dno

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-29, 14:58   #3829
sarna405
Zadomowienie

hejka przyszłam się przywitać trochę podczytać i zaraz idę odpoczać
zrobiłam 2 placki , sałatkę obiad i mam dość jeszcze okna pomyłam
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:02   #3830
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Poprzymierzałam też ewentualne "kreacje" na święta i okazało się, że moja ukochana koszula z Mohito nadal jest na mnie dobra
mnie jeszcze dziś czeka przymiarka świątecznych zestawów, czarno to widzę
Stary 2013-03-29, 15:03   #3831
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też muszę dzisiaj posprzątać, bo przyjeżdżają chyba rodzice Tżta, a taki syf.. nie muszę Wam oczywiście mówić, że baaaaardzo mi się chce ogarniać dom i wręcz się palę do tego zajęcia
To oni nie mają innych zajęć w Wielki Piątek?
Powiedz im, że idziecie z TŻ na drogę krzyżową

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
A ja czarno-biało właściwie
Stary 2013-03-29, 15:03   #3832
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
jaką sałatke zrobilas?? szukam inspiracji
Stary 2013-03-29, 15:04   #3833
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
No to się napracowałaś
Mam nadzieję, że z tymi oknami to nie szalałaś
Stary 2013-03-29, 15:05   #3834
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
A co tu taka cisza?

Ja już porobiłam co chciałam i właściwie mogłabym się już zbierać do tej galerii.. ale coś mnie brzuchol boli, żołądek chyba.. Muszę się na chwilę położyć. W ogóle to odechciało mi się wychodzić.. zwłaszcza, że nie wiem kompletnie co kupić najbliższym.. robię już któreś z kolei podejście.. już mi niedobrze od oglądania

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:05   #3835
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Ja miałam na 2. egzaminie takiego egzaminatora wrednego, który mnie wyśmiewał przy błędzie, a na koniec mi powiedział, że mu baaardzo szkoda, że nie zdałam, bo mam na imię tak, jak jego była dziewczyna i ma sentyment do imienia... Też ryczałam całą drogę powrotną i po tym egzaminie się zraziłam :/
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:06   #3836
mela1234
Zakorzenienie

Witam
Mam 10 stron do nadrabiania, ale na tą chwilę nie dam rady.
Od rana byłam na zakupach - o zgrozo co za tłumy, dopiero wróciłam. Mąż obiecał, że poodkurza za mnie Chociaż tyle. Ok uciekam sprzątać dalej
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:06   #3837
sarna405
Zadomowienie

zwykłą, jarzynową...zawsze robie gyrosa ale już mi się tej chciało....ostatnio makaronowa była
ale ryżowa też bardzo dobra jajo ryż papryka
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 15:06   #3838
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Haha ja również

Cytat:
To oni nie mają innych zajęć w Wielki Piątek?
Powiedz im, że idziecie z TŻ na drogę krzyżową

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

A ja czarno-biało właściwie
Nie no, niech przyjadą bo wałówkę dostaniemy hahaha Moi Teściowie fajni, aczkolwiek jeżeli chodzi o sprzątanie to nie mam zbytniej ochoty głowa mnie rozbolała poza tym od tego ryku po niezdaniu prawka

W drogę krzyżową raczej nie uwierzą, bo mój Tż niewierzący, a ja niepraktykująca zbytnio.. co najwyżej mogę powiedzieć, że pies poszedł na Drogę Krzyżową i muszę go pilnować

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-29, 15:06   #3839
fiazo
Zakorzenienie

Jak sie ciesze ze juz wyszlam z pracy teraz jade na plotki do siostry a szybsze wyjscie z pracy ja zalatwilam wszystkim

Synek
Stary 2013-03-29, 15:07   #3840
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Ja już porobiłam co chciałam i właściwie mogłabym się już zbierać do tej galerii.. ale coś mnie brzuchol boli, żołądek chyba.. Muszę się na chwilę położyć. W ogóle to odechciało mi się wychodzić.. zwłaszcza, że nie wiem kompletnie co kupić najbliższym.. robię już któreś z kolei podejście.. już mi niedobrze od oglądania
Prezenty na zajączka robisz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości