![]() |
#121 | |
and cigarettes
|
Dot.: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |||
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie Twój facet jest dziwny... Ale z drugiej strony chciałaś odpowiedzi to masz... choć nie dziwię się, że czujesz się zraniona. Dla mnie to logiczne, że jak się z kimś jest to jest się też dlatego, że nam się podoba (prócz tego, że jest super człowiekiem). I podoba nam sie jego ciało pod każdym względem.
Niby faceci wolą większe piersi. Niby. Tak naprawdę będą kochać piersi takie jakie ma ich dziewczyna. Tzn dla mnie tak powinno być i mam nadzieję, że w większości jest bo po tym wątku widzę, że jednak nie w całości. Mój facet miał 2 dziewczyny przede mną, które miały ogromne piersi ![]() A dla faceta Twojego widocznie jest to ważne i nie dorósł do ZWIĄZKU tylko do jakiejś relacji gdzie jest fajnie pogadać, przytulić i jest jeszce fajniej jeśli jest szansa na większy cyc. Dzieciak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
A czemu wychodzimy z założenia, że każdy facet musi zniechęcać swoją kobietę do operacji i brzydzić się silikonami? Może akurat TŻ Autorki lubi powiększany biust/nie ma nic przeciwko i dlatego zareagował entuzjazmem? Pomijając fakt, że to jest operacja, a nie zabieg estetyczny, więc decyzja powinna być bardzo dobrze przemyślana i podejmowana nie na podstawie opinii TŻ czy jakiegokoliwiek innego człowieka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
zuy mod
|
Odp: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Aha, facet nie dojrzal do zwiazku bo nie zaczal autorki odwodzic od jej wlasnego pomyslu. Litosci.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: reakcja chłopaka na powiększenie piersi...
Jakby mój facet miał straszny kompleks przez parę lat i bym mu mówiła, że mi się podoba, jest dla mnie seksowny i atrakcyjny, a mimo to wymyślił, że zrobi coś z tym kompleksem, np. operację to bym też mu przyklasnęła. Po co ma się męczyć sam ze sobą?
I nie rozumiem Autorki. Facet ją przez 5 lat zapewniał, że mu się jej piersi podobają, a ona się skupiła na jednej uwadze z przeszłości i tym, że zamiast powiedzieć "och kochanie, ależ Twoje piersi są cudowne" to on zaczął wypytywać o szczegóły. Pewnie stwierdził, że to już poważna decyzja i przyda się powiększenie piersi, może nie dla samego rozmiaru (choć to pewnie też plus), ale samej Autorce, która aż tak cierpi na ich punkcie.
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Problemem nie sa twoje cycki ale Ty sama.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Może to i dziwne. Ale rozumiem autorkę,gdyby mój facet mi coś takiego powiedział, poczułałbym się niezbyt dobrze.
Masakra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Przypomniał mi się wątek z ginekologiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Litości
![]() Widzę że mój TŻ uwielbia moje piersi-bo są moje i są cyckami,więc logiczne że są dla niego seksowne i pociągające.Ale mogą być jeszcze bardziej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Był tu mężczyzna, który pisał o empatii.
A niektóre kobiety tak bardzo stawiają na zimny chów uczucia. Racjonalizacja przystosowania do spartańskich warunków czy jak. Nie można się oprzeć wrażeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
ja tez mam bardzo male a do tego puste po karmieniu dziecka ale jak powiedzialam mojemu ze chciala bym je powiekszyc to powiedzial ze mam to sobie wybic z glowy bo kocha mnie taka jaka jestem i ze jak by chcial sztuczna lale to poszedl by sobie do sexshopu takze troche mnie to podnioslo na duchu ale i tak chce je powiekszyc ale narazie sprobuje tabletkami bo na zabieg mnienie stac a tobie szczerze wspolczuje ze twoj facet jest taki nieczuly przeciez idealow n ie ma
![]() |
#135 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie generalizuj, dziewczyny, które robią sobie operacje plastyczne nie są pustymi lalami z tego powodu. Tabletki nie pomagają, są napakowane hormonami, które faktycznie biust powiększa, ale myk polega na tym, że działają tylko kiedy je stosujesz. Kiedy przestaniesz cycki wracaja do poprzedniego rozmiaru. Upsik. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
[1=faf3d67d51656f0b2bcdb9f 98a45434bc3aa12e6;4001632 5]A autorka sama pisała, że
Jeśli ona mu przyklaskuje bo on jej się nie podoba taki jest to jest ok, ale jak on przystaje na jej pomysł to już jest chamem i jest dziwny?[/QUOTE] no dobra co ty porównujesz pójście na siłownię a OPERACJĘ piersi hahah i wstrzykiwanie ciała obcego do swojego ![]() wiadomo ze jak np moj tz przytyje 50kg to nie bedzie dla mnie seksowny ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-03-28 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko nie zapomnij mu szybko powiedzieć kilka razy, ze ma za grube łydy i tobie podobaja sie szczuplejsze! Od myśli "chce zoperowac cycki" do ich operacji długa droga i podejrzewam, że autorka miała słabszy dzień i tylko tak sobie gadała (komu z nas nigdy nue przeszło przez myśl, że chciałby sobie coś poprawić ![]() Może jestem jakas nie z tego świata, ale uważam, że nie powinno sie mowic swoim partnerom o ich niedoskonałosciach fizycznych na które nie mają wplywu. Z tego raczej rzadko kiedy może wypłynąć coś dobrego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym ja się mu nie dziwię, że nie ma zamiaru ciągle jej mówić jakie ma piękne piersi i jak to mu się podoba, skoro on jest ciągle krytykowany przez autorkę i słyszy od niej wprost że wcale nie jest dla niej seksowny. Niektóre z Was widzą tylko "fatalne" zachowanie chłopaka, bo przyklasnął jej pomysłowi, tylko że on w przeciwieństwie do niej nigdy nie stwierdził, że ona nie jest seksowna i mu się nie podoba, a ona jemu powtarzała to nie raz. Edytowane przez faf3d67d51656f0b2bcdb9f98a45434bc3aa12e6 Czas edycji: 2013-03-28 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#140 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą jej foch jest śmieszny, biorąc pod uwagę, że ona potrafi swojemu facetowi powiedzieć, że jest dla niej nieatrakcyjny i niepociągający. Jak dla mnie to ona jest burakiem w tym związku, nie on.
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
tabletka to nie metoda na powiekszenie piersi,poza tym nie na każdego działają tak samo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Naprawdę uważacie, że facet jest w porządku?
Że dla własnej uciechy chce ochoczo ryzykować zdrowie swojej dziewczyny? Fajnie, że ona może i chce - ale dojrzały facet jest od tego, żeby podobne rzeczy z głowy dziewczynie wybić, dać jej do zrozumienia, że coś więcej się jednak liczy. Nie trzeba być specjalnie obeznanym w temacie, żeby wiedzieć, że to jest prawdziwa operacja, a nie wizyta u kosmetyczki! Każdy talki zabieg jest ryzykiem, powinno się ich unikać, a nie za to płacić! Autorka gadała o operacji, ale wcale jej nie spieszno do niej było, chciała po prostu usłyszeć od swojego faceta, że dla niego jej zdrowie jest ważniejsze od cycków. Tyle.
Twoja... Leczę się z egoizmu. Edytowane przez fleur05 Czas edycji: 2013-03-28 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to nie nam zaczynać wtedy te rozmowy. Cytat:
Chociaż poziomy abstrakcji tak normalnie to lubię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
zuy mod
|
Bardziej chodzi o to, że skoro sama autorka chce operacji to dlaczego jej facet ma OBOWIĄZEK tego nie chcieć? On jej nie namawia do tego, a to spora róznica.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
W związku autorki chyba nigdy nie było tego co najlepsze, skoro ona otwarcie twierdzi, że jej partner jej nie pociąga...
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I chyba masz jakąś zakrzywioną definicję dojrzałości.Żaden dojrzały facet nie lubi silikonów? ![]() To skoro jej nie spieszno do operacji,do po jakiego chu** mówiła że chce ją zrobić?!Facet to jest jej zabawka,ma zgadywać o co jej chodzi,ma wiedzieć że ma na myśli coś zupełnie innego,jak mówi drugie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze jak ma się jakieś deformacje, coś naprawdę wstydliwego, to rozumiem, ale taka zachcianka zakompleksionej dziewczyny? Tak, dojrzały facet powinien jej to wybić z głowy.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:17.