Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 16:19   #4141
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Cały dzień mam się o to zapytać i ciągle mi ze łba wypada
czym obcinacie maluszkom paznokietki?! Mały się wczoraj podrapał straszliwie (pierwszy raz, do tej pory same mu pazurki się wykruszały....) i musimy obciąć, ale się boję no i nie wiem, mam mini - nożyczki i mini - obcinaczkę?
no ja dzis wlasnie bede mojej obcinać. Obcinam raz na 2 tygodnie. Obcinaczką mini;p nozyczkami nie;p
NIE BÓJ SIĘ!!

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:28   #4142
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
No dobra pokazuję W gratisie mój misio który był ze mną na ciuchach. Ten kombinezonik też mu kupiłam w lumpku ale to już dawno
Wszystko co na zdjęciach to H&M. Bodziaka tego ala koszula nałożę chyba na święta tylko nie wiem co na wierzch. Kurtka rozmiarowo będzie na jesień. Jeansy nowiutkie z metką na 9 miesięcy.
Poza tym kupiłam jeszcze body Puma, sweterek czerwony cieplutki z uszkami na kapturze, bluzę z kapturem w środku na misiu, i komplet na wiosnę błękitno-szary: spodnie ocieplane i bluzka ocieplana z kubusiem puchatkiem.
Fajowe ciuszki!

Cytat:
dostałam moje piękne wiosenne spódnice maxi!!! są cudne. Dołożę makijaż Black (sunset ) i będzie jak ta lala tylko gdzie ta wiosna

Black, mogłabyś polecić jakąś paletkę, właśnie taką kolorową? Bo neutralną mam, dodatkowo parę osobnych cieni, ale chciałabym jakieś kolorki złapać no i pędzelki?

Swoją drogą otworzyłam drzwi listonoszce zachustowana, ta oczy w słup ale bardzo jej się podobało, nie mogła się napatrzeć
Dziewczyny chustujące, jak często nosicie bobasy w chuście?

Wypiłam dzisiaj przy pierogach pół szklanki wygazowanej coli, jaciępędzę, jak mnie żołądke bolał
Kobieto...to ty mnie zawsze czymś kusisz
Chcę właśnie takie spódnice, tylko może asymetryczne. Jak oceniasz jakość tutaj?

Szaja: o rany! uwazaj na siebie!

Nancy: to chyba ty pisałaś coś o wizycie u kardiologa w związku z ciążową cukrzycą? Ale po co? nikt mi nic nie mówł...

Dzięki za info o matach, to ja będę teraz polować na jakąs fajną używkę.

Pytałam się tu kiedyś ale bez odzewu : ma któraś huśtawkę w FP? Wiem, że Aśka. Można do tego włożyć 2mczne dziecko? na jak długo? głębokie to siedzonko jest..
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:33   #4143
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mała, ja nie widzę po prostu sensu robienia bardzo podobnego makijażu.

Lady, jasna sprawa, najpierw pytanie - jakie cienie lubisz? Matowe, perłowe czy z drobinkami? Bo to podstawa. I do czego chcesz pędzelek? Jakiego rodzaju? To coś polecę.

Bokeh, ofkors, już mówię. Jest dużo możliwości rozświetlania wewnętrznego kącika, ja zazwyczaj używam cienia złotego albo srebrnego, zależnie od makijażu, np jak tutaj: http://3.bp.blogspot.com/-xvv82OcG3A...0/IMG_3848.JPG . Tak naprawdę, rozświetlić możesz wszystkim, ale jeśli chcesz naturalny efekt, to polecam kupić bardzo jasny, cielisty cień z drobinkami lub z perłowym wykończeniem, co ważne - nie może mieć różowych tonów, bo oko będzie wtedy wyglądało na lekko zaczerwienione. Lepiej lekko żółtawy. Albo miękką, białą kredkę, którą delikatnie rozklepiesz palcem, żeby nie wyglądała jak talk.

A, no i jeśli chodzi o cienie, to pamiętajcie dziewczyny - najważniejsza jest baza!
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:35   #4144
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Kija widzę Cię Ty urodziłaś kobitko?
Cytat:
Ja już wywoływałam Kiję chyba cztery razy i nic się odezwała
Urodziłam, urodziłam Ania urodziła się 11 lutego, miała 3260 g i 55 cm, 10 pkt, właśnie wisi u cyca bo oczywiście jak przystało na matkę weterankę piersiową drugi dzieć też jest karmiony piersią, na początku było trochę problemów z kp ale szybko wyszłyśmy na prostą
Podczytuję was na bieżąco na komórce ale się nie udzielałam bo doszłam do wniosku że chyba się nie umiem zadomowić w wątku Kiedy któraś ze "starego" składu szła rodzić wszystkie trzymały kciuki, interesowały się porodami, a moja cesarka przeszła bez echa, dopiero sporo później się Lady i chyba Szklanka zaczęły pytać co tam u mnie ale nie miałam możliwości odpisać bo dostęp do neta miałam wtedy tylko na marnej komórce (dzięki dziewczyny ). W sumie to rozumiem bo większość z was pisała od samego początku a ja przyszłam późno chociaż się starałam pisać jak najwięcej...
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:42   #4145
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Urodziłam, urodziłam Ania urodziła się 11 lutego, miała 3260 g i 55 cm, 10 pkt, właśnie wisi u cyca bo oczywiście jak przystało na matkę weterankę piersiową drugi dzieć też jest karmiony piersią, na początku było trochę problemów z kp ale szybko wyszłyśmy na prostą
Podczytuję was na bieżąco na komórce ale się nie udzielałam bo doszłam do wniosku że chyba się nie umiem zadomowić w wątku Kiedy któraś ze "starego" składu szła rodzić wszystkie trzymały kciuki, interesowały się porodami, a moja cesarka przeszła bez echa, dopiero sporo później się Lady i chyba Szklanka zaczęły pytać co tam u mnie ale nie miałam możliwości odpisać bo dostęp do neta miałam wtedy tylko na marnej komórce (dzięki dziewczyny ). W sumie to rozumiem bo większość z was pisała od samego początku a ja przyszłam późno chociaż się starałam pisać jak najwięcej...
Noo witaj nareszcie się odezwałaś wezwana

pisz często to się zadomowisz

Black, dzięki za czymś się rozejrzę, bo ja lubię takie naturalne makijaże we wszelakich kolorach czuję sie źle....nigdy nie umiem dobrać do siebie więc maluje się albo w ogóle cieniami albo rozświetlam kącik i lekko sobie tak przydymiam oko...

http://moda.allegro.pl/marsel-sukien...093860532.html co sądzicie? tylko materiał dziwny taki...

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-03-29 o 16:44
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:44   #4146
BlackSanctum
Zakorzenienie

Mój TŻ sobie wymyślił, że przeprowadzimy się na Śląsk, bo tam będzie dobra praca.
Stary 2013-03-29, 16:47   #4147
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
http://moda.allegro.pl/marsel-sukien...093860532.html co sądzicie? tylko materiał dziwny taki...
Wlasnie, dziwny, ja bym sie bala, ze sie zmechaci...

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 16:50   #4148
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Mój TŻ sobie wymyślił, że przeprowadzimy się na Śląsk, bo tam będzie dobra praca.
Zapraszamy aczkolwiek praca...hmm zależy gdzie
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wlasnie, dziwny, ja bym sie bala, ze sie zmechaci...
ale fajny ma dekolt lubie takie co odsłaniają kości obojczykowe
Stary 2013-03-29, 16:51   #4149
Debrah
Zakorzenienie

Dziewczyny - macie jakieś rady dotyczące snajpera? policytowałabym sobie matę. Ale nie wiem do końca jak go ustawić.
Stary 2013-03-29, 16:53   #4150
BlackSanctum
Zakorzenienie

Tzn my tam mamy pracę na bank, bo po znajomości akurat, no ale abstrahując już od tego... No nie wiem, kocham tę moją Warmię, ale tu jest beznadziejnie z pracą... Niestety.
Stary 2013-03-29, 16:55   #4151
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Dziewczyny - macie jakieś rady dotyczące snajpera? policytowałabym sobie matę. Ale nie wiem do końca jak go ustawić.
no ja zawsze ustawiam mało sekund... np 5s przed końcem i ceny nie pełne czyli jak chcesz dać np za coś max 15 zł to ustawiam sobie 15,74 np. innej rady nie mam

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Tzn my tam mamy pracę na bank, bo po znajomości akurat, no ale abstrahując już od tego... No nie wiem, kocham tę moją Warmię, ale tu jest beznadziejnie z pracą... Niestety.
a co byście robili?

Maski tlenowe weźcie
Stary 2013-03-29, 16:57   #4152
BlackSanctum
Zakorzenienie

Pracowalibyśmy w drukarni na stanowisku kierowniczym i administrowali sprzedaż pieczątek przez internet.

A czemu maski tlenowe? Trzeba się przyzwyczaić do innego powietrza?
Stary 2013-03-29, 17:00   #4153
Debrah
Zakorzenienie

Dzięki Bokeh. Rozumiem, że kupię za minimalną, tak jak normalnie w allegro? minimalną która starcza, żeby przebić? Ciekawe to.
Stary 2013-03-29, 17:03   #4154
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Pracowalibyśmy w drukarni na stanowisku kierowniczym i administrowali sprzedaż pieczątek przez internet.

A czemu maski tlenowe? Trzeba się przyzwyczaić do innego powietrza?
nie wiem bo nigdy nie musiałam się do niego przyzwyczajać ale podejrzewam że na Warmi macie o wiele czystsze powietrze byłam tam raz tzn ma Mazurach (to różnica?) i niestety niebo a ziemia....
A do jakiego miasta?
Stary 2013-03-29, 17:18   #4155
Wisienka_0809
Rozeznanie

Hej dziewczyny. Nie odzywam się ostatnio, bo u mnie, podobnie jak u Pstryczka, trwają przygotowania do niedzielnych chrzcin. Odezwę się w poniedziałek, albo we wtorek, jak będziemy już po szczepieniu.

Wisienka_0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:21   #4156
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajny ma dekolt lubie takie co odsłaniają kości obojczykowe
Bo ogolnie ladna jest, tylko wlasnie ciekawe jak z jakoscia.

Cytat:
no ja zawsze ustawiam mało sekund... np 5s przed końcem i ceny nie pełne czyli jak chcesz dać np za coś max 15 zł to ustawiam sobie 15,74 np. innej rady nie mam
Ja to samo

Wsadzilam łobuza pierwszy raz do bujaczka i od 15min nie mam dziecka - cisza.... Juz zapomnialam jaki to piekny "dzwiek"
Tylko domaga sie, zeby wlaczac mu te grajaca zabawke. Jak nie gra to sie krzywi

Stary 2013-03-29, 17:23   #4157
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
ja karmie MM i mamy chyba 10 rodzajow butelek bo ciagle cos bylo nie tak na poczatku. A to straszine krzyczal podczas jedzenia i wypychal smok, albo powietrza sie nalykal i pozniej strasznie brzuszek bolal itd.

obecnie je z chico, (zdjecie) i smoczek jest taki miecutku, silikonowy,. z trzema wielkosciami dziurki.
a jak byl malutki to uzywalismy MEDELA (zdjecia), imituje podobno karmienie piersia, bo mleczko samo nie leci tylko maluszek musi najpierw mocno zassac ... smoczek jest twardy, i sklada sie z kilku czesci jak widac na zdjeciu .. niestety moj zrobil sie szybko leniwy i najlepiej zeby mleko samo sie lalo, wiec byla straszna awantura podczas karmienia i przeszlismy na te chico.
poza tym okazalo sie, ze moj woli jednak te mieciutke smoczki, tak wiec wiekszosc butelek poszla w odstawke ...
najgorsze chyba byly z lovi, avent takie sobie, jeszcze z tommyego antykolkowe nie sa najgorsze, daje w nich wode.
Własnie tż wrócił z apteki z chicko zobaczymy mam nadzieje ze spasuje nie wiem co sie stało bo z aventa wczesniej jadł i teraz wrzask a głodny

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
literki piękne a za wiosnę dziękuję

trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze podczas chrzcin

ale piękne ubranka

Kochana nie mów tak, skąd miałaś wiedzieć, że się nie najada , nie martw się, Mały szybko wróci do zdrowia, a Ty kombinuj z butelkami
Kombinujemy ale to straszne było w czwartek wieczorem Tż wrócił z pracy o 20 a poszedł na 6,30 tak apropo Tż i dziadek przyszedł mi pomóc wykapać i mały darł sie z głodu a w cycku pusto teraz jest lepiej ale musze go nauczyc butelki

Cytat:
Deli chyba naprawdę nas czekają święta bożego narodzenia :P

Bokeh, Blogerko, takie, koralowa i turkusowa, jeszcze miętową zamówię <3 i może brzoskwiniową?
http://allegro.pl/zwiewna-spodnica-m...116944885.html
Fajna tez chce taką a jak z długościa bo ja z tych niskich

Cytat:
czym obcinacie maluszkom paznokietki?! Mały się wczoraj podrapał straszliwie (pierwszy raz, do tej pory same mu pazurki się wykruszały....) i musimy obciąć, ale się boję no i nie wiem, mam mini - nożyczki i mini - obcinaczkę?
Obcinaczką
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:24   #4158
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Dzięki Bokeh. Rozumiem, że kupię za minimalną, tak jak normalnie w allegro? minimalną która starcza, żeby przebić? Ciekawe to.
tak i co wazne nie musisz mieć właćzonego neta kompa ani nic fajne jak czasem zapomnisz o aukcji a on sam licytuje
Stary 2013-03-29, 17:25   #4159
Delicjanka
Zakorzenienie

[
Cytat:
Wsadzilam łobuza pierwszy raz do bujaczka i od 15min nie mam dziecka - cisza.... Juz zapomnialam jaki to piekny "dzwiek"
Tylko domaga sie, zeby wlaczac mu te grajaca zabawke. Jak nie gra to sie krzywi
moja kocha bujaczek a jak ja boli brzusio to wlaczam wibracje i moment
A dzis bidna sie meczyla z bączkami to masowalam jej brzuszek i szybko ja przerwracalam na brzuch, ale pierdzioszki szly ale miala ulge. Teraz sobie kima a gdzie? w bujaczku

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:37   #4160
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
[

A dzis bidna sie meczyla z bączkami to masowalam jej brzuszek i szybko ja przerwracalam na brzuch, ale pierdzioszki szly ale miala ulge. Teraz sobie kima a gdzie? w bujaczku

moj w bujaczku nigdy nie zasnal, za tow maxi-cosi uwielbia siedziec pod okapem, nawet nie musi byc juz wlaczony ;P i szybko tak usypia, najczesciej z pielucha na glowie ;p. ale znajoma mnie nastraszyla ze dziecko nie moze spac w takiej pozycji bo to dla kregoslupa niezdrowe no i dupa blada, bo troszke spokoju w ciagu dnia mi to dawalo... jak nie to, to juz tylko raczki na chwile obecna ...
nie wiem jak to sie ma do tych wlasnie bujaczkow.
jak myslicie?

Edytowane przez blogerka
Czas edycji: 2013-03-29 o 17:39
blogerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 17:51   #4161
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszamy
Śląsk jest fajny, tylko śmierdzi no i te tąpnięcia.....

Cytat:
Noo witaj nareszcie się odezwałaś wezwana

pisz często to się zadomowisz

Black, dzięki za czymś się rozejrzę, bo ja lubię takie naturalne makijaże we wszelakich kolorach czuję sie źle....nigdy nie umiem dobrać do siebie więc maluje się albo w ogóle cieniami albo rozświetlam kącik i lekko sobie tak przydymiam oko...

śliczna jest

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Własnie tż wrócił z apteki z chicko zobaczymy mam nadzieje ze spasuje nie wiem co sie stało bo z aventa wczesniej jadł i teraz wrzask a głodny

Kombinujemy ale to straszne było w czwartek wieczorem Tż wrócił z pracy o 20 a poszedł na 6,30 tak apropo Tż i dziadek przyszedł mi pomóc wykapać i mały darł sie z głodu a w cycku pusto teraz jest lepiej ale musze go nauczyc butelki

Fajna tez chce taką a jak z długościa bo ja z tych niskich

Obcinaczką
a ile masz wzrostu? Ja mam 163 i jest za kostki

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
moj w bujaczku nigdy nie zasnal, za tow maxi-cosi uwielbia siedziec pod okapem, nawet nie musi byc juz wlaczony ;P i szybko tak usypia, najczesciej z pielucha na glowie ;p. ale znajoma mnie nastraszyla ze dziecko nie moze spac w takiej pozycji bo to dla kregoslupa niezdrowe no i dupa blada, bo troszke spokoju w ciagu dnia mi to dawalo... jak nie to, to juz tylko raczki na chwile obecna ...
nie wiem jak to sie ma do tych wlasnie bujaczkow.
jak myslicie?
dokładnie, nie powinno się dłużej trzymać w foteliku

Black, perłowe a pędzelki to jakiś zestaw fajny, bo te które miałam to już są na wykończeniu niestety

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:05   #4162
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość
I co na ten zator kazała robić? Dobrze, że pomogło bo mogło być niewesoło No i brawo za wagę

Kurcze, to lepiej iść do lekarza bo nie ma co zwlekać. Swoją drogą ciekawe co powie, żeby tylko na rozsądnego pediatrę trafić Daj znać co powie U nas na szczęście się unormowało, pietruszki już nie jem i potwornie mi brakuje, zabrzmi to głupio, ale przez te 8 tygodni już się odzwyczaiłam od słodkiego, bardziej niż za czekoladą tęsknię za zieleniną I kiwi Miałam w święta wprowadzać czekoladę, a w ogóle mnie nie kusi

Dziewczyny masakra z tymi facetami. To ja narzekam na mojego, ale kompletnie nie mam powodu, bo jednorazowe wpadki się każdemu zdarzają. Obiady gotuje jak ja nie mam czasu (a prawie codziennie nie mam), kąpie, przewija niezależnie od zawartości pieluchy, bez problemu bym mogła Ewcię z tatą zostawić na cały dzień i wiem, że by sobie poradził.

Co do papierosów to u mnie teściowie bardzo dużo palą. Nie wiem jak będzie teraz, bo byli u nas dopiero raz i to niezbyt długo, także nie palili. Bardziej się obawiam lata, jak będziemy razem siedzieć na ogródku, że na powietrzu będą palić

W ogóle to tak mi się marzyło, żeby w święta pojechać z Małą na dłuższy spacer tam gdzie mieszkałam wcześniej, ale przy takiej pogodzie to nigdzie nie jadę. Co to za przyjemność jak piździ, wieje, sypie i leje
Na zator kazała mi przed karmieniem przez 30 min ogrzewać pierś i wdychać oksytocynę i ruchem wyczesującym lekko masować ten zator, a po jedzeniu przyłożyć na pół godziny kapustę i mrożonkę.
No i piję herbatę z szałwi na obniżenie ilości mleka, bo mam go za dużo

Tak mnie zastanawia jedna rzecz - ile i z czym jadłaś tę pietruchę?

Cytat:
Lady, nozyczkami. Tez sie balam, ale paznokietki sa tak miekkie, ze sprawnie idzie Nawet zalowalam jak juz sie paznokcie skonczyly
Też to lubię

Cytat:
Wiem co czujesz Mimo że jestem z dziewczynami od pierwszego wątku to jednak też nie jestem tak zgrana Odzywaj się i wklej fotkę maleństwa

Cytat:
Zapraszamy

śliczna jest

Black, perłowe a pędzelki to jakiś zestaw fajny, bo te które miałam to już są na wykończeniu niestety
Kiedyś któraś z dziewczyn pisała, że max do dwóch godzin?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:07   #4163
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Cytat:
Mi polozna odradzala obcinaczke . Kazała nozyczkami

Cytat:
Gratuluję

Szaja uważaj na siebie.

Nadrobilam na tel. Niestety nie widzę tu zdjęć nie wiem czemu :-(

Zuzanna cały dzień marudzi bo brzuszek boli.baczki idą ale płacze strasznie przy tym. Już nie wiem jak jej pomoc.

A na dodatek je.... y śnieg pada. Noż kurcze jak tak dalej pójdzie to prxesiedze w domu większą połowę macierzyńskiego. Nie tak to miało wygladac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 18:50   #4164
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I

Aga, ja tez na tel.nie widze zdjec.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Marzenie

Stary 2013-03-29, 19:05   #4165
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
Zapraszamy

śliczna jest

Ja 159 wiec do ziemi by była
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 19:19   #4166
badziabadzia
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie dam rady nadrobic..

Potrzebuje Waszej pomocy.. moze ktoras z Was miala podobny problem..
Zosia nie chce jesc z cycka.. do tej pory nie bylo zadnych problemow, a teraz wezmie kilka lykow i placze.. a jak juz zacznie plakac to nie ma opcji zeby zlapala cyca znowu.. jak odciagne i dam butle to wcina, po butli potrafi nawet cyca possac, ale tez chwila i placz nie chce przestawac karmic piersia, ale nie wiem juz co robic..
Stary 2013-03-29, 19:21   #4167
BlackSanctum
Zakorzenienie

Lady, kochana, z kolorowych: http://cocolita.pl/technic_electric_beauty.html np taka. Tania, a pigmentacja jest super, mam takie palety i bardzo je lubię.

A jeśli chodzi o pędzle, to powiedz mi, w jakiej kwocie chcesz się zamknąć.

Bokeh
, Katowice. A jeśli chodzi o Warmię i Mazury, to tak naprawdę większość województwa to Warmia, ale wszędzie myślą, że Mazury (cóż, nie bez powodu Warmia jest pierwsza w nazwie) i pewnie byłaś na Warmii w rzeczywistości, a nie na Mazurach.
Stary 2013-03-29, 19:23   #4168
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Aga, ja tez na tel.nie widze zdjec.

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Marzenie
A ja na telefonie od początku z wami i widzę zdjęcia
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 19:24   #4169
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie dam rady nadrobic..

Potrzebuje Waszej pomocy.. moze ktoras z Was miala podobny problem..
Zosia nie chce jesc z cycka.. do tej pory nie bylo zadnych problemow, a teraz wezmie kilka lykow i placze.. a jak juz zacznie plakac to nie ma opcji zeby zlapala cyca znowu.. jak odciagne i dam butle to wcina, po butli potrafi nawet cyca possac, ale tez chwila i placz nie chce przestawac karmic piersia, ale nie wiem juz co robic..
ja mam podobnie od kilku dni, ale karmie MM
ktos mi tu zasugerowal skok rozwojowy .. i tak mysle, ze to mozliwe bo teraz kojarzę ze po pierwszym miesiacu tez przerabialismy cos takiego.
u mnie poki co dziala taka metoda, jak maly zaczyna krzyczec, daje smoka, uspokojam i probuje znowu z butelka. dlugo tak sie meczymy ale w koncu zjada mniej wiecej tyle ile powinien.
Stary 2013-03-29, 19:39   #4170
Debrah
Zakorzenienie

W bujaczku/foteliku z tego co wiem do 2h dziennie? Tak samo chyba jest z tą huśtawką co pytalam Was dzisiaj.
Ja to mam w ogóle paranoję jeśli chodzi o kręgosłup Małej i nie wiem jak do tego wszystkiego podchodzić, nie chcę jej "zepsuć"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości