|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
ja byłam tym bardziej z siebie dumna że zdałam bo kiedy czekałam na moją kolej to w cholere osób wracało na fotelu pasażera albo nawet z placu nie wyjechali
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że 8.04 w końcu się przekonam jak to jest zdać.
Umówiłam się jeszcze 6 i 7.04 po jednej h na jazdy, pojadę z bratem na łuk, ja teraz nie zdam to mnie po prostu coś strzeli
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj znowu uwaliłam. Jeździłam godzinę i już miałam wracać do WORDu, ale oczywiście odwaliłam mega głupotę i nici z prezentu świątecznego Na rondzie miałam zawrócić. Przy zmianie pasa ruchu najechałam nieco na ciągłą linię, ale było obok sporo samochodów i właściwie w ostatnim możliwym momencie udał mi się ten manewr. Okej, pierwszym błąd, nic takiego. Dobra, podjeżdzam: jadą, jadą, jadą.. o! mogę! i wjeżdżam na rondo tylko, że głupia (!!!!!) zaparzyłam się na jeden pas i nie zauważyłam, że po wewnętrznym jadą samochody Egzaminator po hamulcach. Przesiadka.Akurat egzaminatora miałam świetnego! Starszy pan, ani nie przesadnie gburowaty, ani nie przesadnie sympatyczny. Czyli jak dla mnie idealnie. Jak powiedział, już miał wpisywać wynik pozytywny na kartkę, ale to, co zrobiłam było niewybaczalne. Przymknął oko na kilka moich drobnych błędów, zbyt późne hamowanie czy gasnący silnik. Nie mam na co narzekać i pretensję mogę mieć jedynie do siebie. Zła na siebie jednak nie jestem. Warunki jazdy (przynajmniej u mnie) były tragiczne: cały czas sypał śnieg, poza tym jeździłam po jakichś bocznych uliczkach, na których nigdy nie byłam, miałam parę zaskakujących sytuacji na drodze, z którymi jednak sobie poradziłam, więc jestem z siebie dumna i wiem, że mogę już być kierowcą, że brakowało może 10 minut, abym otrzymała kartkę z wynikiem pozytywnym. Gdy dostałam negatywa to nie zanosiłam się płaczem i nie panikowałam tak, jak mi się wcześniej zdarzało. Pożartowałam sobie z egzaminatorem, porozmawiałam z nim o życiu, życzyłam mu wszystkiego najlepszego i weszłam do budynku po kolejny termin. Spartoliłam sprawę, ale wreszcie wiem, że mam szansę zdać ten egzamin Poza tym boli mnie gardło, chyba się rozchorowałam i musiałam się tutaj wyżalić, więc wybaczcie ten długi post. Teraz wskakuję do łóżka, bo nie dość, że jestem przeziębiona to jeszcze wykończona
stoję z czarną słuchawką trzymam ją jak rewolwer i mówię do sygnału ZAJĘTE ZAJĘTE nie nie wcale nie musisz mnie kochać ale opleć mnie ogrzej jest upał przed chwila była rewolucja Mistrz Świetlicki jestem studentką!
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3938 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
PaulinaMigotka i pendraiw-Gratulacje ![]() klas ki:dzieki za pocieszenie Dziewczyny... ja wam powiem ze myslam ze zdam za 3 razem i jak za 1 i 2 nie okazywalam emocji tak za 3 jak weszlam do autka bo Mama na mnie czekala to az sie Poryczalam i to ja... wsumie Egzaminator dziwny dosc bardzo spokojny i mial taki grupy glos....i STRASZNIE czepial sie kerunkowskazow....:rolley es: ktoras z Was napisala ze jak parkowala zapomniala o kierunkowskazie to ja tez za 1 razem zapomnialam...ale P.Egzaminator powiedzial mi co zle zrobilam i poprawilam.. ja po swietach ide sie zapisac....zobaczymy na kiedy bedzie...yerminek |
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę, muszę Wam opisać mój egzamin, nie mam kiedy
![]() Przypomniało mi się - wysiadlam z busu, weszłam na dworzec PKP a tam, wieeelki plakat Jezusa a obok Św. Krzysztof....tak patrzę na niego (Krzysztofa) i mowię ....Noo Krzysiu daj mi dziś łatwą trasę ![]()
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
No to piszę
![]() 2 pierwsze egzaminy miałam na dolnym placu, z tym samym Egzekutorem, panem Kołkiem Tomaszem miły , w porządku. Pierwszy udupiłam na mieście, drugi - góreczka, 2 razy zgasł mi silnik ![]() Teraz wiem ze mój stary instruktor....pomagał mi do końca Przyszedł dzień 28 marca- czwartek....Wielki Czwartek Obudziłam się z koszmarami o 3....potem leżąc patrzona w sufit wstałam o 5.30....kawa i gierka dla rozluźnienia, spakowałam swoje ciapki (tenisówki, poprzednie 2 egzamy robiłam w kozakach) Kupiłam sobie czekoladę gorzka Goplany - bo snikersy zawiodły ![]() Dobra do rzeczy ...bo poemat jaki stworzę Egzamin na 11.30, wywołali mnie o 13 plac górny -3 Podjeżdza przystojny E, uśmiechnięty, miły długo patrzył mi w oczy twierdząc że w dowodzie mam bląd ....bo mam zielone a nie niebieskie (czułam ze facet chce mnie rozluźnić) Spuscił mi lusterko (to wiecie które, to coś co się spuszcza jak słońce razi ) i kazał mi sprawdzić kolor.Dobra przesiadamy się, miałam sygnał i stopa- luuuzik, łuk - marzenie (zresztą na 2 ostatnich mi też wyszedł, a na jazdach niekoniecznie....robiłam na pachołki bo tak mi było najłatwiej) Górka - marzenie No to na miasto ![]() Na 1 rondzie (Częstochowa wie o co kaman) zawracałam woooolnuitko, dostałam pierwszą z☠☠☠....ę żebym nie przedłużała egzaminu no to myślę, skończyło sie rumakowanie ![]() Wziął mnie w takie rejony , na których nigdy nie byłam, raz jedyny nie byłam pewna czy wjeźdzam na jedno czy dwu kierunkową, dobrze że inne auta jechały po obu pasach, wiec- jednokierunkowa uff.Potem miałam włączyć sie na trasę szybkiego ruchu, no to podjeżdzam wolno...kątem oka widzę że on już trzyma stopę na hamulcu , ale dałam radę, wjechałam bez zagrożenia. Miałam też pewien lewoskręt, gdzie biały dostawczak wyjechał mi za bardzo na drogę, myślę kurrrde nie wjadę (dośc wąska ulica była) naglę patrzę a facet w dostawczaku wycofuje sie, uśmiechając się do mnie ![]() Przy zmanie pasów ruchu mówiłam - puszcza mnie więc korzystam, nic się nie odezwał, za drugim razem nic się nie odezwałam - to mnie zjechał ,że bez namysłu wjeżdzam- nie odezwałam się ani słowem ![]() Teraz parkowanie prostopadłe za srebrnym autem, coś czego nie ćwiczyłam od grudnia, myślę, no to teraz to już uwalę, ale spróbować trzeba. Oczywiście wjechałam koślawo, zatrzymałam się a E do mnie? - skończyła pani? Ja że nie, będę poprawiać (tu się chwilę zastanawiałam, jak to zrobić...ale się udało zaparkowałam, otwarł swoje drzwi, mówi - jest dobrze mogę otworzyć drzwi, zawracamy. (Dwie elki też tam parkowały , ale czekały aż ja zrobię swoje (nie chcieli mi przeszkadzać choć mieli pierszeństwo) Miałam jeszcze zawracanie w bramie ze spdakiem, zgasł mi dwa razy, E wkurzony krzyczy że jakieś auta na mnie czekają, że utrudniam ruch, ja już czerwona ze stresu, jakoś wyjechałam. Miałam też hamowanie awaryjne - 1 miałam błąd bo nie zrozumiałam go przy którym zanku mam się zatrzymać. Jedziemy i jedziemy a tu poznaje drogę ....że wracamy do WORDU , miałam mieszane uczucia. Jeszcze przed wjazdem do wordu , kazał mi zrobić to zatrzymanie awaryjne, upewniałam się 3 razy przy którym znaku się zatrzymać, wyszło ok. Wjechałam do wordu, kazał zaparkować przy samych drzwiach.....ludzi ful , powiedział że nie tak tylko równolegle do chodnika, no to cofam i parkuję równolegle, gaszę auto i czekam. Facetwkurzony, rzucił mi kartkę mówiąc - pozytywny ,ale pani dzisiejszą jazdę pozostawię bez komentarza, zabrałam swoje rzeczy z tyłu i uciekłam stamtąd choć sikać mi się chciało ,ale wolałam już mu się nie pokazywać na oczy Koniec końcem zdałam
|
#3941 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pendraiw gratulacje
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a egzaminator nie fajny ci sie trafił, nie rozumiem darcia sie na kursantów
|
|
#3943 |
|
Konto usunięte
|
Miałaś szczęście Pendraiw, mnie uwalali od razu za zgaśnięcie albo złą zmianę pasa
![]() no ale moj word słynie z tego, że zdawalnoścć jest najniższa bodajże w kraju Najważniejsze, że masz już to z głowy i nie odwiedzisz nigdy Zordu
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też parkowałam za srebrnym autem, ale ledwo zaparkowałam, a egzaminator mówi już wyjeżdzać, wyjeżdżać. Teraz mi się przypomniało, że nie robiłam zawracania na 3, tylko w bramie (i to też w 3 sekundy rach ciach wjechałam i wyjechałam, bo mnie facio popędzał), ale chyba tylko jedno zawracanie musi być. Na ostatnim skrzyżowaniu przed wordem jakiś miły kierowca mnie wpuścił i to było fajne, bo bym długo czekała na możliwość przejechania (byłam na drodze podporządkowanej).Cytat:
||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Pendraiv- gratulacje!
|
|
#3947 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie, co ze mną nie tak?
Egzamin praktyczny (jak i teoretyczny) zdany za pierwszym podejściem (29.03), a ja zamiast się szczerzyć od ucha do ucha... jestem zła na siebie, bo: -> górka mnie pokonała, a przynajmniej tak jej się wydawało, gdyż na szczęście pozostało mi na tyle opanowania i samozaparcia, że po kilkunastu sekundach to ja byłam "górą" ![]() -> nie wróciłam na swój pas ruchu po omijaniu, ych... może to ze względu na 7centymetrowe obcasy botek, w których dzielnie przybyłam do Wordoru ![]() Zdane, oblane (kawą) i tuptam przy najbliższej okazji do Wydziału Komunikacji.
|
#3948 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3949 |
|
Catleesi Morza Kocimiętki
|
to już zależy od buta, raz jechałam w koturnach i myślałam, że walnę w pierwsze drzewo za zakrętem, a mam jedne supeeeer wygodne botki na obcasie, takim słupku, mają z 10cm, a prowadzi mi się w nich najlepiej, o wiele lepiej niż w płaskich butach. Kwestia przyzwyczajenia
![]() wszystkim, co zdały, gratuluję! Tym, którym się jeszcze nie udało, ALE SIĘ UDA NA PEWNO, powodzenia!
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawszę jeżdżę w moich kozakach płaskich, ale zabiorę sobie inne buty teraz, bo jak dojdzie do mojego praktycznego to już ciepło będzie (patrząc za okno to bym się nie zdziwiła jakby jednak był śnieg) i się boje, że jakoś inaczej w balerinkach się jeździ i się niepotrzebnie zestresuje.
Mam termin na egzamin teoretyczny i już się boję, chociaż to za tydzień... |
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wolę jeździć w balerinkach a najlepiej w trampkach lub adidasach za to bardzo źle jeździ mi się w płaskich sandałach z cienką podeszwą.
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dwa egzaminy nie zdałam własnie w kozakach i to na niewielkim obcasie
Zdałam dopiero w tenisówkach, przy - 9 zimna: ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dziewczyny - wiecie co mnie boli ? że nikt nie cieszy się z mojego sukcesu rodzina uważa że to normalka i że jestem matoł skoro dopiero a 3 razem zdałam, to boli Jedynie Wy mnie rozumiecie Cieszę się że mogłam się z Wami dzielić porażką i sukcesem, wy mnie rozumiecie jak nikt
|
#3953 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie wszyscy się cieszą, gratulują, świętują, aż do przesady. Nie wiem co gorsze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za "swoją" eLką tęsknić nie będę Cytat:
Cytat:
Pogoda do kitu, współczuję tym które będą się męczyć w tym tygodniu, bo ta zima nie odpuści tak szybko ![]() Cytat:
Cieszę się że moglam z Wami wszystkimi być tutaj, wspierać się, walczyć....któraś mnie tu łosiem nazwała (po 1 niezdanym) ....i dzięki temu poczułam się tu swojsko Nadal bedę tu wpadać by wspierać kolejne dziewczyny Wiem jedno - skoro ja ,taki łoś zdałam ...to każdy może nawet małpa ![]() Także głowa do góry.
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj są tragiczne warunki na drogach - przynajmniej u mnie. Zakopalismy się na własnym podwórku wyjeżdzając z garażu (musiałam z mamą wypychać auto). Strach gdziekolwiek jechać.
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez ten śnieg zamiast wyjechać zostaje w mieście, co za beznadzieja
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

), i taka rozanielona przeszłam przez poczekalnię 

Egzaminator po hamulcach. Przesiadka.

klas ki:

no to myślę, skończyło sie rumakowanie 
uff.