Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 2 4,08%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 3 6,12%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 2 4,08%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 3 6,12%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 22 44,90%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 10 20,41%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 5 10,20%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 2 4,08%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 05:29   #3901
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

http://www.facebook.com/photo.php?fb...&type=1&ref=nf

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 06:15   #3902
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

nie dosc,ze spac nie oge (a chce i musze!!!) to dopadla mnie zgaga stulecia

wlasnie zobaczylm gorniaczkę w nowym teledysku... o.O
chyba gorzej wygladać nie mogła.. :/
http://cdn4.thumbs.common.smcloud.ne...lko_chcesz.jpg

pije melise... moze to pomoze

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2013-03-30 o 06:35
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 06:39   #3903
axella
Zakorzenienie

GG do axella

i wrzuce Wam na Dzień Doberek zdjecie mojej kici,dumnej ŻE TO NIE ONA TYLKO DRUGI KOT rozwalila doniczke, a skoro juz jest miejsce to sę położy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SNC00613.jpg (172,0 KB, 29 załadowań)

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-30, 07:18   #3904
Elusiek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
i wrzuce Wam na Dzień Doberek zdjecie mojej kici,dumnej ŻE TO NIE ONA TYLKO DRUGI KOT rozwalila doniczke, a skoro juz jest miejsce to sę położy
Wykorzystała sytuację
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 07:47   #3905
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Eeeee dzień dobry
U taty jednak to nie wyrostek a kręgosłup Czy ktoś słyszał by bolał brzuch od kr ęgosłupa ?! więc siedzi w domu

diabli założ firmę - umilacz Czasu

Czy ktoś u Nas zdecydował się na piankowe?
Jest fajny wózek w 90 proc. mi odpowiadający ale na piankach

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:09   #3906
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Eeeee dzień dobry
U taty jednak to nie wyrostek a kręgosłup Czy ktoś słyszał by bolał brzuch od kr ęgosłupa ?! więc siedzi w domu

diabli założ firmę - umilacz Czasu

Czy ktoś u Nas zdecydował się na piankowe?
Jest fajny wózek w 90 proc. mi odpowiadający ale na piankach
moja maxi cosi elea ma piankowe
Stary 2013-03-30, 08:19   #3907
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
moja maxi cosi elea ma piankowe
To powiedz mi czemu zdecydowałaś się na piankowe prócz tego, że jest lżejszy?

I kurcze boję się czerni w tym wózku...
Marzył mi się czarny, ale teraz nie wiem boję się, że niby słońce będzie ściągał...
Mysia Twój nie jest przypadkiem czarny?

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-03-30, 08:23   #3908
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
To powiedz mi czemu zdecydowałaś się na piankowe prócz tego, że jest lżejszy?

I kurcze boję się czerni w tym wózku...
Marzył mi się czarny, ale teraz nie wiem boję się, że niby słońce będzie ściągał...
Mysia Twój nie jest przypadkiem czarny?
moj jest czekoladowo-bezowy, gondolka czekoladowa co do kol znajomy nam mowil ze jesli bedziemy glownie w miescie a nie po lasach ganiac to bez sensu pompowane i ze tych nie przebijemy i lzejsze. Zastanow sie gdzie bedziesz jezdzic bo ja n pewno po alejkach i sklepach, bo jakbym szla do lasu czy dolinki to i tak bym nie brala wozka tylko nosidlo
Stary 2013-03-30, 08:29   #3909
Tity
Zakorzenienie

motylekksw zdrówka dla taty Dobrze, że już w domu
Mój mały tak kiedyś zasnął, tylko na kanapie
A mały w brzuchu ciągle czka...zwariował czy co

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:31   #3910
ankaaa206
Wtajemniczenie

Hej Kochane
my tylko na chwilkę żeby życzyć Wam z Nikosiem:
Wesołych, rodzinnych Świąt Wielkanocnych
łatwych porodów, cudownych chwil z maluchami i wszystkiego naj naj naj co każda sobie zamarzy
a już za rok o tej porze nasze szkraby będą z nami jeść śniadanie Wielkanocne

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 08:37   #3911
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
hehe superr fotaaa , spryciulaa
Cytat:
to już niedługo odpoczniesz sobie

ja mialam sen właśnie,że lały sie ze mnie hektolitry krwi i nikt nie potrafił powiedzieć czemu..

a teraz uwaga uwaga,coś sobe uświadomiłam..
za 2tygodnie będę "W TERMINIE"
z suwaczka wychodzi ze za ponad 5 tyg. masz termin , a donoszona bedzie za ponad 3 tyg. czyli 38 tydz. hehe masz tydzien wiecej
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Wesolych! i jajecznych! :P

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

tardyferon nawet z recepta 100% platny ale podobno skuteczny. u mnie dopiero po 3 mies. byly efekty...a koktajl brzmi ciekawie, moze sprobuje, choc wole pic wode z cytryna, a pietruche dodawac do wszystkiego innego

Wesolych dla Ciebie i Darka!

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

u mnie wyniki hormonalne byly ok, ale wczoraj dostalam kolejne skierowanie zeby powtorzyc tsh i ft3 i 4. jesli cos bedzie nie tak to pewnie tez bede lykac hormony. podobno w ciazy to bardzo wazne zeby tarczyca nie wariowala... na razie lykam tylko jod

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Wesolych!

---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

ja chyba na te wystawe trafilam w Chicago kilka lat temu faktycznie robi wrazenie. chociaz przyznam, ze jakies ciary i adrenalina byla...

---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

Wesolych i Wam zyczymy!

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Wesolych Can&Michas
zaciskaj nozki, piers do przodu, to moze brzuch jeszcze wroci na miejsce? jeszcze nie czas na nasze maluchy (jak w temacie!)

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

dzieki. palant to malo powiedziane...ilez mnie to nerwow kosztowalo. myslalam, ze z wrazenia urodze

Pawie - ladny ten wozek i kolor i model. widzielismy kilka mutsy w akcji i sa naprawde fajne. w gliwicach zachwycalam sie czarnym, ostatnio w laboratorium tez laska miala taki. wygladaja super, sa bardzo zwrotne, widac, ze latwo sie prowadza i maja naprawde pojemny kosz. wiecej nie moge napisac. mnie odstraszyla glownie cena...
Brawo dla Nelci! znasz jej wage? aaa i macie juz wizyty co 2 tyg?

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

zamawiasz taksowke i nie mowisz ze rodzisz. wsiadasz, mowisz "do szpitala" i jeczysz sobie po cichutku pod dupcie podloz foliowy worek i kierowca nawet nie zauwazy o co chodzi
dokladnie ja z pierwszym jechalam ze skurczami co 5 min jak wsiadlam do taxi to facetowi myslalm ze oczy wyjda heheheh ale zawiozl mnie w 5 min hehe chyba sie wystraszyl ze urodze mu w samochodzie hehhe

zavbieram sie powoli za salatkee

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

aaaa Marchwka ty pisalas ze na codzien myjesz sie zwyklym mydlem z bidry i zero podraznien/..??
ja przed ciaza cala mylam sie zelem do ciala , i tez nigdy niczego nie mialam ale w ciazy ze strachu ze jednak hormony i wogole roznie moze byc to zaczelam uzywac typowych delikatnych do higieny intymnej a po porodzie masz wszystko podraznione , jak pierwsze dziecko to i naciecie wiec rana i przy zwyklych mydlach by cie szczypalo i nie goilo sie wiec lepiej cos do higieny mimo wszystko
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:00   #3912
MoTyleKsw
Zakorzenienie

chłop zadecydował... kupilismy bez ogladania go - cena okazyjna. Tzn wózek znamy, ale konkretnie tego nie widzieliśmy. Najwyżej będziemy żałować...
Niecały tysiąc za 3w1 4rider joey silver light.
I jak zarzekałam się, że nie będą piankowe to są (niby gumowe).
Większość będę sama nim tachać, więc zadecydowało to, że musi być lżejszy bym miała siłę go wpakować do auta - tzn ten argument mnie przekonał
A jazda po wertepach, lasach, piaskach etc zostawiam mojemu lubemu

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

aaa i widziałam nowe mutsy ivo na stronie dino - ŚWIETNIE wyglądają i gdybym cokolwiek o nich wiedziała to bym pomęczyła chłopa o niego

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-03-30, 09:02   #3913
xal
Zakorzenienie

Witam się z rana. Nastawiłam w piekarniku moją pierwszą szynkę peklowaną, ciekawe czy będziemy mieć wędlinę na święta czy nie
Dobrze, że w sumie w domku tylko śniadanie jutro

Chyba sobie przeinstaluję kompa, zaczyna mnie drażnić jak się zacina czasami, jakby musiał pomyśleć jak ja piszę tak mniej więcej na 1-2 wyrazy, a rano znowu coś nie odpalał, znaczy odpalał, ale czas ....

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:19   #3914
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Święconka prawie naszykowana, teraz czekam aż mąż wróci z pracy i jedziemy od razu do kościoła

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:20   #3915
xal
Zakorzenienie

Cytat:
w ciazy tym bardziej, bo pracodawca moze sie spodziewac kontroli, wiec lekarz medycyny pracy musi wystawic swistek zeby wszystko bylo ok. przy pracy biurowej chyba tylko ogolny i okulista (jesli praca przy komp.)
W ciąży czy nie z PIPu z tego powodu kontroli nie będzie, wierz mi na słowo co do reszty się nie wypowiem.
Kicha z tym pracodawcą, leć do gina po następne L4, albo najlepiejdo ogólnego naściemniaj coś żeby ci dał chociaż na tydzień to coś wykombinujesz.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:26   #3916
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
chłop zadecydował... kupilismy bez ogladania go - cena okazyjna. Tzn wózek znamy, ale konkretnie tego nie widzieliśmy. Najwyżej będziemy żałować...
Niecały tysiąc za 3w1 4rider joey silver light.
I jak zarzekałam się, że nie będą piankowe to są (niby gumowe).
Większość będę sama nim tachać, więc zadecydowało to, że musi być lżejszy bym miała siłę go wpakować do auta - tzn ten argument mnie przekonał
A jazda po wertepach, lasach, piaskach etc zostawiam mojemu lubemu

---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

aaa i widziałam nowe mutsy ivo na stronie dino - ŚWIETNIE wyglądają i gdybym cokolwiek o nich wiedziała to bym pomęczyła chłopa o niego
Gratuluję zakupu wózka
Widzę, że Mutsy są również popularne na naszym wątku

A co do modelu Igo to z wyglądu fajny, ale widzę że jest mały wybór kolorów więc bardziej kolorystycznie podoba mi się 4rider

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
ja dostalam w lutym, ale nie wiem czy cos sie nie zmienilo

Witam, podaje koszty pościeli
pierwsza wartość będzie dla poszewki 90x120, a druga dla 110x125
bawełna/bawełna 169zł, 199 zł
bawełna/minky 179zł, 209 zł
bawełna/biała bawełna 139zł, 159zł
bawełna/flanela jak w beciku 109zł, 139zł

ps. byc moze moja firma bedzie zajmowala sie szyciem poscieli dzieciecej na zamowienie...gdybys byla zainteresowana hehe. czekam az dorobie sie kompletu dla Neli.
Dzięki za info o cenniku i firmie
Gdybyś faktycznie się tym zajmowała to daj znać
Oglądam te pościele na allegro i nic mi się nie podoba a chciałabym niedługo zamówić i mieć już wszystkie zakupy wyprawkowe z głowy

Cytat:
dzieki. palant to malo powiedziane...ilez mnie to nerwow kosztowalo. myslalam, ze z wrazenia urodze

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:31   #3917
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
moja biegała dziś za M. bo zamiatał duży pokój i mu właziła pod miotłę, chciała aby ją tarmosił zboczuch
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Witam się z rana. Nastawiłam w piekarniku moją pierwszą szynkę peklowaną, ciekawe czy będziemy mieć wędlinę na święta czy nie
Dobrze, że w sumie w domku tylko śniadanie jutro
powodzenia

Ja sobie uświadomiłam, że nie mam barwników do jajek, więc próbuję z kurkumą ciekawe co mi wyjdzie i za chwilę biorę się za babki

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:04   #3918
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
moja biegała dziś za M. bo zamiatał duży pokój i mu właziła pod miotłę, chciała aby ją tarmosił zboczuch

powodzenia

Ja sobie uświadomiłam, że nie mam barwników do jajek, więc próbuję z kurkumą ciekawe co mi wyjdzie i za chwilę biorę się za babki
a w skorupkach cebuli nie łaska ? tylko w kurkumie sie zachciało?:d

Jestem W Niebie.

Kocham Was

Stary 2013-03-30, 10:08   #3919
Meliitele
Zakorzenienie

Hej!
Życzę Wam zdrowych, pogodnych świąt Wielkiej Nocy spędzonych w gronie rodzinnym.

What the world needs now is love, sweet love
it's the only thing that there's just too little of

7/40
Meliitele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:12   #3920
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
a w skorupkach cebuli nie łaska ? tylko w kurkumie sie zachciało?:d
bo nie mam cebuli i nie chce mi się iść do sklepu a kurkumę mam
Cytat:
Napisane przez Meliitele Pokaż wiadomość
Hej!
Życzę Wam zdrowych, pogodnych świąt Wielkiej Nocy spędzonych w gronie rodzinnym.
Wzajemnie

Stary 2013-03-30, 10:27   #3921
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
hehe superr fotaaa , spryciulaa

z suwaczka wychodzi ze za ponad 5 tyg. masz termin , a donoszona bedzie za ponad 3 tyg. czyli 38 tydz. hehe masz tydzien wiecej

dokladnie ja z pierwszym jechalam ze skurczami co 5 min jak wsiadlam do taxi to facetowi myslalm ze oczy wyjda heheheh ale zawiozl mnie w 5 min hehe chyba sie wystraszyl ze urodze mu w samochodzie hehhe

zavbieram sie powoli za salatkee

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

aaaa Marchwka ty pisalas ze na codzien myjesz sie zwyklym mydlem z bidry i zero podraznien/..??
ja przed ciaza cala mylam sie zelem do ciala , i tez nigdy niczego nie mialam ale w ciazy ze strachu ze jednak hormony i wogole roznie moze byc to zaczelam uzywac typowych delikatnych do higieny intymnej a po porodzie masz wszystko podraznione , jak pierwsze dziecko to i naciecie wiec rana i przy zwyklych mydlach by cie szczypalo i nie goilo sie wiec lepiej cos do higieny mimo wszystko
36tydz bedzie od pniedzialku,wiec za 2 tyg 38 i w tedy ju w terminie podobno..

zasnelam ale nie na chwile tylko az do teraz i jestem wsciekla pol dnia zmarnowane i gowa boli..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-30, 10:30   #3922
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
36tydz bedzie od pniedzialku,wiec za 2 tyg 38 i w tedy ju w terminie podobno..

zasnelam ale nie na chwile tylko az do teraz i jestem wsciekla pol dnia zmarnowane i gowa boli..
ale to chodzi o skończone tygodnie a Ty dopiero zaczniesz 36t

Stary 2013-03-30, 10:31   #3923
Katate
Raczkowanie

Cześć

Ale mi już ciężko, masakra.
NIe mam siły. Nic nie szykuję na święta. Przyjechałam z młodym do rodziców teraz a mężu sprząta w domu.
U nas zasypało śniegiem, że ciężko przejść.

Motylek ja mam 2 wózki, 4ridera na pompowanych kołach i Maclarena na chyba piankowych. I powiem, że jak zablokuje się przednie koła to daje radę na tych piankach i w terenie. A one są dość małe. Myślę, że na większych kołach to spoko będziesz miała. Tylko trzeba właśnie blokować przód w terenie, wtedy lżej.

Axella ja myślę, że z taxi nie będzie problemu. A jak rzeczywiście tak Cię weźmie, że "główkę będzie widać" to zadzwonisz po karetkę i nie będziesz wybrzydzać w szpitalach.
Ja też miałam dylemat czy karetka mnie zawiezie do mojego szpitala, ale akurat u mnie to są dwa szpitale praktycznie obok siebie (z czego jeden to mój). I mi gin powiedziałm, jak tak zaczęłam mu wymyślać, że w razie co mam się na niego powołać i kazać sie zawieźć do tego szpitala. Ale nie wiem, czy to działa, nie testowałam

Mam lęk porodowy pierwszego stopnia. Śniło mi się, że robili mi cesarkę na żywca w Iraku
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:32   #3924
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Mam lęk porodowy pierwszego stopnia. Śniło mi się, że robili mi cesarkę na żywca w Iraku
łoł, nieźle

Stary 2013-03-30, 10:33   #3925
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ale to chodzi o skończone tygodnie a Ty dopiero zaczniesz 36t
no tak..mowilam,ze to Wasze liczenie to lipa

Cytat:
Cześć

Ale mi już ciężko, masakra.
NIe mam siły. Nic nie szykuję na święta. Przyjechałam z młodym do rodziców teraz a mężu sprząta w domu.
U nas zasypało śniegiem, że ciężko przejść.

Motylek ja mam 2 wózki, 4ridera na pompowanych kołach i Maclarena na chyba piankowych. I powiem, że jak zablokuje się przednie koła to daje radę na tych piankach i w terenie. A one są dość małe. Myślę, że na większych kołach to spoko będziesz miała. Tylko trzeba właśnie blokować przód w terenie, wtedy lżej.

Axella ja myślę, że z taxi nie będzie problemu. A jak rzeczywiście tak Cię weźmie, że "główkę będzie widać" to zadzwonisz po karetkę i nie będziesz wybrzydzać w szpitalach.
Ja też miałam dylemat czy karetka mnie zawiezie do mojego szpitala, ale akurat u mnie to są dwa szpitale praktycznie obok siebie (z czego jeden to mój). I mi gin powiedziałm, jak tak zaczęłam mu wymyślać, że w razie co mam się na niego powołać i kazać sie zawieźć do tego szpitala. Ale nie wiem, czy to działa, nie testowałam

matko jai sen...
ja jeden szpital mam 14km dalej=glowna,najwieksza porodowka
i 15km dalej "mój"

zobaczymy,oby szło na luziku

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-30, 10:37   #3926
Katate
Raczkowanie

Cytat:
no tak..mowilam,ze to Wasze liczenie to lipa
NO mnie też Justii nauczyła liczyć tygodnie
Stary 2013-03-30, 10:39   #3927
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ale to dobrze liczyc z wyprzedzeniem, bedzie sie gotowym szybciej

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-30, 10:42   #3928
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ale to dobrze liczyc z wyprzedzeniem, bedzie sie gotowym szybciej
taaa i szybciej będzie panika "o nie, jestem po terminie"

Stary 2013-03-30, 10:46   #3929
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
pisac nie bede co i jak, bo chyba tak zlego dnia jeszcze nie mialam...w poczekalni dostalam smsa, ze sie pracodawca rozmyslil, boi sie kontroli, ma jakies niedociagniecia w papierach i moge mu jeszcze narobic problemow... i tak wszystko szlag trafil caly dzien biegania, bo przeciez juz wczoraj nie dostalam l4. pip, zus, um, radca prawny...we wtorek zakladam dzialalnosc i niech sie dzieje co chce. na nikogo juz liczyc nie chce.
co za gość

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Witam
wczoraj zaczelam nadrabiac... I zasnelam, nawet nie zdazylam napisac, ze wczorajsza wizyta u gin pomyslna, mala lezy glowkowo, gin mowil ze nie ma zadnych przeslanek ku wczesniejszemu rozwiazaniu, szyjka trzyma, mialam pobrany wymaz na paciarkowca - mam nadzieje ze go nie bedzie wyniki pewnie dopiero we wtorek.. Nastepna wizyta 11.04

Chyba wybralismy wozek na spontana brat chce mi kupic mutsy 4rider dokladnie taki jak w linku http://www.google.com/search?hl=pl&c...16NRKCvDqIM%3A

Czerwony
w Pl za taki wozek z fotelikiem z tego co sie orientowalam trzeba dac 3tys., my byc moze nabedziemy nowke za polowe tej ceny jutro sie okaze, takze 3majcie kciuki znacie w ogole jakies opinie na temat tej bryki? U nas maja go jedni znajomi i sa zadowoleni, w necie tez raczej wiekszosc pozytywnych opinii mysle, ze tak czy siak warto go sprowadzic, bo w tej cenie co chcemy go kupic to uzywki chodza
za wizytę i super gdyby się udało wam załatwić wózek w tak okazyjnej cenie

Cytat:
A no i Święta zaczęły się super.
Tata na IP. Pod kroplówką - prawdopodobnie wyrostek - czekam na wieści,
zdrowia dla taty i was wszystkich

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Hejo, jednak nie pojechaliśmy w piątek.. próbowaliśmy sami wymienić światła, okazało się ze nie tylko kierunkowskaz ale także mijania nam się spaliło.. no i oczywiście w instrukcji nie napisali jak to zrobić bo za trudne..
Pojechaliśmy do warsztatu, Pan pomarudził, że zamyka, że ma jeszcze samochód do naprawy, że już późno (14 godzina ) no ale powiedzieliśmy, że dzwoniliśmy i kazali nam przyjechać i zeby chociaż zobaczył ile mu wymiana zajmie.. no i się zgodzil..
pan wsadził lapsko, po 5 minutach wymienil obie żarówki i było po sprawie
Ale wracaliśmy do domu 2 km prawie godzinę... jeszcze na szybko obiad i stwierdziliśmy, że to nie ma sensu bo pewnie jeszcze większe korki są i pogoda nie bardzo..
także jedziemy dzisiaj jak przed południem
no to szerokiej drogi i wesołych Świąt

babeczki upieczone, makowiec w piekarniku i pachnie mi nieziemsko ze sprzątania zostały tylko podłogi, także dziś się nie przemęczam miłego dnia wszystkim życzę
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:53   #3930
Katate
Raczkowanie

Cytat:

taaa i szybciej będzie panika "o nie, jestem po terminie"
I wtedy się zacznie!!! marudzenie na maxa
Moja siostra to przechodziła przez dwa tygodnie to wiem co mówię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości