Miłośniczki Zary - cz. XX - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-29, 22:09   #4951
fantastic
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XX

odebrałam dziś sandałki i spodnie
wszystko jest idealne
spodnie są krótkie ale okazuje się że jest spory zapas materiału do odprucia i wydłużenia nogawek i chyba to zrobię, buty duuuużo węższe niż jak mierzyłam w sklepie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2352201040_1_1_2.jpg (22,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2029640064_1_1_2.jpg (44,3 KB, 67 załadowań)

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 22:11   #4952
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

jeżeli te spodnie to rozmiar 34 i zechcesz je odesłać to chętnie przygarnę
Nie, nie jestem niestety taka chudzinką

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Oj, a duża ta dziurka? Nic się z nią nie da zrobić?
Skoro TŻ mówi, że fajne to trzeba zostawić
Mój ostatnio ciągle tak powtarza, gdy przymierzam rzeczy które odbiera mi w sklepach. Podejrzewam, że ma już dość jeżdżenia ze zwrotami
Jestem zbyt padnięta po porządkach żeby nad tym pomyśleć Co do gaci to pewnie zostawię. Mojemu się też już znudziły moje wyprzedaże hehe

No i kliknęłam sobie kolejne 3 pary butów, z tego jedną już mam, ale wybiorę sobie ładniejszą

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.

Edytowane przez Marigold19
Czas edycji: 2013-03-29 o 22:53
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 23:11   #4953
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
mierzyłam dziś maxi spódnicę w massimo - ładna jest ale ta zarowa wygląda duuuużo lepiej na mnie
kusi mnie ta spódnica, a cena przeraża
Stary 2013-03-29, 23:23   #4954
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kenya_ Pokaż wiadomość
Któraś odbierała dzisiaj spodenki krotkie ' z ćwiekami' ? Ja jadę dziś wieczorem, ciekawe co znajdę w paczce, bo widzę, że Zara zrobiła akcję "Paczka z niespodzianką"
ja zamawialam 2 pary dla mnie i dla kolezanki i przyszly te co sa z nowej kolekcji po 169
M te nowe, a S takie podobne ale ciemniejsze co damon wklejala

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-03-30 o 08:43
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-29, 23:59   #4955
fantastic
Zakorzenienie

.

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

Edytowane przez fantastic
Czas edycji: 2013-03-30 o 02:40
fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 07:18   #4956
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
odebrałam dziś sandałki i spodnie
wszystko jest idealne
spodnie są krótkie ale okazuje się że jest spory zapas materiału do odprucia i wydłużenia nogawek i chyba to zrobię, buty duuuużo węższe niż jak mierzyłam w sklepie
ja odebrałam wczoraj czarne spodenki asymetryczne i jest do tego 2 pary butów z mango i jestem zaspokojona (na chwilę )
Cytat:
Napisane przez ZlaZlosliwaZlosnica Pokaż wiadomość
kusi mnie ta spódnica, a cena przeraża
z Tż-tem stwierdziliśmy że zarowa maxi zdecydowanie duuużo fajniejsza
Stary 2013-03-30, 07:28   #4957
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
echh piękna jest
nie dobijaj mnie tymi zdjęiami, bo coraz bardziej żałuję

a może chcesz ją odsprzedać ?
Nie, to chyba jedyny model spódnicy który noszę, uzbierałam już 3 plisowanki maxi
Stary 2013-03-30, 07:39   #4958
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Nie, to chyba jedyny model spódnicy który noszę, uzbierałam już 3 plisowanki maxi
jakie?

Ja mam ostry fiolet i bez, ale chcialabym cos jeszcze i nie potrafie sie zdecydowac na kolor zeby nie byl jednosezonowy..

Gabis bo zarowa jest plisowana slonecznie i bez mocnego marszczenia w talii, dzieki czemu dobrze sie na ciele uklada, a ta z massimo jakas taka marszczona w talii, co psuje efekt.

Buty pokazalas na mangowym watku?
Stary 2013-03-30, 07:45   #4959
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
jakie?

Ja mam ostry fiolet i bez, ale chcialabym cos jeszcze i nie potrafie sie zdecydowac na kolor zeby nie byl jednosezonowy..

Gabis bo zarowa jest plisowana slonecznie i bez mocnego marszczenia w talii, dzieki czemu dobrze sie na ciele uklada, a ta z massimo jakas taka marszczona w talii, co psuje efekt.

Buty pokazalas na mangowym watku?
massimowa ma w talii taką taśmę po czy bardzo się rozszerza co wywołuje u mnie efekt powiększenia bioder szkoda, bo materiał super

butów nie pokazywałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MD.jpg (55,3 KB, 356 załadowań)
Stary 2013-03-30, 07:50   #4960
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Cytat:
jakie?
Bananka z Mango, pudrową z Zary i czarną z Reserved

Cytat:
czarna?
Stary 2013-03-30, 07:53   #4961
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
massimowa ma w talii taką taśmę po czy bardzo się rozszerza co wywołuje u mnie efekt powiększenia bioder szkoda, bo materiał super

butów nie pokazywałam
no to na co czekasz?

Massimowa tak jak myslalam, robi efekt bombki na tylku przez to marszczenie w talii, jakby material szedl na gladko w dol od paska, to by tego nie bylo.

No material super, bo to jedwab, a nie zarowy poliester

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Bananka z Mango, pudrową z Zary i czarną z Reserved

czarna?
czarna to jest mysl jeszcze widzialam ladny szyfon w kolorze ciemnego cappucino, ale to chyba za blisko tego bezowo-szarego co mam.

To zdjecie z bananowa, co wklejalas wczesniej super! I koszulka swietna, trampy. No uwielbiam ten styl
Stary 2013-03-30, 08:31   #4962
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Piszecie o spódnicach maxi. W zeszłym roku nie mogłam się zdecydować na zakup. I w końcu jak już chciałam to się okazało, że nie ma w czym wybierać ...

Na chwilę obecną nie spotkałam jeszcze tej jedynej
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:08   #4963
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzioch Pokaż wiadomość
Ehh.. mi też się podobają maxi, ale przy moim 162 jakoś nie bardzo, wygladałabym, jak krasnoludek :P
Czytałam w prasie kobiecej, że niskie, drobne dziewczyny właśnie powinny nosić maxi kiecki, bo to je wydłuża
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 09:23   #4964
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Czytałam w prasie kobiecej, że niskie, drobne dziewczyny właśnie powinny nosić maxi kiecki, bo to je wydłuża
przychylilabym sie do tego, z tym tylko zastrzezeniem, ze te maxi kiecki powinny byc dosc proste w fasonie i jesli z wzorami, to drobniutkimi, aby nie siekac dodatkowo sylwetki duzymi motywami

Ja z moim 174 mam zawsze dylemat, jaki fason wybrac, aby nie wygladac zbyt bardzo bo mam wrazenie, ze przy wysokim wzroscie i w maxi kiecce jakos tak bardziej czlowieka widac.

Strachulec, za Twoja rada zdecydowalam sie na czarny, dodatkowo biore czerwony, bo jak nie maxi plisowanka, to cos na pewno z tego bedzie
Stary 2013-03-30, 09:56   #4965
Solciuchna
Zakorzenienie

No właśnie też mam wrażenie, że w maxi kiecce bardziej człowiek rzuca się w oczy, dlatego tak się czaję, żeby swoją założyć Jakby jeszcze był na nie taki boom jak kiedyś, że co trzecia dziewczyna na ulicy była tak ubrana, to łatwiej byłoby mi się przełamać
Stary 2013-03-30, 09:59   #4966
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Piszecie o spódnicach maxi. W zeszłym roku nie mogłam się zdecydować na zakup. I w końcu jak już chciałam to się okazało, że nie ma w czym wybierać ...

Na chwilę obecną nie spotkałam jeszcze tej jedynej
Miałam dokładnie tak samo..cały czas myślałam, że znajdę ideał, a jak się zdecydowałam na zakup z Mango, to spódnic już nie było
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:00   #4967
Mn1s1ek
BAN stały

Cytat:
No właśnie też mam wrażenie, że w maxi kiecce bardziej człowiek rzuca się w oczy, dlatego tak się czaję, żeby swoją założyć Jakby jeszcze był na nie taki boom jak kiedyś, że co trzecia dziewczyna na ulicy była tak ubrana, to łatwiej byłoby mi się przełamać
Wolisz wyglądać tak jak wszyscy? Ja wolę być oryginalna, uwielbiam maxi spódnice, mam 2 i nie mogę się doczekać kiedy je założę. Śmialo noś i wyróżniaj się z tłumu!
Mn1s1ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:08   #4968
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mn1s1ek Pokaż wiadomość
Wolisz wyglądać tak jak wszyscy? Ja wolę być oryginalna, uwielbiam maxi spódnice, mam 2 i nie mogę się doczekać kiedy je założę. Śmialo noś i wyróżniaj się z tłumu!
ja rozumiem o czym piszesz, ale osobiscie strasznie nie lubie jak sie ludzie gapia na mnie, co mnie czesto stopuje przed noszeniem kapeluszy, ktore uwielbiam no mam opory, ze znowu beda sie gapic i bede slyszala jakies dziwne komentarze, w efekcie zbyt czesto rezygnuje z czegos, na co w sumie mam ochote.
Stary 2013-03-30, 10:13   #4969
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
ja rozumiem o czym piszesz, ale osobiscie strasznie nie lubie jak sie ludzie gapia na mnie, co mnie czesto stopuje przed noszeniem kapeluszy, ktore uwielbiam no mam opory, ze znowu beda sie gapic i bede slyszala jakies dziwne komentarze, w efekcie zbyt czesto rezygnuje z czegos, na co w sumie mam ochote.
o to to !! mam tak samo strasznie mi się maxi podoba a jak ją założę to czuję się strasznie dziwnie i z kapeluszami mam tak samo, mam kilka bo uwielbiam i strasznie się sobie w nich podobam, a jak wyjdę to czuję się jakbym nie wiem co miała na głowie wczoraj Tż mi zapowiedział, że jak nie będę nosić kapeluszy (bo jemu straaaaasznie się w nich podobam) to......aaaaa nie powiem co
Stary 2013-03-30, 10:18   #4970
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
o to to !! mam tak samo strasznie mi się maxi podoba a jak ją założę to czuję się strasznie dziwnie i z kapeluszami mam tak samo, mam kilka bo uwielbiam i strasznie się sobie w nich podobam, a jak wyjdę to czuję się jakbym nie wiem co miała na głowie wczoraj Tż mi zapowiedział, że jak nie będę nosić kapeluszy (bo jemu straaaaasznie się w nich podobam) to......aaaaa nie powiem co
Skąd ja to znam, a jakbym do tego założyła swój fartuch to chyba zabiliby mnie wzrokiem. Ale w tym roku muszę się przełamać, co mnie to w sumie obchodzi, niech się gapią
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:51   #4971
assicka
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy któraś z Was posiada tą torebkę i może chciałaby się jej pozbyć? Ja chętnie przygarnę

(zdjęcie zapożyczone z bloga Charlize)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zara.jpg (34,7 KB, 93 załadowań)
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:54   #4972
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
przychylilabym sie do tego, z tym tylko zastrzezeniem, ze te maxi kiecki powinny byc dosc proste w fasonie i jesli z wzorami, to drobniutkimi, aby nie siekac dodatkowo sylwetki duzymi motywami

Ja z moim 174 mam zawsze dylemat, jaki fason wybrac, aby nie wygladac zbyt bardzo bo mam wrazenie, ze przy wysokim wzroscie i w maxi kiecce jakos tak bardziej czlowieka widac.

Strachulec, za Twoja rada zdecydowalam sie na czarny, dodatkowo biore czerwony, bo jak nie maxi plisowanka, to cos na pewno z tego bedzie
Cytat:
Może i macie rację, ale przez to właśnie gapienie się ludzi, odechciewa się.. chociaż z drugiej strony opinie innych w ogóle nie powinny nas interesować, skoro my się w czymś dobrze czujemy to nośmy to i tyle.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Dziewczyny, czy któraś z Was posiada tą torebkę i może chciałaby się jej pozbyć? Ja chętnie przygarnę

(zdjęcie zapożyczone z bloga Charlize)
Świetna jest, żałuję, że nie kupiłam czarnej...
andzioch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 10:55   #4973
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mn1s1ek Pokaż wiadomość
Pewnie, że nie, ale widzę subtelną różnicę pomiędzy posiadaniem własnego stylu, byciem oryginalnym, a nachalnym rzucaniem się w oczy Uważam, że i tak ubieram się inaczej niż wszyscy, i widzę, że przyciągam wzrok, ale nie chciałabym, żeby każdy wgapiał we mnie ślepia jak sroka w gnat
Stary 2013-03-30, 10:56   #4974
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Może i macie rację, ale przez to właśnie gapienie się ludzi, odechciewa się.. chociaż z drugiej strony opinie innych w ogóle nie powinny nas interesować, skoro my się w czymś dobrze czujemy to nośmy to i tyle.

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Świetna jest, żałuję, że nie kupiłam czarnej...
Czarną mam, ale pasowałby mi ta jasna
Miałam ją na wyprzedaży w ręce (za 129 zł) i odłożyłam bo stwierdziłam, że po co mi dwie takie same torebki tylko w różnych kolorach
o ja

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2013-03-30 o 10:57
Stary 2013-03-30, 10:57   #4975
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie, tylko, że dobrze czuć będziesz się w czymś, co zapewni Ci swobodę, czyli wtedy, kiedy ludzie nie będą się gapić jak na clowna...
Stary 2013-03-30, 11:00   #4976
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
Czarną mam, ale pasowałby mi ta jasna
Miałam ją na wyprzedaży w ręce (za 129 zł) i odłożyłam bo stwierdziłam, że po co mi dwie takie same torebki tylko w różnych kolorach
o ja
Jak zdobędziesz jasną to nie chciałabyś się pozbyć czarnej?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
No właśnie, tylko, że dobrze czuć będziesz się w czymś, co zapewni Ci swobodę, czyli wtedy, kiedy ludzie nie będą się gapić jak na clowna...
Ja uważam, że skoro wszędzie dostrzegamy "wzrok" innych to znaczy, że do końca nie jesteśmy pewne czy się sobie podobamy w danej rzeczy, bo jeżeli czujesz się w czymś super i pięknie to na to nie zwracasz uwagi
Stary 2013-03-30, 11:02   #4977
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie przepadam za tym, gdy ludzie się na mnie gapią...
Chociaż z drugiej strony, może się gapią niekoniecznie dlatego, że coś ich szokuje ale może dlatego, że podoba im się wygląd?
Ja się przyznam - w zeszłym roku w czerwcu widziałam Panią ok 40-tki w długiej plisowanej maxi (chyba tej zarowej) - gapiłam się na nią strasznie bo wyglądała w niej bosko no nie mogłam się powstrzymać ja wtedy jeszcze w ciąży, olbrzymia, spuchnięta - a ona wyglądała tak smukle w niej

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Jak zdobędziesz jasną to nie chciałabyś się pozbyć czarnej?

Oj nie Czarna to zdecydowanie moja ulubiona torebka - noszę ją najczęściej
Stary 2013-03-30, 11:05   #4978
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
Ja też nie przepadam za tym, gdy ludzie się na mnie gapią...
Chociaż z drugiej strony, może się gapią niekoniecznie dlatego, że coś ich szokuje ale może dlatego, że podoba im się wygląd?
Ja się przyznam - w zeszłym roku w czerwcu widziałam Panią ok 40-tki w długiej plisowanej maxi (chyba tej zarowej) - gapiłam się na nią strasznie bo wyglądała w niej bosko no nie mogłam się powstrzymać ja wtedy jeszcze w ciąży, olbrzymia, spuchnięta - a ona wyglądała tak smukle w niej

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Oj nie Czarna to zdecydowanie moja ulubiona torebka - noszę ją najczęściej

no ale gdyby Ci się kiedyś znudziła...
Stary 2013-03-30, 11:07   #4979
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Przez Was zamarzyłam o spódnicy maxi, a na dworze śnieg
ja tak samo ale ceny powalaja

Ja tez wczoraj odebralam paczke, zamawialam top ze zdobieniem przy dekolcie za 29 zl i ten top dostalam Jest fajny, material nie powala, ale za tana cene jestem zadowolona Bedzie fajny pod marynarki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0251.jpg (46,1 KB, 237 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0250.jpg (46,4 KB, 229 załadowań)
Stary 2013-03-30, 11:12   #4980
andzioch
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ja tak samo ale ceny powalaja

Ja tez wczoraj odebralam paczke, zamawialam top ze zdobieniem przy dekolcie za 29 zl i ten top dostalam Jest fajny, material nie powala, ale za tana cene jestem zadowolona Bedzie fajny pod marynarki
Za taką cenę żal nie brać!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości